Ekonomibiträde, storhushåll

Sök bland 11 lediga jobb som Ekonomibiträde, storhushåll och börja ditt nya yrkesliv idag!

Ekonomibiträde semestervikariat

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar med komplex psykosocial problematik och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring. SiS LVM-hem Hornö tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk. Vi tar emot män med psykisk ohälsa och män med utagerande beteende. Vi har i uppdrag att bedriva vård för klienter med särskilda vårdbehov. Arbetsbeskrivning Arbetet i vårt storkök innebär att du tillsammans med annan kökspersonal ska ombesörja att institutionens klienter får lunch och middag tillagade fem dagar i veckan samt förbereda helgens mat. Det tillagas ca 100 portioner per dag fördelat på två mål. I köksarbetet kommer du tillsammans med din kollega förutom att laga de dagliga måltiderna, göra beställningar av varor, planera matsedeln, städa, diska, packa varor och köra ut varor till avdelningarna. Uppgifterna omfattar även egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning samt att följa de statliga ramavtalen vid beställningar. Du bör se möjligheter och tänka positivt samt ha en god samarbetsförmåga med andra yrkesgrupper på arbetsplatsen. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag.   Kvalifikationer Du har tidigare erfarenhet från arbete i kök, restaurang eller livsmedelsproduktion. Då du också samarbetar med övriga arbetsgrupper krävs god samarbetsförmåga, att du är lyhörd, flexibel och servicemedveten. Förmågan att kunna planera/strukturera och hålla tidsgränser är väldigt viktig. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift då mycket kommunikation sker såväl internt som externt med leverantörer. IT-vana är meriterande. Personlig lämplighet har en central betydelse. Du ska ha: • Tidigare erfarenhet från arbete i kök, restaurang eller livsmedelsproduktion • B-körkort På SiS månar vi om ett gott medarbetarskap. Det innebär att du som medarbetare tar ansvar för ditt arbete, bidrar till utveckling och medverkar till ett gott samarbete. Läs mer om vårt medarbetarskap. Anställning:  Semestervikariat 2024-06-17--2024-08-18 och timvikarie under vår och höst. Ansökan:  Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 1 maj. Tester och arbetsprover kan komma att ingå i rekryteringsprocessen.    SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/

10 april 2024
Sista ansökan:
1 maj 2024
Ekonomibiträde

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring. SiS LVM-hem Gudhemsgården tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk. Vi tar också emot män med psykisk ohälsa och våldsbenägna män med utagerande beteende. Vi har i uppdrag att bedriva vård för klienter med särskilda vårdbehov. Arbetsbeskrivning Vi söker en positiv och serviceinriktad medarbetare med goda kunskaper i matlagning, hygienhantering i kök samt lokalvård. I arbetet ingår att utföra samtliga arbetsuppgifter i köket, dvs. viss matlagning, bakning, servering, grönsaksberedning, diskning och städning samt hålla i ordning i matsalen. Utöver arbetet i köket innebär tjänsten städning av institutionens lokaler. Kvalifikationer Vi söker dig som är flexibel, serviceinriktad, noggrann och kan arbeta självständigt och är ansvarsfullt. Du ska tycka om att arbeta bland människor och vara en samarbetsinriktad person. Du ska ha gymnasieexamen alt. erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av kök/livsmedel och lokalvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet. På SiS månar vi om ett gott medarbetarskap. Det innebär att du som medarbetare tar ansvar för ditt arbete, bidrar till utveckling och medverkar till ett gott samarbete. Läs mer om vårt medarbetarskap. Anställning:  Tjänsten är ett sommarvikariat under juni, juli och augusti 2024. Ansökan:  Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast 2024-04-30. Vänta inte med din ansökan, löpande rekrytering tillämpas vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/

7 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Mångsidigt ekonomibiträde storkök

#jobbjustnu AB C Food är importör och grossist av delikatesser från hav och sjöar. Vi söker en motiverad och ansvarstagande person med bra ordningssinne och en positiv attityd. Du bör ha lätt för att samarbeta och kommunicera på svenska. Arbetet innebär hantering av kokta skaldjur samt varierande arbetsuppgifter inom lagerhantering etc. Arbetet kan tidvis vara både tungt och stressigt, så det är viktigt att du som söker har god fysik. Det är ett plus om du har erfarenhet av livsmedelshantering. Vi välkomnar kvinnliga sökande för tjänsten för en mer jämställd arbetsplats. Anställningen gäller mellan 1/6 - 31/12 2024.

4 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Timvikarier till kost och lokalvård

Välkommen till oss på Hammarö! Hammarö är en kommun med framåtanda och stark tillväxt som ligger vid Vänern omgiven av klippor och vatten. Många väljer att flytta till oss vilket gör att vi ständigt växer och utvecklas. Något som speglar allt som sker i vår kommun är närheten till staden, invånarna, vattnet och till varandra. Hos oss får du en arbetsplats mitt i vår vackra skärgård! Inom serviceförvaltningen arbetar du varje dag med att ge den bästa servicen på Hammarö. Som tillväxtkommun står vi inför en utveckling av kommunens service vilket berör en mängd områden och platser som besöks dagligen. Vi arbetar nära våra invånare och finns här för alla människor som bor och vistas på vår ö. ARBETSUPPGIFTER Vi behöver fler timvikarier till kost & lokalvårdsenheten. Kost & lokalvårdsenheten städar skolor, förskolor, omsorgen och kontor och lagar mat inom Hammarö kommuns verksamheter. Som timvikarie inom kost & lokalvårdsenheten ersätter du någon ur vår ordinarie personalgrupp vid sjukdom eller annan ledighet. KVALIFIKATIONER Vi välkomnar dig som har erfarenhet av arbete som ekonomibiträde och/eller lokalvårdare. Erfarenhet från tillagningskök inom omsorgen och lokalvård är meriterande. Det är av stor vikt att du har en stor flexibel förmåga då du kommer jobba på många olika arbetsplatser. Vi jobbar nära barn/elever och personal i alla de verksamheter där vi ansvarar för lokalvården vilket kräver att du är flexibel, kan jobba självständigt och i grupp. Arbetet kräver en god fysik och att man är flytande i svenska, tal och skrift. B-körkort är ett krav. Ett utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för att kunna vara aktuell för arbete i vår verksamhet då vi jobbar i skolan och förskolans verksamheter. Beställ ditt utdrag via Polisens hemsida genom att följa länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

28 mars 2024
Sista ansökan:
28 april 2024
Köksbiträde sökes till varierande uppdrag inom skola och förskola

Om jobbet: Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Vi söker nu personal för arbete på uppdrag inom förskolor samt skolor i Stockholm, Värmdö, Tyresö och Huddinge. Som köksbiträde inom skola och förskola består arbetsuppgifter främst av: Att bistå vid matlagning och förberedelser, salladsbuffé och uppläggning av mat. Förbereda matsalen för servering, matservering samt att ställa i ordning efter servering. Diska och städa Medverka i arbetet med egenkontroll Vem är du? Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad. Du är självgående men har inga problem att arbeta i team. Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel Du talar och förstår svenska obehindrat – Det innebär att du ska kunna ta del av all och kommunicera information och instruktioner både muntligen och skriftligen. Du har minst ett års dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat i antingen storkök eller i skolkök. Du ska uppvisa diplom på genomförd utbildning inom livsmedelshygien/HACCP. Giltigt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola och förskola. Det är meriterande men inget krav om du även har någon form av utbildning från hotell och restaurangskola alternativt en yrkesutbildning inom kök eller som måltidsbiträde. Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser? Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen! Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad. Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning. Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen!

28 mars 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Personal till Tåssjö Lägerskola

Ängelholm gör det omöjliga möjligt – det är vår vision som ligger till grund för vår framtida utvecklingsresa. Vi vågar tänka och testa annorlunda, göra det unika och oväntade. Vi vet att vi är bäst tillsammans och att det är genom gränsöverskridande samarbete vi når längst. Vi vet också att Ängelholm är en plats med unika möjligheter för fortsatt utveckling. Med utgångspunkt i vår agila organisationsstruktur siktar vi framåt och uppåt. Vill du vara med och bidra på vår resa? Läs mer om hur det är att arbeta i Ängelholms kommun på jobb.engelholm.se. Tåssjö lägerskola ingår i Munka-Ljungby skolområde tillsammans med Toftaskolan F-9 och Össjö skola F-6, vilka har tillhörande fritidshem. Tåssjö lägerskola ligger vid Hallandsåsens sydsluttning intill Västersjön och Rössjön, inbäddad i ett av Skånes vackraste naturområden. Under skolåret är lägerskolan bokningsbar för pedagogisk verksamhet. På helger och skollov finns möjlighet för privatpersoner och föreningar att hyra lägerskolan. Lägerskolans personal finns tillgänglig under dagtid måndag till fredag när den pedagogiska verksamheten pågår. Att besöka vår lägerskola är ett sätt att bryta vardagen och umgås i andra miljöer utanför skolans vanliga ramar. ARBETSUPPGIFTER Din roll kommer vara av stor betydelse för att skapa en positiv, smidig och välkomnande miljö för alla besökare som t.ex. • Planering och inköp av matvaror • Matlagning och servering av måltider • Städning och underhåll av lägerskolans utrymmen • Interaktion med elever och lärare för att skapa en positiv upplevelse KVALIFIKATIONER Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har följande egenskaper: • Eget driv och förmåga att utföra arbetsuppgifter självständigt • Initiativtagande och flexibilitet i arbetet • Erfarenhet av matlagning utifrån ett hållbart perspektiv är önskvärt • Intresse för natur och utomhusaktiviteter • God förmåga att interagera med personer i din omgivning Anställningens omfattning: 50-100%. Tidsbegränsad anställning t.o.m. 241213 med ev. möjlighet till förlängning. ÖVRIGT För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret. Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan. Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

26 mars 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Köksbiträde sökes till varierande uppdrag inom skola och förskola

Om jobbet: Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Vi söker nu personal för arbete på uppdrag inom förskolor samt skolor i Stockholm, Värmdö, Tyresö och Huddinge. Som köksbiträde inom skola och förskola består arbetsuppgifter främst av: - Att bistå vid matlagning och förberedelser, salladsbuffé och uppläggning av mat. - Förbereda matsalen för servering, matservering samt att ställa i ordning efter servering. - Diska och städa - Medverka i arbetet med egenkontroll Vem är du? - Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. - Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. - Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad. - Du är självgående men har inga problem att arbeta i team. - Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel - Du talar och förstår svenska obehindrat - Det innebär att du ska kunna ta del av all och kommunicera information och instruktioner både muntligen och skriftligen. - Du har minst ett års dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat i antingen storkök eller i skolkök. - Du ska uppvisa diplom på genomförd utbildning inom livsmedelshygien/HACCP. - Giltigt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola och förskola. - Det är meriterande men inget krav om du även har någon form av utbildning från hotell och restaurangskola alternativt en yrkesutbildning inom kök eller som måltidsbiträde. Varför ska du jobba på RestaurangAssistans? Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser? Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen! Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad. Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning. ️‍♀️ Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen!

22 mars 2024
Sista ansökan:
28 april 2024
EKONOMIBITRÄDE/LOKALVÅRDARE (SEMESTERVIKARIER)

Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur.  Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet.  Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.                                         ARBETSPLATS SERVICEENHETEN                                 Serviceenheten, som ansvarar för kost och lokalvård i Hagfors kommun, söker nu semestervikarier till verksamheten som ekonomibiträden och lokalvårdare. Körkort önskvärt men inte ett krav.                                        LÖN Lön enligt avtal                                                                                                FACKLIGA FÖRETRÄDARE  Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00..                                   ÖVRIGT Önskar du ytterligare information kontakta Verksamhetsansvarig Marie-Louise Karlsson 0563-188 55 eller Enhetschef Sandra Liljebjörn 0563-185 61.    Läs mer och ansök på hagfors.se/jobbahososs.    Intervjuer kommer att ske fortlöpande, ansök därför redan i dag.                                                                                                                                                                                                                      VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

15 mars 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Köksbiträde sökes till varierande uppdrag inom skola och förskola

Om jobbet: Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Vi söker nu personal för arbete på uppdrag inom förskolor samt skolor i Stockholm, Värmdö, Tyresö och Huddinge. Som köksbiträde inom skola och förskola består arbetsuppgifter främst av: - Att bistå vid matlagning och förberedelser, salladsbuffé och uppläggning av mat. - Förbereda matsalen för servering, matservering samt att ställa i ordning efter servering. - Diska och städa - Medverka i arbetet med egenkontroll Vem är du? - Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. - Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. - Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad. - Du är självgående men har inga problem att arbeta i team. - Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel - Du talar och förstår svenska obehindrat - Det innebär att du ska kunna ta del av all och kommunicera information och instruktioner både muntligen och skriftligen. - Du har minst ett års dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat i antingen storkök eller i skolkök. - Du ska uppvisa diplom på genomförd utbildning inom livsmedelshygien/HACCP. - Giltigt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola och förskola. - Det är meriterande men inget krav om du även har någon form av utbildning från hotell och restaurangskola alternativt en yrkesutbildning inom kök eller som måltidsbiträde. Varför ska du jobba på RestaurangAssistans? Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser? Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen! Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad. Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning. ️‍♀️ Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen!

15 mars 2024
Sista ansökan:
28 april 2024
Sprudlande glatt restaurangbiträde med matlagningskunskap? Hör av dig!

Kvarns militärrestaurang ligger 1 mil norr om Borensberg på P4`s militärområde. Vi serverar ca 500 måltider per dag. Restaurangen serverar frukost, lunch, middag och kvällsmål veckans alla dagar, måndag till söndag. Tjänsten är schemalagd var 4:e helg med skiftarbete. Eftersom vi befinner oss inne på försvarsanläggning så måste du vara en svensk medborgare. Kort om tjänsten Vi söker en flexibel, snabbfotad kollega till vårt team som skall arbeta i matsalen och köket med löpande restaurangarbete. Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom Nordrest! Vad säger kollegorna om Nordrest? På vår enhet har vi gemensam frukost varje morgon. Vi kör även lite spontana AW:s lite då och då och ibland mer uppstyrda.” Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest - Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag - Möjlighet att delta i motionslopp - Stor kick-off för alla varje år - Möjlighet till kompetensutveckling - Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ Vem är då vår nya drömkollega? Vi tror att du är en glad person med stort intresse av matlagning och service. Samtidigt är du en av de där utvalda som har den närmast magiska förmågan att bjuda på det där lilla extra som gör restaurangbesöket till en upplevelse i en klass för sig. Vi vill att du har: - Intresse för matlagning - Tidigare erfarenheter från restaurang/storkök och matlagning - B-körkort - Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift Låter det som du? Bra! Uppfyller du även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe: - Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är KRAV-certifierad och kommer att bli både kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 Om Nordrest Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Anställningsform: Visstidsanställning till 30/6 Omfattning: 100% Tillträde: Omgående Lön: Kollektivavtal med HRF Nästa steg i rekryteringsprocessen När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

6 mars 2024
Sista ansökan:
23 augusti 2024