Gillar du att byta miljö och jobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe? Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen. Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år. Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en god struktur - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön - OB - Resan betald T/R - Boende ingår vid behov - Tjänstepension & försäkringar via Fora ROLLEN Heltid, deltid, säsongsanställning Tjänsten tillsätts omgående VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM OSS Progressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år. Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.
På älvstranden utmed Ångermanälven på en vacker udde ligger vårt destilleri och vårt besökscentrum. Där vill vi ge våra gäster och besökare ett outplånligt minne av sitt besök på världens bästa svenska destilleri. Vill du vara med och bidra till att skriva whiskyhistoria och ge besökare ett fantastiskt sommarminne? Vi söker dig med stor ansvarskänsla och kan jobba utifrån givna direktiv och menyer. Samt att du har vana av att arbete som ensam kock, vana av modern matlagning och uppläggning. Att du är noggrann, ordningsam och ser det som behöver göras, tar egna initiativ. Vi söker kockar för extra jobb samt för sommaren 2025, till vår restaurang och besökscentrum. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Letar du efter nästa kockäventyr? Är du den som skär löken snabbare än din egen skugga? Har du smaksinnet skarpt som en nyvässad kockkniv? Då kan det vara dig vi letar efter! Vi söker dig som älskar tempot i köket, gillar att lösa problem på studs, och som alltid har en ny idé i bakfickan. Hos oss är ingen dag den andra lik – det är nya menyer, nya kök, nya kollegor och nya chanser att glänsa varje vecka. Det är som att jobba i ett kulinariskt äventyrsspel – och vi behöver dig i vårt team! Vad vi erbjuder dig: En fartfylld vardag där du utvecklas som kock i raketfart Möjlighet att jobba på Göteborgs mest spännande restauranger Flexibla arbetstider – du bestämmer själv hur mycket du vill jobba Roliga personalaktiviteter, utbildningar och nätverkande i branschen Kollektivavtal och en trygg anställning Vem är du? Du har gått restaurangutbildning eller lärlingsprogram Du har minst 4 års erfarenhet från ALC-kök Du vill bli bättre, snabbare, skarpare Du är hängiven, stolt över ditt yrke, en problemlösare och flexibel som få Låter det här som din grej? Skicka in din ansökan idag – ju snabbare desto bättre! Om ditt CV får oss att höja på ögonbrynen (på ett bra sätt) så hör vi av oss snabbt för att planera nästa steg mot att bli stjärnan i vårt köksteam! Lön? Såklart! Vi kommer överens – det ska kännas bra för båda.. Varför ska du jobba på RestaurangAssistans? Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser? Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen! Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar! Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning. Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Vi söker efter en passionerad och erfaren kock med god kunskap inom det italienska köket. Du är noggrann, har ett öga för detaljer och trivs med att arbeta i team. Du bör kunna arbeta flexibelt, inklusive kvällar och helger. Hos oss får du chansen att vara en del av ett engagerat köksteam där kvalitet och smak står i fokus. Låter det som du? Skicka in din ansökan redan idag!
Nu söker vi fler stjärnor till vårt team på Salt & Sill, Klädesholmen inför sommarsäsongen (april-september) med möjlighet till förlängning. På den gamla sillön Klädesholmen utanför Tjörn ligger Salt & Sill, omgiven av Bohusläns salta klippor och skär. Restaurangen har drivits i nuvarande regi sedan början av 2000-talet med en stark passion för mat och människor, vilket tydligt återspeglas i våra menyer som starkt präglas av lokala kustnära råvaror. Med bryggservering och havsutsikt erbjuder vi en magisk närhet till det föränderliga havet. Anläggningen omfattar idag både hotell, konferens och restaurang. Sommaren är en av de mest efterlängtade tiderna på året för oss och vi tar fasta på att skapa den perfekta sommarstämningen för våra gäster. Vi har högt tryck med mängder av gäster och mycket kul som händer så är du redo för en spännande och händelserik sommar, välkommen till vårt team! Vi söker engagerade personer med en passion för service, som tar ansvar för sina arbetsuppgifter och har ett skarpt öga för detaljer. Förmågan att anpassa sig och trivas i ett team är avgörande hos oss på Salt & Sill, där vi sätter trivsel och samarbete i första rummet. Dina unika egenskaper är betydelsefulla för oss, och vi värdesätter din förmåga att bidra till en arbetsmiljö fylld av glädje och energi. Vi förväntar oss att du bemöter våra gäster med förstklassig service och tar ansvar för att dina uppgifter utförs med precision och effektivitet. Hos oss värdesätts ansvarstagande, engagemang och en positiv attityd högt. Vi uppskattar också flexibilitet och en stark känsla för service. Vi är övertygade om att du, med din kompetens och energi, kommer att stärka vårt team och bidra till en inspirerande arbetsmiljö fylld av möjligheter och utveckling. Vi söker nu fler à la carte kockar till vårt köksteam! Vill du arbeta i ett inspirerande och härligt köksteam med havet som granne? Då har du hittat rätt. Vi lägger stort fokus på havets delikatesser, lokala råvaror och jobbar ständigt för att utvecklas och uppnå högsta möjliga standard. Krav: Minst 2 års erfarenhet av att arbeta som à la carte kock eller i en liknande roll inom restaurangbranschen. Du är kreativ och innovativ och det återspeglas i de matupplevelser du levererar. Förmåga att arbeta under press och leverera högkvalitativa rätter till gästerna med bibehållen presentation och smak. Kreativitet och öga för detaljer för att skapa innovativa och lockande rätter. Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och under högtider. Ansvarsområden: Ansvara för att förbereda och tillaga rätter enligt restaurangens meny och kvalitetsstandarder. Säkerställa att alla rätter serveras med omsorgsfull presentation och i enlighet med recept och riktlinjer. Hantera lager och inköp av ingredienser för att säkerställa tillgången på färska och högkvalitativa råvaror. Samarbeta med kökspersonalen för att säkerställa en smidig drift av restaurangen och en effektiv arbetsmiljö. Bidra med nya idéer och förslag till menyn för att hålla den aktuell och lockande för gästerna. Språkkunskaper: Svenska och Engelska i tal och skrift. Anställningsvillkor: Säsonganställning Arbetstid förlagd både vardagar och helger, dag- och kvällstid Personalboende finns tillgängligt. Lön enligt överenskommelse. Ansökan: Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av vårt team på Salt & Sill! Vi ser fram emot att höra från dig och att tillsammans skapa en minnesvärd sommarsäsong för våra gäster.
Kock sökes till fisk- och skaldjursbutik i Höllviken. Vi på Norells fisk och skaldjur söker en erfaren och engagerad kock som vill bli en del av vårt team. Arbetet är varierande med mycket ansvar över kök, luncher och produktion samt försäljning över disk. Vi är måna om våra återkommande samt nya kunder och vill alltid arbeta med de bästa råvarorna med god kvalité. Vi söker en person som är serviceinriktad, självgående, ansvarstagande och flytande svenska i tal och skrift. Vi erbjuder en tillsvidare anställning på heltid med 6 månaders provanställning som består av ungefär 75% kökstjänst och 25% butiksbiträde med start efter överenskommelse. Fast månadslön. Attraktivt schema med väldigt få kvällar. Vi söker dig med 2- 4 års erfarenhet från a la carte kök. Är detta något för dig eller någon du känner? Hör gärna av er till: [email protected]
Är du en av våra nästa kock som vill vara med och utvecklas hos en av våra samarbetspartners? Det för att komma framåt. Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att testa nya möjligheter. Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Ha en god struktur - Vara behjälplig hos dina kollegor - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön - Försäkringar betalda - OB - Boende finns vid behov TJÄNSTEN 85-100% Anställningen startas hos oss, och kan komma att övergå direkt hos kunden mär tillfälle ges. VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom hotell och restaurangbranschen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa
Nu söker vi en souschef för ett sommarvikariat som tillsammans med kökschefen ansvarar för den dagliga driften i köket. Vill du ta nästa steg i din karriär? Du kommer att jobba i team med ansvar för den dagliga driften. Det innebär att du kommer ha en ledande roll med ansvar för kvalitetssäkring, varubeställningar, följa satta rutiner, samt coacha kollegor. Vi söker dig som: Har relevant utbildning samt yrkeserfarenhet inom restaurangkök Vill ta nästa steg i din kockkarriär Är noggrann och strukturerad Har ett eget driv, initiativförmåga och gillar att jobba i ett högt tempo Vi erbjuder dig: En rolig arbetsplats med härliga kollegor Ett innovativt koncept i ett snabbt växande bolag Goda utvecklingsmöjligheter inom kedjan Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan! 1 juni - mitten på augusti.
Östermalms Saluhall ligger vid Östermalmstorg i hjärtat av Stockholm. Vi kommer inom kort att öppna upp en krog i hallen som inriktar sig mot vällagad klassiska husmanskost som serverats i klassisk miljö av trogen personal. Arbetet: Du kommer ha övergripande ansvarar för arbetet i köket. Där kommer du att vara en del av vårt team som tillsammans med matsalens servis och hovmästare samt med köket jobbar mot samma mål, att ge våra gäster en fantastik service. Vi söker: Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet som köksmästare och har stor passion för det klassiska svenska köket. Som köksmästare är du bland annat ansvarig för inköp av matvaror, egenkontroll samt en liten del administration så som inventering, kalkylberäkning och planering framåt. Du inspirerar och arbetar tillsammans med dina kockar och övrig personalstyrka. Vi är en liten grupp så det är viktigt att du är prestigelös och förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter. Du kommer givetvis få assistans från din souschef för att få alla delar att fungera. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Lön enligt överenskommelse. Bifoga gärna bild i CV
Östermalms Saluhall ligger vid Östermalmstorg i hjärtat av Stockholm. Vi kommer inom kort att öppna upp Restaurang Hedvig i hallen som inriktar sig mot vällagad klassiska husmanskost som serverats i klassisk miljö av trogen personal. Vi söker nu en erfaren kock som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt meriterande ifall du tidigare erfarenhet som köksmästare. Du är kreativ och har självklart ett stort intresse för matlagning och råvaror. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. "Du blir en del av vårt team som tillsammans vill ge gästerna en kulinarisk upplevelse" Arbetet Du kommer vara en del av vårt team som arbetar i köket som tillsammans jobbar mot samma mål - att ge våra gäster en kulinarisk upplevelse. Vi söker Restaurang Hedvig söker en kock som har erfarenhet från yrket och brinner för ditt arbete. Du strävar alltid efter att leverera välsmakande och väl presenterade rätter till våra gäster. Du har ett stort intresse för mat och vi ser gärna att du även har ett intresse av vin och dryck. Du har - 3+ ars beprovad erfarenhet som kock på restaurang. - En lagspelare som gärna går en extra mil när det behövs - Förblir flexibel och positiv om arbetsmoment eller inriktning behöver ändras - Du kommunicerar snabbt och effektivt - Självmotiverad problemlösare, engagemang, positiv attityd och flexibel Vi ser fram mot din ansökan med bifogad CV.
Välj ett jobb för att visa detaljer