Now we are looking for chefs for summer 2025! As a chef at Granö Beckasin, you are part of the team in our organic certified restaurant. The forest and the river are close by and act as a source of inspiration. You know natural cooking and pure flavors. You work closely with the head chef and sous chef in a small team where everyone helps to give the guest a memorable experience. Granö Beckasin is the hub for nature tourism in Västerbotten Sweden and the restaurant is the result of our vision to elevate local ingredients and food traditions. You have previous experience of à la carte cooking and can manage all parts of a restaurant kitchen. You work solution-focused both alone and in a team. You speak English fluently and correct with our foreign guests and colleagues. We offer seasonal employment of 50-100% depending on the situation. Start of employment by agreement. Great possibilities for extension of working period! We have signed a union agreement with the possibility of individual salary setting. Accommodation options are available. In your free time, you can borrow equipment to enjoy the wild life activities and forest. Feel free to get in touch with any questions! Apply now!
Nu söker vi en till kock inför sommar 2025! Som kock på Granö Beckasin är du en del av teamet i vår KRAV-märkta restaurang. Skogen och älven ligger nära och verkar som inspirationskälla. Du gillar naturlig matlagning och rena smaker. Du jobbar nära kökschef och souschef i ett litet team där alla hjälps åt med att ge gästen en minnesvärd upplevelse. Granö Beckasin är navet för naturturism i Västerbotten och restaurangen är resultatet av vår vision att lyfta lokala råvaror och mattraditioner. Du har tidigare erfarenhet av à la carte matlagning och kan hantera ett restaurangköks alla delar. Du jobbar lösningsfokuserat både ensam och i team. Du pratar engelska obehindrat med våra utländska gäster och kollegor. Vi erbjuder säsongsanställning om 50-100% efter överenskommelse. Start enligt överenskommelse. Alla upplägg är öppna för diskussion. Goda möjligheter till förlängning! Vi har kollektivavtal med möjlighet till individuell lönesättning. Boendemöjligheter finns. På fritiden finns möjlighet att låna utrustning för att vistas ute i skog och mark. Välkommen med din ansökan! Hör gärna av dig vid frågor! Sök nu!
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM VEM VI SÖKER: Erfaren och driven person med passion för sitt yrke. Minst några års erfarenhet inom branschen, men inte nödvändigtvis från stjärnkrogar. Trivs med att jobba i olika miljöer och ser det som en möjlighet att utvecklas. Anpassar sig snabbt till nya rutiner och miljöer. En teamspelare med hög social kompetens. Har rätt inställning och ser den som en viktig del av jobbet. HUR DET FUNGERAR: Arbeta på olika platser, ibland flera under samma vecka, eller på längre uppdrag. Du får jobbförslag i god tid och bestämmer själv hur mycket och när du vill arbeta. Möjlighet att arbeta dagtid, kvällar eller specifika dagar beroende på dina önskemål. Flexibilitet och möjlighet att arbeta när det passar dig bäst. Ett extrajobb med en arbetsgivare som bryr sig. FRAM ERBJUDER 150 - 210 kr per timme med möjlighet att få lön inom 48h efter jobbet. Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart. Betalda resor till och från jobbet vid längre resor. Jobba när du vill, som du vill. FLEXIBEL LÖN. Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va? VILKA ÄR FRAM BEMANNING? FRAM är ett personligt bemanningsföretag som specialiserar sig på hotell- och restaurangbranschen. Vi är övertygade om att arbeta med mat och dryck är ett av de roligaste jobben som finns. Vi har framgångsrikt etablerat oss i Göteborg, Malmö och nu även i Stockholm. Vår målsättning är att vara den bästa arbetsgivaren i branschen, med fokus på transparens, ärlighet och en positiv arbetsmiljö. Vi är flera hundra anställda och fortsätter att växa. Våra kunder är allt från lokala kvarterskrogar till stora hotellkedjor och företagsrestauranger. Vi väljer noggrant vilka vi samarbetar med för att säkerställa att du får arbeta på bra arbetsplatser med go stämning. ANSÖKAN I den här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande. Start: Enligt överenskommelse. Lön: 145-190 kr i timmen. Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal. Sökord: servis, matsal, servitör, restaurang, hotell, biträde, restaurangbiträde, bartender, hovmästare, a la carté, lunchrestaurang, konferens, service, runner
Endast 150 meter från Linköpings centralstation ligger Scandic Frimurarehotellet – hotellet där tradition och framtid möts. Beläget strax intill Domkyrkan i en av Linköpings vackraste byggnader ligger vårt moderna och avslappnade hotell med anor från 1912. Hotellet är Östergötlands största och arrangerar allt från möten och bröllop till stora banketter. Vi som jobbar här är närmare hundra medarbetare och vi har vårt ursprung från ungefär hela världen, precis som våra gäster. Att vi är ett stort hotell och att de tre Scandic hotellen i Linköping har gemensam ledning medför mycket goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Nu söker vi en kock till Scandic Frimurarehotellet. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som kock agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet! Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic! Vad innebär rollen som kock? Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet. Vem är du? För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster. Information om tjänsten: Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid. Vi tillämpar provanställning. Din närmsta chef kommer att vara vår köks- och frukostchef. Tjänsten omfattar dagskift och kvällstid under vardagar och helger. Startdatum så snart som möjligt. Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic! Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och om vår kultur! Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic. Delar du våra värderingar? BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD
Vi söker nu en kock till köket på Melanders NK, med passion för matlagning och som tillsammans med oss vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du arbetar i ett härligt, litet team med hög kunskapsnivå och kreativitet. Vi ser att du är en bra lagspelare, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Att du har hjärtat på rätt ställe och en glad och positiv inställning. Här finns det plats för dig som vill utvecklas och har viljan att bidra med dina egna kunskaper och erfarenheter. Sysselsättningsgrad 50%. Vi söker dig som: Har ett genuint intresse och god kunskap om mat och matlagning Har minst 2 års yrkeserfarenhet av att arbeta i ett kök med klassisk svensk matlagning och klassiska svenska råvaror Trivs i både varm- & kallkök. Är utbildad kock Är flexibel, kreativ och lösningsorienterad Brinner för att överträffa gästens förväntningar Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga Om oss: Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har vår främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa. NK:s saluhall är ett kulinariskt mecka för alla sanna mat-entusiaster. På Melanders NK kan du njuta av både fantastisk miljö och gastronomiska upplevelser, oavsett vad du är på för humör. Lunch eller middag i restaurangen, AW med bubbel och ostron i skaldjursbaren eller varför inte slå på stort och ta in en platå med pinfärska skaldjur? Vi erbjuder dig: Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett fantastiskt team En anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner Utvecklingsmöjligheter inom koncernen Kollektivavtal Friskvårdsbidrag Internutbildningar Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss! Rekryteringsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen in med din ansökan!
Om tjänsten Drömmer du om en sommar där du får laga god mat i en miljö fylld av glada semestergäster, vacker utsikt och ett välfungerande köksteam? Till den charmiga semesterresorten Orsa, i hjärtat av Dalarna, söker vi just dig som är en erfaren, självgående kock med passion för matlagning och ett skarpt öga för kvalitet. Hos oss får du chansen att bidra till en arbetsplats där gemenskap, stolthet och serviceanda står i centrum. Tjänsten är en säsongsanställning på 75 % mellan 15/6 – 11/8, med varierande arbetstider där man arbetar med lunchbuffé på dagen och à la carte till middag. Arbetstiderna är varierande och förlagda till både vardagar och helger då verksamheten har öppet sju dagar i veckan. Under denna perioden kommer du arbeta i ett köksteam där respekt, glädje och samarbete är ledord. Köksmästare finns på plats, så du kan fokusera fullt ut på matlagningen utan att behöva tänka på inköp eller budget. Vi söker dig som älskar att stå i köket, oavsett om det gäller att lägga upp en perfekt à la carte-rätt, förbereda en buffé eller se till att det flyter smidigt i produktionen under en intensiv sommarkväll. Du är trygg i din yrkesroll, arbetar strukturerat även i högt tempo och tar ansvar för både smak och presentation. Så om du vill tillbringa sommaren i Dalarna, omgiven av skog, vatten och arbetsglädje, och om du vill laga mat som skapar minnen för både gäster och kollegor – då är det dig vi söker! Du behöver kunna vara tillgänglig för arbete hela perioden 15/6-11/8. Observera att personalboende finns att hyra till ett förmånligt pris. Eget eller delat boende. Vi söker dig som: Har tidigare erfarenhet som kock i restaurang eller storkök Har god samarbetsförmåga och trivs med högt tempo Är självgående, ansvarsfull och lösningsorienterad Har passion för matlagning och en vilja att skapa kvalitet i varje tallrik Pratar svenska eller engelska Vi värdesätter din personlighet och inställning! Vi söker positiva, lösningsorienterade och serviceinriktade personer som trivs i högt tempo och vill göra skillnad i köket. Om Carotte Staff Carotte Staff är en del av Carotte Group – en helhetsleverantör inom mat, dryck, personal och upplevelser. Vi levererar kvalitativa bemannings- och rekryteringstjänster till branschledande kunder inom hotell, restaurang, fastighet och event. Vår styrka ligger i att hitta rätt person till rätt plats, och vårt mål är alltid detsamma – att skapa stolta ambassadörer för Carotte. Hos oss får du arbeta med högkvalitativa uppdrag, engagerade kollegor och stora möjligheter att utvecklas. Övrig information Uppdrag: Säsongsarbete - Brasseri Udden i Orsa Omfattning: 75% Period: 15/6- 11/8 Lön: Enligt kollektivavtal Placering: First Camp- Orsa Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att kontakta ansvarig rekryterare. Välkommen med din ansökan!
Om tjänsten: Vill du ha ett sommarjobb där du får laga god mat i vackra omgivningar, tillsammans med engagerade kollegor och nöjda semestergäster? Då är detta rätt uppdrag för dig. Vi söker nu en driven kock till en idyllisk semesteranläggning i natursköna Leksand i Dalarna. Tjänsten är en säsongsanställning på 75 % mellan 16/6 - 17/10. Du kommer jobba på en lunchbuffé, samt eventuella middagar på förfrågan av större sällskap. Arbetstiderna är varierande och förlagda till både vardagar och helger då verksamheten har öppet sju dagar i veckan. Här arbetar du i ett stabilt köksteam där glädje, struktur och samarbete är centrala värden. Med en köksmästare på plats kan du fokusera helt på själva matlagningen, och du behöver inte fundera på varken budget eller beställningar. Hos oss trivs du som är trygg i ditt hantverk, gillar fartfyllda dagar och vill vara en del av ett team där vi hjälper varandra och har roligt även när det är som mest att göra. Så om du vill tillbringa sommaren i Dalarna, omgiven av skog, vatten och arbetsglädje, och om du vill laga mat som skapar minnen för gäster– då är det dig vi söker! Du behöver kunna vara tillgänglig för arbete hela perioden 16/6 - 17/10. Observera att personalboende finns att hyra till ett förmånligt pris. Eget eller delat boende. Vi söker dig som: Har tidigare erfarenhet som kock i restaurang eller storkök Har god samarbetsförmåga och trivs med högt tempo Är självgående, ansvarsfull och lösningsorienterad Har passion för matlagning och en vilja att skapa kvalitet i varje tallrik Pratar svenska eller engelska Vi värdesätter din personlighet och inställning! Vi söker positiva, lösningsorienterade och serviceinriktade personer som trivs i högt tempo och vill göra skillnad i köket. Om Carotte Staff: Carotte Staff är en del av Carotte Group – en helhetsleverantör inom mat, dryck, personal och upplevelser. Vi levererar kvalitativa bemannings- och rekryteringstjänster till branschledande kunder inom hotell, restaurang, fastighet och event. Vår styrka ligger i att hitta rätt person till rätt plats, och vårt mål är alltid detsamma – att skapa stolta ambassadörer för Carotte. Hos oss får du arbeta med högkvalitativa uppdrag, engagerade kollegor och stora möjligheter att utvecklas. Övrig information: Uppdrag: Säsongsarbete - Moskogen i Leksand Omfattning: 75% Period: 16/6 - 17/10 Lön: Enligt kollektivavtal Placering: Leksand resort- Leksand Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att kontakta ansvarig rekryterare. Välkommen med din ansökan!
Vill du laga mat i en härlig herrgårdsmiljö i sommar? Hooks Herrgård, bara 20 minuter söder om Jönköping, är inte bara en plats – det är en upplevelse! Här samsas fantastisk mat, två golfbanor, ett spa i toppklass och en arbetsplats fylld med glada kollegor. Vårt köksteam, under ledning av vår köksmästare Alexander Frejd, ser nu fram emot att välkomna säsongens stjärnor – och vi hoppas att du är en av dem! Vad vi erbjuder dig En svårslagen arbetsmiljö i ett skönt och sammansvetsat team Fina personalförmåner (vi gillar att skämma bort våra medarbetare) Chansen att laga mat som får våra gäster att jubla Dina arbetsuppgifter Som kock hos oss är du en del av ett glatt och kunnigt team som skapar smakupplevelser för våra gäster – frukostbuffé, lunch och smakrika à la carte-rätter. Vårt moderna kök och bageri ger dig alla förutsättningar att briljera. Om dig Brinner du för matlagning och smaker som sitter? Perfekt! Vi söker dig som: Har utbildning eller erfarenhet som kock Trivs med att jobba i ett kök och kan leverera både husmanskost och à la carte Är driven, engagerad och gillar att jobba i team Har koll på HACCP och egenkontroll Har arbetsglädje och en utpräglad servicekänsla – vi jobbar hårt men har alltid kul! Anställningsvillkor Säsongsanställning maj–september Arbetstid: dag, kväll och varannan helg Tillträde enligt överenskommelse Boende på anläggningen kan ordnas under säsongsanställning Ansökan Vi intervjuar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag – så vänta inte! Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team i sommar.
Nu söker vi fler stjärnor till vårt team på Salt & Sill, Klädesholmen inför sommarsäsongen (april-september) med möjlighet till förlängning. På den gamla sillön Klädesholmen utanför Tjörn ligger Salt & Sill, omgiven av Bohusläns salta klippor och skär. Restaurangen har drivits i nuvarande regi sedan början av 2000-talet med en stark passion för mat och människor, vilket tydligt återspeglas i våra menyer som starkt präglas av lokala kustnära råvaror. Med bryggservering och havsutsikt erbjuder vi en magisk närhet till det föränderliga havet. Anläggningen omfattar idag både hotell, konferens och restaurang. Sommaren är en av de mest efterlängtade tiderna på året för oss och vi tar fasta på att skapa den perfekta sommarstämningen för våra gäster. Vi har högt tryck med mängder av gäster och mycket kul som händer så är du redo för en spännande och händelserik sommar, välkommen till vårt team! Vi söker engagerade personer med en passion för service, som tar ansvar för sina arbetsuppgifter och har ett skarpt öga för detaljer. Förmågan att anpassa sig och trivas i ett team är avgörande hos oss på Salt & Sill, där vi sätter trivsel och samarbete i första rummet. Dina unika egenskaper är betydelsefulla för oss, och vi värdesätter din förmåga att bidra till en arbetsmiljö fylld av glädje och energi. Vi förväntar oss att du bemöter våra gäster med förstklassig service och tar ansvar för att dina uppgifter utförs med precision och effektivitet. Hos oss värdesätts ansvarstagande, engagemang och en positiv attityd högt. Vi uppskattar också flexibilitet och en stark känsla för service. Vi är övertygade om att du, med din kompetens och energi, kommer att stärka vårt team och bidra till en inspirerande arbetsmiljö fylld av möjligheter och utveckling. Vi söker nu fler à la carte kockar till vårt köksteam! Vill du arbeta i ett inspirerande och härligt köksteam med havet som granne? Då har du hittat rätt. Vi lägger stort fokus på havets delikatesser, lokala råvaror och jobbar ständigt för att utvecklas och uppnå högsta möjliga standard. Krav: Minst 2 års erfarenhet av att arbeta som à la carte kock eller i en liknande roll inom restaurangbranschen. Du är kreativ och innovativ och det återspeglas i de matupplevelser du levererar. Förmåga att arbeta under press och leverera högkvalitativa rätter till gästerna med bibehållen presentation och smak. Kreativitet och öga för detaljer för att skapa innovativa och lockande rätter. Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och under högtider. Ansvarsområden: Ansvara för att förbereda och tillaga rätter enligt restaurangens meny och kvalitetsstandarder. Säkerställa att alla rätter serveras med omsorgsfull presentation och i enlighet med recept och riktlinjer. Hantera lager och inköp av ingredienser för att säkerställa tillgången på färska och högkvalitativa råvaror. Samarbeta med kökspersonalen för att säkerställa en smidig drift av restaurangen och en effektiv arbetsmiljö. Bidra med nya idéer och förslag till menyn för att hålla den aktuell och lockande för gästerna. Språkkunskaper: Svenska och Engelska i tal och skrift. Anställningsvillkor: Säsonganställning Arbetstid förlagd både vardagar och helger, dag- och kvällstid Personalboende finns tillgängligt. Lön enligt överenskommelse. Ansökan: Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av vårt team på Salt & Sill! Vi ser fram emot att höra från dig och att tillsammans skapa en minnesvärd sommarsäsong för våra gäster.
Vi söker nu en kock till köket på Melanders NK, med passion för matlagning och som tillsammans med oss vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du arbetar i ett härligt, litet team med hög kunskapsnivå och kreativitet. Vi ser att du är en bra lagspelare, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Att du har hjärtat på rätt ställe och en glad och positiv inställning. Här finns det plats för dig som vill utvecklas och har viljan att bidra med dina egna kunskaper och erfarenheter. Sysselsättningsgrad 50%. Vi söker dig som: Har ett genuint intresse och god kunskap om mat och matlagning Har minst 2 års yrkeserfarenhet av att arbeta i ett kök med klassisk svensk matlagning och klassiska svenska råvaror Trivs i både varm- & kallkök. Är utbildad kock Är flexibel, kreativ och lösningsorienterad Brinner för att överträffa gästens förväntningar Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga Om oss: Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har vår främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa. NK:s saluhall är ett kulinariskt mecka för alla sanna mat-entusiaster. På Melanders NK kan du njuta av både fantastisk miljö och gastronomiska upplevelser, oavsett vad du är på för humör. Lunch eller middag i restaurangen, AW med bubbel och ostron i skaldjursbaren eller varför inte slå på stort och ta in en platå med pinfärska skaldjur? Vi erbjuder dig: Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett fantastiskt team En anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner Utvecklingsmöjligheter inom koncernen Kollektivavtal Friskvårdsbidrag Internutbildningar Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss! Rekryteringsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen in med din ansökan!
Välj ett jobb för att visa detaljer