Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd

Sök bland 21 lediga jobb som Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd och börja ditt nya yrkesliv idag!

Fastighetsskötare till bostadsbolag i Lund

Nu söker vi en självgående fastighetsskötare till ett sommarjobb hos en av våra kunder i fastighetsbranschen. Vår kund är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi söker nu dig som har tidigare arbetat som fastighetsskötare och med bostäder. Uppdraget startar i juni och sträcker sig över sommaren till slutet av augusti. Placering i Lund. Vad kan vi erbjuda dig? Isaksson erbjuder tjänster över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal av Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet, bygg och teknik. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson brinner vi för våra medarbetares välmående och är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. Ditt uppdrag som fastighetsskötare Som fastighetsskötare kommer du att självständigt ansvara för invändig skötsel av ett antal bostadsfastigheter. Dagliga förekommande arbetsuppgifter för dig som fastighetsskötare: Ronderingar Akut och planerat underhåll Reparationer i lägenheter samt allmänna ytor Utemiljö Besiktningar Kontakt med underentreprenörer Kontakt med bostads/hyresgäster Vem söker vi för tjänsten?  Gymnasial utbildning och/eller KY-utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som Fastighetsskötare / Fastighetstekniker / Vaktmästare Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift Administrativ kompetens Kunskaper i MS-Office B-körkort Konsult via eget bolaget eller anställd hos Isaksson Rekrytering  Hos oss kan du välja att ta uppdrag som konsult med eget bolag eller bli direkt anställd hos Isaksson Rekrytering. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult hos oss omfattas du av gällande kollektivavtal och anställningsvillkor gällande lön, semester, försäkringar och tjänstepension. Våra engagerade konsultchefer finns närvarande under hela uppdragsperioden. För oss är det viktigt att alla våra konsulter känner av vår närvaro och stöd. Kontaktuppgifter och ansökan Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Svetlana Fedorova 073-533 29 05 eller [email protected]. Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

12 juni 2024
Sista ansökan:
24 juli 2024
Vaktmästare i Branäs

Är du en social person och på jakt efter en ny utmaning? Som vaktmästare i Branäs hjälper du gästerna och ansvarar för att fastigheterna på anläggningen möter både våra och deras förväntningar. Att du blir en del av en av Sveriges största skidanläggningar och har fantastisk skidåkning precis runt hörnet är givetvis en bonus! Under säsong genomsyras tjänsten av en nära dialog med gästen, då en stor del av dina uppgifter består av att hjälpa dem med boenderelaterade frågor. Ett starkt första intryck och ett gott bemötande kan göra mycket för gästens helhetsupplevelse, vilket innebär att det är viktigt att alltid agera som en god ambassadör för Branäs. Skidsäsongen pågår vanligtvis mellan december-april och sommarsäsongen med cykling i focus mellan juni-augusti, men arbetet på anläggningen pågår självklart under hela året. Utöver gästkontakt under säsong så har du alltid ett stort ansvar över att våra fastigheter möter både våra egna och gästernas förväntningar. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att genomföra drift- och underhållsarbeten på anläggningens fastigheter, diverse transporttjänster, reparationer av inventarier och maskiner i boenden och verksamhetslokaler, administration av diverse system, lås- och larmhantering, lagerhållning och beställning av reservdelar och material samt allmänt underhåll och renhållning både inne och ute. Beredskapstjänstgöring är också en del av jobbet. Vem är du? Vi söker en person som är social, glad, positiv och flexibel. Du har praktiska kunskaper och god datavana. Du har lätt för att ta egna beslut, då mycket av arbetet sker under eget ansvar, men du trivs minst lika bra med att arbeta i grupp. Det är viktigt att du är en problemlösare och allkonstnär som ser positivt på tillvaron. Krav Datorvana B-körkort och tillgång till bil Du har utbildning ellerlängreerfarenhet av liknande arbete. Du har goda kunskaper i Microsoft Office. Du ska vara bekväm med både engelska och svenska språket i tal och skrift. Meriterande Det är meriterande om du har kunskap inom områden såsom it, snickeri, vvs, el eller ventilation. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som beskrivs ovan. Ansök Sista ansökningsdatum är den 30 juni, men vänta inte med din ansökan då vi startar med intervjuerna så snart vi hittar lämplig kandidat för jobbet. Vill du ha mer information om tjänsten? Kontakta Karin Modin Svärd, HR chef, på 054-13 26 01. Tjänsten är en fast heltidsanställning med placering är Branäs. Tillträde snarast.

10 juni 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Församlingshemsvärdinna/värd i Vallda, vikariat

Vallda församling är tillsammans med Släp och Kullaviks församlingar ett mångsidigt och aktivt pastorat vid havet i Kungsbacka kommun, en knapp halvtimma från Göteborg. Vi lever i övertygelsen om att kyrkan och församlingsgemenskapen har en kraftfull roll att spela i människors enskilda och gemensamma liv. Vi söker dig som är servicemedveten och som med entusiasm vill använda dina kunskaper i matlagning för våra olika grupper av församlingsbor i alla åldrar. Tillsammans med ett engagerat arbetslag på tio personer ansvarar du för en hemtrevlig atmosfär i vårt församlingshem, du tycker om människor, du är trygg i din kristna tro, du kan leda gemensam matlagning med ideella vuxna och ungdomar. Du är noggrann och pålitlig, snabb, flexibel och självständig. Du gillar att göra rent och snyggt samt skapa trivsel för andra. Du har erfarenhet av mathantering, kan sköta inköp av mat och laga eller förbereda den. Du har datorvana och kunskaper att förstå och uttrycka svenska språket i såväl tal som skrift. Du är flexibel och strukturerad och kan arbeta sena kvällar och helger då och då. Erfarenhet från liknande arbete i församling och kyrka är meriterande samt att du har en för tjänsten relevant utbildning/erfarenhet. Du är beredd att tjänstgöra med alla anställda i kyrkan oavsett ursprung/etnisk tillhörighet, kön och/eller sexuell läggning. Dina arbetsuppgifter: · Inköp och beredning eller lagning av mat till våra verksamheter. (Främst sopplunch för äldre, mat till fritidsbarn under skolloven samt lägermat till våra konfirmander under konfirmandläger.) · Matlagning tillsammans med ideella. · Inköp av städutrustning · Städning av Vallda församlingshem. · Sköta tvätten i församlingens verksamheter. · Skapa trivsel och en hemtrevlig atmosfär i församlingshem och våra lokaler. · Ansvarig för bokningen av församlingshemmet Om anställningsvillkoren: Medlemskap i Svenska kyrkan samt B-körkort är ett krav. Har du dessutom tillgång till bil är det bra. Tjänsten är en studievikariat som löper ett halvår i taget med start 1:a september. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vikariatet kan tillsättas under förutsättning att vår värdinna börjar studera. Besked om detta ges senast 12:e juli. Kontaktpersoner: Robin Zieseniss, arbetsledande präst [email protected] Direkt: 0300-32 35 62 Mobil: 0760-02 31 62 Besöksadress: Vallda Kyrkbyväg 8 434 90 Vallda Ansökan: Sänds tillsammans med CV till [email protected] senast 2024-08-01. Rekrytering och intervjuer sker fortlöpande.

7 juni 2024
Sista ansökan:
1 augusti 2024
Husvärd / Fastighetsskötare

Vi på Poolia söker nu en husvärd till ett konsultuppdrag hos kund i centrala Stockholm. Uppdraget är med start omgående och löper på i cirka 3 månader framåt med eventuell möjlighet till förlängning. Har du ett intresse för fastigheter och trivs i en serviceinriktad roll? Sök redan idag, urval sker löpande! Om tjänsten Som husvärd ingår du i kundens förvaltningsteam "Norra Innerstaden" där du har ansvar för tillsyn och skötsel av ett antal fastigheters yttre och inre miljö. Du arbetar för att skapa en god boende- och verksamhetsmiljö där positiva relationer med kunder, entreprenörer samt andra aktörer i området är en viktig del. Du bevakar inkomna serviceärenden från hyresgäster och tillser att fel i lägenheter, lokaler och allmänna utrymmen åtgärdas av dig själv, av områdets reparatör eller av ramavtalsupphandlade entreprenörer som du har kontakt med. Vidare samarbetar du också med andra aktörer i samhället i syfte att verka för områdets positiva utveckling. Dina arbetsuppgifter i huvudsak - Utförande av tekniska åtgärder inom underhåll och reparationer. - Välkomna och introducera nyinflyttade boende. - Beställa specialist- och tidskrävande reparationer. - Följa upp beställda arbeten och upphandlade entreprenader avseende yttre och inre skötsel. - Inventera fastigheter och utemiljöer, förslag på underhållsbehov genom regelbundna ronderingar för att förebygga skador på fastigheten och förhindra personskador samt bistå förvaltaren i förvaltningsområdets underhållsplanering fakturahantering. - Visa lägenheter, smålokaler och förråd. - Brandskyddsrondering, protokollföres 1ggr/månad (SBA). Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med ett intresse för fastigheter. Som person är du öppen och utbyter gärna erfarenheter, information och idéer med andra. Du har en passion för god service och agerar utåtriktat och är tillgänglig för att ge andra hjälp samt inger förtroende. Krav: - Gymnasieutbildning inom fastighetsområdet eller motsvarande kompetens som bedöms likvärdig - Grundläggande kunskaper inom installations-och byggteknik, som el-snick-rör-vent och lås - God administrativ förmåga med kunskaper i Office-paketet samt grundläggande ekonomikunskaper - Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift - B-körkort Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se. Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

4 juni 2024
Sista ansökan:
18 juni 2024
Fastighetsvärd

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi har lång erfarenhet från rekrytering – och bemanningsbranschen och vi vet hur viktigt det är med lokal närvaro. Vårt varumärke kännetecknas av ett högt personligt engagemang på alla nivåer – i relationen med våra kunder, kandidater och i relationen med våra konsulter. Vi vill med hög kompetens, ett genuint engagemang och prestigelöst arbetssätt smitta vår omgivning med positiv energi och inspiration och upplevas som en mötesplats dit företag och människor vänder sig när de vill ta nästa steg i utvecklingen. Clockwork finns i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se Om företaget På Clockwork är vår främsta ambition att sammanföra människor med rätt arbetsuppgifter där deras talanger och kompetens kan blomstra. Vi inser att en fastighetsvärd innehar en nyckelroll i att inte bara skapa en trivsam och välskött boendemiljö för hyresgästerna, utan också i att bygga en atmosfär av samhörighet och gemenskap i fastigheten. Därför är vår högsta prioritet att se till att varje individ som vi matchar med uppdrag inte bara får utnyttja sina färdigheter, utan också trivs och känner sig motiverad i sitt arbete. Dina arbetsuppgifter Som fastighetsvärd kommer du att ha en varierad och betydelsefull roll där ingen dag är den andra lik. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera följande: • Genomföra olika typer av lägenhetsbesiktningar och bedöma normalt slitage. • Ansvara för fakturor kopplade till underhåll och reparationer. • Hantera och följa upp störningsärenden från hyresgäster via rapporter eller mail. • Ta emot samtal från hyresgäster rörande underhållsbesiktningar. • Hantera nycklar till lägenheterna på ett säkert och organiserat sätt. • Följa upp och rapportera budget för respektive lägenhet. • Utföra administrativa uppgifter Du kommer att använda Fast2-systemet för att hantera dina uppgifter. Erfarenhet av andra system är också värdefullt. Din profil För att lyckas i rollen som fastighetsvärd ser vi att du är lugn och har förmågan att hantera stressiga situationer med ett lugnt och metodiskt förhållningssätt. Du trivs med att möta människor och har en positiv inställning till att hjälpa andra, samt sätter alltid hyresgästernas behov i första rummet och strävar efter att ge bästa möjliga service. Resdagarna är endast i Eskilstuna, och körkort är ett krav. Uppdraget startar i mitten av augusti och sträcker sig i tre månader, med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att genomföra besiktningar, bostadsadministration, exempelvis från kundcenter eller felanmälan. Du kommer att ingå i ett dynamiskt team och samarbeta med flera avdelningar för att säkerställa en hög servicenivå för hyresgästerna. Det är viktigt att du är en driven och nyfiken person som kompletterar teamet. Ansökan Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av Clockwork? Skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega till företagets teams som vill göra skillnad och bidra till en positiv boendemiljö för deras hyresgäster. Välkommen med din ansökan!

4 juni 2024
Sista ansökan:
23 juni 2024
Fastighetsvärd

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi har lång erfarenhet från rekrytering – och bemanningsbranschen och vi vet hur viktigt det är med lokal närvaro. Vårt varumärke kännetecknas av ett högt personligt engagemang på alla nivåer – i relationen med våra kunder, kandidater och i relationen med våra konsulter. Vi vill med hög kompetens, ett genuint engagemang och prestigelöst arbetssätt smitta vår omgivning med positiv energi och inspiration och upplevas som en mötesplats dit företag och människor vänder sig när de vill ta nästa steg i utvecklingen. Clockwork finns i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se Om företaget På Clockwork är vår främsta ambition att sammanföra människor med rätt arbetsuppgifter där deras talanger och kompetens kan blomstra. Vi inser att en fastighetsvärd innehar en nyckelroll i att inte bara skapa en trivsam och välskött boendemiljö för hyresgästerna, utan också i att bygga en atmosfär av samhörighet och gemenskap i fastigheten. Därför är vår högsta prioritet att se till att varje individ som vi matchar med uppdrag inte bara får utnyttja sina färdigheter, utan också trivs och känner sig motiverad i sitt arbete. Dina arbetsuppgifter Som fastighetsvärd kommer du att ha en varierad och betydelsefull roll där ingen dag är den andra lik. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera följande: • Genomföra olika typer av lägenhetsbesiktningar och bedöma normalt slitage. • Ansvara för fakturor kopplade till underhåll och reparationer. • Hantera och följa upp störningsärenden från hyresgäster via rapporter eller mail. • Ta emot samtal från hyresgäster rörande underhållsbesiktningar. • Hantera nycklar till lägenheterna på ett säkert och organiserat sätt. • Följa upp och rapportera budget för respektive lägenhet. • Utföra administrativa uppgifter Du kommer att använda Fast2-systemet för att hantera dina uppgifter. Erfarenhet av andra system är också värdefullt. Din profil För att lyckas i rollen som fastighetsvärd ser vi att du är lugn och har förmågan att hantera stressiga situationer med ett lugnt och metodiskt förhållningssätt. Du trivs med att möta människor och har en positiv inställning till att hjälpa andra, samt sätter alltid hyresgästernas behov i första rummet och strävar efter att ge bästa möjliga service. Resdagarna är endast i Eskilstuna, och körkort är ett krav. Uppdraget startar den 1 september och sträcker sig till årsskiftet, med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att genomföra besiktningar, bostadsadministration, exempelvis från kundcenter eller felanmälan. Du kommer att ingå i ett dynamiskt team och samarbeta med flera avdelningar för att säkerställa en hög servicenivå för hyresgästerna. Det är viktigt att du är en driven och nyfiken person som kompletterar teamet. Ansökan Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av Clockwork? Skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega till företagets teams som vill göra skillnad och bidra till en positiv boendemiljö för deras hyresgäster. Välkommen med din ansökan!

3 juni 2024
Sista ansökan:
2 juli 2024
Fastighetsvärd/reparatör

Tyresö Bostäder söker nu en fastighetsvärd med inriktning reparationer. Vi söker dig som är en teknisk lagspelare med god förmåga att samarbeta och som är social, empatisk och vet hur man skapar hållbara boendemiljöer och goda relationer. Tyresö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 500 hyresrätter. Vi har bostäder för olika behov i livets alla skeden. Vi erbjuder ungdomslägenheter, familjeboenden, seniorlägenheter och trygghetsboenden samt lokaler för det lokala närings- och föreningslivet. Våra fastigheter ska erbjuda bostäder för många år framåt. Därför förvaltar och underhåller vi långsiktigt med människor och miljö i åtanke. ARBETSUPPGIFTER I rollen ingår reparationer och underhåll i Tyresö Bostäder fastighetsbestånd. Du kommer att arbeta i team och hanterar dina arbetsordrar på egen hand. Arbetet kräver eget ansvar och att du är delaktig i hela gruppens arbete. Tjänsten erbjuder en variation av arbetsuppgifter, där felavhjälpande underhåll hos våra hyresgäster utgör den största delen. Med uppgifter såsom enklare elarbete, rör och snickerijobb, VVS och reparationer av vitvaror. Administrativa uppgifter som avrapporteringar, beställningar till entreprenörer, uppföljning av beställda arbeten ingår också i din roll. Du ska även vid behov vara behjälplig vid andra förekommande arbetsuppgifter. Du ingår i vårt förvaltningsteam som består av en förvaltare, fastighetsvärd/reparatör och kundvärdar. Du kommer ha ett nära samarbete med andra enheter och team inom Tyresö Bostäder vilket ger dig en god helhetssyn av vår verksamhet. KVALIFIKATIONER I rollen som fastighetsvärd/reparatör ser vi gärna att du har: • Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning. • Gärna påbyggnadsutbildning, KY-utbildning eller liknande med inriktning mot fastigheter. • Ett par års erfarenhet som fastighetsvärd, fastighetstekniker, reparatör eller liknande. • Fördjupande kunskaper inom el, ventilation, VVS och bygg/snickeri är meriterande. • Erfarenhet av datasystem och goda kunskaper i Office-programmen. • B-körkort för manuell växellåda. • God förmåga att uttrycka dig i svenska i både tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är meriterande. För att lyckas i rollen uppskattar du kombinationen av fastigheter, teknik och människor. Du förstår betydelsen och ansvaret i att arbeta med andras boende och tycker att det är givande och roligt att hålla i helheten för en god boendemiljö. Vi ser gärna att du självgående och har en god förmåga att planera och strukturera upp ditt arbete. ÖVRIGT Tjänsten är en visstidsanställning på heltid i sex månader med tillträde snarast. Intervjuer sker löpande och rekrytering kan ske innan sista ansökningsdag. Om du tycker att tjänsten passar in på dig, skicka in din ansökan redan idag. Om Tyresö Bostäder Vi är en verksamhet för alla som vill bidra till samhället genom vårt allmännyttiga uppdrag och vår organisation ska spegla det samhälle vi verkar i. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där vi värdesätter jämställdhet, inkluderande och mångfald. Hos oss finns möjligheten att påverka, bidra och utvecklas i sin roll. Vi erbjuder schyssta villkor, en bra arbetsmiljö och möjlighet till balans i livet. Vi värdesätter dialog, lyhördhet och ett gott samarbete. Tillsammans skapar vi en kultur och verksamhet där vi trivs och känner oss välkomna. Du kommer att arbeta och utgå från vårt kontor nära Tyresö centrum.

3 juni 2024
Sista ansökan:
17 juni 2024
Husvärd till fastighetsbolag med omgående start

Beskrivning Vi söker nu en husvärd till ett fastighetsbolag som erbjuder hem, bygger och förvaltar hus och utvecklar stadsdelar. Uppdraget är en anställning hos  initalt 3 månader med möjlighet till förlängning. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med ett intresse för fastigheter för denna spännande möjlighet.  Arbetsuppgifter Som husvärd ingår du i förvaltningsteam Norra Innerstaden där du har ansvar för tillsyn och skötsel av ett antal fastigheters yttre och inre miljö. Förvaltningsteamet leds av fastighetsförvaltaren som har det övergripande ansvaret. Teamets biträdande förvaltare, husvärdar tillsammans med reparatör är förvaltarens förlängda arm ute i området.  I rollen som husvärd arbetar du för att skapa en god boende- och verksamhetsmiljö där positiva relationer med kunder, entreprenörer samt andra aktörer i området är en viktig del. Du bevakar inkomna serviceärenden från hyresgäster och tillser att fel i lägenheter, lokaler och allmänna utrymmen åtgärdas av dig själv, av områdets reparatör eller av ramavtalsupphandlade entreprenörer. Du deltar i entreprenader och underhållsprojekt där du är en viktig länk mellan hyresgäster och entreprenörer. Du samarbetar också med andra aktörer i samhället i syfte att verka för områdets positiva utveckling. Kvalifikationer För att kvalificera för denna roll ser vi att du har: - en gymnasieutbildning inom fastighetsområdet eller motsvarande kompetens som bedöms likvärdig; - har grundläggande kunskaper inom installations-och byggteknik, som el-snick-rör-vent och lås; - En god administrativ förmåga med kunskaper i Office-paketet samt grundläggande ekonomikunskaper; - B-körkort. Villkor Tjänsten är en anställning hos Q med placering hos kund. Då vi arbetar med löpande rekrytering ser vi fram emot att ta del av din ansökan snarast.  Q har kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Almega samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer.

3 juni 2024
Sista ansökan:
3 juli 2024
Fastighetsskötare

Arbetsbeskrivning Är du en driven och serviceinriktad Fastighetsskötare som vill bli en del av ett välmående bolag med växtbaserade produkter, som befinner sig i en spännande expansiv fas? SHI Pharma i Laholm söker nu en passionerad och engagerad medarbetare som ska ta hand om deras fastigheter. Som fastighetsskötare hos oss kommer du att kommer du att arbeta med att underhålla och förbättra våra fastigheter och tekniska system. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera regelbundet underhåll och reparation av fastighetens tekniska system, dagliga inspektioner och felsökning för att identifiera och åtgärda potentiella problem. Även planering och genomförande av förbättringsprojekt för att öka effektiviteten och säkerheten i våra lokaler. Till storleken i antal anställda är SHI Pharma ett litet bolag men med stor produktion och stora tillväxtambitioner. Man har en ny stark ägare i ryggen och en spännande resa att göra. Låter det intressant?   Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23:e juni.Vi vill uppmärksamma dig på att du endast kan ladda upp ett dokument, så önskar du både CV och personligt brev, ber vi dig att sammanfoga det till ett dokument. I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad AB. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Claudia Baronescu på [email protected] För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Ansvarsområden Som fastighetsskötare hos SHI Pharma kommer du att arbeta med att underhålla och förbättra våra fastigheter och tekniska system. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar: ●     Regelbundet underhåll och reparation av fastighetens tekniska system ●     Dagliga inspektioner och felsökning för att identifiera och åtgärda potentiella problem ●     Daglig drift samt inre och yttre skötsel ●     Planering och genomförande av förbättringsprojekt för att öka effektiviteten och säkerheten i våra lokaler. ●     Dokumentation och rapportering av utförda arbeten och status på fastighetens system. Vi erbjuder: ●     En stimulerande arbetsmiljö inom en expansiv och innovativ bransch. ●     Möjligheter till kompetensutveckling och karriärvägar inom företaget. ●     Ett engagerat och stöttande team där vi arbetar tillsammans för att nå våra mål. Kvalifikationer Vi söker dig som har: ●     Relevant utbildning eller erfarenhet inom fastighetsunderhåll, fastighetsteknik, snickare eller motsvarande. ●     Förmåga att arbeta självständigt och ta eget ansvar. ●     Stark problemlösningsförmåga och ett strukturerat arbetssätt. ●     Bra kommunikationsförmåga och en serviceinriktad inställning. ●     Behärskar svenska i tal och skrift Erfarenhet Underhållsstöd Fastighetsskötsel Om företaget Svenska Örtmedicinska Institutet AB Swedish Herbal Institute grundades 1969. Verksamheten omfattar utveckling och tillverkning av effektiva produkter med väldokumenterad effekt; bland annat Kan Jang, Chisan, och Arctic Root. All produktion – från växtråvara till färdig produkt – sker i Vallberga 3 mil söder om Halmstad, där företaget bedriver sin verksamhet. Anläggningen är godkänd för produktion av läkemedel och kosttillskott enligt både GMP (Good Manufacturing Practice) och HACCP. Företaget förvärvades nyligen av GOBIA Enterprises, ett svenskt familjeägt investment bolag inom Life Science och vi satsar nu tillsammans på en internationell expansion av Kan Jang som Traditionellt Växtbaserat Läkemedel.

3 juni 2024
Sista ansökan:
23 juni 2024
Facility Coordinator

Är du en strukturerad och initiativrik person med ett öga för detaljer? Då kan du vara den vi söker! World of Volvo söker en Facility Coordinator som kommer att vara ansvarig för att våra lokaler alltid är i toppskick och att möblering sker på rätt plats och vid rätt tidpunkt. Du kommer att vara länken mellan fastighets- och projektledningsfunktionen för event och säkerställa att alla ytor är redo för nästa aktivitet. Om rollen: Du kommer tillhöra vårt egengerade fastgihetsteam där du kommer rapportera till facility manager som är din närmsta chef. Merparten av arbetstiden är förlagd till kontorstid men tjänstgöring under kvällar och helger kan förekomma. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera att etablera möbler enligt skisser eller information i våra systemstöd samt säkerställa att uppdaterad information finns tillgänglig för effektiv planering och bemanning. I tjänsten ingår även att sälerställa en trivsam inne- och utemiljö, vilket innebär kontakt med externa leverantörer på en daglig basis. Dina arbetsuppgifter i korthet är bland andra: Följa rutiner för städning och att informationen om städfrekvenser, bemanning, jour och kontaktuppgifter förmedlas till berörda. Säkerställa att vi debiterar för extra städ som initierats av kund för event. Ansvara för att alla levande blommor och växter hålls fräscha och uppdateras efter behov och säsong i hela anläggningen. Följa rutiner för säkerhet och att informationen om bemanning, jour och kontaktuppgifter förmedlas till berörda. Följa rutiner för access till event och samverka med projektledare. Samverka med vårt guest relation team, projektledare och restaurangen i huset avseende event, möblering & security. Medverka vid projekt och andra möten för att säkra att relevant information erhålls i rätt tid inför event eller aktivitet. Vem söker vi: Vi söker dig som är en koordinator ut i fingerspetsarna och som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du ska vara lösningsorienterad, vara flexibel och ha förmåga att snabbt anpassa dig till förändrade situationer. Du är självgående men också en lagspelare som trivs med att samverka med olika funktioner inom organisationen. Du är inte rädd för att ha flera bollar i luften samtidigt och kan prioritera ditt ansvarstagande. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Förutsättning för tjänsten: Minst 5 års erfarenhet av att arbete som koordinator (gärna inom fastigheter & event) Tidigare erfarenhet av att arbeta med externa leverantörer God datorvana Utbildning inom event- eller fastighetskoordinering är önskvärt Språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Låter detta som en intressant utmaning för dig? Skicka in din ansökan idag och bli en del av World of Volvo! Välkommen med din ansökan!

30 maj 2024
Sista ansökan:
16 november 2024