Taxiförare/Taxichaufför

Sök bland 218 lediga jobb som Taxiförare/Taxichaufför och börja ditt nya yrkesliv idag!

taxi driver

I am looking for a taxi driver. As a driver, you must have good behavior towards customers. You must speak English and a little Swedish. Previous experience as a driver is advantageous but not a requirement. you are flexible with working hours both day and night. The driver must have a B driver's license and a taxi driver's license.

3 december 2023
Sista ansökan:
26 december 2023
Taxiförare att köra Uber, Bolt

Hej ! Nu letar vi efter taxiförare att köra Uber, Bolt. Nya arbetsbilar finns i Södertälje. Vi erbjuder olika schema (heltid, deltid, helger). Taxiförarelegitmation och körkort B är krav. Vi betalar 50% efter moms och flera bonus finns vid heltidsarbete. Kontakta gärna vid frågor: 070 888 76 76.

2 december 2023
Sista ansökan:
1 maj 2024
Taxiförare/Taxichaufför

Heltids Taxiförare/ Taxichaufför.sökes. bra provisions lön med schysta villkor. Kan välja egen pass natt eller dag.

1 december 2023
Sista ansökan:
31 december 2023
Taxichaufför

Vi söker dig som tycker om att köra bil, möta människor och ge god service. Krav är självklart körkort och taxiförarlegitimation. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad att jobba hos oss! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

1 december 2023
Sista ansökan:
31 december 2023
Söker Taxiförare

I rollen som taxiförare alla dagar är inte lika, vilket jag tycker är fantastiskt. Under din körpass träffar du olika typer av kunder. Som en bra Taxichaufför din uppgift är anpassa dig till körningens krav och kundernas önskemål. Du ska mest köra med Uber/bolt. Du som taxiförare ska jobba med människa och kommer att jobba i hela Stockholm, därför är det bra att ha kunskap om karta (map). Tjänsten är tillsvidare och Heltid. Lönen är rörlig med semester ersättning. Övriga kvalifikationer: - Du ska ha Taxiförarlegitimation - kunskap om svenska och engelska i tal och skrift Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Ansöken skickas via e-post. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

30 november 2023
Sista ansökan:
20 december 2023
Taxiförare sökes på heltid 100%

Raheem Transport söker taxiförare som har taxiförarlegitimation och TakiKurir legitimation. Tjänsten har två lediga platser. En taxichaufför sökes för dagtid och en sökes för kvällstid. Att kunna svenska så väl att det går att kommunicera är ett krav. Om du är intresserad skicka in din ansökan via mejl till [email protected] alternativt kan du skicka sms på 0734902929 där du meddelar om: Namn Kontaktuppgifter (mejladress, telefonnummer) Om du har taxiförar-och taxikurir legitimation Adress/ort och stad. Skriv vilken tjänst du söker för, körning på dagtid eller kvällstid. Tillträde sker så snarast som möjligt eller enligt överenskommelse. Du kommer att bli kontaktad via mejl, alternativt telefon vid kallelse för intervju. Se till att titta i skräpposten! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

30 november 2023
Sista ansökan:
30 december 2023
Taxiförare Uber-Bolt i hela Stockholm

söker taxiförare för Uber-Bolt heltidsjobb bilen kan vara över hela Stockholm. Jag har bilar söder och norr sidan av stockholm. för mer info ring. Baker Hassan 0736920858

30 november 2023
Sista ansökan:
30 december 2023
Söker taxiförare

Nordic Transport & IT Services AB är taxibolag som kör uppdrag från Uber och Bolt. söker 2 seriösa chaufför på heltid Du kan jobb i Stockholm eller Malmö

29 november 2023
Sista ansökan:
29 december 2023
Taxichaufför med arbetsledande ansvar Sorsele

Lösningsorienterad taxichaufför med utökat ansvar Boreal Sverige värdesätter en positiv attityd och kamratskap. Vi strävar efter att vara en arbetsplats där människor mår bra och känner sig trygga. För oss kommer säkerhet först, sist och alltid; för dig, dina medarbetare, kunder och medtrafikanter. Arbetar du idag som taxichaufför och vill ha ett utökat ansvar som arbetsledare? Då har vi tjänsten för dig! Om oss Boreal Sverige utför serviceresor, linje- och beställningstrafik samt skoltransporter. Vårt huvudkontor är i Skellefteå och vår målsättning är att forma morgondagens mobilitetslösningar. Vi är en del av Boreal koncernen som bedriver verksamhet inom buss, spårvagn, höghastighetspassagerarfärjor och bilfärjor. Läs mer: www.boreal.se Arbetsuppgifter Som taxichaufför är det din uppgift är att se till att alla som reser med oss får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner och trafik- och säkerhetsregler. Bland körningarna ingår skolskjuts och servicetrafik. Som chaufför med ett arbetsledande ansvar så innebär det även att lösa plötsliga förändringar i schema, personal och drift i samråd med berörd chef. Du kommer att vara kontakten mellan chaufförerna på orten och arbetsledningen. Som taxichaufför med ett arbetsledande ansvar är du även en del av beredskapsorganisationen och rapporterar direkt till affärsområdeschef. Vi söker dig som Idag har B körkort och taxiförarlegitimation. Du känner en stolthet i att ge resenärerna en bra reseupplevelse – en trivsam, serviceinriktad och trygg resa där allt fungerar. Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och positiv. Du har tidigare erfarenhet av att hantera snabba schemaförändringar. Du är kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift Kontakt och information Omfattning: Heltid, Tillsvidare Sista ansökningsdag: 2023-12-17, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Placeringsort: Sorsele Information om tjänsten lämnas av HR-chef på Boreal Sverige, Ellen Berg, 0910-21 11 55 eller av Affärsområdeschef, Hussein Rage, 0910-21 14 72 Välkommen med din ansökan!

29 november 2023
Sista ansökan:
17 december 2023
Taxiförare

Vi är ett taxiåkeri som är anslutna till Värdens Växande Taxibolag (UBER &Bolt ) Du ska vara en person som sätter kundens behov i fokus och ger god service. B körkort samt taxi legitimation är ett krav. Vi söker taxiförare som är serviceinriktade och gillar att ge bra service, kan jobba heltid/deltid/helger/kvällar/dag (enligt överenskommelse . Vi behöver Taxiförare i hela Stockholm

29 november 2023
Sista ansökan:
29 december 2023