Industrirörmontör

Sök bland 17 lediga jobb som Industrirörmontör och börja ditt nya yrkesliv idag!

Vi söker nu noggrann och engagerad personal.

* Vi söker industripersonal. Företagen är verksamma inom tillverkande industri och vill med Monticos hjälp utöka sin personalstyrka med nya, duktiga medarbetare. Om tjänsten Du blir visstidsanställd som konsult hos oss på Montico och uthyrd till kund. Det finns goda möjligheter att bli övertagen av kunden, alternativt kan du bli tillsvidareanställd via Montico efter visstidsanställningen. Arbetet sker på plats ute hos kund och är förlagt till dagtid eller 2-skift. Arbetsbeskrivning Som montör kommer du att: Montera. Arbeta efter ritningar och instruktioner. Som operatör kommer du att: Övervaka och kontrollera maskiner och produktionsprocesser. Utföra kvalitetskontroller och säkerställa att produkterna uppfyller våra höga standarder. Felsöka och åtgärda eventuella problem som uppstår under produktionen. Vi söker dig som Har erfarenhet av arbete som operatör, montör eller liknande roll. Starkt ansvarskännande och god samarbetsförmåga. Har förmåga att arbeta noggrant och effektivt även under tidspress. Förmåga att läsa och förstå tekniska ritningar och instruktioner. Du beskriver dig själv som en person som är tekniskt lagd, flexibel och har utvecklingsmöjligheter. Du är en noggrann och kvalitetsmedveten. Vidare skulle du vilja säga att du är en pålitlig och ansvarsfull medarbetare som tycker om att arbeta fysiskt. För dig är ett gott samarbete och att vara en god kollega viktigt då detta skapar en positiv arbetsmiljö och goda resultat. Är du den vi söker? Skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Vi ser fram emot att höra från dig!

21 maj 2024
Sista ansökan:
16 juni 2024
Produktionsmedarbetare!

Om företaget Har du tidigare arbetslivserfarenhet från industrin och ett öga för problemlösning? Du kommer få en anställning av NearYou och arbeta hos någon/några av våra kundföretag runt Jönköping. För rätt personer kan inhyrningen även övergå i en anställning direkt hos kunden. Tjänsten är på heltid och skiftarbete förekommer, vilket betyder att du behöver kunna arbeta obekväma arbetstider. Tjänstebeskrivning Vi söker dig som vill bli en del av ett bemanningsföretag med lokal förankring och som vill kunna bidra till den dagliga verksamheten hos någon av våra kunder inom tillverkningsindustrin. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara montering av komponenter, övervakning av tillverkningsprocessen samt kontroll av slutprodukt. Beroende på vart du jobbar kan även andra arbetsuppgifter förekomma. Kvalifikationer För att passa in i den här rollen ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse samt tidigare arbetslivserfarenhet från tillverkningsindustrin. Kvalifikationer: * Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift * Har B-körkort och tillgång till egen bil Meriterande: * Tidigare erfarenhet från industrin * Erfarenhet av felsökning och reparation * Truckkort Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och med rätt inställning kommer man långt! Du som söker är en noggrann, flexibel och engagerad person som har ett tekniskt intresse och en vilja att lära nytt. Du har ett öga för problemlösning, utför dina arbetsuppgifter med effektivitet och har hela tiden kvalité som högsta prioritering. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag! Om NearYou Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

20 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Montör / Rörsvetsare

Är du vår nästa VINABBARE? Vi söker montörer/rörsvetsare till industrirör i Gällivare. Arbetet består av licenssvetsning av rör och montage. Du som söker har adekvat utbildning eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet. B-körkort är ett krav. Meriterande är erfarenhet av arbete inom den tunga industrin och licenssvetsning. Bli en i familjen Vi anser att personalen är fundamentet för vår företagskultur och vi söker medarbetare som är engagerade, framåtsträvande och drivna. Att vara VINABBARE innebär att ha ett stort hjärta och vara en ambassadör för vårt företag, därför är det viktigt för oss att du är positiv, lyhörd och har en god attityd. Om VINAB som arbetsplats På VINAB är vi stolta över vår kompetenta personal och ser dem som är vår största tillgång. Vi vet att det är människorna som arbetar hos oss som gör skillnad och bidrar till vår framgång. Vi sätter högsta prioritet på kvalitet, miljö och arbetsmiljö i vår dagliga drift. Med våra 120 medarbetare skapar vi en närhet till våra kunder och leverantörer och en lokal närvaro på våra orter. Med vår bredd kan vi även erbjuda dig olika yrkesinriktningar inom industrin som ger dig möjlighet att växa både som person och yrkesmänniska. Vi är stolta över att vara en pålitlig helhetspartner för den tunga industrin i regionen -och är engagerade i att erbjuda hög kvalitet, skydda miljön och säkerställa en trygg arbetsmiljö för våra anställda och kunder. Idag har vi på VINAB kontor och verksamhet i: · Luleå · Kalix · Överkalix · Gällivare · Kiruna Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

16 maj 2024
Sista ansökan:
15 juni 2024
Montörer till vår kund i Alvesta

Dina arbetsuppgifter Nu söker vi engagerade montörer till vår kund i Alvesta. Gärna med erfarenhet av montering eller praktiskt arbete sedan innan, och du behöver ha en stor portion teamkänsla. Alla är en viktig kugge i hjulet för att få allt att flyta på som det ska och att man når de gemensamma målen. Som montör hos oss kommer du att vara en del av ett dynamiskt team som arbetar tillsammans för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet i produktionen. Din profil Vi söker dig med erfarenhet av montering och om du har tidigare erfarenhet av monteringsarbete så är det klart meriterande men inte ett krav. Detta är ett uppdrag som startar med in inhyrning i 6 månader sedan är tanken att man går över till anställning hos kund. Du är den personen som får saker gjorda och är ditt arbete klart så är du behjälplig till andra som behöver. Laget framför jaget är det som gäller här. Det är tillsammans man kan nå målen. Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter. Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser. Varmt välkommen med din ansökan! Om oss Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med hjärta, passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

16 maj 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Production Test Coordinator

Åt vårt systerbolags kund SAAB söker vi en Production Test Coordinator Produktionstestkoordinatorn tar ett övergripande ansvar för produktionstest och testinfrastruktur vid introduktion av nya produkter i Produktion, samt utveckling av nuvarande testkapacitet som gör att vi kan möta uppsatta mål gällande arbetsmiljö, kvalitet, ledtid och kostnad. För den här rollen så läggs stor vikt vid personliga egenskaper, det gör att du inte måste ha haft erfarenhet av likande roll tidigare. Utan har du drivet och viljan att jobba inom ett marknadsledande bolag inom industrin så bör du söka den här rollen! Egenskaper: Lösningsorienterad Strukturerad Viljan att jobba inom industrin Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. Oplana är etablerad inom industrin sedan 2003, som egen tillverkare, utbildningar för industrin och konsulter. Välkommen med din ansökan!

15 maj 2024
Sista ansökan:
29 maj 2024
Produktionspersonal till Fristad sökes!

Är du redo för en spännande karriär inom industribranschen? Vi söker nu efter engagerade individer som är redo att ta sig an utmaningen med helgskift. Om du besitter ett truckkort, särskilt för motviktstruck, och har tidigare erfarenhet inom industrin, då kan du vara den vi letar efter! Arbetsuppgifter: - Utföra arbete enligt givna instruktioner och säkerhetsföreskrifter - Hantera material med hjälp av motviktstruck och andra relevanta verktyg - Arbeta i 12-timmarspass under helgskift Kvalifikationer: - Truckkort med erfarenhet av att köra motviktstruck - Tidigare arbetslivserfarenhet inom industrin - Förmåga att arbeta i ett team och följa givna instruktioner noggrant - Flexibilitet att arbeta helgskift och längre pass Vi erbjuder: - En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling - Konkurrenskraftig lön och förmåner - Möjlighet att arbeta i ett välrenommerat företag med goda tillväxtmöjligheter Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du har vad som krävs för att lyckas i denna roll, skicka in din ansökan idag! Vem är du? Din profil - Vana att arbeta i industrimiljö - Gymnasieutbildning - Datorvana - Gediget intresse för teknik samt teknisk kunskap - Körkort - Truckkort Meriterande om du har vana av att arbeta med handmaskiner. Jobbet kommer tillsättas löpande så skicka in ansökan snarast. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

15 maj 2024
Sista ansökan:
9 juni 2024
Industrirörmontörer sökes

Industrirörmontörer sökes till Granitor Mechanical med placeringsort Ödsmål eller Göteborg. Granitor Mechanical erbjuder kvalificerade tjänster inom rör- och mekaniska projekt, underhåll samt service på den nordiska marknaden. Arbetsuppgifter Som industrirörmontör på Granitor Mechanical arbetar du med rörmontage vid nybyggnad, ombyggnad, reparationer samt prefabrikation. Du kommer att delta i rörunderhåll samt installationer utifrån kundens beställning med fokus på kvalité. För att vara framgångsrik i rollen är det av stor vikt att du har hög kunskap i ritningsläsning och montage. I tjänsten ingår regelbundna resor då huvudparten av arbetet sker ute hos våra kunder. Arbetet är främst förlagt kring västkusten men resor till andra delar av Sverige och andra Nordiska länder kan förekomma. Som person är du noggrann med stort fokus på kvalitén. Du har förmåga att arbeta självständigt såväl som i team. För att söka tjänsten Ansökningar i form av CV samt eventuella kompletterande ansökningshandlingar skickas till [email protected]

14 maj 2024
Sista ansökan:
13 juni 2024
Senior Rörkonstruktör

Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning Sektionen Plant Design på AFRY Process Industries Göteborg/Stenungsund och Uddevalla består idag av ca 60 medarbetare inom Plant Design. Vi söker nu dig som vill vara en del av sektionens fortsatta utveckling och bli en del av ett härligt team! Som senior rörkonstruktör hos AFRY kommer du tillhöra vår sektion Plant Design i Göteborg, Stenungsund eller Uddevalla, beroende på hemort, under divisionen Process Industries. I dagsläget jobbar vi mot biokemi, petrokemi, raffinaderi, depåer och hamnar, energi samt papper/massa med multidisciplinära projekt där kreativiteten och problemlösningen ständigt ställs på prov. Projekten kan utföras både i AFRYs regi eller direkt i våra kunders verksamheter och du kommer bli en del av ett lag som arbetar från idéstadie till avslutat projekt och färdig anläggning. I din roll som Senior rörkonstruktör är du delaktig i hela vår leverans gällande processdesign och konstruktion. Leveranserna omfattar att ta fram den processtekniska lösningen och funktionen, välja komponenter och material, rita flödesscheman, ta fram komponent- och rörlistor, utarbeta kravspecifikationer på utrustningar, 3D modellera och ta fram layouter samt tillverknings- och installationsritningar. Våra projekt är i alla faser; Feasibility Studies, Front-End Engineering Design (FEED) och Detail Design. Leveranserna varierar från att vara egna in-house EPCm till att vara en del av våra kunders projektorganisationer. Vi, dina framtida kollegor, har alla en varierande bakgrund där vi har olika kunskaper och samlat på oss olika lång erfarenhet av rörkonstruktion i processanläggningar, plant design. Det vi har gemensamt är att vi gör det bästa vi kan för att hjälpa varandra i våra uppdrag och hjälpa våra kunder så vi kan utvecklas och lära oss av och med varandra. Vi hoppas att du vill bli en av oss! Kravspecifikation För att lyckas i rollen hos oss ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant teknikområde samt har minst 5 års erfarenhet inom rörkonstruktion. Din tidigare erfarenhet ligger inom projekt och uppdrag från rör- och anläggningskonstruktion främst inom process-, energi-, olja & gas- och petrokemiindustri. Vår projektering utförs huvudsakligen i Aveva E3D eller Autodesk Plant 3D men flera olika verktyg förekommer och vanlig AutoCad är ofta en viktig grundkunskap. Meriterande med erfarenhet av rörspänningsanalyser med hjälp av Rohr2, CaePipe eller motsvarande programvara. Som person är du kommunikativ, driven och har en god samarbetsförmåga. Du trivs bra i sociala sammanhang och brinner för teamwork där vi tillsammans kan nå fantastiska resultat! Utöver detta har du mycket goda kunskaper vad gäller svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt önskvärt med B-körkort då resor till kund i perioder är en naturlig del i tjänsten. Ytterligare information Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner. Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer! AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför! Vi tillsätter tjänster löpande på våra kontor i både Göteborg/Stenungsund och Uddevalla. Kontakt för ytterligare information Tomas Svanlund - Sektionschef [email protected] +46 10 505 30 63 Sista ansökningsdag: 2024-09-30 På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

13 maj 2024
Sista ansökan:
30 september 2024
Gör karriär med Polarium - Bli en del av framtidens batterirevolution!

Är du en entusiastisk och nyfiken person med ett brinnande intresse för teknik? Trivs du i en dynamisk och snabbväxande miljö? Då letar vi efter just dig! Polarium, en av Europas mest framstående och snabbväxande företag, expanderar och letar nu efter passionerade operatörer för montering av deras senaste banbrytande batterier. I rollen som operatör kommer du att vara en central del av deras produktionsflöde och monteringslina. Du får chansen att vara med och skapa framtidens batterilösningar genom att montera och uppgradera avancerade batterier samt bygga kabinetter. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Arbeta i produktionsflöde och monteringslina. Utföra montering och uppgradering av batterier. Konstruera kabinetter för att placera batterierna i. Var beredd på att hantera tunga lyft i paketeringen av de uppgraderade batterierna. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag-fredag. Framöver kommer Polarium övergå till 2-skift, med dag och kväll. Vem är du? Vi söker en person som delar vår passion för teknik och nyteknologiska lösningar. Erfarenhet av el är meriterande och kommer att ge dig extra fördelar. Men om du är intresserad av att lära dig och har en vilja att växa i en snabbt föränderlig miljö, är du precis den vi letar efter. Här är några nyckelattribut Polarium värdesätter: högt tempo, noggrannhet, stark arbetsvilja och en nyfikenhet inför varje arbetsuppgift. Du behöver vara bekväm med att ta instruktioner på både engelska och svenska. Om verksamheten Polarium är ett svenskt bolag som tillhandahåller hållbara energilagringslösningar byggda på litiumjonteknik för telekom, tillverkningsindustrin och kommersiella fastigheter. Företaget grundades 2015 för att med hjälp av litiumteknologin bidra till en smartare och mer hållbar värld. Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution.

13 maj 2024
Sista ansökan:
26 maj 2024
Senior Rörkonstruktör

Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning Sektionen Plant Design på AFRY Process Industries Göteborg och Stenungsund består idag av ca 60 medarbetare inom Plant Design. Vi söker nu dig som vill vara en del av sektionens fortsatta utveckling och bli en del av ett härligt team! Som senior rörkonstruktör hos AFRY kommer du tillhöra vår sektion Plant Design i Göteborg alternativt Stenungsund, beroende på hemort, under divisionen Process Industries. I dagsläget jobbar vi mot biokemi, petrokemi, raffinaderi, depåer och hamnar, energi samt papper/massa med multidisciplinära projekt där kreativiteten och problemlösningen ständigt ställs på prov. Projekten kan utföras både i AFRYs regi eller direkt i våra kunders verksamheter och du kommer bli en del av ett lag som arbetar från idéstadie till avslutat projekt och färdig anläggning. I din roll som Senior rörkonstruktör är du delaktig i hela vår leverans gällande processdesign och konstruktion. Leveranserna omfattar att ta fram den processtekniska lösningen och funktionen, välja komponenter och material, rita flödesscheman, ta fram komponent- och rörlistor, utarbeta kravspecifikationer på utrustningar, 3D modellera och ta fram layouter samt tillverknings- och installationsritningar. Våra projekt är i alla faser; Feasibility Studies, Front-End Engineering Design (FEED) och Detail Design. Leveranserna varierar från att vara egna in-house EPCm till att vara en del av våra kunders projektorganisationer. Vi, dina framtida kollegor, har alla en varierande bakgrund där vi har olika kunskaper och samlat på oss olika lång erfarenhet av rörkonstruktion i processanläggningar, plant design. Det vi har gemensamt är att vi gör det bästa vi kan för att hjälpa varandra i våra uppdrag och hjälpa våra kunder så vi kan utvecklas och lära oss av och med varandra. Vi hoppas att du vill bli en av oss! Kravspecifikation För att lyckas i rollen hos oss ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant teknikområde samt har minst 5 års erfarenhet inom rörkonstruktion. Din tidigare erfarenhet ligger inom projekt och uppdrag från rör- och anläggningskonstruktion främst inom process-, energi-, olja & gas- och petrokemiindustri. Vår projektering utförs huvudsakligen i Aveva E3D eller Autodesk Plant 3D men flera olika verktyg förekommer och vanlig AutoCad är ofta en viktig grundkunskap. Meriterande med erfarenhet av rörspänningsanalyser med hjälp av Rohr2, CaePipe eller motsvarande programvara. Som person är du kommunikativ, driven och har en god samarbetsförmåga. Du trivs bra i sociala sammanhang och brinner för teamwork där vi tillsammans kan nå fantastiska resultat! Utöver detta har du mycket goda kunskaper vad gäller svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt önskvärt med B-körkort då resor till kund i perioder är en naturlig del i tjänsten. Ytterligare information Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner. Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer! AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför! Vi tillsätter tjänster löpande på våra kontor i både Göteborg och Stenungsund. Kontakt för ytterligare information Tomas Svanlund - Sektionschef [email protected] +46 10 505 30 63 Sista ansökningsdag: 2024-09-30 På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

13 maj 2024
Sista ansökan:
30 september 2024