Personalansvarig Kök
Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Restaurang- och kökschefer

RA Hospitality förser hela besöksnäringen med flexibla personallösningar så som bemanning, rekrytering, entreprenad och utbildning. Med över 25 år i branschen och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo så är vi ledande i branschen. Våra kunder består bl.a. av hotellkedjor, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Vi vågar säga att vi är grymma på service och kvalitet! Brinner du för besöksnäringen och vill leverera service i världsklass till våra kunder? Älskar du att jobba med människor och utveckla medarbetare? Vill du ha en fot kvar i restaurangbranschen men slippa drifttelefonen 24/7? Då har vi tjänsten för dig! Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu en Personalansvarig som vill fortsätta utveckla vår köksavdelning.  På köksavdelningen i Göteborg kommer du att arbeta med rekrytering och uthyrning av allt från biträden och kockar till souschefer och köksmästare. Vi bemannar och rekryterar personal till stora hotellkedjor, företagsrestauranger, konferensanläggningar, events och à la carte krogar m.m. En vanlig dag på kontoret innefattar t.ex. intervjuer och anställningar av nya medarbetare, schemaläggning, daglig bemanning och annan personaladministration. I tjänsten ingår även mycket kundkontakt, möten, försäljning och uppföljningar. Du kommer även få vara med ute och säkerställa driften på stora och spännande kundevents! Du rapporterar till Driftchef. RA Hospitalitys målsättning är att våra kunder och medarbetare alltid ska vara nöjda med de tjänster vi utför och med oss som serviceföretag. Arbetet ställer därför höga krav på din sociala förmåga då möten och samtal med kunder och medarbetare sker på daglig basis. Vem är du? Positiv och bra på att motivera dina medarbetare En problemlösare som ser möjligheter snarare än problem Prestigelös och en teamspelare som kan hugga in där det behövs Bekväm med att skapa nya relationer En person som gillar högt tempo med varierande arbetsdagar Trygg, diplomatisk och noggrann Du har sedan tidigare: Haft ledande befattning inom kök God insikt i såväl schemaläggning som personalhantering God ekonomisk förståelse och erfarenhet av resultat- och budgetansvar Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska B-körkort Vad får du hos oss Ett stimulerande, roligt och givande arbete med högt i tak Varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar Möjlighet att använda din branschkunskap för att hjälpa branschkollegor att lösa  utmaningar och personalbehov Bli en del av ett sammansvetsat team på kontoret där alla hjälps åt och har en "ingenting är omöjligt" -inställning Möjlighet att bygga upp och sätta sin egen prägel på avdelningen Generösa personalförmåner Löpande kompetensutveckling Ett brett kontaktnät inom besöksnäringen Utbildning inom bl.a. arbetsrätt och kollektivavtal Detta är en tillsvidaretjänst på heltid som inleds med sex månaders provanställning och lön enligt överenskommelse. Arbetstiderna är främst förlagda dagtid måndag-fredag med undantag för några kvällar och helger per år.  Vi hoppas på att kunna välkomna en ny kollega hos oss så snart som möjligt så vänta inte med att skicka in din ansökan!

9 juni 2025
Sista ansökan:
20 november 2025
Köksmästare på Blanche Brasserie & Bar/Hyatt Place Gothenburg
Host Hotel G AB
Restaurang- och kökschefer

Vi söker nu en Köksmästare till Blanche Brasserie & Bar Vill du stå i centrum för ett kök där hantverk, smak och stolthet möts – i nyrenoverade lokaler mitt i Göteborg? Blanche Brasserie & Bar är ett levande brasserie beläget i Hyatt Place Gothenburg Central (tidigare Hotel G), ett hotell som under det senaste året genomgått en omfattande renovering för att möta framtidens gästupplevelser. Här möts Medelhavets gastronomi och svenska smaker i en atmosfär som är både varm och självsäker. Vi serverar frukost, lunch, brunch och à la carte – alltid med samma höga ambition och respekt för hantverket. Nu söker vi en köksmästare som vill leda och vidareutveckla vårt köksteam och skapa upplevelser som gästerna bär med sig långt efter sitt besök. Om rollen Som köksmästare ansvarar du för det dagliga arbetet i köket – från menyplanering, personalledning och kostnadskontroll. Du skapar struktur, kvalitet och kreativitet på varje arbetspass och ser till att teamet växer både i kunnande och arbetsglädje. Du är en närvarande ledare som brinner för både smak och struktur, och som vill skapa en hållbar och inspirerande arbetsmiljö. Ditt ledarskap sätter tonen i köket – med tydlighet, passion och respekt för råvaran. Vi söker dig som... - Har flerårig erfarenhet som köksmästare eller souschef på hög nivå. - Är trygg i att leda, coacha och inspirera ett team. - Arbetar strukturerat och är van att hantera inköp, svinn och nyckeltal. - Har god kännedom om HACCP och livsmedelssäkerhet. - Har en passion för säsongsbaserade menyer och Medelhavets smaker. Hos oss får du: - En nyckelroll i ett passionerat och professionellt team i en pulserande miljö där ingen dag är den andra lik. - Möjlighet att påverka och utveckla menyer, koncept och kvalitet tillsammans med F&B Manager och Restaurangchef. - Förmåner genom Hyatt-kedjan och en kultur som präglas av omtanke, kvalitet och glädje Välkommen till Blanche – där köket är hjärtat och passionen ryggraden. Ansök till: [email protected] Vi intervjuar löpande – så vänta inte!

9 juni 2025
Sista ansökan:
9 juli 2025
Köksmästare
Gröna Kalmarstugan AB
Restaurang- och kökschefer

🍃 KÖKSCHEF TILL GRÖNA STUGAN I KALMAR 🍃 Är du en passionerad ledare i köket som ser fram emot ett fullsatt lunchpass eller en nypa kreativ galenskap? Har du samtidigt fingertoppskänsla för smaker, struktur i blicken och ett lugn som smittar av sig på hela teamet? Då kanske du är vår nya kökschef! Om oss Gröna Stugan är en av Kalmars äldsta och mest uppskattade restauranger – en grön oas där tradition möter nytänk och kvalitet aldrig kompromissas. Vi satsar på råvaror med omsorg, service med värme och en meny som förändras med säsongen. Vårt kök är hjärtat i verksamheten, och nu söker vi en ny stjärna som kan styra vårt kök. Vi letar efter dig som: Har flerårig erfarenhet som kock och gärna som kökschef eller souschef. Är en naturlig ledare – du kan både leda, lyssna och lära. Brinner för matlagning, kvalitet och hållbara råvaror. Har koll på egenkontroll, ekonomi och planering (och tycker det är kul, faktiskt!). Kan hålla ett högt tempo utan att tappa känslan i detaljerna. Vill vara med och utveckla menyer, koncept och ett fantastiskt team. Vi erbjuder: En stabil arbetsplats med höga ambitioner och skön stämning. Frihet att skapa och påverka. Ett kök där vi inte tummar på kvaliteten Möjligheten att jobba i Kalmar, Sveriges kanske mest underskattade sommarstad (och vinterstad med, för den delen). En arbetsmiljö där man får vara både professionell och mänsklig. Låter det som något för dig? Tveka inte – skicka din ansökan (gärna med CV och några rader om varför just du passar för Gröna Stugan) till [email protected]. Sista ansökningsdag: Vi intervjuar löpande – vänta inte för länge. Start: Enligt överenskommelse.

7 juni 2025
Sista ansökan:
7 juli 2025
Personalansvarig Kök
Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Restaurang- och kökschefer

RA Hospitality förser hela besöksnäringen med flexibla personallösningar så som bemanning, rekrytering, entreprenad och utbildning. Med över 25 år i branschen och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo så är vi ledande i branschen. Våra kunder består bl.a. av hotellkedjor, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Vi vågar säga att vi är grymma på service och kvalitet! Brinner du för besöksnäringen och vill leverera service i världsklass till våra kunder? Älskar du att jobba med människor och utveckla medarbetare? Vill du ha en fot kvar i restaurangbranschen men slippa drifttelefonen 24/7? Då har vi tjänsten för dig! Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu en Personalansvarig som vill fortsätta utveckla vår köksavdelning.  På köksavdelningen i Göteborg kommer du att arbeta med rekrytering och uthyrning av allt från biträden och kockar till souschefer och köksmästare. Vi bemannar och rekryterar personal till stora hotellkedjor, företagsrestauranger, konferensanläggningar, events och à la carte krogar m.m. En vanlig dag på kontoret innefattar t.ex. intervjuer och anställningar av nya medarbetare, schemaläggning, daglig bemanning och annan personaladministration. I tjänsten ingår även mycket kundkontakt, möten, försäljning och uppföljningar. Du kommer även få vara med ute och säkerställa driften på stora och spännande kundevents! Du rapporterar till Driftchef. RA Hospitalitys målsättning är att våra kunder och medarbetare alltid ska vara nöjda med de tjänster vi utför och med oss som serviceföretag. Arbetet ställer därför höga krav på din sociala förmåga då möten och samtal med kunder och medarbetare sker på daglig basis. Vem är du? Positiv och bra på att motivera dina medarbetare En problemlösare som ser möjligheter snarare än problem Prestigelös och en teamspelare som kan hugga in där det behövs Bekväm med att skapa nya relationer En person som gillar högt tempo med varierande arbetsdagar Trygg, diplomatisk och noggrann Du har sedan tidigare: Haft ledande befattning inom kök God insikt i såväl schemaläggning som personalhantering God ekonomisk förståelse och erfarenhet av resultat- och budgetansvar Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska B-körkort Vad får du hos oss Ett stimulerande, roligt och givande arbete med högt i tak Varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar Möjlighet att använda din branschkunskap för att hjälpa branschkollegor att lösa  utmaningar och personalbehov Bli en del av ett sammansvetsat team på kontoret där alla hjälps åt och har en "ingenting är omöjligt" -inställning Möjlighet att bygga upp och sätta sin egen prägel på avdelningen Generösa personalförmåner Löpande kompetensutveckling Ett brett kontaktnät inom besöksnäringen Utbildning inom bl.a. arbetsrätt och kollektivavtal Detta är en tillsvidaretjänst på heltid som inleds med sex månaders provanställning och lön enligt överenskommelse. Arbetstiderna är främst förlagda dagtid måndag-fredag med undantag för några kvällar och helger per år.  Vi hoppas på att kunna välkomna en ny kollega hos oss så snart som möjligt så vänta inte med att skicka in din ansökan!

3 juni 2025
Sista ansökan:
20 november 2025
Kökschef - Kock
Kårbacken Restaurang & Event AB
Restaurang- och kökschefer

Om oss Kårbackens Restaurang & Event är en lunchrestaurang och en eventhall i ett. Vi serverar dagens lunch måndag till fredag och på kvällar, helgerna och övrig tid använder vi vår eventlokal till mässor, konferenser, företagsfester och festivaler. Vi är systerrestaurang till Bryggmästarn i centrala Boden och delar ofta på kompetens, praktiska saker och känner oss som samma lag. Om jobbet Som kökschef ansvarar du för all matlagning, på dagens lunch och på våra event. Du jobbar dagligen med en hälsosam köksekonomi, planerar menyer, sköter beställningar, städar arbetsplatsen och leder lagets arbete mot att skapa bra kundupplevelser genom vällagad mat. Jobbet i praktiken Du jobbar heltid hos oss, främst dagtid men kvällar och helger kan förekomma. Du jobbar i ett litet arbetslag och kan påverka allt vi gör och vårt sätt att jobba varje dag. Vi har såklart kollektivavtal. Om dig Du ser dig själv som en ansvarstagande person som utan problem kan planera din dag, jobba effektivt i ett litet arbetslag och leder ditt arbetslag när det behövs. Vi tror att du har erfarenhet av varmkök från lunchservering och kunskap om vad som krävs för att leverera en 3-rätters middag för upp till 150 personer. Du har kännedom om lagar och regler runt allt som gäller med matservering och catering. Berätta mer om dig själv! Vi tror på personlig utveckling som en stark motor i att utveckla företaget, så vi ser fram emot att höra dina tankar varför du skulle kunna passa hos oss. Ge oss gärna en referens eller två när du mailar oss!

2 juni 2025
Sista ansökan:
2 juli 2025
Vi söker en Head Chef till Scandic Gävle Väst, heltid
Scandic Hotels AB
Restaurang- och kökschefer

Vi söker en Head Chef till Scandic Gävle Väst. Snart flyttar vi in i vårt totalrenoverade kök och vi söker nu en ny kollega! På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Head Chef är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet! Vad innebär rollen? I denna roll som Head Chef ansvarar du för;Köket där du har det övergripande ansvaret att säkerställa en gästupplevelse i världsklass i våra mat- och dryckesmiljöer. Det innebär att du tillsammans med ditt team säkrar en hög servicenivå samt ett erbjudande som möter gästens behovDu leder och utvecklar verksamheten och medarbetarna utifrån företagets strategi, mål och lokala förutsättningar. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare samt skapar förutsättningar för att ni tillsammans ska skapa enastående gästupplevelser. Som Head Chef är du även en del av den dagliga driften och du ansvarar för att planera och bemanna utifrån verksamhetens behov. Du ingår i hotellets ledningsgrupp vilket innebär att du tillsammans med dina kollegor har ett övergripande ansvar för hela hotellet. På Scandic arbetar vi efter koncept såsom frukost, möten, shop, vi följer de instruktioner som finns för att ge våra gäster maximal upplevelse när de tar del av någon eller några av våra mat och dryckesupplevelser. Vi följer även de instruktioner vad gäller matsvinn, hållbarhet, inköp mm. Vem är du? Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som chef hos oss lever du efter vår ledarskapskompass med Inspire, Collaborate, Build trust och Empower som en naturlig del av ditt ledarskap. Du lever våra värderingar och agerar som ett föredöme i din roll. Du har tidigare erfarenhet från att leda andra i en liknande roll samt relevant utbildning och erfarenhet inom servicebranschen. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du gillar en tydlig struktur och är öppen till att arbeta med färdiga koncept. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Information om tjänsten: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Din närmaste chef kommer att vara General Manager och du ingår i hotellets ledningsgrupp. Arbetstiderna är varierande och omfattar dagar, kvällar och helger. Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic! Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic. Delar du våra värderingar? BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

2 juni 2025
Sista ansökan:
28 november 2025
Vi letar köksmästare för en av våra samarbetspartners!
M Dryck & Konsult AB
Restaurang- och kökschefer

Är du köksmästare och letar efter en ny utmaning?  Gillar du matlagning, högt tryck och bra puls. Samtidigt som du är närvarande, kan leda andra människor framåt. Det på ett tydligt och inspirerande sätt. Du besitter en kunskap matlagningsmässigt på hög gastronomisk nivå. Du kommer att vara en viktig del hos en av våra samarbetspartner när det kommer till att utveckla verksamheten framåt, samtidigt som du skapar stamgäster på vägen. Är det du? Då ska du läsa vidare ROLLEN Som köksmästare leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team God råvarukännedom Inspirationskälla Kreativ Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor DET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Gedigen kunskap - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

18 april 2025
Sista ansökan:
5 oktober 2025
Köksmästare till Heat i Malmö!
Heat Restauranger AB
Restaurang- och kökschefer

Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion! Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta. Vi finns för närvarande i Malmö, Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Gävle, Sandviken, Sundsvall, Östersund och Umeå. I Malmö har vi i nuläget tre verksamheter; Heat Malmö, Heat Hyllie och Heat Rättscentrum. Heat Malmö är belägen i Toftanäs och har öppet mån-sön både dag- och kvällstid. Restaurangen producerar och levererar maten till de övriga restaurangerna. Om tjänsten Våra köksmästare arbetar i den dagliga driften och ansvarar för matkvalitet, råvaruinköp, lagerhållning, egenkontroll och inventering. Du leder det dagliga arbetet på restaurangen tillsammans med restaurangchefen. Du arbetar främst dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete förekommer. Om dig Du har flera års erfarenhet i rollen som köksmästare/kökschef. Du är positiv, lösningsfokuserad och strukturerad. God planering är ledord på Heat och det är du bekväm med. Vår matkvalitet är vår grund, tillsammans med vårt personliga bemötande, och du är bekväm med att ansvara för matkvaliteten och för att följa Heats riktlinjer och recept för tillagning och inköp. Du är en naturlig ledare som har lätt för att samarbeta, delegera och planera i en större produktion. B-körkort är ett krav för denna tjänst. Då delar av arbetet utförs inom säkerhetsklassat område kommer du att genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll. Vi erbjuder Ett roligt och omväxlande arbete dagtid må-fre (kvälls- och helgarbete kan förekomma) i ett ambitiöst växande företag med kollektivavtal (Visita/Unionen), friskvårdsbidrag á 1500 kr/år, rabatterade naprapatbesök, rabatter på vårt sortiment, årlig kickoff och ett gott och roligt samarbete med kollegor och chefer. Goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion.

2 april 2025
Sista ansökan:
18 september 2025
Köksmästare till Heat i Malmö!
Heat Restauranger AB
Restaurang- och kökschefer

Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion! Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta. Vi finns för närvarande i Malmö, Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Gävle, Sandviken, Sundsvall, Östersund och Umeå. I Malmö har vi i nuläget tre verksamheter; Heat Malmö, Heat Hyllie och Heat Rättscentrum. Heat Malmö är belägen i Toftanäs och har öppet mån-sön både dag- och kvällstid. Restaurangen producerar och levererar maten till de övriga restaurangerna. Om tjänsten Våra köksmästare arbetar i den dagliga driften och ansvarar för matkvalitet, råvaruinköp, lagerhållning, egenkontroll och inventering. Du leder det dagliga arbetet på restaurangen tillsammans med restaurangchefen. Du arbetar främst dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete förekommer. Om dig Du har flera års erfarenhet i rollen som köksmästare/kökschef. Du är positiv, lösningsfokuserad och strukturerad. God planering är ledord på Heat och det är du bekväm med. Vår matkvalitet är vår grund, tillsammans med vårt personliga bemötande, och du är bekväm med att ansvara för matkvaliteten och för att följa Heats riktlinjer och recept för tillagning och inköp. Du är en naturlig ledare som har lätt för att samarbeta, delegera och planera i en större produktion. B-körkort är ett krav för denna tjänst. Då delar av arbetet utförs inom säkerhetsklassat område kommer du att genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll. Vi erbjuder Ett roligt och omväxlande arbete dagtid må-fre (kvälls- och helgarbete kan förekomma) i ett ambitiöst växande företag med kollektivavtal (Visita/Unionen), friskvårdsbidrag á 1500 kr/år, rabatterade naprapatbesök, rabatter på vårt sortiment, årlig kickoff och ett gott och roligt samarbete med kollegor och chefer. Goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion.

1 april 2025
Sista ansökan:
18 september 2025
Souschef till Heat Umeå!
Heat Restauranger AB
Restaurang- och kökschefer

Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion! Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag i våra närområden. Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta. Vi finns för närvarande etablerade med totalt 28 restauranger i Malmö, Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Gävle, Sandviken, Sundsvall, Östersund och Umeå. Heat Umeå ligger vid Östra Station och är sedan öppningen i november 2024 en mycket välbesökt och populär restaurang alla veckans dagar för både lunch och middag. Om dig och om tjänsten: Du är utbildad kock som vill laga mat från grunden och som har tidigare dokumenterad erfarenhet i rollen som souschef/förstekock. Du är en glad och positiv lagspelare, är prestigelös och ansvarsfull. Du har inga problem med att hålla dig till vår receptur och följa Heats koncept. Tjänsten är på 100 % och du kommer att få ta eget ansvar för Heat Umeås kök kvällar och helger. Då tjänsten till viss del är placerad inom säkerhetsklassat område kommer du att genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll. Välkommen med din ansökan och bli en del av Heatfamiljen! För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter. Heat växer och vill gärna ha med dig på vår resa.

13 februari 2025
Sista ansökan:
2 augusti 2025