Hedenlunda Slott söker kock

Hedenlunda Slott söker kock Om oss: Hedenlunda Slott är ett familjeägt hotell med inriktning på konferens, bröllop & spaweekend. Vackert belagt i hjärtat av Sörmland, c:a 5km söder om Flen, med plats för c:a 50 spaweekend gäster, c:a 120 bröllopsgäster eller upp till c:a 400 konferensgäster. Om Dig: Du är matintresserad & kvalitetsinriktad med utbildning och/eller några års erfarenhet inom hotell/restaurangmatlagning. Om jobbet: Arbetsuppgifterna inkluderar alla områden med både kall- & varmkök, köksdisk, bageri/konditori och frukost. Vi lagar all mat från grunden till kvalitetsmedvetna gäster, vilket kräver planering, kunskap, logistik & en kärlek till kokkonsten. Arbetstider är varierande, dagtid, kväller & helger.

7 maj 2024
Sista ansökan:
6 juni 2024
Kock till Skara Konsthotell

Skapa unika smakupplevelser i en växande Hotellkedja som A la carte kock på Skara Konsthotell i Skara. Är du intresserad av att tillsammans med andra nå uppsatta mål och få nöjda gäster? Då ska du ta chansen att utvecklas med oss på Skara Stadshotell! Nu har du möjligheten att få växa inom Sveriges roligaste bransch. Hos oss får du ett varierande arbete med gästen och teamet i fokus. Som kock kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor för att ge bästa möjliga smakupplevelse till våra gäster. Att ge restaurangens och hotellets gäster suverän service, mat med mycket god kvalitet och en fin upplevelse är något du brinner för. Om du drömmer om att få utvecklas i rollen som kock, ges möjlighet till karriär, vill arbeta i en fartfylld miljö tillsammans med härliga kollegor, är det här en chans du inte bör missa!   Ditt anställningserbjudande Som anställd på Skara Konsthotell får du lön enligt överenskommelse, tillgång till friskvårdsbidrag samt flertalet rabatter. Du kommer att ingå i ett kompetent team som samarbetar och utvecklar varandra. Du kommer att få stöd och hjälp av en engagerad Köksmästare och erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där du kan känna dig bekväm och motiverad. I takt med att kedjan ständigt utvecklas men också växer, kommer det att finnas spännande karriärmöjligheter för rätt person framöver.   Dina arbetsuppgifter I rollen som kock skapar du tillsammans med dina kollegor i köket, inte bara utsökta måltider, ni har även roligt och bjuder på er själva. Du är därmed högst delaktig i att skapa en miljö där både personal och gäster stortrivs. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: arbeta med främst A la carte och större bokningar, enstaka gånger även lunch arbeta i en snabb miljö med hög service arbeta med allt från ordinarie drift till stora event som bröllop och fester för hundratals personer i en sittning du hjälper till i annan station vid behov I rollen får du vara kreativ och arbeta med detaljerna som för samman hotellet och närområdet på en tallrik. Vår ambition är att arbeta så långt det är möjligt med lokala producenter för både mat och dryck samt värna om den kreativitet som finns i köket. Ett gemensamt mål är att vi ska vara där gästen är för att kunna ge den service våra gäster minns och vill tillbaka till. Detta kräver ett högt engagemang från alla som arbetar på hotellet.   Värt att veta                        Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna varierar mellan dag, kvällar, helger och helgdagar. Du kommer att arbeta efter schema med start enligt överenskommelse. Skara Konsthotell har kollektivavtal med Unionen och HRF Din anställning börjar med en introduktion. Detta ger dig möjlighet att lära dig allt som du behöver veta för att utföra ditt arbete på ett korrekt och effektivt sätt.   Våra förväntningar Vi söker dig som älskar att laga mat och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara, allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse För att arbeta som kock hos oss behöver du: utbildning som är relevant för tjänsten tidigare arbetslivserfarenhet inom hotell, konferensanläggning eller restaurang goda kunskaper i svenska arbeta strukturerat och organiserat förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo vana av att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter Du sätter stort värde i ditt bemötande mot gästen samt mot dina kollegor vilket gör att du har en god kommunikationsförmåga,  trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Du har ett öga för detaljer och leverera med extra omtanke ligger i din natur.   Så här söker du Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsten besvaras av Food & Beverage Manager Jonathan Koca på  [email protected] Sista dag för att ansöka om tjänsten är den 31 maj.

7 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
kock italiensk kök

Vi söker en kock till vårt genuina italienska kök. Vi är en kvarterskrog i kungsängen med varm stämning och högt tempo. Lokalen är öppen för middag sju dagar i veckan. Vi levererar en genuin italiensk upplevelse till gästerna i allt från råvaror till service. Det höga tempot avspeglar sig även i köket som har stor belastning och krav på att varje dag servera italienska rätter av högsta kvalitet. Därför söker vi nu en driven kock, önskvärt erfarenhet av det italienska köket. Vem är du? • Har minst 1-2 års kulinarisk erfarenhet från en restaurang med fullservice och hög volym. • Har stor kunskap om och erfarenhet av det italienska köket. • Är tillförlitlig, strukturerad och har god samarbetsförmåga. • Är kreativ och har en passion för att alltid servera mat av högsta nivå. • Du talar engelska och svenska. Kunskaper i italienska är en mycket stor fördel.

7 maj 2024
Sista ansökan:
6 juni 2024
Lagspelande kock till Urban deli Sickla

Om Urban Deli Vår vision är att inspirera i omställningen till framtidens mat. Oavsett om du väljer att äta hos oss, hemma eller någon annanstans. Det gör vi bland annat genom att arbeta branschöverskridande. Vi samlar helt enkelt restaurang, bar, butik och saluhall under ett och samma tak, för att skapa en kul och stimulerande mötesplats. Idag finns vi i Sickla,påNytorget, Sveavägen (där vi också har hotell och Takpark) och i Hagastaden.På Urban Deli jobbar drygt 250 medarbetare med samma önskan och drivkraft: Att ge våra gäster bra service och dela med sig av kunskap och inspiration om mat och dryck. Vi vill bidra till en framtidssäkrad måltid, utan att det sker på bekostnad av upplevelse, smak eller näringsinnehåll. Ett lyckligare matliv, helt enkelt. Dina arbetsuppgifter Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att vi har produkter av högsta kvalitet, ett bra samarbete och god stämning med övriga avdelningar och är delaktig till att ge våra gäster och kunder en upplevelse i toppklass. Dina arbetsuppgifter är bland annat: Säkerställa högsta möjliga kvalitet på maten med hållbarhet i fokus Säkerställa hygien, service, miljö och koncept Säkerställa att alla rutiner följs Om dig Det viktigaste med dig är att du verkligen brinner för mat och dryck och gillar att jobba i team. Vi tänker att du, liksom vi, är prestigelösa lagspelare som sätter stor vikt vid samarbete och kommunikation mellan alla kollegor på våra avdelningar. Vi tror även att du triggas av att nå högt uppsatta mål och är en glad, positiv och energisk person med en servicekänsla utöver det vanliga. Urban Deli genomgår just nu en förändringsresa där vi kommer lägga stort fokus på att inspirera i omställningen till framtidens mat. Därför blir det viktigt att även du är nyfiken och kanske redan nu engagerad i frågor kring mat så som hållbarhet, food tech, klimatpåverkan och smakrikedom! Du gillar högt tempo, har stor driv och kan hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du trivs i en snabbfotad miljö med schyssta villkor och att få vara en del av en utvecklande arbetskultur. På Urban Deli ska vi inspireras och lära av vår omvärld men också av varandra. Därför uppskattar vi om du vill vara med och ompröva det klassiska och inspirera till det oupptäckta när det kommer till matlagning. Vi ser gärnaatt du har några års erfarenhet av kockyrket och har arbetat med À la carte matlagning tidigare. Om vårt erbjudandeVi är på en resa och vill bygga ett team som ska leda utvecklingen av framtidens mat och vara en frontlöpare för andra i branschen. För att kunna ligga i framkant ska UD präglas av innovation, kunskap och passion och de insikterna delar vi gärna med dig. Vår huvudägare är Axfood och genom att få vara en del av en större koncern så ser vi en massa fördelar med vad våra upptäckter också kan bidra med till våra systerbolag men också till andra. Att vi dessutom får ta del av resurser hos en av Sveriges största Dagligvaruhandlare är ju inte så pjåkigt heller och vill du utvecklas inom Axfood-koncernen så finns det fina karriärmöjligheter till det. Vi tycker att det är viktigt att du får samma möjlighet till inspiration och kunskap som våra gäster. Därför har du som medarbetare också förmånliga rabatter i restaurangen och butiken, samt får ta del av forskning och tendenser gällande framtidens mat. Självklart får du också en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Vårt viktigaste bidrag är nog ändå att tillsammans med oss vara med och inspirera i omställningen till framtidens mat! Arbetstiderna är blandade dag, kväll & helg. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är 27 maj, men urval och intervjuer sker löpande så vänta in med att skicka in din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan! Länkar:Urban DeliSickla (urbandeli.se)

7 maj 2024
Sista ansökan:
24 oktober 2024
Kock Stockholm - Extrajobb/Fast - Lön inom 48h💰

JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. VILKA ÄRFRAM BEMANNING? På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta pårestaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och på riktigtbrinner för restaurangbranschen. Självklart är vi ettauktoriserat bemanningsföretag,medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal. Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt,tar inga fångar ochhar för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen. FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterkrogar, ledande hotellkedjor, företagsrestauranger och mötesanläggningardär gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster med schysst nivå och god stämning.När du jobbar med oss behöver du aldrig att behöva skämmas för det som går ut genom luckan. Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med oss och joinar du FRAM snart så kan du iskallt räkna med en plats i innersta kretsen,fastanställning (om du vill) med toppenpröjs där vi på FRAM, helt och hållet, anpassar oss efter dig (inget bullshit). VEM ÄR DU? FRAM söker dig som som är hel och ren,har några år under bältet som kock, kallis eller souschef och har lite koll på det mesta. Du behöver inte vara superuttad eller jobbat på stjärnkrogmen dina knivar ska vara slipade och dina dojjor snabba. Hos oss sitter du aldrig i skiten men du ska kunna beta av en micelista och hajja hur service funkar här i stan vare sig du vill köra på ettschysst lunchpang, en flashigbankett middag eller något hardcore a la carté ställe. Du är sådär lagom social som bara du är,kan tugget och genuint gillar ditt yrke. FRAM ERBJUDER! Låt oss skippa skitsnacket. Joinar du oss på FRAMså kommerdu, ditt välbefinnade alltid först och främst och vi kommer alltidatt hålla din rygg. Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det. Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart. Betalda resor till och från jobbet vid längre resor. Jobba när du vill, som du vill. Busskort. Arbetskläder. FLEXIBEL LÖN. Vierbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat, tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?ANSÖKAN. Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag.I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande i maj.Start: När du vill och kan i maj.Lön: Bra!Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal. Sökord: köksbiträde, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunchrestaurang, konferens, service,

7 maj 2024
Sista ansökan:
12 maj 2024
Kock

Vi söker kockar som har ett intresse för branschen och tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom yrkesområdet. Du kommer att jobba med en levande á la carte och spännande miljö. Vi jobbar konstant med att utveckla våra menyer och råvaror för att leverera en spännande meny. Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas. Här vill vi ha inspiration och utveckling. Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV. För att se våra menyer gå in på www.lepainfrancais.se Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

7 maj 2024
Sista ansökan:
6 juni 2024
Krusmyntagården söker kockar

Krusmyntagårdens Restaurang ligger naturskönt vid havet. Huvudsakliga arbetsuppgifter Vi söker nu efter kockar som har minst 1 års erfarenhet av, har en hög servicekänsla, brinner för att ge varje enskild gäst det där lilla extra som gör att den längtar efter att komma tillbaka redan innan den har gått. Då vi är en ambulerande restaurang måste man kunna hantera stressiga situationer på ett lugnt & trevligt sätt. Arbetstiden är förlagd på dagar, kvällar, vardagar som helger Vi vill att all personal känner sig delaktiga i verksamheten och att alla har en känsla av ägarskap. Uppgifterna kan vara varierande från dag till dag och vi jobbar med gästen i fokus i alla led. Bra attityd, hög arbetsmoral, karaktär och engagemang är egenskaper som vi lägger stor vikt vid och kan ofta var mer avgörande än erfarenhet. Restaurangen är uppdelad i flera delad/kök där det serveras en lättare meny, måndag-söndag 11–17 samt att vi erbjuder våra väldigt uppskattade ”grillkvällar” onsdag-lördag från 17:00. Utöver detta så har vi även vår ”restaurang i restaurangen” som vi kallar för GT-Villan. Här serveras det mat och vin från ett eget utekök alla kvällar 28/6 – 4/8 Känner du att beskrivningen passar bra in på dig så ser vi fram emot din ansökan. Tjänsten kommer tillsättas snarast. Boende kan ordnas. Om Krusmyntagården Ett stenkast från havet strax norr om Visby ligger Krusmyntagården. Här kan du fika, äta, handla i vår mysiga butik och strosa i vår örtgård med mändger av olika växter. I femtio år har vi varit det självklara utflyktsmålet för många. Så kom hit du med och njut av dofterna, smakerna och havet! Krusmyntagården med tillhörande örtagård uppfördes av Ingeborg Lingegård 1969-1971. Lena Blomqvist var ägare under åren 1981-2017 och utvecklade Krusmyntagården till ett välkänt varumärke för kryddblandningar och som ett av Gotlands största besöksmål. Under åren byggdes efterhand butik, restaurang, café samt en webbshop. Nuvarande ägare är sedan 2017 Karl Törngren

7 maj 2024
Sista ansökan:
6 juni 2024
Kock, pasta

Tellus Pizza bedriver sin verksamhet framgångsrikt sedan 2006 . Vi är kända för maten och service. Nu när en av våra trotjänare efter många år har valt att gå vidare söker vi en ung energisk pasta kock med några års erfarenhet. Vi har ett fåtal men mycket populära pastarätter som du måste göras enligt vad som är brukligt hos oss. Dessutom har vi som andra pizzerior även enkla standard rätter på meny. Du skall också vid behov hjälpa till i pizzadelen som är vår stora inkomstkälla. Om du även kan öppna pizza eller vill lära dig är det meriterande. Du måste vara stresstålig då vi stundtals har mycket hög omsättning under kort tid.

7 maj 2024
Sista ansökan:
17 maj 2024
Kock/köksansvarig

Till Clubhouse behöver vi utöka vår personalstyrka med en duktig och ambitiös kock/köksansvarig. Du kommer att vara med och utveckla både varm- och kallkök, vara med och planera event bröllop och företagsjippo. Du klarar av högt tempo är noggrann men samtidigt ska du vara flexibel Du brinner för att leverera och har viljan att utvecklia både dig själv och vår restaurang, är ordningsam och positiv Menyläggning beställning med mera ingår i jobbet. Jobba i kök enklare uppgifter kassa och event även utanför Kristianstad

7 maj 2024
Sista ansökan:
15 juni 2024
Kock jobb

Jobb!!! Jobbet är i Ösmo, du behöver bil eller så kan du bo på hotell. Vilka är vi? Vi är en dynamiskt utvecklande grupp kockar som har en stor passion för matlagning. Eftersom vi vet att många restauranger, hotell och cateringfirmor i och runt Stockholm står inför olika utmaningar, skapade vi vårt företag "The Best Chefs" för att hjälpa andra i nöd. Vårt företag växer och vi söker ännu fler passionerade och duktiga kockar som vill jobba med oss. Vad förväntar vi oss? Du måste vara självständig i köket, stresstålig, professionell och ha erfarenhet. Vi får fler och fler beställningar. Om du är intresserad, vänta inte! Kontakta oss och skicka ditt CV till: [email protected] www.thebestchefs.se

7 maj 2024
Sista ansökan:
6 juni 2024