Servicetekniker, maskin

Sök bland 165 lediga jobb som Servicetekniker, maskin och börja ditt nya yrkesliv idag!

Servicetekniker

Är du en erfaren servicetekniker inom entreprenadbranschen som är ute efter nya möjligheter? Är du en serviceinriktad person med intresse för el och hydraulik? Vill du ha möjlighet att växa i en fri roll som servicetekniker i takt med att företaget växer? Då kan det vara dig vi söker! Hydrema söker just nu en servicetekniker till verksamheten i Malmö. Ansök här!  Som servicetekniker hos Hydrema kommer du arbeta med service på entreprenadmaskiner. Du kommer hantera akuta problem på maskiner med el eller hydraulik. Rollen innebär stor frihet under ansvar. För att lyckas i denna roll har du: Minst två års erfarenhet som servicetekniker inom entreprenadbranschen.   God förståelse kring el och hydraulik samt god datakunskap. B-körkort. Grundläggande svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är en strukturerad och stresstålig person. Utöver detta är du naturligt serviceinriktad och lösningsorienterad samt trivs med att hålla en nära dialog med både kunder och kollegor. Hydrema erbjuder dig: Varierande arbetsdagar med stor frihet. En tjänst i ett stabilt team hos ett utvecklande företag. En trygg anställning med goda anställningsvillkor. Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Hydrema med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare David Nyrén, [email protected] / 070 290 51 16. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.  Om Hydrema: Hydrema är en ledande tillverkare inom anläggningsmaskiner och har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1959. Med ursprung i Danmark har de expanderat sitt fotavtryck globalt och levererar toppmoderna maskiner som är kända för sin tillförlitlighet och innovation. I Sverige har företaget funnits sedan 1973. Produktsortiment omfattar dumprar, hjulgrävare, grävlastare och järnvägsmaskiner som är konstruerade för de tuffaste terrängerna och tillämpningarna.

12 juli 2024
Sista ansökan:
9 augusti 2024
Servicetekniker

Är du en engagerad och kunnig mekaniker/servicetekniker som älskar att arbeta med underhåll och reparation av maskiner och produktionslinjer. Du kommer att spela en nyckelroll i att säkerställa att vår kunds produktion fungerar smidigt och effektivt. På företaget får du möjlighet att arbeta med både äldre maskiner och toppmoderna robotar, vilket ger en varierad och spännande arbetsmiljö. Vad erbjuder vi? • En dynamisk och social arbetsplats där du får interagera med många kollegor. • Möjlighet att vara en del av ett expansivt företag med en spännande framtid. • Kontinuerlig kompetensutveckling och karriärmöjligheter inom en större organisation. • En stabil arbetsplats utan långa resor, där du jobbar nära dina kollegor i en stimulerande miljö. Vem söker vi? Vi söker dig som är en lagspelare, du är kommunikativ och engagerad i ditt arbete. Som person är du en problemlösare som tillsammans med dina kollegor hittar lösningar för de problem som uppstår dagligen. För att lyckas i rollen krävs det att du: • har erfarenhet av att arbeta som mekaniker eller servicetekniker. • behärskar svenska i tal och skrift. Meriterande: • Erfarenhet av servicearbete, särskilt inom elektronik. • Kompetens inom mekanik. • Kunskaper om data- och nätverkslösningar. Vad innebär rollen? I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor med service, underhåll och reparationer av linor i produktionen hos vår kund. Ni kommer tillsammans att arbeta med planerade jobb och akuta reparationer. I rollen krävs det stor flexibilitet då det kan ske förändringar och man måste planera om sin tid. Arbetsplatsen är i Arlandastaden och arbetstiderna är 8:00-16:30 måndag till fredag. 2Complete Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt. 2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. 2Complete är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

12 juli 2024
Sista ansökan:
18 augusti 2024
Underhållsmedarbetare maskiner till södra Stockholm

Gillar du att arbeta fysiskt och har tidigare erfarenhet av maskiner eller annat fysiskt arbete? Vi söker just nu en driven person för en heltidstjänsthos en av våra kunder i södra Stockholm! ArbetsuppgifterArbetet innebär att utföra kontroller samt lättare service och underhåll på företagets maskiner och verktyg.I din roll förekommer det en deltunga lyft och därför krävs en god fysisk form.Din profil Gärna erfarenhet av lagerarbete eller annat fysiskt arbete. God fysik och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du behärskar svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid din personlighet, där vi tror att du är en lagspelare med känsla för noggrannhet. Du kommer bli en del av ett härlig sammansvetsat team och där stora möjligheter till utveckling finns. Ansökan och tillträdeDetta är en tjänst på heltid, med start så snart det är möjligt. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, måndag-fredag och7-16.Du får en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig i ditt arbete. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Amanda Svenberg 076 009 77 46. Intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen med din ansökan!

12 juli 2024
Sista ansökan:
29 december 2024
Sevicetekniker till ledande maskinuthyrare

Om företagetFöretaget är en av Sveriges ledande maskinuthyrare med anläggningar runt om i landet.Varje dag förser dem den svenska bygg- och anläggningsbranschen med bland annat maskiner, verktyg, liftar och vagnar, alltid med möjlighet att få dem utkörda till den plats som kund behöver. ArbetsuppgifterDina arbetsuppgifter kommer att bestå av att: ta emot returer, genomföra funktionskontroller och att utföra enklare service och rengöring/ rekond av maskinerna. Tillsammans med dina kollegor kommer du säkerställa att samtliga verktyg och maskiner är redo för uthyrning till företagets kunder. Din profilFör att lyckas i rollen bör du: Tycka om att arbeta med händerna Har erfarenhet av någon form av tekniskt arbete och/eller skruvande Du kommer bli upplärd på plats om hur arbetet ska utföras, där det även finns stora möjligheter att utvecklas. Detta är en arbetsplats där samarbete och teamkänsla står i fokus. Det kräver att man kan samarbeta och att man ärnoggrann i sitt arbete. Bra kunskaper i svenska och engelska är ett krav. B-körkort och truckkort är mycket meriterande. Om tjänstenDetta är en tjänst på heltid, med start så snart som möjligt. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag-fredag, med arbetstid mellan 7-16. Du får en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig till en framgångsrik karriär. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Malin Dunder, 076 777 67 62. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansök redan idag så du inte missar chansen att arbeta hos en av Sveriges ledande maskinuthyrare!

12 juli 2024
Sista ansökan:
30 november 2024
Servicetekniker till ledande maskinuthyrare i norrort

OmföretagetVi söker en händig och teknisk person till en av Sveriges ledande maskinuthyrare i norrort.Företaget förser dagligenden svenska bygg- och anläggningsbranschen med bland annat maskiner, verktyg, liftar och vagnar, alltid med möjlighet att få dem utkörda till den plats som kund behöver.ArbetsuppgifterSom servicetekniker kommer du ha ett stort ansvar över anläggningens flöde. Du kommer att jobba med underhåll avbåde mindre och större maskiner. Detta är en tjänst på heltid där man kommer jobba kvällspass, måndag-fredag. Arbetstiden är förlagdmellan 15-23. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att: underhålla, felsöka och reparera företagets maskiner utföra enklare service och rengöring/ rekond Tillsammans med dina kollegor kommer du säkerställa att samtliga verktyg och maskiner är redo för uthyrning till företagets kunder. Din profilFör att lyckas i rollen bör du: Tycka om att arbeta med händerna Har erfarenhet av någon form av tekniskt arbete och/eller skruvande Du kommer bli upplärd på plats om hur arbetet ska utföras, där det även finns stora möjligheter att utvecklas. Detta är en arbetsplats där samarbete och teamkänsla står i fokus. Det kräver att man kan samarbeta och att man är noggrann i sitt arbete. Bra kunskaper i svenska och engelska är ett krav. B-körkort och truckkort är mycket meriterande. Om tjänstenDu får en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig till en framgångsrik karriär. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Frida Eriksson, 076-009 65 02. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

12 juli 2024
Sista ansökan:
25 december 2024
Resande Servicetekniker

* TURAB, Turbin- & Regulatorservice AB har sedan starten 1965 tillverkat, underhållit och renoverat vattenturbiner. Genom en kombination av lång erfarenhet och stort kundfokus genomför vi projekt mestadels i Sverige men även utomlands. Tack vare sitt tekniska kunnande, tillverkning i egen verkstad och resemontörer till sina kunders förfogande är TURAB en ledande helhetsleverantör till den svenska småskaliga vattenkraftsbranschen. TURAB ägs av IDUN Industrier som har ett livslångt ägarperspektiv. Företaget ligger i Nässjö och har drygt 25 anställda. Om tjänsten TURAB behöver förstärka serviceavdelningen och söker nu medarbetare som vill vara med att bidra till fortsatta framgångar i en bransch med stort miljö- och hållbarhetsfokus. Du erbjuds en spännande tjänst med fantastiska möjligheter att förvärva unik kunskap i ett stabilt företag med hög trivselfaktor. Tillsammans med kunniga och engagerade kollegor levererar du produkter med hög kvalitet som bidrar till förnybar elproduktion. Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico HR Partner där Turab har som ambition att erbjuda en anställning efter en tids inhyrning. Tjänsten innefattar cirka 170 resdagar med hotellövernattningar. Du åker i modern specialutrustad servicebil. De veckor du är ute och reser är din arbetsvecka normalt måndag till torsdag, veckorna startar och avslutas på verkstan i Nässjö. Några månader om året är förlagda på industrin i Nässjö. Arbetsbeskrivning Som servicetekniker har du en viktig roll att säkerställa att våra kunders anläggningar är i gott skick. Arbetet är varierande och ingen dag är den andra lik, vilket innebär alltifrån enklare felsökning till mer avancerat grovarbete. - Du utför löpande service och underhåll på kundernas anläggningar för upprätthållande av driftsäker elproduktion. - Du utför reparationer och felsökningar, genomför provkörning och ombyggnad av småskaliga vattenturbiner. - Du utför installationer och utfärdar tillståndskontroller. - Du går igenom maskiner, byta och eller uppdatera uttjänta komponenter. Vi söker dig som - Har stort intresse för tekniska och mekaniska konstruktioner. - Är kommunikativ och uppskattar kontakten med dina kunder och kollegor. - Är noggrann och lösningsorienterad. - Har god datorvana och hanterar Officepaketet. - Har lätt för att lära dig nytt och att anpassa dig till nya miljöer, situationer och omständigheter. Starkt meriterande är erfarenhet av arbete med roterande maskiner, hydraulik och bågsvetsning. Varmt välkommen med din ansökan!

12 juli 2024
Sista ansökan:
25 augusti 2024
Vi söker dig med teknikintresse!

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi har lång erfarenhet från rekrytering – och bemanningsbranschen och vi vet hur viktigt det är med lokal närvaro. Vårt varumärke kännetecknas av ett högt personligt engagemang på alla nivåer – i relationen med våra kunder, kandidater och i relationen med våra konsulter. Vi vill med hög kompetens, ett genuint engagemang och prestigelöst arbetssätt smitta vår omgivning med positiv energi och inspiration och upplevas som en mötesplats dit företag och människor vänder sig när de vill ta nästa steg i utvecklingen. Clockwork finns i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se Om företaget För kunds räkning söker vi nu en tekniker med start omgående. Tjänsten är på heltid och du kommer först att bli anställd av oss på Clockwork med god chans att bli anställd av företaget efter avslutat uppdrag. Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en flexibel och lösningsorienterad servicetekniker. I tjänsten kommer du att underhålla, reparera och kontrollera kaffemaskiner. Resor ingår i tjänsten så B-körkort är ett krav. Arbetstiden är förlagd till dagtid under vardagar men detta kan variera beroende på uppdrag och övertid förekommer. Du utgår från Luleå och företagsbil finns att tillgå under arbetstid. Ditt arbetsområde är Norrbotten men sträcker sig sällan ovanför Gällivare. Din profil Vi ser att du som söker tjänsten är en ambitiös och flexibel person som trivs att arbeta självständigt. Du drivs av att skapa ett mervärde för kunderna och nöjer dig inte förrän arbetet är klart – och såklart håller hög kvalitet. För dig är inget problem för stort för att lösas och du tar egna initiativ för att hitta den bästa lösningen. Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, det är dock inget krav. Ansökan Hur går ansökningsprocessen till? Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Frida Lundberg, tel 073-351 27 38 alt [email protected]

11 juli 2024
Sista ansökan:
9 augusti 2024
Resande servicetekniker

Vill du arbeta i en högteknologisk bransch och är orädd för utmaningar? Trivs du med frihet under ansvar? Logimark söker nu en servicetekniker! Arbetsuppgifter Som servicetekniker kommer du arbeta ute hos våra kunder med service, reparation och installation av märkningsmaskiner. Majoriteten av dina resor i tjänsten är över dagen och uppåt 6-7 övernattningar i månaden är att räkna med. Dagarna planeras utifrån dina färdigheter för att du med tiden ska kunna utgå hemifrån med servicebil. Vid start får du en introduktion dels genom utbildningar som hålls av företaget internt, men även externt hos våra leverantörer runtom i Europa. Tjänsten passar dig som är social, lyhörd, trivs med kundkontakt och som alltid strävar efter att ge bästa tänkbara service. Personliga egenskaper Du drivs och motiveras av ett varierande arbete med dagliga tekniska utmaningar. Du är handlingskraftig, fattar självständiga beslut, har en analytisk förmåga och har en mental flexibilitet. Samarbete är något som kommer naturligt för dig och trots att du är trygg med att arbeta självständigt så är du också en teamplayer som delar med dig av erfarenheter till dina kollegor. Du har mycket goda datorkunskaper och hanterar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift. Meriterande för tjänsten är kompetens inom svagström, industrielektronik, styr och mekanik. Likaså vana vid felsökning och diagnostik. Om du har erfarenhet av rapportering och dokumentation samt tidigare arbetat med service av märkutrustning eller som servicetekniker, är detta också meriter. B-körkort är ett krav! Start: Omgående Omfattning: Heltid Plats: Malmö Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar. Kom ihåg att i din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet, samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person. Välkommen att söka!

11 juli 2024
Sista ansökan:
10 augusti 2024
Servicetekniker

Vi på Hydraulpump Svenska växer och nu söker vi en servicetekniker till teamet. Har du en bred teknisk kunskap och vill utvecklas inom service och reparationer i en varierande roll? Då tror vi att det är dig vi söker nu när vi tillsammans tar bolaget till nästa nivå! Hydraulpump Svenska är servicebolaget som tillsammans med serviceåkeriet Svenskt Kretslopp AB bildar en koncern. Hos Hydraulpump Svenska arbetar vi dels med att utföra service och underhåll hos våra kunder men vi har även en intern svetsavdelning och verkstad. Då vi är märkesoberoende utför vi service, underhåll och reparationer hos en mängd företag och deras maskinparker, till störst del på containrar och återvinningsmaskiner men även övriga industrimaskiner. Om tjänsten Som servicetekniker hos oss utför du service och reparationer på bland annat komprimatorer, tryckkärl och övriga industrimaskiner. Arbetet innefattar allt från akuta reparationer till förebyggande underhåll och besiktningar. Då rollen är bred får du möjlighet att utvecklas inom såväl el, elektronik, pneumatik och hydraulik men självklart även växa inom just ditt intresseområde. Du kommer att ha servicebil och utgå hemifrån eftersom arbetet till störst del utförs på plats hos kund. Verkstadsjobb i våra egna lokaler förekommer också. Du får en självständig roll med många kontaktytor där du dagligen får träffa våra kunder i olika branscher. Givetvis har du även ett bra stöd och kontinuerlig kontakt med kollegor inom organisationen. Vi är ett sammansvetsat gäng som hjälps åt när det behövs och vi ser till att du från start får en bra introduktion för att komma in i arbetet på bästa sätt. Du erbjuds en varierande roll där ingen dag är den andra lik och möjlighet att utvecklas som servicetekniker. Du får arbeta med spännande teknik och en mängd olika kunder. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar vilket dessutom ger dig goda möjligheter att bidra till och påverka vår fortsatta utveckling. Är du den vi söker? Vi söker dig med erfarenhet som servicetekniker eller motsvarande och med det har du teknisk kunskap. Vi ser att du har grundläggande kunskaper inom hydraulik, pneumatik, elektronik, el och mekanik. Huruvida du har mer eller mindre erfarenhet inom något av områdena är inte det viktiga, huvudsaken är att du har viljan att lära då rollen är bred. Det är en stor fördel om du tidigare arbetat i fält och om du är utbildad inom Heta arbeten. Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är krav för tjänsten, likaså B-körkort och grundläggande datorkunskaper. Har du dessutom erfarenhet av PLC-programmering är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering. För att lyckas och trivas hos oss ser vi att du är lösningsorienterad, nyfiken och har ett tydligt kundfokus i ditt arbete. Du är serviceminded i ditt arbete och har ett sinne för ordning och reda. Självklart är du dessutom en lagspelare som trivs i att arbeta i team samtidigt som du har förmåga att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Annat bra att veta Tjänsten är på heltid och du arbetar dagtid. Placeringsort: Du utgår hemifrån och arbetar på plats hos kunderna inom Mälardalen med omnejd. Arbete på verkstaden i Mölnbo, Södertälje förekommer. Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter hos Jobbet.se, Hanna Koponen på 073-5920393 eller Anna Nord på 073-9816414. Är du redo för nästa steg i din karriär och vill bli en del av oss? Vänta inte med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Krav Erfarenhet som servicetekniker eller motsvarande och med det teknisk kunskap Grundläggande kunskaper inom hydraulik, pneumatik, elektronik, el och mekanik Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift B-körkort Grundläggande datorkunskaper Meriterande Erfarenhet av fältarbete Utbildning inom Heta arbeten Erfarenhet av PLC-programmering Om arbetsgivaren - Hydraulpump Svenska AB Hydraulpump Svenska är servicebolaget som reparerar och besiktigar bland annat komprimatorer, containrar, tryckkärl men även övrig industriell utrustning inom Mälardalen främst. Vi är märkesoberoende vilket gör att vi kan utföra service och underhåll hos en bred mängd företag och deras maskiner. Det stora fokuset ligger på kvalitet på varje enskilt uppdrag, att ha en nära kontakt med kunden är viktigt för oss. Vår personal har stort engagemang och vill att varje enskild kund skall bli nöjd med varje utfört uppdrag. Hydraulpump Svenska AB (HP Service) ingår i en koncern med Svenskt Kretslopp AB samt Smide Bläster & Lack i Mälardalen AB. Den gemensamma nämnaren inom koncernen är korta beslutsvägar, personlig service och hög kvalitet, bra utbildningar och ingenting är omöjligt.

11 juli 2024
Sista ansökan:
18 augusti 2024
Testcell Servicetekniker

Volvokoncernen bidrar till ett ökat välstånd genom att erbjuda transport- och infrastrukturlösningar som lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och motorer för marina- och industriella applikationer samt finansiering och tjänster som ökar kundernas drifttid och produktivitet. Vårt huvudkontor finns i Göteborg, Sverige, och vår aktie är noterad på Nasdaq i Stockholm, Sverige. Transporter utgör kärnan i det moderna samhället. Vill du vara en del av att forma smarta och hållbara transportlöningar för en bättre värld. Vill du göra skillnad, arbeta med nästa generations teknik i en global kontext tillsammans med passionerade kollegor mot gemensamma mål. Då kan vi vara rätt för varann. Det här är vi, dina nya kollegor Vi i Test Cell Service & System Testing-gruppen söker nu en ny medlem till vårt team! Verification, Testing & Materials Technology är ett provningslaboratorium med testkapacitet för förbränningsmotor, elmotorer, akustik, materialprovning och systemprovning. Organisationen omfattar även motor- och tekniska verkstäder samt områden för kalibrering och service av testutrustning och underhåll av anläggningsprocesser. Du kommer att ingå i ett engagerat och sammansvetsat team, med olika bakgrunder och erfarenheter, alla med samma mål. Du får möjlighet att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i en spännande, global miljö som ger möjligheter att utvecklas både professionellt och personligt. Om rollen Tjänsten präglas av praktiskt arbete och har inslag av en konsultativ och stödjande roll, där du kommer att kunna bidra till den strategiska utvecklingen av servicemetoder och investeringar i ny test- och kalibreringsutrustning. Som Testcell Servicetekniker är dina ansvarsområden gruppens leverans gällande felsökning, service och kalibrering av riggrelaterad mätutrustning. I samråd med kollegor och kunder/labbsupportfunktioner, kommer du vara med och planera det dagliga arbetet. Du kommer också att leda arbetet för de anlitade serviceentreprenörerna och hantera inköp samt övervakning av underhållstjänster och reservdelar. Arbetet består delvis av service, kalibrering och korrelation av mätutrustningen inom motor-, system- och transmissionslaboratoriet enligt etablerade rutiner. Du kommer att delta i tekniskt utvecklingsarbete och investeringsprojekt inom våra ansvarsområden. Gruppen har en mycket intressant framtid i att stödja det befintliga laboratoriet och det framtida STL (sustainable technology laboratory) som är i slutfasen av byggandet. Vem är du? Vi tror att du är en samarbetsvillig person med förmåga att enkelt bygga förtroende och relationer. Du har en positiv inställning och drivkraft, att ta egna initiativ är naturligt för dig. Som person är du lösningsorienterad, anpassningsbar och flexibel, du kan enkelt byta fokus samt ta dig an nya uppgifter. Du drivs av att leverera resultat med hög kvalité och är intresserad av att bidra till ständiga förbättringar. Analytiskt tänkande för att identifiera styrkor och svagheter med alternativa lösningar, slutsatser eller tillvägagångssätt för att lösa problem är något du kan påvisa. Du är nogrann, tålmodig och har ett öga för detaljer på ett effektivt sätt. För att lyckas i rollen ser vi även att du har: * Naturvetenskaplig/teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. * Motorförståelse och praktisk erfarenhet. * Goda datorkunskaper, inklusive Microsoft Office 365 och LAN. * Grundläggande elkunskaper är ett plus. * Flytande svenska och engelska, i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har ett genuint teknikintresse även utanför jobbet. Det är meriterande om du har erfarenhet av fordonsindustrin sedan tidigare. Vilka vi är och vår värdegrund Vårt fokus på inkludering, mångfald och jämlikhet erbjuder alla anställda möjligheten att kunna vara sig själv och att arbeta och utvecklas i en trygg och stödjande miljö, fri från trakasserier och diskriminering. Vi hoppas därför att du ansöker och låter oss avgöra din lämplighet, även om du känner att du inte uppfyller alla kvalifikationer i arbetsbeskrivningen. Att ansöka till detta jobb ger dig möjligheten att bli en del av Volvo Group. Varje dag, över hela världen, skapar våra lastbilar, bussar, motorer och anläggningsmaskiner, i kombination med våra finansiella tjänster och lösningar, förutsättningar för ett hållbart och modernt samhälle. Vi är fler än 100 000 medarbetare som bidrar med att forma vår framtid med effektiva, säkra och hållbara transportlösningar.  Genom att bli en del av Volvo Group kan vi erbjuda dig fantastiska karriärsmöjligheter, här finns gott om plats för passionerade och drivna människor som vill uppnå sin fulla potential.

10 juli 2024
Sista ansökan:
9 augusti 2024