Kock sökes till SOLEN Vi söker en erfaren och duktig kock till SOLEN. Gärna med erfarenhet av sydamerikansk matlaging då SOLEN har delvis den inriktningen.
Nu söker vi dig, entusiastiska kock som vill vara en viktig spelare i vårt härliga team. Du gillar ansvar och att säkerställa högsta kvalitet på mat och service. Frimans är Restaurangen - Baren - Café - Nöjesstället mitt i centrala Jönköping, precis intill Hamnkanalen och vid gångstråket mellan Vättern och Munksjön. Vi serverar mat under hela dagen från våra lunch- och kvällsmenyer i en skön mix av klassiska och trendiga rätter. I vår sköna bar- & cafélounge ses man över mat, fika, öl, vin, drinkar, kaffedrycker, bakverk och smörgåsar. Här är alltid en miljö med musik och go' stämning. Här samlas stammisarna, cityfolket, stadsbesökarna och nöjesälskarna och på fredagar och lördagar bjuds livemusik i vår unika Pianobar, med etablerade artister och du kan dansa loss på dansgolvet Etage (+27). Vi erbjuder också företag och privatpersoner att hyra vår festvåning för konferenser, fester och evenemang. Hos oss träffas människor för att trivas och för att få en härlig helhetsupplevelse! Du är idag kock med flera års erfarenhet av matlagning. Hos oss jobbar du både självständigt och är en positiv lagspelare som samarbetar med alla. Du har alltid gästen i fokus och du driver alltid ditt arbete för hög kvalitet och bästa gästupplevelsen. Arbetsmoral, initiativtagande är viktigt för dig och du arbetar med noggrannhet, effektivitet, struktur, ordning, driv, engagemang och glädje. Du är med och medverkar till vår trivsamma arbetsplats!
Om oss: På Pizzeria Mums är vi passionerade för god mat och utmärkt kundservice. Vi söker ett engagerat Pizzabagare/Pasta kock som vill utvecklas med oss och vara en del av ett dynamiskt team. Huvudsakliga arbetsuppgifter: -underhålla köket för att säkerställa en hygienisk och välkomnande miljö. - Hjälpa till med att förbereda mat i köket och se till att allt är klart för tillagning - Hjälpa till med att förbereda och sköta tillagningen av pasta för kunder. -Ibland även ta emot beställningar från kunder och (servera mat och dryck) med ett vänligt och professionellt bemötande. -tillagning av 4 olika pasta rätter till våran lunch buffé, med råvaror som finns i köket Vad vi söker: - En positiv attityd och stark arbetsmoral. -Någon som tycker om att träffa nya människor och ge utmärkt service. - En lagspelare som är villig att hjälpa till där det behövs. - Bra organisationsförmåga och sinne för detaljer. - En passion för att arbeta i en snabb och kundorienterad miljö. Anställningen kommer att ske heltid 50% eller 100%. Är du redo att bli en del av vårt team och hjälpa oss att skapa minnesvärda matupplevelser för våra kunder? Ansök idag!
Kock till Schmaltz Bar & Delicatessen Om Schmaltz Schmaltz är en liten bar & restaurang belägen på Nybrogatan i Stockholm. Vi är influerade av det europeiska såväl som det svenska köket och med inspiration från delikulturen i New York, där inläggningar, patéer, charkuterier och rökt fisk får ta stor plats på menyn. Om tjänsten Tjänsten är på heltid. Arbetspassen är uppdelade i lunchpass, kvällspass och prepp-pass. Köket är öppet mellan 11.00-23.00 varje dag med kontinuerlig service. Under service ansvarar man för att servera hela menyn, arbetet sker i nära samarbete med serveringspersonalen. Du är en person som Brinner för och ser det vackra i matlagning från grunden. Älskar mat och dryck som värmer både kropp och själ. Prioriterar att trivas och må bra på arbetet och vill arbeta inom en trygg koncern med fokus på kvalitet och internutbildningar som fortsätter att utvecklas och växa. Vill ha en karriär inom restaurang och lära dig mer om restaurangens alla delar. Är snabblärd, ha lätt för att ta till dig instruktioner och feedback. Huvudsakliga arbetsuppgifter Förberedelse och tillagning av rätter enligt recept och standarder. Arbeta och förädla färska och säsongsbetonade råvaror. Säkerställa att alla rätter presenteras på ett estetiskt tilltalande sätt. Kontrollera och säkerställa kvaliteten på alla ingredienser och färdiga rätter. Upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö. Delta i arbetet med menyplaneringen och ta fram nya rätter. Delta i inventeringskontroller och säkerställa att köksförrådet är välfyllt och organiserat. Arbeta nära andra kockar och kökspersonal för att säkerställa smidiga köksoperationer. Vara en förebild i köket genom att visa professionalism, kreativitet och en positiv attityd. Sträva efter att överträffa gästernas förväntningar genom att leverera enastående kulinariska upplevelser. Kvalifikationer Erfarenhet av minst ett års arbete i professionellt kök är ett måste. Utbildning inom matlagning/kockprogram är fördelaktigt. God förståelse för livsmedelshygien och säkerhetsstandarder. Förmågan att arbeta bra under tryck och som en del av ett team. Vi erbjuder Kollektivavtal med individuell lönesättning. Stora karriär- och utbildningsmöjligheter. Förmånlig personalrabatt på Schmaltz och våra andra restauranger. Friskvård. Tjänstepension. Känner du igen dig? Då kan det vara dig vi söker! Sök vi länken.
Villa Baro söker personal – Kockar med passion för smak och service Villa Baro – beläget i hjärtat av Åtvidaberg – är en destination för upplevelser året runt. Här möts golf, gastronomi, natur och wellness i en harmonisk helhet. Med den anrika Åtvidabergs golfbana som bas, har platsen länge varit ett självklart resmål för golfare. Nu tar vi nästa steg mot vår vision: ”Villa Baro ska vara en levande plats som våra gäster och medlemmar kan göra till sin.” Vi erbjuder upplevelser för alla sinnen – från padel, yoga, vandring och jakt till avkoppling, konferens och matupplevelser i vår restaurang med utsikt över Bysjön och 18-hålsbanan. Vi söker nu två kockar till vårt köksteam Vill du bli en del av vårt dedikerade köksteam där lokala råvaror, säsongsvariation och genuin matglädje står i centrum? Vi söker dig som: · Har erfarenhet från à la carte och säsongsanpassade menyer · Är passionerad, positiv och smaksäker · Trivs i ett högt tempo och har ett prestigelöst förhållningssätt · Vill vara med och bidra till vår resa mot att bli en självklar mat- och upplevelsedestination i Östergötland Vår restaurang erbjuder lunch, middag, catering, konferenser, fester och bröllop. Det är ett varierat och utvecklande kök där kvalitet och gästupplevelse alltid står i fokus. Anställningsform och villkor · Heltid eller deltid · Kollektivavtal via Visita · Personalförmåner och en fantastisk arbetsmiljö i natursköna omgivningar 📧 Ansökan: Skicka ditt CV och några rader om dig själv till vår Food & Beverage Manager Mikaela Andersson på 📨 [email protected] 📞 Frågor? Ring Mikaela direkt på 076-015 55 30 Läs gärna mer om oss på www.villabaro.se Urval och intervjuer sker löpande – välkommen med din ansökan redan idag!
Beskrivning Vi söker nu en passionerad och erfaren kock som vill bli en del av vårt fantastiska team! En kock som strävar efter att erbjuda våra gäster en smakupplevelse utöver det vanliga. Arbetsuppgifter - Förbereda och laga mat enligt restaurangens meny och högsta kvalitetsstandard. - Säkerställa att maten levereras i rätt tid och med hög kvalitet. - Delta i planering för bokningar. - Ansvara för att upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö i köket. - Arbeta i nära samarbete med övrig personal för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta både dagar, kvällar samt helger. Kvalifikationer - Har erfarenhet av arbete som kock, gärna inom á la carte - Har ett stort intresse för matlagning och kvalitetsråvaror (Italienska). - Är kreativ, initiativrik och lösningsorienterad. - Kan arbeta självständigt men också samarbeta effektivt i team. - Har goda kunskaper om hygien och säkerhet i köket. - (Meriterande) Har utbildning inom kockyrket eller annan relevant erfarenhet. Som person tycker du om att utvecklas, lära nytt och ha en mängd olika arbetsuppgifter! Du tycker om att ha ordning & reda omkring dig och gillar att jobba tillsammans med andra människor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du redo att ta ditt intresse för mat till nästa nivå? Vi ser fram emot att få din ansökan. Mvh Gioia Mat & Vin
Vi är ett växande företag med verksamhet inom flera spännande områden i Vemdalsfjällen. I höst öppnar vi en helt ny restaurang. Kök & Restaurangchef till vår nya verksamhet i Vemdalen. Vi söker en engagerad och driven kök & restaurangchef som vill vara med och leda en ny restaurangverksamhet i Vemdalsfjällen. Hos oss står kvalitet, noggrannhet, gemenskap och upplevelse i centrum. Vi vill att du som ansvarig för verksamheten ska vara med och skapa en miljö där både gäster och medarbetare trivs. Om rollen Utöver att vara i köket kommer du som ansvarig över restaurangverksamheten ha det övergripande ansvaret för den dagliga driften av restaurangen. Du leder teamet med hjärta och tydlighet, och ser till att varje gäst får en upplevelse utöver det vanliga. Du arbetar nära övriga ansvariga i företagets olika verksamheter för att utveckla koncept och skapa en restaurang som är välkomnande för gästerna och speglar vår passion för mat, service, upplevelser och gemenskap. Vi söker dig som: Är en naturlig ledare som inspirerar och motiverar ditt team Har ett öga för detaljer och en känsla för service i världsklass Är lösningsorienterad, strukturerad och van att arbeta mot mål Trivs i en dynamisk miljö där du får vara med och påverka Har god erfarenhet inom köks- & restaurangbranschen Dina ansvarsområden: Personalansvar: schemaläggning, utveckling och arbetsmiljö Gästupplevelse: säkerställa hög servicenivå och ett varmt bemötande Ekonomi: kostnadskontroll och resultatuppföljning Se till att samarbete mellan kök & restaurang fungerar bra Utveckling av rutiner, koncept och evenemang Vi erbjuder: En nyckelroll i ett passionerat och familjärt team Ett nytt och modernt kök Möjlighet att vara med och forma en restaurang från grunden En kreativ och inspirerande arbetsmiljö Tjänsten är heltid och löpande över hela året Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datumet för ansökan har gått ut. Varmt välkommen med din ansökan!
Esuki Sushi har flera populära och välbesökta restauranger i runt om Stockholm som serverar sushi samt asiatiska maträtter. Nu söker vi sushi kockar för vår restaurang i Solna. Tillagning av sushi och hantera deras ingredienser. Med ett rullande schema vardagar, kvällar samt helger. Du är en positiv och glad personlighet med rätt inställning till jobbet. Välkommen med din ansökan! Skicka ansökan bara via mail, ej besök på restaurangerna. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Kock till Schmaltz Bar & Delicatessen Om Schmaltz Schmaltz är en liten bar & restaurang belägen på Nybrogatan i Stockholm. Vi är influerade av det europeiska såväl som det svenska köket och med inspiration från delikulturen i New York, där inläggningar, patéer, charkuterier och rökt fisk får ta stor plats på menyn. Om tjänsten Tjänsten är på heltid. Arbetspassen är uppdelade i lunchpass, kvällspass och prepp-pass. Köket är öppet mellan 11.00-23.00 varje dag med kontinuerlig service. Under service ansvarar man för att servera hela menyn, arbetet sker i nära samarbete med serveringspersonalen. Du är en person som Brinner för och ser det vackra i matlagning från grunden. Älskar mat och dryck som värmer både kropp och själ. Prioriterar att trivas och må bra på arbetet och vill arbeta inom en trygg koncern med fokus på kvalitet och internutbildningar som fortsätter att utvecklas och växa. Vill ha en karriär inom restaurang och lära dig mer om restaurangens alla delar. Är snabblärd, ha lätt för att ta till dig instruktioner och feedback. Huvudsakliga arbetsuppgifter Förberedelse och tillagning av rätter enligt recept och standarder. Arbeta och förädla färska och säsongsbetonade råvaror. Säkerställa att alla rätter presenteras på ett estetiskt tilltalande sätt. Kontrollera och säkerställa kvaliteten på alla ingredienser och färdiga rätter. Upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö. Delta i arbetet med menyplaneringen och ta fram nya rätter. Delta i inventeringskontroller och säkerställa att köksförrådet är välfyllt och organiserat. Arbeta nära andra kockar och kökspersonal för att säkerställa smidiga köksoperationer. Vara en förebild i köket genom att visa professionalism, kreativitet och en positiv attityd. Sträva efter att överträffa gästernas förväntningar genom att leverera enastående kulinariska upplevelser. Kvalifikationer Erfarenhet av minst ett års arbete i professionellt kök är ett måste. Utbildning inom matlagning/kockprogram är fördelaktigt. God förståelse för livsmedelshygien och säkerhetsstandarder. Förmågan att arbeta bra under tryck och som en del av ett team. Vi erbjuder Kollektivavtal med individuell lönesättning. Stora karriär- och utbildningsmöjligheter. Förmånlig personalrabatt på Schmaltz och våra andra restauranger. Friskvård. Tjänstepension. Känner du igen dig? Då kan det vara dig vi söker! Sök vi länken.
Vi söker en självgående kock för både LUNCH och KVÄLL som kan vara med och förverkliga vår vision kring mat och våra menyer tillsammans med vårt härliga team i köket. Passion för mat är viktigast, men också ordningssinne och bra social kompetens är viktigt eftersom vi värdesätter vår härliga teamkänsla i köket. Vi söker dig som älskar att jobba i högt tempo med bra råvaror och med gott öga för det lilla extra samt brinner för att skapa och att se vackra tallrikar bäras ut till gästen. Vi ser att du är flexibel, med vilja att utvecklas och inte är rädd för att prova nya utmaningar! Profil: minst 2 års erfarenhet av arbete som kock. vi ser gärna att du är kreativ, snabb och älskar matlagning. lätt för att jobba i team samt självständigt och kunna ta egna initiativ. Vi samarbetar med hela personalstyrkan för att säkerställa smidig drift. hantera stressiga situationer med ett lugn och bibehålla koncentrationen kunskap vad gäller hög kvalitativ smaker samt presentation av rätter. Arbetstiderna är både dag och kväll då vi driver både lunchbuffe och A la carte. Tillträde enligt överenskommelse. Stämmer detta in på dig så hör av dig till oss. Skicka CV till [email protected]
Välj ett jobb för att visa detaljer