Vi söker dig som är glad och serviceinriktad till våra restauranger. Du ska vara stresstålig, noggrann och ansvarsfull. Arbetsuppgifter är varierande och du får en lättare utbildning innan du börjar. Erfarenhet är inget krav men är självklart en merit. Språkkrav är svenska och engelska. Om du är rätt person skicka ditt CV till [email protected]
Vi söker flera tjänster under sommarsäsongen, Kock, pizzabagare, servitörer och diskare. Kan man tänka sig flera av uppgifterna kan tjänsten bli heltid och fortsättning kan vara möjlig efter sommaren.
Som restaurangbiträde på Burger King arbetar du på alla positioner, både i köket och i serveringen. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat: Förberedning och tillagning av mat och ingredienser Kassaarbete Arbete i Drive-Thru Städning och renhållning av restaurangen, uteserveringen och arbetsstationerna Aktivt arbete med merförsäljning, effektivitet och lönsamhet Tjänsten innebär varierande arbetstider: dag, kväll och helg. Restaurangen har öppet kl. 10:00–22:00 alla dagar i veckan, med undantag för vissa röda dagar och storhelger som till exempel midsommar och jul, då öppettiderna kan variera. Om dig För att trivas hos oss är du en person som gillar att arbeta i team, har lätt för att samarbeta med andra och kan ha många bollar i luften samtidigt. Du tycker om fartfyllda dagar, gillar att arbeta i högt tempo och bidrar med en positiv attityd och en varm personlighet. Du värdesätter kvalitet och förstår vikten av att alltid leverera god och fräsch mat. Du har ett genuint intresse för att ge god service och har förmågan att se vad som behöver göras, både i det stora och det lilla. Du agerar respektfullt, öppet och ärligt, och deltar aktivt i att skapa en trivsam och trygg arbetsmiljö för alla. Vad vi kan erbjuda dig Som anställd på Burger King Karlskoga får du bland annat: Ett spännande och varierande arbete med härliga kollegor Ett sammansvetsat team där teamwork har högsta prioritet Kunskap inom gästservice och kundbemötande En trivsam arbetsmiljö och nära kontakt med HR-ansvariga som prioriterar personalens hälsa och välmående Flexibla arbetstider som kan kombineras med studier och fritidsaktiviteter Möjlighet till utbildning och personlig utveckling Goda karriärmöjligheter för dig som vill växa inom organisationen Coachning av erfarna chefer och ledare med många år i branschen Kollektivavtal Vi har två kollektivavtal på arbetsplatsen: Hotell- och restaurangfackets (HRF) Gröna Riksavtal för arbetare Unionens tjänstemannaavtal för tjänstemän Sök redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare? Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar. Vem är du? För att trivas hos oss är du serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas. Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass. Du har överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen. Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra interna utbildningar. Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg. Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer. MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap och detta genomsyrar det dagliga arbetet på MAX. Välkommen att söka! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Sommarchans! Vi söker en glad och serviceinriktad medarbetare som kan jobba extra hos oss i vår snabbmatsrestaurang under sommaren. Perfekt för dig som vill ha ett flexibelt sommarjobb i ett härligt team!
* Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket. *Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman *Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse *Du brinner för att sätta gästen i centrum *Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning *Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas *Du kan ta eget ansvar *Du kan hantera stress/högt tempo Processer matsäkerhet Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen. Sedvanliga arbetsuppgifter: *Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter *Kassa och servering *Renhållning, städning och diskhantering
Ta genvägen till dina drömmar via MAX MAX är en arbetsplats med tusen möjligheter att nå dina drömmar. Här finns plats för dig som vill klättra i karriären, resa i höst, träffa nya vänner eller bara landa en stund och fundera på nästa steg i livet. Därför är vi på jakt efter karriärister, semesterälskare, do-ers och drömmare och vi ser att dina personliga egenskaper är viktigare än tidigare erfarenhet. Som restaurangbiträde håller du ordning och reda i restaurangen, packar beställningar, tillreder burgare, smoothies och pommes. Du ser till att alla detaljer är på plats för att skapa en fantastisk gästupplevelse. På MAX varierar arbetstiderna mellan dagar, kvällar, nätter och helger. Och i början av din karriär har du en erfaren kollega vid din sida och vårt digitala utbildningsprogram som lär dig jobbet steg för steg. Trygghet med kollektivavtal, chans att klättra och en kultur som lyfter fram det bästa i dig, det är några av de viktigaste ingredienserna i MAX-receptet för våra medarbetare. För oss handlar det om att skapa möjligheter, både i och utanför våra restauranger. Så oavsett hur stora eller små dina drömmar är, vill vi hjälpa till på vägen dit. PS. Vår högsäsong är mellan juni och augusti, så vi söker dig som kan jobba större delen av sommaren. Det kan finnas möjlighet till förlängning om du är sugen på att jobba mer i höst. Vad MAX kan erbjuda dig Stark gemenskap - Vi har medarbetare från alla världens hörn och här finns hundratals nationaliteter, bakgrunder och erfarenheter representerade. Hos oss är det dina personliga egenskaper och jobbet du gör som spelar roll. Vi vet att en stark gemenskap är viktigt för att alla ska kunna prestera på topp. Och som familjeägt företag vet vi att man måste vara snäll. Kanske är det därför har vi kollegor som jobbat hos oss hela livet. Vi förstår att passionen vi har för våra medarbetare är grunden till framgång. Utvecklingsmöjligheter - Vi förstår att utveckling är A och O för att hitta lösningar till helt nya problem. Därför har vi en gedigen kurskatalog och ledarprogram som hjälper våra medarbetare att bli sina bästa jag, oavsett om det handlar om självledarskap, konflikthantering eller arbetsplanering. Vi är här för att du ska kunna ta nästa steg i din karriär på MAX. Chansen att jobba med burgare som både smakar och gör gott - Vi är ett familjeägt företag som leder hållbarhetsutvecklingen i branschen. Vi jobbar för att göra världen lite godare och på den resan har vi lärt oss att passion och mod är viktigare än att följa gamla fotspår. Vi förstår att hållbarhet handlar lika mycket om att ta hand om vår planet som att ta hand om våra medarbetare. Företagskultur som vill att du lyclas - MAX är byggt på passion, mod och gemenskap. Vi förstår att talangfulla medarbetare och entreprenöriell kultur är nyckeln till framgång. Vi förstår att frihet under ansvar får människor att växa och inspirerar fler till stordåd. Hur fungerar det? När du skickar in din ansökan svarar du på några urvalsfrågor, vi tar inte emot CV och personligt brev och det är därför viktigt att du svarar utförligt på frågorna. Efter att ha skickat in din ansökan får du ett test skickat till din e-post. Det är ett servicetest för att få en bild av hur du hanterar olika situationer som kan dyka upp under en dag på MAX. Det tar högst 15 minuter att slutföra och ger dig också en idé av hur det är att jobba på MAX och vad du kan förvänta dig. När du gjort klart testet kollar vi på din ansökan och återkopplar så snart som möjligt. Vi ser över ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas före ansökningstiden går ut. Observera att servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess och vi går inte vidare med kandidater som inte slutför det. Sista ansökningsdag är den 21 maj, men vi granskar ansökningar regelbundet, så skicka in idag! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
* Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket. *Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman *Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse *Du brinner för att sätta gästen i centrum *Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning *Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas *Du kan ta eget ansvar *Du kan hantera stress/högt tempo Processer matsäkerhet Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen. Sedvanliga arbetsuppgifter: *Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter *Kassa och servering *Renhållning, städning och diskhantering
Vi serverar mat och utvecklar människor - Vill du vara med? ChopChop söker 2 nya stjärnor till vårt team! Gillar du att ge bra service, lära dig nya saker och vara en del av ett schysst gäng? Perfekt! Vi söker dig som vill jobba deltid 50%– arbetet är förlagd på dagtid, kvällar och helger. Vad gör man egentligen på ChopChop? Bra fråga! Här kommer en tydlig bild av vad jobbet innebär – så att du vet vad du kliver in i (och förhoppningsvis blir taggad på att göra det!): Dina huvudsakliga uppgifter : Ta hand om våra gäster – med ett stort leende, genuint engagemang och schysst service. Vi vill att gästerna ska känna sig sedda och nöjda, oavsett om de är stressade lunchätare eller fredagsmysande familjer. Jobba i kassan – du tar beställningar, ger rekommendationer (ja, du kommer snart kunna vår meny utantill) och hanterar betalningar på ett smidigt och professionellt sätt. Förbered och servera mat – det ska gå snabbt, men aldrig slarvigt. Vi jobbar med kvalitet och stolthet, så vi vill att varje rätt du lämnar över ska kännas som en liten smaklig gåva. Hålla rent och snyggt – både för gästernas skull och din egen. Ingen gillar att jobba i kaos – så vi hjälps åt med städning, disk och att hålla ordning i kök och matsal. Samarbeta i team – här jobbar vi tillsammans. Ingen lämnas ensam med disken eller kvällspasset. Vi täcker för varandra, stöttar varandra och skrattar tillsammans – även när det är stressigt. Vad förväntar vi oss av dig? Att du dyker upp i tid, redo att ge 100 % (och gärna med ett leende). Att du är nyfiken, engagerad och inte rädd för att ta egna initiativ. Att du gillar att ha kul på jobbet – samtidigt som du är professionell. Att du visar respekt – både för kollegor, gäster och rutiner. Och vad kan du förvänta dig av oss? Ett roligt och omväxlande jobb där ingen dag är den andra lik. Kollegor som peppar dig, lär dig nytt och firar dina framsteg. Möjligheter att utvecklas – vill du bli skiftledare eller kliva upp i organisationen? Då hejar vi på dig! Det här är jobbet för dig som vill ha en arbetsplats där du får göra skillnad för människor varje dag, växa som person – och dessutom ha kul på vägen.
Vi serverar mat och utvecklar människor - Vill du vara med? ChopChop söker 2 nya stjärnor till vårt team! Gillar du att ge bra service, lära dig nya saker och vara en del av ett schysst gäng? Perfekt! Vi söker dig som vill jobba deltid 50% – arbetet är förlagd på dagtid, kvällar och helger. Vad gör man egentligen på ChopChop? Bra fråga! Här kommer en tydlig bild av vad jobbet innebär – så att du vet vad du kliver in i (och förhoppningsvis blir taggad på att göra det!): Dina huvudsakliga uppgifter : Ta hand om våra gäster – med ett stort leende, genuint engagemang och schysst service. Vi vill att gästerna ska känna sig sedda och nöjda, oavsett om de är stressade lunchätare eller fredagsmysande familjer. Jobba i kassan – du tar beställningar, ger rekommendationer (ja, du kommer snart kunna vår meny utantill) och hanterar betalningar på ett smidigt och professionellt sätt. Förbered och servera mat – det ska gå snabbt, men aldrig slarvigt. Vi jobbar med kvalitet och stolthet, så vi vill att varje rätt du lämnar över ska kännas som en liten smaklig gåva. Hålla rent och snyggt – både för gästernas skull och din egen. Ingen gillar att jobba i kaos – så vi hjälps åt med städning, disk och att hålla ordning i kök och matsal. Samarbeta i team – här jobbar vi tillsammans. Ingen lämnas ensam med disken eller kvällspasset. Vi täcker för varandra, stöttar varandra och skrattar tillsammans – även när det är stressigt. Vad förväntar vi oss av dig? Att du dyker upp i tid, redo att ge 100 % (och gärna med ett leende). Att du är nyfiken, engagerad och inte rädd för att ta egna initiativ. Att du gillar att ha kul på jobbet – samtidigt som du är professionell. Att du visar respekt – både för kollegor, gäster och rutiner. Och vad kan du förvänta dig av oss? Ett roligt och omväxlande jobb där ingen dag är den andra lik. Kollegor som peppar dig, lär dig nytt och firar dina framsteg. Möjligheter att utvecklas – vill du bli skiftledare eller kliva upp i organisationen? Då hejar vi på dig! Det här är jobbet för dig som vill ha en arbetsplats där du får göra skillnad för människor varje dag, växa som person – och dessutom ha kul på vägen.
Välj ett jobb för att visa detaljer