Du besitter på några års erfarenhet eller utbildning från yrket, stor passion för matlagning och är smaksäker och noggrann i din matlagning. • Du som söker ska vara nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta • Du som söker ska vara nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta • Du är effektiv och ansvarsfull och vill vara med och utveckla restaurangen • Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete • Du är en riktig lagspelare men tar gärna egna initiativ när det behövs Ragnerud Kök på Vandringsdestination i natursköna Dalsland vid Ragnerudsjön och i Kroppefjälls Vildmarksområde Vi erbjuder logi, aktiviteter, restaurang, café och underbar vandring. För oss är det viktigt att arbeta hållbart och det gör vi genom att använda oss av närproducerade råvaror och så naturliga produkter som möjligt. Vi väljer alltid svenskt och vi vill alltid kunna välja lokala råvaror och produkter från Västsverige samt Dalsland. Vi använder naturen som skafferi och många ingredienser finner vi i skogen och har med i våra mat- och dryckesmenyer. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.
Vill du laga mat i en härlig herrgårdsmiljö i sommar? Hooks Herrgård, bara 20 minuter söder om Jönköping, är inte bara en plats – det är en upplevelse! Här samsas fantastisk mat, två golfbanor, ett spa i toppklass och en arbetsplats fylld med glada kollegor. Vårt köksteam, under ledning av vår köksmästare Alexander Frejd, ser nu fram emot att välkomna säsongens stjärnor – och vi hoppas att du är en av dem! Vad vi erbjuder dig En svårslagen arbetsmiljö i ett skönt och sammansvetsat team Fina personalförmåner (vi gillar att skämma bort våra medarbetare) Chansen att laga mat som får våra gäster att jubla Dina arbetsuppgifter Som kock hos oss är du en del av ett glatt och kunnigt team som skapar smakupplevelser för våra gäster – frukostbuffé, lunch och smakrika à la carte-rätter. Vårt moderna kök och bageri ger dig alla förutsättningar att briljera. Om dig Brinner du för matlagning och smaker som sitter? Perfekt! Vi söker dig som: Har utbildning eller erfarenhet som kock Trivs med att jobba i ett kök och kan leverera både husmanskost och à la carte Är driven, engagerad och gillar att jobba i team Har koll på HACCP och egenkontroll Har arbetsglädje och en utpräglad servicekänsla – vi jobbar hårt men har alltid kul! Anställningsvillkor Säsongsanställning maj–september Arbetstid: dag, kväll och varannan helg Tillträde enligt överenskommelse Boende på anläggningen kan ordnas under säsongsanställning Ansökan Vi intervjuar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag – så vänta inte! Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team i sommar.
Vi söker ny kollega till köket! Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan. Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära! Vilka är vi? På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet! Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt. Vi kan erbjuda dig en rolig arbetsplats stora möjligheter att utvecklas i kedjan ett innovativt koncept fantastiska kollegor För att passa bra hos oss tror vi att du har tidigare erfarenheter från arbete i kök är flexibel och innovativ trivs med högt tempo uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder sprider positiv energi omkring dig är bra på att säkerställa kvalitet uppskattar att vår mat tillagas efter recept är snabb, noggrann och effektiv kan och vill bjuda på dig själv Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!
Vi söker en vietnamesiska talande köksbiträde och en kock som vill arbeta med oss. Är ambitiös och brinner för matlagning kommer du att trivas hos oss. Tveka inte att höra av dig! Vi jobbar dagtid, kvällar och helger, och tillämpar kollektivavtal. Du kan skicka ditt CV till: [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Vi är en amerikansk sportbar med stort fokus på mat. Hos oss samverkar stämningen, inredningen, maten, servicen och sporten för varje gäst en premiumupplevelse. Vi jobbar med kvalitet rakt igenom. Råvarorna vi jobbar med är dem bästa. Är du sugen på att jobbar med mat från USA på riktigt tveka inte att söka jobbet. Vi söker en driven och hungrig person till vårt köksteam. Du ska har en gymnasieutbildning inom matlagning. Kan även vara självlärd men erfarenhet inom restaurang. Du ska var med att utveckla vårt kök!Köket ansvara för kökets förberedelse ala carté upplagning samt se till att disk fungera. Du kommer mestadels jobbar kvällar och helger. Visar du fram fötterna så finns det stor utvecklingsmöjligheter.
Söker dig som har en bred förståelse inom det östasiatiska köket. Dina kunskaper ska täcka wok, grill samt fritera. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter, men också kunna samarbeta. Arbetet är styrkekrävande och snabba fötter är ett krav. Ex. på några arbetsuppgifter kan vara hacka råvaror, laga mat, bära in leveranser o.s.v.
Kock och/eller pizzaiolo/pizzabagare de luxe vikariat mars- siste september. Med tillträde from medio mars 2025 finns nu ett vikariat för en superflexibel och kreativ kock med möjlighet till tillsvidareanställning för den rätte. Tjänsten är heltid eller deltid och inkluderar ett rullande schema med kvällsarbete och helgarbete om vartannat. Vår verksamhet följer årstiderna och är väl egentligen en säsongsverksamhet i den mening att vi har olika säsonger, och där sommaren sticker ut med kanske 1200 sittande gäster/dag i juli och ett 30-tal / dag i januari. Stora variationer alltså vilket i sin tur ställer krav på en extrem flexibilitet och skicklighet avseende oss i personalen omkring hur vi hanterar dessa stora skillnader utan att tumma på kvalitet eller svinn. Vi har öppet 365 dagar / år, oftast 08-21(22)(23). På sommaren är vi mer än 25 personer/ dag medan vintern är mer blygsam med 3-10 personer i personalen. Verksamheten har flera delar som tillsammans sedan 1997 bildar Mölle Krukmakeri, ett udda ställe på mathimmelen där det allra viktigaste benet är att ge våra gäster en upplevelse dom inte visste att dom ville ha så att säga. Mat från alla hörn i världen, service i världsklass, musik du aldrig har hört tidigare. Buller o bång, flams o trams och massor med framåtanda, nyfikenhet och upptäckarglädje bland alla oss som jobbar ihop där ute i Mölle. Hos oss är det aldrig vi och dom. Hos oss är det bara vi. Dom övriga benen vi balanserar på är vår keramikproduktion, frukostrestaurangen, lunchrestaurangen, cafe/bageriet, kvällsrestaurangen, pensionatet med 4 lägenheter och ett antal rum, klädbutiken, catering och festverksamheten samt vår nybyggda kyrkoliknande eventlokal som vi håller bröllop, utställningar och liknande i. Och så vårt eget bageri ej att förglömma, vi älskar att baka! (är du kanske bagare och kock? då får du 4 extra stjärnor direkt!) Som kock förväntas du ta fullt ansvar för att det alltid finns allt vi har på menyn, att kvaliteten är i topp och hygienen likaså. Du bryr dig så mycket om dina rätter att du aldrig skickar ut något som inte är perfekt. Du lämnar ofta köket och pratar med gästerna. Kollar läget, snackar lite skit och så är du bums inne i köket igen och trollar. Du bygger broar mellan servisen och köket och du intresserar dig för precis, exakt kökskonst och om du och dina kollegor vill kan ni ta ut svängarna och göra nästan vad som helst, men inte förrän allt i ordinarie meny sitter perfekt. Rutiner och ordning är ditt ledord och du använder aldrig hårda ord i köket. Du är klar över att det är roligare att ha roligt än att ha tråkigt så det är nära till skratt o leende. En vänlig ton mellan superprofessionella människor som kämpar sida vid sida för att lyfta vanligt utmattat folk ur den gråa tristessen. Vi har en ganska platt ledning där ingen har något behov av att sätta sig över någon annan utan alla arbetar tillsammans och har kul, väldigt kul på jobbet, vilket passar dig perfekt. Mycket inför vår och sommarsäsongen är redan planerat och vi gör inga menyskiften under juli /augusti men annars har du stora möjligheter att mattrolla vareviga dag! Och så dänger vi massor, ja tiotusentals napoletanska pizzor. För pizza napoletana är sedan många år ett stående inslag hos oss och kombineras med en a la carte meny. Vi var väldigt tidiga med just napoletana och om du jobbar med oss kommer du inte undan utan även du måste lära dig den svåra konsten att dänga napolidegar. Jobbet är inte som något annat, det är mycket roligare, mycket friare och mycket mer stabilt än branchen i övrigt. Vi har brassat käk på elspis, vedspis och oljefat sedan 1997. Vi ger oss aldrig och vi tågar glatt ut i strid hand i hand alla dagar, även middagar:) För dig som bor i trakten, är bubblande kreativ och känner att du vill ha ett långsiktigt utvecklande riktigt kockjobb där allt är tillåtet och inget är omöjligt, men där anställningen är lika stabil som på kommunen, så har du hittat rätt. Ett vikariat med möjlighet till evig förlängning för den rätte. Det finns möjlighet att hyra boende i vårt personalhus om du är långväga gäst. Lön efter meriter. Är du i början av din karriär gäller lön enl HRF och FORA. Är du svenne? kul för dig. är du från någon annan del av planeten? precis lika kul! Alla kan söka, ja även om vi inte fattar ett ord av vad du säger så kan det funka. Du behöver bara vara en skicklig, ödmjuk och supervänlig kock! Skicka en kort berättelse om dig själv och rada upp utbildningar men framförallt så många av dina tidigare arbetsplatser som möjligt. Glöm inte ditt telefonnummer:) Har du vägarna förbi så kom inom o skaka tass. mvh Lotta och alla vi andra på planeten krukan. p.s det finns även jobb för pizzaiolos, hovmästare, servitörer och servitriser d.s
Vi söker ny kollega till köket! Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan. Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära! Vilka är vi? På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet! Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt. Just nu söker vi extra inför sommaren vilket involverar både dags och kvällspass! Heltid samt deltid Vi kan erbjuda dig en rolig arbetsplats stora möjligheter att utvecklas i kedjan ett innovativt koncept fantastiska kollegor För att passar bra hos oss tror vi att du har tidigare erfarenheter från arbete i kök är flexibel och innovativ trivs med högt tempo uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder sprider positiv energi omkring dig är bra på att säkerställa kvalitet uppskattar att vår mat tillagas efter recept är snabb, noggrann och effektiv kan och vill bjuda på dig själv Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM VEM VI SÖKER: Erfaren och driven person med passion för sitt yrke. Minst några års erfarenhet inom branschen, men inte nödvändigtvis från stjärnkrogar. Trivs med att jobba i olika miljöer och ser det som en möjlighet att utvecklas. Anpassar sig snabbt till nya rutiner och miljöer. En teamspelare med hög social kompetens. Har rätt inställning och ser den som en viktig del av jobbet. HUR DET FUNGERAR: Arbeta på olika platser, ibland flera under samma vecka, eller på längre uppdrag. Du får jobbförslag i god tid och bestämmer själv hur mycket och när du vill arbeta. Möjlighet att arbeta dagtid, kvällar eller specifika dagar beroende på dina önskemål. Flexibilitet och möjlighet att arbeta när det passar dig bäst. Ett extrajobb med en arbetsgivare som bryr sig. FRAM ERBJUDER 150 - 210 kr per timme med möjlighet att få lön inom 48h efter jobbet. Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart. Betalda resor till och från jobbet vid längre resor. Jobba när du vill, som du vill. FLEXIBEL LÖN. Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va? VILKA ÄR FRAM BEMANNING? FRAM är ett personligt bemanningsföretag som specialiserar sig på hotell- och restaurangbranschen. Vi är övertygade om att arbeta med mat och dryck är ett av de roligaste jobben som finns. Vi har framgångsrikt etablerat oss i Göteborg, Malmö och nu även i Stockholm. Vår målsättning är att vara den bästa arbetsgivaren i branschen, med fokus på transparens, ärlighet och en positiv arbetsmiljö. Vi är flera hundra anställda och fortsätter att växa. Våra kunder är allt från lokala kvarterskrogar till stora hotellkedjor och företagsrestauranger. Vi väljer noggrant vilka vi samarbetar med för att säkerställa att du får arbeta på bra arbetsplatser med go stämning. ANSÖKAN I den här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande. Start: Enligt överenskommelse. Lön: 145-190 kr i timmen. Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal. Sökord: servis, matsal, servitör, restaurang, hotell, biträde, restaurangbiträde, bartender, hovmästare, a la carté, lunchrestaurang, konferens, service, runner
Cuckoo’s Nest är en restaurang & bar och en mötesplats för visionärer och drömmare, kreatörer och tvärtomtänkare, innovatörer och möjlighetsmänniskor. Beläget i Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen, Göteborg. Att Cuckoo’s Nest är en plats där man befinner sig i gränslandet mellan genialitet och galenskap avspeglar sig i allt från inredning till servicen till våra gäster. Eftersom gränsen mellan genialitet och galenskap är hårfin, döpte vi restaurangen till Cuckoo’s Nest. Vi tror att du kommer att känna dig som hemma. Vi söker nu en kreativ kock till Restaurang Cuckoo's Nest. Har du en passion för kockyrket och brinner för att få dela med dig av nya smakupplevelser och kombinationen av mat och dryck? Tycker du om innovativa trender inom mat & dryckeskonst och triggas av att ständigt få utvecklas? Drivs du av noggrannhet och kvalité och går i gång på att alltid få leverera det lilla extra? Som person sätter du gästernas behov främst och har ett stort servicetänk. Du är van att arbeta självständigt men brinner samtidigt för att få dela med dig av din yrkeskunskap till dina kollegor, för att ni tillsammans ska kunna ge en härlig middagsupplevelse till gästerna. Du behöver ett par års erfarenhet av professionell matlagning och ha arbetat aktivt i ett a la cartékök. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet inom liknande a la cartéverksamhet. Din vilja att vara med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull, ambitiös och har ett öga för detaljer. Låter det spännande och som något för dig? Sök i dag - vi vill gärna höra ifrån dig! Intervjuer sker löpande, tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda över kvällar. Läs mer om restaurangen på www.cuckoosnest.se eller på Instagram Restaurangen är en del av Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen och drivs av Winn Hotel Group AB.
Välj ett jobb för att visa detaljer