Köksbiträde / kallskänka

Kom och jobba med oss på Robin Delselius Bageri!Vi söker en kollega som har erfarenhet och glädje kring att arbeta som köksbiträde / kallskänka som är redo för att ta utvecklas tillsammans med oss. Här i Grisslinge vill vi lägga mycket kraft på att utveckla våra luncher och catering och söker nu en ny stjärna för att hjälpa till att bidra med utvecklingen av just dessa bitar. Tidigare erfarenhet från att jobba inom kök/kallkök är ett krav. Du bör vara en glad och positiv person som gillar att arbeta med service i högt tempo. Har för vana att jobba självständigt såväl som i grupp, ditt mål ska alltid vara att tillsammans med ditt team vilja sträva mot bästa möjliga kvalitet och kreativa rätter. I tjänsten ingår förutom att laga god mat även att vara delaktig i planering produktionen till våra butiker. Är du redo för denna utmaning? Skicka in din ansökan redan idag!Tjänsten avser heltid, lön efter kollektivavtal. Varierande arbetstider och tillträde enligt överneskomelse.

25 april 2024
Sista ansökan:
12 oktober 2024
Kock/kallskänka till Höganäs nya Kulturhus

I Höganäs kommunkoncern smälter lokal passion samman med en utmanande attityd som säger "vi kör". Nu är vi på jakt efter fler hjärtliga samhällsbyggare som brinner för att göra vardagen för kommunens invånare lite bättre, varje dag. Hos oss i Höganäs kommer du inte bara att skapa mening utan också leverera verklig nytta till samhället. Kultur- och fritidsförvaltningen öppnar upp för en värld av aktiva upplevelser för våra nyfikna kullabor. Hos oss handlar det inte bara om att driva verksamheter och stötta föreningar, utan om att skapa en plattform för en fantastisk uppväxt för våra invånare. Så, varför inte bli en del av det kulturella äventyr vi har att erbjuda? Det är en inbjudan till att vara med på en resa där vi inte bara förvaltar kulturen vi skapar den! I höst öppnar vårt nya Kulturhus och vi söker nu en en kock/kallskänka till en tjänst på 100%, som ska arbeta i vårt café och i vår publika verksamhet för att ge besökare en positiv upplevelse hos oss. Vi erbjuder dig ett stimulerande och roligt uppdrag med varierande arbetsuppgifter, där du får ett stort eget ansvar och är med bidrar till att utveckla vårt nya café. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår att leverera lokala matupplevelser utöver det vanliga. Du ska kunna baka fikabröd, tillaga lättare luncher, försäljning, göra livsmedelsbeställningar, städ och disk samt egenkontroll. Arbetstiderna kommer att variera. Lunch, dagtid, viss kvällstid eller helg förekommer. KVALIFIKATIONER För oss är det viktigaste att du är social och brinner för möten mellan människor. Du vill ge god service och är ansvarsfull och noggrann. Du behöver vara bekväm med att ta mycket eget ansvar och har inga problem med att jobba självständigt. För att trivas här behöver du vara självgående, ansvarstagande, social och utåtriktad. Du som söker ska ha erfarenhet av tidigare arbete inom café/restaurang och livsmedelshantering och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. ÖVRIGT "Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693.

24 april 2024
Sista ansökan:
19 maj 2024
Kallskänka

Kallsänka sökes Vill du jobba på Kalmars soligaste restaurang Nu behöver vi förstärka vårt kreativa köksteam med duktiga medarbetare till sommaren. Som sommaranställd i köket arbetar du i ett team tillsammans med våra kockar & deltar i såväl förberedelse som service & efterarbete där din huvud uppgifter kommer vara att skapa våra populära smörrebröd & våran fina salladsbuffé. Arbetstiden är varierande - både dagtid, kvällstid (tidig kväll) & helger. Välkommen att skicka in din ansökan

23 april 2024
Sista ansökan:
26 maj 2024
Cafébiträde till Restaurang The Bikery

2 tjänster Tillsvidare, heltid 100% deltid 50% Tillträde så snart som möjligt Vem söker vi? Nu söker vi en cafémedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till caféets alla gäster. I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och caféet rent och fint. Ibland kan även inventering och beställning av varor förekomma. The Melting Pot & The Bikery ligger i Volvo Cars huvudkontor i Torslanda, restaurangen är öppen för alla och vi serverar ca 700 lunch per dag. Vi söker nu en snabb och preppstark kallskänka / cafébiträde till vår populära salladsbar The Bikery. Här har vi ett varierande utbud av kaffe, sallader, mackor och frukost. Du jobbar i ett team med två andra personer. Vi ser att du har en god komunikation, håller hög kvalite i ditt arbete, sätter LAGET före JAGET och är positiv som person. instagram@themeltingpot_gbg Vem är du? • Du är över 18 år • Du ser en glädje i att arbeta aktivt med merförsäljning • Du har inga problem med att arbeta självständigt så väl som i grupp • Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen • God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet • Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera • Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll • Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt • Du talar och skriver svenska • Tidigare erfarenhet av arbete i café är ett plus Om Compass Group Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension. Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida. Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen. • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra. • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor. • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Rekrytering på Compass Group Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.

23 april 2024
Sista ansökan:
23 maj 2024
Frukostkockar

Välkommen till ett av Värmlands största hotell- och konferensanläggningar. Detta familjeägda hotell med 163 rum ligger i Karlstad, 3 kilometer norr om citykärnan mellan skog, villaområden, E18, älv och sjö. Här har berättelser skapats sedan ett halvt sekel tillbaks, något som avspeglas i vår atmosfär och utbud. Här står alltid personlig service i fokus, dag som natt. Vi erbjuder vistelsepaket med logi, mat, konferens, event, sport och kultur. Sommartid förvandlas hotellet till ett sommarparadis för familjen med uppvärmd utomhuspool, poolbar, lekhörna. Vi erbjuder dessutom stora och små konferenslokaler där den största har plats för 400 personer. Vi på Gustaf Fröding vill utöka vårt team med ytterligare två frukostkockar, som kommer ingå i frukostteamet. Vi serverar frukost varje dag, året om - i form av en stor och härlig buffé. Vi ser gärna att du sedan tidigare har dokumenterad erfarenhet från kök, bageri och/eller kallskänk, och att du har ett genuint intresse av matlagning. Tjänsterna ligger på 75%. Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens ingår i kollektivavtal och har kollektivavtalsenliga löner. Vi hoppas på att tillsätta tjänsten inom kort, så intervjuer sker löpande. Vi tar enbart emot ansökningar via mail.

23 april 2024
Sista ansökan:
23 maj 2024
Kallskänka till Konditori Katarina

Om jobbet Är du en glad, pålitlig och stresstålig person som har erfarenhet av att jobba som kallskänka och är ute efter en 50% tjänst med möjlighet till en fast anställning? Då är detta något för dig! Välkommen med din jobbansökan till oss på Konditori Katarina!   Om tjänsten: Vi söker en kallskänka med minst 1 års erfarenhet.   Arbetsuppgifter: Som kallskänka jobbar du oftast i grupp men även självständigt. Du är stationerad i vårt bageri på Ringugnsgatan 6 i Limhamn. Arbetet går ut på att göra smörgåstårtor, landgångar, sallader, fyllda mackor mm. samt följa HACCP programmet.   Kvalifikationer:  Vi söker dig som är stresstålig, ansvarstagande och pålitlig.   Arbetstid: start mellan 00:00-02:00   Start: Omgående   Ansökan: Skicka in din ansökan snarast möjligt då urval och jobbintervjuer sker löpande.   Konditori Katarina har gamla anor och startades som ett familjeföretag på Sallerupsvägen redan 1959. Genom åren har verksamheten utvecklats och 2004 startades den första filialen mitt i Malmö. Den omedelbara succén ledde till att man växte ur bageriet på Sallerupsvägen och hösten 2011 invigdes bageriet och butiken på Limhamn. Sedan 2018 har nya ägare tagit vid med intuitionen att driva bolaget vidare i samma goda anda. Den stora efterfrågan på våra produkter har sedan lett till att nya ställen öppnats efterhand. Idag har vi butiker och serveringar på flera ställen i Malmö, samt Trelleborg och Höllviken. Verksamheten sysselsätter idag ett 70-tal medarbetare som alla vill leverera bakverk av högsta kvalitet i rätt tid. Från tidig morgon arbetar de med att kavla wienerdeg, mata surdeg, dekorera tårtor, doppa chokladbiskvier och tillreda fräscha sallader. Konditori Katarina - när smaken får avgöra!

23 april 2024
Sista ansökan:
23 maj 2024
Kallskänka sökes för matproduktion

Välkommen att jobba med oss på Delikatessbutiken Fruktaffären på Kungsholmen! Vi söker en morgonpigg kollega med självsäkerheten med att hacka och skära högkvalitativa produkter för upplägg och produktion. Vi ser ett stort värde i att du är självständig och lyhörd inför säsongens trender. Tillsammans skapar vi kreativiteten för vår gemensamma och trivsamma standard i hörnet på Kungsholmen! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

18 april 2024
Sista ansökan:
30 juni 2024
Kökspersonal / Kallskänka KAJSAS

Gillar du högt tempo och brinner för mat och service? KAJSAS söker nu drivenkökspersonal / kallskänkatill sommarsäsongen 2024 för KAJSAS I PARKEN och KAJSAS ITULLEN. Vem är du? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet med att jobba med mat - vare sig du har arbetat i storkök på en väletablerad krog eller i ett snabbmatskök med fastfood kan du vara rätt person för oss! Du ska vara driven och van att arbeta vid ett högt tempo och tydligt kunna kommunicera med dina kollegor. Om oss KAJSAS drivs idag av två drivna systrar, Elaine och Stephanie, som tillsammans med sin mamma Eva har drivit caféverksamhet både på Södermalm och runt om i stan över 20 år. KAJSAS I PARKEN är en sommarbistro belägen i Vitabergsparken på Södermalm och är en av områdets mest vältrafikerade uteserveringar. KAJSAS I HORNSTULL är vårt tredje tillskott till vår familj av enheter på Södermalm och öppnade i November 2022. Serveringen är belägen vid Bergsundsstrand / Hornstulls Strand och serverar bla hamburgare, korv, svalkande drycker och glass. Båda serveringarna har fullständiga rättigheter. Rollen och arbetsuppgifter Rollen som kökspersonal / kallskänka hos KAJSAS innebär främst arbete i service med tillagning av mat - framförallt ivarmkök, kallrök och prepp. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi lagar mat av högsta möjliga kvalité, bidrar till en härlig arbetsplats och ger våra gäster högsta möjliga service. För den som visar framfötterna och har ambition för yrket finns stora möjligheter att växa hos KAJSAS. Dina arbetsuppgifter hos KAJSAS är bland annat: Bra samarbete med dina kollegor Köksarbete – hantera stekbord, fritös och komponera maträtter Prepp Inventering/ Beställningar Följa givna direktiv Följa rutiner gällande hygien, service, miljö och koncept Följa rutiner inför öppning/stängning Anställning Tjänsterna vi tillsätter är både hel- och deltid och arbetstider är blandade dag, kväll och helg. Tjänsten är säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Urval och intervjuer sker löpande. Anställningmed uppstart i drift i Maj.Lönesättning tillämpas individuellt enligt överenskommelse. Fullständigt ifyllda ansökningar är ett krav, svara på frågorna samt bifoga CV och personligt brev. Ansökan endast via länk. Hoppas vi hörs snart!

1 april 2024
Sista ansökan:
18 september 2024
Är du Hooks Herrgårds nya Kallis?

Om ossHooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa mötesplats flera gånger, har en av Skandinaviens bästa Spa & Fitnessanläggningar och två fina golfbanor. Dessutom har vi ett riktigt vasst kök och det är där du kommer in i bilden. Idag består köksteamet av ca 20 medarbetare med Gregory Gosse som F&B och Alexander Frejd som köksmästare. Dina arbetsuppgifterSom kallskänka på Hooks Herrgård kommer du arbeta tillsammans med ett glatt och kunnigt team där ni skapar smakrika upplevelser för våra gäster till frukost, lunch och á la carte. Som kallskänka arbetar du även med att levereramåltider till våra spagäster.Våren 2019 slog vi upp dörrarna till vårt nya kök, restaurang och bageri. Vi erbjuder inte bara en ny, modern och roligare arbetsmiljö utan vi ser det även som en självklarhet att du växer och utvecklas i ditt yrke och tillsammans med oss. Vi ser gärna att våra kockar bidrar till vår meny - kanske är det din rätt som älskas av Hooks Herrgårds gäster. Om digBrinner du för smaker och matlagning? Vi söker dig som vill arbeta som i vår kallskänkochhar: Lämplig utbildning eller likvärdigerfarenhet som kock. Erfarenheter av husmanskost och á la carte. Du är driven, engagerad och målmedveten. Du har god samarbetsförmåga. Erfarenhet av HACCP, Egenkontroll Körkort och tillgång till bil. Arbetsglädje och servicekänsla är viktiga egenskaper - vi är kunniga, engagerade och vi har roligt tillsammans. Om anställningsvillkorenTillsvidareanställning som inleds med 6 månadersprovanställning.Arbetstid; dagtid, kvällar och varannan helg.Tillträde; efter överenskommelseMöjlighet till boende på anläggningen under begränsad tid. AnsökanIntervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Välkommen med din ansökan!

28 mars 2024
Sista ansökan:
14 september 2024
Kallkök - vikariat

Vill du bli en del av Sankt Jörgen Park Resort (https://sanktjorgenpark.se/) - och bidra till vår tolkning av den moderna country cluben? Hos oss checkar gästen in till en livsstil där avkoppling och aktiviteter balanseras med matupplevelser och hotellnjuteri. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, spa, Pool Club, en energifylld Sport & Health Club, golfbana och flertalet restauranger. I mars slår vi dessutom upp portarna till vår nyrenoverade restaurang Inez & Ernst och en helt ny bar. Vi söker efter en engagerad kallskänka som gillar att ta ansvar och utveckla. Du kommer tillhöra köket Inez och Ernst (https://www.sanktjorgenpark.se/mat-dryck/restauranger/inezernst) men vi har fler restauranger, så möjligheterna är många. Tjänsten är ett föräldravikariat och för rätt person brukar en framtid infinna sig ändå. Här blir du del i ett skönt team med högt i tak, i spännande utveckling och härliga kollegor. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, flera restauranger, spa, poolside, Sports & Health club och golfbana. Dessutom kommer Inez och Ernst vara helt nyrenoverad när vi slår upp portarna i mitten av mars. Rollen innebär att... - ha förståelse och det brinnande intresset för råvaror, dess smaker och hur de kan kombineras för att skapa och upplevelserika kalla rätter enligt våra koncept - ha förmågan att skapa tilltalande och vackra upplägg, inklusive dekoration och garnityr och bakverk. - ha goda kunskaper om livsmedelssäkerhet, inklusive korrekt förvaring av livsmedel och hygienrutiner för att säkerställa en säker arbetsmiljö. - har ett brinnande intresse för ett hållbart kallkök Stämmer det in på dig att du... - gillar att bolla koncept, menyer och recept - är engagerad med erfarenhet av att leda och stötta personal i drift - gillar variationen av att jobba dag- och kvällstid. (Vi följer kollektivavtal) ..ja, då ser vi fram emot att just du blir vår nya kollega I din roll kommer du att jobba nära köksmästaren, souscheferna och så klart övriga i teamet för att utveckla kallskänken dit vi vill. På Inez och Ernst (https://www.sanktjorgenpark.se/mat-dryck/restauranger/inezernst) serverar vi nyskapande, innovativa smakupplevelser i en miljö med mycket kärlek och glödande intresse. På Greenhouse (https://www.sanktjorgenpark.se/mat-dryck/restauranger/greenhouse) erbjuds vällagad husmanskost med twist och med stor variation på utbudet. Garden Café (https://www.sanktjorgenpark.se/mat-dryck/restauranger/garden-cafe)är vår hälsosamma bistro med go'saker för de flesta. Bula bar och mat (https://www.sanktjorgenpark.se/mat-dryck/restauranger/bula-bar) har de perfekta förutsättningarna för att njuta av ett glas vin, en cocktails och något gott att äta till. Vi samarbetar med en lokal grönsaksodlare ett stenkast bort. Just i den trädgården, där vår grundare en gång i tiden lekte hemma hos farmor och farfar, Inez och Ernst. Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats 💚. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass! Förmåner Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m. Ansökan Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vänta inte med att skicka in din ansökan, då intervjuer sker löpande. och tillsättning tänker vi någon gång efter jul och nyår. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet.

13 mars 2024
Sista ansökan:
30 augusti 2024