Sous chef

Nu söker vi fler stjärnor till vårt team på Salt & Sill, Klädesholmen inför sommarsäsongen (april-september) med möjlighet till förlängning. På den gamla sillön Klädesholmen utanför Tjörn ligger Salt & Sill, omgiven av Bohusläns salta klippor och skär. Restaurangen har drivits i nuvarande regi sedan början av 2000-talet med en stark passion för mat och människor, vilket tydligt återspeglas i våra menyer som starkt präglas av lokala kustnära råvaror. Med bryggservering och havsutsikt erbjuder vi en magisk närhet till det föränderliga havet. Anläggningen omfattar idag både hotell, konferens och restaurang. Sommaren är en av de mest efterlängtade tiderna på året för oss och vi tar fasta på att skapa den perfekta sommarstämningen för våra gäster. Vi har högt tryck med mängder av gäster och mycket kul som händer så är du redo för en spännande och händelserik sommar, välkommen till vårt team! Vi söker passionerade individer med stor kärlek till service, som tar ansvar för sina uppgifter och har öga för detaljer. Att kunna anpassa sig och trivas i team är viktiga egenskaper för oss på Salt & Sill, där vi strävar efter en miljö där trivsel och samarbete är i fokus. Dina individuella egenskaper är viktiga för oss och vi uppskattar din förmåga att bidra till vår gemensamma arbetsglädje. Vi förväntar oss att du bemöter våra gäster på ett utmärkt sätt och tar ansvar för att uppgifter utförs effektivt och noggrant. På Salt & Sill värderar vi högt ansvarsfullhet, engagemang och positivitet. Flexibilitet och en stark servicekänsla är också egenskaper som vi ser värde i och är övertygade om att din närvaro kommer att förstärka vårt team och skapa en inspirerande arbetsmiljö fylld med glädje och spännande möjligheter. Vi söker nu vår nya sous chef! Vad innebär tjänsten: Maten på Salt & Sill har alltid varit kärnan i verksamheten och är en stor anledning till att Salt & Sill är den destination vi är idag. Vi har ett kreativt kök som hela året arbetar med att förnya och utveckla det vi serverar och arbetar mycket med lokala råvaror och råvaror i säsong. Vi söker en person som brinner för matlagning, som har ett kreativt och innovativt sinne och som kan bidra till att Salt & Sills mat och koncept aldrig står still. Som ledare i vårt kök förväntas du vara förtroendeingivande, inspirerande och ha ett tydligt ledarskap. Du har god kommunikativ förmåga, skapar trygghet och kan leda ditt team mot uppsatta mål. Som sous chef hos oss erbjuds du ett kul och omväxlande arbete där du har stor möjlighet att påverka både din egen och företagets utveckling. Krav: - Minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta som kock, idealiskt sett med tidigare erfarenhet av att arbeta som sous chef eller i en liknande ledande roll. - Expertis inom olika matlagningstekniker och förmåga att skapa innovativa och lockande rätter. - Tidigare erfarenhet från a la cartekök. - Ledaregenskaper och förmåga att inspirera och motivera kökspersonalen. - Utomordentlig kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienstandarder. - Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och under högtider. - Kunskap inom Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, Teams mm). Ansvarsområden: - Assistera chefen i att planera och organisera köksverksamheten för att säkerställa en smidig och effektiv drift. - Förbereda och tillaga rätter av hög kvalitet enligt recept och gästernas önskemål. - Övervaka kökspersonalen och ge feedback och vägledning för att säkerställa att höga standarder upprätthålls. - Ansvara för att hantera lager och inköp av livsmedel för att säkerställa tillgången på färska ingredienser. - Säkerställa att köket upprätthåller höga hygien- och säkerhetsstandarder vid all tidpunkt. Språkkunskaper: Svenska och Engelska i tal och skrift. Anställningsvillkor: - Säsonganställning. - Arbetstid förlagd både vardagar och helger, dag- och kvällstid. - Personalboende finns tillgängligt. - Lön enligt avtal. Ansökan: Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av vårt team på Salt & Sill! Vi ser fram emot att höra från dig och att tillsammans skapa en minnesvärd sommarsäsong för våra gäster.

11 mars 2024
Sista ansökan:
22 augusti 2024
Souschef till klassiska Blå Porten på Djurgården

På Blå Porten älskar vi tempo, myller av ljud och skratt och dofterna från allt ifrån kanel till pressad gurka. Vi provsmakar ständigt rätter och såser och vi uppmuntrar våra gäster att göra detsamma. Att växa. Att utvecklas. Vi söker nu en erfaren souschef som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt meriterande ifall du tidigare erfarenhet som Souschef. Du är kreativ och har självklart ett stort intresse för matlagning och råvaror. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Eftersom vi inte tror att roller måste vara fasta så kan vi då och då erbjuda vår personal möjligheten att ta en oregelbunden karriärväg. Som ett företag bland åtta dynamiska restauranger utspridda i Sverige är hela vår verksamhet byggd för det. Så när du väl är inne vet du inte vad som händer härnäst. Du blir en del av vårt team av kockar och kökschef som tillsammans vill ge gästerna en kulinarisk upplevelse." Vi jobbar med egna och externa bokningar och hjälper ofta konsthallen Liljevalchs med deras bokningar. Det kan vara allt ifrån bröllop, konferenser, födelsedagar till företagsevent. Både utomhus och inomhus. På andra sidan om oss ligger Blå+, ABBA-muséet med hotell och inom några hundra meter hittar du Gröna Lund, Skansen och Cirkus. Arbetet Du kommer huvudsakligen att ansvara för tillredning i vårt kök. Där kommer du att vara en del av vårt team av kockar och vår kökschef som tillsammans jobbar mot samma mål - att ge våra gäster en kulinarisk upplevelse. Vi söker Blå Porten letar efter en souschef med betydande drivkraft. Du har erfarenhet från yrket, brinner för ditt arbete. Du vill spela en viktig roll för att ta Blå Porten till nästa nivå, så du strävar efter att göra det bästa för att få nå bästa arbetsresultat. Du har ett stort intresse för mat och vi ser gärna att du även har ett intresse av vin och dryck. Du har 3+ års beprövad erfarenhet som kock på restaurang. En lagspelare som gärna delar med sig av idéer, tar konstruktiv feedback från lagkamrater och går en extra mil när det behövs Förbli flexibel och positiv om arbetsmoment behöver ändras eller inriktning ändras Förmåga att arbeta snabbt utan att kompromissa med kvalitet eller organisation Du kommunicerar snabbt och effektivt Du kan hantera och inspirera teamet Självmotiverad problemlösare, engagemang, positiv attityd och flexibel

5 mars 2024
Sista ansökan:
22 augusti 2024
Souschef

Souschef till Paraden Paraden Kvarterskrog & Barservering Kvarterskrogen Paraden är lite som Lustiga Huset, här har vi skapat liv i varje hörn. Ät i trappan, i baren eller i matsalen. Leta dig upp till övre etage och sitt på balkongen, blicka in i det öppna köket eller låt en söndagsflaska rött gå runt vid det stora familjebordet. Nedervåningens ölbar lockar till småprat över ett glas mikrobrygd, och från köket kommer smårätter med inspiration från Sydeuropa, eller kanske en helstekt svensk bondfågel att dela på. Paraden är döpt efter kvarteret och biografen som huserade i dessa lokaler på 1930-talet, och var den självklara knytpunkten för vardagsnöjen på norra Östermalm. I dag har filmen bytts ut mot mat och dryck, men andan om en plats för upplevelser och inspiration lever vidare. Denna gång med kniven, gaffeln och gästerna i huvudrollen. Korta fakta om jobbet Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare med provanställning om 6 månader Lön: Enligt överenskommelse Om jobbet Vi letar efter en person som är lika proffsig som rolig, och som är redo att bli Paradens mega ⭐️ - souschef! I rollen som souschef är du en nyckelspelare i köket, hjärtat på restaurangen. Du skapar positiv energi och mat i världsklass tillsammans med teamet! Vi vill att du är någon som tar ansvar och är lyhörd för både gäster och kollegor. Att du brinner för att ge varje gäst en härlig matupplevelse och att du trivs med att vara den inspirerande coachen för ditt team. Arbetstiden är som en berg- och dalbana, med helger, kvällar och luncher. Det enda som är säkert är att du kommer ha kul och göra skillnad vare dag! Sammanfattning av rollen: - Medansvarig för driften av köket tillsammans med köksmästaren - Arbete mot att uppnå den angivna planen Viktiga funktioner: - Säkerställa att den eftersträvade nivån av service- och kvalitet uppnås - Se över och utveckla rutiner och arbetssätt för köket tillsammans med köksmästaren - Leda köksteamet och ständigt jobba mot att utvecklas Du kommer vara medansvarig för: - inventering, månadsvis - beställningar och returer - receptdokumentation - upplärning av nya rätter Övrigt: Goda kunskaper i Officepaketet Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

27 februari 2024
Sista ansökan:
15 augusti 2024
Urban deli söker nytänkande souschef

Den 1 mars öppnar vi på Urban Deli vår femte enhet i fantastiska Hagastaden. Vårt butikskoncept kommer att finnas på plats liksom vår tolkning av en riktigt bra Deli. Vi öppnar också en av Stockholms största restauranger med vedeldad grill och 16 meter bardisk! Har du erfarenhet av att arbeta som kock och är sjukt sugen på ett kul jobb; läs mer här nedanför. Kanske vill du vara med på resan? Om Urban Deli Vår vision är att inspirera i omställningen till framtidens mat. Oavsett om du väljer att äta hos oss, hemma eller någon annanstans. Det gör vi bland annat genom att arbeta branschöverskridande. Vi samlar helt enkelt restaurang, bar, butik och deli under ett och samma tak, för att skapa en kul och stimulerande mötesplats. Idag finns vi på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen (där vi också har hotell och Takpark) och på Centralstationen. 2024 flyttar vi in i den nybyggda fastigheten Forskaren i Hagastaden. På Urban Deli jobbar drygt 250 medarbetare med samma önskan och drivkraft: Att ge våra gäster bra service och dela med sig av kunskap och inspiration om mat och dryck. Vi vill bidra till en framtidssäkrad måltid, utan att det sker på bekostnad av upplevelse, smak eller näringsinnehåll. Ett lyckligare matliv, helt enkelt. Om Koncepten I Forskaren kommer vi etablera två schyssta koncept i nybyggda lokaler. I den ena delen kommer det vara en uppdaterad Butik & Deli och i den andra kommer vi presentera vårt nya restaurangkoncept ”Urban Diner”. Koncept Restaurangen Urban Diner” är ett möte mellan ett franskt brasserie och amerikansk diner, med nordiska råvaror. Den höga takhöjden, miljön och atmosfären för tankarna till en mer exklusiv restaurant, men så fort du välkomnas av personalen så landar du i känslan av en kvarterskrog där du blir överraskande, omsorgsfullt omhändertagen. Alla känner sig som stammisar. Maten är tydlig och bekant, men smakerna förvånar. Kockarna planerar och väljer bland utstuderade tillbehör och genomtänkta såser. Till stor del lagas maten över öppen eld i det lika öppna köket. Vi har inga hemligheter och bjuder in gästerna att beskåda men också lära. Vi delar kunskap och inspirerar till helgens matlagning. Vill man köpa med sig en del av upplevelsen så finns butiken runt hörnet. Maten är straight forward, med massa smak och djup. I kombination med service som är omtänksam och ovanligt vänlig - utan att vara hövlig - skapar vi något nytt i Hagastaden och Stockholm. En restaurangupplevelse som kombinerar den pulserande brasseriestämningen med den personliga och familjära känslan på en diner. Urban Diner. Dina arbetsuppgifter Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att vi har produkter av högsta kvalitet, ett bra samarbete och god stämning med övriga avdelningar och är delaktig till att ge våra gäster och kunder en upplevelse i toppklass. Dina arbetsuppgifter är bland annat: - Säkerställa högsta möjliga kvalitet på maten med hållbarhet i fokus - Säkerställa hygien, service, miljö och koncept - Säkerställa att alla rutiner följs - Möjliggöra samarbete och kommunikation mellan alla avdelningar - Vara en förebild i att leda, inspirera samt ge övrig kökspersonal den kreativa support och den coachning de specifikt behöver för att uppnå önskade resultat - Ge kreativ support så att Urban Deli följer och utvecklar matkonceptet framåt. - Alltid ta beslut med gästen i fokus. - Medverka i diverse möten som rör rollen. - Medverka i div. kurser ledningen tycker är viktiga för rollen. Om dig Det viktigaste med dig är att du verkligen brinner för mat och dryck och gillar att jobba i team. Vi tänker att du, liksom vi, är prestigelösa lagspelare som sätter stor vikt vid samarbete och kommunikation mellan alla kollegor på våra avdelningar. Vi tror även att du triggas av att nå högt uppsatta mål och är en glad, positiv och energisk person med en servicekänsla utöver det vanliga. Urban Deli genomgår just nu en förändringsresa där vi kommer lägga stort fokus på att inspirera i omställningen till framtidens mat. Därför blir det viktigt att även du är nyfiken och kanske redan nu engagerad i frågor kring mat så som hållbarhet, food tech, klimatpåverkan och smakrikedom! Du gillar högt tempo, har stor driv och kan hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du trivs i en snabbfotad miljö med schyssta villkor och att få vara en del av en utvecklande arbetskultur. På Urban Deli ska vi inspireras och lära av vår omvärld men också av varandra. Därför uppskattar vi om du vill vara med och ompröva det klassiska och inspirera till det oupptäckta när det kommer till matlagning. Om vårt erbjudande Vi är på en resa och vill bygga ett team som ska leda utvecklingen av framtidens mat och vara en frontlöpare för andra i branschen. För att kunna ligga i framkant ska UD präglas av innovation, kunskap och passion och de insikterna delar vi gärna med dig. Vår huvudägare är Axfood och genom att få vara en del av en större koncern så ser vi en massa fördelar med vad våra upptäckter också kan bidra med till våra systerbolag men också till andra. Att vi dessutom får ta del av resurser hos en av Sveriges största Dagligvaruhandlare är ju inte så pjåkigt heller och vill du utvecklas inom Axfood-koncernen så finns det fina karriärmöjligheter till det. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats i Hagastaden i en spektakulär fastighet med fokus på life-science och forskning. Vi tycker att det är viktigt att du får samma möjlighet till inspiration och kunskap som våra gäster. Därför har du som medarbetare också förmånliga rabatter i restaurangen och butiken, samt får ta del av forskning och tendenser gällande framtidens mat. Självklart får du också en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Vårt viktigaste bidrag är nog ändå att tillsammans med oss vara med och inspirera i omställningen till framtidens mat! Arbetstiderna är blandade dag, kväll & helg. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 75-100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag 1 april. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Länkar: Urban Deli www.urbandeli.se (http://www.urbandeli.se/) Forskaren www.forskaren.se (http://www.forskaren.se/)

26 februari 2024
Sista ansökan:
14 augusti 2024
Souschef

Bockholmengruppen söker nu souschef till restaurangen XXX. Beskrivning om din krog - kopiera in från "info om resp krog" WE LOVE TO SERVE YOU Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren. Om dig Vi söker dig - som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök. - som är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare - som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål - som är social och trevlig - är initiativtagande Om tjänsten Du kommer bl.a. ansvara för - att upprätthålla företages rutiner och policy - egenkontroll - HACCP - leda och coacha medarbetare i köket Du kommer även vara medansvarig för - inventering, månadsvis - beställningar och returer - säkerställa kvalitén på maten som serveras - recept dokumentation - upplärning av nya rätter - att uppnå uppsatta matprocentmål - optimering av personalkostnader på utsatta pass Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

16 februari 2024
Sista ansökan:
4 augusti 2024
Souschef

Bockholmengruppen söker nu souschef till restaurangen XXX. Beskrivning om din krog - kopiera in från "info om resp krog" WE LOVE TO SERVE YOU Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren. Om dig Vi söker dig - som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök. - som är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare - som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål - som är social och trevlig - är initiativtagande Om tjänsten Du kommer bl.a. ansvara för - att upprätthålla företages rutiner och policy - egenkontroll - HACCP - leda och coacha medarbetare i köket Du kommer även vara medansvarig för - inventering, månadsvis - beställningar och returer - säkerställa kvalitén på maten som serveras - recept dokumentation - upplärning av nya rätter - att uppnå uppsatta matprocentmål - optimering av personalkostnader på utsatta pass Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

16 februari 2024
Sista ansökan:
4 augusti 2024
Souschef

Bockholmengruppen söker nu souschef till restaurangen XXX. Beskrivning om din krog - kopiera in från "info om resp krog" WE LOVE TO SERVE YOU Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren. Om dig Vi söker dig - som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök. - som är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare - som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål - som är social och trevlig - är initiativtagande Om tjänsten Du kommer bl.a. ansvara för - att upprätthålla företages rutiner och policy - egenkontroll - HACCP - leda och coacha medarbetare i köket Du kommer även vara medansvarig för - inventering, månadsvis - beställningar och returer - säkerställa kvalitén på maten som serveras - recept dokumentation - upplärning av nya rätter - att uppnå uppsatta matprocentmål - optimering av personalkostnader på utsatta pass Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

16 februari 2024
Sista ansökan:
4 augusti 2024
Vi söker erfaren Sous chef till Restaurang Öland

Vad krävs för tjänsten som Souschef på Ekerum Leda och insperera personalen Ta fram och skapa nya rätter Varorbeställningar Ala carté och event Självledarskap & ta hand om kollegor

30 januari 2024
Sista ansökan:
13 juli 2024
Sous Chef till restaurang Papas,Mamas o Pepes Bodega 2024 i Båstad

Vi på Restaurang Papas, Mamas och Pepe's Bodega i Båstad söker nu en erfaren och entusiastisk Sous Chef som vill vara med och skapa magiska matupplevelser tillsammans med oss under sommaren 2024. Som Sous Chef hos oss kommer du att spela en viktig roll i vårt team och ha ett stort ansvar för att säkerställa högsta kvalitet på vår mat och service.   Ansvarsbeskrivning: • Assistera kökschefen i att leda och organisera köket Skapa och utveckla menyer och recept tillsammans med kökschefen Ansvara för tillagning av mat, presentation och servering i kökschefens frånvaro Övervaka kökspersonalen och säkerställa att riktlinjer och standarder efterföljs Hantera råvaror, inköp och kostnadskontroll Följa och säkerställa att hygien- och säkerhetsregler efterföljs Delta i planering och genomförande av evenemang under sommaren Vi söker dig som har: • Tidigare erfarenhet av att arbeta som sous chef eller i en liknande befattning Goda kunskaper inom matlagning och menuplanering Förmågan att arbeta under stressiga förhållanden och med hög arbetsbelastning Förmågan att leda, motivera och samarbeta med andra i teamet En hög nivå av kreativitet och passion för matlagning Vi erbjuder konkurrenskraftig lön enligt kollektivavtal och intervjuer kommer att ske digitalt. Anställningen är på säsongsbasis, både på timme och deltid med möjlighet till mer tid. Arbetstiderna är dag, kväll, natt och helg. Tillträde är i april och anställningsperioden pågår till oktober, med högst behov under juni-augusti.   Vill du vara en del av vårt hängivna team och skapa oförglömliga matupplevelser för våra gäster under sommarens alla händelserika event? Skicka in din ansökan idag och bli en del av Restaurang Papas & Pepe's Bodega!   Är du intresserad eller har några frågor?   Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jesper Svensson: Mobil 073-811 70 73 E-post [email protected] Restaurang Papas är en matupplevelse som tar dig med på en resa genom Medelhavet. Med fokus på lokala råvaror skapas fantastiska rätter med smaker och dofter från regionen. Restaurangen är perfekt för en romantisk middag eller en festlig tillställning med vänner och familj. Du kan välja från ett brett utbud av mat och dryck, och njuta av den trevliga atmosfären medan du avnjuter din måltid. Mamas Italian är en italiensk restaurang med en genuint varm och välkomnande atmosfär. Maten lagas på kvalitativa råvaror med rena, enkla italienska smaker. Menyn är komponerad efter att gästen ska få en modern smakresa i det klassiska italienska köket. Vi har också en café del med mackor, kaffe och härliga bakverk. Öppet året runt Restaurang Pepes Bodega är en familjevänlig restaurang som är perfekt för en avslappnad och enklare matupplevelse. Restaurangen är öppen under sommarhalvåret och serverar mat i en snabb takt för att kunna ta hand om de många gästerna. Här kan du njuta av god mat till ett överkomligt pris, medan du umgås med familj och vänner. Under sommarhalvåret anordnar vi på Restaurang Pepes Bodega många events för att underhålla våra gäster. SummerON festivalen är ett årligt evenemang som drar besökare från när och fjärran för att uppleva musik, mat och dryck i en härlig festivalmiljö. Beach Volley Trofé är en annan populär aktivitet som lockar många sportentusiaster, och Unplugged-konserter i vår trädgård är en uppskattad händelse för musikälskare som vill njuta av akustiska konserter i en avslappnad miljö. Sammanfattningsvis är Restaurang Papas och Restaurang Pepes Bodega två fantasksiska restauranger som erbjuder olika matupplevelser och evenemang under sommarhalvåret.

8 januari 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024