Souschef
Sök bland 52 lediga jobb som Souschef och börja ditt nya yrkesliv idag!
Julins Backyard Barbecue, Restaurang och Smokehouse öppnade hösten 2020. Vi drivs av att erbjuda barbecue i absolut toppklass! Inspirationen hämtas från amerikanska södern, närmare bestämt Austin – Texas. Under 2022 skaffade vi oss en Foodtruck som främst rullar ut på events, festivaler och marknader men även med catering och andra events som rör BBQ. Våra gäster är våra vänner och när de kommer till oss skall de ska få en helhetsupplevelse av mat, dryck, musik och service med fingertoppskänsla. Texas barbecue – fast i Värmland helt enkelt! Bli en del av vårt engagerade team som jobbar hårt för att utvecklas och ständigt förbättra det vi gör. Vårt gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Vi behöver nu utöka vårt fantastiska team med en souschef. Egenskaper: Du är noggrann och ambitiös - trivs med högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Du trivs i en miljö som ställer höga krav och är engagerad och nyfiken på att lära, och att bli lärd. Du tycker om att vara delaktig och vill tillsammans med teamet driva verksamheten framåt. Du leder andra genom att vara coachande och inspirerande. Du är initiativrik, resultatinriktad och kan själv driva ditt arbete framåt. Vi jobbar i ett öppet kök och du uppskattar att ha kontakt med våra gäster och svara på frågor om våra tillagningsmetoder. Vi söker dig som: Har erfarenhet av att leda ett team, du har haft en roll som inneburit personalansvar samt mångårig erfarenhet av arbete i kök. Du drivs av ständig förbättring och söker aktivt ny kunskap för att utveckla teamet, dig själv och produkten. Du ansvarar för: Operativt leda det dagliga arbetet i köket. Säkerställandet av kvaliteten i den mat vi serverar genom att vara närvarande och aktiv i verksamheten. Kompetensutveckling, upplärning av ny personal och teamarbete i köket. Tjänsten innefattar: Nära samarbete med chef, delaktighet i beslut som gäller verksamhetsutveckling och produktutveckling. Implementera fattade beslut i verksamheten och i den dagliga driften. Du kommer att få lära dig att jobba med våra två smokers - en offset smoker från Millscale och en Oiler pit från J&R, båda importerade från Texas. Arbetstiden är varierad med morgon, dag, kväll och helgpass. Provanställning i sex månader innan tjänsten övergår till tillsvidareanställning. Personliga egenskaper, inställning och ledarerfarenhet i kök är viktigast av allt för den här rekryteringen. Vi är en verksamhet där vi vill ta vara på teamets tillgångar, vilket gör att kök och servis jobbar nära tillsammans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. I din ansökan bifogar du ditt CV och ditt personliga brev. Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden. Vi avser att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan.
Vi är ett familjeföretag vid porten till Österlen som drivits i samma regi i över 30 år. Vi utvecklas ständigt och växer stadigt och behöver därför också fler medarbetare. Vi har en mycket omtyckt restaurang, ett välbesökt SPA och en mycket uppskattad konferensanläggning och 32 rum på hotellet. Restaurangen är motorn i hela verksamheten och är välbesökt. Vi serverar allt från dagens husman, kvällsmenyer, a la carte och bröllopsmiddagar etc. Du är positiv, glad och stresstålig och du älskar MAT och dryck! Du tycker om att arbeta i team och har en god social kompetens och fungerar bra i grupp. Det är viktigt att vi trivs tillsammans, då vi tillbringar många timmar tillsammans. Som souschef är du köksmästaren högra hand, hanterar beställningar, är ansvarig när köksmästaren inte är på plats och såklart lagar riktigt god mat till alla våra gäster. Eftersom vi har en väldigt god tillströmning av gäster är det otroligt viktigt att du kan och hanterar stress på ett bra sätt. Vi söker dig kock, med hjärtat på rätta stället och som har ett brinnande intresse för restaurang, gäster, mat & dryck. Vi använder oss av främst lokala råvaror och vad naturen/säsongen kan erbjuda. Vår restaurang är välbesökt och attraktiv året om. Våra gäster besöker oss såväl på helger som på vardagar, hela året om och vi har både privat- och företagsgäster. Tjänsten är en tillsvidare tjänst på 100% med månadslön, start enligt överenskommelse. Vänligen notera att tidigare erfarenhet av liknande tjänst/arbetsuppgifter är ett krav. Ansökningar från sökande som ej har relevant erfarenhet undanbedes vänligt men bestämt. Varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer att löpande ta in för intervju/provjobb och anställer så snart vi har funnit vår kock, så vänta inte med din ansökan.
Nu söker vi en kreativ & trevlig Souschef till Aspenäs Herrgård i Lerum , 20 min från Göteborg, Vill du jobba med vänliga kollegor , laga grym mat och leda arbetet framåt till nästa nivå , då är detta en perfekt arbetsplats för dig ! Endast seriösa svar beaktas . Tillträde i höst eller tidigare,
Vill du jobba i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö? Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård. Om rollen Vill du vara med och forma framtidens kök i en miljö där kvalitet, smak och lagarbete står i centrum? Vi söker nu en souschef till Fågelbrohus – en unik destination på Värmdö med höga ambitioner och ett kök i ständig utveckling. Som sous-chef är du en nyckelperson i vår köksorganisation, där du leder och organiserar teamet i det dagliga arbetet. Du ansvarar för att maten håller högsta kvalitet, att hygienrutiner och HACCP efterlevs och att driften fungerar smidigt – särskilt när köksmästaren inte är på plats. Du är även delaktig i planering av menyer och inköp tillsammans med köksmästaren. Vi står inför en spännande utvecklingsfas, där en nyrenoverad konferensdel öppnar upp nya möjligheter. Här finns chansen att vara med från grunden och påverka både kultur och struktur i ett kök som ska hålla hög klass över tid. Tillträde sker enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Din profil Du är en erfaren kock med minst fem år i yrket och ett brinnande intresse för att ta nästa steg. Kanske har du redan arbetat som sous-chef – eller så är du redo att kliva in i rollen för första gången. Det viktigaste är att du har driv, vilja och mod att ta ansvar. Du är smaksäker, noggrann och har ett gott öga för detaljer. Du arbetar snyggt, är positiv, lojal och engagerad – egenskaper som smittar av sig på teamet omkring dig. Du vill utvecklas och bidra till att bygga ett starkt och hållbart kök för framtiden. Fågelbrohus är en del av Sabis – ett värderingsstyrt företag där våra ledord är "Alltid nöjd kund", "Ansvar" och "Respekt". Här blir du en del av en organisation där du blir sedd, kan påverka och växa tillsammans med oss. Välkommen att bli en viktig del av vår resa! Vi erbjuder dig · En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete · Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer · Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget · En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda · Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer. Ansökan Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Köksmästare Mattias Carlsson på [email protected] Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.sabis.se för att läsa mer om oss!
Om jobbet: Är du operativt vass, smaksäker och van att hålla din station i absolut toppskick? Har du dessutom känsla för ansvar och är redo att ta ett större grepp om kökets helhet? Då kan det här vara din nästa stora möjlighet! Vi söker en driven kock eller souschef som vill vara med och göra skillnad i kök runt om i Göteborg – men också i sommarpärlor som Smögen, Brännö, Hönö med flera. Flexibilitet och äventyrslust är något vi värdesätter högt. Uppdrag i både storstadspuls och vid havet – från Göteborg till västkustens idyller Möjligheten att utvecklas, ta ansvar och bli en nyckelspelare i köket Vill du bli en del av ett starkt team och sätta din prägel i kök där kvalitet och passion står i fokus? DET HÄR ÄR DU: Du är smaksäker, snabb i händerna och har ett starkt öga för detaljer Du är van att jobba på station – du vet vad som krävs när det är fullt tryck i köket Du har minst 4 års erfarenhet från A la carte och lunch Du har en relevant utbildning och gärna erfarenhet som souschef eller köksmästare Du är inte rädd för att ta operativt ansvar och hantera vissa beställningar och logistik i köket Skicka in din ansökan redan idag – det här är jobbet du inte vill missa! Varför ska du jobba på RA Hospitality? Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser? Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen! Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar! Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning. "Friskvård" och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RA Hospitality är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 25 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Som souschef hos oss är du en viktig del av verksamheten samt spelar en stor roll för att gästen får en upplevelse i världsklass. Som namnet syftar till är grundtanken i vår matlagning rök och eld och vi är stolta över att vara den första vedeldade bbq-restaurangen i Stockholm. Vi röker majoriteten av vår mat i vår vedeldade smoker men har också mycket annat på menyn. Vi försöker alltid arbeta med säsongens råvaror och allt vi gör, gör vi själva och från grunden. Nu söker vi dig med minst ett par års erfarenhet i ansvarsroll som har goda grundkunskaper i matlagning från ett a´la carte kök, du är van att jobba i ett stundtals högt tempo med stil och finess. Kommunikationen är väldigt viktig så vi ser helst att du kan prata svenska eller har stor erfarenhet av att kunna kommunicera i ett internationellt kök. Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann, kvalitetsmedveten, samarbetsvillig och har lätt att anpassa dig till olika situationer. Ledaregenskaper är ett krav. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper inom BBQ och det amerikanska köket. Välkommen med din ansökan redan idag!
🍃 SOUSCHEF / KOCK TILL GRÖNA STUGAN I KALMAR 🍃 Älskar du att laga god mat från grunden och bidra till ett kök där både teamkänslan och råvarorna står i centrum? Vill du utvecklas i ett kreativt kök med höga ambitioner. Då kanske du är vår nya souschef eller kock! Om oss Gröna Stugan är en av Kalmars mest uppskattade restauranger – en grön oas där tradition möter nytänk och där vi lagar mat med omtanke och kvalitet. Vi jobbar säsongsbaserat, med fokus på hållbara råvaror, genuin smakglädje och en meny som både våra gäster och vi själva tycker om att laga. Nu söker vi en trygg och engagerad souschef eller kock som vill vara med och driva köket tillsammans med vår kökschef och resten av teamet. Vi tror att du: • Har några års erfarenhet i restaurangkök – kanske har du jobbat som kock eller souschef tidigare • Tycker om att ta ansvar, men trivs bäst i ett lag där man hjälps åt • Har ett bra öga för smaker och gillar att jobba med fina råvaror • Trivs i ett kök där tempot kan vara högt men stämningen är avslappnad • Vill vara med och utveckla menyn tillsammans med kollegorna • Har koll på rutiner och hygien – eller är nyfiken på att lära dig mer Vi erbjuder: • Ett kök där kvaliteten alltid står i centrum • En trygg och personlig arbetsplats med ett varmt gäng • Möjlighet att påverka och utvecklas i rollen – vi formar den utifrån din erfarenhet • Chansen att jobba i Kalmar – en småstad med både charm och puls • En arbetsmiljö där det är högt i tak, både bildligt och bokstavligt Låter det som något för dig? Hör gärna av dig med ett kort personligt brev och CV till [email protected]. Vi intervjuar löpande – så vänta inte för länge! Start: Enligt överenskommelse.
Nu söker vi på Järnet bar förstärkning till vårt kök. På järnet jobbar vi i ett litet team med god sammanhållning och gästen i fokus. Vi serverar smårätter med inspiration från medelhavets alla hörn. Vi söker dig som gillar att jobba som en del av ett litet team där alla får bidra. Arbetstiden är primärt på kvällar & helger.
Sous Chef till Taste by Nordrest – Arlanda flygplats Vill du ta nästa steg i din kulinariska karriär i en inspirerande och pulserande miljö? Nu söker vi en engagerad och driven Sous Chef till vårt team på Taste by Nordrest, beläget på Arlanda flygplats – där världen möts och tempot är högt! Om oss Varmt välkommen till Taste by Nordrest där vi serverar en generös säsongsbetonad svensk husmanskost med internationella inslag. Det finns alltid minst fyra rätter att välja på och en stor salladsbuffé, och till kaffet finns alltid något sött att runda av din måltid med. Under respektive restaurang hittar du menyer och aktuella erbjudande. Vi kan också hjälpa dig att ta mötet eller konferensen till en helt annan nivå – oavsett om det gäller fika, lättare rätter, matiga bufféer eller stora middagar. Beläget på Arlanda flygplats, öppet sju dagar i veckan mellan 05.00 - 21.00 Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, catering uppdrag, skolor och inom omsorgen. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan! Våra värderingar: Överraska positivt - Sprida glädje - Vara tillgängliga Om rollen Som Sous Chef är du en viktig del av kökets ledningsteam. Du arbetar nära vår köksmästare och ansvarar för att den dagliga driften fungerar smidigt – från planering och produktion till kvalitetssäkring och arbetsledning. Dina arbetsuppgifter inkluderar: Stötta köksmästaren i det dagliga arbetet och vara kökets naturliga ledare i hens frånvaro Leda och motivera teamet i köket Säkerställa hög kvalitet på all mat som serveras Följa och utveckla rutiner för hygien, säkerhet och egenkontroll Bidra till menyer och konceptutveckling Vem är du? Vi söker dig som: Har några års erfarenhet som kock i en ledande roll Är trygg i köket, organiserad och lösnings orienterad Har ett genuint intresse för mat och hållbarhet Trivs med att arbeta i högt tempo och i team Har god kommunikativ förmåga och talar svenska och/eller engelska Förmåga att ta sig till Arlanda flygplats på varierande tider Erfarenhet från storkök, restaurang eller catering är meriterande. Har du tidigare jobbat på flygplats eller liknande miljö är det ett stort plus! Vi erbjuder En spännande och utvecklande roll på en unik arbetsplats Goda karriärmöjligheter inom ett växande företag Ett team där arbetsglädje, samarbete och respekt står i centrum Arbetstider som kan variera – vi är verksamma alla dagar i veckan Kollektivavtal och förmåner via Nordrest Arlanda bidrag för att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning Omfattning: Heltid Arbetstider: Varierande arbetstid inklusive kvällar och helger, vi arbetar med 26 veckors schema. Lön: Enligt överenskommelse Kollektivavtal: HRF
Vi på Man in the Moon befinner oss just nu i en spännande utvecklingsfas och söker en passionerad souschef till vårt team i köket. Planerat startdatum för denna tjänst är i augusti månad, men viss flexibilitet finns. Hos oss finner du många utmaningar då vi på dagarna serverar dagens lunch (svensk husmanskost) och kvällstid en trevlig a la cartemeny. Vidare lyfter vi även vissa regioner i vår matlagning 3-4 gånger per år med utvalda mat- och ölfestivaler. Idag är vi totalt 14 anställda på företaget. Restaurangen har öppet måndag-lördag. Man in the Moon är en trevlig gastropub med ett stort utbud av öl, samt en vällagad meny. Vi har cirka 650 olika öl från hela världen, och lägger stor vikt vid mat och öl i kombination. Vi önskar att du som söker ska ha minst 5 års erfarenhet av kockyrket och gärna erfarenhet från tidigare ledande kökstjänster. Vi söker dig med hög arbetsmoral - noggrannhet, punktlighet och tempo är viktiga ledord i vårt kök. Vidareutveckling är ett centralt begrepp i vår verksamhet, utbildningar och dyl sker kontinuerligt.
Välj ett jobb för att visa detaljer
Visar 1 till 10 av 52 jobb