Ett sommarjobb. på Österlen Börja omgående o så jobb fram till i mitten av augusti. Du kommer vara anställd hos oss men jobba ute hos vår kund Du ska kunna hålla ett högt tempo, gilla att samarbeta o att jobba i kök. Dag, kväll o helg så tiderna varierar. Viktigt att du är punktlig. flexibel och har erfarenhet från att jobba i kök. Du måste prata och förstå svenska och helst även engelska Bra om du har bil o kökort men man kan åka kollektivt.
Radisson Blu Royal Viking Hotel. Stockholm's top sights, as well as the main shopping district, are within walking distance and Stockholm's Central Station is located just next to the hotel offering smooth connections to nearby areas. The hotel enjoys a great location in an ever-changing, dynamic part of the capital, bordering the new tech hub, just next door to the emerging neighborhood of Sergelstan. Here you will truly feel the city pulse. Designed for a perfect night's sleep Stay in sleek simplicity in our rooms and suites. All our 459 rooms and suites match the modern guest needs and offer carefully selected first-class amenities that focus on well-being and relaxation. The room design features a combination of sober tones, elegant materials, beautiful details, and art from talented, young artists. Everything under one roof The Radisson Blu Royal Viking Hotel is an international meeting point, where guests and locals alike can share a social environment and the perfect place to make your home base during your stay in Stockholm. On-site you'll find our locally established restaurant, Stockholm Fisk—one of the best places in Stockholm to indulge in fish and seafood. If you take the elevator to the top floor, our elegant cocktail bar HIGH awaits you with sweeping views of the cityscape, as well as delicious cocktails. We also offer 17 innovative meeting spaces suitable for both conferences and relaxed gatherings. We are seeking a passionate and experienced Breakfast Chef to join our vibrant team at Royal Viking. This role is ideal for someone who is already based in Sweden, self-motivated, enthusiastic, and has a love for fresh food and professional kitchen standards. About the Role: - Be part of a passionate team delivering creative and indulgent breakfast experiences using traditional techniques and premium ingredients with a modern twist. - Work in a unique hotel breakfast restaurant and also make creative coffee breaks for the Meeting and event guests. - Collaborate with an amazing team dedicated to providing exceptional customer service. Key Responsibilities: - Oversee the breakfast shift, including a full buffet breakfast. - Prepare and present food according to Brand Standard guidelines. - Maintain high standards of food preparation, presentation, and cooking techniques. - Interact with guests, ensuring excellent customer service and memorable dining experiences. - Support stock control, including daily monitoring and reporting stock needs to the Restaurant & Bar manager. - Ensure strict stock rotation and aim for minimal wastage. - Maintain cleanliness and hygiene in all kitchen areas in accordance with Health & Safety and HACCP standards. - Take responsibility for the smooth operation of an assigned kitchen section. - Assist in food preparation for breakfast buffet and function services. - Foster a positive work environment focused on continuous learning and quality improvements. Proven experience as a Breakfast Chef. Excellent knife skills and a passion for fresh, quality food. Ability to work independently and as part of a team in a fast-paced environment. Strong communication skills in English and Swedish. Commitment to hygiene, safety standards, and food handling regulations. Already resides in Sweden and have all necessary documents to to work Quick start is preferred
Verksamhetsbeskrivning Linnea & Basilika är en restaurangkedja med inriktning på asiatisk mat samt sushi. Vi finns på flera orter i Skåne. Nu söker vi två kockar för fast anställning till vår restaurang i Ängelholm. Arbetsuppgifter Matlagning. Utbildning/Erfarenhet Kockutbildning är meriterande. Erfarenhet av att woka är ett krav. Erfarenhet av thaikök är meriterande.
Hej. Vi söker en deltid/heltid servitris. Du ska vara stresstålig, kunna jobba i ett högt tempo. ha en viss erfarenhet inom restaurangbranschen.
Vi söker restaurangbiträden inför sommaren! ☀️ Värdshuset Glada Hudik ligger vid E4:an, ca 2,5 km från Hudiksvalls centrum. Vi serverar dagligen husmanskost och à la carte och driver även hotell och vandrarhem med ca 40 bäddar. Nu söker vi restaurangbiträden till vårt glada gäng inför sommaren! Vi söker dig som: Har ett intresse för mat och restaurangarbete Är en lagspelare men kan också jobba självständigt Är pålitlig, noggrann och serviceinriktad Har ett gott humör och sprider positiv energi Trivs i ett tempo där det ibland blir lite stressigt Arbetsuppgifter: Disk och städ Förberedande matlagning och stekning av rätter Övriga uppgifter i kök och hotell Om tjänsten: Anställning: Säsongsanställning med möjlighet till förlängning Omfattning: 75–100% enligt överenskommelse Arbetstid: Dag, kväll och helg enligt schema Start: Enligt överenskommelse – urval sker löpande Ansökan: Låter det här som något för dig? Skicka in din ansökan med CV och ett kort personligt brev där du berättar varför du vill bli en del av vårt team. Vi ser fram emot att höra från dig! 😊
Frukost servitör - Kabinvägen, 190 60 Märsta, Sweden - Part-time Company Description Radisson Hotel Group är en av världens största hotellgrupper med tio unika varumärken och över 1 460 hotell i drift eller under utveckling i fler än 95 länder. Gruppens övergripande varumärkeslöfte är Every Moment Matters med den välkända servicefilosofin Yes I Can! Människor är kärnan i vår framgång – idag och i framtiden. Våra medarbetare är äkta Moment Makers, och tillsammans skapar vi den kultur, anda, miljö och de möjligheter som ger dig kraft att vara ditt bästa jag – varje dag, överallt och i varje ögonblick. Tillsammans gör vi Every Moment Matter. Job Description Har du en omättlig aptit för förstklassig service och en passion för mat och dryckens konst? Då kanske det är dags att ge dig ut på en kulinarisk resa med oss på Radisson Hotel Group för att Make Every Moment Matter! – där våra gäster får njuta och minnas upplevelsen! Vi söker just nu en frukostvärd/frukostvärdinna till vårt engagerade team. På Radisson Hotel Group letar vi efter personer som är mer än bara sitt CV – vi söker karaktär, kompetens, talang och en genuin passion för att skapa minnesvärda upplevelser. Vi värdesätter rätt inställning: att kunna förutse gästernas behov, stötta avdelningen och konsekvent leverera service i världsklass. Som frukostvärd/frukostvärdinna tillför du en förfinad känsla för gästfrihet, ett kundfokuserat arbetssätt och en genuin passion för att lyfta matupplevelsen tillsammans med vårt livfulla Food & Beverage-team. Din strävan efter att skapa minnesvärda stunder för våra gäster gör dig till en värdefull tillgång för teamet. Dina huvudsakliga ansvarsområden: - Stöder en smidig drift av F&B-avdelningen och säkerställer att hela gästupplevelsen levereras med högsta kvalitet - Arbetar som en del av ett team som maximerar gästnöjdhet och komfort genom att ge ett positivt och snabbt gensvar på gästernas frågor och önskemål - Tar ansvar för tilldelade uppgifter och ser till att arbetet utförs professionellt och inom utsatt tid - Bidrar till att avdelningens mål och hotellets initiativ uppnås - Samarbetar med närmaste chef för att säkerställa att kostnader och lager hålls under kontroll och att produktivitet och resultat når uppsatta nivåer - Bygger och underhåller effektiva arbetsrelationer och främjar företagets kultur och värderingar - Säkerställer efterlevnad av gällande lagstiftning och riktlinjer genom att planera, dokumentera och följa upp rutiner i enlighet med god praxis och krav från interna och externa revisioner Qualifications - Erfarenhet av arbete inom mat- och dryckeservice är meriterande men inte ett krav - Praktiskt lagd med en positiv och lösningsorienterad inställning - Engagerad i att leverera enastående service med en passion för gästfrihet - Förmåga att hitta kreativa lösningar och ta ägarskap för tilldelade uppgifter och ansvar - Hög personlig integritet och trivs i en miljö där excellens förväntas - Erfarenhet av att arbeta med IT-system på olika plattformar - Stark kommunikativ förmåga Additional Information Why Join Radisson Hotel Group? Live the Magic of Hospitality - Be part of a team that creates exceptional experiences and memorable moments every day. Let your Yes I Can! spirit shine as you bring hospitality to life. Build a Great Career - No matter your background or experience, we invest in your growth, learning, and career development—helping you reach your full potential. Experience the Team Spirit - Join a workplace that’s inclusive, fun, and meaningful. We celebrate diversity, support one another and foster a sense of belonging through our Employee Resource Groups and inclusion initiatives. Lead with Your Ambition - Your ideas, passion and drive matter! We empower you to make a difference—in hospitality, your community and beyond. Enjoy Global & Local Perks - No matter where you’re located, you’ll enjoy exclusive global benefits - like special hotel rates for you and your loved ones at our hotels worldwide. Plus, you’ll have access to local perks and rewards tailored to your country, making your experience even more rewarding! Join us in shaping the future of hospitality! If you’re ready to bring your talent, energy, and passion, we’d love to hear from you. Apply now and let’s make every moment matter. We welcome applicants from all backgrounds, abilities, and experiences. If you need any adjustments during the application process, please let us know.
Vi söker en sushikock på deltid Är du en positiv och serviceinriktad person med intresse för mat och kvalitet? Då kan du vara den vi söker! Vi söker dig som är noggrann, snabblärd och har en genuin passion för matlagning. I rollen som sushikock kommer du att arbeta med att tillaga sushi, varma rätter, såser och sallader. Dina arbetsuppgifter inkluderar även förberedelse och hantering av råvaror – främst fisk och ris – samt att skära grönsaker, hålla arbetsstationen ren, erbjuda smakprov och ge god service till våra kunder. Andra köksrelaterade uppgifter kan också förekomma. Arbetstider: Fredagar, söndagar och måndagar. Tiderna ligger vanligtvis mellan kl. 06:00–15:00, enligt schema. Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.
Nu söker vi på Järnet bar förstärkning till vårt kök. På järnet jobbar vi i ett litet team med god sammanhållning och gästen i fokus. Vi serverar smårätter med inspiration från medelhavets alla hörn. Vi söker dig som gillar att jobba som en del av ett litet team där alla får bidra. Arbetstiden är primärt på kvällar & helger.
Lerums kommun är känd för sina natursköna platser med sjöar och skog. Kommunen har 3200 medarbetare och 43 000 invånare men räknar med att växa rejält inom de närmsta åren. Lerum ligger endast 20 minuters resväg från Göteborg och står idag inför en utvecklingsintensiv period med många spännande projekt på gång, allt ifrån skola till bostäder. Kommunen arbetar för att säkra både god service, hög välfärd och ett blomstrande företagsklimat. Måltidsservice utgörs idag av fem måltidsområden där vår främsta uppgift är att ge service till våra måltidsgäster inom förskola, skola och äldreomsorg. Måltidsservice arbete speglas av Agenda 2030 och fokus ligger på ekologiska inköp, minskat matsvinn, klimatsmarta måltider och matlagning från grunden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som letar efter ett omväxlande och roligt arbete där du har möjlighet att göra skillnad för våra gäster i äldreomsorgen och servera god mat på ett trevligt sätt. Vi söker nu en kock till Höjdenhemmets kök. Som kock ansvarar du för förberedelse, tillagning och servering av rätter med hög kvalitet. Vårt mål är att laga så mycket mat som möjligt från grunden. Vi söker dig som är utåtriktad, har vana att arbeta självständigt inom restaurang eller storkök, har lätt för att lära, är flexibel, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Om du dessutom är ansvarsfull och gillar att träffa nya människor samt ha gästen i fokus så är detta ett roligt jobb för dig! Vi erbjuder dig ett utvecklande uppdrag där din erfarenhet och passion för matlagning och måltiden bidrar till en bättre vardag för våra gäster. KVALIFIKATIONER Vi ser att du har utbildning från hotell- och restaurang, varm- och kallkök, eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdig. Som kock ska du självständigt kunna utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök, laga specialkost och utföra egenkontroll. Du ska även medverka till att utveckla verksamheten och se till att uppsatta mål och riktlinjer uppnås. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. God datorvana och erfarenhet av kostdataprogram samt inköp är meriterande. Då arbetet även kräver dokumentation behöver du ha goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt. Erfarenhet krävs. ÖVRIGT Utvecklingen i Lerums kommun ska vara hållbar och vår styrning utgår från de globala målen i Agenda 2030. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi värnar om en god arbetsmiljö där du kan kombinera arbete och fritid. Som anställd hos oss får du tillgång till en rad förmåner, som friskvårdsbidrag och personalvårdsprogram. Läs mer om våra personalförmåner här: https://lerum.se/dina-formaner Som anställd i Lerums kommun kan det förekomma krav på att använda personligt Bank-ID i tjänsten för legitimering i till exempel systeminloggning eller annan verifiering. Inför ett anställningserbjudande kommer du behöva uppvisa belastningsregister. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Viljansviks förskola är en personalkooperativ förskola naturskönt belägen i Öjersjö. Verksamheten bedrivs i en villa och här arbetar fyra personal. Vi har i dagsläget 19 barn i åldrarna 2-6 år Vi söker dig som: Kan ansvara för vårt kök - laga näringsriktig mat från grunden med kvalitativa råvaror Planera veckomenyer självständigt utifrån barnens behov och gällande riktlinjer Har ett genuint engagemang för att främja goda matvanor hos barn och tycker om att skapa måltider som både smakar gott och ger energi Kan ansvara för förskolans lokalvård Kan ansvara för inköp av livsmedel, köksmaterial och förbrukningsvaror Är social och tycker om att ha människor omkring dig. Du kommer att arbeta nära barnen då köket är mitt i verksamheten. Är engagerad, flexibel och har lätt för att kommunicera då du kommer ha ett nära samarbete med oss pedagoger. Arbetstiden är förlagd till måndag-fredag ca kl 7:30-16:00. Alla våra måltider lagas på plats. Kock/kokerskeutbildning ses som en tillgång men stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Hos oss hittar du en tillåtande arbetsmiljö med härliga barn och positiva vuxna. Vi kommer att intervjua fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Tillträde till tjänst 2025-09-01 Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2025-09-01 E-post: [email protected] Arbetsgivare Viljansviks Förskola Ek. För. Rådjursstigen 15 433 50 ÖJERSJÖ Arbetsplats Viljansviks Förskola Ek. För. Kontakt Malin Claesson 031-987350, 0723-872975
Välj ett jobb för att visa detaljer