Restaurangbiträde sökes till Jenny Wok i Ljungby

Om oss: Restaurang Jenny Wok är en populär asiatisk restaurang belägen i hjärtat av Ljungby. Vi är kända för vår högkvalitativa matlagning och vår passion för att erbjuda våra kunder en genuin asiatisk matupplevelse. Arbetsuppgifter: Vi söker nu drivna och serviceinriktade restaurangbiträden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar: Kundservice: Välkomna gäster, ta emot beställningar och servera mat och dryck. Förberedelse: Assistera kockarna med ingrediensförberedelser och enklare matlagning. Städning och underhåll: Hålla restaurangen ren och välorganiserad. Kassahantering: Hantera kassan och betalningar. Kvalifikationer: Erfarenhet av arbete i restaurang eller café är meriterande. Förmåga att arbeta i högt tempo och hantera stressiga situationer. Utmärkt servicekänsla och positiv attityd. God hygien och noggrannhet i matlagningssäkerhet. Det är ett krav att du behärskar svenska, och det är ett plus om du även kan engelska. Vad vi erbjuder: En stöttande arbetsmiljö med trevliga kollegor. Möjlighet att lära sig mer om asiatisk matlagning. Konkurrenskraftig lön. Ansökan: Är du redo att bli en del av Jenny Wok-familjen? Skicka din ansökan och CV till: [email protected] Vi ser fram emot att höra från dig! Välkommen med din ansökan! Jenny Wok, personal

16 maj 2024
Sista ansökan:
15 juni 2024
Kock Stockholm - Extrajobb/Fast - Lön inom 48h💰

JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. VILKA ÄRFRAM BEMANNING? På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta pårestaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och på riktigtbrinner för restaurangbranschen. Självklart är vi ettauktoriserat bemanningsföretag,medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal. Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt,tar inga fångar ochhar för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen. FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterkrogar, ledande hotellkedjor, företagsrestauranger och mötesanläggningardär gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster med schysst nivå och god stämning.När du jobbar med oss behöver du aldrig att behöva skämmas för det som går ut genom luckan. Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med oss och joinar du FRAM snart så kan du iskallt räkna med en plats i innersta kretsen,fastanställning (om du vill) med toppenpröjs där vi på FRAM, helt och hållet, anpassar oss efter dig (inget bullshit). VEM ÄR DU? FRAM söker dig som som är hel och ren,har några år under bältet som kock, kallis eller souschef och har lite koll på det mesta. Du behöver inte vara superuttad eller jobbat på stjärnkrogmen dina knivar ska vara slipade och dina dojjor snabba. Hos oss sitter du aldrig i skiten men du ska kunna beta av en micelista och hajja hur service funkar här i stan vare sig du vill köra på ettschysst lunchpang, en flashigbankett middag eller något hardcore a la carté ställe. Du är sådär lagom social som bara du är,kan tugget och genuint gillar ditt yrke. FRAM ERBJUDER! Låt oss skippa skitsnacket. Joinar du oss på FRAMså kommerdu, ditt välbefinnade alltid först och främst och vi kommer alltidatt hålla din rygg. Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det. Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart. Betalda resor till och från jobbet vid längre resor. Jobba när du vill, som du vill. Busskort. Arbetskläder. FLEXIBEL LÖN. Vierbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat, tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?ANSÖKAN. Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag.I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande i maj.Start: När du vill och kan i maj.Lön: Bra!Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal. Sökord: köksbiträde, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunchrestaurang, konferens, service,

16 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Sushikock

I samband med den utveckling vår verksamhet har åstadkommit under åren har vi utveckla till Malmös bästa - omtyck Sushi restaurang. Vi söker extra kockar som brinner för att laga mat från grunden med hög kvalitet och kan laga asiatisk mat. Arbetsuppgifterna består av förberedning, tillagning av konventionella japanska rätter såsom sushi, udon, tempura och gyoza.... Du ska kunna hålla tider, hantera stress, vara serviceinriktad, kunna arbeta i grupp och högtempo. Det dock ett krav att man kan behärska Vietnamesiska i tal. Bra om du har erfarenhet från Asiatisk restaurang. Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann.

16 maj 2024
Sista ansökan:
30 maj 2024
Kock med ambitioner

Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservat vid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrum är ett av Sveriges bästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång. Görvälns Slott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer. På Görväln odlar vi idag en del av våra grönsaker och örter själva. Det vi inte hittar i vår odling, i vår trädgård eller i naturreservatet, beställer vi i första hand från speciellt utvalda lokala och regionala producenter och i andra hand från producenter som producerar hållbart i Europa. Vi vill alltid kunna erbjuda våra gäster hållbara gastronomiska måltidsupplevelser. Nu söker vi en kock som tycker att det bästa som finns är att själv kunna gå och plocka solmogna grönsaker från odlingen inför kvällens service. Är du en erfaren och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och hållbar gastronomi? Är du intresserad av närodlat, härodlat och hållbar livsmedelsproduktion och brinner du för svenskt mathantverk? Då är det kanske dig vi letar efter. Du ska ha kockutbildning och har arbetat som kock i minst tre år och framför allt ska du älska ditt yrke. Hos oss får du ett roligt och varierande jobb där hållbar gastronomi, arbetsglädje och ständig utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi! Vad vi erbjuder dig: Ett väldigt roligt arbete där du får arbeta med hög kvalitet Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb Hälsosam och god personalmat Friskvårdsbidrag, utvecklingsbidrag, semesterbonus Inspirationsresor, rabatter på hotellupplevelser och inredning i vår hotellshop För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gilla resor, inredning och design. Miljöfrågor är viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp. Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema vardagar och varannan helg. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal. Känner du att utvecklingen av Görvälns Slott som Stockholms bästa hållbara gastronomiska destination är ditt nästa steg i yrkeslivet och vi gillar varandra, så lovar vi dig en ny livsstil i en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt i fantastisk natur med grymma kollegor! – Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

15 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Kock ala carte/ husman

Vi behöver utöka personalstyrkan med ytterligare en kock. Du behöver ha grundläggande kunskaper i det svenska köket och det är ett extra plus om du har erfarenhet av klassisk husmanskost. Tjänsten är på ca 75% och innefattar varierande arbetstider inklusive helgarbete. Vi söker dig som är: - Självgående - Noggrann - Flexibel - Lagspelare - Arbetsam - Social och trevlig - Stresstålig - Brinner för matlagning

15 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Vi på Bakfickan Valdemarsvik söker kock/köksassistent.

Vi på Bakfickan Valdemarsvik söker Kock/köksassistent. Vi söker dig som vill jobba med oss under sommaren 2024. Vilka är vi: Vi är det lilla företaget som brinner för matlagning från grunden. Arbetstider: Vi följer avtal och du kommer få jobba dagtid/kvällar/helger. Skicka oss gärna din ansökan med CV och referens till: [email protected]

15 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
KOCK * NORRA STATION *

KOCK, À LA CARTE ÖSTERSUND 2024-05-05 Vi söker kock med erfarenhet. Arbetsplats Norra Station. Tjänsten är 100 % och start i juni. Skicka in en ansökan med kort beskrivning av dig. Vår restaurang serverar dagligen lunch, affärslunch och Alá Carte. • Du har en gymnasial utbildning inom Hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande • Du har erfarenhet av restaurangarbete/kök i någon form sedan tidigare • Erfarenhet kring menyplanering är meriterande • Du har en förmåga att själv strukturera arbetet • Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och stresstålig och har lätt för att samarbeta. • Du talar och skriver svenska obehindrat Varmt välkommen med din ansökan! Tjänsten Storleken på tjänsterna (vi söker 2 personer) 50 % och 100 %. Maila ansökan till [email protected]. Kollektivavtal Visita. Skriv att du söker tjänst som kock. Tillträde omgående. Tipsa & Tagga #jobbjustnu VAR LIGGER ARBETSPLATSEN? Prästgatan 40 83131 Östersund ARBETSGIVAREN Östersundsbolaget AB [email protected]. Skriv att du söker tjänst som kock. Lönetyp: Fast månadslön 83131 Östersund http://norrastationcafe.se

15 maj 2024
Sista ansökan:
9 oktober 2024
Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Kock till Saluhallen

Liseberg Grand Curiosa Hotel är en del av en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse!  Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn! Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som dig. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats. Till vår restaurang Saluhallen behöver vi nu en kock till vårt köksteam. Brinner du för service? Längtar du efter nya utmaningar och är beredd att hugga i när det behövs? Då kanske du är vår nya kollega! Restaurang Saluhallen På Liseberg Grand Curiosa Hotel kommer vi ha ett varierat och spännande utbud i matväg, och våra restauranger ska erbjuda något för alla behov och smaker. I Saluhallen står läckra maträtter från när och fjärran uppdukade sida vid sida- här landar hela världen på din tallrik! Saluhallen har möjlighet att ta emot över 500 gäster, där både stora och små hittar sina favoriter. Dessutom ansvarar köksteamet för matutbudet i baren Compagniet samt Café Agnes. Sist men inte minst ser Saluhallsköket till att även våra konferens- och eventgäster blir mätta och belåtna. Arbetsuppgifter  Som kock på Saluhallen arbetar du i ett team med både tillsvidare- och tidsbegränsat anställda kockar. Dina arbetsuppgifter är i första hand driftsrelaterade och arbetstiden är i hög grad förlagd till parkens och/eller restaurangens öppettider. Du hanterar mestadels antingen varm- eller kallkök där det ingår att göra fina uppläggningar och presentationer av vår buffémat. Att sätta kollegor och gäster i första rummet och att skapa teamkänsla med övriga delar av verksamheten är för dig en självklarhet. Hos oss på Liseberg Grand Curiosa Hotel är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga. Kvalifikationer Vi söker dig som antingen har genomfört en kockutbildning och har några års erfarenhet av arbete som kock, alternativt att du har minst 5 års relevant arbetserfarenhet som kock. Det är meriterande om du har erfarenhet från restaurangkök. Tempot är högt, och du bör vara beredd att hantera stora volymer gäster och beställningar. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska eller engelska. Du arbetar ansvarsfullt och med som mål att leverera en högklassig matlagning samt har god hygienkännedom och hantering av råvaror.  Personliga egenskaper För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som kock på Liseberg Grand Curiosa Hotel! Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen. Villkor Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80%. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov och är varierande med både arbete på kvällar, helger och vardagar.  Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.  Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Head Chef Saluhallen David Sjölander på telefon 031-766 70 68. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 16 juni. Varmt välkommen att söka!

15 maj 2024
Sista ansökan:
16 juni 2024
Kock för sommaren

Vi söker för sommarsäsongen en kock/kallskänka som hjälper till vid service och med prepp. Måndag till fredag dagtid plus en kväll i veckan. Fr o m 12/6 t o m 25/8. Du kanske precis gått ut restaurangskolan eller arbetat något år. Man måste vara stresstålig då vi har många gäster och vi serverar bara a la carte. Dalarö är en av skärgårdens mysigast ost. Vi ligger på fastlandet så det går buss från Handen till Dalarö.

15 maj 2024
Sista ansökan:
14 juni 2024
Kockar till Furuvik Havskrog

I direkt anslutning till Furuviksparken ligger vårt fantastiska och familjära Furuvik Havshotell och vår skogsnära camping, precis intill vattnet med en magisk vy ut över havet. Hotellets egna, smakfulla restaurang Havskrogen ligger i anslutning till hotellet. Här kan våra gäster avnjuta både frukost, lunch och middag. Som medarbetare på vår restaurang har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass och sagolika minnen för barn och vuxna varje dag! Vi söker nu kockar som vill vara med och skapa en smaksensation för våra gäster. Om rollen Som kock hos oss på Furuvik Havskrog arbetar du tillsammans med köksmästaren med att planera verksamheten samt ingå i det team som producerar all mat som utgår från enheten. Du arbetar med alla arbetsuppgifter som förekommer i ett restaurangkök och får en bra introduktion till våra arbetssätt, rutiner och vår matlagningsfilosofi. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du högsta matkvalitet samt jobbar mot avdelningens satta mål.  Vem är du? Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och som är serviceinriktad. Du gillar att arbeta i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. Då tempot i vår restaurang många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har alltid en positiv inställning och du är en given lagspelare som hjälper till när det behövs. Vidare kan du arbeta självständigt och tar gärna egna initiativ. Kvalifikationer För denna roll ser vi gärna att du arbetat några år inom kockyrket och känner dig trygg i hantverket. Utbildning inom restaurang är meriterande men inget krav. För denna tjänst ser vi att du är bekväm med att kommunicera på svenska.  Om tjänsten Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig mellan juni och augusti med varierande sysselsättningsgrad. Utöver vår sommarsäsong har vår verksamhet fler härliga upplevelser att erbjuda för våra gäster, bland annat vår kusliga Halloweensäsong och vårt ljuvliga julbord, därav finns det möjlighet till förlängning. Arbetet är förlagt både dagtid, kvällar samt helger. Lön enligt överenskommelse. Vi erbjuder inte personalboende. Vill du vara en del av vårt kreativa köksteam och skapa upplevelser i världsklass? Urvalet sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Varmt välkommen in med din ansökan! Om Furuviksparken Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, vattenland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. Furuvik öppnade redan 1900. Varje år har parken ca 500 anställda under säsong och besöks av ca 340 000 gäster. Furuvik är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

15 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024