Inredningssnickare/Specialsnickare

Sök bland 9 lediga jobb som Inredningssnickare/Specialsnickare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Snickare sökes

Arbetsplats : Borås Stib Ab söker nu två nya snickare till vårt team. Som snickare på Stib ab ska du vara säker i din yrkesroll, noggrann och gärna kunna lösa problem självständigt. Vi är ett bolag som arbetar både mot företag och privatpersoner. Våra projekt besår mestadels av renoveringar, om- och tillbyggnationer men även större entreprenader. Vår ambition är att alla ska trivas och må bra. Vi är ett glatt gäng med bra sammanhållning som ser fram emopet din ansökan! OBS! vi söker PERSISKTALANDE PERSONER !

12 maj 2024
Sista ansökan:
31 juli 2024
Servicetekniker till Umeå med omnejd

Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedja med över 300 gym runt om i hela landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden. Därför söker vi nu en servicetekniker till Nordic Wellness i Umeå som kommer att verka i region Norrland. Att jobba som Servicetekniker på Nordic Wellness Att arbeta som servicetekniker på Nordic Wellness är varierande och stimulerande och ingen dag är den andra lik. Arbetet innebär att brett serva våra lokaler med fastighetsservice. Allt ifrån att skruva upp en list, serva maskiner till att lägga mattor på våra gym. Tjänsten har även fokus på maskinservice. Arbetet är emellanåt fysiskt tungt. Du behöver ha förmågan att själv prioritera och strukturera ditt arbete. Resor i tjänsten förekommer till våra övriga klubbar i divisionen. Vi erbjuder en härlig arbetsplats med trevliga kollegor och god sammanhållning. Vad söker vi hos dig? Vi söker en erfaren servicetekniker med stort kunnande inom fastighetsskötsel samt även kunskap inom maskinservice. Du är självgående, van att fatta egna beslut, har förmåga att planera och prioritera din tid. För att trivas hos oss behöver du vara flexibel, kunna ta olika uppdrag med kort varsel och ibland på udda tider. Har du gått fastighetsprogrammet eller motsvarande utbildning är det meriterande, men inget krav. Arbetet är fördelat mellan våra klubbar i Norrland. B-körkort är ett krav. Att jobba på Nordic Wellness Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Och vänta inte med din ansökan, vi vill lämna över ansvaret till vår nya Servicetekniker så snart vi hittar dig!

7 maj 2024
Sista ansökan:
28 maj 2024
Vi söker en finsnickare/specialsnickare till Alba snickeri

Är du en erfaren och självgående finsnickare som trivs med ett varierande arbete? Då kan det vara dig vi söker till Alba snickeri. Alba snickeri står inför en flytt till nya fina lokaler och med en maskinpark i världsklass kan vi ta emot fler kunder, därför söker vi fler medarbetare. Som finsnickare arbetar du med specialbeställningar i både traditionella och moderna maskiner. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer stora krav på dig i både kunskap och driv. Även du med F-skatt kan var intressant, vi söker främst rätt person som har kompetens och som passar in i vårt team. Arbetstiden är dagtid. Kvalifikationer Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som finsnickare och som har goda kunskaper inom ritningsläsning. Svenska i tal och skrift är ett krav. Du behöver även ha körkort B och tillgång till bil för att ta dig till arbetet. Om dig Vi tror att du som söker är en person som drivs av att utföra ett bra arbete med hög kvalité. Du är flexibel och hjälpsam, och har en yrkesstolthet som gör att du alltid strävar efter att bli bättre på det du gör. Hos oss kommer du att vara en del av ett team som arbetar hårt för att leverera kvalité till våra kunder. Om Alba Snickeri Alba Snickeri tillverkar skräddarsydda och mångsidiga lösningar inom kök, garderober, trappor och dörrar. Hos oss är filosofin enkel: att erbjuda kunder och företag flexibla alternativ som möter deras unika behov. Tillsammans med ett dedikerat team är vi specialiserade inom storskalig produktion av möbler för diverse byggprojekt och företag. För privatpersoner finns även möjlighet att tillsammans med oss skapa skräddarsydda drömkök eller trappor. Idag är vi stolta över att vara en av endast tre företag i Europa som är licensierade i Threespine-tekniken! Läs mer om oss: www.albasnickeri.se Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se För mer information om denna tjänst kontakta Simon Ekman på mail: [email protected] Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail. Välkommen med din ansökan!

6 maj 2024
Sista ansökan:
6 juni 2024
Finsnickare

Om tjänsten: Vi söker en erfaren inredningssnickare som delar vår passion för hantverk och design. Du kommer att vara en nyckelperson i vårt team och arbeta med allt från maskinbearbetning till manuell bearbetning och montering. Vi uppskattar både erfarenhet och utbildning, men framför allt värdesätter vi en vilja att lära sig och att ständigt utvecklas inom yrket. Vi ser gärna att du har goda ledarskapserfarenhet. Montagearbete ute hos kund kan förekomma. Vi tror att du som söker: -Brinner för hantverk och design -Har en stor känsla för detaljer -Har en hög yrkesstolthet och besitter mångårig erfarenhet av industriproduktion -Är service- och kvalitetsinriktad -Strukturerad, noggrann och ansvarstagande -Du är innovativ och har lätt för att lösa tekniska utmaningar. -Samarbetar bra i team och individuellt -Har förmåga att prestera med bibehållet fokus vid högt tempo Kvalifikationer: -Gymnasial utbildning med inriktning finsnickeri -Förmåga att läsa och förstå ritningar -Goda ledaregenskaper med förmåga att motivera och guida teammedlemmar -God kommunikationsförmåga skriftligt och muntligt -Erfarenhet av montage och installationsarbeten -Körkort B Vad du kan förvänta dig: Du erbjuds en marknadsmässig lön med ett förmånspaket som bland annat inkluderar kollektivavtalad tjänstepension och ett årligt friskvårdsbidrag. Hos oss välkomnas du av professionella kollegor i en omtänksam och varm arbetsmiljö. Vi satsar på löpande kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas inom bolaget. Trämekaniska är ett värderingsdrivet företag och stor vikt läggs därför vi dina personliga egenskaper. Våra värderingar ”Serviceinriktade, Tillsammans, Initiativtagande, Nytänkande och Ansvarstagande”, styr vår vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet. Mer om tjänsten och ansökan: Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning. Har Du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig: [email protected] Mer information om oss hittar du på vår hemsida www.tramekaniska.se Varmt välkommen med din ansökan!

2 maj 2024
Sista ansökan:
7 juni 2024
Vi söker dig

Är du iderik, ansvarstagande, målinriktad, ledaren i laget? Vi söker dig som gillar att jobba med händerna och att ta fram skräddasydda lösningar. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet och vana med snickerimaskiner du är självgående med ansvar för produktion Du kommer vara en del av vår produktionsledning med möjlighet till ledningsansvar Ett plus är om du är datorvan med programvara som CAD eller likande. För övriga frågor kontakta oss 08-551 502 05

23 april 2024
Sista ansökan:
23 maj 2024
Erfaren Snickare till Stor Stockholm eller Mälardalen

Optimal Montage AB grundades 1998 och har sedan dess bestått av erfarna och skickliga snickare. Genom åren har vi installerat tusentals kök genom vår partner IKEA, vi har även åtagit oss många större om- & tillbyggnationer i samband med detta. Detta har givit oss den goda erfarenheten som krävs för en lyckad renovering. Idag erbjuder vi helhetslösningar för alla sorters renoverings- & byggprojekt i Stockholms län, Västerås samt Uppsala med omnejd.   I takt med att vi växer söker vi nu skickliga snickare både till vårt team i Stockholm och i Västerås/Uppsala. Som snickare hos oss ansvarar du för dina egna uppdrag i en bred roll. Arbetsuppgifterna innefattar allt från invändiga snickeriarbeten, golvläggning till rivning och montering av kök. Du är projektledaren på plats hos kund och har kontinuerlig kontakt med elektriker, rörmokare, målare, plattsättare osv, för att säkerställa projektets kvalité, samt att utsatta tidsplaner följs. Denna roll kan även liknas till att driva eget företag där du blir tilldelad ett stort eget ansvar, men med en trygghet i ett stabilt bolag.   För att lyckas i rollen ser vi att du har en mycket god erfarenhet i rollen som snickare och ser detaljerna, har du även ett yrkescertifikat ser vi detta som högst meriterande. Ett krav är att du arbetat som med kökssnickeri och/eller småhusbyggnationer. Som person är du självgående, serviceinriktad, har ett sinne för problemlösning samt en stor drivkraft till att leverera på högsta nivå i allt du tar dig an. B-körkort är ett krav i rollen då du utgår hemifrån till kunder.  Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med god kunskap, erfarenhet samt sammanhållning, där du arbetar med roliga och spännande projekt. Vi värnar om våra medarbetare och har låg personalomsättning. Det vi kan erbjuda dig utöver detta är exempelvis:  ·      Servicebil ·      Stor frihet under ansvar ·      Friskvårdsbidrag & sjukvårdsförmåner ·      Flexibla arbetstider ·      Stora möjligheter att påverka din lön Välkommen med din ansökan!

17 april 2024
Sista ansökan:
18 september 2024
INREDNINGSSNICKARE SÖKES

INREDNINGSSNICKARE SÖKES Smart Inredning är ett väletablerat inredningssnickeri och med en bred kundbas av arkitekter, konsulter, byggföretag och andra kvalitetskrävande kunder. Vi finns i vår nybyggda fabrik i Kungälv och där har vi en modern maskinpark med CNC-fräs, lamineringspressar, egen lackeringsanläggning och all övrig utrustning som krävs för att uppfylla vårt motto – Flexibla Kvalitetssnickerier Vi expanderar och vi söker nu ytterligare medarbetare och i första hand någon med erfarenhet från inredningssnickeri och modern CNC fräs teknik. Din bakgrund kan vara möbelsnickeri- eller finsnickeriutbildning, men det viktiga är att du är bra på att hantera moderna snickerimaskiner och är noggrann och kvalitetsmedveten. Utbildning och erfarenhet i Solid Works är en stark merit. Det är ett krav att du kan kommunicera bra på svenska eller engelska. Tillsättning av denna tjänst skall ske så snart som möjligt. För ytterligare information om jobbet och företaget så sker alla kontakter genom vår interna konsult: Jan Calvert [email protected] 0708-499260 VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG www.smartinredning.se Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

16 april 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Köksmontör sökes i Härjedalen!

Vi är ett väletablerat företag i Härjedalen och söker en självgående, kundfokuserad och erfaren köksmontör för omgående anställning. Perfors kök AB säljer och monterar tyska kvalitetskök inom Härjedalen och i angränsade kommuner. Vi ställer höga krav på slutresultatet oavsett kökets storlek eller pris. Förutom noggrannhet ska du som montör även vara en problemlösare och skapa en god relation med våra kunder. Dina uppgifter är; montering av kök och vitvaror; plattsättning (i kök); och mindre snickeriarbete inomhus. Du kommer att ha tillgång till en egen firmabil och verktyg. Meriterande om du är kunnig inom VVS. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Vid frågor vänligen mejl till [email protected]

1 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Möbelsnickare

Om jobbet Som inredningssnickare i vår moderna trevliga verkstad får du en varierad arbetsdag. Ni kommer få tillverka allt från små detaljer till stora kök. Vi jobbar mycket i massivträ och med högkvalitativa beslag. Du kommer även vara delaktig i designarbete och ha direkt kontakt med kunder. Montagearbete mot högre ersättning. Ni som söker: -Brinner för hantverk och design -Har mångårig erfarenhet av industriproduktion. -Har bra koll på moderna tekniker och byggnadshistoriska arbetssätt. -Är service och resultatinriktad. -Strukturerad och noggrann. -Du är idérik och har lätt för att lösa tekniska utmaningar. -Tar egna beslut och hittar lösningar för att öka företagets lönsamhet. -Samarbetar bra i team under högt tempo. Om Inneform Vi har sedan starten 1993 levererat vackra inredningar till privata hem. Egen produktion av platsbyggda kök, garderober, bokhyllor mm. Vi rör oss ofta i exklusiva klassiska och moderna miljöer. Utför entreprenad från idé till färdigt möblemang. Det som gör oss unika i Stockholm och kanske i Sverige är ”all in house” dvs. styrkan att med vår centralt belägna, skräddarsydda fastighet och kunniga personal kunna leverera lokalt utan mellanhänder i hela kedjan: -Designkontor -Stor utställning -Byggnadsvårdsbutik -Varulager -Snickerifabrik -Måleri -Montageteam Mer information hittar du på vår hemsida www.inneform.com Intervjuer Sker löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan tidigt.

28 mars 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024