Erfaren kallskänka-Jobb dagtid
casabella AB
Kockar och kallskänkor

Hej Vi driver ett företag i Ängelholm ( Valhall Park) som har lunchservering. Vi jobbar med buffé samt salladsbuffé & smörgåsar. Vi har höga ambitioner och många återkommande kunder som är vana vid en hög standard. Vi är totalt ca 4 personer som jobbar i företaget. Vi söker en till kallskänka som kan det mesta inom yrket som bufféer, snittar, sallader, wraps mm och har känsla för presentation och garnering av maten. Arbetstider är främst måndag till fredag 07.00-15.30. Välkommen med din ansökan. VI anställer löpande.

17 juni 2025
Sista ansökan:
17 juli 2025
Erfaren kallskänka som vill jobba dagtid
Active Catering i Danviken AB
Kockar och kallskänkor

Hej Vi driver ett företag i Nacka(Danvikcenter) som har lunchservering, festvåning och omfattande cateringverksamhet. Vi jobbar med elegant porslin där maten skall presenteras på ett snyggt sätt då vi har höga ambitioner och många återkommande kunder som är vana vid en hög standard. Vi är totalt ca 15 personer som jobbar i företaget. Vi söker en till kallskänka som kan det mesta inom yrket som bufféer, snittar, sallader, wraps mm och har känsla för presentation och garnering av maten. Arbetstider är främst måndag till fredag 07.00-15.30 samt 1-2 lördagar per månad(även det på dagtid), heltid. Tjänsten skall tillsättas från den 5/8 eller enligt ök.

17 juni 2025
Sista ansökan:
5 juli 2025
Sommarjobb storkök
Utepedagogik Sverige AB
Kockar och kallskänkor

Till våra tre kollogårdar i Värmland söker vi nu dig med intresse för matlagning och service som vill utvecklas vidare inom detta. Vi utbildar dig så du behöver ingen formell utbildning, däremot värdesätter vi ditt intresse för matlagning, att du trivs att arbeta i högt tempo och att du vill hjälpa till att utveckla vår verksamhet. Vi tror att du är en naturlig ledare i kök och matsal, van att ta initiativ och att arbeta strukturerat samt trivs i en miljö där barn och ungdomar utgör majoriteten av våra gäster. Att jobba på kollo innebär att du under sommaren bor på din arbetsplats, på kollogården i Värmland. Du delar boende med dina kollegor under tiden du arbetar, ca 5-6 personer per rum. Jobbet kräver att du under sommaren kan tänka dig vara hemifrån i minst 6 veckor. Om företaget Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på flera kollogårdar för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktat på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "på våra kollogårdar ska du kunna känna dig trygg att vara vem du vill". Arbetsuppgifter Som anställd i köket på kollo arbetar för att leverera måltider till kollodeltagare och kolloledare. Du kommer rotera mellan olika arbetsområden såsom varm- och kallkök och matsal och vi lär upp dig på plats, du behöver därför inte ha utbildning inom arbete i kök så länge du har ett driv att lära dig. Köket på kollo är hjärtat i vår verksamhet och som anställd i köket varierar dina arbetsuppgifter mellan matlagning, servering och disk. Du kommer tillsammans med ett team på 6–7 personer ansvara för att leverera frukost, lunch och middag i vår gemensamma matsal till kollodeltagare och kolloledare på våra tre kollogårdar. Därtill kommer du bland annat även ta emot leveranser, ansvara för att kollogårdarna får mellanmål och kvällsfika, samt förbereda mat inför bland annat hajk/utflykt. Arbetet sker under vägledning av en köksföreståndare. Du ska också efterleva kraven på kvalité och hygien samt kunna bemöta kollodeltagare på ett pedagogiskt och inspirerande sätt då vi att deltagarna ska upptäcka de olika sidorna av matlagning och eventuellt väcka förståelse och ett framtida intresse. Meriterande erfarenhet · Erfarenhet av att arbeta inom kök/kafé · Erfarenhet av att arbeta med barn · Erfarenhet av kollo- eller lägerverksamhet · Erfarenhet av serviceyrke · Meriterande om du har kunskap och tidigare erfarenhet av specialkost · Meriterande om du har kunskaper om att kunna laga mat i utemiljöer Personliga egenskaper · Ansvarstagande · Strukturerad · Initiativrik · Punktlig · Social · Bra på att ha många bollar i luften · Samarbetsförmåga Du bör även kunna ge och ta feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens. Anställningsvillkor Tjänsten omfattar heltidsjobb. Under sommaren behöver du kunna jobba, och således vara borta hemifrån i minst sex veckor under perioden 12:e juni - 18:e augusti. Sökord Kock Kallskänka Snabbmatställe Café Cafébiträde skiftledare storkök kök matlagning kollo kollokök läger restaurang

15 juni 2025
Sista ansökan:
17 juli 2025
Kock/kallskänka – Stora Coop Lund
Coop Syd AB
Kockar och kallskänkor

Nu söker vi en kallskänka till vårt kök till Stora Coop Lund. Vill du vara med och skapa områdets fräschaste, mest inspirerande och säljande kök? Är ditt svar ja, då tycker vi att du ska söka! Du som söker ska ha passion för mat och delar vår uppfattning om att upplägget är lika viktigt som smaken. Du kommer främst att arbeta i köksavdelningen och vara med att skapa smörgåstårtor, smörgåsar, måltider, sallader, catering och andra godsaker. Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder! Tjänsten är ett vikariat på 30h/vecka - vikariatet pågår under 1år. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg. Vi vill att du har branschvana och dokumenterad erfarenhet av arbete som kock eller kallskänka samt brinner för uppgiften att utveckla vårt sortiment i köksavdelningen. Vi lägger stor vikt vid rätt attityd och viljan att utvecklas, att du brinner för kundmötet och älskar att sälja. Det är betydelsefullt att du har ett genuint intresse för mat, service och försäljning. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att hantera stressiga miljöer. Att arbeta hos oss innebär stora utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. Kontaktpersoner Nicole Arvebrink Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan! Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter. Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö. Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där. Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror. Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige! Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

12 juni 2025
Sista ansökan:
7 juli 2025
Kallskänka till Café och butik i Karlskrona
REGION BLEKINGE
Kockar och kallskänkor

Om oss Är du serviceinriktad, ansvarstagande och tycker om att möta människor i vardagen? Då kan du vara den vi söker! Regionservice inom Region Blekinge söker nu en kallskänka till vårt team inom café- och butiksverksamheten, och konferensverksamheten på Wämö Center. Hos oss är arbetsdagarna varierande och innefattar allt från beredning av enklare rätter till konferensfika och försäljning över disk. Vår verksamhet finns vid huvudentrén på sjukhuset i Karlskrona samt på Wämö Center och riktar sig till både medarbetare inom regionen, besökare och konferensgäster. Vi erbjuder ett brett utbud av lättare luncher, smörgåsar, fika samt butikssortiment med frukostfrallor, mellanmål, och konfektyr. Vår arbetsmiljö präglas av samarbete, trivsel och ett hälsofrämjande arbetssätt. Nu ser vi fram emot att välkomna dig till vårt team! Om jobbet Som kallskänka kommer du att arbeta med tillredning och förberedelse av sallader, smörgåsar, och andra enklare rätter. Du möter våra gäster med ett leende i caféverksamheten och ansvarar även för försäljning, kassahantering och enklare redovisning. En del av tjänsten innebär att ansvara för beställningar till våra leverantörer samt iordningsställande av konferensfika på Wämö Center. Arbetet utförs enligt gällande rutiner och egenkontroll, med fokus på livsmedelssäkerhet, kvalitet och god kundservice. Du blir en del av ett team som tillsammans arbetar för att utveckla hållbara och uppskattade servicelösningar inom Region Blekinge. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal. Vissa av våra tjänster är säkerhetsklassade där medarbetaren ska genomgå säkerhetsprövningsintervju och registerkontroll enligt säkerhetsskyddslag (2018:585) Om dig Vi söker dig som: Är över 18 år vid anställningens start. Har dokumenterad utbildning som kallskänka eller kock – alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, flexibel och har ett genuint intresse för service. Du tycker om att arbeta i team och har en positiv inställning till att möta nya människor. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, är noggrann och lösningsfokuserad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  Urvalsarbetet kommer påbörjas vecka 30, med anledning av semester. Men vi ser fram emot din ansökan redan nu!  Om regionservice Region Blekinges organisation är indelad i sex ansvarsområden, ett av dem är regionservice. Här finns samlade resurser för regionfastigheter, fastighetsteknik, lokalvård, logistik, måltidsservice, centrallager och kundservice. Regionservice främsta uppdrag är äga, förvalta och utveckla Region Blekinges fastigheter och inhyrda lokaler. Området tillhandahåller och utvecklar också servicetjänster inom lokalvård, måltids-, material- och textilförsörjning. Om Region Blekinge I Region Blekinge är vi 5 000 medarbetare som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhälsa, regional tillväxt, infrastruktur, kollektivtrafik, kultur och bildning. Varje dag arbetar vi för att skapa livskvalitet för Blekinges invånare och växtkraft för länet. Tillsammans leder vi utvecklingen för ett attraktivt Blekinge och bidrar till att göra Blekinge till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Region Blekinge är en värderingsstyrd organisation. Vår gemensamma värdegrund, som vilar på de tre ledstjärnorna: engagemang, samarbete och kvalitet, är vägledande och genomsyrar allt vi gör. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad tillsammans med oss - för att livet är viktigt! Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. https://regionblekinge.se/

11 juni 2025
Sista ansökan:
20 juli 2025
Nattkallskänka till Fabrique
Fabrique Stockholm II AB
Kockar och kallskänkor

Nattkallskänka till Fabrique! Om tjänsten Vi söker nu en kallskänka som vill jobba natt hos oss på Fabrique. Det är en heltidstjänst fördelad på veckans alla dagar med tillträde så snart som möjligt. Som kallskänka hos Fabrique får du jobba i hjärtat av verksamheten i en fartfylld miljö som ställer höga krav på både noggrannhet och tempo i arbetet. Men du är inte ensam – hos oss blir du del av ett sammansvetsat gäng som har roligt på jobbet och som trivs allra bäst i kallköket. Hos oss är det detaljerna som avgör och vi gör därför allt från grunden med högsta kvalitet och med de bästa råvarorna – allt ifrån goda frukostmackor till smoothies, yoghurt och nyttiga sallader. Kvalifikationer Vi söker dig som är intresserad av kallköket och har erfarenhet av arbete med livsmedel. Det är meriterande om du är utbildad kallskänka eller om du tidigare arbetat i bageri. Vidare söker vi dig som trivs bra i en fartfylld miljö och som gillar att arbeta tillsammans med andra. Du gillar detaljer och känner en stolthet i det du producerar. Om Fabrique Fabrique Stenugnsbageri grundades av Charlotta och David Zetterström 2008. Ända sedan starten har vi bakat med rena naturliga råvaror på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt. Även om Fabrique nu finns i tre länder och har sammanlagt över 30 butiker och restauranger så är det fortfarande det lokala bageriet vid hörnet. Vi verkligen älskar bröd. Kardemummabullar, levain, rågsur, sesamtoast och croissanter - det tar aldrig slut! Den nygräddade doften, de varma ugnarna och allt som hör ett kvartersbageri till. Om du också delar vår passion är du välkommen att söka jobb hos oss.

11 juni 2025
Sista ansökan:
14 juli 2025
Kock/kallskänka
Simons Värdshus AB
Kockar och kallskänkor

Vi söker nu en engagerad Kock/kallskänka till vår restaurang/inredningsbutik. Vi söker dig som är brinner för husmanskost och bakning. Tjänsten är på 80-100 %. Jobb varannan helg Tjänsten är en tillsvidare anställning. Våra öppettider är måndag till söndag 10-19 Maila din ansökan till: [email protected]

10 juni 2025
Sista ansökan:
4 juli 2025
Kökspersonal med inriktning mot kall beredning av mat
Panininu AB
Kockar och kallskänkor

Vi söker nu produktionspersonal med inriktning mot kall beredning av wraps, smörgåsar och sallader. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har lätt för och tycker om att samarbeta i grupp för att få jobbet utfört. Du ska kunna förstå svenska och engelska. Vi söker 3 tjänster. Arbetsplatsen är belägen på Karlavägen 100 i Stockholm. Tillträde till tjänsten sker omgående. Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal. Vi intervjuar löpande, platserna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten kontakta Victor Ollandt via mejl [email protected]

10 juni 2025
Sista ansökan:
14 augusti 2025
Frukostvärd till BW Plus Hotel Kungens Kurva
Got City Center Hotels AB
Kockar och kallskänkor

Om hotellet: Best Western Plus Hotel Kungens Kurva är ett 4-stjärnigt hotell med en hög kvalitetsnivå och en stark karaktär. Hotellet är helt nybyggt och öppnade i slutet av 2023. Utöver våra 91 mysiga hotellrum i varierande storlek så finns det även att finnas en italiensk restaurang, ett mindre gym och en relax Arbetsuppgifter: I arbetsuppgifterna ingår vanliga uppgifter under frukostbuffén som att fylla på frukostfat, tillaga enklare varmrätter, diskning och självklart så är även gästbemötandet en stor del av arbetet.  I arbetsuppgifterna ingår även att hjälpa kollegorna i köket. På hotellet arbetar vi alla ihop och vi samarbetar alltid mellan avdelningarna. Vem vi söker: Vi söker dig som är serviceinriktad med en stor passion för service och som framför allt har en positiv och proffsig attityd mot våra gäster. Du ska vara flexibel, trivas med att arbeta i team samtidigt som du är stresstålig och klarar av att vara självständig. Du ska tycka om att hålla rent och snyggt omkring dig. Vad vi söker: Vi söker frukostpersonal till både vardagar och helger, tjänsten är på 85%

10 juni 2025
Sista ansökan:
27 november 2025
Kallskänka
Löfqvist & Vi AB
Kockar och kallskänkor

Vi söker en kallskänka till Bistro Löfqvist 100 % dagtid & kvällstid välkommen att ansöka till oss via mail.

10 juni 2025
Sista ansökan:
10 juli 2025