Kockar till Fabriken Salthamn - Visby
Jacqueline Raymond AB
Kockar och kallskänkor

Kock - Chef Vill du jobba i ett dynamiskt Team på en av Gotlands vackraste och mest unika platser vid havet? Vi söker nu förstärkning och nya förmågor till vårt köksteam inför sommaren 2025 För fjärde året rad år öppnar vi åter upp vår välbesökta och omskriva sommarrestaurang i den gamla Fabriken , strax norr om Visby. Vår medelhavs inspirerade innergård är platsen för vår krog och vår eventverksamhet och våra menyer och koncept bygger mycket på vad vårt eget organiska trädgårdsland ger oss för säsongen. I slutet av 2022 blev vi omnämnda i prestigefulla Forbes magazine som en av ”Next place to Eat”. Nu fortsätter vi utveckla vår produkt och vårt varumärke till nya nivåer Därför söker vi nu dig som vill vara med på vår resa framåt och utveckla verksamheten vidare Vi söker dig som har en stor passion och glädje för mat och som har en kreativ och nyskapande ådra med känsla för hög kvalitet. Om tjänsten Vi ser gärna att du har relevant utbildning och/eller ett par års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök eller annan liknade verksamhet. I tillägg ser vi att du är en team spelare som tycker om att jobba intensivt i en vacker och inspirerande utomhusmiljö med öppet kök och nära gästkontakt Prestigelös, positiv med god samarbets och kommunikationsförmåga är andra egenskaper som ger framgång i vårt företag. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund då vi har en multikulturell företagsorganisation. Tjänsten är en säsongs anställning med start i slutet av maj fram till slutet av augusti, med möjlighet till förlängning. Till tjänsten ingår ett boende vid havet med delat kök/ badrum Vi ser fram emot din ansökan

10 juni 2025
Sista ansökan:
10 juli 2025
Preppkock på Logen
Ästad Vingård AB
Kockar och kallskänkor

Kom och laga mat på en av Sveriges största vingårdar! Restaurang Logen söker nu en preppkock för arbete måndag till fredag under sommarsäsongen. Du har möjlighet att kliva på en 100% alternativt 80% tjänst OM TJÄNSTEN Som preppkock ansvarar du för att förbereda råvaror och ingredienser inför lunch- och/eller middagsservice, för personal och gäster. Du arbetar tätt tillsammans med kökschef, souschef och resten av köksteamet för att säkerställa att allt är redo i tid och håller en hög kvalitet. OM DIG Du är noggrann, har god känsla för struktur och arbetar effektivt även under tidspress. Du planerar smart för att hinna klart i tid och trivs med rutiner. Samarbete faller dig naturligt, och du bidrar till en positiv stämning i köket. FAKTA Omfattning: 100% alt. 80% Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Period: Omgående t.o.m. 15 september Lön: Månads-, vecko- eller timlön enligt ö.k. Eventuellt kommer du att behöva köra bil för att utföra enklare ärenden. Egen tillgång till bil är också en fördel eftersom det inte går någon lokaltrafik till Ästad Vingård. ÄSTAD VINGÅRD Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar med ekologisk vinodling och egen vinproduktion. I huvudsak odlas druvan Solaris med fokus på mousserande vin. På gården finns 82 rum för övernattande gäster, samt konferensmöjligheter för 100+ deltagare. Här finns även Sinnenas Spa som inspirerats av de omgivande naturreservaten Åkulla bokskogar. Restaurangerna Logen och Smakbaren serverar allt från frukost till lunch, mellanrätter och middag. I anslutning till Ästad Vingård ligger även Restaurang ÄNG. Ästad Vingård är ett familjeägt företag i tredje generationen och ligger strax utanför Varberg. SÖK TJÄNSTEN Sök tjänsten genom att fylla i formuläret via länken! Frågor? Kontakta Caroline Johansson, köksmästare på Logen, [email protected]

10 juni 2025
Sista ansökan:
10 juli 2025
Kock med erfarenhet av Indian fusion matlagning
Grand Hotel i Mölle AB
Kockar och kallskänkor

Grand Hôtel Mölle is for more than 60 years run by the Dahlberg Family. Except the hotell with its famous restaurant the family is also responsible for our own green houses and the refining of all the goodies from the Kulla peninsula. Stunning view and exciting nature - In the magnificent Maritime dining room with its ceiling paintings as well as down by Mölle harbour in "Båthuset", the best of food in Skåne and Sweden is served. Quality and creativity with the best of local rawmaterial, ecological vegetables, fish and meat, locally produced. The cuisine is inspired by the best and most delicate combinations of the world in a modern interpretation. Grand Hotell Mölle now opens a new window to the world. This is where it happens with the focus on the Asian cuisine! Grand Hotell Mölle is open all year around and our guests is a mix of internationell business guests, conferece guests and tourists. We serve breakfast, lunch, a la carte, fine dining, conferences, buffe, weddings, corporate parties, christmas buffe etc. We are now recruiting creative and experienced Chefs that have a burning interest for cooking and specifically so with focus on the genuine Indian cuisine. As a Chef you have a close cooperation with our full kitchen team, you master the genuine Indian cuisine and you are also into "Indian Fusion Cooking". You have atleast 5 years experience from cold and hot kitchen and like the variations from lunch, a la carte, party and catering. You are a trained Chef and/or have a broad and documented experience of the Indian cuisine and a great interest in cooking, rawmaterial and of working in a flat organisation with a teamspirit. You always want to offer our guests excellently cocked food and you handle raw material with knowledge and respect for taste, hygiene, economy and environment. You have creative ideas, energy, and working spirit that you would like to share. You like to work with others but can also take responsibility and don´t mind to sometimes work by your self. As a person you are knowledgeable and goal oriented to always achieve the best and effective work mode. You are fluent orally and in writing in Indian and English, Swedish is a merit In your cover letter please tell us more about your previous experience as chef and about your interest in the variations of the Indian cuisine. How you can contribute to the success of our Indian menu. Recruting is ongoing so please send your application to us ASAP. We are looking forward to your application!

10 juni 2025
Sista ansökan:
1 juli 2025
Vi söker förstärkning i vårt kök!
G.F. Hotell och Konferens AB
Kockar och kallskänkor

Gustaf Fröding Hotell & Konferens är en del av hotellkedjan Best Western, och med över 50 år i hotellbranschen är hotellet ett klassiskt resemål för dansbandsgäster, men även ett självklart val för många vid konferenser och sommarvistelser. Vår restaurangverksamhet serverar mat cirka 18 timmar om dygnet, och vi behöver nu förstärkning till vårt köksteam. Sommartid är hotellet en oas för våra gäster, där de kan njuta av hotellfrukost, bad i vår utomhuspool och god mat och dryck på poolområdet. Vi serverar á la carte mellan 12.00-23.00 varje dag, från en bred meny där vi vill att alla våra gäster ska ha möjlighet att hitta något gott att äta. Utöver á la carte har vi även bokade sällskap med förbeställda menyer, så som golfsällskap, bussresenärer, företagsevent och andra typer av större grupper. Under höst, vinter och vår serveras vår populära lunchbuffé måndag-fredag varje vecka, där vi alltid serverar en stor salladsbuffé, två protein samt ett vegetariskt alternativ. Lunchen lockar konferensgäster, lunchgäster utifrån samt gruppbokningar. Kvällstid serveras á la carte-meny, och även här kan man förvänta sig att vi har en hel del bokat när det kommer till konferensmiddagar, bussgrupper, företagsevent och andra typer av större grupper. När vintern och julen närmar sig så är det ju en självklarhet att vi dukar upp för julbord. Då serverar vi julluncher och julbord till tusentals gäster under julbordsperioden. Vår kökspersonal arbetar närmast vår kökschef samt vår F&B Manager. Vem söker vi? Du ska vara flexibel och samarbetsvillig Du ska vara en teammänniska Du ska ha goda kunskaper i matlagning och tidigare vana från hotell, restaurang eller storkök Du ska ha goda kunskaper i svenska språket Du ska ha goda kunskaper om HACCP, livsmedelshygien och allergener Du ska kunna ha många bollar i luften och förstå att kommunikation är nyckeln till framgång Vi älskar människor som tar sitt arbete på allvar och har en yrkesstolthet. Tjänsten är förlagd på varierad arbetstid, där helgarbete och kvällsarbete förekommer. Tjänsten inleds med sex månaders provanställning, som sedan går över till en tillsvidaretjänst. Vad kan du förvänta dig av oss? Ett fartfyllt arbete med mycket variation En arbetsplats som är en del av Visita och HRF och efterföljer kollektivavtal Kollektivavtalsenlig lön, OB, semesterlön, pension - allt som för oss är en självklarhet att vår personal ska ha enligt kollektivavtal Goda möjligheter att utvecklas och lära sig nya saker! Intervjuer kommer ske löpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vår förhoppning är att tillsätta tjänsten under juli månad. Ansökan sker enbart via angiven mail i annonsen på Platsbanken, och du blir kallad till intervju om det blir aktuellt.

10 juni 2025
Sista ansökan:
10 juli 2025
Kock extra Körunda Golfbistro, Ösmo
Fraiche Bra Mat i Sverige AB
Kockar och kallskänkor

Vi söker ytterligare en kock till vår charmiga lilla golfbistro! Här serverar vi hemlagad mat, och härlig fika med guldkant i en avslappnad miljö med härlig utsikt över alla gröna och sköna greener! Vi gör även catering och så har vi många olika event här på golfklubben som vi förser med mat och dryck. hit söker vi nu en ytterligare kollega som kan hoppa in och jobba i köket , vara med och preppa för kommande dagar och beställningar. hos oss är det viktigt att du är lyhörd och smaksäker, att du har god ordning och gillar tempo och såklart att ha kul på jobbet för det har vi här! OBS DU BEHÖVER HA KÖRKORT FÖR ATT TA DIG TILL OSS! ( 40 min promenad från Ösmo station) Varmt välkommen med din ansökan!

10 juni 2025
Sista ansökan:
3 juli 2025
Sommarjobb Kock
TG Drift AB
Kockar och kallskänkor

Vi söker nu en kock till sommaren, vi efterfrågar 1-3 års yrkesvana och som genomgått hygienprogram (HACCP). Tillagning av à la carte rätter samt till större festligheter så som bröllop och dylikt. Du ska vara glad, positiv, noggrann, ambitiös och stresstålig och kunna arbeta både i team och självständigt. Ni kommer erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger med focus på kvällstid. Vi erbjuder en trygg anställning, varierade arbetstider och villkor enligt kollektivavtal. Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss! Skicka in din ansökan redan idag. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Mejla [email protected] och märk ansökan med Kock. Lite om oss: Tällbergsgården / Johanssons Restaurang är ett hotell med gamla anor och som lyser av riktig dalaatmosfär. Vi står för hög personlig service och en familjekänsla utöver det vanliga. I vår vackra matsal med en storslagen utsikt över Siljan och de blånade bergen serveras allt från modern husmanskost till olika spännande avsmakningsmenyer.

10 juni 2025
Sista ansökan:
10 juli 2025
Kock på Deltid, Medborgarplatsen i Stockholm
Mr Zwegro Bar AB
Kockar och kallskänkor

Vi är en restaurang och bar med Planksteks koncept som öppnades i mars 2025. Vi specialiserar oss på öldryck som levereras från svenska små mikrobryggerier. AKUT Vi serverar klassisk genuin husmanskost som serveras som plankstek!! Restaurangen ligger centralt på Medborgarplatsen och har öppettider vardagar 15:00-23:00 och helgerna mellan klockan 15:00- 01:00. Arbetsuppgifter: Vi söker nu dig som är utbildad kock alternativt har minst tre års yrkeserfarenhet som kock. Tjänsten är på deltid cirka 50 %. Arbetstiden är förlagd till kvällar och helger efter kl 15. Lön enligt kollektivavtal.

9 juni 2025
Sista ansökan:
10 juli 2025
Kock till Boston Grill
Nya Sportbaren i Norrköping AB
Kockar och kallskänkor

Bli en del av teamet på Boston Grill Som anställd på Boston är du en viktig del av en stark gemenskap och ett engagerat team. Tillsammans utvecklar vi verksamheten med målet att alltid erbjuda våra gäster en förstklassig upplevelse – både på tallriken och i servicen. Vi tror att din personlighet, erfarenhet och ditt engagemang är våra största tillgångar. Därför söker vi dig som har en genuin passion för mat, dryck, sport och människor. Hos oss får du vara med och påverka menyn – både för lunch och à la carte – och bidra med dina idéer och kunskaper. Vem är du? Du är en lagspelare som alltid strävar efter att leverera det lilla extra, både till gäster och kollegor. Du är öppen, positiv och har ett starkt engagemang för branschen. Du behärskar svenska i tal och skrift och trivs i en social och fartfylld miljö. Vi ser gärna att du har: Erfarenhet av både lunch- och à la carte-servering Förmågan att arbeta i högt tempo utan att tumma på kvalitet Ett intresse för att utvecklas och ta ansvar En prestigelös attityd och vilja att samarbeta Om tjänsten: Tjänsten är en deltidsanställning på cirka 80 %, med möjlighet till heltid för rätt person. Arbetstiderna varierar och inkluderar, dag, kväll och helg. Vill du bli en del av Boston Grill och utvecklas tillsammans med oss? Skicka in din ansökan redan idag!

9 juni 2025
Sista ansökan:
9 juli 2025
Copy of Självständig superkock med oslagbart driv? Vi måste snacka!
NR drift AB
Kockar och kallskänkor

Välkommen till Nordrest i Växjö! Vi har en varierande och unik verksamhet då vi driver både café, restaurang och en omfattande catering med olika typer av event på Linnéuniversitet i Växjö. Våra enheter är Restaurang Kristina, Restaurang Rasken, Café Astrakan och Salladsbaren serverar dagligen runt 400 lunch. Vi lagar all mat med stort engagemang och från grunden. I vårt kallkök producerar vi smörgåsar, sallader och bakverk till vår café- och cateringverksamhet. Därutöver arbetar vi med konferenser, bufféer och middagsbeställningar. Kort om tjänsten Vi söker förstärkning till våra restauranger på campus i Växjö. För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. Tjänsten är framförallt förlagd på dagtid. Vad säger kollegorna om Nordrest ”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ” Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest Kollektivavtal och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag Stor kick-off för alla varje år Möjlighet till kompetensutveckling Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ Vem är då vår nya drömkollega? Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Vi vill att du har: 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande Goda kunskaper i svenska och engelska B-körkort Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe: Tidigare arbetslivserfarenhet som kock Erfarenhet av menyplanering och varubeställning Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001 Om Nordrest Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast, dock senast 1 juli. Anställningsform: Tillsvidareanställd Omfattning: 100 % eller enligt överenskommelse Tillträde: Augusti eller enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse

9 juni 2025
Sista ansökan:
26 november 2025
Kock till Restaurang Veroni på BW Plus Hotel Kungens Kurva
Got City Center Hotels AB
Kockar och kallskänkor

Är du en kock med passion för italiensk mat? Då passar du nog perfekt till vårt 4-stjärniga hotell i Kungens Kurva! Vi söker nu kock till Restaurang Veroni Om tjänsten: Best Western Plus Hotel Kungens Kurva är ett 4-stjärnigt hotell med en hög kvalitetsnivå och en stark karaktär. Hotellet är nybyggt och öppnade i november 2023. Utöver våra 91 mysiga hotellrum i varierande storlek så finns det en italiensk restaurang vid namn Veroni. Här serveras både lunch och middag till boende gäster, förbipasserande eller bokade grupper. Arbetsuppgifter: Laga fantastisk italiensk mat. Förberedelse, tillagning och disk/städning Servera både lunch och middag till våra gäster Se till att köket alltid är rent och säkert. Värdskap då du alltid arbetar framför gästen i ett öppet kök. Vem vi söker: Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i kök, helst med italiensk mat. Som är kreativ, snabb och älskar matlagning. Som även kan prata svenska och engelska. Pluspoäng om du kan italienska. Meriterande med erfarenhet inom kallkök, varmkök, frukost, a la carte. Om arbetet: Arbetsplatsen har kollektivavtal Visita-Unionen, Visita-HRF. Arbetet utförs vardagar och helger, vi söker både heltid, deltid och vid behov.

9 juni 2025
Sista ansökan:
26 november 2025