Vår vision är att servera mat och dryck till våra gäster utan att det ska kosta skjortan och utan att tulla på kvalitén. Genom utvärdering från våra välbesökta systerkrogar tycker vi att det inte finns någon anledning att ändra på ett vinnande koncept som lockar våra gäster till att vara glada återkommande besökare. Vi söker nu en kock till vår restaurang på Södermalm i Stockholm. Vi söker en person som har kunskaper och erfarenheten inom restaurangbranschen med Á la carte servering. Det är viktigt att du är van vid ett högt tempo, stresstålig och kan jobba självständigt med ansvar. Erfarenhet är något vi ställer höga krav på. Det är grundläggande att du förstår innebörden av att ge god service och bra kvalité. Arbetstiderna är kvällstid vilket innebär att du måste vara flexibel. Du måste kunna uttrycka sig i tal- och skrift på Svenska och Engelska Varmt välkommen
Vill du vara med och sprida matglädje i centrala Norrköping? Hos oss får du möjlighet att utvecklas i ett kreativt och passionerat team där kvalitet och omtanke alltid går först. På Grazie brinner vi för det sydeuropeiska köket och våra rätter lagas från grunden på fina råvaror. Vi har ett högt tempo och söker dig som trivs med variation och vill vara en aktiv del av restaurangens puls och utveckling. Arbetsuppgifter Prepp och service Servera gäster Bidra till ett positivt samarbete i köket och med serveringsteamet Hålla köket rent, organiserat och arbeta effektivt även när det är mycket att göra Delta i utveckling av meny och smaker för att göra gästupplevelsen minnesvärd Vem är du? Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som kock, gärna med italiensk mat Du uppskattar kvälls- och helgjobb, och har möjlighet att arbeta flexibla pass Du har passion för mat och gillar när tempot är högt Du är noggrann, ansvarstagande och tycker om att samarbeta Du ser möjligheter i vardagen och bidrar med energi till teamet Det här erbjuder vi på Grazie En modern italiensk restaurang med centralt läge och kärlek till genuina råvaror Varierade arbetsuppgifter och utrymme att påverka menyer och arbetssätt Ett inkluderande team där alla är lika viktiga Möjlighet till utveckling inom vår restaurangkoncern Östgöta Kök Fast timlön enligt kollektivavtal Om Grazie och Östgöta Kök Grazie är en del av Östgöta Kök – restaurangkoncernen i Norrköping och Linköping som kännetecknas av passion, yrkesstolthet och omtanke. Vår verksamhet har funnits i snart tjugo år och vi brinner fortfarande lika mycket för matlagning, service och hållbar kvalitet. Hos oss blir du en viktig del av helheten, i ett team där alla respekteras och utvecklas tillsammans. Tjänsten utgår från 50% med majoriteten fördelar över kvällar och helger. Tillträde i början på augusti! Vi ser fram emot att välkomna en ny medarbetare till oss på Grazie.
Vi söker erfaren kock till Blomlöfs Restaurang i Brömsebro! Vill du vara med och skapa gedigna smakupplevelser i restaurangen som ligger i samma lokaler som anrika Blomlöfs Rökeri? Vi söker nu en kock med minst ett års dokumenterad erfarenhet som à la carte kock och vill arbeta med husmanskost, fisk och skaldjur Om jobbet: Tjänsten omfattar dagarbete Arbetstid: omedelbar tillsättning och tills vidare 100% arbetstid Vi söker dig som: Har minst ett års dokumenterad erfarenhet som à la carte kock. Har ett genuint intresse för matlagning och har erfarenhet att tillaga fisk och skaldjur. Är självgående, noggrann och har ett högt tempo i köket. Vi värdesätter kreativitet och ser gärna att du är med och sätter din prägel på rätterna. Vi erbjuder: Ett kreativt och omväxlande arbete på en välrenommerad restaurang. En arbetsplats där vi värdesätter teamwork. Möjlighet till förlängning av anställningen efter sommaren. · Låter detta som något för dig? Skicka din ansökan och CV till [email protected] vid frågor ring Martina Olausson 070-8548742 · Välkommen till Blomlöfs – där smak och kvalitet står i centrum!
Hej! Restaurang Thai T4 i Halmstad söker 2 kockar inom det asiatiska köket ( laga asiatiska mat) Ett plus om du kan tala vietnamesiska. Vi söker dig med 1- 2 år erfarenhet inom yrket. För frågor om tjänsten välkommen att ringa mig på telephone 0760360099 eller genom att lämna in din ansökan vid personligt besökt på restaurangen. Tack på förhand! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Dinners Gävlebro är en restaurang vid vägen, vi serverar allt från enkla smörgåsar, lunchbuffé, sallader till enklare Ala carte. Vi har ett väldigt spännande läge, och vår publik är egentligen alla på vägarna och lokala gäster. Vällagad näringsrik mat med en härlig tvist, såväl på buffé som på tallrik är vårt motto. När andra har ledigt och reser så jobbar vi som bäst och hårdast. Kort om tjänsten För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. Vad säger kollegorna om Nordrest ”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ” Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag Möjlighet att delta i motionslopp Stor kick-off för alla varje år Vem är då vår nya drömkollega? Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Vi vill att du har: 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande Goda kunskaper i svenska, engelska i både tal och skrift B-körkort Ett härligt service inriktat arbetssätt Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe: Tidigare arbetslivserfarenhet som kock/ kallskänka Erfarenhet av menyplanering och varubeställning Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001 Om Nordrest Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Anställningsform: Tillsvidare med provanställning Omfattning: Heltid/ deltid Tillträde: Enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse
Restaurang ARTES, som ligger i Kulturhuset centralt i Stockholm, söker ny medarbetare i köket. Vi ser att Du har erfarenhet av att arbeta som kock, har lätt för att arbeta i team och beredd att jobba såväl dagtid som kvällstid och helger. ARTES fokuserar mkt på smårätter/tapas, det arbetas i högt tempo som kräver att Du kan hålla många "bollar i luften" samtidigt. Förutom tapas och smårätter så serverar vi även varmrätter och desserter. Du kommer att ingå i ett väl inarbetat arbetslag bestående av ett gäng glada kockar och kallskänkor. Ett plus är om du talar på svenska och spanska. Ett annat plus är om du kan börja omgående.
sushi kock med erfaranhet.Du ska kunna arbeta i team.ta ansvar för planering och göra inköp.komma i tid till jobbet.
Du ska kunna laga svensk husmanskost för luncher.planera menyer.göra inköp.samarbeta med övriga personal.
Thai kock sökes . du ska kunna samarbeta med övriga personal.komma i tid.Kunna arbeta flera moment åt gången.
Krusmyntagårdens Restaurang ligger naturskönt vid havet. Huvudsakliga arbetsuppgifter Vi söker nu efter kockar som har minst 1 års erfarenhet av, har en hög servicekänsla, brinner för att ge varje enskild gäst det där lilla extra som gör att den längtar efter att komma tillbaka redan innan den har gått. Då vi är en ambulerande restaurang måste man kunna hantera stressiga situationer på ett lugnt & trevligt sätt. Arbetstiden är förlagd på dagar, kvällar, vardagar som helger Vi vill att all personal känner sig delaktiga i verksamheten och att alla har en känsla av ägarskap. Uppgifterna kan vara varierande från dag till dag och vi jobbar med gästen i fokus i alla led. Bra attityd, hög arbetsmoral, karaktär och engagemang är egenskaper som vi lägger stor vikt vid och kan ofta var mer avgörande än erfarenhet. Restaurangen är uppdelad i flera delad/kök där det serveras en lättare meny, måndag-söndag 11–17 samt att vi erbjuder våra väldigt uppskattade ”grillkvällar” onsdag-lördag från 17:00. Utöver detta så har vi även vår ”restaurang i restaurangen” som vi kallar för GT-Villan. Här serveras det mat och vin från ett eget utekök alla kvällar 27/6 – 3/8 Känner du att beskrivningen passar bra in på dig så ser vi fram emot din ansökan. Tjänsten kommer tillsättas snarast. Boende kan ordnas. Om Krusmyntagården Ett stenkast från havet strax norr om Visby ligger Krusmyntagården. Här kan du fika, äta, handla i vår mysiga butik och strosa i vår örtgård med mändger av olika växter. I femtio år har vi varit det självklara utflyktsmålet för många. Så kom hit du med och njut av dofterna, smakerna och havet! Krusmyntagården med tillhörande örtagård uppfördes av Ingeborg Lingegård 1969-1971. Lena Blomqvist var ägare under åren 1981-2017 och utvecklade Krusmyntagården till ett välkänt varumärke för kryddblandningar och som ett av Gotlands största besöksmål. Under åren byggdes efterhand butik, restaurang, café samt en webbshop. Nuvarande ägare är sedan 2017 Karl Törngren
Välj ett jobb för att visa detaljer