Kökschef

Sök bland 22 lediga jobb som Kökschef och börja ditt nya yrkesliv idag!

Enhetschef till Måltidsservice
Umeå kommun
Restaurang- och kökschefer

Hjälp oss skapa smakupplevelser varje dag! Måltidsservice i Umeå kommun har en viktig uppgift: att förse kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg med goda och näringsrika måltider. Vi vill inspirera till god hälsa och glädje kring maten, och tillsammans med våra kollegor inom skola och omsorg strävar vi efter att skapa positiva matupplevelser för våra gäster. Måltidsservice verksamhet präglas av att vi ställer om till ett mer hållbart samhälle.  Är du en person som drivs av att göra skillnad genom ditt arbete och som vill bidra till hälsosamma måltider för våra invånare? Då kan du vara den vi söker till rollen som vikarierande enhetschef! Dina arbetsuppgifter Som enhetschef har du ansvar för verksamhetens ekonomi, kvalitet och utveckling. Du leder max 30 medarbetare fördelat på olika kök. Att arbeta med personalplanering och bemanning är en av de dagliga arbetsuppgifterna för dig och som ledare tar du ett stort ansvar för att skapa en hälsofrämjande arbetsmiljö. I arbetet ingår att arbeta med livsmedelssäkerhet och att utveckla produktionen av hållbara och klimatsmarta måltider. Du ingår i Måltidsservice grupp för ledning och stöd bestående av ledningsgrupp, 13 enhetschefer och stödfunktioner. Du rapporterar till områdeschef. Tjänsten är ett vikariat under perioden 1 september 2025 tom 30 juni 2027. Vi erbjuder dig Ett omväxlande och stimulerande arbete med många kontakter inom och utanför vår organisation. Väl uppbyggda digitala strukturer för att det ska vara ”lätt att göra rätt”. Ett engagerat team av medarbetare och kollegor där det finns målfokus, stort engagemang och omtanke. Delaktighet och ansvar för att skapa förutsättningar att utveckla verksamheten att möta framtidens behov. En flexibilitet att förena arbetet med föräldraskap och fritid. Ett fantastiskt roligt jobb, där du gör skillnad varje dag! Om dig Vi vill jobba i en tillitsfull organisation och söker dig som vill bidra till detta. Du är en lyhörd, god ledare som uppmuntrar dina medarbetare till nyfikenhet, ansvarstagande och samverkan och du synliggör såväl den enskilde medarbetaren som arbetslaget. Du har en förmåga att entusiasmera dina medarbetare samtidigt som du är både tydlig och målinriktad. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av att leda medarbetare, gärna inom serviceområdet inom offentlig sektor. Vi vill att du har relevant högskoleutbildning eller flerårig erfarenhet av ledar-/chefskap som innefattar personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. Kanske har du genomfört Umeå kommuns interna traineeprogram för blivande ledare. Som person är du strukturerad och självständig. Du trivs med att samarbeta och knyter naturligt kontakter både inom och utanför verksamheten. Du har ett brinnande intresse för mat och en tydlig idé kring matkvalitet, miljö och hälsa. Du behöver ha goda IT-kunskaper och körkort är en fördel. Som chef i Umeå kommun vill vi att du företräder kommunen på ett förtroendeingivande och positivt sätt. Du sätter medborgarnyttan i fokus och för dialog med dina medarbetare om mål och planer så att de förstår sin roll och betydelse för helheten. Det är också viktigt att du står för gemensamma värderingar och är en förebild för dina medarbetare. Vi vill att du bifogar personligt brev och cv. Följ Umeå kommun på Linkedin! Varmt välkommen med din ansökan! Om Umeå kommun Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med över 13 000 medarbetare. Kommunen har cirka 440 chefer och verksamheten är indelad i åtta förvaltningar. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss? Här kan du ta del av hur det är att leva och bo i Umeå: https://www.umea.se/flytta Umeå kommun ingår i tre förvaltningsområden för finska, meänkieli och samiska www.umea.se/minoriteter.  Som medarbetare hos oss i Umeå kommun kan du ta del av ett antal förmåner. Ta del av våra förmåner https://umea.se/jobbochforetagande/jobbochpraktik/kommunensomarbetsgivare/varaformaner.4.1b4d24fb1752122eb843bf.html Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte oss om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.

1 juli 2025
Sista ansökan:
31 juli 2025
Köksmästare till våra publika koncept restauranger -Scandic Göteborg Centra
Scandic Hotels AB
Restaurang- och kökschefer

Scandic Göteborg Central, beläget i en ny stadsdel som växer fram i den tidigare containerhamnen, alldeles vid brofästet av nya Hisingsbron och ett stenkast från Centralstationen. Hotellet är ett av Scandics största både med sina 451 rum och med en stor mötesavdelning. På hotellet finns lobbybar, café och en härlig Roof Top bar och restaurang med utsikt över Göteborgs hamninlopp. Ett spännande hotell med inspiration från världens alla hörn, där känslan och pulsen från hamnkvarteren och staden utanför tillsammans skapar en levande och personlig atmosfär. Här ges du chansen att vara med och bidra till en arbetsplats i världsklass, där vårt gemensamma mål mot nöjda gäster ger samarbete över gränserna och känslan av Ett hotell. Vi söker Köksmästare till Above och Foodbar på Scandic Göteborg Central. På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Du är den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och får väldigt roligt på jobbet! Vad innebär rollen? I denna roll ansvarar du för köken på våra publika restauranger Above och Foodbar där du har ansvaret för att säkerställa matleverans och gästupplevelse i världsklass.Above är vår rooftop-restaurang belägen på 14e våningen i hotellet, och det är här Göteborg möter världen. Restaurangens mat/dryck/atmosfär har en tydlig inriktning mot Caribien, Mexico och södra USA.Vi jobbar utefter ett etablerat koncept, samt gör många specialevent åt kunder och gäster. Vi har öppet året om, och sommaren är vår prime time.Foobaren är belägen i entréplan, vårt vadagsrum för hotellgästen, mingel och umgänge för mötes/eventgästen och en plats för den som vill arbeta utanför hotellet ibland. Matmässigt är den inriktad främst mot italien och andas medelhavet; pizza, pasta och lättare plockmat. Här har vi öppet alla dagar i veckan, året om. Du leder och utvecklar verksamheten och medarbetarna utifrån företagets strategi, mål och lokala förutsättningar. Du har en passion för mat och service. Genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare och skapar förutsättningar för att ni tillsammans ska ge våra gäster minnesvärda gästupplevelser. Som Köksmästare är du en del av den dagliga driften och du ansvarar för att planera och bemanna utifrån verksamhetens behov, men har också en viktigt roll i hela hotellets verksamhet. Vem är du? Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda teamen. Du är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar, samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser nyttan av samarbete, du ger regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som chef hos oss lever du efter vår ledarskapskompass med Inspire, Collaborate, Build trust och Empower som en naturlig del av ditt ledarskap. Du har minst tre års erfarenhet från att leda andra i en liknande roll samt relevant utbildning och erfarenhet inom servicebranschen. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Information om tjänsten: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders provanställning. Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic! Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic. Delar du våra värderingar? BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD

26 juni 2025
Sista ansökan:
10 augusti 2025
Kökschef till Restaurang Bruket i Solna
Compass Group AB
Restaurang- och kökschefer

Tillsvidare, heltid 100% Tillträde enligt överenskommelse Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk kökschef som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Som kökschef ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser. Restaurang Bruket Vi finns på NCC´s huvudkontor, som är vår största kund, vid Järva krog i Solna. Restaurangen är öppen för allmänheten och serverar lunch måndag till fredag mellan 11-14. Vi tar hand om catering i huset samt till närliggande företag och i byggnaden finns en cafeteria som man producerar till och driver. Vi tar hand om kvällsevent, så som middagar, fest, julbord, annat vid bokade beställningar. Vem är du? • Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande • Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande • Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar • Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem • Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering • Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad • Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt • Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling • Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö • Du är kreativ och lösningsorienterad • Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera • Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar • Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll • Du talar och skriver svenska obehindrat • Du har god datavana och kunskaper i Office365 Om Compass Group Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension. Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida. Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen. • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra. • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor. • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Rekrytering på Compass Group Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.

25 juni 2025
Sista ansökan:
31 juli 2025
Kock till Restaurang Bruket NCC i Solna (kopia)
Compass Group AB
Restaurang- och kökschefer

Vikarie, heltid 100% med chans till tillsvidareanställning Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock som kan hantera både varm/kall kök och som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering samt ha kundbemötande vid servering Om Restaurang Bruket Vi är en öppen lunchrestaurang som finns på Ncc´s huvudkontor vid Järva Krog. Förutom frukost och lunch har cateringverksamhet i huset och till andra företag i området samt driver en liten café i byggnaden. Kvällsarbete kan förekomma i viss form vid bokade tillställningar. Vi har öppet måndag till fredag 08-15:30 Vem är du? • Du behöver vara 18 år eller äldre • Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande • Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare • Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt • Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar • Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera • Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll • Du talar och skriver svenska • Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus Om Compass Group Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension. Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida. Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen. • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra. • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor. • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Rekrytering på Compass Group Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.

24 juni 2025
Sista ansökan:
31 juli 2025
Kökschef
Stockholm Meeting Selection AB
Restaurang- och kökschefer

Nu söker vi en Kökschef till Villa Foresta på Lidingö Foresta eller Villa Foresta, som är det ursprungliga namnet på borgen som entreprenören Wilhelmina Skogh lät uppföra 1908-1910 har fått nytt liv! Nu inleder vi en ny era med ambitionen att åter skapa en levande mötesplats för gastronomi, spa, musik, möten, upplevelser och ett vardagsrum för hela Lidingö. Vill du vara med på resan? Tidlöst, världsvant och kultur är våra ledord – nu söker vi dig som har erfarenhet av att driva kök och utveckla nya restaurang/matkoncept. Vi ser gärna att du har ett stort intresse och kunskap för svenska smaker och är van att jobba med lokala producenter. Det viktigaste av allt är att du vill vara med och skapa en levande restaurangmiljö för människor som tycker om att njuta av det goda i livet. Efter en omfattande ombyggnation och renovering som startade i januari 2024 här planeras för bland annat en vinterträdgård, spa med flera bastur i borgens valv, pooler, restauranger, ute terrass och vinbarer. Renoveringsprojektet är i full gång och pågår i olika etapper. Villa Foresta har idag 103 hotellrum, 10 konferensrum och flera restauranger och barer. Här byggs just nu ett spa med flera bastur i borgens valv, pooler ute terrass och vinbarer. Din Profil och bakgrund Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk köksmästare som ska inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kökschef. Som person är du kreativ och lösnings orienterad samtidigt som du arbetar strukturerat och metodiskt. Du har ett organiserat arbetssätt, lätt för att kommunicera, samarbeta och leda din personal mot uppsatta mål. För att nå dina mål i rollen som köksmästare så tror vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål. Du vet hur man bygger laganda samt levererar härliga matupplevelser men också goda resultat. Vi söker en organiserad kökschef med passion för smaker och kreativitet ut i fingertopparna!!! Om tjänsten Som köksmästare hos oss är du en utav våra viktigaste nyckelspelare och med i ledningsgruppen. Du ansvarar för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser. Du ansvarar även för att lagar, rutiner samt interna policys, regler och värderingar följs. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, personalkostnader, svinnhantering och inköp. Vad kan vi erbjuda dig? Vi är en organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och utveckla produkten i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr oss om våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan.

24 juni 2025
Sista ansökan:
4 juli 2025
Köksmästare - Quality Hotel Grand Borås
Nordic Choice Commercial Services AB
Restaurang- och kökschefer

Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Quality Hotel™ är en del av Strawberry. Är du redo att skapa oförglömliga upplevelser? Quality Hotel Grand i Borås letar efter en erfaren kökschef! Vi är ett team som brinner för mat och skapar minnesvärda matupplevelser för våra gäster. Vi strävar efter kvalitet, innovation och förstklassig service. Nu söker vi en talangfull kökschef att leda vårt kulinariska team. På Grand är vårt köksteam fördelat på Frukost, Lunch, Bankett och A La Carté och som kökschef blir du spindeln i nätet. Vi har ett starkt team idag som behöver stöd i form av ledarskap, beställningar, planering och struktur men samtidigt uppstötning i den dagliga köksdriften och en kollega i köket. På Schemat arbetar du en en kväll i veckan och helger när bokningar kräver din närvaro, du förväntas vara närvarande på stora banketter och middagar. Vad du kommer att göra: • Ansvara för hela köket vid alla måltider (frukost, lunch, a la carte, bankett) från meny till servering – kvalitet och presentation är A och O! • Se till att alla rätter konsekvent håller högsta kvalitet enligt de av Quality satta koncept. • Leda och utbilda kökspersonalen i en positiv och konstruktiv arbetsmiljö • Övervaka och optimera kökets budget, inklusive inköps- och personalkostnader • Bokslut som infattar inventering och kostnadsanalys. • Personalplanera och schemalägga. Detta är en tillsvidareanställning på 100%, med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär varierande arbetstider, inklusive kvällar och helger. Här kommer du att lyckas om du är: Som ledare inom Strawberry förväntas du efterleva kulturen genom att skapa energiska team och engagerande arbetsplatser som gör att människor älskar att komma till jobbet. Du bygger broar genom relationer, samarbete och förtroende. Du äger genom att fatta beslut med företagets bästa i åtanke, sätta tydliga mål och hålla dig själv och andra ansvariga för att uppnå resultat. Du visar vägen med vision och syfte, och utvecklar potential genom att maximera individuella styrkor för att hjälpa andra att nå sin fulla potential. Bonuspoäng för: • Erfarenhet från ledande befattning i storproduktion från hotell, restaurang- eller bankettkök • Flexibilitet och pålitlighet, med ett genuint intresse för mat och service • Förmåga att se möjligheter i utmaningar, hantera stress och hålla hög kvalitet även under press • Bekväm med att hantera flera uppgifter samtidigt och att fatta självständiga beslut • Administrativa kunskapar i driftplaneringo och personalplanering • Vi värdesätter styrkan i mångfalden inom Strawberry. Olika bakgrunder, erfarenheter och idéer skapar en unik och inspirerande arbetsmiljö Vad vi erbjuder: • En spännande och varierad arbetsmiljö med högt tempo • Verktyg och stöd för att växa både professionellt och personligt • Personalrabatter och friends & family-priser på våra 200+ hotell • Fyra gratis hotellnätter per år. • 25 % rabatt på mat och dryck på alla våra restauranger och barer • Fantastiska erbjudanden på upplevelser, resor, shopping och mycket mer! • Tillgång till hotellets gym för träning. • • Om oss Vi är Strawberry. Vi skapar tusentals upplevelser varje dag på våra mer än 245 hotell, 120 restauranger, 20 spa och mycket mer. Det är vårt team på 20 000 passionerade individer från över 166 olika länder som gör det möjligt. Strawberry är byggt på våra kärnvärden: energi, mod och entusiasm. Redo att påbörja en spännande resa med Strawberry? Ansök idag för att vara med och skapa oförglömliga upplevelser! Ansökningar granskas löpande, och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Intervjuer genomförs fortlöpande.

23 juni 2025
Sista ansökan:
2 juli 2025
Vill du leda ett kök där passion, gemenskap och skärgårdsmagi möts?
Nordic Choice Commercial Services AB
Restaurang- och kökschefer

På Stenungsbaden Yacht Club söker vi nu en köksmästare som vill ta en nyckelroll i en spännande tillväxtresa. Vi står inför en ny fas med stora ambitioner – och du kommer spela en central roll i vår utveckling. Som köksmästare ingår du i hotellets ledningsgrupp och är med och formar framtiden för hela destinationen, inte bara köket. Här får du chansen att kombinera din passion för gastronomi med ett modernt och inkluderande ledarskap, i en miljö som bokstavligen andas hav, energi och upplevelser. Varför välja oss? Vi är inte bara ett hotell – vi är en plats att längta till, en livsstil och en upplevelse. Med ett unikt läge vid havet, ett marint koncept och en stark känsla av gemenskap skapar vi minnesvärda stunder för våra gäster – och för vårt team. Hos oss får du: • En strategisk roll i ledningsgruppen där du får vara med och fatta beslut som påverkar hela verksamheten. • En vardag i ständig utveckling – vi är nyfikna, förändringsbenägna och redo att växla upp. • Ett kök att forma – här finns utrymme att sätta din prägel på menyer, koncept och upplevelse. • Ett starkt team att leda och utveckla, i nära samarbete med hotellets andra avdelningar. • En genuin arbetsplats där vi bryr oss om varandra och våra gäster – på riktigt. • En miljö som inspirerar – havet, naturen och skärgårdsluften är alltid närvarande. Vem hoppas vi att du är? Du är en trygg, inspirerande och närvarande ledare som älskar att arbeta i driften – mitt i pulsen, nära teamet och gästerna. Du har ett stort hjärta för mat, människor och upplevelser, och du får energi av att coacha andra till att växa. Vi tror att du: • Är passionerad, prestigelös och nyfiken. • Har god erfarenhet av att leda team inom restaurang/kök. • Är kommunikativ, lyhörd och tydlig i ditt ledarskap. • Har stark ekonomisk förståelse och är trygg i att ansvara för budget, resultat och personal. • Brinner för kvalitet, hållbarhet och utveckling. • Trivs med att tänka nytt, ta initiativ och arbeta lösningsorienterat. • Förstår vikten av samarbete över avdelningsgränser. • Är flexibel vad gäller arbetstider – kvällar och helger är en naturlig del av jobbet. Ditt uppdrag hos oss Som köksmästare kommer du att: • Leda och utveckla köksteamet för att nå uppsatta mål. • Arbeta operativt i driften och vara en närvarande förebild. • Skapa menyer som speglar vårt koncept, vår miljö och våra gästers förväntningar. • Säkerställa effektiva arbetsrutiner och högsta kvalitet i allt vi gör. • Ansvara för budget, kostnadskontroll och lönsamhet inom köket. • Aktivt bidra till att skapa en hållbar, välmående och engagerande arbetsmiljö. • Vara en viktig röst i ledningsgruppen och bidra till hotellets helhetsutveckling. Om tjänsten • Omfattning: 100% tillsvidareanställning • Provanställning: 6 månader • Tillträde & lön: Enligt överenskommelse Är det dig vi söker? Vill du ta nästa kliv i din karriär, i en miljö som är lika levande som inspirerande? Har du viljan att påverka och förmågan att leda andra mot ett gemensamt mål? Då hoppas vi att du söker. Välkommen till Stenungsbaden Yacht Club – där varje dag är ett äventyr och varje måltid en upplevelse.

23 juni 2025
Sista ansökan:
15 juli 2025
Kökschef till Vigavägen i Köpingebro
Forenede Care AB
Restaurang- och kökschefer

Vi söker nu en kökschef till vår äldreboende Vigavägen i Köpingebro! Forenede Care strävar efter att erbjuda näringsrik och välsmakande mat, där varje måltid blir en glädjefylld upplevelse som främjar gemenskap. Vår matfilosofi grundar sig i den svenska husmanskosten, men vi hämtar även inspiration från smaker och rätter världen över. Vid helger och högtider firar vi med noggrant utvalda rätter och drycker. För många är frukost, lunch, middag och mellanmål dagens höjdpunkter, och vi lägger stor vikt vid att dessa stunder präglas av både god mat och social samvaro. Våra kökschefer, kockar och kostombud blandar planering, ekonomi, näringsrekommendationer och livsmedelshantering med en stor dos matglädje. Vi får höga betyg för vår mat, och vår inspiration sträcker sig från traditionell husmanskost till nya smakupplevelser och maträtter från olika kulturer. På Forenede Care är maten en central del av livet och välbefinnandet. Här kommer du att arbeta Vigavägen är ett särskilt boende med inriktning på demens och somatik. Det finns 32 lägenheter i markplan med egna uteplatser och tre innergårdar. Vigavägen ligger nära pendeltåg från Simrishamn, Tomelilla och Ystad. Parkerar gör du enkelt på våra närliggande parkeringsplatser. Boendet är vackert beläget med skog och djur intill husknuten.  På Vigavägen så finns det en restaurang som utöver serverar mat till äldreboendet så är den öppen för allmänheten. Vem är du? Du har verkligen ett äkta och passionerat intresse för matlagning. Ditt arbetssätt är flexibelt och anpassningsbart. Som individ är du självständig och lyhörd, och du bidrar alltid med en glad och positiv atmosfär till arbetslaget.  Arbetsuppgifter Som kökschef på Vigavägen ansvarar du för att dagens alla måltider – lunch och middag – planeras, tillagas och serveras med omsorg och kvalitet. Du leder det dagliga arbetet i köket och säkerställer att måltiderna anpassas efter de boendes behov och önskemål, med fokus på näringsriktighet, variation och trygg livsmedelshantering. I din roll ingår att skapa veckomenyer,  planera inköp och hålla beredskap av råvaror. Du ansvarar också för schemaläggning av kökspersonalen samt att arbetsmiljö och hygienrutiner följs. Du ansvarar för budget i din avdelning.  Utöver det administrativa arbetet deltar du aktivt i det dagliga köksarbetet, såsom matberedning, servering, disk och städning, beställningar samt dokumentation enligt gällande rutiner. I köket tillagas både kalla och varma måltider med stort fokus på smak, trygghet och trivsel för de boende. Beskrivning av tjänsten Vi söker just en kollegapå heltid med helgtjänstgöring var tredje helg och dagtid till en tillsvidareanställning med provanställning. För att vara aktuell för tjänsten behöver du: Utbildad kock eller annan utbildning inom restaurang med erfarenhet av kök Flera års erfarenhet som kökschef, gärna inom storkök Erfarenhet av budgetansvar Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift Har erfarenhet och vana från både kall och varmkök Vi ser det även som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet av specialkost, måltider för äldre samt kunskap om konsistens anpassad kost. För att trivas i tjänsten bryr du dig om dina medmänniskor, är bra på att skapa relationer, har ett stort engagemang och är serviceinriktad. Hos oss jobbar vi i team såväl som självständigt så det är viktigt att du är bekväm i den miljön.   Känner du igen dig i ovan? Sök redan idag, vi rekryterar löpande! Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. I den mån det begärs ska du även uppvisa giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket. Vad får du av oss? Påverkan. Vi jobbar ständigt för förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som undersköterska får du dagligen möjlighet att påverka hur vi arbetar. Personlig utveckling samt kompetensutveckling. Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att tillsammans växa och nå företagets mål. Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs. Motion. Friskvårdsbidrag. Om Forenede Care Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med cirka 6500 medarbetare. Vi är det familjeägda företaget där människor får göra skillnad och samtidigt må bra och ha kul på jobbet. Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998 och vi vet att du som medarbetare är vår viktigaste resurs. Du ges därför goda utvecklingsmöjligheter så att du kan växa med oss. På Forenede Care bryr vi oss om varandra med fokus på trivsel, engagemang och arbetsglädje. Vår värdegrund med värdeorden ansvar, engagemang och omtanke är en naturlig del av vårt arbete. Vi arbetar för att alla människor ska få leva livet, hela livet och bedriver förutom äldreboenden verksamheter inom ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård. Vill du vara med och forma framtidens vård och omsorg och ingå i ett sammanhang som gör skillnad för människor, för samhälle och för vår framtid så kommer du känna dig hemma hos oss på Forenede Care. Sista ansökningsdag 2025-07-04 Du är efterlängtad - välkommen till oss!

11 juni 2025
Sista ansökan:
4 juli 2025
Assisterande kökschef
Ästad Vingård AB
Restaurang- och kökschefer

Som assisterande kökschef på Ästad Vingård blir du en nyckelperson i det kreativa och operativa arbetet på tre av gårdens serveringar: Restaurang Logen, Smakbaren i Sinnenas Spa samt Vinhuset. Tillsammans med Köksmästaren är du med och driver samt utvecklar våra matkoncept, från idé till service, med ett starkt fokus på kvalitet, hantverk och gästupplevelse. Din främsta uppgift är att leda den dagliga driften i köken, men du kommer också att stötta köksmästaren i vissa administrativa delar. Rollen passar dig som har ett starkt engagemang för råvara, teknik och säsong, och som vill vara med och forma framtidens gastronomi i en naturnära och ambitiös miljö. Denna tjänst inkluderar ej Restaurang ÄNG. OM DIG Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från à la carte-kök och gärna tidigare haft en ledande roll. Du brinner för råvaror, säsong och mathantverk. Du har ett nyfiket sinne och vill vara med och utforska och utveckla matkoncept tillsammans. I köket är du en naturlig ledare som skapar struktur, motiverar teamet och bidrar till en positiv arbetsmiljö. Som person är du prestigelös, lösningsorienterad och ser samarbetet med andra avdelningar som en självklar del av helhetsupplevelsen för gästen. FAKTA Omfattning: 100% Anställningsform: Tillsvidare Start: 1 september Lön: Månads-, vecko- eller timlön enligt ö.k. Eventuellt kommer du att behöva köra bil för att utföra enklare ärenden. Egen tillgång till bil är också en fördel eftersom det inte går någon lokaltrafik till Ästad Vingård. OM ÄSTAD VINGÅRD Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar med ekologisk vinodling och egen vinproduktion. I huvudsak odlas druvan Solaris med fokus på mousserande vin. På gården finns 82 rum för övernattande gäster, samt konferensmöjligheter för 100+ deltagare. Här finns även Sinnenas Spa som inspirerats av de omgivande naturreservaten Åkulla bokskogar. Restaurangerna Logen och Smakbaren serverar allt från frukost till lunch, mellanrätter och middag. I anslutning till Ästad Vingård ligger även Restaurang ÄNG. Ästad Vingård är ett familjeägt företag i tredje generationen och ligger strax utanför Varberg.

11 juni 2025
Sista ansökan:
31 juli 2025
Köksansvarig till ICANDERs Barkarby
Storbutiken i Barkarby AB
Restaurang- och kökschefer

Om företaget Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden är Järfällas och en av Sveriges största dagligvarubutiker med ca 220 medarbetare. Varje år omsätter vi ca 800 miljoner och vi är övertygade att nyckeln till vår framgång är att vi ständigt strävar efter att komma närmare våra kunder, ge bästa service och ha ett brett sortiment. Vi har öppet veckans alla dagar med arbetstider mellan 05:00-23:30. Vi jobbar utifrån vårt värdeord GLÖD som står för glada, lyhörda, ödmjuka och drivna. Om tjänsten ICA Maxi Barkarbystaden söker nu en Köksansvarig till vår restaurang med ICANDERs Barkarby. Din huvudsakliga uppgift är att ansvara för arbetsledning och planering i köket och säkerställa att drift och rutiner följs i det dagliga arbetet. Med kunniga och engagerade kollegor vid din sida kommer du i rollen som Köksansvarig med hjälp av Försäljningschef att leda teamet till succé genom ett tydligt och prestigelöst ledarskap där du sätter laget före jaget. Du får vara med och laga mat till många med en meny som har ICANDERs koncept med husmanskost som utgångspunkt. I rollen som Köksansvarig behöver du vara närvarande i det operativa arbetet och ha ett helikopterperspektiv över hela köket och produktionen utav matlådor. Du ska ha ett brinnande intresse för att utveckla menyer, matlådor och driva projekt som catering m.m. Du samarbetar såväl med övriga avdelningar i butiken och lyfter fram råvaror och produkter från vårt eget Bageri, delikatess, frukt&grönt och färskvaruavdelning. I rollen som Köksansvarig tar du ansvar för att rutiner och kvalitetsarbete följs. Du ansvarar för egenkontroll och kalkylering av alla rätter, uppföljning av nyckeltal, svinnhantering och inköp i samråd med försäljningschefen. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån säsong och gästernas preferenser. Du har en förmåga att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling. Kvalifikationer Gedigen erfarenhet av branschen med utbildning och minst 3 års dokumenterad erfarenhet från yrket inom restaurang Du har minst 2 års erfarenhet av en ledande befattning. Du är engagerad och har ett prestigelöst förhållningssätt. Arbetar strukturerat med en förmåga att snabbt skifta fokus när det krävs. HACCP-baserat egenkontrollarbete är ett krav. Vad du kan förvänta dig hos oss Kollektivavtal med Handelsanställdas Förbund. Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av ett dedikerat team som delar din passion för mat och service En arbetsplats i Nationell Toppklass: På ICA Maxi Barkarby jobbar vi tillsammans med över 220 härliga kollegor. Vi är stolta över att vara en arbetsgivare som värnar om våra medarbetares välbefinnande. Vi har en hög arbetsmoral och ett varmt arbetsklimat där vi stöttar varandra. Satsning på arbetsmiljön: Vi prioriterar vår arbetsmiljö högt och vill se till att våra medarbetare mår bra. Därför erbjuder vi en rad förmåner som friskvård, företagsmassage, gemensam frukost, presenter, högtidsluncher och personalfester. Utveckling och utbildning: Vi tror på att ständigt utvecklas och förbättras. Därför investerar vi i din utveckling genom utbildningsmöjligheter och coachning. Omfattning Anställningsform: Tillsvidare, heltid (vi tillämpar 6 månaders provanställning) Arbetstider: Vi har öppet när våra kunder vill handla, därav varierar arbetstiderna – dag, kväll & helg. Start: Enl. övk. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor om tjänsten ta kontakt med [email protected] Välkommen in med en ansökan idag! Gedigen erfarenhet av branschen med utbildning och minst 3 års dokumenterad erfarenhet från yrket inom restaurang Du har minst 2 års erfarenhet av en ledande befattning. Du är engagerad och har ett prestigelöst förhållningssätt. Arbetar strukturerat med en förmåga att snabbt skifta fokus när det krävs. HACCP-baserat egenkontrollarbete är ett krav.

11 juni 2025
Sista ansökan:
31 juli 2025