Kockar till Wood Hotel i Skellefteå

Vill du jobba på en fartfylld och kreativ arbetsplats. Nu söker vi nya stjärnor till vårt team. Vi är ett dynamiskt kök och hos oss blir du en viktig medspelare. Just nu söker vi kreativa kockar som har ett brinnande intresse för matlagning. Vi ser gärna att du är en glad, social och framåt person som fungerar utmärkt i ett, ibland, snabbt tempo. Du har med fördel en känsla för ordning och gillar att jobba i team. Samarbetsförmåga är viktigt men du bör inte vara rädd att stå på egna ben. Särskilt högt värderar vi om du är intresserad av hållbarhet. Det är personalen som gör våra restauranger till en rolig arbetsplats och just nu söker vi dig som gillar att variera dina tider mellan dag och kvällspass. Vi är en arbetsplats som är i ständig rörelse och därför är alla dagar lika viktiga Wood Hotel by Elite är ett hotell som ligger i anslutning till Sara kulturhus som innehar fem scener med konsthall och teater. Hotellet driver tre restauranger, Miss Voon, restaurang Mandel och restaurang Paolos. Förutom de renodlade restaurangkoncepten så innehar hotellet Vana Spa som ligger på vårat topfloor. Vi anordnar också event, konferenser, catering, luncher, frukost mm till en blandad publik i hotellets och kulturhusets lokaler.

19 januari 2024
Sista ansökan:
22 maj 2024
Kökspersonal

Vi söker dig som har genuint intresse för mat och vill vara med att utveckla Stora Frögårdens resturang tillsammans med oss. Du ska vara driven och noggrann, serviceinriktad och stresstålig. Stora Frögårdens resturang har en lång historia och vi när vi under hösten 2018 planerade framtiden för vår restaurang frågade vi oss vad som är det godaste i världen. Svaret blev pizza. ”Vi får väl göra den godaste pizzan, så som de gör den i Italien och som människor vill åka till Stora Frö för att äta! Svårare än så är det inte”. Sagt och gjort. Under våren 2019 byggdes den majestätiska vedeldade ugnen, råvaror testades och degar jästes. Allt för att vi skall leverera de bästa smakerna och den bästa upplevelsen för dig som gäst hos oss. Under åren som har gått sedan dess har vi jobbat med tekniker och arbetat fram smakkombinationer, både lokala från ön och traditionella från medelhavet, som gör att vår pizza idag är det hantverk vi drömde om 2018. Mer än bara pizza! Vi är en restaurang som erbjuder mer än bara pizza och tillsammans med dig ska vi sätta en meny som är både god, välagad och använder lokala råvaror. Vi erbjuder anställning och/eller partnerskap för den som är riktigt driven. Så klart extra bra match om du är en äkta öläning som brinner för vår ö och känner extra för vårt lilla paradis. Välkommen att kontakta oss på [email protected] med din ansökan hör av dig till oss om du har fler frågor! Med vänliga hälsningar, Martin & Fredrik Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

17 januari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Kock till Pastafabriken i Ingelstorp

På Pastafabriken i Ingelstorp tillverkar vi handgjord pasta på svenskt mjöl och serverar rätter tillagade med stor respekt för råvaran, säsongen och regionen. Våra egna odlingar, precis utanför dörren, fungerar både som skafferi och inspiration till maten vi lagar. Vi håller hus i en gammal traktorverkstad, varsamt ombyggd till restaurang, och har blivit en avslappnad mötesplats för både lokala stammisar och sommargäster. Runt knuten breder Österlen ut sig med stränder, surf, rapsfält, loppisar och restauranger. Som kock behöver du god erfarenhet av grundlig matlagning och kunna hålla humöret uppe och huvudet kallt när tempot ökar. Sommaren är vår högsäsong med generösa öppettider, högt bokningstryck och lika höga förväntningar från våra gäster. Under vår och höst håller vi öppet fredagar-söndagar. Vi strävar efter en trevlig arbetsmiljö där respekt för kollegor och gäster är lika viktig som maten vi lagar. Anställningen gäller främst säsongsanställning vår, sommar och höst men ett visst utrymme för tillsvidare-anställnig på deltid finns.

16 januari 2024
Sista ansökan:
9 juni 2024
Kock - sommarjobb med den vackraste utsikten

Båthuset är hjärtat i Skärgårdsbyn som ligger i Sankt Anna skärgård. Vi är ett sammansvetsat team, med lång erfarenhet från branschen som behöver en till "knäppgök" att samarbeta med. Här finns 53 st hotellstugor & 20 hotellägenheter, båthamn, konferensanläggning & restaurang mm Öppet året runt med en högsäsong under maj-september. Vi söker dig som gillar att "sitta i skiten" och njuter av att ha löst dagens rusch. Som har ordning och reda som ledord. Du är inte oäven att hugga in där det behövs, då helheten i vår verksamhet är viktig för oss. Du bör ha gått restaurangskolan och ha viss arbetslivserfarenhet. Vara flexibel i dina arbetsuppgifter & arbetstider stresstålig och stor servicemindkänsla. Här på Båthuset söker vi efter dig som vill jobba med varierande matarbetsuppgifter. Tjänsten gäller från juni-augusti med möjlighet till timmar både före och efter. Jobba med lunch och bistro/ala carte. Samt temakvällar. Även vara behjälplig till att laga mat till konferenser/bröllop & bussresor. Vi strävar efter att värna om vår skärgårdsmiljö och försöker jobba med närproducerat.

15 januari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Kock sökes till sommarsäsongen 2024

Restaurang Sjöboden, i Spikens Fiskehamn utanför Lidköping i Västergötland, är känd för sin goda mat lagad på närproducerade råvaror med fokus på fisk och skaldjur samt ett brett dryckessortiment och en exceptionell service och miljö. Vi har öppet från februari till december. Under vår och höst anordnar vi vinprovningskvällar, skaldjurshelger, olika beställningar m.m. Under perioden juni till augusti har vi öppet dagligen både för lunch och middag. I december serverar vi ett omtyckt och välbesökt julbord. Vi söker dig som brinner för mat, dryck och service, och älskar att jobba med fisk och skaldjur samt lokala råvaror från småskaliga producenter och odlare. Du har en hög arbetskapacitet, är stresstålig och gillar när det är högt tempo i restaurangen. Du har flerårig dokumenterad yrkeserfarenhet/yrkesutbildning som à la carte kock. Körkort och tillgång till egen bil är inget krav men underlättar. Det finns tillgång till enklare boende i närheten av restaurangen. Vi behöver hjälp av dig från maj och hela sommaren med eventuell förlängning från hösten och tillsvidare. Vi är ett litet gött gäng som jobbar hårt för att ge våra gäster en riktigt bra mat och dryckesupplevelse med Sveriges största insjöskärgård alldeles inpå knuten. Är detta någonting för dig så hör av dig till [email protected]. OBS! Vi anställer löpande så vänta inte med din ansökan.

13 januari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Kock till restaurang och mikrobryggeri i Söderköping

Lock, Hop and Barrel är en familjeägd amerikansk restaurang och mikrobryggeri som ligger vid kanalhamnen i Söderköping. Vi erbjuder lokalt producerade produkter och vi mal vårt egen kött till våra hamburgare. I vårt mikrobryggeri brygger vi vår egen öl, vi specialiserar oss på kaliforniska pale ale. Vi söker kockar till restaurangen för sommaren, anställningen kan komma att förlängas. Du kommer att arbeta i ett väl sammansvetsat köksteam under vår kökschef som har det övergripande ansvaret i köket. Till rollen söker vi dig som har stor passion för mat, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. Vi söker personer som gillar att arbeta med folk och trivs när det är mycket att göra. Rätt sökande ska vara självgående, pålitlig, ärlig, positiv och en lagspelare som är intresserade av sina medarbetares framgång liksom deras egen. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatumet.

12 januari 2024
Sista ansökan:
1 juli 2024
Kock Sommarsäsong 2024

Gränsö slott växer och får alltfler gäster året om. Maten är en del i helhetsupplevelsen på Gränsö slott. Vi söker nu en förstärkning inför sommarsäsongen 2024. Vi söker dig som älskar högt tempo och att skapa mat med bra råvaror och att se vackra tallrikar bäras ut till gästen. Passion för mat är viktigast, men också ordningssinne och bra social kompetens är viktigt eftersom vi värdesätter vår härliga teamkänsla i köket. Vill du vara med och jobba på allt från Bröllop, event och grillbufféer till brinnande à la carteservice, tveka inte att höra av dig till oss!

12 januari 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Surflogiet söker kockar!

Om Surflogiet Precis vid stranden på Gotlands västra sida i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. Ett litet paradis med rötterna i surfkulturen, ett stort hjärta för livsstilen och hur vi tar hand om jorden vi lever på. Verksamheten består av 30 bäddar fördelat på 11 tält, 1 eventtält för grupp och konferens, 1 restaurang/bar, 1 reception, 1 kök, 1 aktivitets avdelning. Vi har högt fokus på hållbarhet och du kommer att arbeta i en miljö där vi i så stor utsträckning som möjligt använder lokala och ekologiska råvaror, vårt eget kranvatten, samt är plastfria till förmån för det hållbara samhället. Om arbetet I vårt kök arbetar du nära dina kollegor och levererar mat från vår meny i högt tempo. Vi har ett öppet kök därför det blir även en del gästkontakt, men mest är det dina arbetskamrater du står närmast. I köket gäller det att vara stresstålig, strukturerad, effektiv, hygienisk och renlig, samtidigt som en håller humöret uppe och skojar och har roligt.

10 januari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Kock till bistro maj-september/säsong

Gålö Havsbad är en fyrstjärning turistanläggning vid kusten 3,5mil söder och Stockholm. Vår bistro har öppet helger för privatpersoner i maj fram till midsommar, i veckorna tar vi även emot grupper såsom konferenser och skolor, from midsommarveckan har vi öppet dagligen fram till 15/8 då vi återigen går tillbaka till helgöppet och grupper i veckorna. Bistron har ca 90 platser inomhus och ca 50 platser utomhus. Köket är i gott skick och består b.l.a av 2 at rational combi pro från 2022, stekbord, fritöser och goda kylmöjligheter. Under högsäsongsveckorna tar vi emot både gäster ifrån anläggningen men även besökare till stranden och naturreservatet. du måste därför ha den rutinen att kunna växla mellan dessa målgrupper och självständigt kunna lägga upp arbetet. Du jobbar i team som består av både rutinerad personal och sommarpersonal som är nya till vår bransch.Du har därför ett stort ansvar i att sätta välkomnande stämning i arbetsgruppen och se till att rutiner följs och även ändra och utveckla  dessa vid behov. Hållbarhet är viktigt för oss, både när det gäller matsvinn, menyer och arbetsmiljö och du har en viktig del i det arbetet. Vi söker dig som är van med att jobba i team och söker ett säsongsjobb. du är självgående och har den rutin som behövs i verksamhet med olika utbud och gästgrupper. Arbetstiderna är varierande och innefattar både dag, kväll och helger. Anställningen är i grunden en säsongsanställning på 75% och arbetstiden kan variera mellan veckorna beroende på öppettiderna och bokningarna. det finns möjlighet att gå upp till 100%.' Ett grundschema läggs för hela perioden och administreras via schemaläggningsprogram i app.     Under sommaren går buss, 845, oftare än vad de gör nu. Innan dess kan man åka med annan personal från Västerhaninges pendeltågsstation Det finns möjlighet till övernattning i samband med arbetspassen. . Intervjuer sker löpande och i första skede digitalt. Ansökan sker via hemsidan och annonserna på https://www.galohavsbad.se/jobba-med-oss Läs mer om oss på www.galohavsbad.se Gålö Havsbad är stort och litet på samma gång. Mitt i ett naturresevat, 2,5 mil söder om Stockholm, nära strand, hav och vandringsleder. Här finns 4-stjärning camping, stugor, galmpingtält, konferenslokaler, aktivteter m.m. Gästerna kommer både från Sverige och övriga delar av Europa. . Vi vill att du som jobbar hos oss tror på att allting går om man bara vill. Det blir roligare så och minnena blir fler. Krav: Körkort: * B (Personbil)

10 januari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Kock

Vi söker kockar som vill tillbringa en fantastisk sommar på Restaurang Marinan i Ystad och samtidigt utveckla sin matlagning till nya höjder. Som en del av vårt team får du möjlighet att: # Imponera på våra gäster genom att skapa matupplevelser samtidigt som du har kul och umgås med ditt team. # Få nya erfarenheter i branschen och utveckla dina färdigheter inom matlagning. # Hantera högt tempo och stresståliga situationer utan att tumma på kvaliteten av maten. Vara en del av skapandet av nya maträtter och bidra till en spännande meny. Så om du har passion för matlagning, ser restauranglivet som en livsstil och vill vara en del av ett härligt team som strävar efter att ha nöjda gäster, skicka in din ansökan idag och låt oss tillsammans skapa en fantastisk vår och sommar. Maila mig för lönefrågor och anställningsform. Vi ligger över avtalsenlig lön. Förhandlingsbar lön. Vi är flexibla med er yrkeserfarenhet och utbildning. Startdatum enligt överenskommelse. 1 kock from 25 mars 2 kockar från maj/juni Vi stänger för säsongen 31 augusti.

9 januari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024