Souschef till Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott är ett exklusivt hotell beläget vid Mälarens södra strand strax utanför Eskilstuna en dryg timma från Stockholm. Med ett historiskt ursprung från 1600-talet har slottet anpassats till moderna och framtida restaurangkrav. Rofyllt intill slottet ligger hotelldelen med panoramavy över Mälaren. Hotellet har 115 rum fördelat på enkel-, dubbelrum och sviter. Vi tillhör samarbetsformerna Countryside Hotels, Svenska Möten samt IACC. Vi söker nu en: Souschef Vår verksamhet består av konferenser, fester för företag och privatpersoner, a la carte samt bröllop. Vi arbetar i en fantastiskt spännande och rolig miljö. Läs gärna mer om oss på: www.sundbyholms-slott.se Du har ditt hjärta i matlagningen och med största engagemang tar du dig an rollen som souschef på slottet. Du är självgående som kock och trygg i ditt ledarskap. Du motiverar och inspirerar gärna andra omkring dig. Som person är du öppen, prestigtlös och positiv. Erfarenhetsmässigt ser vi att du har din bakgrund från à la carte och/eller konferens samt att du har erfarenhet av arbetsledande positioner. Som souschef är du en viktig del av teamet när det gäller drift, kreativitet och kvalitet. Du är köksmästarens högra hand och ansvarar för verksamheten när han inte är på plats. Med finess och servicekänsla förbereder och tillagar du måltider med högsta kvalitet för våra konferensgäster, festdeltagare, företagskunder, privatpersoner och bröllopsgäster. Vi har ett fräscht och välutrustad kök, i den mest inspirerande av arbetsmiljöer, och arbetar endast med de bästa råvarorna.

1 maj 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Max söker engagerade medarbetare med målsättning att bli Driftledare

MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  MAX söker dig som vill göra karriär, tjäna lite extra pengar, träffa nya vänner och vara med och rädda världen. Välkommen till MAX. Här finns plats för nästan alla. För dig som lever för Originaldressing och drömmer om att bli MAX nya chefskock. För dig som snabbt vill tjäna ihop tillräckligt till den där resan i höst, lära känna nya människor i staden du precis flyttat till, eller för dig som bara behöver en plats att landa på och lista ut vad du egentligen vill göra.  Oavsett vem du är och hur länge du stannar, på MAX kommer du från dag ett hjälpa till att göra världen lite godare. Med Sveriges godaste gröna burgare och en strävan efter att bli världens bästa arbetsgivare försöker vi nämligen rädda världen från burgare som inte är så goda och arbetsplatser som inte är särskilt bra. Nu söker vi alla som kan vara med och bidra med en stor portion mod och nyfikenhet, med glädje och passion för smaker, och med en vilja att bygga gemenskap och samarbete mellan kollegor.  När du börjar hos oss får du en gedigen introduktion i hur arbetet på restaurangen fungerar. Du får montera Sveriges godaste burgare, fritera Crispy Fries, mixa våra nya smoothies och servera gäster. Du packar beställningar, plockar undan i serveringen och du som lever för Originaldressing har chansen att rekommendera den till nya gäster varje dag.   Låter det inte utomordentligt jäkla skoj? Om du, precis som oss tänker “ja för tusan!”, då ska du fortsätta läsa här:  Hur funkar det?   Skicka in efterfrågade uppgifter och gör ett servicetest; ett gäng frågor om serviceyrket och vad jobbet på MAX innebär.   Sedan går vi igenom samtliga ansökningar. Går du vidare i processen kontaktar vi dig personligen för att boka in en intervju. Om du inte går vidare i processen så mailar vi dig.  Ja men då hörs vi av då, eller hur? Hej så länge!  Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

1 maj 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
Kock på HELTID, Medborgarplatsen i Stockholm

Vi är en restaurang och bar med svenskt koncept som öppnades i mars 2016. Allt som serveras här har en svensk anknytning. Vi specialiserar oss på öldryck som levereras från svenska små mikrobryggerier. AKUT Vi serverar klassisk genuin husmanskost som alltid uppskattas av både unga och gamla, allt ifrån stekt fläsk med raggmunk till hemrullade köttbullar med hemlagat potatismos till en klassisk Biff Rydberg. Restaurangen ligger centralt på Medborgarplatsen och har öppettider vardagar 15:00-23:00 och helgerna mellan klockan 15:00- 01:00. Arbetsuppgifter: Vi söker nu dig som är utbildad kock alternativt har minst tre års yrkeserfarenhet som kock. Tjänsten är på deltid cirka 50 %. Arbetstiden är förlagd till kvällar och helger efter kl 15. Lön enligt kollektivavtal.

1 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Extrapersonal sökes till Hooks Restaurang

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker:  Kvälls- och helgpersonal, perfekt för dig som studerar eller har annan sysselsättning vid sidan Om dig Älskar du serviceyrket? Vill du jobba i vacker herrgårdsmiljö med härliga kollegor? Vi söker nu flera medarbetare till vår restaurang i Herrgården som trivs med att jobba i team och som vill göra det lilla extra för våra gäster. Stämmer detta in på dig: Du brinner för service och möten med människor Du kommunicerar på ett professionellt och smidigt sätt med din omgivning Du är van vid att ta egna initiativ, är ansvarstagande och inte rädd att ta i när det behövs Du vill aktivt bidra till en härlig arbetsplats Tidigare erfarenhet från branschen är mycket meriterande Då kollektivtrafiken är begränsad är det ett krav att du har körkort och tillgång till bil. Dina arbetsuppgifter Hooks Herrgård gästas av både konferens- och privatgäster och vi erbjuder våra gäster en härlig frukostbuffé, lunchbuffé och á la carte. Som serveringspersonal på Hooks Herrgård kommer du att servera och skapa bästa möjliga upplevelse för våra gäster. Våren 2019 slog vi upp dörrarna till vårt nya kök och restaurang. Vi erbjuder inte bara en ny, modern och roligare arbetsmiljö utan här finns även stora möjligheter till utveckling. Tillsammans med dig hoppas vi på att bli ännu bättre! Om anställningsvillkoren Tillsvidareanställning; deltid och/ eller extra vid behov.  Schemalagd arbetstid; primärt kvällstid och helg. Tillträde; efter överenskommelse.

1 maj 2024
Sista ansökan:
26 maj 2024
Pizzabagare

Söker en pizzabagare som helst har lite erfarenhet inom yrket. Svenska språket är inget krav men väldigt bra om du behärskar det. Förutom att baka pizza så förekommer det även andra arbetsuppgifter som förberedelse, hjälpa till inom disken, städning. Tveka inte att höra av dig. Helst på mail mvh masse

1 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
SommarReceptionsansvarig till First Camp Röstånga Söderåsen

First Camp Röstånga-Söderåsen är en naturskön oas belägen precis vid Söderåsens Nationalpark. I den lugna naturen hittar du en arbetsplats med härlig gemenskap. Tillsammans med kollegorna i receptionen, butiken och städet hjälper du till att sprida glädje och gemenskap till våra campinggäster. Receptionsansvarig till First Camp  Vill du vara den som sätter tonen för gästernas semester? Som Receptionsansvarig driver du driften av reception/butik, arbetsleder och är själva ansiktet utåt mot alla gäster. Du samarbetar tätt med Destinationschef för att skapa en positiv och inkluderande miljö med fantastiska upplevelser för både kollegor och gäster! Vilka är First Camp?  Vi vill bli världens ledande campingkedja! För att uppnå detta behöver vi såklart världens bästa receptionister - professionella, vänliga och som skapar glädje i mötet med kollegor och våra gäster. Kanske är det du?  Vad innebär rollen?  Som Receptionsansvarig är du ansvarig för driften av reception och butik på din destination. Rollen innefattar operativt arbete i reception och butik, så som in- och utcheckningar, information och service till gäster, bokningshantering samt ansvar för varuflödet i butiken. Du är även arbetsledare för säsongspersonalen i reception och butik. Det är ditt ansvar att rutiner för reception och butik efterföljs och du samarbetar med Destinationschef för att hålla dem uppdaterade. Du är stöd till Destinationschef när det kommer till löpande kommunikation till både personal och kollegor, administration, kundhantering samt försäljning.  I linje med att skapa mervärde för varandra och våra gäster, ska alla som arbetar på destinationerna kunna hugga i där det behövs, vilket innebär att du kan komma att stötta upp med alla förekommande arbetsuppgifter som finns på destinationen.  Vem söker vi?   För att trivas och lyckas i rollen som Receptionsansvarig ser vi att du har en passion för att erbjuda utmärkt service. Du har erfarenhet av receptionsarbete, bör vara bekant med bokningssystem samt ha gedigna IT-kunskaper. En bakgrund inom turism, handel eller service är önskvärd, men inte ett krav.  Som Receptionsansvarig trivs du i en dynamisk miljö och uppskattar ett högt tempo. Du har nära till skratt, har humor och ser teamet före jaget. Du uppskattar att bjuda på dig själv.  Du bör vara en skicklig administratör med förmågan att effektivt prioritera och fördela arbetsuppgifter. Rollen kräver att du är kommunikativ, utåtriktad och har ett tydligt lösningsfokus. Ledarskap är också en viktig del, där du förväntas kunna driva och skapa sammanhållning i gruppen. Vi uppskattar flexibilitet och att du är beredd att stötta upp där det behövs.   Vi förväntar oss att du behärskar både svenska och engelska flytande för att göra kommunikationen smidig när du interagerar med våra internationella gäster.  Eventuell erfarenhet inom camping och arbetsledning ses som meriterande.  Vad Erbjuder Vi?  På First Camp har många börjat i din position och sedan klättrat inom företaget. Du kommer att få möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från hela världen. Våra gemensamma värderingar styr våra dagliga handlingar:  We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen.  We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har ett glatt sinne både internt och när vi möter våra gäster.  We Simplify: Vi strävar alltid efter att göra vårt arbete enklare.  We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.  Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling och med kollegor som arbetar och har roligt tillsammans, lär av varandra . Tillsammans vill vi fortsätta växa med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framtid.  Villkor Rollen är en säsongsanställning på heltid (40 tim/vecka). Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Vi följer kollektivavtal mellan Visita-Unionen. Lön enligt överenskommelse.  Ansökan  Vi genomför urval och intervjuer löpande.  Detta kan vara början på något fantastiskt. Välkommen med din ansökan redan idag!    First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 70 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.

1 maj 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Bistropersonal till First Camp Röstånga Söderåsen

First Camp Röstånga-Söderåsen är en naturskön oas belägen precis vid Söderåsens Nationalpark. I den lugna naturen hittar du en arbetsplats med härlig gemenskap. Tillsammans med kollegorna i receptionen, butiken och städet hjälper du till att sprida glädje och gemenskap till våra campinggäster. Bistropersonal till First Camp  Vill du vara med och bidra till att ingen går hangry på semestern? Vi tror på att en nöjd mage är nyckeln till ett glatt hjärta. Genom din passion för mat kan du därför se till att göra gästernas semester ännu mer minnesvärd!  Vilka är First Camp? Vårt mål är tydligt - att bli världens ledande campingkedja. Vårt mål är omöjligt att nå utan mätta och nöjda gäster. Därför behöver vi serviceinriktade medarbetare i våra bistros. Vi vill skapa luncher med det lilla extra och kvällar med guldkant och våra destinationer är därför helt beroende av välfungerande bistros.  Vad innebär rollen? Som bistropersonal kommer du att arbeta i vår bistro på destinationen. Du kommer tillaga mat enligt vårt smidiga koncept, servera och hantera dryck, samt ta hand om disk och städning. Du kan även delta i stämningshöjande shower och quiz i bistron på vissa destinationer.  Utöver ditt huvudansvar inom bistron förväntas du vara flexibel och kunna hoppa in och stötta andra områden vid behov. Vi arbetar alltid efter principen att gästernas behov sätts främst och vi hjälps åt att lösa eventuella utmaningar.  Vem Söker vi?  Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom café, restaurang eller snabbmatsställen. Har du en utbildning inom hotell- och restaurang är ett plus, men inte ett krav.  Personlighet är nyckeln för oss. Vi söker kollegor som kan sprida glädje för både gäster och medarbetare. Rollen kräver att du är positiv även under stressiga situationer, snabbt kan anpassa dig till förändringar och uppskattar tydliga koncept och rutiner.  Vi förväntar oss att du kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska för att ta emot instruktioner och interagera med våra gäster.  Vad Erbjuder Vi?  På First Camp har många börjat i din position och sedan klättrat inom företaget. Du kommer att få möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från hela världen. Våra gemensamma värderingar styr våra dagliga handlingar:  We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen.  We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har ett glatt sinne både internt och när vi möter våra gäster.  We Simplify: Vi strävar alltid efter att göra vårt arbete enklare.  We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.  Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling och omtänksamma kollegor som delar med sig av visdom och skratt. Tillsammans vill vi fortsätta vår framgångssaga och växa med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framtid.  Villkor  Vi söker medarbetare till sommarsäsongen med varierande omfattning (15-40 h/vecka). Arbetstiderna kan inkludera tidiga morgnar, kvällar och helger i enlighet med hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.  Ansökan  Vi genomför urval och intervjuer löpande.  Detta kan vara början på något fantastiskt. Välkommen med din ansökan redan idag!  ? First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 70 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.

1 maj 2024
Sista ansökan:
16 maj 2024
Köksbiträde - SEN Street Kitchen - Mall of Scandinavia

SEN STREET KITCHEN är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknaderna och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht. Vad kan vi erbjuda dig? All utbildning sker på plats. Utbildningen sker under 14 arbetspass och ger dig väldigt mycket kunskap om oss. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom kökmenhar du mindre erfarenhet och vill utvecklas,så är du välkommen att visa ditt intresse. Vi är ett familjärt team som jobbar tight ihop. Vem är du? Du är social och glad person som gillar att jobba med service. Du brinner för restaurangbranschen, är kvalitetsmedveten och kan jobba i ett team i högt tempo. Du är organiserad och gillar att ha rent och snyggt runt om dig. Som köksbiträde ingår: Prep. Montering av rätterna. Städ och en del disk. Schemat är varierande dag- och kvällstid, vardagar samt helger, därför bör du vara flexibel. SEN Street kitchen tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror. Välkommen med din ansökan så berättar jag mer för dig!

1 maj 2024
Sista ansökan:
17 oktober 2024
Restaurangbiträde- SEN STREET KITCHEN Kungsbron

SEN STREET KITCHEN är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknaderna och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht. Vad kan vi erbjuda dig? All utbildning sker på plats. Utbildningen sker under 14 arbetspass och ger dig väldigt mycket kunskap om oss. Oavsett om du är erfaren som köksbiträde och vill utvecklas eller är mindre erfaren och vill lära dig från grunden, så är du välkommen att visa ditt intresse. Vi är ett familjärt team som jobbar tight ihop. Vem är du? Du är social och glad person som gillar att jobba med service. Du brinner för restaurangbranschen, är kvalitetsmedveten och kan jobba i ett team i högt tempo. Du är organiserad och gillar att ha rent och snyggt runt om dig. Som Restaurangbiträde hos ossingår: Prepp och matlagning Montering av maträtter Kassatjänst. Städ och disk. leverans och varuhantering Schemat är vardagar måndag- fredag med tiderna 9.00-15.00 och vissa lördagar. SEN Street kitchen tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror. Välkommen med din ansökan så berättar jag mer för dig!

1 maj 2024
Sista ansökan:
18 oktober 2024
Köksbitrade

Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket. Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman Du brinner för att sätta gästen i centrum Du kan ta eget ansvar Du kan hantera stress

1 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024