Maskinoperatör, ytbehandling, metall

Sök bland 14 lediga jobb som Maskinoperatör, ytbehandling, metall och börja ditt nya yrkesliv idag!

Produktionsmedarbetare till vår kund i Göteborg

Vill du vara en del av WRKFRC teamet? Är du engagerad, lyhörd och en bra lagspelare är du hjärtligt välkommen till oss. Vi lägger stor vikt i din personlighet och energi och din vilja att bli en bra ambassadör för oss hos kund. Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken medarbetare med öga för detaljer till vår kund i Göteborg. Arbetsbeskrivning Du kommer att jobba med ytbehandling av precisionsprodukter i labbmiljö samtutföra kvalitetskontroller av produkter.För att lyckas bra i denna roll krävs det att du pratar svenska flytande i tal och skrift samt kan hantera instruktioner skriftligt och muntligt. Produkterna varierar så arbetet är omväxlande och du behöver vara flexibel i ditt sätt att jobba. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så även om du inte tidigare har erfarenhet av denna typ av jobb så är du varmt välkommen att ändå söka. ProfilNoggrann Teknisk kompetens och ett intresse av att lära sig nytt Självständig Punktlig Engagerad Driv och vilja att utvecklas Arbetstider: Måndag till torsdag14:12–00:00 Intervjuer sker löpande, så ansöka redan nu. Om WRKFRC WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar. Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

18 maj 2024
Sista ansökan:
24 maj 2024
Verkstadspersonal till Borox International AB i Eneryda

* Borox grundades redan 1920 och Borox stål levereras över hela världen till ledande tillverkare av entreprenadmaskiner. Ca 70% av produktionen går på export. I Sverige säljs produkterna framför allt genom Swecon och Lantmännen, vilket ökar tillgängligheten, minskar fraktkostnader och stilleståndstider för maskinägarna. Borox har dotterbolag i Sydafrika samt egna säljorganisationer i Tyskland och Östeuropa. Vi når därmed ut till de stora maskin- och skoptillverkarna i Europa och på andra sidan Atlanten. Borox International AB:s uppgift är att utveckla, producera samt marknadsföra slitstål med bästa slitstyrka och att hålla hög servicegrad gentemot kunderna. Läs gärna mer på www.borox.com. Om tjänsten Är du en person som har intresse för maskiner och verkstadsarbeten? Är du driven och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter? Då kan tjänsten som verkstadspersonal vara något för dig! Borox International är inne i en spännande och expansiv utvecklingsfas och söker nu duktiga personer för att förstärka sitt team i Eneryda. Tjänsterna är långsiktiga och är en hyrrekrytering via Montico där rätt person kommer erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsbeskrivning I din roll som verkstadspersonal ingår ansvar för produktion, underhåll och ställ. Du kommer arbeta med skärning, vinkelslip samt andra verkstadsarbeten. Du kommer att arbeta utifrån ritningar och göra underhåll utifrån underlag. Vidare kommer även kvalitetskontroller samt avsyning ingå i ditt arbete. Driftsformen är skiftgång med växelskift mellan förmiddag och eftermiddag. Vi söker dig som För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har följande: - Fullständig gymnasieutbildning. - Grundläggande industrivana. - Arbetslivserfarenhet av lager. - Truck- och traverskort. - Flytande svenska i tal och skrift. Meriterande: - Vana av att jobba i Monitor. Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar. Som person ser du dig själv som driven, strukturerad och nyfiken. Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

16 maj 2024
Sista ansökan:
15 juni 2024
Vi söker erfarna maskinoperatörer till vår kund NKC i Göteborg!

Om företaget NKC Manufacturing Sweden AB är ett helägt dotterbolag till NKC, Nakanishi Metal Works Co. LTD som ligger i Osaka Japan. En familjeägd koncern som består av 19 bolag, däribland ett antal tillverkningsanläggningar i världsklass, i och utanför Japan, som exporterar högkvalitativa produkter till alla hörn av världen. Sedan grundandet 1924 är ledorden innovation och flexibilitet, som har gjort det möjligt för oss att hålla jämna steg med alla förändrade marknadskrav. NKC flyttar fram positionerna inom teknik för våra kärnområden: hållare och bilkomponenter. Arbetsuppgifter & kvalifikationer för respektive avdelning: För detta krävs att du har god maskinkännedom och är en självständig samt ansvarsfull person. Du kommer även jobba mycket med omställningar av maskiner, vilket förutsätter att du har ett tekniskt intresse. Då arbetet kan vara fysiskt krävande emellanåt ser vi gärna att du har god fysik. Meriterande: • Teknisk gymnasieutbildning alt. motsvarande arbetslivserfarenhet. • Kunskaper inom CAD/CAM, samt produktionskörning i CNC-maskiner och erfarenhet av robotar. • Truck- och traverskort. • Behärska svenska i tal och skrift Tillträdesdag: Omgående Arbetstid: 3-skift Ort: Göteborg Övrigt Urval sker löpande! Vi ser fram emot din ansökan! Forma framtiden med oss! Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se

14 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Ytcenter i Upplands Väsby söker en Teknisk Ytbehandlare

Vill du vara en del av ett väletablerat företag med lång erfarenhet och gedigen kompetens inom ytbehandling av metaller? Ytcenter i Upplands Väsby AB är stolta över att vara leverantör till flera världsledande företag med högt ställda krav på ytbehandling. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, anpassade till kundernas specifika krav, och vi är nu på jakt efter en engagerad Teknisk Ytbehandlare att komplettera vårt team. Om Ytcenter i Upplands Väsby AB: Vi är ett företag som värdesätter långsiktiga relationer och kvalitet i varje led av vår verksamhet. Med en stark fokus på innovation och professionalism strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vår kundkrets sträcker sig från den enskilda individen till multinationella företag, och vi arbetar både med exklusivt utseende och ytbehandling för de tuffaste miljöer med höga militära krav. Arbetsuppgifter: Som Teknisk Ytbehandlare hos oss kommer du att arbeta nära våra erfarna kollegor och ges möjligheten att växa både i rollen och i företaget. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera: * Ansvara för körning av line * Kundkontakt * Montera samt paketera detaljer * Kontroll och analys av processen * Följa daglig planering för att säkerställa en snabb leverans * Utföra kvalitetskontroller * Hantera gods in och ut ur maskiner Vi söker dig som: Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet. Meriterande är erfarenhet inom industri, mekanik, verkstads- eller serviceområdet. Har du även har ett tekniskt intresse är det starkt meriterande. För att trivas och lyckas hos oss är det viktigt att du är noggrann, engagerad, lojal och har en stark samarbetsförmåga. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift. Vi erbjuder en arbetsplats där du ges möjlighet att utvecklas och växa i rollen. Meriterande för tjänsten: * Gymnasieutbildning, företrädesvis från industritekniskt gymnasium, eller relevant arbetslivserfarenhet inom liknande område. * Körkort och truckkort * Intresse för teknik, enklare programmering och förmåga att läsa ritningar är starkt önskvärt. Vidareutbildning kommer att erbjudas på arbetsplatsen för rätt kandidat. Om du vill vara en del av vårt team och bidra till vår fortsatta framgång, skicka in din ansökan redan idag! Kontakt: I denna rekrytering samarbetar Ytcenter i Upplands väsby med Jefferson Wells. För frågor kring rollen kontakta rekryteringskonsult Sara Bahlenberg, [email protected] Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan vara tillsatt före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

13 maj 2024
Sista ansökan:
6 juni 2024
Sommarjobb som maskinoperatör

Maskinoperatör till Bellö Vi söker nu ansvarsfulla personer för sommarjobb till vår härliga kund i vackra Bellö. Om du är en ansvarsfull person med hög arbetsmoral som vill jobba under sommaren  bör du söka denna tjänst! ARBETSUPPGIFTER Som maskinoperatör arbetar du i produktionslinjen där du ansvarar för att blanda färg, övervaka produktion, genomföra vissa kvalitetskontroller samt emballera produkter. Vissa manuella arbetsuppgifter förekommer. Har du arbetat inom industri, lager eller restaurangbranschen ser vi detta som meriterande men det är inte ett krav. Truckkort är ett krav för tjänsten. Här kommer du ingå i ett härligt team av drivna kollegor. Ni tar tillsammans stort ansvar för att snabbt och noggrant leverera hög kvalitet. Då du kommer arbeta tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel person som trivs med att arbeta i team samt klarar av ett högt arbetstempo. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är driven, positiv, har en hög närvaro och bra arbetsmoral. PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER För att passa in i rollen ser vi nedan förkunskaper som en förutsättning:  Självständig och tycker om att arbeta praktiskt. God fysik, då du kommer stå och gå större delen av dagen. Arbetsmoral som gör att du har en hög närvaro och passar tider. Arbetstiden är förlagd till 2 skift OM TJÄNSTEN Tjänsten som maskinoperatör hos vår kund är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir erbjuden en anställning hos Eterni och är sedan uthyrd till vår kund under uppdragets längd. Skulle du trivas så bra att du inte vill lämna detta arbete finns det möjlighet att fortsätta även efter sommaren hos Eterni. Efter att ha arbetat i sex månader finns det möjlighet till en tillsvidareanställning. Arbetet startar enligt överenskommelse.  ÖVRIG INFORMATION Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. VARMT VÄLKOMNEN MED DIN ANSÖKAN!

8 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Maskinoperatörer till kund i Trelleborg | Heltid | Sommar

Vill du tillbringa sommaren med spännande arbetsuppgifter och utvecklande erfarenheter? Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig! Vi på Manpower söker engagerade maskinoperatörer för ett uppdrag hos en av våra kunder i Trelleborg. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbetar på plats hos kunden i Trelleborg. Om rollen som maskinoperatör Kunden är välkänd inom tryckteknik och tillverkning av färg. Som maskinoperatör hos vår kund kommer du att vara en viktig del av produktionsprocessen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta att övervaka och sköta olika maskiner, att säkerställa att produktionen flyter smidigt och effektivt samt säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet och minska produktionsavbrott. Är du vår nästa stjärna? För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du har ett stort driv och att du har en förmåga att se till både helheten och detaljerna. Vi ser att du inte är rädd för att ta egna initiativ, har en god samarbetsförmåga och har ett positivt synsätt. Dessutom är du flexibel i ditt arbetssätt och värdesätter noggrannhet i din vardag. I övrigt krävs det att du har: * Truckkort A1-A4 * B-körkort och tillgång till bil * Fullständig gymnasieexamen * Behärskar svenska i tal och skrift Det anses som meriterande om du har tidigare erfarenhet som maskinoperatör, truckkort B1-B4, har arbetat med LEAN samt traktorkörkort (AM). Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vad kan Manpower erbjuda dig? Som konsult hos Manpower har du alla möjligheter att forma din framtid utifrån din kompetens, dina behov och dina önskemål. Vi samarbetar med många populära arbetsgivare och kan öppna dörrarna till nya, spännande uppdrag. Du får en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Ansök idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Nordström, [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail. Övrigt Placeringsort: Trelleborg Typ av anställning: Sommarjobb Om Manpower Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

7 maj 2024
Sista ansökan:
6 juni 2024
Operatör till ytbehandlande företag

Är du passionerad när det kommer till ytbehandlingstjänster för industrin? Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt? Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken operatör med öga för detaljer till vår kund i Göteborg. För att klara arbete krävs det att man ärstresstålig och är duktig på att följa instruktioner samt arbeta i team. Arbetsuppgifter: Kunna följa en arbetsorder Fixturera olika detaljer på galgar/hängare Utföra ytbehandling i de olika processbaden Kontroll och analys av processparametrar Utföra kvalitetskontroller av produkter Vi ser gärna att du som söker har högt engagemang för service, närvaro och punktlighet. Du ska kunna följa angivna instruktioner och riktlinjer från vårt ledningssystem. Kvalifikationer: Teknisk kompetens och intresse Erfarenhet av industriprocesser Flytande svenska, både i tal och skrift Profil Noggrann Självständig Punktlig Engagerad Driv och vilja att utvecklas Bra fysik Arbetstider: Ständig kväll,Måndag-Torsdag 14.12-00.00 Om du är redo att påbörja en givande resa med ett företag som värderar din potential och tillväxt, uppmuntrar vi dig att ansöka. Gör dig redo att forma framtidens ytbehandlingsteknologier och tjänster tillsammans med oss. Om WRKFRC WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar. Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt. Sökord: ytbehandling, process, operatör, pulverlack, lackering

7 maj 2024
Sista ansökan:
24 oktober 2024
Truckförare/Operatör

Uniflex Höglandet söker dig som vill köra truck hos en av våra kunder utanför Eksjö. Du kommer ingå i ett gäng engagerade och kunniga medarbetare och samtidigt få erfarenhet av industriarbete. Du kommer arbeta med maskinövervakning samt truckkörning. För att söka tjänsten är truckkort A1-4, B1-3 ett krav. Det du gör varje dag kommer påverka företagets kvalitet och produktion, du spelar en avgörande roll! Vi tror att du är intresserad av att arbeta med både människor, maskiner och datorer. Du ser snabbt vad som behöver göras och gillar att hugga i och hjälpa till där det behövs. Du är kommunikativ och målfokuserad. Du håller utsatta tider och tar chansen att lära dig de olika arbetsmomenten på plats. Du kommer att få en personlig utbildningsplan för att kunna inhämta all nödvändig kunskap av vår personal med långvarig erfarenhet och utbildning. För att jobba hos oss måste du ha fyllt 18 år och behärska det svenska språket i tal och skrift för att kunna tillgodogöra dig information, säkerhetsföreskrifter och rutiner. Vi ser att du är ansvarstagande, strukturerad och flexibel i ditt arbete. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande jobb i en internationell arbetsmiljö med trevliga kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, är du den engagerade medarbetare, som bidrar till den goda stämningen så har du en självklar plats i vårt härliga gäng. Låter detta som något för dig – sök redan idag! Arbetstiderna är förlagda på 2-skift. Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

6 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Truckförare/Operatör

Uniflex Höglandet söker dig som vill köra truck hos en av våra kunder utanför Vetlanda. Du kommer ingå i ett gäng engagerade och kunniga medarbetare och samtidigt få erfarenhet av industriarbete. Du kommer arbeta med maskinövervakning samt truckkörning. För att söka tjänsten är truckkort A1-4, B1-3 ett krav. Det du gör varje dag kommer påverka företagets kvalitet och produktion, du spelar en avgörande roll! Vi tror att du är intresserad av att arbeta med både människor, maskiner och datorer. Du ser snabbt vad som behöver göras och gillar att hugga i och hjälpa till där det behövs. Du är kommunikativ och målfokuserad. Du håller utsatta tider och tar chansen att lära dig de olika arbetsmomenten på plats. Du kommer att få en personlig utbildningsplan för att kunna inhämta all nödvändig kunskap av vår personal med långvarig erfarenhet och utbildning. För att jobba hos oss måste du ha fyllt 18 år och behärska det svenska språket i tal och skrift för att kunna tillgodogöra dig information, säkerhetsföreskrifter och rutiner. Vi ser att du är ansvarstagande, strukturerad och flexibel i ditt arbete. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande jobb i en internationell arbetsmiljö med trevliga kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, är du den engagerade medarbetare, som bidrar till den goda stämningen så har du en självklar plats i vårt härliga gäng. Låter detta som något för dig – sök redan idag! Arbetstiderna är förlagda på 2-skift. Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

6 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Maskinoperatör ytbehandling

Galfa Motala AB vi söker en man 20-40 år Du bör vara ordningsam punktlig. Det börjar med en halvtidstjänst. Du bör bo i Motala med omnejd. Skriv ett mail till [email protected]

6 maj 2024
Sista ansökan:
5 juni 2024