Marknadsassistent

Sök bland 74 lediga jobb som Marknadsassistent och börja ditt nya yrkesliv idag!

Marknadsföringsentusiast sökes som Marketing Assistant!

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Hej där, unga talang! Är du redo att kick starta din karriär inom administration och marknadsföring? På JUC Sverige letar vi efter någon som är lika passionerad om marknadsföring som vi är. Tänk dig en arbetsdag där dina idéer och arbetsinsatser direkt bidrar till våra spännande projekt inom produktutveckling och marknadsföring. Och ja, vi har gott kaffe och en utsikt som slår det mesta! Dina arbetsuppgifter: Assistera vår Development Manager med olika administrativa uppgifter. Skapa e-postutskick som folk faktiskt vill läsa: Varje vecka får du chansen att engagera våra följare med awesome innehåll. Uppdatera innehåll så att vår webbplats alltid ser professionell ut. Assistera marknadsavdelningen med bland annat sociala medier, producering av kurskatalog och övriga marknadsaktiviteter Håll koll på och uppdatera viktig info i våra system Planorama. Du blir en del av vårt digitala hjärta! Du kommer att ha direktkontakt med våra coola föreläsare och se till att allt flyter på. Sammanställa kursinformation, kalendarium och scheman. Diverse uppgifter i samarbete med development- och marketingavdelningen Vem är du? Vi vet inte vem du är, men vi föreställer oss att du är en person som brinner för att lära och utforska, någon som ser varje dag som en möjlighet att växa både personligen och professionellt. Du har en naturlig talang för att hantera svenska språket med precision och kreativitet, och en skarp blick för detaljer. I ditt DNA finns en kombination av laganda och förmågan att ta egna initiativ. Du trivs i team men är inte rädd för att leda vägen när det behövs. I en värld som ständigt förändras, anpassar du dig snabbt och smidigt, och växlar mellan olika uppgifter med lätthet. Du är den som alltid har en idé, som ser möjligheter där andra ser hinder, och som är redo att ta ett spännande kliv in i marknadsföringsvärlden. Vi erbjuder: Tjänsten är en deltidsanställning på 15-20 timmar per vecka till en lön om 150 SEK i timmen. Dessutom erbjuder vi: En plats där dina idéer och arbete verkligen räknas. En chans att växa och utvecklas inom marknadsföring och administration. Ett ungdomligt och energiskt team som stöttar varandra. Ett kontor på Strandvägen där varje dag erbjuder något nytt. Redo för ett nytt äventyr med oss? Skynda och skicka din ansökan och CV på vårt sätt! Vi kan inte vänta med att träffa dig! Vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt och tillåta oss att bjuda in relevanta kandidater löpande.

29 november 2023
Sista ansökan:
29 december 2023
Studerande Marknadsassistent till Certego!

Studerar du för nuvarande en marknads- eller kommunikationsutbildning och vill utöka din erfarenhet inom marknadsföring? Om du är en orädd person som trivs med att ta initiativ kan det vara dig vi söker för rollen som marknadsassistent till Certego! Ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval. OM TJÄNSTEN CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. De erbjuder rådgivning, installation och service inom bland annat lås, passersystem, porttelefon, kamerabevakning, larm och brandsäkerhet. I rollen som marknadsassistent kommer du assistera med varierande arbetsuppgifter som bland annat relaterar till hemsidan, sociala medier, eventplanering och prospektering. Du kommer vara en del av ett internationellt marknadsföringsteam hos Certego Group med många kollegor i andra länder, främst i norden. I din roll kommer du även assistera säljavdelningen med bland annat analyser och skapande av prospekteringslistor. Du erbjuds - En spännande utmaning på ett företag i tillväxtfas - En dedikerad konsultchef som följer och stöttar dig i din utveckling ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifter * Skapa och publicera content till hemsidan och sociala medier * Skriva och publicera artiklar på hemsidan * Assistera i pågående projekt med eventplanering * Skapa och underhålla prospekteringslistor till säljavdelningen VI SÖKER DIG SOM - Studerar en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller kommunikation på minst 50%, med minst ett år kvar av dina studier - Har tidigare erfarenhet av att skriva artiklar eller längre texter - Har analytisk förmåga och kunskap inom statistik - Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då arbetsuppgifter sker på båda språken För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: - Initiativtagande - Analytisk - Orädd - Nyfiken Vår rekryteringsprocess Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. INFORMATION OM FÖRETAGET Läs mer om Certego här.

29 november 2023
Sista ansökan:
29 december 2023
Digital marketing student till globalt bolag i Malmö

Är du en student inom digital marknadsföring som vill göra skillnad? Har du lätt för att sätta dig in i system och har ett stort intresse för det tekniska? Då ska du se hit! På grund av tillväxt letar vår kund efter en ny medarbetare på deltid som ska ansluta till dem senast januari. OM TJÄNSTEN I denna roll kommer du att spela en viktig roll då du kommer agera support till digital customer experience teamet. Vi tror att denna roll är perfekt för en student som har cirka 1-2 år kvar av sina marknadsföringsstudier och som vill lära sig mer om kundupplevelse, dataanalys och teknologi. Du erbjuds - Ett initialt 6-månaders kontrakt med goda möjligheter till förlängning för rätt person. Kunden ser på uppdraget långsiktigt och önskar en person som vill stanna länge. - Som konsult på Academic Work erbjuds du en bra möjlighet att växa som professionell, utvidga ditt nätverk och etablera värdefulla kontakter för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifter * Säkerställa kvalitet och testa nya system och plattformar * Analysera och uppdatera data * Koordinera information * Marknadsautomatisering * Stödja dina kollegor med andra marknadsföringsrelaterade uppgifter VI SÖKER DIG SOM - Har en pågående utbildning inom marknadsföring med minst 1 år kvar - Har tidigare erfarenhet av arbete inom marknadsföring - Har ett stort intresse för det tekniska och har lätt för att komma in i nya system - Kan kommunicera obehindrat på engelska Det är meriterande om du har - Har erfarenhet av att jobba i ett CMS eller digital experience platform För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Vår rekryteringsprocess Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

29 november 2023
Sista ansökan:
29 december 2023
Wistrand Advokatbyrå söker Business Development Coordinator

Wistrand Advokatbyrå är idag en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg, och vi står inför en spännande resa då vi under 2024 kommer bli en del av CMS – en av världens största advokatbyråer med fler än 5 800 jurister i över 45 länder. Som en del av Wistrands Business Development-team är du med och skapar och samordnar effektiva säljstrategier och marknadsföringsåtgärder för att stödja vår verksamhet och ytterligare stärka vår position såväl lokalt som internationellt tillsammans med CMS. I den pågående utvecklingsfasen har vi flera centrala processer, verktyg och metoder inom CMS som vi nu implementerar. Som Business Development Coordinator kommer du att vara den operativa och samordnande kraften som stöttar utvecklingen av vårt klienterbjudande och ge support till våra jurister och byrån i stort gällande sälj- och marknadsföringsinsatser. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar: Sälj- och marknadsföringsstöd genom att vägleda våra olika kompetensgrupper med bland annat val av innehåll för olika kanaler och datadriven analys för att främja fortsatt tillväxt. I pitch- och presentationsprocessen stöttar du våra medarbetare med presentationsunderlag, samordnar innehåll såsom CV, referensuppdrag och Unique Selling Points (USPs), med mera. Koordinering med CMS, vilket innebär att aktivt delta i internationella möten, samt ta fram och distribuera relevant information internt och säkerställa att planerade aktiviteter implementeras lokalt och även marknadsförs externt. Allmänt stöd för interna och externa marknadsföringsprojekt samt för genomförande av konferenser och event. Övriga uppgifter innefattar bland annat att stödja jurister med intelligence-arbete och annan research avseende affärsmöjligheter, planera och stödja webinars, event och andra marknadsföringsinsatser. För att trivas i rollen vill vi gärna att du har: Relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi/marknad eller juridik. Tidigare erfarenhet från affärsutveckling, marknadsföring eller försäljning. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Hög digital kompetens. Goda kunskaper i Office-paketet, särskilt PowerPoint och Excel. Förståelse eller erfarenhet av juristbranschen är meriterande. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Vid frågor kring rollen eller rekryteringsprocessen kontakta Birgitta Holmin, HR-ansvarig, [email protected]. Varmt välkommen till en spännande framtid hos oss på Wistrand Advokatbyrå!

28 november 2023
Sista ansökan:
28 december 2023
Marknadskoordinator med digitalt fokus

Om oss Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa mötesplats ett flertal gånger, vi har två fina golfbanor, ett riktigt vasst kök samt en av Skandinaviens bästa spaanläggningar. Idag består vårt team av cirka 150 medarbetare men vi växer och behöver bli fler! Vi söker Är du en passionerad och ansvarstagande person som trivs med att arbeta med webb, sociala medier och har ett intresse för fotografering? Till Hooks Herrgård söker vi nu en digital marknadskoordinator med fokus på film, foto och digitala kanaler. Om tjänsten I din roll som digital marknadskoordinator på Hooks Herrgård blir du en viktig del av ett engagerat team som tillsammans arbetar med organisationens varumärke. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att aktivt arbeta med våra digitala plattformar såsom webb, sociala medier, nyhetsbrev och annonsering. I rollen ingår det att skapa kampanjmaterial i form av text, foto och film. Vidare tillkommer andra arbetsuppgifter såsom koordinering av mässor och andra event. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med marknadsansvarig och rapportera till försäljningschefen. Vem är du? Vi söker dig som har ett par års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och kommunikation. Du har mycket god förståelse för digital marknadsföring och det är även meriterande om du har kunskap och intresse för foto och film. För att trivas i rollen som digital marknadskoordinator hos oss tycker du om att arbeta i team och kan snabbt sätta dig in i och hantera flera olika arbetsuppgifter. Vi söker en person som kan ta initiativ och snabbt anpassa sig till olika arbetsuppgifter. Du behöver vara flexibel nog att prioritera efter helheten, samtidigt som du är organiserad och strukturerad. Vi ser gärna att du är nyfiken, initiativtagande och innovativ. Du har en utbildning inom marknadsföring eller kommunikation, gärna på högskolenivå eller motsvarande. Du är en god skribent som kan anpassa dina texter till olika kanaler, målgrupper och tonalitet och ser att du har kunskaper inom de flesta av följande områden: - Goda kunskaper i sociala mediekanaler (LinkedIn, Instagram, Facebook och TikTok) - Erfarenhet av att arbeta med Google Adwords, Anaytics och Ads Manager för Meta - Förståelse för SEO och kan skapa värdefullt innehåll i syfte att öka den organiska trafiken - Kunskap inom Adobe program som InDesign och Photoshop - Skriva säljande copy till kampanjer, nyhetsbrev, hemsidan etc - Skapa samarbeten med företag, bloggare och influensers - Följa upp och analysera statistik och resultat - Planera, genomföra och följa upp kundaktiviteter såsom events och mässor - Fotografera, filma och även intervjua - Meriterande med vana att arbeta i Umbraco Om anställningen Tjänsten är på 75%. Vid önskemål finns möjlighet att öka upp tjänstgöringsgraden med arbete på andra avdelningar och på så vis få inblick i hela verksamheten på ett bra sätt. Arbetstid är i första hand förlagd på Hooks Herrgård under kontorstid med möjlighet till flex, förutom vid vissa events som infaller kvällar och helger. Vi ser fram emot att höra från dig! Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 22 december.

28 november 2023
Sista ansökan:
22 december 2023
Content Creation Intern

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: ALOHA! We are happy and honored that you might be interested in joining Nova Circle. Let us walk you through this role and what being part of our team could look like. Brief about Nova Circle: We are an energetic group of doers and visionaries with big and scary goals, on a mission to building the best platform for inspiring and sharing all your experiences. In the past year since starting the company, we have been closing in on our mission at lightning speed. We would love for you to join us in shaping the rest of our journey, as we are just getting started. Content Creation Intern: Your primary responsibility will be to craft captivating content for our presence on Instagram, TikTok, and other channels. Being a key member of our creative and marketing team, you are passionate about creating content that engages, entertains, and educates – all aligned with our brand and mission. This role requires a stylistic eye, love for storytelling, ability to contextualize photos and videos in an engaging way and a flair for graphic design and content editing. The internship is on-site in Stockholm and can be performed on a part- or full-time basis. We would love for you to start as soon as possible. Rest assured; this is a paid internship. What you will do at a glance: Develop and edit content from creators. Conceptualize, script, and produce pictures and reels for our accounts on social media based on material generated from creators and in-house, with a primary focus on Instagram. At a later stage, other platforms will be added to your responsibilities. Craft fun, inspiring and informative content that align with Nova Circle’s mission. What you should possess to excel in this role: Previous experience in content creation – you are familiar with in-app creator tools across social platforms and know your way around design software such as Figma and Adobe Creative Suite. Meriting if you have knowledge in video editing. Sense of the current social landscape, allowing you to respond promptly to emerging trends and take action on those opportunities. Strong interpersonal skills and a genuine passion for engaging with our communities where Nova Circle has a social media presence. A creative mindset paired with a strategic outlook and an ability to quickly turn ideas into reality. A personal interest in community, travelling, and tech. What’s in it for you: In this role you will play a pivotal part in elevating our brand’s presence on social media to new heights. Given the importance of your output, you are expected to go the extra mile in your work. In return, you will become an integral part of a company and team in the early innings of what is poised to be a remarkable journey. Your contributions will have a substantial impact on the direction of this journey. Opportunities to develop and grow together with the company are endless for the right candidate.If this role resonates with you, we can’t wait to hear from you. If you have a portfolio, please include a link showcasing relevant work. If you do not have a portfolio, you will be requested to submit a work sample. A portfolio submission or work sample is mandatory for consideration. Please include resume and cover letter in your application. About us Nova Circle is made up of experienced entrepreneurs, investors, techies, and designers as well as young and hungry talent spread across multiple departments. We are on a mission of changing the way you get inspired for, plan and book all your experiences. Our ambition is to spearhead a shift in the marketplace, where individuality is celebrated over aggregation. We dare to go down the road less travelled, to get results less often achieved. Are you ready to take on this challenge? We most definitely are.

27 november 2023
Sista ansökan:
1 december 2023
Mötesbokare till digital marknadsföringsbyrå!

OM FÖRETAGET Företaget grundades 2011 och har sedan dess sett en väldigt fin utveckling. Vår kund är en digital marknadsföringsbyrå och finns just nu i Sverige, Danmark och Finland. De har ett team inhouse som är experter och hjälper kunderna med SEO, Google Ads och prestationsbaserad marknadsföring. Genom skräddarsydda lösningar hjälper de sina kunder att synas och höras i rätt medier. OM ROLLEN I rollen som mötesbokare hjälper du säljarna med att boka bra och kvalitativa möten. Detta är rollen för dig som vill förstå dig på komplex B2B och lära dig grunden. Inom ramen för tjänsten finns otroliga möjligheter på lång sikt till att både göra fin karriär inom bolaget men även tjäna mycket pengar. Succesivt ska mötesbokarna även omvandlas till säljare och själv kunna stänga affärer med tunga beslutsfattare. I denna roll får du lära dig grunderna i renodlad komplex B2B-försäljning och får utvecklas till en grym och strategisk säljare. VEM SÖKER VI Vi söker dig som är en "go-getter"! Du räds inte för nya utmaningar och förstår att det krävs mycket för att nå toppen. Du ska vara redo att göra jobbet som krävs för att uppnå dina mål och ha ett innerliggande behov att vilja lyckas. Du bör ha jobbat med försäljning i minst 6 månader och gillar att sälja. För att lyckas i denna roll bör du tycka försäjlning är kul och se det som något långsiktigt. Vi söker dig som vill lägga ner tiden på att bygga relationer och skapa nya kontakter för att uppnå dina säljmål. Ansökan & Lön Jobbtyp: Heltid Plats: Stockholm Lön: Fastlön + Provision Kontakt: We Quest. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! We Quest startade 2016 i Stockholm och har haft en väldigt unik resa. Vår ambition sen start har varit att ta en ledande roll som rekryteringsleverantör till vår kunder där de kan förvänta sig top-service och skräddarsydda tjänster utifrån deras unika organisation. Sedan dess har vi tillsatt flera hundratals lyckade rekryteringar och skapat ett namn där vi beskrivs som en snabb, personlig och effektiv partner att arbeta med. Vi hjälper företag att växa med mindre risk. Stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Öka kandidatinflöde. Vi hjälper företag att ta kontroll över din rekryteringsprocess och nå ut till potentiella talanger. Sökord: KOD: gnrx

27 november 2023
Sista ansökan:
8 maj 2024
Internship: Marketing & Communication at Keystone France

As an intern in our Marketing & Communications team you will have the opportunity to develop your skills in digital communication, learn about growing a website through outreach and engaging with our online communities. Please note that the language to be used in the communication to our audience and market is in French! You will have the opportunity to - Learn to create engaging content and messages to promote our site. - Dig in to our link building strategy and improve our SEO. - Explore different methods to raise awareness of our brand and our sites. - Look into the best practices to attract new traffic to a website and increase conversions. - Engage and grow our online community in social media. What can we offer you? - The challenge of working in a fast-paced, changing environment working on projects that matter. - A space to develop and apply your research skills, analytical skills, and communication skills. - An experimental way of working and actual influence in achieving business goals. - An opportunity to enter the exciting world of communications for a leading digital marketing platform. - Being part of a young, energetic, international team with colleagues from Spain, Russia, UK, US, Germany, China and many others. - Plenty of space for initiatives and original ideas. We welcome them! We want them! - Monday breakfast and regular team activities and fun events. - A generally lively social scene including Summer and Christmas parties, Friday beers, Monthly After Works. As a member of the Keystone Family, you will be working with a young international group, based at Keystone´s office in Stockholm in Sweden. Do you want to know more about what it's like doing an internship at Keystone France? Here's (https://www.iscom.fr/fr/iscom/actualites-du-reseau-iscom-en-france/vie-ecole/2319-stage-communication-suede) an interview with our former intern Hugo and here (https://www.iscom.fr/fr/iscom/actualites-du-reseau-iscom-en-france/vie-ecole/2684-stage-3-eme-annee-stockholm-suede) with Jordan! Who are we looking for?🕵️‍♀️ - You are fluent in French and have excellent verbal and written communication skills - Hold a bachelor's degree or are enrolled in a bachelor's program - You are a people person with great interpersonal skills with a strong passion for communication - You are structured, organized and can manage your time effectively - You like creating strategies and working towards goals About Topformation.fr Topformation.fr (https://www.topformation.fr/) is a part of Keystone Education Group. The French team consists of 10 employees working in either communication or sales. All of them are based here in our office in Stockholm. Today Keystone has 4 000 education providers as our clients and we help them to reach out to potential students. Since we strive to help everyone in the world find the right education we now need to strengthen our French Business Unit. Do you want to join our family? Please send us your application in French by hitting the button "Apply here!". We are looking for someone who ideally can start in January 2024 in our Stockholm office and do the internship for 5 to 6 months. This is a paid internship. Please note that the language to be used in the communication to our audience and market is in French!

24 november 2023
Sista ansökan:
12 maj 2024
Marknadskoordinator med digitalt fokus

Om oss Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning 20 minuter söder om Jönköping. Vi har blivit utsedda till Sveriges bästa mötesplats ett flertal gånger, vi har två fina golfbanor, ett riktigt vasst kök samt en av Skandinaviens bästa spaanläggningar. Idag består vårt team av cirka 150 medarbetare men vi växer och behöver bli fler! Vi söker Är du en passionerad och ansvarstagande person som trivs med att arbeta med webb, sociala medier och har ett intresse för fotografering? Till Hooks Herrgård söker vi nu en digital marknadskoordinator med fokus på film, foto och digitala kanaler. Om tjänsten I din roll som digital marknadskoordinator på Hooks Herrgård blir du en viktig del av ett engagerat team som tillsammans arbetar med organisationens varumärke. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att aktivt arbeta med våra digitala plattformar såsom webb, sociala medier, nyhetsbrev och annonsering. I rollen ingår det att skapa kampanjmaterial i form av text, foto och film. Vidare tillkommer andra arbetsuppgifter såsom koordinering av mässor och andra event. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med marknadsansvarig och rapportera till försäljningschefen. Vem är du? Vi söker dig som har ett par års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och kommunikation. Du har mycket god förståelse för digital marknadsföring och det är även meriterande om du har kunskap och intresse för foto och film. För att trivas i rollen som digital marknadskoordinator hos oss tycker du om att arbeta i team och kan snabbt sätta dig in i och hantera flera olika arbetsuppgifter. Vi söker en person som kan ta initiativ och snabbt anpassa sig till olika arbetsuppgifter. Du behöver vara flexibel nog att prioritera efter helheten, samtidigt som du är organiserad och strukturerad. Vi ser gärna att du är nyfiken, initiativtagande och innovativ. Du har en utbildning inom marknadsföring eller kommunikation. Du är en god skribent som kan anpassa dina texter till olika kanaler, målgrupper och tonalitet och ser att du har kunskaper inom de flesta av följande områden: - Goda kunskaper i sociala mediekanaler (LinkedIn, Instagram, Facebook och TikTok) - Erfarenhet av att arbeta med Google Adwords, Anaytics och Ads Manager för Meta - Förståelse för SEO och kan skapa värdefullt innehåll i syfte att öka den organiska trafiken - Kunskap inom Adobe program som InDesign och Photoshop - Skriva säljande copy till kampanjer, nyhetsbrev, hemsidan etc - Skapa samarbeten med företag, bloggare och influensers - Följa upp och analysera statistik och resultat - Planera, genomföra och följa upp kundaktiviteter såsom events och mässor - Fotografera, filma och även intervjua - Meriterande med vana att arbeta i Umbraco Om anställningen Tjänsten är på 75%. Vid önskemål finns möjlighet att öka upp tjänstgöringsgraden med arbete på andra avdelningar och på så vis få inblick i hela verksamheten på ett bra sätt. Arbetstid är i första hand förlagd på Hooks Herrgård under kontorstid med möjlighet till flex, förutom vid vissa events som infaller kvällar och helger. Vi ser fram emot att höra från dig! Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 22 december.

24 november 2023
Sista ansökan:
22 december 2023
Content Creation Intern

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: ALOHA! We are happy and honored that you might be interested in joining Nova Circle. Let us walk you through this role and what being part of our team could look like. Brief about Nova Circle: We are an energetic group of doers and visionaries with big and scary goals, on a mission to building the best platform for inspiring and sharing all your experiences. In the past year since starting the company, we have been closing in on our mission at lightning speed. We would love for you to join us in shaping the rest of our journey, as we are just getting started. Content Creation Intern: Your primary responsibility will be to craft captivating content for our presence on Instagram, TikTok, and other channels. Being a key member of our creative and marketing team, you are passionate about creating content that engages, entertains, and educates – all aligned with our brand and mission. This role requires a stylistic eye, love for storytelling, ability to contextualize photos and videos in an engaging way and a flair for graphic design and content editing. The internship is on-site in Stockholm and can be performed on a part- or full-time basis. We would love for you to start as soon as possible. Rest assured; this is a paid internship. What you will do at a glance: Develop and edit content from creators. Conceptualize, script, and produce pictures and reels for our accounts on social media based on material generated from creators and in-house, with a primary focus on Instagram. At a later stage, other platforms will be added to your responsibilities. Craft fun, inspiring and informative content that align with Nova Circle’s mission. What you should possess to excel in this role: Previous experience in content creation – you are familiar with in-app creator tools across social platforms and know your way around design software such as Figma and Adobe Creative Suite. Meriting if you have knowledge in video editing. Sense of the current social landscape, allowing you to respond promptly to emerging trends and take action on those opportunities. Strong interpersonal skills and a genuine passion for engaging with our communities where Nova Circle has a social media presence. A creative mindset paired with a strategic outlook and an ability to quickly turn ideas into reality. A personal interest in community, travelling, and tech. What’s in it for you: In this role you will play a pivotal part in elevating our brand’s presence on social media to new heights. Given the importance of your output, you are expected to go the extra mile in your work. In return, you will become an integral part of a company and team in the early innings of what is poised to be a remarkable journey. Your contributions will have a substantial impact on the direction of this journey. Opportunities to develop and grow together with the company are endless for the right candidate.If this role resonates with you, we can’t wait to hear from you. If you have a portfolio, please include a link showcasing relevant work. If you do not have a portfolio, you will be requested to submit a work sample. A portfolio submission or work sample is mandatory for consideration. Please include resume and cover letter in your application. About us Nova Circle is made up of experienced entrepreneurs, investors, techies, and designers as well as young and hungry talent spread across multiple departments. We are on a mission of changing the way you get inspired for, plan and book all your experiences. Our ambition is to spearhead a shift in the marketplace, where individuality is celebrated over aggregation. We dare to go down the road less travelled, to get results less often achieved. Are you ready to take on this challenge? We most definitely are.

22 november 2023
Sista ansökan:
1 december 2023