Kökschef

Sök bland 22 lediga jobb som Kökschef och börja ditt nya yrkesliv idag!

Kökschef i Lund
Hirely AB
Restaurang- och kökschefer

Jobbify är en jobbplattform för erfarna kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker en erfaren kallskänka! Vi letar efter dig som: ✅ Har arbetat med kök, beredning eller kallskänk tidigare. ✅ Har erfarenhet från restaurang, café eller matproduktion. ✅ Har tidigare haft en ledarroll eller visat prov på ledaregenskaper. ✅ Är matglad, kreativ och gillar att testa nya saker. Dina arbetsuppgifter inkluderar: 🍽️ Tillagning av dagens lunch, färdigmat och smörgåsar. 🥗 Beredning av sallader, smörgåstårtor och festfat. 🔪 Strukturerat och noggrant arbete i köket. 🕒 Arbete på dagtid men kan förekomma helg och kvällar. Vi söker dig som är: ✔️ Flexibel, kreativ och idérik. ✔️ Effektiv och stresstålig. ✔️ Social och utåtriktad med god samarbetsförmåga och ledaregenskaper. ✔️ Strukturerad och noggrann med stor förståelse för matsäkerhet. Meriterande om du har: 🏆 Erfarenhet från dagligvaruhandeln. 📜 Dokumenterad utbildning och arbetslivserfarenhet inom kallkök/kallskänk. Anställningsform: Arbeta 38h i veckan. Tillsvidare med start omgående. Lön enligt överenskommelse. Om Storesupport by Job&Talent: Storesupport är en del av Job&Talent, en av de snabbast växande aktörerna inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika. Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Ansökan: Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten. Varmt välkommen!

20 maj 2025
Sista ansökan:
25 juni 2025
Kökschef till Restaurang Gemytet i Borås
Compass Group AB
Restaurang- och kökschefer

Tillsvidare, heltid 100% Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk kökschef som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Som kökschef ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser. Om Restaurang Gemytet Restaurang Gemytet är belägen i Ellos lokaler i Viared. Enheten har 5 anställda ex. kökschefen och Unit Manager. Våra dagar är fulla av service med allt ifrån frukost till catering en fredagskväll. Ordinarie arbetstider är måndag-fredag, kvällar och helger kan förekomma. Vi servar Ellos med med kaffe, mjölk, frukt och även varumaskiner. Vi snittar ca 250 lunchgäster/dag, sen tillkommer externa och interna beställningar. Vem är du? • Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande • Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande • Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar • Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem • Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering • Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad • Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt • Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling • Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö • Du är kreativ och lösningsorienterad • Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera • Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar • Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll • Du talar och skriver svenska obehindrat • Du har god datavana och kunskaper i Office365 • Körkort är et krav Om Compass Group Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension. Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida. Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen. • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra. • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor. • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Rekrytering på Compass Group Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.

19 maj 2025
Sista ansökan:
29 juni 2025
Kökschef till Livingroom Heltid, 100
Kloka Val AB
Restaurang- och kökschefer

Vi söker en kreativ och utvecklingsorienterad kökschef som vill vara med och forma framtiden för Livingroom. Hos oss kombineras högkvalitativ mat med en avslappnad miljö där många av våra gäster är internationella konsulter – därför värdesätter vi både innovation, professionalism och service i toppklass. Vi söker dig som: Har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av att arbeta i och leda ett restaurangkök. Har drivit eget företag inom restaurang, café eller liknande – du har ett starkt affärssinne, ser helheten och vet vad som krävs för att skapa en hållbar köksverksamhet. Har gedigen kunskap i att laga både pasta och pinsa från grunden – och gärna experimenterar med nya smaker och koncept. Är idérik, kvalitetsmedveten och van vid att arbeta strukturerat och målinriktat. Självständigt kan ansvara för beställningar, menyutveckling utifrån säsong, och leda köksteamet genom ett inspirerande och tydligt ledarskap. Har mycket god kommunikativ förmåga på både svenska och engelska – du är trygg i att bemöta gäster från hela världen och skapa minnesvärda matupplevelser. Hos oss får du en unik möjlighet att sätta din personliga prägel på köket, utveckla menyer och driva en verksamhet med höga ambitioner och stor utvecklingspotential.

16 maj 2025
Sista ansökan:
15 juni 2025
Vi söker en Sous Chef / Shift Leader Kitchen till Scandic Helsingborg Nord,
Scandic Hotels AB
Restaurang- och kökschefer

Vi söker en Sous Chef / Shift Leader Kitchen till Scandic Helsingborg Nord. På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i köksteamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet! Vad innebär rollen? I denna roll som ansvarar du för i Köket där du har det övergripande ansvaret att säkerställa en gästupplevelse i världsklass i våra mat- och dryckesmiljöer. Det innebär att du tillsammans med dina kollegor säkrar en hög servicenivå samt ett erbjudande som möter gästens behov Du leder och utvecklar verksamheten och medarbetarna utifrån företagets strategi, mål och lokala förutsättningar. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina kollegor samt skapar förutsättningar för att ni tillsammans ska skapa enastående gästupplevelser. Som är du även en del av den dagliga driften och du ansvarar för att planera utifrån verksamhetens behov. Du tillsammans med dina kollegor har ett övergripande ansvar för köket och för hela hotellet. Vem är du? Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som ledare hos oss lever du efter vår ledarskapskompass med Inspire, Collaborate, Build trust och Empower som en naturlig del av ditt ledarskap. Du lever våra värderingar och agerar som ett föredöme i din roll. Du har tidigare erfarenhet från att leda andra i en liknande roll samt relevant utbildning och erfarenhet inom servicebranschen. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Information om tjänsten: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic! Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic. Delar du våra värderingar? BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

16 maj 2025
Sista ansökan:
31 maj 2025
Kökschef Kinnekulle
Emt i Götene AB
Restaurang- och kökschefer

Om oss Kinnekullegården - Restaurangen på toppen av det blommande berget Kinnekulle. Med närhet till fantastisk natur och en slående utsikt. Hos oss bemöter vi gäster som firar kalas, ute på äventyr i naturen eller kanske bara söker ett tillfälle att äta god mat eller dryck. Vår meny är flexibel och pendlar beroende på säsong. Din roll Huvudansvar i köket och dess drift Nära samarbete med ägare och hovmästare Utveckla köket med nytänk, hållbarhet och ekonomi Skapa en skön teamkänsla och leda köket Verksamheten har olika säsonger vilket gör tjänsten varierande. Arbetsuppgifter kan ändras med säsongen. Vi söker dig med Stort intresse för mat och hållbara matupplevelser Har stor erfarenhet av yrket och av att effektivisera och utveckla arbetet Fortsatt vill utveckla köket och följa de riktlinjer vi sätter upp Naturligt ansvarstagande

15 maj 2025
Sista ansökan:
14 juni 2025
Bistroansvarig Nautica Skeppsbistro
Remix Media AB
Restaurang- och kökschefer

Bli Bistroansvarig på Nautica Skeppsbistro – I hjärtat av Göteborg Om Nautica Skeppsbistro Välkommen till Nautica Skeppsbistro, en unik upplevelse på det anrika skeppet Eira, förtöjt vid Stenpiren i hjärtat av Göteborg. Rustik charm möter polerad mässing. Här erbjuder vi våra gäster en meny med både kalla och varma rätter samt passande drycker. Inspirationen kommer från de sju haven och hamnstaden Göteborg. Gäster kan njuta av våra två rymliga soldäck med bar, eller slå sig ner i den mysiga skeppssalongen och baren på nedre däck. Din nya utmaning Nu söker vi en passionerad och engagerad Bistroansvarig som är redo att ta rodret och styra Nautica Skeppsbistro mot nya horisonter. Du levererar exceptionell service men också inspirerar till en välkomnande och varm atmosfär. Vi strävar efter att göra varje besök till en upplevelse och ser dig som en nyckelspelare i detta uppdrag. Som Bistroansvarig får du en utmanande uppgift att bidra med din kreativitet för att utveckla vår bistro. Vi ser fram emot att du delar vår vision om att skapa en bistro utöver det vanliga. Arbetsbeskrivning I rollen som Bistroansvarig kommer du att: Planera, utveckla och leda verksamheten i linje med vår vision och värderingar. Deltaga i och leda den dagliga driften inklusive förberedelser, tillagning, och försäljning av mat och dryck. Rapportera löpande till ledningen. Utveckla och förbättra vårt mat- och dryckesutbud för att säkerställa en mångsidig och tilltalande meny. Ansvara för rekrytering, schemaläggning, och ledning av extrapersonal. Hantera toppar i besöksflödet genom proaktiv planering och organisation. Upprätthålla hög kökshygien och kundservice. Vem söker vi? Du har erfarenhet inom restaurangbranschen och är en person som brinner för service och har en naturlig förmåga att entusiasmera både personal och gäster. Vi ser gärna att du har bakgrund som kock men det är inget krav. Arbetet kräver att du är noggrann och har en känsla för vikten av ordning och reda i ett kök, samt alltid sätter gästen i fokus. Periodvis har vi besökstoppar, framförallt under soliga dagar och event, därför behöver du som söker till oss kunna hantera det proaktivt och strukturera upp arbetet utifrån den situation som uppstår. Vi värdesätter om du har: Erfarenhet från försäljning och service i en ledande roll. Noggrann och ansvarstagande Bakgrund inom restaurang eller inom servicebranchen. Förmåga att arbeta mot uppsatta mål och förståelsen för vikten av uppföljning. Erfarenhet av tillagning och servering av mat och dryck. God förmåga att kommunicera i tal och skrift. Vad erbjuder vi? På Nautica Skeppsbistro erbjuder vi dig en plats där ditt arbete gör skillnad, där varje dag är ett ny utmaning med möjlighet att påverka och inspirera. För rätt person finns oändliga utvecklingsmöjligheter. Ansök idag! Är du redo för utmaningen? Kontakta vår VD och personalansvarig Maj-Britt Jaup på 0702-811045 eller via mejl på [email protected] för att ta det första steget mot din nya utmaning på Nautica Skeppsbistro. Hör av dig snarast då vi rekryterar löpande. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

12 maj 2025
Sista ansökan:
11 juni 2025
Biträdande Restaurangchef sökes till Max Gislaved
Max Burgers AB
Restaurang- och kökschefer

Vill du göra karriär inom snabbmatsbranschen och få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar? Som biträdande restaurangchef är du restaurangchefens högra hand och ansvarig för restaurangens drift när restaurangchefen inte är närvarande. Det här är ett första steg för dig som vill driva en egen restaurang en dag. Du bräddar och fördjupar dina ledarkunskaper, och lär dig restaurangchefens alla arbetsuppgifter.   Vem söker vi? Dig som har dokumenterad erfarenhet av arbetsledarroll och budgetansvar inom restaurang, hotell, handel eller annan liknande personalintensiv bransch. Erfarenhet från snabbmatsbranschen ser vi som en fördel. Du ska vara serviceinriktad och klarar av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är noggrann, driftig och är bra på att leda och utveckla människor. Vad erbjuder vi En ledarroll i ett av Sveriges mest framgångsrika snabbmatsföretag med expansion i Sverige och utomlands. Du jobbar tight ihop med restaurangchefen och driver restaurangen. Du kommer att få lära dig alla arbetsuppgifter en restaurangchef har. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja. MAX utgångspunkt är alla människors lika värde, vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap.  Vi har varierande arbetstider, dagar, kvällar, helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal.  Praktisk information och nästa steg Kandidater som går vidare i processen kontaktas löpande och du som går vidare får göra psykometriska tester (personlighets- och logiktest). Vi genomför bakgrundskontroller som en del av rekryteringsprocessen, då rollen som Biträdande restaurangchef innebär ansvar för både minderåriga medarbetare samt budget och ekonomi. Vi ser fram emot din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

7 maj 2025
Sista ansökan:
7 juni 2025
Vi söker en Köksmästare till Scandic Swania, heltid
Scandic Hotels AB
Restaurang- och kökschefer

Scandic Swania är beläget mitt i Trollhättans centrum, precis invid Trollhätte kanal. Det vackra huset hotellet ligger i är från 1916 och många människor i staden har en anknytning till hotellet. När det är evenemang eller happenings i Trollhättan är vi på Scandic Swania ofta och gärna en samarbetspartner. Vi som arbetar på hotellet är som en enda stor familj. Vi ser efter varandra, hjälper till där det behövs och ser utveckling som en naturlig del av vårt arbete. Därför är vi så flexibla som verksamheten tillåter med att prova nya roller. Vi är övertygade om att en god stämning hos oss mellan våra medarbetare och ett starkt servicefokus leder till hotellupplevelser i världsklass för våra gäster. Vi söker en Köksmästare/Head Chef till Scandic Swania. På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Köksmästare är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet! Vad innebär rollen? Som Köksmästare hos oss, får du möjligheten att starta upp i ett helt nyrenoverat kök och vi ser att du arbetar med ett driftsnära ledarskap. Du ansvarar för: Köket där du har det övergripande ansvaret att säkerställa en gästupplevelse i världsklass i våra mat- och dryckesmiljöer. Det innebär att du tillsammans med ditt team säkrar en hög servicenivå samt ett erbjudande som möter gästens behov. Du leder och utvecklar verksamheten och medarbetarna utifrån företagets strategi, mål och lokala förutsättningar. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare samt skapar förutsättningar för att ni tillsammans ska skapa enastående gästupplevelser. Som Köksmästare är du även en del av den dagliga driften och du ansvarar för att planera och bemanna utifrån verksamhetens behov. Du ingår i hotellets ledningsgrupp vilket innebär att du tillsammans med dina kollegor har ett övergripande ansvar för hela hotellet. Vem är du? En driftsnära och passionerad matlagare, som vill vara med och skapa ett framgångsrikt köksteam. Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som chef hos oss lever du efter vår ledarskapskompass med Inspire, Collaborate, Build trust och Empower som en naturlig del av ditt ledarskap. Du lever våra värderingar och agerar som ett föredöme i din roll. Du har tidigare erfarenhet från att leda andra i en liknande roll samt relevant utbildning och erfarenhet inom servicebranschen. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Information om tjänsten: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning. Din närmsta chef kommer att vara vår Hotelldirektör. Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic! Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic. Delar du våra värderingar? BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

30 april 2025
Sista ansökan:
31 maj 2025
kökschef
Hellmans mat och dryck AB
Restaurang- och kökschefer

Bistro H är en snart nyöppnad restaurang i Hudiksvall. Vi kommer erbjuda franskinspirerad mat och dryck i en lyxig och avkopplandet miljö. Vi har ambition att vara en av Hälsinglands bästa restauranger. Din profil Vi söker dig som älskar mat och människor, och som brinner för att skapa smakupplevelser som sitter kvar. Du har erfarenhet av à la carte och kvalitativ matlagning, är noggrann i detaljerna men har också ett öga för helheten. Du är prestigelös, flexibel och gillar att jobba i ett team där man ställer upp för varandra och har kul på jobbet. Hos oss är det du som är ledare i köket. du har ansvar över att ditt köksteam utveckling och att alla bidrar – du tillsamas med övrig ledare sätter menyerna och teamkänslan i köket. Så om du, precis som vi, älskar kombon av ett högt tempo, frihet under ansvar och vacker restaurangmiljö – då kan det vara dig vi letar efter. Vi erbjuder dig · En arbetsplats med ett gott samarbete · Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer . Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att växa inom företaget · En trygg arbetsgivare som följer kollektivavtal och förmåner för alla anställda Ansökan Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

28 april 2025
Sista ansökan:
1 juni 2025
Kökschef till tapasrestaurang i centrala uppsala
H.F.R Uppsala AB
Restaurang- och kökschefer

IBERICO söker nu en kökschef som vill vara med och utveckla hjärtat av vår restaurang, det vill säga vårt spanska kök. IBERICO slog upp dörrarna i oktober 2015 och har sedan dess varit en av Uppsalas populäraste mötesplatser för oss som älskar mat, dryck och en sprudlande restaurangmiljö. VI SÖKER DIG För att trivas hos oss ska du vara en teamplayer, prestigelös och genuint vilja dela med dig av dina tidigare kunskaper och erfarenheter till dina kollegor. Du håller dig uppdaterad om nya trender och är den som kommer med ideér för att utveckla koncept, meny och restaurangupplevelse. Vi är ett tajt team och för oss är det viktigt att du har samma engegemang som oss. - Tillsammans är vi ett team! VEM ÄR DU? Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta som kökschef. Du har ett starkt intresse för mat, dryck och ett sinne för service och affär. Vi tror att du matchar in på en eller flera av nedan: Du är mat- och dryckesintresserad som förstår värdet av kvalité Du vill se andra utvecklas och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter Du gillar samarbete och att leda andra och du vet att framgång är ett teamarbete Du gillar och kan navigera och prioritera i en miljö med högt tempo Du talar både svenska och engelska flytande Du är lugn och trygg och får andra att känna sig trygga runt omkring dig Du är strukturerad och ordningsam och vet att en bra rutin ger dig möjlighet till att gå utanför boxen om du behöver Om detta låter som något för dig så ska du söka jobbet direkt! Maila oss på [email protected] och märk ansökan med "Kökschef"

27 april 2025
Sista ansökan:
27 maj 2025