Laseroperatör/Laserskärare

Sök bland 8 lediga jobb som Laseroperatör/Laserskärare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Vi söker en laseroperatör till Skillingaryd!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden. Vad vi erbjuder dig Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag. Arbetsuppgifter Aditro söker för kunds räkning en rutinerad laseroperatör i Skillingaryd. Du kommer ha en nyckelroll inom produktionen och kommer ansvara för lasermaskinen på företaget som i huvudsak tillverkar metallkomponenter. Arbetet är omväxlande och kräver stor flexibilitet och samarbete inom teamet. I arbetsuppgifterna ingår förutom maskinkörning; • förebyggande underhåll • kontroll och sortering av material • att hämta och lämna material från lager med truck • packning av artiklar • hantering av plåtar Din profil Du som söker ska ha en verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet av produktionsarbete. Det är viktigt att du förstår svenska i tal och skrift samt har kunskaper i mätteknik. Som person är du driven, problemlösningsorienterad och har en vilja till ständiga förbättringar. Förmågan att lära av erfarenheter är viktig. Du bör därutöver vara en utpräglad lagspelare samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt.

12 april 2024
Sista ansökan:
18 april 2024
Laseroperatör

TopWork söker nu en laseroperatör till uppdrag hos vår kund i Smålandsstenar! Är du en erfaren laseroperatör som letar efter en ny utmaning? Vi letar nu efter erfarna laseroperatörer!  I rollen som laseroperatör kommer ditt huvudsakliga arbete att omfatta laserskärning, programmering och efterbearbetning av de skurna detaljerna. Det kan även innefatta andra arbetsuppgifter relaterade till laserskärmaskinen.  Som person bör du vara självgående och framåt, samt ha hög precision och fokus på kvalitet i ditt arbete. Förmågan att samarbeta effektivt med dina kollegor är också viktig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du får gärna ha arbetat inom industrin men viktigast av allt är att du är engagerad, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och pålitlig. Du är en lagspelare som tycker om att arbeta med andra och du alltid vill bidra till ett bra resultat. Arbetstiderna varierar beroende på tjänst, allt från arbete på dagtid till tvåskift och natt. Är det något du undrar över är du varmt välkommen att ringa till mig så pratar vi om det! Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

12 april 2024
Sista ansökan:
28 april 2024
Maskinoperatör Laserskärning till Oppunda Svets & Mekanik

Om Kunden Oppunda Svets & Mekanik AB är ett av de mest flexibla smidesföretagen i Mälardalen. Bolaget är i huvudsak lokaliserat till Katrineholm. Svetsning av bärande stålkonstruktioner och plåtbearbetning är vår kärnverksamhet. Företaget tillverkar även Industrifläktar under namnet Elektrofläkt. Bolaget har 25 anställda och ingår i Oppunda Invest-företagen. Du kommer att ingå i ett team som alla fokuserar på kärnvärderingarna: Lokalt, tillgängligt, personligt bemötande samt lönsamt och allt med ett brinnande intresse för kunden. Om Jobbet Tjänsten är på heltid dagtid, på sikt kan skiftgång bli aktuellt. Behovet är tillsvidare och tillsättning kan ske omgående efter överenskommelse. A-Staffing sköter rekryteringen till Oppunda Svets & Mekanik som sedan anställer. Arbetsbeskrivning Arbetsuppgifterna består av att rita, bereda, programmera, skära och bearbeta artiklar i plåt. Arbetet görs företrädesvis i en Fiberlasermaskin. Löpande service och underhåll av maskinen igår även i arbetet. Beställningarna är oftast unika varför produktionen sker i mindre serier och med snabb leveranstid som löfte till kund. Samma program matas aldrig mer än en gång. Utbildning och Intyg Krav: Truckkort AB, Körkort B Erfarenhet av yrket är det viktigaste, relevant yrkesutbildning är meriterande. Erfarenhet För tjänsten krävs att du har materialkunskap (plåt), kan ritningsläsning och har minst ett par års erfarenhet av skärande bearbetning av plåt. Du behöver även ha erfarenhet av att göra enklare ritningar i CAD. Truckkort är ett krav. Det är meriterande om du även har erfarenhet av Kantpressning och/eller arbete vid CNC-styrda maskiner. Personliga kvalifikationer Vi letar efter en positiv, driven och flexibel person med ett prestigelöst förhållningssätt. Hos oss är ordning och reda viktigt, och vi söker dig som är redo att vara med och utveckla vår plåtverkstad. Är du en arbetsvillig lagspelare som tar i lite extra när det behövs? Då är det dig vi letar efter. Gå med i vårt team och bli en nyckelspelare i vår framgångsresa! Ansökan Du ansöker till tjänsten via länken. På grund av regler kring personuppgiftshantering har vi ingen möjlighet att behandla ansökningar som inkommer via email. Vi ser fram emot din ansökan, urval och intervjuer kommer att ske löpande! Om oss A-Staffing är medlemmar i Almega Kompetensföretagen, Byggföretagen, och Installatörsföretagen. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001. A-Staffing levererar tjänster inom industri, bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.

8 april 2024
Sista ansökan:
7 maj 2024
Tre operatörer med tempokänsla till Repay AB i Strömsund

Välkommen till Repay! Vi skär och bockar stål. Med ambitionen att göra det lite bättre än alla andra. Det gör vi tillsammans med dig som gillar att utvecklas och går igång på att jobba med ständig förbättring. För oss är det viktigt att vår personal får utrymme och förutsättningar att växa både som yrkesmänniska och medarbetare. Att vi bygger bra arbetslag som kan skapa värde för våra kunder. Inte förrän då kan vi nå tillväxtmålen för företaget. Det är så det hänger ihop. Det är därför du är så viktig för oss. Vi kallar det tillväxt tillsammans. Om företaget Repaykoncernen har ca 120 medarbetare och en omsättning på ca 600 miljoner SEK med produktion på 11 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Svedala i söder. Vi erbjuder kunderna skurna och kapade stålämnen av rätt kvalité, Vi skall finnas där kunderna behöver oss och bemöta dem som pigga, enkla, experter. Vår ledstjärna är tillväxt tillsammans. Nu vill vi förstärka vår enhet i Strömsund med tre operatörer. Dina arbetsuppgifter Nu vill vi förstärka laget med dig som en operatör till vår verksamhet i Strömsund. Du kommer att ingå i team med 12 medarbetare. Arbetsuppgifterna är varierande, men du kommer primärt att arbeta med laser-, gasskärning samt kantpressning, men det ingår även arbetsuppgifter som packning, emballering osv. Som laseroperatör hos Repay har du en stor frihet men också ett betydande ansvar. Arbetstiderna innebär att man kommer jobba dagtid, skift kan förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning, dock tillämpar vi provanställning/visstidsanställning. För rätt person finns möjlighet att bli gruppledare. Din bakgrund/Dina egenskaper Repay är ett värderingsstyrt bolag som värderar de personliga egenskaperna i en rekryteringsprocess som det absolut viktigaste. Rätt inställning och värderingar väger tyngre än rätt erfarenhet. Vi söker dig som har en industriell erfarenhet och som gillar förändringar och utmaningar. Erfarenhet som NC-operatör med ritningsläsning och mätkunskaper är meriterande. Som person har du god samarbetsförmåga, tar initiativ och arbetar strukturerat. B-körkort är ett krav och truck-/traverskort är meriterande. Hos oss får rätt person alla möjligheter till utveckling genom våra egna utbildnings och ledarskapsprogram, på det sättet lyfter vi fram driftiga människor i vår organisation. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du kan bli en god representant för Repay. Erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Information och kontakt Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2024-04-25, urval och intervjuer sker löpande I denna rekrytering samarbetar Repay med Wikan Personal. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Tomas Vidmark, 0910-77 09 82 Välkommen med din ansökan!

4 april 2024
Sista ansökan:
25 april 2024
Maskinoperatör inom skärning av plåt

Maskinoperatör inom skärning av plåt På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats. Vad du blir en del av Saab representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet - både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Våra kunder finns inom svenska Försvarsmakten men även inom utländska försvarsmakter och företag. Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss och att arbeta med den senaste tekniken inom det marina området. Din vilja till utveckling och dina personliga egenskaper väger tungt när vi utökar vår avdelning. Saab i Karlskrona söker maskinoperatörer för skärning av plåt med plasma- och gasskärmaskiner. Idag används systemet Global Control plus som är ett Windows baserat koordinatstyrsystem för portalmaskiner. Det är självklart en stor merit om du har erfarenhet av detta system. Arbetet innebär skärning av plåt med plasma och gas. Du kommer vara en del i ett team som arbetar med bearbetning av olika material, som sedan används i produktion. Det är viktigt att du har ett stort teknikintresse och viljan att utvecklas och lära dig nytt. Du kommer att utmanas varje dag och du kommer utveckla dina egna kunskaper och växa som person. Krav: Genomfört industritekniskt gymnasium Goda kunskaper inom ritningsläsning Ha bra plåt- och materialkännedom Vi ser att du har en industriteknisk bakgrund, med erfarenhet av arbete med skärning av plåt. Maskiner som används är Messer Multithermer och Messer Dafl. För att du ska lyckas hos oss ser vi gärna att du har någon form av utbildning eller mångårig yrkeserfarenhet inom grovplåtslageri samt utbildning eller tidigare kunskap inom material och ritningsläsning. Hos oss är det viktigt att du som medarbetare är lösningsorienterad, noggrann och att du drivs av en vilja att utvecklas. Med hård konkurrens om utrymmet så är det viktigt att du är flexibel och kan jobba lika bra ensam som i grupp. Arbetets karaktär gör att du bör behärska engelska. Rekryteringarna sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Kontakta ansvarig rekryterare Elin Larsson, 0455-325363, [email protected] eller Maria Ericson, 0455-325364, [email protected] Om Saab Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 20 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här Inom affärsområdet Kockums har vi lång och gedigen erfarenhet av att tillhandahålla avancerade farkoster och plattformar för den navala domänen. På och under havsytan. Med unik kompetens och några av världens förnämaste varvsanläggningar, är Kockums världsledande vad gäller utveckling, byggnation och fortlöpande underhåll och uppgraderingar av ubåtar, ytstridsfartyg och andra navala system. Utbudet av produkter ger förmågor för informationsinhämtning, övervakning, ytstrid, ubåtsjakt, minjakt samt uppdrag på havsbotten. Mångsidighet, flexibilitet och hög tillgänglighet är egenskaper som karakteriserar samtliga våra produkter. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

3 april 2024
Sista ansökan:
8 maj 2024
Laseroperatör

TopWork söker nu en laseroperatör till uppdrag hos vår kund i Smålandsstenar! Är du en erfaren laseroperatör som letar efter en ny utmaning? Vi letar nu efter erfarna laseroperatörer!  I rollen som laseroperatör kommer ditt huvudsakliga arbete att omfatta laserskärning, programmering och efterbearbetning av de skurna detaljerna. Det kan även innefatta andra arbetsuppgifter relaterade till laserskärmaskinen.  Som person bör du vara självgående och framåt, samt ha hög precision och fokus på kvalitet i ditt arbete. Förmågan att samarbeta effektivt med dina kollegor är också viktig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du får gärna ha arbetat inom industrin men viktigast av allt är att du är engagerad, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och pålitlig. Du är en lagspelare som tycker om att arbeta med andra och du alltid vill bidra till ett bra resultat. Arbetstiderna varierar beroende på tjänst, allt från arbete på dagtid till tvåskift och natt. Är det något du undrar över är du varmt välkommen att ringa till mig så pratar vi om det! Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

28 mars 2024
Sista ansökan:
6 maj 2024
Laseroperatör

TopWork söker nu en laseroperatör till uppdrag hos vår kund i Smålandsstenar! Är du en erfaren laseroperatör som letar efter en ny utmaning? Vi letar nu efter erfarna laseroperatörer!  I rollen som laseroperatör kommer ditt huvudsakliga arbete att omfatta laserskärning, programmering och efterbearbetning av de skurna detaljerna. Det kan även innefatta andra arbetsuppgifter relaterade till laserskärmaskinen.  Som person bör du vara självgående och framåt, samt ha hög precision och fokus på kvalitet i ditt arbete. Förmågan att samarbeta effektivt med dina kollegor är också viktig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du får gärna ha arbetat inom industrin men viktigast av allt är att du är engagerad, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och pålitlig. Du är en lagspelare som tycker om att arbeta med andra och du alltid vill bidra till ett bra resultat. Arbetstiderna varierar beroende på tjänst, allt från arbete på dagtid till tvåskift och natt. Är det något du undrar över är du varmt välkommen att ringa till mig så pratar vi om det! Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

25 mars 2024
Sista ansökan:
6 maj 2024
Job&Talent söker CNC operatör till Cepa Steelteach AB i Höör

ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT På Job&Talent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. ARBETSBESKRIVNING Du kommer dagligen ha ansvar för att säkerställa optimal produktion genom att operera maskiner med laser, läsa och tolka ritningar. Alla dina arbetsuppgifter behöver göras med hög precision och noggrannhet. Tidigare erfarenhet som laseroperatör, arbete med CNC- maskiner är meriterande. Du kommer senare för mer effektiv materialhantering att hantera material med truck (motvikt och ledstaplare) DINA KVALIFIKATIONER - Tidigare erfarenhet av operera maskiner med laser - God förmåga att läsa och tolka ritningar - Kompetens inom mätteknik - Flytande svenska och engelska i tal och skrift - Flexibilitet och kunna arbeta skift MERITERANDE - Tidigare arbete i Monitor - Truckkort (motvikt och ledstaplare) DIN PROFIL Du som person gillar att upprätthålla höga standarder och effektivitet i en produktionsprocess. Har ett positivt förhållningssätt till arbete i team, tillsammans skapar ni en effektiv och positiv arbetsmiljö där varje medlem bidrar till de gemensamma målen. Arbetstiderna är dagtid, med ambitionen för skiftarbete i framtiden. ANSÖKAN Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan! OM JOB&TALENT Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

30 januari 2024
Sista ansökan:
30 april 2024