Vi söker dig som är en erfaren ledare och som vill satsa på Espresso House! Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få utvecklas, ansvara för sin coffee shop och vara en del av Espresso House resa framåt. Vill du ta dig an en ny utmaning, har tidigare erfarenheter inom service och ledarskap och vill driva en egen coffee shop på Espresso House? Då är det dig vi söker! Som Coffee shop Manager driver du din egen coffee shop i enlighet med vår vision, våra värderingar och policys. Du har därför ett övergripande ansvar för din coffee shop vilket innefattar försäljning, resultat, arbetsmiljö, matsäkerhet, renlighet och personalansvar. 90% av tjänsten är förlagd bakom baren tillsammans med ditt team och därför är det viktigt att du är en person som leder andra genom att stötta, coacha och föregå med gott exempel. För att läsa mer om rollen, klicka här Kom och jobba med oss! | Espresso House. Vi söker dig som: • Har haft personalansvar innan och är van att leda andra människor • Vill arbeta i drift tillsammans med teamet och leverera grym service till våra gäster • Är initiativtagande och drivs av att arbeta i ett högt tempo • Har en förståelse för ekonomi och kunskap i att analysera och påverka ekonomiska resultat • Värdesätter renlighet och rutiner högt i arbetet samt har ett öga för detaljer • Är van att arbeta mot uppsatta mål och förstår vikten av uppföljning • Har erfarenhet av försäljning och service, gärna i en ledande position • Drivs av att arbeta med människor och värderar gemenskap och samarbete Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig en företagskultur som kännetecknas av härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet. Utbildning är viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion och Baristautbildning. Utöver detta erbjuder vi även mer utbildning för dig som arbetar som Coffee Shop Manager, så som inom ekonomi, ledarskap, arbetsrätt och arbetsmiljö. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Du kan läsa mer om våra olika karriärmöjligheter på vår hemsida. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Har du en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra? Då kan tjänsten som Restaurangchef passa dig! Vad kommer du att göra om dagarna som Restaurangchef på MAX? Som restaurangchef arbetar du strategiskt med stöttning, uppföljning och utveckling av medarbetare och verksamhet. En lika viktig del är att du själv jobbar operativt i driften på din restaurang. Hos oss visar chefen vägen vilket innebär att du sätter dig in i alla delar av restaurangens drift och tycker det är kul att själv delta i produktionen. Du leder genom exempel och arbetar operativt i driften ca 60% av arbetstiden. Du som restaurangchef har det övergripande ansvaret för din restaurang vilket inkluderar såväl drift som ekonomi och personal. Du ser till att restaurangen når fastslagna månadsprognoser och budget samtidigt som dina medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Förutom att du ansvarar för din egen restaurang vill vi också att du verkar som ett föredöme i företaget och bidrar med energi och resurser till hela ditt distrikt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att: Säkerställa att restaurangen levererar på uppsatta mål i styrkort och affärsplan genom att omvandla dessa till lokala mål och handlingsplaner. Du arbetar för att restaurangen når upp till satta mål inom våra sex fokusområden kvalitet, bemötande/service, snabbhet, renlighet, säljfrämjande åtgärder samt kostnadskontroll/lönsamhet. Du arbetar med entreprenörsmässig planering av personal och schema, försäljning / lokal marknadsföring, renovering och underhåll. Du tar fram prognoser för försäljning och arbetade timmar samt upprätta handlingsplan för att nå dessa målsättningar. Med engagemang bygger du ett team genom att rekrytera, utbilda, coacha och motivera dina medarbetare, så att restaurangen tillgodoser och överträffar gästernas förväntningar. Du arbetar med daglig uppföljning och kontroll av varor beträffande svinn, lager/inköp och hantering. Vem är du? Du är en person som förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina medarbetare utvecklas. Du har arbetat några år inom ett serviceyrke eller i någon annan snarlik bransch. Har du dessutom jobbat inom restaurang är det positivt, men det är inget krav. Däremot vill vi att du har minst två års erfarenhet från en ledarroll med personalansvar. Du har grundläggande IT-kunskaper och goda kunskaper i svenska och engelska. Du motiveras av att se andra växa samtidigt som du behåller fokus på mål och resultat. Du har en självklar känsla för service, är prestigelös och duktig på att kommunicera och samarbeta med såväl dina medarbetare som chefskollegor. Dina personliga egenskaper är otroligt viktiga för oss och vi kommer lägga stor vikt vid dem i den här rekryteringen. Våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap genomsyrar vårat dagliga arbete och vi söker därför dig som delar våra värderingar. Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig ett roligt och varierat jobb där du driver restaurangen som din egen, med goda utvecklingsmöjligheter internt. Du kommer att få en gedigen skräddarsydd introduktion till vår verksamhet och du får också ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar utifrån ditt individuella behov. Praktisk information och nästa steg Kandidater som går vidare i processen kontaktas löpande och du som går vidare får göra psykometriska tester (personlighets- och logiktest). Vi genomför bakgrundskontroller som en del av rekryteringsprocessen, då rollen som restaurangchef innebär ansvar för både minderåriga medarbetare samt budget och ekonomi. Vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Beirut Lounge är en restaurang i Fruängen centrum som erbjuder genuin libanesisk mat i en modern och trivsam miljö. Vi söker nu erfarna kockar med specialitet inom det libanesiska köket. Du ska ha god kunskap om traditionella kalla och varma mezze, grillrätter samt kunna arbeta effektivt både självständigt och i team. مطلوبشيف ذو خبرة في المطبخ اللبناني للعمل في مطعم Beirut Lounge Beirut Lounge هو مطعم يقع في مركز Fruängen ويقدّم المأكولات اللبنانية الأصيلة في أجواء عصرية ومريحة. نبحث الآن عن شيف ذوي خبرة ومتخصصين في المطبخ اللبناني. يجب أن تكون لديك معرفة جيدة بإعداد المقبلات الباردة والساخنة (المزة)، والأطباق المشوية، وأن تكون قادرًا على العمل بكفاءة بشكل مستقل وضمن فريق. المؤهلات المطلوبة: خبرة في الطبخ اللبناني (شرط أساسي) الدقة وتحمل المسؤولية والشغف الحقيقي بالطهي
Vill du göra karriär inom snabbmatsbranschen och få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar? Som biträdande restaurangchef är du restaurangchefens högra hand och ansvarig för restaurangens drift när restaurangchefen inte är närvarande. Det här är ett första steg för dig som vill driva en egen restaurang en dag. Du bräddar och fördjupar dina ledarkunskaper, och lär dig restaurangchefens alla arbetsuppgifter. Vem söker vi? Dig som har dokumenterad erfarenhet av arbetsledarroll och budgetansvar inom restaurang, hotell, handel eller annan liknande personalintensiv bransch. Erfarenhet från snabbmatsbranschen ser vi som en fördel. Du ska vara serviceinriktad och klarar av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är noggrann, driftig och är bra på att leda och utveckla människor. Vad erbjuder vi En ledarroll i ett av Sveriges mest framgångsrika snabbmatsföretag med expansion i Sverige och utomlands. Du jobbar tight ihop med restaurangchefen och driver restaurangen. Du kommer att få lära dig alla arbetsuppgifter en restaurangchef har. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja. MAX utgångspunkt är alla människors lika värde, vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap. Vi har varierande arbetstider, dagar, kvällar, helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Praktisk information och nästa steg Kandidater som går vidare i processen kontaktas löpande och du som går vidare får göra psykometriska tester (personlighets- och logiktest). Vi genomför bakgrundskontroller som en del av rekryteringsprocessen, då rollen som Biträdande restaurangchef innebär ansvar för både minderåriga medarbetare samt budget och ekonomi. Vi ser fram emot din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Har du en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra? Då kan tjänsten som Restaurangchef passa dig! Vad kommer du att göra om dagarna som Restaurangchef på MAX? Som restaurangchef arbetar du strategiskt med stöttning, uppföljning och utveckling av medarbetare och verksamhet. En lika viktig del är att du själv jobbar operativt i driften på din restaurang. Hos oss visar chefen vägen vilket innebär att du sätter dig in i alla delar av restaurangens drift och tycker det är kul att själv delta i produktionen. Du leder genom exempel och arbetar operativt i driften ca 60% av arbetstiden. Du som restaurangchef har det övergripande ansvaret för din restaurang vilket inkluderar såväl drift som ekonomi och personal. Du ser till att restaurangen når fastslagna månadsprognoser och budget samtidigt som dina medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Förutom att du ansvarar för din egen restaurang vill vi också att du verkar som ett föredöme i företaget och bidrar med energi och resurser till hela ditt distrikt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att: Säkerställa att restaurangen levererar på uppsatta mål i styrkort och affärsplan genom att omvandla dessa till lokala mål och handlingsplaner. Du arbetar för att restaurangen når upp till satta mål inom våra sex fokusområden kvalitet, bemötande/service, snabbhet, renlighet, säljfrämjande åtgärder samt kostnadskontroll/lönsamhet. Du arbetar med entreprenörsmässig planering av personal och schema, försäljning / lokal marknadsföring, renovering och underhåll. Du tar fram prognoser för försäljning och arbetade timmar samt upprätta handlingsplan för att nå dessa målsättningar. Med engagemang bygger du ett team genom att rekrytera, utbilda, coacha och motivera dina medarbetare, så att restaurangen tillgodoser och överträffar gästernas förväntningar. Du arbetar med daglig uppföljning och kontroll av varor beträffande svinn, lager/inköp och hantering. Vem är du? Du är en person som förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina medarbetare utvecklas. Du har arbetat några år inom ett serviceyrke eller i någon annan snarlik bransch. Har du dessutom jobbat inom restaurang är det positivt, men det är inget krav. Däremot vill vi att du har minst två års erfarenhet från en ledarroll med personalansvar. Du har grundläggande IT-kunskaper och goda kunskaper i svenska och engelska. Du motiveras av att se andra växa samtidigt som du behåller fokus på mål och resultat. Du har en självklar känsla för service, är prestigelös och duktig på att kommunicera och samarbeta med såväl dina medarbetare som chefskollegor. Dina personliga egenskaper är otroligt viktiga för oss och vi kommer lägga stor vikt vid dem i den här rekryteringen. Våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap genomsyrar vårat dagliga arbete och vi söker därför dig som delar våra värderingar. Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig ett roligt och varierat jobb där du driver restaurangen som din egen, med goda utvecklingsmöjligheter internt. Du kommer att få en gedigen skräddarsydd introduktion till vår verksamhet och du får också ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar utifrån ditt individuella behov. Praktisk information och nästa steg Kandidater som går vidare i processen kontaktas löpande och du som går vidare får göra psykometriska tester (personlighets- och logiktest). Vi genomför bakgrundskontroller som en del av rekryteringsprocessen, då rollen som restaurangchef innebär ansvar för både minderåriga medarbetare samt budget och ekonomi. Vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Vi söker dig som är en erfaren ledare och som vill satsa på Espresso House! Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få utvecklas, ansvara för sin coffee shop och vara en del av Espresso House resa framåt. Vill du ta dig an en ny utmaning, har tidigare erfarenheter inom service och ledarskap och vill driva en egen coffee shop på Espresso House? Då är det dig vi söker! Som Coffee shop Manager driver du din egen coffee shop i enlighet med vår vision, våra värderingar och policys. Du har därför ett övergripande ansvar för din coffee shop vilket innefattar försäljning, resultat, arbetsmiljö, matsäkerhet, renlighet och personalansvar. 90% av tjänsten är förlagd bakom baren tillsammans med ditt team och därför är det viktigt att du är en person som leder andra genom att stötta, coacha och föregå med gott exempel. För att läsa mer om rollen, klicka här Kom och jobba med oss! | Espresso House. Vi söker dig som: • Har haft personalansvar innan och är van att leda andra människor • Vill arbeta i drift tillsammans med teamet och leverera grym service till våra gäster • Är initiativtagande och drivs av att arbeta i ett högt tempo • Har en förståelse för ekonomi och kunskap i att analysera och påverka ekonomiska resultat • Värdesätter renlighet och rutiner högt i arbetet samt har ett öga för detaljer • Är van att arbeta mot uppsatta mål och förstår vikten av uppföljning • Har erfarenhet av försäljning och service, gärna i en ledande position • Drivs av att arbeta med människor och värderar gemenskap och samarbete Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig en företagskultur som kännetecknas av härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet. Utbildning är viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion och Baristautbildning. Utöver detta erbjuder vi även mer utbildning för dig som arbetar som Coffee Shop Manager, så som inom ekonomi, ledarskap, arbetsrätt och arbetsmiljö. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Du kan läsa mer om våra olika karriärmöjligheter på vår hemsida. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Bli en del av Råvara! Råvara är ett hälsokoncept inom casual fastfood i Norr- och Västerbotten. Vi serverar färska, näringsrika rätter såsom Poké bowls, sallader och sushi – mat som ger kroppen härlig energi. Nu söker vi dig som kan bidra med samma energi till vårt team! Vi är extra taggade eftersom vi öppnar en ny restaurang på Ersboda i Umeå under september 2025 – och du har chansen att bli en del av vårt härliga gäng redan från start! Vår vision är att servera naturlig och tillsatsfri mat för att främja våra gästers välmående. Vi tror att mat ska vara ren, näringsrik och god – och vi ser gärna att våra medarbetare delar vår inställning. Restaurangansvarig 75–100% – nyöppningen på Ersboda, Umeå Nu söker vi en restaurangansvarig som ansvarar för den dagliga driften av vår nya restaurang. Dina arbetsuppgifter inkluderar: Vara kontaktperson för regionchefen på enheten. Vara ett gott föredöme för övrig personal. Ansvara för den dagliga driften. Schemaläggning enligt arbetsrätt och kollektivavtal. Tidsrapportering och godkännande av medarbetares tider. Hantera korttidsfrånvaro och tillsätta extrapass vid behov. Ansvara för att hygienrutiner följs korrekt. Säkerställa att kök, restaurang och eventuell uteservering är fräscha och hygieniska. Rapportera eventuella brister i verksamheten till regionchef. Vara gästens direkta kontaktperson under arbetstid. Låta ny personal provjobba och föreslå vilka som bör anställas. Utbilda och säkerställa att arbetsuppgifter utförs korrekt av medarbetare. Vi söker dig som: Har ett strukturerat arbetssätt och är självgående. Är en positiv och engagerad ledare som inspirerar ditt team. Trivs med ett högt tempo och varierande arbetsdagar. Har en stark känsla för service och ansvarstagande. Ser samarbete som en nyckel till framgång. Vi erbjuder: En chans att vara med från starten och forma arbetsplatsen. En dynamisk arbetsmiljö med engagerade kollegor. Kollektivavtal med Visita/HRF med konkurrenskraftiga löner och villkor. Anställning sker löpande, så vänta inte – skicka din ansökan redan idag! 📩 Maila din ansökan till [email protected]. Märk ansökan med "Restaurangansvarig Umeå"
För vår kunds räkning söker vi en Restaurangchef till en intressant möjlighet i Stockholm. Detta är en chans för dig som söker nya utmaningar och vill vara en del av ett utvecklande företag. Företaget: Brasseriegruppen är en av Sveriges mest passionerade aktörer inom mat och nöje – en livsstilskoncern som sätter gästupplevelsen i första rummet. Med ett djupt engagemang för kvalitet, service och känslan av att komma hem, skapar Brasseriegruppen miljöer där människor vill samlas, njuta och minnas. Företaget vilar på tre starka värdeord: mathantverk, familjärt och glädje. Här står genuina råvaror, hantverksskicklighet och ett varmt bemötande i centrum. Oavsett om det handlar om att boka bord, servera en signaturrätt eller att hälsa gästen välkommen tillbaka, så genomsyras allt av omtanke och professionalism. Brasseriegruppen vill inte bara vara en plats för god mat – utan för minnesvärda stunder. Med mångfald, erfarenhet och ett starkt team erbjuder de upplevelser som sträcker sig över generationer. Deras vision? Att bli en av Sveriges viktigaste livsstilskoncerner – ett självklart val för alla som söker livets goda. Som ledare får du dessutom tillgång till BG Academy och löpande kompetensutveckling – en satsning på din utveckling som chef och person. De söker dig som är nyfiken, vill växa i din roll och har en vilja att ständigt lära dig mer inom områden som tex ledarskap, revenue management, säljande värdskap och gästupplevelse. Medarbetarna är deras viktigaste resurs – därför investerar dem i både individen och teamets utveckling. Arbetsuppgifter: Som restaurangchef har du det yttersta ansvaret för hela restaurangens verksamhet. Du är en naturlig ledare som inspirerar ditt team och skapar en arbetsmiljö där både medarbetare och gäster trivs. Du arbetar målinriktat med försäljning, lönsamhet och gästnöjdhet, samtidigt som du säkerställer att rutiner kring kvalitet, service, hygien och arbetsmiljö följs. Rollen innebär personalansvar, budgetansvar, samt ett nära samarbete med kökschef och andra nyckelfunktioner. Som restaurangchef är du både närvarande i driften och drivande i utvecklingen av verksamheten. Kvalifikationer: Erfarenhet av ledarskap inom restaurang- eller servicebranschen God förståelse för restaurangdrift, ekonomi och personalplanering Vana vid att arbeta med budget, inköp och kostnadskontroll Starkt kundfokus och förmåga att skapa en positiv gästupplevelse Erfarenhet av att leda, motivera och utveckla team Kunskap om livsmedelshantering, hygienregler och arbetsmiljö God kommunikationsförmåga – både i tal och skrift Lösningsorienterad med förmåga att fatta snabba beslut Strukturerad och ansvarsfull med öga för både detaljer och helhet Flexibel och stresstålig i en snabbrörlig miljö Personliga egenskaper: • Du är självgående och ansvarstagande i ditt arbete. • Du har en lösningsorienterad inställning och hanterar utmaningar med ett positivt förhållningssätt. • Du är flexibel och anpassar dig lätt efter förändrade förutsättningar. • Du har en god kommunikationsförmåga och samarbetar effektivt med andra. • Du är strukturerad och arbetar noggrant för att leverera hög kvalitet i ditt arbete. Övrigt: Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Olivera Cvetkovic på [email protected] . I denna rekrytering samarbetar Brasseriegruppen med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Externa rekryteringsbolag och säljare undanbedes vänligen men bestämt Välkommen med din ansökan!
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality! Clarion Hotel® is part of Strawberry. Vill du vara med och skapa magi på Clarion Hotel Sea U? Clarion Hotel Sea U söker en engagerad och driven Assistant Banquet Manager som vill vara med och leverera service i världsklass! Med Helsingborgs bästa läge och en fantastisk utsikt är vi en plats där passionerade medarbetare överträffar gästernas förväntningar varje dag. Vi tror på att vara personliga och professionella, och vi strävar efter att öka livskvaliteten för både våra medarbetare och gäster. Här har vi modet att tänka nytt och skapa morgondagens upplevelser! Om Clarion Hotel Sea U Sedan öppningen 2021 har vi etablerat oss som en central mötesplats med 250 moderna hotellrum och en imponerande kongresskapacitet för upp till 1200 gäster. Vår restaurang och takbar är populära destinationer, och bankett- och konferensavdelningen spelar en avgörande roll för gästernas helhetsupplevelse. Tillsammans skapar vi mat- och dryckesupplevelser i toppklass! Din roll: Som Assistant Banquet Manager, eller Banquet Supervisor (BS) som vi också kallar det, rapporterar du direkt till vår Banquet Manager (BM) och blir en nyckelperson i vårt team. Du får en varierande roll där du ena stunden möter gäster på konferenser och i nästa skapar minnesvärda bankettmiddagar. Dina ansvarsområden inkluderar: * Att leda och inspirera avdelningens personal för att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster. * Att aktivt bidra till ökad lönsamhet och uppnå våra gemensamma mål. * Personalansvar för hovmästare, servis och runners tillsammans med BM. Vi söker dig som: * Har tidigare erfarenhet från banket- och stordrift. * Är en naturlig ledare som kan motivera och engagera ditt team. * Har ett starkt öga för detaljer och strävar efter att leverera service i världsklass. * Är flexibel och trivs i en varierande arbetsmiljö. * Har goda kunskaper om mat och dryck. * Är en lagspelare som bidrar till en positiv och energifylld arbetsplats. I tjänsten ingår även: * Att vara en aktiv del av driften och kunna utföra alla uppgifter som avdelningens personal utför. * Tillsammans med BM ansvara för merförsäljning och att avdelningen är uppdaterad på brand- och säkerhetsrutiner. * Visst personalansvar med schemaläggning, upplärning och utbildning. * Att säkerställa användningen av tidrapporteringssystem. * Att arbeta fram och efterleva rutiner för avdelningen. * Att aktivt använda hotellets kvalitetssystem och medarbetarnöjdhetssystem. * Att säkerställa korrekt och relevant information om arrangemang i god tid. * Att i samarbete med närmsta chef och försäljningsavdelningen koordinera sälj-, PR- och marknadsaktiviteter. * Kontakt med leverantörer av möblering och hyra av möbler. * Att säkerställa att rätt priser och menyer är uppdaterade. * Att ansvara för dryckeslager och att hotellets POS-system är korrekt upplagt. Vi erbjuder: * En spännande och utvecklande roll i ett dynamiskt team. * Möjlighet att vara med och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. * En arbetsplats med högt i tak och en stark teamkänsla. * Vi erbjuder friskvårdsbidrag och förmånliga personalpriser i hela kedjan. Vågar du anta utmaningen? Berätta för oss varför just du är den bästa kandidaten för att ta Clarion Hotel Sea U till nästa nivå! Vi ser fram emot din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista dag, så vänta inte med din ansökan!
Önskad kompetens och erfarenhet - Du bör ha tidigare erfarenhet som ledare inom restaurangbranschen - Du brinner för att sätta gästen i centrum - Du är drivande, stark, tydlig och kan ta eget ansvar - Du har god samarbetsförmåga och har en positiv utstrålning - Du har lätt för att ta en ledande roll och har förmågan att få andra att nå sina mål - Du är resultatdriven och har intresse för ekonomi - Du har ett stort intresse för restaurangbranschen och tillhörande utveckling Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen. Ansvarsområden som ingår i tjänsten är: Personalfrågor Schemaläggning Systematisk utvärdering och utveckling Hygien och egenkontroll Inköp och inventering Kassahantering Administration Du ska vidhålla - hög kvalité på våra produkter - hög servicenivå gentemot gäster - hög renlighet i restaurangen och alla arbetsmoment
Välj ett jobb för att visa detaljer