Processoperatör, metallindustri

Sök bland 52 lediga jobb som Processoperatör, metallindustri och börja ditt nya yrkesliv idag!

Processoperatör - Bro - Heltid

Om jobbet Vi söker personal till ett av Nordens ledande företag inom produktion av byggmaterial. Arbetet är beläget i Bro. Om du har som mål att utvecklas inom produktion av byggmaterial är det här jobbet för dig. Om du arbetar inom vår kunds produktion kan du förvänta dig ett utmanande, omväxlande samt roligt arbete. Du kommer tillsammans med din grupp bli en viktig del av tillverkningen av vår kund produkter. En del av arbetet kommer att innefatta förbättringsarbete inom produktionen. Arbetsuppgifter: Som operatör kommer du att självständigt ansvara för produktionen inom ditt område. Du kommer även att arbeta med kvalitetskontroller, skötsel av maskiner och övrig utrustning samt städning enligt uppgjorda rutiner är en del av dina nya arbetsuppgifter. Kravprofil: Behärskar svenska i tal och skrift Kunskaper i Officepaketet Truckkort A+B Personliga Egenskaper: Noggrann och strukturerad Lagspelare Förmåga att fatta egna beslut och ta initiativ Ansvarstagande Meriterande: Tidigare erfarenheter av produktion Arbetstider: Fyra skift. Hela dagar, kvällar, nätter och helger. Varierar. Lagret är beläget i Bro. Om oss: Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara. Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter. Välkommen till Simplex!

28 november 2023
Sista ansökan:
28 december 2023
Produktionstekniker / CAM-beredare Bomek

Är du en teknikentusiast med en passion för koordinering och produktion? Vi söker just nu en erfaren Produktionstekniker/CAM-Beredare som är redo för nästa utmaning i karriären. Dina kvalifikationer: - Några års relevant arbetslivserfarenhet eller utbildning inom teknik och CAM-beredning. - Erfarenhet av CAM-programmering. - Fördjupade kunskaper inom skärande bearbetning, särskilt fräsning. - En solid förståelse för produktionsflöden och hur de påverkar kvalitetsresultat. - Förmåga att läsa och förstå tekniska ritningar. - Vana vid att arbeta i affärssystem och olika dataprogram. - Meriterande om du är van användare av Edgecam. - Flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift. Arbetsuppgifter: I denna roll kommer du inte bara att hantera administrativa uppgifter; du kommer också att vara aktivt involverad i att skapa program och utföra dessa i vår fräsavdelning. Tillsammans med operatören kommer du att arbeta för att förbättra och utveckla våra processer inför framtida projekt. Vem är du? Du är en person som trivs i en praktisk miljö och som förstår vikten av precision och kvalitet. Med en bakgrund inom fräsning, och kanske speciellt med erfarenhet av 3, 4 och 5-axliga fräsar, är du den idealiska kandidaten för att bidra till BoMeks fortsatta framgång. Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av Bomeks team? Skicka in din ansökan idag! Om Bomek: BoMek Verkstads AB är ett företag med lång erfarenhet av kvalificerade legoarbeten inom skärande bearbetning och svetsning av alla typer av metalliska material. Vi är leverantör till flera svenska börsnoterade företag inom verkstadsindustri, telekommunikation, medicinsk teknik, maskiner för livsmedel m.m.

28 november 2023
Sista ansökan:
12 december 2023
Yxtillverkare till Hultsbruk

Är du en driven person som vill jobba i en anrik miljö och lära dig ett nytt yrke? Bli upplärd inom ett yrke med traditioner, få möjligheten att tillverka premiumyxor och samtidigt bli en del av en lång och häftig historia? Nu söker vi en person som vill lära sig yrket som Yxsmed och efterföljande bearbetning. Vill du jobba med produkter som är ett hantverk men i modern produktionsmiljö? Då kan det vara DIG vi söker! Du kommer ingå i kombinationslag som jobbar med varierade arbetsuppgifter i Hultsbruk utanför Norrköping. Om tjänsten Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av tillverkning i produktionsmiljö. Du kommer bli upplärd till ett traditionellt yrke som Yxsmed. Du kommer få möjligheten att arbeta med hela tillverkningskedjan från glödgat råämne till färdigmålad och emballerad yxa. Körkort är ett krav. Hultafors Hultafors yxfabrik ligger i Hultsbruk utanför Norrköping vid natursköna Ågelsjön. Platsen valdes i slutet av 1600-talet på grund av dess fördelaktiga plats i slutet av en dal och i kanten av en skog samtidigt som den ligger intill en strömmande bäck som gav kraft till anläggningen genom vattenhjul. Genom historien har Hultsbruk tillverkat skeppsspik, järnstänger, spadar, spisar men den huvudsakliga produkten de senaste århundranden är yxor. Sedan 1700-talet har yxor producerats och på slutet av 1800-talet såldes den första yxan i USA. Det har skett en ständig utveckling i fabriken under åren. 1930 så utvecklade man den metoden som fortfarande är grunden för att få fram de manuellt tillverkade kvalitetsyxor som tillverkas i dag. I grund och botten är det samma metod som används vid smidet av yxskallarna idag som gällde även för över 300 år sen. Tillverkningsmetoden är friformssmide i öppna verktyg. En metod som några väldigt få enheter i hela världen använder och behärskar idag. Yxorna säljs över hela världen och är mycket eftertraktade. Hults bruk producerar idag över 150 000 yxor årligen. Din profil och erfarenhet Vi söker dig som trivs med att jobba i ett mindre företag. Som person är du en lagspelare eftersom mycket av arbetet sker i mindre team. Du måste även tycka om att ta ansvar och jobba med varierande arbetsuppgifter i produktionsmiljö. Erfarenhet från verkstadsmiljö samt relevant utbildning är en merit. Ansökan Vi som utför rekryteringen och kommer vara din kontakt och ansvarar för hela rekryteringsprocessen är Arena Personal

23 november 2023
Sista ansökan:
11 maj 2024
Industrimedarbetare i Vimmerby sökes!

Letar du efter ett nytt arbete inom industrin? Lernia i Vimmerby söker nya industrimedarbetare! Är du arbetssökande idag och letar efter ett jobb? Vi har jobb inom industri, lager och logistik. För tillfället söker vi olika former av befattningar, bland annat gjutare, underhållstekniker och underhållsmedarbetare hos våra kunder. Har du tidigare erfarenhet inom industrin? Varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer att kontakta dig om du blir aktuell för en intervju. Formell kompetens Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom industrin eller är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Din bakgrund Vi ser att du minst har en slutförd gymnasieutbildning. Du är i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och monotont. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare. B-körkort och egen bil är meriterande. Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid/heltid/Vimmerby Tillträdesdag Omgående/enligt överenskommelse Information Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan så redan idag! Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

21 november 2023
Sista ansökan:
31 januari 2024
Processoperatör - Bro - Heltid

Om jobbet Vi söker personal till ett av Nordens ledande företag inom produktion av byggmaterial. Arbetet är beläget i Bro. Om du har som mål att utvecklas inom produktion av byggmaterial är det här jobbet för dig. Om du arbetar inom vår kunds produktion kan du förvänta dig ett utmanande, omväxlande samt roligt arbete. Du kommer tillsammans med din grupp bli en viktig del av tillverkningen av vår kund produkter. En del av arbetet kommer att innefatta förbättringsarbete inom produktionen. Arbetsuppgifter: Som operatör kommer du att självständigt ansvara för produktionen inom ditt område. Du kommer även att arbeta med kvalitetskontroller, skötsel av maskiner och övrig utrustning samt städning enligt uppgjorda rutiner är en del av dina nya arbetsuppgifter. Kravprofil: Behärskar svenska i tal och skrift Kunskaper i Officepaketet Truckkort A+B Personliga Egenskaper: Noggrann och strukturerad Lagspelare Förmåga att fatta egna beslut och ta initiativ Ansvarstagande Meriterande: Tidigare erfarenheter av produktion Arbetstider: Fyra skift. Hela dagar, kvällar, nätter och helger. Varierar. Lagret är beläget i Bro. Om oss: Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara. Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter. Välkommen till Simplex!

21 november 2023
Sista ansökan:
21 december 2023
Eterni söker Industripersonal till kundföretag i Ekenässjön.

INDUSTRIPERSONAL TILL KUNDFÖRETAG I EKENÄSSJÖN Nu söker vi drivna och engagerade industriarbetare till kund i Ekenässjön utanför Vetlanda. Kunden är ett familjeföretag i Ekenässjön som tillverkar och levererar komponenter främst till fordonsindustrin. Arbetsuppgifterna varierar beroende på tjänst, det kan vara pressning, svetsning, ytbehandling och montering.. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen. Du kan få arbeta på automatpress där man har en maskinpark med presskraft på upp till 2 500 ton. Vår kund har en omfattande svetspark bestående av svetsrobotar samt punkt- och press-svetsmaskiner, här kan du bland annat arbeta som robotsvetsoperatör och svetsare. Kunden har en avdelning med automatiserade celler där roboterfarenhet är meriterande samt förmågan att ligga steget före. På manuellpressavdelningen bearbetas detaljerna, här kan det också vara viss montering samt slipning.   PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER Vi ser att du har en gymnasieutbildning mot industri. Det är också meriterande om du har dokumenterad utbildning av svets eller truckkort. Du är i god fysisk form, händig, engagerad, självgående och har ett positivt sätt i bemötandet av dina medarbetare. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och kan jobba olika tider såsom dag, kväll eller natt. Du behärskar svenska språket både i tal och skrift. OM TJÄNSTEN Tjänsten som titel är ett konsultuppdrag på heltid/deltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget. ÖVRIG INFORMATION Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.  VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

20 november 2023
Sista ansökan:
18 december 2023
Project Manager

At Alfa Laval, we always go that extra mile to overcome the toughest challenges. Our driving force is to accelerate success for our customers, people, and planet. You can only achieve that by having dedicated people with a curious mind. Curiosity is the spark behind great ideas, and great ideas drive progress. As a member of our team, you thrive in a truly diverse and inclusive workplace based on care and empowerment. You are here to make a difference. Constantly building bridges to the future with sustainable solutions that have an impact on our planet's most urgent problems. Making the world a better place. Every day. Who you are We believe you are a driven and organized individual who knows how to prioritize tasks easily. You have a strong interest in people, production and business and find it easy to adapt in cross-cultural teams in a cross-functional environment. Your passion is project management and preferably you also have experience from operations e.g. from production or engineering. We don't expect you to be expert in all fields, but we expect you to be curious and to enjoy connecting and communicating with technical specialists when working with new challenges. You also possess a mix of strategic thinking and hands-on approach in order to provide efficient solutions for the business. About the job "Project Office" is a part of "Operations development", with a focus on footprint and transformation projects connected to the operations of Alfa Laval. The footprint projects are the major change projects that are gradually adapting the factory footprint to make Alfa Laval more competitive and sustainable. A footprint project can typically cover CAPEX activities related to moving or setting up a new production line or to expand a factory. The supply chain is built around our three key technologies: heat transfer, separation and fluid handling and includes a network of factories and distribution centres in Europe, North and South America and Asia. Right now, there are many plans on how to make Alfa Laval more sustainable and competitive for the future and to support this journey we will extend our project office with a Project Manager. As Project Manager, you will lead challenging projects with high impact on people and business. It can be to drive projects during the early confidential analysis phase as well as driving projects all the way through implementation. Your projects will drive change in the field of operations including manufacturing, assembly, warehousing and technology development. As a part of the project office, you will also have the possibility to improve the overall process and governance of this type of projects in Alfa Laval. You will act in an international environment in a wide network of people on different levels in the company. The exposure will give you good insights in Alfa Laval and prepare you for other future roles in the company. What you know You ideally have several years of experience from working with projects in a global organisation of which, at least 3-5 years in direct project management. Experience from line manager roles in operations is a plus. You might have a record of working with footprint projects such as expanding, moving or setting up new production lines, factories, warehouses/distribution centres or other operations. You can also have a background from projects developing and launching new production processes or products, making investments in new equipment/machines or other technologies. The experience you have gained from either line or project roles can come from industrial companies or as consultant. We assume that you have a relevant university education or equivalent, that you have attended some formal project management trainings and that you are fluent in written and spoken English. What's in it for you? We can offer you a challenging and unique role in an international, open and friendly work environment. We focus on performance and support, personal and professional development through well-established people development processes and opportunities. We are looking forward to hearing from you soon so send your application without delay, and no later than November 16th, 2023. Please note, only applications sent via the relevant web-link will be considered. Those sent directly via email will be disregarded without notice.

20 november 2023
Sista ansökan:
30 november 2023
Industriarbetare till Westinghouse

Vi rekryterar till Westinghouse! Då Westinghouse är i ett mycket expansivt läge behöver vi ännu fler duktiga medarbetare för anställning mot Westinghouse i Västerås. Du kommer arbeta med tillverkning av kärnbränsle som ska levereras till kärnkraftverk runt om i världen. Efterfrågan på svenskt kärnbränsle har ökat explosionsartat den senaste tiden varför produktionen skall ökas kraftigt i Västerås. Då behövs ett stort antal duktiga medarbetare för att stärka upp verksamheten. Vi behöver dig • som är praktiskt lagd • har egen drivkraft • kan arbeta både självständigt och i grupp • vågar ta egna initiativ • är allmänt säkerhets- och kvalitetsmedveten • som kan jobba tvåskift, andra skiftformer kan också förekomma. Dina personliga egenskaper • hög social kompetens • god samarbetsförmåga • ordningssinne • gillar att lära dig nya uppgifter Det är bra om du • har industrivana • har någon form av industriutbildning • gillar att skruva Villkor Vi börjar normalt med en visstidsanställning för att både du, vi och kunden ska få chansen att lära känna varandra ordentligt innan vi eventuellt går över till en tillsvidareanställning hos Westinghouse. Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal som vi är anslutna till. För att få rätt kompetens till varje tjänst tillvaratar vi de resurser som finns hos varje individ oavsett kön, ålder, religion, etnicitet, funktionsnedsättning eller sexuell läggning. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande. Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stämmer ovanstående in på dig? Sök tjänsten direkt på www.industriqompetens.se. Om Westinghouse Westinghouse Electric Company är pionjär och världsledande inom kärnkraftsteknologi. Bolaget grundades år 1886 i USA och är idag ett globalt företag med över 10 000 medarbetare i 18 länder. Det svenska bolaget bildades år 1969 som ASEA Atom och integrerades i Westinghouse Electric Company år 2000. Idag har bolaget lång erfarenhet från kärnkraftsbranschen och närmare 1000 medarbetare i Västerås och Täby. Idag levererar den svenska verksamheten kärnbränsle och komponenter samt en bred tjänsteportfölj för både kärnkraftverk i drift samt för reaktorer under avveckling. Läs mer på www.westinghousenuclear.com/sweden

20 november 2023
Sista ansökan:
31 december 2023
Operatör till kund i Kumla

Är du en flexibel och noggrann person som är intresserad av att arbeta inom tillverkningsindustrin? I den här rollen blir du en del av ett dynamiskt team och får ta ansvar för att övervaka och optimera produktionsprocesser. Låter det som en intressant tjänst, sök redan nu. Urval sker löpande. Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower AB och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower AB men arbeta på plats hos kunden. Om jobbet Som operatör hos vår kund ansvarar du för att övervaka och styra produktionsprocesser enligt givna instruktioner. Du kommer att säkerställa att utrustningen är i gott skick, rapportera eventuella avvikelser och utföra kvalitetskontroller. Dessutom ingår ansvar för att dokumentera och rapportera produktionsdata samt bidra till kontinuerliga förbättringar. En viktig del av rollen är att följa säkerhets- och miljöregler samt arbetsinstruktioner. Den vi söker För att jobba som operatör behöver du ha erfarenhet av att arbeta inom industriell produktion och kunskap om maskinhantering. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och initiativtagande. Vi värdesätter självständighet, men också att du kan samarbeta i grupp. Avslutad gymnasieutbildning och goda kunskaper i svenska tal och skrift är ett krav, samt även körkort och tillgång till bil. Du ska kunna arbeta 2-skift. Vårt erbjudande Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter. Ansökan För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Caroline Binning-Ericson via e-post: [email protected] Övrigt Placeringsort: Kumla Typ av anställning: Tidsbegränsad anställning Sista ansökningsdag: Torsdag 30 november 2023 Om Manpower AB Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

17 november 2023
Sista ansökan:
17 december 2023
Autoklav/kompositoperatör till kompositavdelningen på Saab

Din framtida utmaning Arbetet inom autoklav innebär att du, tillsammans med ditt team, lastar och lossar kompositdelar i autoklaven. Dessutom har ni det övergripande ansvaret för maskinen. Du kommer ha travers som hjälpmedel men tjänsten kräver vissa fysiska moment. Truckkörning förekommer också i tjänsten. Teamet ansvarar för kvalitet, leverans och effektivitet kopplat till våra produkter. Tillsammans är du och teamet också en viktig del i vårt arbete med ständiga förbättringar. Rollen kräver också ett tätt och prestigelöst samarbete med närstående avdelningar och stödfunktioner då du kan få stötta upp på närstående avdelningar. Arbetstiden är förlagd 3-skift. Din profil Vi söker dig som är en lagspelare och trivs att arbete i grupp där vi värdesätter gott samarbete och god stämning. Du kan ta egna initiativ, samt arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du noggrann, ansvarsfull och säkerställer att du har god kvalitet på ditt arbete. Vi ser även att du är en flexbiel person eftersom du i din roll kan behöva assistera på olika närliggande avdelningar. Du har god datavana samt behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av montering samt behörighet i truck och travers är meriterande. Vi söker en individ som trvis med och klarar av fysisk arbetsbelastning. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. Vad blir du en del av Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är cirka 19 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Läs mer om oss här Din placering blir på affärsenheten Aerospace system inom Aeronautics. Affärsenheten utvecklar, industrialiserar och tillverkar flygplansstrukturer för den civila och militära marknaden. Aerospace Systems ansvarar för utveckling, industrialisering, tillverkning och teknisk support av flygande strukturer, inklusive system för affärsenhetens externa kunder som Airbus, Boeing. Affärsenheten ansvarar för samarbetet, genomförandet och vidareutvecklingen av Boeing-Saab T-7A trainer. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum gått ut. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Jonna Svenson ([email protected]).

16 november 2023
Sista ansökan:
7 december 2023