Vi växer så det knakar. Nu behöver vi en ledargestalt till vår enhet på IES Hässleholm som vill bidra till positiv stämning, god struktur och självklart – ta sig an ett helhetsansvar för såväl personal som kunder. Beskriver vi dig? Tveka inte på att höra av dig, ditt nya team längtar! Kort om tjänsten Som enhetschef hos oss ansvarar du för personal, leverans, kund och ekonomi. Tillsammans med ditt team ansvarar du för den dagliga leveransen där vi ständigt siktar på att ge skyhög service till våra kunder enligt våra värderingar: sprida glädje, överraska positivt och vara tillgängliga. I jobbet ingår även att delta på olika möten med kunder. En vanlig dag kan du exempelvis pyssla med: Löpande coaching, utveckling och uppföljning av dina medarbetare Säkerställa och utveckla servicekvalitet Upprätta mål samt löpande uppföljning av dessa Budget, prognos och bokslutsarbete Hur är stämningen på jobbet? ”Nordrest har en affärsidé som är lika genial som enkel – att servera en schysst måltidsupplevelse. Gör man det med hjälp av våra värderingar så har du ett vinnande koncept med gäster som återkommer gång på gång, på gång på… ” ”Varje år åker hela koncernen på en kick-off ihop där vi har chans att träffa medarbetare från andra delar av landet. Det brukar vara mycket skratt, mat och dans!” Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag Möjlighet att delta i motionslopp Stor kick-off för alla varje år Möjlighet till kompetensutveckling Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ Vem är då vårt nya stjärnskott? Vi tror att du är en driven person med kundfokus och positiv attityd inkodat i ditt DNA. Det faller sig lika naturligt för dig att skapa starka och välmående team som att slå en hollandaise till det pocherade ägget. När du får leda dina trupper i en händelserik miljö där ni på ett strukturerat sätt betar av dagens prioriteringar mår du som bäst. Vi vill att du har: Utbildning inom restaurang management eller annan liknande utbildning/erfarenhet Goda kunskaper inom ekonomi och vad som ger en lönsam verksamhet Erfarenhet inom HACCP och utbildning inom livsmedelssäkerhet och hygien Flytande svenska i tal och skrift samt god datorvana Gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete, då restaurangen är/kommer att miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001. Om Nordrest Nordrest är Sveriges kaxiga uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi växer så det knakar och resan har bara börjat. Känner du dig redan som en i gänget? Vi ser med fjärilar i magen fram mot din ansökan! Anställningsform: Tillträde: Lön: Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen.
På uppdrag av Sprit of Hven Backafallsbyn söker vi nu en kreativ kökschef Vill du jobba på en av Sveriges mest unika destinationer? Då har du hittat rätt! På vackra ön Hven, omgivet av havets brus och naturens skönhet har det skapats en plats för unika upplevelser, avkoppling och inspiration. Här drivs destilleriet tillsammans med restaurangen och hotellet som tillsammans skapar utsökta matupplevelser, goda drycker och erbjuder en harmonisk plats. Välkommen till en arbetsplats där passion, kvalitet och upplevelse står i centrum! Vem är du? Vi letar efter dig som är rutinerad och självgående i köket, som vet att bra råvaror är viktigt för att behålla den bästa smaken, samtidigt som du balanserar dina kunskaper och arbetar effektivt med fokus på kvalitet samt kreativitet där destilleriets smaker framhävs och ekonomisk hållbarhet. Du ska brinna för perfektion och matupplevelse samt se detaljer som gör att gästen vill återkomma. Att hålla köket rent och snyggt är en självklarhet för dig. Vem är du? Flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta Har utbildning och god kunskap i HACCP Har en god ekonomisk förståelse Är van vid att planera och arbeta med logistik för att få hem råvaror i tid Ser dig själv som en person med stark känsla för service Arbetar noggrant och strukturerat Är en bra ledare som drivs av att utveckla ditt team Du trivs med ditt administrativa arbete samtidigt som ditt största fokus ligger i driften Arbetat som souschef och vill ta nästa steg i karriären/ eller minst 5 års erfarenhet som kock Talar och skriver svenska Det är meriterande om du har: Arbetat i miljöer där det krävs att du är självgående Vad får du? Tjänsten är en tillsvidaretjänst med direktrekrytering till uppdragsgivare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetet är varierande och i det ingår arbete på frukost, lunch, kvällar och helger samt några eventdagar om året. Enklare övernattningsrum finns. Lön enligt överenskommelse. Är du den vi söker? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan! Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till [email protected] All kommunikation och ansökningar går via Restaurang Assistans.
Just nu söker vi köksmästare Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Är du vår nya köksmästare? Du blir en del av ett härligt team som med kompetens, högt tempo och ett glatt humör bidrar till att restaurangen bjuder på positiva mat- och gästupplevelser varje dag. Du jobbar nära restaurangchefen och bidrar till restaurangens utveckling. Som köksmästare ansvarar du för att Pinchos koncept efterlevs i köket. I din roll säkerställer du även ex implementering av nya rätter, varuflöde, personalplanering, egenkontroll samt månatlig inventering. Du kommer att ha en viktig roll och ditt engagemang är en avgörande pusselbit för att stärka hela kedjans utveckling framåt. Vilka är vi? På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra gäster men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet! Vi kan erbjuder dig En rolig arbetsplats med härliga kollegor Ett innovativt koncept i ett snabbt växande bolag Goda utvecklingsmöjligheter inom kedjan Fina utbildningsmöjligheter För att passar bra hos oss tror vi att du Har relevant utbildning samt flerårig yrkeserfarenhet inom restaurangkök Är trygg i rollen som köksmästare Vill vara med och utveckla Pinchoskedjan in i framtiden Är noggrann och strukturerad Har ett eget driv, initiativförmåga och gillar att jobba i ett högt tempo Har erfarenhet av att jobba med koncept Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!
MR Dubbeleken är en militärrestaurang på P7 garnison som ligger på Revingehed utanför Södra Sandby. Vi serverar frukost, lunch, middag och kvällsmål 365 dagar om året med varierande antal gäster mellan 50-1500/dag. Vi lagar 7 rätter om dagen där inriktningen är husmanskost. Vi är i dagsläget ett härligt gäng på 13 personer och söker nu en kökschef att förstärka upp vårt team med. Då vi arbetar inom ett skyddsobjekt så är svensk medborgare en förutsättning samt körkort och bil då kollektivtrafiken är något begränsad. Kort om tjänsten Vi söker en glad personlighet med ett stänk entreprenörskap och som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. I dialog med våra gäster vill vi att du kan engagera och vara kreativ i frågor som matsvinn och växtbaserade alternativ. Till din hjälp har du en egen grupp av garanterat trevliga kockar & restaurangbiträden En vanlig dag kan du exempelvis pyssla med: Planering av menyer och bokningar Inköp av livsmedel Inventering Ansvara för egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien Introduktion av personal i köket Gästkontakt Tillsammans med enhetschef ansvarar du för att vi följer bolagets rutiner, policys samt lagkrav. Vad säger kollegorna om Nordrest ”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ” Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag. Möjlighet att delta i motionslopp. Stor kick-off för alla varje år. Möjlighet till kompetensutveckling. Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ. Vem är då denna multibegåvade individ vi letar efter? Vi tror att du är en matkreatör med fem till tio års erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare i restaurangkök. Som person är du driven med ett starkt kundfokus och positiv attityd och har en närmast magisk förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar. Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe: Minst tre års arbetslivserfarenhet som köksmästare. Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter Kunskap i Office-paketet Goda kunskaper i svenska och engelska Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001 Om Nordrest Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Känner du dig redan som en i gänget? Vi ser fram mot din ansökan! Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning Omfattning: Heltid Arbetstider: Dagtid måndag-fredag, men kvällar och helger kan förekomma vid beställningar, catering och andra evenemang. Ansökan: Skicka din ansökan så snart som möjligt men senast 20250331. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Lön: Enligt överenskommelse Kollektivavtal: Unionen
På uppdrag av Sprit of Hven Backafallsbyn söker vi nu en kreativ kökschef Vill du jobba på en av Sveriges mest unika destinationer? Då har du hittat rätt! På vackra ön Hven, omgivet av havets brus och naturens skönhet har det skapats en plats för unika upplevelser, avkoppling och inspiration. Här drivs destilleriet tillsammans med restaurangen och hotellet som tillsammans skapar utsökta matupplevelser, goda drycker och erbjuder en harmonisk plats. Välkommen till en arbetsplats där passion, kvalitet och upplevelse står i centrum! Vem är du? Vi letar efter dig som är rutinerad och självgående i köket, som vet att bra råvaror är viktigt för att behålla den bästa smaken, samtidigt som du balanserar dina kunskaper och arbetar effektivt med fokus på kvalitet samt kreativitet där destilleriets smaker framhävs och ekonomisk hållbarhet. Du ska brinna för perfektion och matupplevelse samt se detaljer som gör att gästen vill återkomma. Att hålla köket rent och snyggt är en självklarhet för dig. Vem är du? Flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta Har utbildning och god kunskap i HACCP Har en god ekonomisk förståelse Är van vid att planera och arbeta med logistik för att få hem råvaror i tid Ser dig själv som en person med stark känsla för service Arbetar noggrant och strukturerat Är en bra ledare som drivs av att utveckla ditt team Du trivs med ditt administrativa arbete samtidigt som ditt största fokus ligger i driften Arbetat som souschef och vill ta nästa steg i karriären/ eller minst 5 års erfarenhet som kock Talar och skriver svenska Det är meriterande om du har: Arbetat i miljöer där det krävs att du är självgående Vad får du? Tjänsten är en tillsvidaretjänst med direktrekrytering till uppdragsgivare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetet är varierande och i det ingår arbete på frukost, lunch, kvällar och helger samt några eventdagar om året. Enklare övernattningsrum finns. Lön enligt överenskommelse. Är du den vi söker? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan! Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till [email protected] All kommunikation och ansökningar går via Restaurang Assistans.
På uppdrag av Sprit of Hven Backafallsbyn söker vi nu en kreativ kökschef Vill du jobba på en av Sveriges mest unika destinationer? Då har du hittat rätt! På vackra ön Hven, omgivet av havets brus och naturens skönhet har det skapats en plats för unika upplevelser, avkoppling och inspiration. Här drivs destilleriet tillsammans med restaurangen och hotellet som tillsammans skapar utsökta matupplevelser, goda drycker och erbjuder en harmonisk plats. Välkommen till en arbetsplats där passion, kvalitet och upplevelse står i centrum! Vem är du? Vi letar efter dig som är rutinerad och självgående i köket, som vet att bra råvaror är viktigt för att behålla den bästa smaken, samtidigt som du balanserar dina kunskaper och arbetar effektivt med fokus på kvalitet samt kreativitet där destilleriets smaker framhävs och ekonomisk hållbarhet. Du ska brinna för perfektion och matupplevelse samt se detaljer som gör att gästen vill återkomma. Att hålla köket rent och snyggt är en självklarhet för dig. Vem är du? Flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta Har utbildning och god kunskap i HACCP Har en god ekonomisk förståelse Är van vid att planera och arbeta med logistik för att få hem råvaror i tid Ser dig själv som en person med stark känsla för service Arbetar noggrant och strukturerat Är en bra ledare som drivs av att utveckla ditt team Du trivs med ditt administrativa arbete samtidigt som ditt största fokus ligger i driften Arbetat som souschef och vill ta nästa steg i karriären/ eller minst 5 års erfarenhet som kock Talar och skriver svenska Det är meriterande om du har: Arbetat i miljöer där det krävs att du är självgående Vad får du? Tjänsten är en tillsvidaretjänst med direktrekrytering till uppdragsgivare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetet är varierande och i det ingår arbete på frukost, lunch, kvällar och helger samt några eventdagar om året. Enklare övernattningsrum finns. Lön enligt överenskommelse. Är du den vi söker? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan! Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till [email protected] All kommunikation och ansökningar går via Restaurang Assistans.
Vill du vara med att utveckla vår destination där golf, mat och upplevelsen står i centrum? Vi letar nu efter en engagerad köksmästare som gillar att laga god och driva på utvecklingen framåt. För oss är det viktigt att använda oss av det fantastiska utbudet av lokala råvaror som finns på Bjärehalvön. Här kommer du vara en inspirationskälla tillsammans med dina kollegor. Låter det som du? Då ska du läsa vidare. ROLLEN Som köksmästare planerar och leder du den dagliga driften. Du gillar matlagning, gästkontakt och arbeta aktivt med att utveckla vår lunch, ala carte och menypaket. Du är med andra ord trygg i dig själv och ser lösningar. Samtidigt är du en god lagspelare som vill vara med att utveckla helheten i ett litet team. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team God råvarukännedom Inspirationskälla Kreativ Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor DET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Ett schema som följer verksamheten - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer, gäster och kollegor DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att laga mat - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar TJÄNSTEN - Tillsvidareanställning 100% med 6 månaders provanställning - Lön efter överenskommelse - Andra förmåner finns Vi går igenom ansökningar löpande och tillsätter tjänsten omgående. Dock senast i april 2025. VID FRÅGOR Magnus Olsson Extern rekryteringspartner 0708-402940 [email protected] OM BJÄRE GOLF & RESORT Bjäre Golf & Resort ska vara den självklara destinationen för golfare att åka hit och spela golf, äta god mat och njuta. Idag har vi 17 stycken rum för övernattning med plats för 34 personer. Vi har gäster från hela Sverige men framförallt Stockholm, Göteborg och Danmark. Vi i tillväxttakt då vi kommer att bygga 12 nya lodger under vintern. Likväl att vi ska bygga 10-20 nya hotellrum inom kort. OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa #köksmästare #rekrytering #kock #skåne #båstad #tillväxt
På uppdrag av Sprit of Hven Backafallsbyn söker vi nu en kreativ kökschef Vill du jobba på en av Sveriges mest unika destinationer? Då har du hittat rätt! På vackra ön Hven, omgivet av havets brus och naturens skönhet har det skapats en plats för unika upplevelser, avkoppling och inspiration. Här drivs destilleriet tillsammans med restaurangen och hotellet som tillsammans skapar utsökta matupplevelser, goda drycker och erbjuder en harmonisk plats. Välkommen till en arbetsplats där passion, kvalitet och upplevelse står i centrum! Vem är du? Vi letar efter dig som är rutinerad och självgående i köket, som vet att bra råvaror är viktigt för att behålla den bästa smaken, samtidigt som du balanserar dina kunskaper och arbetar effektivt med fokus på kvalitet samt kreativitet där destilleriets smaker framhävs och ekonomisk hållbarhet. Du ska brinna för perfektion och matupplevelse samt se detaljer som gör att gästen vill återkomma. Att hålla köket rent och snyggt är en självklarhet för dig. Vem är du? Flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta Har utbildning och god kunskap i HACCP Har en god ekonomisk förståelse Är van vid att planera och arbeta med logistik för att få hem råvaror i tid Ser dig själv som en person med stark känsla för service Arbetar noggrant och strukturerat Är en bra ledare som drivs av att utveckla ditt team Du trivs med ditt administrativa arbete samtidigt som ditt största fokus ligger i driften Arbetat som souschef och vill ta nästa steg i karriären/ eller minst 5 års erfarenhet som kock Talar och skriver svenska Det är meriterande om du har: Arbetat i miljöer där det krävs att du är självgående Vad får du? Tjänsten är en tillsvidaretjänst med direktrekrytering till uppdragsgivare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetet är varierande och i det ingår arbete på frukost, lunch, kvällar och helger samt några eventdagar om året. Enklare övernattningsrum finns. Lön enligt överenskommelse. Är du den vi söker? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan! Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till [email protected] All kommunikation och ansökningar går via Restaurang Assistans.
Skanshof är en naturlig mötesplats för mat, dryck, konst och musik. I denna ikoniska byggnad i fyra etage finns galleri, bar, park, pool och i centrum står en klassisk bistro med influenser av både den svenska västkusten och New York. Om dig Vi söker dig som är en naturlig ledare med bred erfarenhet och stora ambitioner. Du har ett öga för detaljer och säkerställer att rutiner och myndighetskrav följs utan undantag. Din passion för matlagning har genom åren formats till en förståelse för vikten av att alltid leverera på högsta kvalitetsnivå. Din personlighet kommer att vara avgörande – här är det människorna som gör skillnaden! Om tjänsten Vi siktar högt, och vi söker dig som delar vår strävan efter kvalitet och noggrannhet. Du kommer att planera och leda det dagliga arbetet, alltid med gästen i fokus. Genom ditt engagerade ledarskap motiverar och driver du ditt team framåt. Du ansvarar även för personalplanering och ekonomistyrning, och kommer att ha ett nära samarbete med vår Food & Beverage-grupp. Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning och lön enligt överenskommelse. Start omgående! www.Skanshof.se
Är du köksmästare och letar efter en ny utmaning? Gillar du matlagning, högt tryck och bra puls. Samtidigt som du är närvarande, kan leda andra människor framåt. Det på ett tydligt och inspirerande sätt. Du besitter en kunskap matlagningsmässigt på hög gastronomisk nivå. Du kommer att vara en viktig del hos en av våra samarbetspartner när det kommer till att utveckla verksamheten framåt, samtidigt som du skapar stamgäster på vägen. Är det du? Då ska du läsa vidare ROLLEN Som kökschef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team God råvarukännedom Inspirationskälla Kreativ Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor DET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Gedigen kunskap - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson 0708-402940 [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa
Välj ett jobb för att visa detaljer