Restaurangchef, Götgatan/Slussen
Holy Greens AB
Restaurang- och kökschefer

Är du en ledare som brinner för teamwork, drift och hälsosam mat? Då kanske du är vår nästa stjärna som Restaurangchef till våra två enheter på Södermalm! Holy Greens handlar om att må bra. Vi vill göra det enkelt för människor att äta hållbart och hälsosamt utan att kompromissa på smakupplevelsen. Därför tillagas allt på menyn från grunden, på råvaror som är bra för kroppen och snälla mot klimatet. Om Rollen Som Restaurangchef på Holy Greens är du en driftorienterad person som älskar service,  och som drivs av att leda samt utveckla dina medarbetare och verksamheten framåt.  Du leder och ansvarar för att verksamheten bedrivs på ett effektivt- och resultatorienterat sätt, samt i enlighet med vår vision och värderingar.  Tjänsten är främst förlagd i drift, där du tillsammans med teamet levererar sallader och service i världsklass. Säkerställande och uppföljning av resultat, effektivitet, service, livsmedelshygien och personalrelaterade frågor sker dagligen och i enlighet med verksamhetens riktlinjer. Som Restaurangchef leder du alltid med exempel och har en viktig roll för att utveckla både medarbetarna samt verksamheten framåt.  Ditt ansvar innefattar även relationsbyggande arbete med företagskunder och övriga samarbetspartners, och då i syfte om att optimera försäljning samt enhetens lönsamhet.  Kvalifikationer För att lyckas i rollen som Restaurangchef är du en naturlig ledare som älskar driftens dynamik och utmaningar. Du är strukturerad, lojal, förtroendeingivande och handlingskraftig, men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Ditt lösningsorienterade sinne och positiva förhållningssätt får vilken utmaning som helst att uppfattas som en enkel match! Krav: Du har några års erfarenhet av att arbeta i en ledande position.  Du har vana och förståelse av att arbeta mot uppsatta KPI:er Vad får du? Du blir en del en stark kultur och får arbeta med passionerade kollegor  Du får vara med på en resa där vi gör Sverige lite mer hälsosamt och hållbart varje dag Möjligheten att äta Sveriges godaste sallader på daglig basis Kollektivavtal, Tjänstepension, friskvård, företagshälsovård  Välkommen med din ansökan!

5 juni 2025
Sista ansökan:
22 november 2025
HMSHost söker Shift Supervisor till Stockholm - Arlanda flygplats
The We Select Company AB
Restaurang- och kökschefer

Har du ett stort intresse för mat och dryck samt är en person som brinner för att leverera service och kvalitet? Vi är på en spännande resa och söker en Shift Supervisor till vår Food Hall på Stockholm-Arlanda flygplats. Om arbetsgivaren Vi finns till för att göra resenärer lyckligare genom att maximera varje stund av deras resa - oavsett om de är på språng eller online. Med ett gemensamt utbud av tax-free försäljning, närbutiker, mat och dryck på flygplatser, motorvägar, kryssningar, järnvägar och mer, verkar vi på 1 200 platser i 75 länder. Vårt omfattande utbud innebär att vi är på rätt plats vid rätt tidpunkt för alla resenärer. I Norden erbjuder Avolta tax-free försäljning under varumärket Dufry med 16 butiker på svenska flygplatser och 14 butiker på Helsingfors flygplats, Finland. Under HMSHost-paraplyet kommer vi att driva 13 restauranger och caféer på Arlanda flygplats, Sverige och 16 restauranger och caféer på Helsingfors flygplats, Finland. Om rollen I rollen som Shift Supervisor hos HMSHost ansvarar du för den dagliga driften under ditt skift samt säkerställer god service och kvalitet på enheten. Du sätter alltid gästen i främsta rummet och får kunden att känna sig sedd - allt för att ständigt leverera service i toppklass! Du trivs med att arbeta i ett högt tempo i en internationell miljö. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Att leda och arbeta tillsammans med ditt team i driften Tillsammans med assisterande restaurangchefen/restaurangchefen ansvarar du för att verksamheten drivs framåt och arbetar med till exempel försäljningsresultat, arbetsmiljö och bemanning Följa upp restaurangernas rutiner och säkerställa att matsäkerheten efterlevs I rollen ingår administrativt arbete såsom planering och bemanning av personal Tillsammans med assisterande restaurangchefen/restaurangchefen följa upp uppsatta mål Motivera och utveckla medarbetarna såväl i driftsrelaterade frågor som i sin personliga utveckling Vem är du? Kvalifikationer: Erfarenhet inom restaurangbranschen: Minst 2 års erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen, med fördjupad kunskap om restaurangdrift och service. Erfarenhet av att leda och motivera ett team av restauranganställda, med förmåga att skapa en positiv arbetsmiljö och upprätthålla höga standarder. Utmärkta kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, för att effektivt samarbeta med personal och hantera kundrelationer. Förmåga att organisera och planera arbetsflödet effektivt, inklusive schemaläggning, beställning av varor och övervakning av restaurangens dagliga verksamhet. Starkt fokus på att erbjuda enastående kundservice, med förmåga att hantera gästklagomål och säkerställa att varje gästupplevelse är positiv. Förmåga att tänka innovativt och lösa problem på ett effektivt sätt, särskilt under stressiga situationer eller högtryckstider. God förståelse för hygien- och säkerhetsföreskrifter inom restaurangbranschen, med förmåga att säkerställa att restaurangen uppfyller alla regler och bestämmelser. Grundläggande förståelse för restaurangens ekonomi och lönsamhet, med förmåga att bidra till att öka försäljningen och maximera lönsamheten. Förmåga att samarbeta effektivt med andra avdelningar inom restaurangen, såsom kökspersonal, serveringspersonal och marknadsföringsteam. Beredskap att arbeta kvällar, helger och under högtider, samt förmåga att anpassa sig till förändrade arbetskrav och krav från ledningen. Svenskt medborgarskap alt. permanent uppehållstillstånd Kan ta dig till och från flygplatsen alla tider på dygnet Vi erbjuder Vi erbjuder trygga anställningsvillkor. HMSHost Sweden AB är medlem i VISITA, har kollektivavtal med HRF & Unionen vilket innebär att du omfattas av tjänstepension, försäkringar och lön enligt avtal. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och personalrabatt på våra egna enheter och taxfreebutikerna samt vår internationella Training Academy för din personliga utveckling. Om tjänsten Tjänsten är tillsvidareanställningar på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetet innebär skiftarbete; tidiga morgnar, sena kväll och helger. Flygplatsen är en säkerhetsklassad arbetsplats vilket kräver en godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll, vilket betyder att du behöver kunna uppvisa dokument som styrker din sysselsättning de senaste fem åren. Det får inte heller förekomma luckor i din sysselsättning på mer än 28 dagar, om de inte kan styrkas. Säkerställ gärna att dina senaste fem år kan styrkas i form av betyg och intyg och förbered dig innan en eventuell intervju. Du kan läsa mer hos Transportstyrelsen. Varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer kommer att ske löpande så sök gärna redan idag!

4 juni 2025
Sista ansökan:
31 juli 2025
Staff Manager Front of House Stockholm
Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Restaurang- och kökschefer

RA Hospitality förser hela besöksnäringen med flexibla personallösningar så som bemanning, rekrytering, entreprenad och utbildning. Med över 25 år i branschen och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo så är vi ledande i branschen.  Vi vågar säga att vi är grymma på service och kvalitet! Brinner du för hotell- och restaurangbranschen och vill leverera service i världsklass till våra kunder? Älskar du att jobba med människor och utveckla medarbetare? Vill du ha en fot kvar i branschen men samtidigt prova en kontorstjänst? Då har vi tjänsten för dig! Till vårt växande kontor i Stockholm söker vi nu ytterligare en Personalansvarig som vill vara med och fortsätta att utveckla vår matsal- och receptionsavdelning.  Hos oss kommer du att arbeta med rekrytering och uthyrning av allt från restaurangbiträden och receptionister till servitörer och hovmästare. Vi bemannar och rekryterar personal till stora hotellkedjor, företagsrestauranger, banketter, galamiddagar och à la carte krogar m.m. En vanlig dag på kontoret innefattar t.ex. intervjuer och anställningar av nya medarbetare, schemaläggning, daglig bemanning, nära kontakt med våra kunder och annan personaladministration. I tjänsten ingår även försäljning, möten, utbildningar och uppföljningar. Du kommer även få vara med ute och säkerställa driften på stora och spännande kundevents! RA Hospitalitys målsättning är att våra kunder och medarbetare alltid ska vara nöjda med de tjänster vi utför och med oss som serviceföretag. Arbetet ställer därför mycket höga krav på din sociala förmåga då möten och samtal med kunder och medarbetare sker på daglig basis. Vi lägger stor vikt vid byggandet av relationer både med vår personal och med våra kunder. Vem är du? En naturlig ledare som har lätt för att bygga relationer Gillar att arbeta med människor från jordens alla hörn En problemlösare som ser möjligheter Prestigelös teamspelare som kan hugga in där det behövs God känsla för detaljer, ordning och reda och noggrannhet En person som gillar högt tempo med varierande arbetsdagar Trygg och diplomatisk Du har sedan tidigare: Arbetat som Restaurangchef, F&B Manager eller liknande Ett brett kontaktnät inom Stockholms restaurangvärld Gärna erfarenhet av stora banketter och event Gärna erfarenhet av att ansvara och leda stora personalgrupper God insikt i såväl schemaläggning som personalhantering God ekonomisk förståelse och erfarenhet av resultat- och budgetansvar Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska B-körkort Vad får du hos oss Ett stimulerande, roligt och givande arbete med högt i tak Varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar Möjlighet att använda din branschkunskap för att hjälpa branschkollegor att lösa utmaningar och personalbehov Bli en del av ett sammansvetsat team på kontoret där alla hjälps åt och har en "ingenting är omöjligt" -inställning Möjlighet att bygga upp och sätta sin egen prägel på avdelningen Generösa personalförmåner Löpande kompetensutveckling Ett brett kontaktnät inom besöksnäringen Utbildning inom bl.a. arbetsrätt och kollektivavtal Ett nyrenoverat fräscht kontor med gym för arbetande i huset Detta är en tillsvidaretjänst som inleds med sex månaders provanställning, heltid, lön enligt överenskommelse. Arbetstiderna är främst förlagda dagtid måndag-fredag med någon eller några kvällar i veckan beroende på bokningar och säsong.  Vi hoppas på att kunna välkomna en ny kollega hos oss under mitten av augusti så vänta inte med att skicka in din ansökan!

3 juni 2025
Sista ansökan:
20 november 2025
Chef Boqueria Torget
Boqueria Göteborg AB
Restaurang- och kökschefer

Boqueria är inspirerad av gemenskapen, glädjen och smakerna som finns i den spanska matkulturen. En livlig restaurang där maten står i centrum, där vi samlas för att umgås och njuta av härlig spansk mattradition. Det livliga bordet där allt delas, från mindre tapas till större raciones. ¡Bienvenidos! STOCKHOLM Boqueria Stockholm som ligger i MOOD Gallerian centralt i Stockholm. Det är en spansk restaurang som består av två delar, matsalen och Torget. I matsalen, som är integrerad med ett öppet kök, serverar vi hela menyn med tapas, raciones, paella m.m. Det råder en familjär stämning i en stimmig miljö - med spansk mattradition i centrum. Torget är Boquerias mötesplats och är som en saluhall och servering i ett, där alla platser och bord är lediga för drop in. Det är här vi håller våra event med DJs eller liveakter. På Torget säljer vi även spanska delikatesser som ostar, charkuterier, konserver och autentiska pintxos. Tycker du om människor, högt tempo, har erfarenhet från yrket och gillar att ge personlig service? Då är vi arbetsplatsen för dig! Nu söker vi en chef  till Torget Torget på Boqueria påminner om en livlig torghandel i Barcelona där vi erbjuder gästen allt från charkuterier och pintxos till kvalitativa drinkar och en stor uppsättning viner. Vardagar serveras lunch ifrån vår deli-disk och mot slutet av veckan fylls lokalen på eftermiddagen för AW då vi också kör med DJ. Fredags- och lördagskvällar förvandlas Torget till en livlig bar med härlig musik och stämning. Arbetet: Du kommer ha huvudansvaret för den dagliga driften av torget med tillhörande resultat- och personalansvar samt ansvara för att planera aktiveringar på Torget tillsammans med ledningsgrupp. Du kommer rapportera direkt till restaurangchef och VD. Vem söker vi: Vi söker dig som brinner för service och värdskap, har talang för att skapa en god gästupplevelse och ser gärna att du har tidigare erfarenhet som restaurangchef. Då restaurangen styrs av säsonger söker vi en flexibel och prestigelös person som rycker in där det behövs. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Att du uppskattar mat och dryck och älskar att jobba med människor tar vi för givet. Vi erbjuder: Vi kan erbjuda en 100% tillsvidareanställning med kollektivavtal som startar med en provanställning. Arbetstiderna kommer även innefatta kvällar och helger. Vi ser fram emot din ansökan med CV och foto.

2 juni 2025
Sista ansökan:
19 november 2025
Är du redo för nästa steg i din karriär?
King Food AB
Restaurang- och kökschefer

Bli en del av Burger Kings flammande tillväxt som Assisterande Restaurangchef! Är du redo att leda ett team i en miljö fylld med skratt, leenden och högt tempo? Som Assisterande Restaurangchef på Burger King är du en nyckelledare som, tillsammans med Restaurangchefen, säkerställer att restaurangen drivs på toppnivå varje dag. Dina ansvarsområden: Guest is King – Alla beslut tas med gästen i fokus för att ge dem en kunglig upplevelse! Effektiv drift – Säkerställa att restaurangen fungerar smidigt och effektivt. Ledarskap – Utöva tydligt och professionellt ledarskap. Träning och utveckling – Se till att medarbetarna får bästa möjliga utbildning och utveckling. Målsättning – Sätta och nå mål för avdelningen och säkerställa ekonomisk hållbarhet. Kvalitet och service – Se till att restaurangen alltid följer Burger Kings koncept och standarder. Vi söker dig som: Har en passion för fantastiska gästupplevelser. Har ledarerfarenhet och förmågan att bygga starka, självständiga team. Har erfarenhet från restaurangbranschen eller detaljhandel. Har en god ekonomisk förståelse och kan arbeta målinriktat. Varför välja oss? Goda förtjänstmöjligheter – Konkurrenskraftiga villkor. Stark varumärkesprofil – Jobba i en global kedja med tydliga värderingar. Utbildning – Fullständig teoretisk och praktisk upplärning. Utveckling – Kontinuerlig yrkesmässig och personlig utveckling genom vårt ledarprogram. Karriärmöjligheter – Goda chanser att avancera inom företaget. Som ledare är du en resultatorienterad entreprenör som brinner för service och trivs i en dynamisk arbetsmiljö. Du är lojal mot varumärket och konceptet, samtidigt som du hittar nya sätt att locka gäster i ditt lokala område. Du gillar utmaningar och går i täten som ett gott föredöme i en hektisk vardag. För att lyckas leder du med energi och tydlighet och når dina mål genom teamwork. Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Kontakta oss idag!

29 maj 2025
Sista ansökan:
15 november 2025
Restaurangchef/teamleader
Luleå 2023 AB
Restaurang- och kökschefer

Corner är en trevlig pub och sportbar i centrala Luleå. Vår verksamhet växer och vi behöver nya talanger till vår nya restaurang! Vi söker en engagerad och erfaren restaurangchef till vår som brinner för att leverera högkvalitativa subs och enastående kundservice. Som restaurangchef kommer du att ha en central roll i att skapa en positiv matupplevelse för våra kunder och bygga ett effektivt och välkomnande team. Om jobbet Du jobbar kanske redan som Catering Manager, Store Manager eller Restaurant Manager – eller är kanske erfaren Supervisor, Assistant Manager eller Deputy Manager och vill gå vidare i din karriär. Om du har ledarskapserfarenhet i en hektisk detaljhandelsmiljö eller inom hotell- och restaurang så kan du vara den vi söker. Vi söker dig som kommer vara verksamhetens hjärta! Du är huvudansvarig för din restaurangs framgångar – både vad gäller försäljning, lönsamhet och förstklassig service till kunderna samt själva driften av restaurangen. I de huvudsakliga ansvarsområdena ingår: Rekrytering och utbildning/inskolning av medarbetare Utföra dagliga administrativa uppgifter såsom schemaläggning, rapportering och dokumentation Förbereda medarbetares löner och tidrapporter Säkerställa 100 % efterlevnad av våra riktlinjer Genomföra inventeringshantering och lagerkontroll, inklusive inventering och rapporter Analysera försäljning och lagerrapport varje vecka för att förbättra verksamheten Leda och genomföra skötselåtgärder som t.ex. att hålla restaurangen ren och välordnad Implementera marknadsföring i restaurangen och uppdatera kassan i enlighet med kampanjer Säkerställa att säkerhetsrutiner följs för att förhindra skador och olyckor Upprätthålla en säker miljö för medarbetare och kunder Främja och uppmuntra en hög servicenivå till kunderna bland medarbetarna Hantera olösta och/eller eskalerade klagomål från kunder Leverera service av hög standard vid hantering av produkter, vid försäljning, vid förfrågningar och i mötet med kunderna Vem är du och vad förväntar vi oss av dig? - Du har en gymnasieutbildning i grunden och gärna någon ytterligare utbildning i antingen ekonomi, personal, pedagogik eller inom restaurang. - Goda kunskaper inom HRF:s kollektivavtal är ett stort plus. - Arbetar du eller har arbetat inom fastfood, eller restaurangbranschen är det ett stort plus. - Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav i både tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är ett stort plus. - Du är stabil, dvs är lugn och kontrollerad även i stressade situationer. - Du älskar att jobba med och tillsammans med människor och är van att leda andra team och grupper och är duktig på att lära ut till andra. - Du har en god samarbetsförmåga, dvs arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. - Du är serviceinriktad, dvs uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar. Att du har förmågan att uttrycka dig professionellt i både tal och skrift är ett krav. Maila in er ansökan till [email protected]

27 maj 2025
Sista ansökan:
31 juli 2025
Restaurangchef Växjö
Holy Greens AB
Restaurang- och kökschefer

Är du en naturlig ledare som vill ta chansen att växa och utvecklas i branschen? Häng med på vår resa mot en mer hållbar och hälsosam värld! Vi erbjuder: Programmet ”Växa och Gro” som ger dig möjlighet att utvecklas inom företaget.  En arbetsplats som arbetar för en mer hållbar och hälsosam värld. Kollektivavtal och friskvård. Arbete främst dagtid. Ansök idag. Vi ser fram emot att träffa dig!   ÖVRIG INFORMATION Anställningsgrad: Vikariat heltid from 2025-04-01 tom ett år fram med möjlighet till förlängt Plats: Växjö Lön: Fast lön. Vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal Förmåner: Friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter och trevligaste kollegorna.   Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tilsatt innan sista ansökningsdatum.

27 maj 2025
Sista ansökan:
13 november 2025
Jr Restaurangchef Växjö
Holy Greens AB
Restaurang- och kökschefer

RESTAURANGCHEF TILL HOLY GREENS – Är du redo att leda med både hjärta och hunger? Vi letar efter en grön superhjälte (utan mantel, men gärna förkläde) Vi på Holy Greens tror att mat kan förändra världen. Och det börjar i våra restauranger – med människor som brinner för hållbarhet, hälsa och service i världsklass. Nu söker vi en Jr Restaurangchef som inte bara vill hålla i rodret, utan också styra skutan mot nya höjder. Med andra ord: en doer, ledare, coach och kulturbärare – allt i ett. Vad kommer du egentligen göra? Du kommer att: - Vara den självklara ledaren för restaurangen – den som håller ihop allt från första broccolihack till sista kvittorapport. - Skapa ett drömgäng av medarbetare genom att coacha, peppa och utveckla. - Se till att både gäster och kollegor lämnar restaurangen med ett leende. - Ha koll på siffrorna – och få dem att sjunga (läs: budget, försäljning, kostnader). - Bygga en arbetsmiljö där folk trivs, utvecklas och stannar – för att de vill, inte för att de måste. Vi vet – det är mycket. Men du kommer inte vara ensam. Vi backar dig med smarta verktyg, schyssta riktlinjer och ett helt nätverk av likasinnade chefer. Och en grym distriktschef, såklart. Vem är du då? Vi tänker att du: - Har jobbat som skiftledare eller liknande i minst två år. - Är trygg i allt från schemaläggning och rekrytering till restaurangsnack och ekonomisiffror. - Har koll på branschens riktlinjer (livsmedel, hygien, arbetsmiljö – vi gillar ordning och reda). - Pratar svenska och engelska som en stjärna. - Och viktigast av allt: du gillar människor. På riktigt. Vad du får hos oss Förutom att få jobba i en kedja som odlar sin egen sallad, tänker cirkulärt och serverar mat med mening, så får du: - Ett värderingsstyrt företag med hjärtat på rätt ställe. - Massor av frihet under ansvar – vi litar på dig. - Verktyg, stöd och utbildning för att du ska utvecklas som ledare. - En plats där idéer välkomnas och förändringar skapas tillsammans. - Friskvårdsbidrag, schyssta villkor och en organisation i tillväxt. Redo att kasta dig in i något meningsfullt? Sök redan idag – vi intervjuar löpande! Frågor? Hör av dig till Lisa på [email protected]  Vi älskar frågor! Holy Greens – Vi tror på riktig mat. På riktigt. Och vi tror på dig. Välkommen med din ansökan ÖVRIG INFORMATION Anställningsgrad: heltid med tillträde enligt överenskommelse Plats: Växjö Lön: Fast lön. Vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal Förmåner: Friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter och trevligaste kollegorna.

27 maj 2025
Sista ansökan:
13 november 2025
Restaurangchef Jönköping
Holy Greens AB
Restaurang- och kökschefer

Är du en naturlig ledare som vill ta chansen att växa och utvecklas i branschen? Häng med på vår resa mot en mer hållbar och hälsosam värld! Vi erbjuder: Programmet ”Växa och Gro” som ger dig möjlighet att utvecklas inom företaget.  En arbetsplats som arbetar för en mer hållbar och hälsosam värld. Kollektivavtal och friskvård. Arbete främst dagtid. Ansök idag. Vi ser fram emot att träffa dig!   ÖVRIG INFORMATION Anställningsgrad: Heltid med tillträde 1/6 eller enligt överenskommelse  Plats: Jönköping Lön: Fast lön. Vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal Förmåner: Friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter och trevligaste kollegorna.   Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

27 maj 2025
Sista ansökan:
25 oktober 2025
Biträdande Restaurangchef Rasta Hallandsåsen
Rasta Sverige AB
Restaurang- och kökschefer

Vid E6 på toppen av Hallandsåsen, mittemellan Göteborg och Malmö ligger Rasta Hallandsåsen. Härifrån har du nära till tennis metropolen Båstad på den underbara Bjärehalvön. På anläggningen finns restaurang med uteservering, OKQ8-butik och 19 hotellrum. Restaurangen är rymlig och barnvänlig. Trivs du när det är full fart och vill vara med och ansvara för en restaurang, hotell med fantastiska gäster, allt från lokala stamgäster till gäster längs vägen och många bussresenärer. Vi söker nu dig som älskar service och har goda ledaregenskaper och är driven i det du gör och vill arbeta i ett företag i utveckling. Arbetsuppgifterna innefattar administrativt, ekonomiskt, personalansvar samt att du är delaktig i den dagliga driften i restaurangen. Som biträdande restaurangchef driver du verksamheten tillsammans med platschefen. Du värdesätter renlighet och rutiner i arbetet samt har öga för detaljer som gör att vi kan överträffa gästens förväntningar. Kvällsarbete förekommer och du kommer arbeta varannan helg. Du kommer vara med och leda och fördela arbetsuppgifterna i restaurang och hotell. Tjänsten innebär nära kontakt med personal och gäster vilket kräver goda kunskaper i det svenska språket. Kan leda till en heltidstjänst. Låter detta intressant, tveka inte. Sök tjänsten!! Vi anställer löpande.

26 maj 2025
Sista ansökan:
12 november 2025