Hundtrimmare

Sök bland 6 lediga jobb som Hundtrimmare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Hundfrisör Arken Zoo, Falun

Arken Zoo är en rikstäckande kedja inom zoobutiksbranschen som driver centralägda butiker. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo stärks kontinuerligt. I våra butiker har vi ett noga utvalt sortiment till många olika typer av husdjur. Vi älskar djur och våra kärnvärden är kärlek, kunskap och kvalitet. Om anställningen Vi utökar just nu vårt servicekoncept och söker därför efter nya hundfrisörer. Arken Zoo har toppfräscha lokaler anpassade för verksamheten och ligger i direkt anslutning till butiken, det betyder att du har potentiella kunder på tröskeln från dag ett. Arken Zoo är Sveriges största husdjurskedja med butiker i hela landet. Vi söker dig som vill driva eget företag som hundfrisör med franchisekoncept i ett lönsamt och snabbt växande företag. Alternativt arbeta som anställd. Tjänsten är förlagd till Arken Zoos butik i Falun. - Vid franchisesamarbete planerar du din arbetstid i samråd med butikschef utefter butikens öppettider. - Ersättning enligt bolagets gällande samarbetsavtal. - Vid anställning är tjänsten på deltid eller heltid, slutgiltig anställningsgrad sätts i dialog mellan anställd och butikschef. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning. - Som anställd gäller avtal och lön mm. enligt Handels kollektivavtal. - Arbetstider, dag och kväll efter schema. - Tillträde enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter Som utbildad hundfrisör driver du ditt eget företag under ett franchisesamarbete. Genom vårt franchisekoncept kan du fokusera på ditt yrke, och låta oss hjälpa dig med många andra delar som det innebär att driva egen verksamhet. Oavsett om du är egenföretagare eller anställd eftersträvar du den högsta graden av lönsamhet, service och kundnöjdhet varje dag. Kvalifikationer Vi söker dig som är en utpräglad servicemänniska och har ett genuint intresse för hundfrisörsyrket. Krav: - Hundfrisörsutbildning Meriterande: - Tidigare arbete som hundfrisör - Tidigare arbete med kundkontakt/kundservice Så här söker du tjänsten Klicka på "Skicka ansökan", fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Sandra Lindqvist på [email protected] Observera att ansökningshandlingar endast kan skickas via "Skicka ansökan"-funktionen. Inskickade ansökningar via e-mail kan ej behandlas. Sista ansökningsdag är 2024-04-30 Välkommen med din ansökan!

27 februari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Hundfrisör Arken Zoo, Lundaskog, Borås

Arken Zoo är en rikstäckande kedja inom zoobutiksbranschen som driver centralägda butiker. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo stärks kontinuerligt. I våra butiker har vi ett noga utvalt sortiment till många olika typer av husdjur. Vi älskar djur och våra kärnvärden är kärlek, kunskap och kvalitet. Om anställningen Vi utökar just nu vårt servicekoncept och söker därför efter nya hundfrisörer. Arken Zoo har toppfräscha lokaler anpassade för verksamheten och ligger i direkt anslutning till butiken, det betyder att du har potentiella kunder på tröskeln från dag ett. Arken Zoo är Sveriges största husdjurskedja med butiker i hela landet. Vi söker dig som vill driva eget företag som hundfrisör med franchisekoncept i ett lönsamt och snabbt växande företag. Alternativt arbeta som anställd. Tjänsten är förlagd till Arken Zoos butik Lundaskog, Borås. - Vid franchisesamarbete planerar du din arbetstid i samråd med butikschef utefter butikens öppettider. - Ersättning enligt bolagets gällande samarbetsavtal. - Vid anställning är tjänsten på deltid eller heltid, slutgiltig anställningsgrad sätts i dialog mellan anställd och butikschef. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning. - Som anställd gäller avtal och lön mm. enligt Handels kollektivavtal. - Arbetstider, dag och kväll efter schema. - Tillträde Snarast Arbetsuppgifter Som utbildad hundfrisör driver du ditt eget företag under ett franchisesamarbete. Genom vårt franchisekoncept kan du fokusera på ditt yrke, och låta oss hjälpa dig med många andra delar som det innebär att driva egen verksamhet. Oavsett om du är egenföretagare eller anställd eftersträvar du den högsta graden av lönsamhet, service och kundnöjdhet varje dag. Kvalifikationer Vi söker dig som är en utpräglad servicemänniska och har ett genuint intresse för hundfrisörsyrket. Krav: - Hundfrisörsutbildning Meriterande: - Tidigare arbete som hundfrisör - Tidigare arbete med kundkontakt/kundservice Så här söker du tjänsten Klicka på "Skicka ansökan", fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Maija Ojala på [email protected] Observera att ansökningshandlingar endast kan skickas via "Skicka ansökan"-funktionen. Inskickade ansökningar via e-mail kan ej behandlas. Sista ansökningsdag är 2024-03-31 Välkommen med din ansökan!

27 februari 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024
Hundfrisör Arken Zoo, Bålsta

Arken Zoo är en rikstäckande kedja inom zoobutiksbranschen som driver centralägda butiker. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo stärks kontinuerligt. I våra butiker har vi ett noga utvalt sortiment till många olika typer av husdjur. Vi älskar djur och våra kärnvärden är kärlek, kunskap och kvalitet. Om anställningen Vi utökar just nu vårt servicekoncept och söker därför efter nya hundfrisörer. Arken Zoo har toppfräscha lokaler anpassade för verksamheten och ligger i direkt anslutning till butiken, det betyder att du har potentiella kunder på tröskeln från dag ett. Arken Zoo är Sveriges största husdjurskedja med butiker i hela landet. Vi söker dig som vill driva eget företag som hundfrisör med franchisekoncept i ett lönsamt och snabbt växande företag. Alternativt arbeta som anställd. Tjänsten är förlagd till Arken Zoos butik i Bålsta. - Vid franchisesamarbete planerar du din arbetstid i samråd med butikschef utefter butikens öppettider. - Ersättning enligt bolagets gällande samarbetsavtal. - Vid anställning är tjänsten på deltid eller heltid, slutgiltig anställningsgrad sätts i dialog mellan anställd och butikschef. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning. - Som anställd gäller avtal och lön mm. enligt Handels kollektivavtal. - Arbetstider, dag och kväll efter schema. - Tillträde omgående Arbetsuppgifter Som utbildad hundfrisör driver du ditt eget företag under ett franchisesamarbete. Genom vårt franchisekoncept kan du fokusera på ditt yrke, och låta oss hjälpa dig med många andra delar som det innebär att driva egen verksamhet. Oavsett om du är egenföretagare eller anställd eftersträvar du den högsta graden av lönsamhet, service och kundnöjdhet varje dag. Kvalifikationer Vi söker dig som är en utpräglad servicemänniska och har ett genuint intresse för hundfrisörsyrket. Krav: - Hundfrisörsutbildning Meriterande: - Tidigare arbete som hundfrisör - Tidigare arbete med kundkontakt/kundservice Så här söker du tjänsten Klicka på "Skicka ansökan", fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Maria Holm på [email protected] Observera att ansökningshandlingar endast kan skickas via "Skicka ansökan"-funktionen. Inskickade ansökningar via e-mail kan ej behandlas. Sista ansökningsdag är 2024-03-10 Välkommen med din ansökan!

27 februari 2024
Sista ansökan:
10 mars 2024
Hundfrisör Arken Zoo, Östra Torp, Uddevalla

Arken Zoo är en rikstäckande kedja inom zoobutiksbranschen som driver centralägda butiker. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo stärks kontinuerligt. I våra butiker har vi ett noga utvalt sortiment till många olika typer av husdjur. Vi älskar djur och våra kärnvärden är kärlek, kunskap och kvalitet. Om anställningen Vi utökar just nu vårt servicekoncept och söker därför efter nya hundfrisörer. Arken Zoo har toppfräscha lokaler anpassade för verksamheten och ligger i direkt anslutning till butiken, det betyder att du har potentiella kunder på tröskeln från dag ett. Arken Zoo är Sveriges största husdjurskedja med butiker i hela landet. Vi söker dig som vill driva eget företag som hundfrisör med franchisekoncept i ett lönsamt och snabbt växande företag. Alternativt arbeta som anställd. Tjänsten är förlagd till Arken Zoos butik Östra torp, Uddevalla. - Vid franchisesamarbete planerar du din arbetstid i samråd med butikschef utefter butikens öppettider. - Ersättning enligt bolagets gällande samarbetsavtal. - Vid anställning är tjänsten på deltid eller heltid, slutgiltig anställningsgrad sätts i dialog mellan anställd och butikschef. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning. - Som anställd gäller avtal och lön mm. enligt Handels kollektivavtal. - Arbetstider, dag och kväll efter schema. - Tillträde maj 2024 Arbetsuppgifter Som utbildad hundfrisör driver du ditt eget företag under ett franchisesamarbete. Genom vårt franchisekoncept kan du fokusera på ditt yrke, och låta oss hjälpa dig med många andra delar som det innebär att driva egen verksamhet. Oavsett om du är egenföretagare eller anställd eftersträvar du den högsta graden av lönsamhet, service och kundnöjdhet varje dag. Kvalifikationer Vi söker dig som är en utpräglad servicemänniska och har ett genuint intresse för hundfrisörsyrket. Krav: - Hundfrisörsutbildning Meriterande: - Tidigare arbete som hundfrisör - Tidigare arbete med kundkontakt/kundservice Så här söker du tjänsten Klicka på "Skicka ansökan", fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Malin Ragnestål på [email protected] Observera att ansökningshandlingar endast kan skickas via "Skicka ansökan"-funktionen. Inskickade ansökningar via e-mail kan ej behandlas. Sista ansökningsdag är 2024-04-01 Välkommen med din ansökan!

27 februari 2024
Sista ansökan:
1 april 2024
Vi söker en erfaren Hundtrimmare till ZOO.se i Torp, Uddevalla

Drömmer du om att arbeta som hundfrisör i en modern och framåtlutad miljö? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Hos ZOO.se i Torp, Uddevalla söker vi just nu en duktig och professionell hundfrisör som vill vara en del av vårt fantastiska team.  Om Oss: ZOO.se är inte bara en zoobutik - vi är Sveriges modernaste och mest framåtlutade zoobutikskedja med över 30 års erfarenhet i branschen. Vi har ett omni-erbjudande som inkluderar både fysiska butiker och en blomstrande e-handel. Med 16 butiker och över 350 dedikerade medarbetare fortsätter vi att växa i omsättning och svårslagen erfarenhet. Om Tjänsten: Som hundfrisör hos oss på ZOO.se kommer du att arbeta i vårt helt nya, toppmoderna hundtrim i Torp, Uddevalla. Vi uppskattar din självständighet och förmåga att hantera och vårda våra fyrbenta vänner enligt kundernas önskemål. Du rapporterar till vår Butikschef och är en viktig del av vårt team. Att förstå och uppfylla våra kunders behov är en nyckel till att bygga långsiktiga relationer och stärka vårt rykte. Dina Kvalifikationer: Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av hundtrimning. Helst genom både utbildning men framförallt från praktisk erfarenhet. Erfarenhet av försäljning är en fördel men inte ett krav. Placering: Tjänsten är i Torp, Uddevalla, där du får möjligheten att arbeta i en stad med en rik djurälskande gemenskap. Tillträde: Vi är flexibla och vill hitta rätt person för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse. Arbetsvillkor: Ditt arbetsschema kan anpassas efter överenskommelse för att passa både dig och oss på bästa sätt. Tjänsten är en 50% tjänst till att börja. Så om du är en passionerad hundfrisör som brinner för att göra våra fyrbenta vänner ännu snyggare och trivs i en dynamisk och växande organisation, då vill vi gärna höra från dig! Skicka din ansökan till oss och bli en del av ZOO.se-familjen i Uddevalla. Ansök redan idag och låt oss tillsammans fortsätta skapa magiska stunder för våra älskade husdjur!

16 februari 2024
Sista ansökan:
16 mars 2024
Hundtrimmare

Vi på Eslövs Djurshop letar efter passionerad och skicklig hundfrisör som älskar att arbeta med våra fyrbenta vänner. Du kommer att ansvara för att klippa, trimma och styla hundarnas päls enligt kundens önskemål. Ge råd och tips till hundägare om hur de kan ta hand om sina hundars päls. Krav: Ha tidigare erfarenhet av att arbeta som hundfrisör. Du älskar hundar och har ett öga för detaljer när det gäller deras utseende. Erfarenhet av kloklippning på både hund och katt.

6 februari 2024
Sista ansökan:
7 mars 2024