Isaberg Höganloft letar efter en kock för den svenska husmanskosten
M Dryck & Konsult AB
Kockar och kallskänkor

Vi letar Souschef till Sveriges mest framgångsrika aktivitetsanläggning! Är det du? Isaberg Höganloft är en restaurang med café och konferensverksamhet på Isaberg Mountain Resort i Hestra och ingår i familjeägda Palmgrengruppen som också driver Madame Brasserie & Café i Gummifabriken i Värnamo. Naturreservatet Isaberg ger en unik mötesplats med ett fantastiskt utbud av upplevelser året runt. Tillgången till skog, mark och vatten ger en av Sveriges mest framgångsrika aktivitetsanläggningar med mountainbike, höghöjdsbana, rodel och aktiviteter vid vatten under sommarhalvåret. Vintertid är Isaberg södra Sveriges största skidanläggning med 11 nedfarter i varierande svårighetsgrad. Kök och a la carte inspireras av svenska och italienska smaker med närproducerade råvaror och säsongsvarierad meny så långt det är möjligt. Verksamheten inkluderar frukost, café, lunch med fokus på husmanskost, konferens- och evenemangsverksamhet. Under sommarsäsongen ingår också Golfkrogen på Isabergs Golfklubb som en egen verksamhet. Isaberg Höganloft söker en 1:e kock som vill jobba i ett spännande och omväxlande kök. Vi söker dig som kan ta särskilt ansvar för vår husmanskost i produktion, effektivitet och ekonomi. Du är flexibel och kan ta plats i kall- såsom varmkök samt kvalitetssäkring i lucka vid leverans. Vi tror att du är en målinriktad person med stor yrkesstolthet, är lösningsorienterad och en god lagspelare som kan prioritera och leverera i varierande sysselsättning och ibland högt och intensivt arbetstempo. DET HÄR ÄR DU Vi tror att du är en målinriktad person med stor yrkesstolthet, är lösningsorienterad och en god lagspelare som kan prioritera och leverera i varierande sysselsättning och ibland högt och intensivt arbetstempo.  Du måste vara van vid ett högt arbetstempo och kunna prioritera och ta ett helhetsansvar.  Du som söker har relevant yrkesutbildning och minst 3 års yrkeserfarenhet.  Meriterande är varierande erfarenhet från olika verksamheter och/eller i ledande befattning. ANSTÄLLNING Tillsvidareanställning 80-100% efter provanställning. Kollektivavtal finns. B-körkort är fördel FRÅGOR KRING ROLLEN HR-ansvarig: [email protected] VD: [email protected] Intervjuer sker löpande

11 april 2025
Sista ansökan:
28 september 2025
Kock heltid till Karstorp Säteri ⭐️
FRAM Bemanning AB
Kockar och kallskänkor

VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN! På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. Rekrytering till en av våra kunder i Skövde  Kock  Tillsvidareanställning Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte tjafsa om sånt som är självklart Börja jobba direkt efter intervju Vi söker en driven kock till Karstorp Säteri, läs mer på deras hemsida: https://karstorp.se/ FLEXIBEL LÖN Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat – och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va? OM OSS FRAM är Sveriges fräschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi är ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnäringen till en bättre plats och vi lägger stort fokus på att vår personal ska må bra. Som anställd på FRAM arbetar du ute hos våra kunder, som består av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bättre à la carte krogar. Självklart anslutna till kollektivavtal via både Almega och Visita.

10 april 2025
Sista ansökan:
27 augusti 2025
Chef - Amore Fantasia Helsingborg NEW
Amore Fantasia Helsingborg AB
Kockar och kallskänkor

Chef for Amore Fantasia – Helsingborg Amore Fantasia has been a beloved staple of Helsingborg’s dining scene—and now, we’re looking for a passionate new chef to join our team! Are you a driven, experienced cook who lives for quality ingredients, teamwork, and that electric energy only a great kitchen can create? This is your chance to step into a thriving concept and help shape its future—with flavor, heart, and bold direction. About the Role As our chef, you’ll handle everything from prep to plating, ensuring every dish meets our high standards. It’s fast-paced, high-energy, and deeply rewarding—perfect for those who thrive under pressure and love the thrill of service. We’re Looking for Someone Who: Is quality-obsessed, cool under pressure, and guest-focused Has culinary training and restaurant experience Loves teamwork and brings positive energy What We Offer: A vibrant, tight-knit team that feels like family Creative freedom and room to grow Competitive pay and perks What to Expect: A great chef isn’t just a cook—you’re a flavor artist, a problem-solver, and a creator. Here, we craft Italian cuisine with soul—from antipasti to dolci—honoring tradition while daring to surprise. Ready to turn up the heat? Apply now and let’s create something delicious together!

10 april 2025
Sista ansökan:
26 september 2025
Matlagare 100% till framgångsrikt hotell.
M Dryck & Konsult AB
Kockar och kallskänkor

Vill du jobba med nordisk matlagning på hög nivå, lokala och hållbara råvaror och med ett gott gäng som ständigt ska framåt? Vårt mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare får människor trivs och vi skapar förutsättningar framåt. Det tillsammans med våra samarbetspartners. Bakom dig har du ett starkt nätverk med olika kunskaper och erfarenheter nära tillhands för att utveckling. Vi tror att du har jobbat något eller några år. Det viktiga är att du har ambitioner och rätt attityd framåt. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, ansvarar att prepp, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Ha en god struktur - Vara behjälplig hos dina kollegor - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön - Försäkringar betalda - OB - Boende finns vid behov TJÄNSTEN 85-100% Anställningen startas hos oss, och kan komma att övergå direkt hos kunden när tillfälle ges. VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom hotell och restaurangbranschen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

9 april 2025
Sista ansökan:
26 september 2025
SÄSONGSKOCK STHLM SKÄRGÅRD. Är du i början på din kock karriär?
M Dryck & Konsult AB
Kockar och kallskänkor

Vill du jobba med nordisk matlagning på hög nivå, lokala och hållbara råvaror och med ett gott gäng som ständigt ska framåt? Vårt mål är att vara Sveriges bästa arbetsgivare får människor trivs och vi skapar förutsättningar framåt. Det tillsammans med våra samarbetspartners. Bakom dig har du ett starkt nätverk med olika kunskaper och erfarenheter nära tillhands för att utveckling. Vi tror att du är nyexminerad eller jobbat något år i branschen och vill framåt. Det viktiga är att du vill laga mat, är initiativtagande och har en go attityd. ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, ansvarar att prepp, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet. Du är öppen och anpassningsbar på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam och håller den höga nivå som idag eftersträvas. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ - Laga god mat - Har en vilja att lära dig mer - Vara behjälplig hos dina kollegor - Öppensinnad DET HÄR FÅR DU - Bra lön - Försäkringar betalda - OB - Boende finns vid behov TJÄNSTEN 85-100% Start mellan 1 - 15 juni VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom hotell och restaurangbranschen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa

9 april 2025
Sista ansökan:
26 september 2025
Kock, extra vid behov och sommarjobb
Bishop Scandinavia AB
Kockar och kallskänkor

The Bishops Arms är en kedja med kvalitativa gastropubar som står starka i den brittiska pubtraditionen med ett fantastiskt utbud av dryck och mat. Den första The Bishops Arms öppnade 1993 på Elite Stadshotell i Västerås. Namnet valdes tack vare närheten till stadens domkyrka och Biskopsgatan. Sedan dess har den mysiga gastropuben varit mycket populär. Som kock är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen och köksmästaren. Ditt arbete går ut på att säkerhetsställa att maten tillagas enligt recept och självklart kunna arbeta bra både ensam och i grupp. Om dig För att lyckas i denna tjänst ser vi att du - har stor passion för mat och service - är initiativtagande - är social, trevlig och glad - är en teamplayer Om tjänsten Du kommer bl.a. ansvara för - din station i köket - att maten tillagas enligt recept och standard - att upprätthålla företages rutiner och policy Krav - Flytande i svenska eller engelska i både tal och skrift Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker.

8 april 2025
Sista ansökan:
25 september 2025
Erfaren kock
Restaurang Gabeva AB
Kockar och kallskänkor

Älskar du doften av färsk pasta, smaken av pinsa och känslan av att skapa genuina matupplevelser? Då kanske du är vår nästa stjärna i köket! Vi på en italiensk restaurang med hjärtat i traditionella smaker och själen i det moderna köket. Vi specialiserar oss på pinsa romana, färsk pasta och klassiska italienska rätter, lagade med kärlek och noga utvalda råvaror. 👨‍🍳 Vi söker dig som: Har erfarenhet som kock, gärna inom italiensk matlagning. Har kunskap om pastatillverkning, jobbar strukturerat och har högt kvalitetstänk Trivs i ett snabbt tempo och älskar att arbeta i team Är kreativ men samtidigt respekterar traditionella recept ⭐️ Meriterande om du: Har arbetat med pinsa/pizza tidigare Har erfarenhet av á la carte och råvaruhantering Talar svenska/italienska eller engelska

7 april 2025
Sista ansökan:
31 juli 2025
Kock
Kristersson, Robin
Kockar och kallskänkor

Nu söker vi personal till vår värmländska idylliska lilla viltrestaurang i Sysslebäck. Vi söker dig som älskar att laga mat vare sig du är kock eller inte. Du ska vara arbetsvillig, pålitlig och har känslan för att laga god husmanskost, stresstålig. Vi lär dig allt från ala carten och därav får du lära dig baka pizza & desserter. ✨️ Släng iväg ett mail om du känner ett intresse för att prova på hos oss! 😊 [email protected] Vi behöver just dig! Och såklart vägleder vi dig i köket tills du känner dig redo. Välkommen att söka till vårt team I sommar/höst. 😊 För ev. fortsättning även efter sommar/höst. Om allt känns bra för oss och även för dig.

7 april 2025
Sista ansökan:
1 juli 2025
Kock
Göteborgsfamiljen AB
Kockar och kallskänkor

Skanshof är en levande mötesplats där mat, dryck, konst och musik smälter samman i en ikonisk byggnad med fyra etage. I hjärtat finns en klassisk bistro med influenser från både svenska västkusten och New Yorks seafoodscen. Här serveras plat du jour, brunch och bistroklassiker tillsammans med klassiska cocktails, viner och kall öl. Nu söker vi en yrkesstolt kock som vill vara med och bygga vidare på vår vision: Att bli Göteborgs bästa bistro. Vad krävs för att bli Göteborgs bästa bistro? Det handlar inte om att vara störst eller mest avancerad – utan om att vara bäst på det vi gör, varje dag. Mat lagad med precision. Ett kök där struktur, tempo och respekt råder. Vi serverar välkända klassiker – det är tydligt och tryggt för gästen, men ställer höga krav på oss. Inget lämnas åt slumpen. Om rollen Som kock hos oss är du en viktig del i ett sammansvetsat team och arbetar med: Kvalitet & Gästupplevelse • Leverera rätter enligt koncept och standard • Sköta prep, tillagning och förvaring enligt riktlinjer • Använda checklistor och mise en place Team & Samarbete • Kommunicera tydligt under prep och service • Arbeta strukturerat, professionellt och rent • Komma i tid och bidra till en god stämning Myndighetskrav • Följa miljö- & hälsoregler enligt HACCP Vem är du? Du har erfarenhet från a la carte-kök, är strukturerad och har ett öga för detaljer. Du trivs i ett högt tempo där varje service räknas och har en naturlig känsla för ordning, samarbete och stolthet. Du söker inte bara ett jobb – du söker en plats där du får utvecklas i ett köksteam med höga ambitioner och ett tydligt syfte. Vad vi erbjuder Hos oss får du mer än bara en plats i ett fantastiskt köksteam. Skanshof är en del av Göteborgsfamiljen vilket öppnar för stora möjligheter att växa vidare – både inom ditt yrke och inom koncernen. Kolla in oss här! Omfattning: Heltid Lön: Enligt överenskommelse Anställningsform: Tillsvidare som inleds med provanställning Sista ansökningsdag: Urval sker löpande

7 april 2025
Sista ansökan:
24 september 2025
Erfarna À la Carte kockar!
ALPA bemanning & rekrytering AB
Kockar och kallskänkor

Erfarna À la Carte Kockar sökes till Alpa Bemanning & Rekrytering! Är du en skicklig kock med erfarenhet av à la carte matlagning? Vill du ha chansen att arbeta på olika spännande restauranger, hotell och event? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Om tjänsten: Vi på Alpa Bemanning & Rekrytering söker nu erfarna à la carte kockar till vår personalpool. Tjänsten är en extraanställning med många tillgängliga pass under sommaren. Du kommer att få arbeta på olika platser inom hotell- och restaurangbranschen, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att utvecklas och bygga på din erfarenhet. Vi erbjuder: Flexibla arbetstider som passar din livsstil. Möjlighet att arbeta på olika spännande arbetsplatser. En stöttande och engagerad arbetsmiljö. Konkurrenskraftig lön. Vi söker dig som: Har erfarenhet som à la carte kock. Är flexibel och kan arbeta på olika platser och tider. Har en passion för matlagning och gillar att arbeta i team. Är noggrann och har ett öga för detaljer. Kan hantera stressiga situationer och leverera hög kvalitet under press. Så här ansöker du: Är du den vi söker? Ansök idag genom att skicka in ditt CV och ditt personliga brev via hemsidan. Vi ser fram emot att höra från dig och kanske blir just du en del av vårt fantastiska team! Om Alpa Bemanning & Rekrytering: Alpa Bemanning & Rekrytering är ett ledande företag inom bemanning och rekrytering för hotell- och restaurangbranschen. Vi hyr ut personal och bemannar olika restauranger, hotell och event. Vårt mål är att alltid leverera hög kvalitet och service till våra kunder och samtidigt skapa en trivsam och utvecklande arbetsmiljö för vår personal. Med vänlig hälsning, Cara & Alex Alpa bemanning & Rekrytering

7 april 2025
Sista ansökan:
24 september 2025