Kock i Stångby
La Cucina i Stångby AB
Kockar och kallskänkor

Beskrivning Vi söker nu en passionerad och erfaren kock som vill bli en del av vårt fantastiska team! En kock som strävar efter att erbjuda våra gäster en smakupplevelse utöver det vanliga. Arbetsuppgifter - Förbereda och laga mat enligt restaurangens meny och högsta kvalitetsstandard. - Säkerställa att maten levereras i rätt tid och med hög kvalitet. - Delta i planering för bokningar. - Ansvara för att upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö i köket. - Arbeta i nära samarbete med övrig personal för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta både dagar, kvällar samt helger. Kvalifikationer - Har erfarenhet av arbete som kock, gärna inom á la carte - Har ett stort intresse för matlagning och kvalitetsråvaror (Italienska). - Är kreativ, initiativrik och lösningsorienterad. - Kan arbeta självständigt men också samarbeta effektivt i team. - Har goda kunskaper om hygien och säkerhet i köket. - (Meriterande) Har utbildning inom kockyrket eller annan relevant erfarenhet. Som person tycker du om att utvecklas, lära nytt och ha en mängd olika arbetsuppgifter! Du tycker om att ha ordning & reda omkring dig och gillar att jobba tillsammans med andra människor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du redo att ta ditt intresse för mat till nästa nivå? Vi ser fram emot att få din ansökan. Mvh Gioia Mat & Vin

19 juni 2025
Sista ansökan:
27 juli 2025
Kök & Restaurangchef
KBK Vemdalen AB
Kockar och kallskänkor

Vi är ett växande företag med verksamhet inom flera spännande områden i Vemdalsfjällen. I höst öppnar vi en helt ny restaurang. Kök & Restaurangchef till vår nya verksamhet i Vemdalen. Vi söker en engagerad och driven kök & restaurangchef som vill vara med och leda en ny restaurangverksamhet i Vemdalsfjällen. Hos oss står kvalitet, noggrannhet, gemenskap och upplevelse i centrum. Vi vill att du som ansvarig för verksamheten ska vara med och skapa en miljö där både gäster och medarbetare trivs. Om rollen Utöver att vara i köket kommer du som ansvarig över restaurangverksamheten ha det övergripande ansvaret för den dagliga driften av restaurangen. Du leder teamet med hjärta och tydlighet, och ser till att varje gäst får en upplevelse utöver det vanliga. Du arbetar nära övriga ansvariga i företagets olika verksamheter för att utveckla koncept och skapa en restaurang som är välkomnande för gästerna och speglar vår passion för mat, service, upplevelser och gemenskap. Vi söker dig som: Är en naturlig ledare som inspirerar och motiverar ditt team Har ett öga för detaljer och en känsla för service i världsklass Är lösningsorienterad, strukturerad och van att arbeta mot mål Trivs i en dynamisk miljö där du får vara med och påverka Har god erfarenhet inom köks- & restaurangbranschen Dina ansvarsområden: Personalansvar: schemaläggning, utveckling och arbetsmiljö Gästupplevelse: säkerställa hög servicenivå och ett varmt bemötande Ekonomi: kostnadskontroll och resultatuppföljning Se till att samarbete mellan kök & restaurang fungerar bra Utveckling av rutiner, koncept och evenemang Vi erbjuder: En nyckelroll i ett passionerat och familjärt team Ett nytt och modernt kök Möjlighet att vara med och forma en restaurang från grunden En kreativ och inspirerande arbetsmiljö Tjänsten är heltid och löpande över hela året Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datumet för ansökan har gått ut. Varmt välkommen med din ansökan!

19 juni 2025
Sista ansökan:
31 augusti 2025
Restaurangkock med inriktning på turkiskt kök
Bacchua AB
Kockar och kallskänkor

Om arbetsplatsen: Apollon restaurang är en väletablerad turkisk restaurang Boden. Vi serverar traditionella rätter med autentiska smaker från det turkiska köket, tillagade med färska råvaror och kärlek till hantverket. Vi söker nu en erfaren och passionerad kock som vill bli en del av vårt team. Arbetsuppgifter: • Förbereda och tillaga traditionella turkiska maträtter såsom grillrätter och ugnsbakade specialiteter • Ansvara för hygienrutiner och livsmedelssäkerhet enligt gällande regler • Planera menyer i samråd med kökschefen • Beställa råvaror och säkerställa att kvaliteten håller högsta nivå • Arbeta i ett högt tempo med bibehållen kvalitet • Bidra till ett positivt och samarbetsvilligt arbetsklimat i köket Kvalifikationer: • Minst 1-2 års erfarenhet som kock inom det turkiska köket • God kunskap om turkiska kryddor, tekniker och traditioner • Förmåga att arbeta självständigt såväl som i team • Livsmedelshygienutbildning är ett plus Vi erbjuder: • En dynamisk arbetsmiljö med möjligheter till utveckling • Konkurrenskraftig lön enligt kollektivavtal • Möjlighet till fast anställning

19 juni 2025
Sista ansökan:
30 juni 2025
Pizzabagare
Pizzeria Mums AB
Pizzabagare m.fl.

Om oss: På Pizzeria Mums är vi passionerade för god mat och utmärkt kundservice. Vi söker ett engagerat Pizzabagare som vill utvecklas med oss och vara en del av ett dynamiskt team. Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Förberedelse och Pizza bakning - underhålla köket för att säkerställa en hygienisk och välkomnande miljö. - Hjälpa till med att förbereda pizzorna i köket och se till att allt är klart för tillagning - Hjälpa till med att förbereda och sköta tillagningen för kunder. -Ibland även ta emot beställningar från kunder och (servera mat och dryck) med ett vänligt och professionellt bemötande. -hantera vedugn Vad vi söker: - En positiv attityd och stark arbetsmoral. -Någon som tycker om att träffa nya människor och ge utmärkt service. - En lagspelare som är villig att hjälpa till där det behövs. - Bra organisationsförmåga och sinne för detaljer. - En passion för att arbeta i en snabb och kundorienterad miljö. Anställningen kommer att ske heltid 50% eller 100%. Ingen språkkrav. Är du redo att bli en del av vårt team och hjälpa oss att skapa minnesvärda matupplevelser för våra kunder? Ansök idag!

19 juni 2025
Sista ansökan:
18 juli 2025
Sushikock
Råsunda UB AB
Kockar och kallskänkor

Esuki Sushi har flera populära och välbesökta restauranger i runt om Stockholm som serverar sushi samt asiatiska maträtter. Nu söker vi sushi kockar för vår restaurang i Solna. Tillagning av sushi och hantera deras ingredienser. Med ett rullande schema vardagar, kvällar samt helger. Du är en positiv och glad personlighet med rätt inställning till jobbet. Välkommen med din ansökan! Skicka ansökan bara via mail, ej besök på restaurangerna. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

19 juni 2025
Sista ansökan:
18 juli 2025
Bensin och Livs AB

Bensin och Livs, Skelleftehamn söker grill biträde. Du ska vara driven, intresserad och kunna börja med en inskolning så fort som möjligt. Du är initiativrik och har förmåga att lösa problem även i pressade situationer. Du kommar att arbeta i kassan samt med lättare matlagning. Känns detta intressant skicka ditt CV till [email protected]

19 juni 2025
Sista ansökan:
19 juli 2025
Cafébiträde
Alfreds Café AB
Hovmästare och servitörer

Alfreds Café är ett litet café som ligger på Kvarnbergsplan i Huddinge. Vi har öppet sju dagar i veckan mellan 11.00-21.00. Vi serverar lunch, middag och allt däremellan. Idag är vi totalt 2 personer som delar på passen och jobbar 3 dagar och ledig 3 dagar enligt ett rullande schema. Utöver det har vi några som jobbar extra ibland. Vi söker nu extrapersonal, en person som vill jobba extra och hoppa in vid behov når någon behöver vara ledig eller är sjuk. Vi gissar att det blir ca 30-50 tim i månaden. Du måste ha fyllt 20 år för att få arbeta ensam som alkoholansvarig då vi serverar vin/öl och enligt gällande lagstiftning. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet eller utbildning inom området och är intresserad av matlagning då vi även serverar dagens husman. Efter en kort introduktion räknar vi med att du är i full gång. Timlön efter överenskommelse.

19 juni 2025
Sista ansökan:
6 juli 2025
Kock till Schmaltz Bar & Delicatessen
Ginette AB
Kockar och kallskänkor

Kock till Schmaltz Bar & Delicatessen Om Schmaltz Schmaltz är en liten bar & restaurang belägen på Nybrogatan i Stockholm. Vi är influerade av det europeiska såväl som det svenska köket och med inspiration från delikulturen i New York, där inläggningar, patéer, charkuterier och rökt fisk får ta stor plats på menyn. Om tjänsten Tjänsten är på heltid. Arbetspassen är uppdelade i lunchpass, kvällspass och prepp-pass. Köket är öppet mellan 11.00-23.00 varje dag med kontinuerlig service. Under service ansvarar man för att servera hela menyn, arbetet sker i nära samarbete med serveringspersonalen. Du är en person som Brinner för och ser det vackra i matlagning från grunden. Älskar mat och dryck som värmer både kropp och själ. Prioriterar att trivas och må bra på arbetet och vill arbeta inom en trygg koncern med fokus på kvalitet och internutbildningar som fortsätter att utvecklas och växa. Vill ha en karriär inom restaurang och lära dig mer om restaurangens alla delar. Är snabblärd, ha lätt för att ta till dig instruktioner och feedback. Huvudsakliga arbetsuppgifter Förberedelse och tillagning av rätter enligt recept och standarder. Arbeta och förädla färska och säsongsbetonade råvaror. Säkerställa att alla rätter presenteras på ett estetiskt tilltalande sätt. Kontrollera och säkerställa kvaliteten på alla ingredienser och färdiga rätter. Upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö. Delta i arbetet med menyplaneringen och ta fram nya rätter. Delta i inventeringskontroller och säkerställa att köksförrådet är välfyllt och organiserat. Arbeta nära andra kockar och kökspersonal för att säkerställa smidiga köksoperationer. Vara en förebild i köket genom att visa professionalism, kreativitet och en positiv attityd. Sträva efter att överträffa gästernas förväntningar genom att leverera enastående kulinariska upplevelser. Kvalifikationer Erfarenhet av minst ett års arbete i professionellt kök är ett måste. Utbildning inom matlagning/kockprogram är fördelaktigt. God förståelse för livsmedelshygien och säkerhetsstandarder. Förmågan att arbeta bra under tryck och som en del av ett team. Vi erbjuder Kollektivavtal med individuell lönesättning. Stora karriär- och utbildningsmöjligheter. Förmånlig personalrabatt på Schmaltz och våra andra restauranger. Friskvård. Tjänstepension. Känner du igen dig? Då kan det vara dig vi söker! Sök vi länken.

19 juni 2025
Sista ansökan:
18 juli 2025
Kock sökes
Sandborgen AB
Kockar och kallskänkor

Sandborgen är ett cateringföretag som levererar mat till förskolor och skolor. Vi söker en kock till vårt kök i Enskede där vi lagar ca 4000 portioner mat per dag måndag till fredag lunch. Du som söker skall ha arbetat i ett cateringkök tidigare och det är meriterande om du har erfarenhet av specialkost och även körkort är ett plus. Sökande utan erfarenhet kommer att sorteras bort. Vi förutsätter att du läser, skriver och pratar svenska flytande. Om du inte läser, skriver och pratar svenska flytande behöver du inte söka tjänsten. Inga ansökningar på engelska kommer att beaktas. Om du tror att du är rätt person med rätt bakgrund skicka in ditt CV till oss så kommer vi att kontakta dig.

19 juni 2025
Sista ansökan:
11 juli 2025
Söker extra personal
Golfrestaurangen i Norrtälje AB
Kockar och kallskänkor

Vi söker kallskänka – deltid – till Bro-Bålsta Golfrestaurang Vi söker en noggrann och serviceinriktad kallskänka på deltid till Bro-Bålsta Golfrestaurang, vackert belägen utanför Bro. I rollen som kallskänka ansvarar du för att tillaga och arrangera kalla rätter som sallader, smörgåsar, förrätter och desserter. Arbetet innebär även förberedelser av bufféer och cateringuppdrag. Tjänsten innefattar dessutom att hjälpa till med à la carte-menyn, enklare matlagning och portionering av rätter under service. Det här är ett både socialt och fysiskt arbete där du samarbetar nära med kökskollegor, servis och möter våra gäster i vardagen. Eftersom restaurangen ligger utanför Bro och saknar direkt bussförbindelse behöver du ha tillgång till egen bil eller annat transportmedel. Vi kommunicerar på både svenska och engelska i arbetsgruppen – det går bra att använda engelska om du inte är helt säker på svenska. Arbetsuppgifter: • Tillaga och arrangera kalla rätter • Förbereda bufféer och catering • Hjälpa till med à la carte-servering, lättare matlagning och portionering • Säkerställa rätt hantering och förvaring av matvaror • Samarbeta med servispersonal och köksteam • Hålla arbetsstationen ren, organiserad och välfungerande Vi söker dig som: ✔ Har intresse för matlagning och service ✔ Är noggrann, ansvarstagande och flexibel ✔ Har god kommunikationsförmåga, på svenska eller engelska ✔ Har möjlighet att ta dig till arbetsplatsen (egen bil eller annat transportmedel) Vi erbjuder: • Ett socialt och varierat arbete i en trivsam miljö • Möjlighet att utvecklas tillsammans med ett engagerat team • Deltidsarbete enligt överenskommelse – helgarbete kan förekomma • Tjänsten är redan igång och vi söker någon som kan börja så snart som möjligt Intresserad? Skicka din ansökan med CV och några rader om dig själv till: [email protected] Vi ser fram emot att höra från dig! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

19 juni 2025
Sista ansökan:
30 september 2025