Passionerad och engagerad ansvarig för bankett och evenemang

Vi letar efter dig som med passion och engagemang önskar skapa minnesvärda och lyckade evenemang för vår bankettavdelning. Som ansvarig för våra bankett och event kommer du att ha en nyckelroll i planeringen, koordineringen och själva genomförandet. Vi ser att du är den som kan ta ansvar och leverera en förstklassig upplevelse för våra gäster.  På Radisson Blu Scandinavia Hotel har vi en modern konferensavdelning med 16 mötesrum varav en stor bankettsal med kapacitet för upp till 500 sittande gäster. Utöver det kan vi även skapa magi i vårt Atrium för upp till 1000 personer. Här anordnar vi allt ifrån mässor, utställningar, föreläsningar, bröllopsfester, events och stora arrangemang där hela hotellet är abonnerat. I Team Radisson BLU finns kollegor av alla slag. Vi älskar individen och tror att vi lär oss av varandras olikheter och erfarenheter. På vår arbetsplats utlovas många skratt, fartfyllda dagar och fin stämning emellan kollegor. Vill du också gå till arbetet med ett leende på läpparna? Då ser vi fram mot att läsa din ansökan.    Arbetet innebär: Avdelningsansvar för bankettavdelningen. Personalansvar, schemaläggning, och timhantering. Varierade arbetstider. Budgetansvar. Att vara väl insatt i lagen om ansvarsfull alkoholhantering. Ansvara för att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra på och mellan avdelningar. God kommunikationsförmåga.  Hålla högsta service- och kompetensnivå och därmed se till att gästerna alltid blir korrekt serverade och bemötta enligt vår Yes I Can filosofi. Ha en god känsla och öga för detaljer där fina uppläggningar och presentationer är en självklarhet för att skapa detaljerna som gör skillnaden.  Vi tror att du: Har en stark känsla för service och tycker om att överträffa gästens förväntan. Är en naturlig ledare som tycker om att arbeta i team och skapa teamkänsla. Har erfarenhet av hotell- eller restaurangverksamhet sedan tidigare. Har en hög ambitionsnivå och ständig vilja att utvecklas och drivs av ett högt tempo. Är sälj och resultatfokuserad. Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Är kreativt tänkande och har förmåga att lösa problem på ett innovativt sätt. Är positiv, engagerad och ansvarsfull. Vi tittar inte så mycket på vad du har gjort tidigare utan mer på vad du kan göra hos oss. Tonvikt och personlighet känner vi är viktigare än vad du faktiskt har arbetat med innan.    Vi erbjuder:  Ett omväxlande arbete inom en internationell hotellkedja. Friskvård.  Fina personalförmåner.     Tjänsten är 100% och tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden är slut.    Om Radisson Blu Scandinavia Hotel Radisson Blu Scandinavia Hotel är beläget vid Drottningtorget i Göteborg och öppnade 1986. Hotellet har 355 hotellrum varav 38 sviter. Standardrummen är bland de största i Göteborg och hotellets berömda Kungasvit mäter hela 160 kvm. Här har många stora celebriteter bott under sina besök i staden. Numera har hotellet även en exklusiv designsuite, Suite Lars Wallin. Designad av modeskaparen själv, Lars Wallin. Radisson Blu Scandinavia Hotel har en modern konferensavdelning med 16 mötesrum varav en stor bankettsal med kapacitet för 500 sittande gäster. På Scandinavia finns Hagabadet Spa & Yogastudio som erbjuder yogaklasser, spaupplevelser och gym. På hotellet finns även en bar och två restauranger; Noot Nordik Kitchen & Bar, Atrium Restaurant & Bar samt ett bevakat garage med parkeringsservice och elbilsplatser.   About Radisson Blu Radisson Blu® is an upper upscale hotel brand that delivers a positive and personalized service in stylish spaces. Characterized by attention to details and a "Yes I Can!" service philosophy, Radisson Blu hotels are designed to make a big difference and inspire unforgettable experiences with every stay. Through personalized service and local nuance, each stay at a Radisson Blu hotel offers a truly individual guest experience. Radisson Blu hotels are in major cities, key airport gateways and leisure destinations. Guests and professional business partners can enhance their experience with Radisson Blu by participating in Radisson Rewards™, a global loyalty program offering exceptional benefits and rewards.

2 maj 2024
Sista ansökan:
2 juni 2024
Restaurangchef till Pinchos Falun

Just nu söker vi en restaurangchef Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Vi är nu på jakt efter en person att leda vårt fina team! Din personlighet är din viktigaste egenskap. Vi letar efter någon som är en naturlig ledare och som med positivitet och engagemang driver restaurangen framåt. Du är en problemlösare med förkärlek till struktur och ordning men du är också flexibel och vågar prova nya vägar. Du har jobbat i branschen tidigare och förstår vikten av såväl nöjda gäster som medarbetare. Vår förhoppning är att hitta någon som tidigare arbetat med rekryteringar, schemaläggning och haft personalansvar. Vi värdesätter gruppdynamiken oerhört mycket, då vi är övertygade om att stämningen i personalen alltid smittar av sig till våra gäster. Du bör alltså vara duktig på att sprida positiv energi och hitta sätt att få med hela teamet på vägen. Vi har alltid höga mål och ambitioner, det hoppas vi att du delar med oss! Vilka är vi?PåPinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra gäster men också till våra anställda. Viuppmuntrar alla anställdaatt vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andrasär det som utgör Pinchos personlighet! Vi kan erbjuda dig ett ambitiöst och härligt team att jobba tillsammans med stora möjligheter att utvecklas ett innovativt koncept en rolig arbetsplats möjligheter att påverka och inspirera Vi vill gärna att du har erfarenhet av restaurang och ledarskap trivs medpersonalansvar - rekrytering, anställning, utbildning, uppföljning och schemaläggning älskar att arbeta med människor och kan få såväl gäster som kollegor att trivas på Pinchos är duktig pådaglig administration för att följa och nå våra uppsatta mål gillar att leda servisen och vara en del av den dagliga driften drivs av försäljning Vi blir extra glada om du är ambitiös och driven samt lätt för att ta initiativ sporras av ett högt tempo är snabb, noggrannoch effektiv leder andra genom att vara coachande ochinspirerande älskar att prata med människor sprider positiv energi omkring dig Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!

2 maj 2024
Sista ansökan:
19 oktober 2024
Restaurangansvarig

Önskad kompetens och erfarenhet - Du bör ha tidigare erfarenhet som ledare inom restaurangbranschen - Du brinner för att sätta gästen i centrum - Du är drivande, stark, tydlig och kan ta eget ansvar - Du har god samarbetsförmåga och har en positiv utstrålning - Du har lätt för att ta en ledande roll och har förmågan att få andra att nå sina mål - Du är resultatdriven och har intresse för ekonomi - Du har ett stort intresse för restaurangbranschen och tillhörande utveckling Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen. Ansvarsområden som ingår i tjänsten är: Personalfrågor Schemaläggning Systematisk utvärdering och utveckling Hygien och egenkontroll Inköp och inventering Kassahantering Administration Du ska vidhålla - hög kvalité på våra produkter - hög servicenivå gentemot gäster - hög renlighet i restaurangen och alla arbetsmoment

2 maj 2024
Sista ansökan:
19 oktober 2024
Biträdande restaurangchef

Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service. Som biträdande restaurangchef är du restaurangchefens högra hand. Du kommer att arbeta i nära samarbete med restaurangchefen om de economiska resultaten, medarbetarnas utveckling, och säkerställa exceptionell gäst erfarenhet. Som biträdande restaurangchef i Burger King arbetar dumed: - Driften av restaurangen och att den sker i enlighet med Burger Kings standards - Utveckling och utbildning av personal - Att optimera lönsamheten och att restaurangen når de uppsatta ekonomiska resultaten - Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet Varför ska du välja oss? - För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut - För att du tycker om att utvecklas och lära nytt - Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo - Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning - Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher - Vi erbjuder avtalsenlig lön Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger. Vi söker dig: - Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat - Som har en stor förståelse för drift - Som förstår vikten av att vara en god förebild - Som har tidigare erfarenheter av servicebranschen där arbete med snabbmat är meriterande - Som har fyllt 18 år Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form! som biträdande restaurangchef, är du en restaurang chefens högra hand. Du kommer att arbeta i nära samarbete med restaurangchefen om de ekonomiska resultaten, medarbetarnas utveckling, och säkerställa exceptionell gäst erfarenhet.som biträdande restaurangchef, är du en restaurang chefens högra hand. Du kommer att arbeta i nära samarbete med restaurangchefen om de ekonomiska resultaten, medarbetarnas utveckling, och säkerställa exceptionell gäst erfarenhet.som biträdande restaurangchef, är du en restaurang chefens högra hand. Du kommer att arbeta i nära samarbete med restaurangchefen om de ekonomiska resultaten, medarbetarnas utveckling, och säkerställa exceptionell gäst erfarenhet.som biträdande restaurangchef, är du en restaurang chefens högra hand. Du kommer att arbeta i nära samarbete med restaurangchefen om de ekonomiska resultaten, medarbetarnas utveckling, och säkerställa exceptionell gäst erfarenhet. Burger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food Scandinavia som är en del av Ring International Holding, och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark.

2 maj 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Ansvarig för nytt BRUNCH - koncept - Majorna

Hej allesammans! Inom några veckor skall det öppnas upp ett nytt brunch koncept i centrala Majorna i Göteborg. Vi söker efter en kreativ chef som kan sköta drift och personal i ett. Menyer, personal, drift, servering, nytänk med nya rätter, event mm kommer vara dina arbetsuppgifter. Vi som ägare stöttar dig som chef och ger dig de verktygen du behöver för att utvecklas och bedriva verksamheten. Du som söker behöver ha erfarenhet av branschen, helst café, brunch eller restaurang. Prelimnärt öppnar vi 1a Juni och vi ser att du är tillgänglig från detta datum. Öppetider är följande : (Måndag och tisdag - STÄNGT) (Onsdag - Söndag 10.00-17.00) Det finns goda möjligheter att utvecklas inom vårt företag, så bollen ligger hos dig som arbetstagare. Vilka mål du har. Lön enligt ök. Presentera dig gärna, och varför vi skall välja dig i vår nya verksamhet. Mvh BaM!

2 maj 2024
Sista ansökan:
27 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director

Nu söker vi dig som är en erfaren och passionerad ledare med ett kommersiellt driv. Du är kreativ, strävar efter ständig förbättring och ser alltid nya möjligheter. Som ledare har du förmågan att entusiasmera och få ditt team att leverera på högsta nivå. Du har ett öga för detaljer, triggas av tydliga mål och att leverera högsta  kvalitet. Du leder ett dedikerat team inom F & B och du rapporterar direkt till VD och ingår i hotellets ledningsgrupp.     Clarion Hotel Post ligger mitt i Göteborg i det gamla centralposthuset. Vi är hotellet med en pulserande själ, musik, underhållning och stans bästa terrass. Clarion Hotel Post står inför en spännande framtid och Posthuset fyller 100 år i maj 2025 - och det ska märkas!  Vi siktar skyhögt där vårt mål är att skapa unika upplevelser och möten i världsklass.    Som person vågar du tänka nytt och annorlunda, har hög energi och en positiv utstrålning samtidigt som du är professionell och personlig i ditt möte med kunder och kollegor. Vi ser att du genomför ditt arbete med våra värdeord: energi, mod och begeistring. Din energi är utåtriktad, sprudlande och påhittig. Ditt mod visas genom självständighet, ägandeskap och initiativtagande. Du har passion för yrket, är nyfiken och engagerad och tar dig an alla uppgifter med begeistring.    Denna roll kräver ett helhjärtat engagemang och att du har bred och djup kompetens inom mat och dryck. Det inkluderar ansvar för resultat, budget, uppföljning och det är viktigt att du triggas av siffror och KPI:er. Arbetsdagen omfattar både operativa och strategiska uppgifter. Du är delaktig i att utveckla koncept, kampanjer och marknadsaktiviteter för att få verksamheten att utvecklas.    Vi ser att du redan är ledare i en liknande verksamhet och kan redovisa goda resultat, såväl ekonomiskt som i medarbetar- och gästnöjdhet. Primär uppgift är att ansvara för och utveckla driften av hotellets F&B-avdelningar som består av följande;    • Hotellets a la carte-restaurang Norda - där våra rätter är inspirerade lika mycket av Västkustens urval av fisk och skaldjur som av Manhattans mångkulturella kök • Restaurang VRÅ - med en fot på västkusten och en i Japan • Postbaren - den naturliga mötesplatsen för både hotellgästen och göteborgaren • Livingroom - hotellets vardagsrum  • Terrassen - Göteborgs bästa terrass  • Bankettkök - här lagar vi fantastisk mat i stora volymer  • Frukost - 1200 gäster när det är fullt hus • Room service varje dag • F&B-relaterade evenemang  Rollen innefattar ansvar för bl.a.:    • Leda teamet för F & B  • Personalansvar • Resultat - lönsamhet  • Prognosarbete och investeringsplaner • Rapportera till ekonomifunktionen  • Hålla en hög service- och kompetensnivå • Följa upp gäst- och medarbetarnöjdhet • Hålla regelbundna och utvecklande verksamhetsmöten  • Säkerställa att kvaliteten levererar på högsta nivå • Säkerställa att alla rutiner och policys är väl inarbetade  • Säkerställa att medarbetarna är uppdaterade och trygga med hotellets brand- och säkerhetsrutiner, hygienrutiner, egenkontroll rutiner samt alkohollagen/alkoholservering • Närvarande ledarskap  • Hög kunskap inom arbetsrätt, kollektivavtal och relevanta lagar och regler   Vi erbjuder dig:   • Härliga kollegor i Nordens mest spännande och expansiva hotellkedja • Möjligheter till utbildning och vidareutveckling inom Strawberry • Super Colleague - förmånsprogram för våra anställda som innefattar bla 4 gratisnätter på Strawberry eller Nordic Hotels & Resorts varje år • Rabatt på mat och dryck för dig och dina vänner Anställningen: Vi rekryterar alltid långsiktigt, men börjar med en sex månaders provanställning. Tjänsten är en heltidstjänst.    Kontakt I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Growisit - Vi rekryterar för besöksnäringen För frågor om tjänsten:  Kontaktperson: Niclas Ingwall Tel: 0706-48 62 47 [email protected]   Placeringsort: Göteborg  Sista ansökningsdag är 2024-05-28 men vi genomför urval och intervjuer löpande.  Vi ser fram emot din ansökan!    Clarion Hotel Post ligger mitt i Göteborg i det gamla centralposthuset. Det är hotellet med en pulserande själ, musik, underhållning och stans bästa terrass! Njut av prisbelönta restauranger, populära barer och deras Rooftop pool.

2 maj 2024
Sista ansökan:
28 maj 2024
Restaurangchef

Best Western Hotel Scheele söker en medarbetare till vårt hotell. Vi är ett hotell med 109 rum, restaurang och en konferensavdelning. Du är ansvarstagande och flexibel det är A och O för denna tjänst. Lika så att du lägger stor vikt på hög servicenivå och kvalitet. Du motiverar, handleder och deltar själv aktivt i det praktiska arbetet. Som restaurangchef ansvarar du för hotellets restaurang, bar och frukost. Vi arbetar tillsammans för att göra våra gästers vistelse så bra som möjligt. Tjänsten innebär att du jobbar till stor del del i den operativa driften. Kravprofil Stort intresse för utveckling, modig, kommunikativ beslutsfattare med tydliga målbilder. Goda kunskaper i arbetsmiljöarbete. Trivs att klä dig i yrkesrollen för att utöva ett kraftfullt inspirerande ledarskap. Ser fram emot Din ansökan innehållande ett övergripande CV och en personbeskrivning gärna med information när du är tillgänglig. Maila din ansökan till: [email protected] Urval och intervjuer sker löpande. frågor om tjänsten besvaras gärna av Carin Wennerros 070-2062412 onsdagar 14-17 torsdagar 08.00-10.00.

2 maj 2024
Sista ansökan:
1 juni 2024
General Manager Trelleborg

Mister York söker en driven ledare till Trelleborg! Mister York är en växande hamburgerkedja som utmanar branschen och erbjuder vad vi kallar den nya generationens fast food. Vi tycker att en burgare gjord på kvalitativa råvaror inte skall behöva kosta en förmögenhet, det ska inte heller ta lång tid att få den i handen. Mister York serverade sin första burgare sommaren 2020 ur en foodtruck. Idag öppnar vi fullskaliga snabbmatsrestauranger samtidigt som vi driver vidare och utvecklar våra mindre containerhus. Mister York har benämnts som Sveriges bästa burgarkedja i flera forum, något vi är väldigt stolta över! Nu söker Mister York en ny General Manager till Trelleborg! Är du den vi söker? Vi söker dig som har 2+ års erfarenhet och kunskap av en ledande befattning inom hotell och restaurangbranschen, där fast food är meriterande. Du har god erfarenhet av att arbeta med ekonomisk uppföljning och budgetansvar. Du arbetar lösningsfokuserat och har en god utlärningsförmåga. Du är serviceinriktad, organiserad och trivs i ledarrollen. Vad innebär rollen som General Manager på Mister York? Som General Manager bär du huvudansvaret över enhetens personal, drift samt måluppfyllelse, vilket inkluderar ekonomi, renlighet, kvalitet och service. Med hjälp av ett gott ledarskap får du dina medarbetare att växa genom rätt vägledning och delegering. Som högsta chef på enheten bär du som General Manager ansvar för att alla medarbetare följer de uppsatta riktlinjerna samt ansvarar för en god arbetsmiljö på arbetsplatsen. Du är en ambassadör för företaget Mister York och du bidrar med resurser och engagemang vid behov till hela distriktet du verkar i. Du sprider god energi och skapar engagemang hos din personal för att få fler att vilja växa och utvecklas i sina roller. Du arbetar operativt i drift på din restaurang 60% av din arbetstid där fokus är att leda genom exempel. Som General Manager ansvarar du för driften av hela enheten, vilket bland annat inkluderar: Optimering av restaurangens drift Utbildningsansvar av nya och befintliga skiftledare. Huvudansvar för inventering och inköp. Huvudsakligt ansvar för miljö, renlighet och hälsa med uppföljning av egenkontrollprogram, checklistor och rutiner. Försäljningsprognoser och schemaläggning utifrån Mister Yorks riktlinjer Ansvar för behovsanalys och rekrytering till enheten Ansvarar över att produkt och bemötande håller Mister Yorks standard Genomföra medarbetarsamtal och coachning av medarbetare kontinuerligt Fullständigt ekonomiskt resultat och budgetansvar Genomför och planerar personalaktiviteter. Anställningsform: Provanställning Anställningens omfattning: Heltid Tillträde: Enligt överenskommelse Löneform: Månadslön Arbetstider: Dagtid med variation för uppföljning och optimering. Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar. Som chef är det viktigt att du bidrar med positiv stämning på arbetsplatsen och skapar en trygg miljö för alla anställda. Mister York är anslutna till kollektivavtal.

2 maj 2024
Sista ansökan:
1 juni 2024
Restaurangansvarig

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vill du bli en del av vår familj? Nu söker vi nya medarbetare. Vill du ha kul medan du arbetar och få folk att njuta av sitt besök på vår restaurang? Vi letar efter kollegor som kan gå med i vår ambition att skapa den bästa gästupplevelsen någonsin inom vår bransch. Kvaliteter vi värdesätter är kreativitet, sociala färdigheter och en passion för förstklassig service. Att vara anställd på vår restaurang i Karlskrona innebär att du är inblandad i en gemenskap och ett team där vi tillsammans utvecklar och förstärker kedjan och vårt varumärke. Så vill du bara vara med på en spännande restaurang resa och bli en förebild för andra restauranger, vara med och utveckla och påverka framtidens restaurangkedja? Då tycker jag att du ska söka och hänga med oss och vår härliga restaurang familj. Till denna tjänst ser vi gärna att du har minst 1 års erfarenhet av restaurang Dina arbetsuppgifter är att jobba mot våra mål Bästa service Bästa upplevelsen Bästa maten Du styr över ditt restaurang team Du ska vara van att leda andra och du ska har ett stort restaurang intresse. Lön diskuteras Vi ser fram emot din ansökan

1 maj 2024
Sista ansökan:
16 maj 2024
Restaurangchef

Har du en dröm att driva din egen restaurang? Då vill vi att du hör av dig! Som restaurangchef har du den ledande rollen och är nyckelfunktionen till att målen uppnås för din restaurang. Vidare kommer du vara en viktig del i att skapa goda värderingar och vanor kring gästservice genom fokus på koncept, service och kultur. Detta gör du genom en hög kunskap och förståelse för att gästerna står i centrum i allt vi gör. VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS? - För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut - För att du tycker om att utvecklas och lära nytt - Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo - Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning - Vi ger dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher - Vi erbjuder personlig lönesättning VI SÖKER DIG: - Som är resultatinriktad med god ekonomisk förståelse - Som brinner för att arbeta med människor, speciellt medarbetare, kollegor och inte minst våra gäster. - Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och goda resultat - Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål - Som har lätt för att nätverka, knyta nya kontakter och är intresserad av lokal marknadsföring - Som gärna har tidigare erfarenhet av servicebranschen eller ledarerfarenhet från andrabranscher Känner du igen dig själv i detta, då önskar vi dig varmt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form! Burger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food Scandinavia som är en del av Ring International Holding, och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark.

30 april 2024
Sista ansökan:
30 maj 2024