ResQue är en restaurang som ligger i samma bolag samt byggnad som Hemköp Malung. Vi samarbetar och jobbar för minimalt matsvinn. Vi söker någon som är matintresserad och vill jobba i ett öppet kök. Inga förkunskaper krävs, vi kan lära upp dig på plats. Arbetet kräver att du är självgående på sikt. Tjänsten innefattar kvällar och helger. Lön enligt kollektivavtal Skicka in din ansökan till oss, intervjuer sker löpande.
Torggatan 31 AB driver Khói Restaurant, en vietnamesisk restaurang på Torggatan 31 i centrala Borås. Hos oss står det vietnamesiska köket i fokus, från fräscha sommarrullar och klassiska rätter med ris eller nudlar till vår omtyckta phở – en traditionell vietnamesisk nudelsoppa som långkokas med stor omsorg. Vår ambition är att ge gästerna en upplevelse som speglar det genuina Vietnam, både genom maten och hela atmosfären. Vi söker dig som inte bara är kock till yrket, utan som lever med den vietnamesiska mattraditionen. Du har vuxit upp med dessa smaker, lärt dig hantverket genom många år i köket och har en djup förståelse för råvaror, tekniker och den känsla som ligger bakom varje rätt. För att passa för denna roll behöver du ha formell utbildning och gedigen erfarenhet av vietnamesisk matlagning, gärna från arbete i restaurang eller i ett familjekök. Du är trygg i köket, van vid ett högt tempo och arbetar med stor noggrannhet. Du har ansvarskänsla, förstår vikten av samarbete och bidrar till en god stämning bland kollegor. Vi erbjuder en heltidstjänst med lön enligt överenskommelse. Hos oss får du vara en del av ett kök som varje dag vill återskapa smaken av Vietnam för både gäster med rötter i landet och för nyfikna matälskare som söker det äkta. Vänligen skicka din ansökan till [email protected]. Vi gör urval löpande. Välkommen till Khói Restaurant i Borås. Här berättar varje måltid en historia om Vietnam.
Vi söker sushikockar med ambitionen att framföra och förbättra synen på sushi! Det naturliga valet för oss var att utgå från sushin vi vuxit upp med och att dela med oss av älskade kombinationer med toppfräsch kvalité på råvaror. Konceptet är enkelt: vi lagar sushi i modern och autentisk tappning, med stort fokus på gästens välmående och upplevelse. Maten som vi serverar skapas med traditionella smaker och med den nya tidens matlagning i fokus. Vi söker dig som är van att arbeta i lag och har en god servicekänsla. Viktiga egenskaper för tjänsten är att du trivs i en miljö med stor variation i arbetsuppgifter, är flexibel och lösningsorienterad. Du bör kunna hantera olika möten med människor, vara lyhörd för kundens behov och inneha en god samarbetsförmåga. Du bör även ha en förmåga att kunna klara av att arbeta i ett högt tempo. Sedvanliga arbetsuppgifter i restaurangkök som hacka grönsaker, förbereda soppor och kunna samarbeta i ett högt tempo. Meriterande om du är intresserad av sushi. Vi erbjuder heltidstjänst, trevliga kollegor och en härlig arbetsmiljö. Ansökan skickas via mail till: [email protected] Märk din ansökan med ämnesraden "SK202505" Välkommen med din ansökan till oss! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Vi söker dig som älskar att laga mat. Har du dessutom vana av att arbeta i kök under tidspress. Vi söker dig som har passion för att arbeta i kök. Arbetet som kock innebär att sköta kökets alla förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, grönsaksberedning, egenkontroll, beställning/mottagning av varor, diskning och städning. Välkommen att skicka ditt CV och berätta lite om dig själv till [email protected] Bor du i närheten är det ett stort plus Vi ser fram emot din ansökan.
Bistro Löfqvist vi på bistro löfqvist söker 1 kock för a la carte maila ditt cv [email protected]
Är du en erfaren demi souschef eller à la carte kock– som är trött på att jobba alla kvällar och helger? Skulle du vilja ha en heltidstjänst och ändå vara ledig varannan vecka? Längtar du efter en upplevelse utöver det vanliga? Då har du kommit rätt! Birka Gotland är Östersjöns nya nöjeskryssare med rekreation och upplevelser för vardagssmitaren. Fartyget drivs av bolaget Gotland Alandia Cruises, grundat 2023 som en gemensam satsning mellan rederierna Viking Line och Gotlandsbolaget. Birka Gotland erbjuder kryssningar och reguljärresor mellan Stockholm, Mariehamn och Visby från och med våren 2024. Nu söker vårt kök – ett team på cirka 40 personer per kryssning – nya kollegor. Vi är ute efter dig som är erfaren demi souschef eller à la carte kock och har: Relevant utbildning Flerårig erfarenhet av matlagning - såväl husman som á la carte Goda kunskaper i svensk smaksättning och olika tillagningsmetoder Oavsett roll är du stresstålig, har lätt för att samarbeta och trivs i ett högt tempo. Du gillar att ha människor omkring dig och ser en fördel med att arbeta intensivt under en period för att sedan vara ledig lika länge. Till samtliga roller hör även säkerhetsuppgifter och ett antal digitala kurser behöver göras inför anställning. Vill du följa med på vår resa? Sök redan idag – urval sker löpande. Tillträde och anställning enligt överenskommelse.
Vi söker dig som är passionerad, driven och älskar att laga mat och ge gäster upplevelser utöver det vanliga. Du kommer att ingå i ett härligt team där vi tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och mötesplats för våra gäster. Dagligen serveras måltider som är lagade från grunden med fräscha råvaror. Du är kreativ och kommer med idéer för att tillsammans med kollegorna utveckla både det kalla och varma köket. Vi är Green Key certifierade och du är delaktigt i arbetet med att utveckla och komma med nya idéer för att komma framåt i denna utvecklingen. Du brinner för att ge våra gäster en upplevelse de sent ska glömma och ser alltid till att gästen är vårt fokus. Du kommer att jobba både dagtid, med vår fantastiska lunch, och kvällar med både à la carte, konferensmåltider och festarrangemang. Så här finns både variation i uppgifter och i arbetstider. Hotell Erikslund har förutom våra två restauranger också 130 hotellrum, spa, gym och och en konferensavdelning. Tjänsten är på 100% och med tillträde omgående
🍣 Vi söker en passionerad sushikock till Sumplings! Är du en kreativ och noggrann kock med ett öga för detaljer och ett hjärta som klappar för japansk mat? Vill du vara med och skapa en smakupplevelse utöver det vanliga? Då kan du vara den vi söker! Om oss Sumplings är en modern och snabbt växande restaurang i Brandbergen som fokuserar på sushi, dumplings och bowls – med hög kvalitet, personlig service och en kärlek för hantverket i centrum. Vi brinner för att leverera god mat och en trivsam upplevelse till våra gäster. Om tjänsten Vi söker nu en erfaren sushikock som kan förstärka vårt köksteam. Du kommer att ansvara för tillagning av sushi (maki, nigiri, sashimi, m.m.), förberedelser, råvaruhantering samt att hålla högsta hygienstandard. Dina arbetsuppgifter inkluderar: Daglig tillagning av sushi och tillhörande rätter Förberedelse och hantering av råvaror, främst fisk och ris Upprätthålla god hygien och ordning i köket Bidra med idéer och kreativitet till menyn Vi söker dig som: Har erfarenhet som sushikock (minst 1 år) Har känsla för smak, form och detaljer Arbetar snabbt, rent och strukturerat Är ansvarstagande, positiv och trivs i ett högt tempo Talar svenska eller engelska Vi erbjuder: En trygg anställning i ett växande företag Kreativt utrymme i köket Trevliga kollegor och god stämning Lön enligt överenskommelse Tjänsten är på heltid 📍 Arbetsplats: Sumplings, Orions Bälte 25, Brandbergen 📅 Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Hej, Vi söker dig som är intresserad av Pizza och mat från medelhavet. Restaurang ligger i centrala Linköping. Meriterande om du har en dokumenterad utbildning och/eller har erfarenhet som kock/pizzabagare. Viktigt att du har ett mat och dryckes intresse då du kommer få chansen till att vara med och planera menyn. Det är viktigt att kunna hantera stressiga situationer, jobbar bra i team, är snabb, noggran och arbetar effektivt. Plus poäng om du kan baka pitabröd. Tveka inte att skicka en ansökan till oss! Arbetsuppgifterna innefattar drift av den dagliga verksamheten i köket - matlagning, planering, beställning av varor, planering av meny, disk, mm.
Kock, Restaurangverksamheten på Läckö Slott Är du den nyckelpersonen vi söker till vårt restaurangteam? Ta chansen att jobba på Sveriges vackraste arbetsplats med måltiden, kulturarvet och den vackra naturen ständigt närvarande. Vår restaurang är belägen i Naturum Vänerskärgården - Victoriahuset som färdigställdes 2013. Huset är en symbolisk gåva till Kronprinsessan Victoria på hennes 30-årsdag och inrymmer restaurangkök, matsal, InfoPoint/reception, 15 st övernattningsrum, samt en utställning i naturum Vänerskärgården. Vår måltidsverksamhet hämtar inspiration från den nära omgivningen. Det klassiska köket, fina lokala råvaror samt den unika Slottsträdgården skapar en röd tråd där det anrika Läckö Slott står som inspiration och scen för våra måltidsupplevelser. Vi ser fram emot att kunna utveckla vår destination och du är en viktig del i resan framåt! Beskrivning av tjänsten Vi söker dig, kock eller måltidskreatör som vill vara med och skapa fantastiska måltidsupplevelser hos oss! Är du en driven person med ett genuint intresse för gastronomi och har ett kunnande kring matkvalitet? Då kan detta vara rätt roll för dig! Som anställd hos oss ansvarar du för den dagliga driften i köket tillsammans med dina kollegor. Du arbetar tätt med dina kollegor och strävar alltid efter att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Dina huvudsakliga arbetsområden Vara en del av kökets dagliga drift tillsammans med övriga i teamet Vara självständig i din kreativa matlagning Viss kontakt med leverantörer och uppgifter relaterade till inköp Utveckla och skapa nya, spännande menyer baserade på säsong och tradition Säkerställa hög kvalitet på livsmedelshantering, och följa gällande hygienrutiner Vara en god och inspirerande kollega som bidrar till en trivsam arbetsmiljö Följa upp gästfeedback och arbeta aktivt för att förbättra gästnöjdheten Utveckla måltiderna utifrån hållbarhet, lokala och/eller ekologiska råvaror Om dig Vi söker dig som har en stor passion för matlagning och gastronomi. Du trivs i en dynamisk miljö och har förmågan att inspirera både gäster och medarbetare i din gärning. Du är också prestigelös och redo att stötta i alla delar av köket och restaurangen vid behov. Kvalifikationer Erfarenhet som kock eller i en liknande gastronomisk roll inom restaurangbranschen Erfarenhet av, och förmåga, att arbeta med menyer utifrån hållbarhet, lokala och/eller ekologiska råvaror, som både imponerar och överraskar våra gäster Kvalitetsmedveten, innovativ och ständigt på jakt efter förbättringar Flexibel att arbeta kvällar och helger när så krävs. Kvälls- och helgarbete ingår i tjänsten, med schemaläggning anpassad efter verksamhetens behov samt säsong. Vi erbjuder Fantastiska arbetsomgivningar med närhet till Läckös natur- och kulturarv Ett team med entusiastiska medarbetare i ett av landets finaste besöksmål En dynamisk arbetsmiljö med utvecklingsmöjligheter Bra personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring samt viss möjlighet till flexibla arbetstider i samråd med arbetsgivaren. Omfattning: 75-100% Anställningsform: Säsongsanställning april-oktober med möjlighet till förlängning Placeringsort: Läckö, Lidköping Startdatum: Våren 2025, enligt överenskommelse Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Kontakt Jakob Harrysson, Köksmästare – [email protected] Stiftelsen Läckö Slott, 531 99 Lidköping, tel växel 0510-48 46 60 Ansökan Välkommen med din ansökan, innehållande personligt brev och CV. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Senaste inlämningsdatum är 14 april 2025. Skicka din ansökan till [email protected] märkning Kock. Läs mer om Stiftelsen Läckö Slott på www.lackoslott.se
Välj ett jobb för att visa detaljer