Munka folkhögskola söker kock
Munka Folkhögskola
Kockar och kallskänkor

Vi söker en kock till folkhögskolan i Munka Ljungby. Du ska vara erfaren, självgående och tycka om att ge service till matgästerna. Måltiderna som serveras är frukost och lunch; därutöver serveras förmiddags- och eftermiddagskaffe. Specialkost av olika slag förekommer. Arbetstid dagtid mån-fre. Viss tjänstgöring kan förekomma kvällar och helger. Du ska vara något av en entreprenör, eftersom vi vill satsa utåt och på sikt kunna etablera oss starkare och bredare på vår lokala marknad, till exempel genom att erbjuda företag och andra kunder i närområdet matleveranser. Munka folkhögskola ligger i ett vackert parkområde, centralt i Munka Ljungby, Ängelholms kommun, med närhet till service, hav och skog. Munka folkhögskola arbetar utifrån en helhetssyn på människan och vår omvärld. Som en hälsofrämjande skola arbetar vi medvetet med sambandet mellan hälsa, välbefinnande och studieresultat. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter är att planera meny och lägga beställningar, att tillaga och servera god mat samt att leda och fördela arbetet i köket. Du samarbetar nära med två köksbiträden och ni hjälper varandra att leverera bra matupplevelser. Vi söker en inspirerande och kunnig kock som brinner även för vegansk och vegetarisk matlagning, eftersom vi har som mål att öka andelen vegetarisk mat och många av våra matgäster är veganer. Köket lagar dagligen 80-120 näringsriktiga och goda luncher till kursdeltagare, personal och externa gäster. Vi serverar även frukost och fika på för- och eftermiddagar. I tjänsten ingår även egenkontroll, kassaarbete och vi hjälps åt med städning och disk. Du har också delegerade arbetsmiljöuppgifter och deltar vid skyddsrond inom dina ansvarsområden. Under sommaren driver skolan under några veckor ett flertal kurser med helpension; då kan även kvällstjänstgörning komma att ingå. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är kockutbildad och har goda kunskaper i näringslära. Du ska vara lika passionerad för konventionell som för vegansk matlagning. Du måste vara väl förtrogen med egenkontroll, livsmedelshygien samt insatt i livsmedelsverkets riktlinjer. Det är ett krav att du har liknande yrkeserfarenheter. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift utan problem. Du tycker om att samarbeta både med kollegor och kursdeltagare, vilket gör att du bidrar till en god stämning på arbetsplatsen som inspirerar till delaktighet. Du är positiv och lösningsfokuserad. Att få laga mat till glada gäster ser du som en härlig utmaning och du ser hur viktigt det är för skolans och kökets utveckling! Om du känner igen dig i vår beskrivning erbjuder vi dig en arbetsplats i utveckling och ett kreativt arbete. TILLTRÄDE Tillträde 7 augusti eller enligt ök. Sök snarast, eftersom vi intervjuar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan söktidens utgång. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. OM SKOLAN Anrika Munka folkhögskola ligger sedan mer än 100 år i Munka Ljungby, 8 km öster om Ängelholm i det vackra Nordvästskåne. Distanskursen Naturliv, med närträffar framförallt i Södertäljetrakten, ingår också i skolans kursutbud. Skolans vision, Folkbildning för framtiden - möten och möjligheter tillsammans, utgör bakgrunden i vår verksamhet. Våra tankar och beslut präglas av viljan att skapa god folkbildning och av tron på värdet i mötet människor emellan. Vi har ca 300 långkursdeltagare, varav ca 150 går på skolan i Munka Ljungby och resterande läser någon av våra distanskurser. I Munka Ljungby erbjuder vi internat med ett 50-tal platser för dem som vill bo på skolan under läsåret. Långkursverksamheten omfattar Allmän kurs, Hälsocoachutbildning, Konstskola, Akademi 55+, Elev- och lärarassistentutbildning på distans samt Naturliv på distans. Munka folkhögskola erbjuder också kortare sommarkurser och kvällskurser inom vår profil, samt uppdragsutbildningar i samarbete med Arbetsförmedlingen. Vi är en dynamisk arbetsgivare och skapar ständigt nya möjligheter för våra anställda att utvecklas och vara en del av skolans utveckling. Huvudman är den ideella föreningen Munka folkhögskola, partipolitiskt och religiöst obunden. ÖVRIGT Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

27 juni 2025
Sista ansökan:
27 juli 2025
Rekryteringsdag hos Ra Hospitality onsdag 6/8

Inför en intensiv höst söker vi på Ra Hospitality nya medarbetare till ”våra” kök och eventverksamheter. Vi letar efter personer som kan arbeta både extra och heltid från slutet av augusti och framåt.  Vi söker: Eventkockar – självgående och trygga i köket. Kockar med driv – lite mindre erfarenhet går bra om inställningen är rätt. Köksbiträden – med dokumenterad erfarenhet från restaurangkök/skolkök. Diskare – minst 3 års erfarenhet i Skandinavien, gärna inom lunchverksamhet, med vana av både tunnel och huvdiskmaskin. Viktig information: Föranmälan är obligatorisk. Anmäl dig via länken nedan och ladda upp ditt CV direkt. Du får sedan en bekräftelse via e-post genom vårt rekryteringssystem  Ta med följande till rekryteringsdagen: – Giltigt pass eller internationellt ID – Giltiga dokument från Migrationsverket som visar att du har rätt att arbeta i Sverige Södra Vägen 67, Göteborg Onsdag 6 augusti 2025 Kl. 10:00–14:00 Mer om oss RA Hospitality är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 25 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.  Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

27 juni 2025
Sista ansökan:
14 december 2025
Kallskänka till Café Vänern i Karlstad
Compass Group AB
Kockar och kallskänkor

Tillsvidare, deltid 83% Tillträde enligt överenskommelse Vem söker vi? Nu söker vi en kallskänka som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till caféets alla gäster. I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och ren och fin. Ibland kan även inventering och beställning av varor förekomma. Om Café Vänern Café Vänern är ett café beläget på Karlstad Universitet där vi serverar allt från hälsosamma sallader, frukost, olika mackor, gott hembakat fika och kaffe. Du jobbar heltid under teminerna och har längre ledighet under sommaren och vid jul. Arbetstiderna är ca: 07,30-15,30 Måndag-Fredag. Helgerna har vi stängt. Vem är du? • Du är över 18 år • Du har god erfarenhet av bakning • Du ser en glädje i att arbeta aktivt med merförsäljning • Du har inga problem med att arbeta självständigt så väl som i grupp • Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen • God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet • Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera • Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll • Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt • Du talar och skriver svenska • Har tidigare erfarenhet av arbete som kallskänka Om Compass Group Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension. Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida. Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen. • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra. • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor. • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Rekrytering på Compass Group Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.

27 juni 2025
Sista ansökan:
31 augusti 2025
Kock med passion för hållbar gastronomi
Workation Group AB
Kockar och kallskänkor

Görvälns Slott är ett av Sveriges främsta boutiquehotell, vackert beläget i ett naturreservat vid Mälaren i Järfälla – bara 2,5 mil från Stockholms city. Här kombineras stil, kvalitet och personlighet i varje detalj. Vår köksfilosofi är rotad i hållbarhet och gastronomisk excellens, och vi är på en resa mot att bli en av Sveriges bästa matdestinationer utanför Stockholm. Vi odlar en stor del av våra grönsaker och örter själva. Det vi inte hämtar från den egna trädgården eller naturreservatet runt oss, köper vi i första hand från noggrant utvalda lokala producenter. Vi brinner för råvaror med smak, omtanke och ursprung – och vi letar nu efter en kock som delar vår passion. Vi söker dig som: Har en genomförd kockutbildning Har minst 4 års yrkeserfarenhet som kock Älskar matlagning och vill utvecklas i ett kreativt kök Trivs med att arbeta både självständigt och i team Har ett öga för detaljer och en känsla för ordning och struktur Är positiv, flexibel och prestigelös Inte har något emot att då och då möta gäster i matsalen Har körkort och gärna tillgång till bil – det är svårt att ta sig hit kommunalt om du inte bor i närheten Vi erbjuder dig: Ett varierat och inspirerande arbete med hög gastronomisk nivå Stora möjligheter att påverka, utveckla och skapa med frihet Ett härligt team med stark sammanhållning och arbetsglädje Fantastisk arbetsmiljö mitt i naturen Hälsosam och god personalmat Friskvårdsbidrag och utvecklingsbidrag Inspirationsresor och rabatter på hotellupplevelser Kollektivavtal och lön enligt överenskommelse För att trivas hos oss tror vi också att du gillar inredning, design, hållbarhet och att röra på dig – vi jobbar i en miljö där livsstil, välmående och mat hänger tätt samman. Om tjänsten: Arbetstiderna är förlagda till både dag- och kvällspass, måndag till lördag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse och vi intervjuar löpande. Känner du att nästa steg i din karriär är att vara med och utveckla Görvälns Slott till Stockholms bästa gastronomiska destination – då ser vi fram emot att höra från dig. Ansökan: Skicka din ansökan med CV och personligt brev till Teamtailor så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail eller telefon. Varmt välkommen till oss på Görvälns Slott!

27 juni 2025
Sista ansökan:
1 augusti 2025
Köksbiträde
ChopChop AB
Restaurang- och köksbiträden m.fl.

Vi serverar mat och utvecklar människor - Vill du vara med? ChopChop Borlänge söker ny stjärna till köket! Gillar du att jobba med händerna, lära dig nya saker och vara en del av ett team med högt tempo och mycket skratt? Perfekt! Vi söker nu köksbiträde som vill jobba heltid (100%) – med start så snart som möjligt! Vad gör man som köksbiträde hos oss? Bra fråga! Här kommer en ärlig och tydlig bild av vad jobbet innebär: Du preppar och förbereder råvaror – allt från att skära grönsaker till att förbereda kött och såser. Du håller köket igång – det betyder att du hjälper till med enklare tillagning, fixar disken och ser till att allt flyter på. Du tar emot leveranser och håller rent – vi jobbar med kvalitet och ordning. Ingen gillar kaos, så vi hjälps åt att hålla köket snyggt och säkert. Du samarbetar tätt med teamet – här är vi ett gäng som hjälper varandra, lär oss tillsammans och har kul även när det är fullt ös. Vem söker vi? – Du är redo att ge 100 % i köket – och gärna med ett leende. – Du är nyfiken, arbetsvillig och gillar att göra rätt från början. – Du gillar fartfyllda miljöer, men klarar också av att vara noggrann. – Erfarenhet? Inte nödvändigt – vi lär dig. Men viljan måste komma från dig. Vad får du av oss? – En trygg heltidstjänst i ett företag som växer snabbt. – Ett grymt team där vi jobbar tillsammans och stöttar varandra. – Möjlighet att växa, både personligt och inom företaget. – Utbildning på plats – vi ser till att du blir trygg i din roll. Omfattning om tjänst - Heltid Lön: Månadslön

27 juni 2025
Sista ansökan:
14 december 2025
Cafébiträde
Café Rosa Mi AB
Restaurang- och köksbiträden m.fl.

Är du flexibel och gillar att ha många bollar i luften? Då har du chans att bli en del av vårt härliga team! Vi söker dig som är serviceinriktad, älskar att jobba med mat och drivs av kundnöjdhet! Vi tar beställningar på löpande band så det gäller att vara effektiv och stresstålig. Arbetsuppgifterna innefattar kassahantering, disk, förberedelser av enklare mat och smörgåsar. Utkörning av beställningar kan även förekomma. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kassahantering och café- eller restaurangbranschen sedan tidigare. Våra öppettider är 05:00-14:00 måndag-fredag (sommaröppet 06:00-14:00) 07:00-13:00 lördag och stängt söndag. Detta gör att man schemaläggs varierande i form av behov. Tjänsten är en heltidsanställning med start omgående. Låter detta intressant? Välkommen att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]

27 juni 2025
Sista ansökan:
27 juli 2025
Kock extra helger
Arken Konferenscenter AB
Kockar och kallskänkor

Arken Hotel & Art Garden Spa är en av Sveriges ledande konferens- och spaverksamheter, beläget på Hisingen i Göteborg. Destinationen har 149 hotellrum, en stor spaavdelning samt 28 konferenslokaler där den största inrymmer 800 gäster. Arken Hotel & Art Garden Spa är en del av Lotus Hotel Group, en hotellgrupp med målet att skapa fantastiska upplevelser för gäster. Tillsammans skapar vi resmål av högsta kvalité där passion och yrkesstolthet råder. På våra hotell finner du unika rum för avkoppling, god mat och dryck, evenemang, konferens och spännande möten. Arken Hotel & Art Garden Spa har en mycket positiv utveckling med ökad omsättning och ökat antal gäster från såväl företag som privatresenärer. Om tjänsten Vi söker en extrakock till vår à la carte, huvudsakligen helger. Om dig Vi söker dig som har rätt personlighet samt vana av att jobba à la carte i högt tempo utan att tappa fokus på presentation av maten. Restaurang Flora står för naturliga råvaror och förädling av grönsaker, kött och fisk. Vårt kök grundar sig i den svenska mattraditionen, men vi kryddar med global inspiration. Flora bjuder på stilfull lyx för sällskapet som vill fira lite extra utan att tumma på den varma känslan.  Vi lovar en härlig arbetsplats med riktigt goa kollegor.  Förmåner Som anställd på Arken Hotel & Art Garden Spa får du en rad förmåner i form av rabatter och tillgång till gym och spa i mån av plats. Du får arbeta i en inspirerande miljö och har en trygg anställning då företaget är anslutet till Visita och har kollektivavtal med Unionen och HRF. LOTUS HOTEL GROUP Arken Hotel & Art Garden Spa är en del av Lotus Hotel Group – en hotellfamilj där vi skapar fantastiska upplevelser för våra gäster. Våra hotell bjuder på fyra unika destinationer – Varbergs Stadshotell & Asia Spa, Arken Hotel & Art Garden Spa, Hôtel Eggers & Billingehus – men gemensamt är vår passion. Vi brinner för att skapa upplevelser utöver det vanliga och att få gästen att längta till nästa gång. Vi verkar i lokalt starka, historiska och spännande miljöer. Här finner du miljöer för avkoppling, god mat och dryck, evenemang, konferens och spännande möten – platser där vardagen alltid känns avlägsen. Genom vårt eget gästserviceprogram Proud with Passion, arbetar vi med passion och yrkesstolthet för att tillsammans leverera bästa kvalité. Vi är även stolta över att vi inspirerar, tar ansvar och aktivt bidrar till ett hållbart och bättre samhälle. Bland annat genom att årligen utmana oss själva med ökade hållbarhetskrav, Svanen-märkningar och egna vindkraftsverk.

27 juni 2025
Sista ansökan:
27 juli 2025
Butiksmedarbetare Saluhall
Traktören i Umeå AB
Kockar och kallskänkor

Vi söker en serviceinrtiktad medarbetare som brinner för mat och kundservice. Vad kan vi erbjuda dig? Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med härliga och engagerade kollegor. En bra introduktion En arbetsplats där man kan utvecklas och få en karriär inom. Branschens bästa utbildningar Friskvårdsbidrag Subventionerad frukost och fika. Personalrabatt och andra förmåner som rabatter på lån och försäkringar på ICA-banken. Arbetsuppgifter: Vi söker en butiksmedarbetare till vår Saluhall där man har pass i flera olika områden. delikatess, kallskänk och grill. I vårt kallkök där vi producerar smörgåstårtor, färdigmat, färdiga mackor, catering m.m. Grillpass där man gör kundbeställningar till t ex till grillfat, grillar till grillskåp ute i butik, packar kallt grillat, hel kyckling kall och varma matlådor för att rädda svinn. I delikatessen så betjänar man kund över disk där vi har allt från fisk, ostar, chark, kött och egen produktion. Om dig: Vi söker dig som brinner för kundservice, har ett genuint matintresse som du gärna delar med dig till våra kunder. För att lyckas i rollen som Butiksmedarbetare i vår Saluhall så ser vi att du har god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi söker dig som vill ha ett varierat arbete och trivs med ansvar. Vi hoppas och ser att du är en person som vill stanna och utvecklas hos oss. Erfarenhet från liknande arbeten är meriterande samt utbildning inom matsäkerhet. Vi lägger dock stor vikt på personliga egenskaper. Vi ser att du är: Serviceinriktad , driven, engagerad, glad, positiv, proaktiv Meriterande: Liknande arbeten Omfattning: 26 timmar i snitt i veckan. varannan lördag. Varierande arbetstider mellan 06:00-20:30. Tillträde augusti Tjänsten är tillsvidare men inleds med en provanställning på 6 månader Lön enligt handels kollektivavtal För att DU ska komma vidare i rekryteringsprocessen så är det viktigt att du fullföljer alla steg. Även videofrågorna. CV och personligt brev ber vi om i steg två om man gått vidare.

27 juni 2025
Sista ansökan:
27 juli 2025
Fagerudd söker personal till vår matsal
Fagerudd Konferens AB
Hovmästare och servitörer

Nu finns det en ledig tjänst i servisen i matsalen på Fagerudd Konferens ute i Bredsand nära Enköping. Vi söker dig som har ett stort intresse för mat och dryck och människor. I rollen är du med och formar gästernas upplevelse och hjälper oss att skapa förutsättningar för omtänkande möten. Till stöd har du fantastisk mat från vårt prisbelönta kök och en oslagbart vacker miljö, men kanske ännu viktigare, ett litet men härligt gäng av kompetenta kollegor som strävar efter att alltid tänka nytt. Vi på Fagerudd ser personalen som den främsta tillgången och tillsammans vill vi utmana branschen med nya lösningar och koncept. Som anställd på Fagerudd erbjuds du en trygg och utvecklande miljö och bra förmåner. Vi har ambitiösa hållbarhetskrav och det långsiktiga målet att bli kända som den bästa mötesplatsen för kreativa företag och nyfikna människor. I tjänsten ingår kvälls och helgarbete samt arbete i vår relaxavdelning och andra aktivitetsytor. Vi är ett litet gäng på ett stort område med roliga och påhittiga kunder som utmanar oss dagligen med nya förväntningar. Du behöver vara bra på att ta människor och fånga en publik. Erfarenhet från branschen är meriterande, men även liknande branscher med hög servicenivå är intressanta för oss. Dokumenterad dryckeskunskap är meriterande. B-körkort och tillgång till bil. Minst 20 år gammal då vi behöver att du kan vara serveringsansvarig på kvällspass ibland. Heltidsanställning. Kollektivavtal HRF. Lön efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande, tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. Skriv ett brev och berätta varför du skulle vilja arbeta på Fagerudd och hur du skulle bidra till arbetsplatsen, med ett bifogat CV, till [email protected]

27 juni 2025
Sista ansökan:
27 juli 2025
Kökschef till Sodexos restaurang i Gällivare
Sodexo AB
Köksmästare och souschefer

Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Som kökschef på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare som sätter maten i fokus. Ditt ledarskap och din höga servicenivå sätter ett leende på människors läppar och påverkar deras vardag. Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och utvecklas i din egen takt.  Vårt uppdrag hos vår kund i Gällivare består av att servera lunchmat, cateringar, mat till restaurangen som är belägen i gruvan. Vi är ett team på ca 8 personer i restaurangen. Vad du kommer att jobba med:  • Övergripande ansvar köket • Resultat och personalansvar kök • Upprätthålla goda relationer med kund samt säkerställa att kunden erhåller överenskommen kvalitet  • Vara synlig och prata med gäster • Menyplanering • Inköp Vad du bidrar med:  • Ledarerfarenhet samt intresse och förmåga att utveckla både dig själv, dina medarbetare och verksamheten  • Målmedvetenhet, driftighet och ett strukturerat arbetssätt   • Kockutbildning minst 3 år Vad vi erbjuder: • Flexibel och dynamisk arbetsmiljö  • Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram  • Möjligheter att växa inom företaget  • Stort fokus på hälsa och säkerhet   • Volontärarbete på betald arbetstid  Om tjänsten  Provanställning heltid Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Therese Lindmark, [email protected] Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 2025-07-09  Observera att alla medarbetare inom Sodexo ska ha genomgått en identitetsvalidering innan anställning.   Mer om Sodexo och vilka vi är  • Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster  • Medarbetarsidorna Mitt Sodexo  Redo att vara en del av något större? Ansök idag!    Sodexokoncernen Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

27 juni 2025
Sista ansökan:
26 juli 2025