Kitchin by Kasai öppnar inom kort på Stora Torget i Linköping. Det är en Japansk restaurang och cocktailbar. I restaurangen, som är integrerad med ett öppet kök, serverar vi en bred meny med Bowls, Grill, Sushi m.m. Allt utgår från Japans bakgator och små gränder. Här skapar vi en stimmig miljö som passar lika bra på lunchen som en AW eller en härlig middag. Nu söker vi sushi-kockar till vårt team i köket Tycker du om människor, högt tempo och har erfarenhet från yrket? Då är vi arbetsplatsen för dig! Arbetet: Du kommer att vara en del av vårt fantastiska team som tillsammans jobbar mot samma mål, att ge våra gäster en oförglömlig upplevelse med fantastik service och god mat. Vi arbetar med öppet kök ut i restaurangen så köket och matsalen jobbar tätt tillsammans. Vem söker vi: Vi söker dig som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt har tidigare erfarenhet som sushi-kock. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Erfarenheter du tar med och delar med oss: Vi ser gärna att du har en relevant utbildning samt yrkeserfarenhet är ett krav. Vi erbjuder: Vi erbjuder flera olika anställningar. Alla anställningsformer startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete på kvällar samt helger. Bifoga ett fullständigt CV med bild och övriga uppgifter. Förväntas öppna under v.22. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Vår enhet Östgöta Kök Garnisonen söker en engagerad och erfaren kock som vill vara med och vidareutveckla en restaurang med starkt varumärke, trogna gäster och ständigt nya möjligheter. Här driver vi lunchservering (ca 300 gäster per dag), catering för företag och privatpersoner, event och fester – allt från stilrena företagsmiddagar till oförglömliga bröllop. Vår styrka? Vi är inte en traditionell restaurang – vi är ett gastronomiskt nav med många ben, och alla är lika viktig. Vem är du?Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter ytterligare en prestigelös, engagerad och kreativ kollega som har flera års erfarenhet av att arbeta som kock och god generell förståelse för matlagning. Strävar alltid efter att servera vällagade rätter rätter av hög kvalitet. Du trivs i det kreativa och har förmåga att organisera och strukturera. Du är en prestigelös har lätta att samarbeta och med glädjen som drivkraft. Östgöta Kök är restaurangkoncern i Linköping och Norrköping som under snart tjugo års tid har fokuserat på att laga Östgötsk mat när den är som bäst. Vår resa startade med en restaurang i Norrköping där vi idag driver Östgöta Kök Nya Torget, Burgers and Bangers, Nous Bistro samt ett skärgårdshotell i Arkösund. I Linköping driver vi Östgöta Kök Garnisonen och ÖK Smak & Tak. Vi brinner för att servera vällagad mat som grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, både på plats på våra restauranger samt via catering och på events. Vår verksamhet genomsyras av råvara, hantverk och omtanke.
Juniorkock Gålö havsbad söker nu en engagerad och kreativ juniorkock att ansluta till vårt team under den kommande högsäsongen. Som juniorkock på Gålö havsbad kommer du ha möjligheten att arbeta i en unik och naturskön miljö, och bidra till att skapa minnesvärda matupplevelser för våra gäster. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera att assistera i förberedelserna av mat, tillagning av rätter och att säkerställa hög kvalitet och presentation av maten som serveras. Erfarenhet och Kvalifikationer: • Erfarenhet av arbete i kök är ett krav • Utbildning från restaurangskola eller liknande är ett plus • Förmåga att arbeta under tidspress • God kommunikationsförmåga och teamarbete Personliga egenskaper: • Kreativ och passionerad för matlagning • Noggrannhet och ordningssam • Flexibel och anpassningsbar • Positiv inställning och serviceinriktad Vad Gålö havsbad erbjuder dig som anställd: • En unik arbetsplats med närhet till havet och naturen • Möjlighet att utvecklas och växa • Arbete i ett härligt och engagerat team • Avtalsenlig lön, schyssta villkor Om du är mellan 20-30 år och brinner för matlagning är detta en fantastisk möjlighet att få värdefull erfarenhet och utveckla dina färdigheter som kock. Ansök nu och bli en del av Gålö havsbads team för den kommande säsongen! Gålö Havsbad är stort och litet på samma gång. Mitt i ett naturresevat, 2,5 mil söder om Stockholm, nära strand, hav och vandringsleder. Här finns 4-stjärning camping, stugor, galmpingtält, konferenslokaler, aktivteter m.m. Gästerna kommer både från Sverige och övriga delar av Europa. . Vi vill att du som jobbar hos oss tror på att allting går om man bara vill. Det blir roligare så och minnena blir fler. Krav: Körkort: * B (Personbil)
Vill du jobba med nordisk matlagning på hög nivå, lokala och hållbara råvaror och med ett gott gäng som ständigt ska framåt? Vårt mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare får människor trivs och vi skapar förutsättningar framåt. Det tillsammans med våra samarbetspartners. Bakom dig har du ett starkt nätverk med olika kunskaper och erfarenheter nära tillhands för att utveckling. Vi tror att du är nyexminerad eller jobbat något år i branschen och vill framåt. Det viktiga är att du vill laga mat, är initiativtagande och har en go attityd. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, ansvarar att prepp, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en vilja att lära dig mer - Vara behjälplig hos dina kollegor - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön - Försäkringar betalda - OB - Boende finns vid behov TJÄNSTEN 85-100% Start mellan 1 april - 15 april VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom hotell och restaurangbranschen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa
Arbetsuppgifter Vi söker nu en erfaren kinesisk kock som är passionerad kring kinesisk matlagning och har gedigen kunskap om traditionella tekniker och råvaror. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: Förbereda och tillaga kinesiska maträtter enligt meny Planera menyer i samråd med kökschef Ansvara för hygien och livsmedelshantering enligt gällande regler Leda och samarbeta med andra köksmedarbetare Kvalifikationer Minst 5 års dokumenterad erfarenhet som kinesisk kock God kunskap om kinesiska matlagningstekniker och råvaror Erfarenhet av att arbeta med wok, ångkokning, och andra traditionella metoder Kunskaper i kinesiska språket är meriterande Du är ansvarstagande, samarbetsvillig och brinner för god mat Språk Svenska eller engelska Kinesiska (meriterande men ej krav) Anställningsform Tillsvidare eller tidsbegränsad anställning beroende på överenskommelse. Heltid, kvällar och helger kan förekomma. Tillträde Enligt överenskommelse Plats [Kyrkogatan 44 ,411 15, Göteborg ] Så ansöker du Skicka CV och ett kort personligt brev till [[email protected]] .
Vi söker dig som har Kock/Kallskänke erfarenhet från både Svensk husmanskost och à la carte. Som vill vara med och utvecklas och prova nya grepp. Att ha förmågan att arbeta och utvecklas i ett team. Har fullgoda språkkunskaper i svenska och/eller engelska Tjänsten/tjänsterna är inledningsvis säsongsbaserad. Lön enligt överenskommelse. Du rapporterar till vår Köksmästare Jörgen Ingelsson Märk ditt svar med ”Kock/Kallskänka på Svanshalls Krog”. Du kommer att arbeta med 180 graders utsikt mot Skälderviken. Mitt i hamnen i Svanshall i ett väl fungerande team. Välkommen med din ansökan!
Letar du efter nästa kockäventyr? Är du den som skär löken snabbare än din egen skugga? Har du smaksinnet skarpt som en nyvässad kockkniv? Då kan det vara dig vi letar efter! Vi söker dig som älskar tempot i köket, gillar att lösa problem på studs, och som alltid har en ny idé i bakfickan. Hos oss är ingen dag den andra lik – det är nya menyer, nya kök, nya kollegor och nya chanser att glänsa varje vecka. Det är som att jobba i ett kulinariskt äventyrsspel – och vi behöver dig i vårt team! Vad vi erbjuder dig: En fartfylld vardag där du utvecklas som kock i raketfart Möjlighet att jobba på Göteborgs mest spännande restauranger Flexibla arbetstider – du bestämmer själv hur mycket du vill jobba Roliga personalaktiviteter, utbildningar och nätverkande i branschen Kollektivavtal och en trygg anställning Vem är du? Du har gått restaurangutbildning eller lärlingsprogram Du har minst 4 års erfarenhet från ALC-kök Du vill bli bättre, snabbare, skarpare Du är hängiven, stolt över ditt yrke, en problemlösare och flexibel som få Låter det här som din grej? Skicka in din ansökan idag – ju snabbare desto bättre! Om ditt CV får oss att höja på ögonbrynen (på ett bra sätt) så hör vi av oss snabbt för att planera nästa steg mot att bli stjärnan i vårt köksteam! Lön? Såklart! Vi kommer överens – det ska kännas bra för båda.. Varför ska du jobba på RestaurangAssistans? Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser? Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen! Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar! Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning. Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Vi söker nu en kock till köket på Restaurang Sjöpaviljongen, med passion för matlagning och som tillsammans med oss vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du arbetar i ett härligt team med hög kunskapsnivå och kreativitet. Vi ser att du är en bra lagspelare, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Att du har hjärtat på rätt ställe och en glad och positiv inställning. Här finns det plats för dig som vill utvecklas och har viljan att bidra med dina egna kunskaper och erfarenheter. Vi söker dig som: Har ett genuint intresse och god kunskap om mat, matlagning och dryck Har minst 2 års yrkeserfarenhet av att arbeta i ett kök med klassisk svensk matlagning och klassiska svenska råvaror Trivs i både varm- & kallkök. Är utbildad kock Är flexibel, kreativ och lösningsorienterad Brinner för att överträffa gästens förväntningar Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga Kort om oss: Idylliska Sjöpaviljongen är en klassisk Sjökrog som håller det svenska matarvets fana högt. Vi har öppet året runt och håller hårt på traditionerna, både smak- och kalendermässigt. Under året dukar vi upp för påsk, fars- och morsdag, midsommar, kräftpremiär, och julfirande samt nyår. Menyerna bygger på klassiska svenska smaker med tyngdpunkt på hav och grill – svenskt mathantverk inspirerat av årstidens växlingar. Vi erbjuder dig: Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett fantastiskt team En anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner Utvecklingsmöjligheter inom koncernen Kollektivavtal Friskvårdsbidrag Internutbildningar Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss! Rekryteringsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen in med din ansökan!
Om Urban Deli Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall – Urban Deli är en blandning av allt detta. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och i Hagastaden. Vi har också en webbutik, ett produktionskök, ett cateringkök och ett hotell. Vi är ett gäng nyfikna och glada innovatörer som med passion för mat vill göra matlivet lyckligt och enkelt. Vi älskar att ge bra service och bidra med kunskap och inspiration, oavsett om det handlar om en restaurangupplevelse hos oss eller hemma. Våra kunder & gäster ska alltid känna sig välkomna och miljön är färgstark och skön med en blandad publik. Om tjänsten Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att vi har produkter av högsta kvalitet, ett bra samarbete och god stämning med övriga avdelningar och är delaktig till att ge våra gäster och kunder en upplevelse i toppklass. Dina arbetsuppgifter är bland annat: Säkerställa högsta möjliga kvalitet på maten med hållbarhet i fokus Säkerställa hygien, service, miljö och koncept Säkerställa att alla rutiner följs Arbetet är på heltid och arbetstiderna varierar mellan dagar, kvällar och helger. Om dig Du har minst 1-2 års kock-erfarenhet från a la carté restaurang Du har mycket goda matlagningskunskaper och gillar att experimentera fram nya spännande rätter och smakkombinationer Du älskar mat, dryck, service och restaurangbranschen Du är en glad, positiv och energisk person med stark servicekänsla Du är en lagspelare med högt tempo, stort driv och hanterar många olika arbetsuppgifter samtidigt Du triggas av att nå högt uppsatta mål Du pratar svenska & engelska obehindrat Vi erbjuder dig Marknadsmässig lön Goda karriär-/utvecklingsmöjligheter, både inom Urban Deli och Axfood. Förmånliga rabatter i våra restauranger och butiker Friskvårdsbidrag Kollektivavtal Visita-HRF Möjligheten att vara med och forma framtidens mat tillsammans med oss andra på Urban Deli. Sist men inte minst - möjligheten till fantastiska kollegor och skoj på jobbet Ansökan Ansökningar tas enbart emot digitalt via den gula rutan "skicka ansökan". Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista dagen att ansöka är 31 maj. Varmt välkommen med din ansökan - Vi ser fram emot att lära känna dig!
Är du passionerad för matlagning och vill arbeta extra vid behov? Är du en passionerad kock med en kärlek för rustik och vällagad mat? Vill du vara en del av ett kreativt och engagerat team där du får möjlighet att utvecklas och bidra med dina idéer? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi på Elite Stora Hotellet i Jönköping söker en duktig och flexibel kock som kan hoppa in och stärka vårt köksteam vid behov. Du kommer att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö där kvalitet, smak och service står i fokus. Vi söker en skicklig och ambitiös kock till vår brittiskinspirerade pub på hotellet. Här serverar vi klassiska rätter med en modern twist, alltid med fokus på kvalitet och säsongens bästa råvaror. Om tjänsten: Förberedning och tillagning av rätter enligt meny och säsong Bidra till utveckling av nya rätter och menyer Säkerställa hög kvalitet och smak i varje servering Arbeta enligt gällande hygien- och säkerhetsföreskrifter Samarbeta nära med köksmästare och övriga kockar Bidra till en positiv och effektiv arbetsmiljö Vi söker dig som: Är flexibel och kan arbeta både dagar, kvällar och helger Trivs i ett högt tempo och är van vid att hantera stress Har tre års erfarenhet av att arbeta som kock, gärna i en pub- eller gastropubmiljö Brinner för matlagning och har ett öga för detaljer Har god kunskap om klassiska brittiska rätter och tekniker Är kreativ och trivs med att utveckla nya smaker och presentationer Är van vid ett högt arbetstempo och kan hantera stress på ett professionellt sätt Är en lagspelare som bidrar till god stämning i köket Pratar svenska eller mycket god engelska Har goda kunskaper i livsmedelshygien och HACCP Vi erbjuder: Ett roligt och varierande arbete i ett professionellt team Möjligheten att utveckla dina kunskaper inom matlagning Flexibla arbetstider enligt behov En arbetsplats där din kreativitet och ditt engagemang uppskattas En arbetsplats där du får vara med och forma framtidens pubupplevelse. Praktikaliteter: Start: Enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse För frågor om tjänsten kontakta: Nisse Svensson, 073-592 70 97, [email protected] Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan! Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev till [kontaktinformation] så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!
Välj ett jobb för att visa detaljer