Elektronikmontör

Sök bland 65 lediga jobb som Elektronikmontör och börja ditt nya yrkesliv idag!

Spontanansökan för operatörer & montörer

Om företaget NearYou Göteborg är i en expansiv fas och vi söker löpande operatörer och montörer till våra kunder. Genom att skicka in en spontanansökan möjliggör du för oss att matcha din profil med rätt uppdrag. Du får möjligheten att bli anställd som konsult hos oss, men har även chans att bli anställd direkt till kund. Har du erfarenhet som operatör, montör eller liknande? Är du öppen för nya möjligheter? Tveka inte att söka redan idag. Ange gärna i din ansökan vilken typ av jobb du skulle föredra, samt vilka skift du har möjlighet att jobba. Ju tydligare desto bättre! Tjänstebeskrivning Rollen som operatör kan variera beroende på kund. Du kan bland annat jobba som processoperatör inom tillverkning av livsmedel eller maskinoperatör vid tillverkning av allt från livsmedel till byggmaterial. Rollen kan vidare ha mer eller mindre fokus på mekanik och teknik. Rollen kan även innefatta exempelvis montering, test av produkter och kalibrering. En del tjänster består även av bearbetning och tillverkning av tyngre produkter såsom metallprodukter. Arbetet kan vara förlagt dag, kväll eller natt. Det är en fördel om du är flexibel gällande arbetstider. Kvalifikationer Vi söker dig som är praktiskt lagd och har ett intresse för montering eller liknande. Vi ser gärna att du har en gymnasieexamen och tidigare erfarenhet av jobbet som maskinoperatör, montör eller motsvarande. Du trivs med högt tempo och varierande arbetsuppgifter och har lätt att ta till dig instruktioner. Vidare ser vi att du som person är: • En problemlösare • Samarbetsvillig • Öppen för att ta i när det behövs • Effektiv och noggrann Vi tror att du behärskar svenska såväl som engelska i tal och skrift. Har du datorvana är detta är ett plus. Det är vidare en fördel om du har truckkort och erfarenhet av truckkörning. Om NearYou Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

21 februari 2024
Sista ansökan:
29 februari 2024
Fingerfärdig montör till kund i Göteborg!

Är du teknikintresserad och fingerfärdig? Trivs du i en tillverkande industri där du få möjlighet att arbeta med händerna? Till en av våra kunder inom tillverkningsindustrin söker vi nu montörer till företagets produktion. Du kommer arbeta med finmontering av elektroniska komponenter. För rätt person finns möjligheter att växa inom företaget och bland annat arbeta med testning eller prototypmontering.  Detta är en långsiktig tjänst med förväntan om att gå över i anställning hos kundföretaget.   Arbetsuppgifter Som montör ute hos vår kund kommer du arbeta med montering av elektronik och mekaniska komponenter. Arbetet sker stegvis och rotation kring arbetsuppgifterna förekommer. Du kommer också arbeta med finmekaniska monteringsmoment och förväntas ta stor ansvar gällande kvalitét och säkerhet. Företaget ligger i framkant gällande teknisk innovation och här finns också möjligheten att växa och få ansvar.   Kvalifikationer: Starkt teknikintresse och förståelse för automationsprocesser. Erfarenhet av arbete med automationslinor eller liknande tekniska system är meriterande. Truckkort och erfarenhet av truckkörning.  Flexibilitet att hantera både operativa och tekniska uppgifter. Meriterande med erfarenhet av ritningsläsning   Personliga egenskaper: Vi söker dig som är självgående och ansvarsfull. Din förmåga att vara en problemlösare med god analytisk förmåga kommer att vara avgörande. Vi värdesätter en hög grad av energi och engagemang för att upprätthålla hög produktionskvalitet. Din flexibilitet och förmåga att anpassa dig till förändrade arbetsuppgifter kommer att göra dig till en värdefull medlem i vårt team. Vi ser även att du har en stark teamspirit och trivs i en samarbetsinriktad miljö. Din initiativrikedom och förmåga att arbeta effektivt under tidspress kommer att bidra till framgång. Vi värdesätter också en hög grad av noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du har möjlighet att utvecklas i takt med företagets tillväxt.   Övrig information: Arbetstider: 07.15-16.00, måndag till fredag. Arbetsort: Mölndal. Omfattning: Heltid.   Ansökan Urval och intervjuer sker löpande se därför till att skicka din ansökan redan idag! På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via email. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på mailadress: [email protected] Välkommen med din ansökan!

21 februari 2024
Sista ansökan:
20 mars 2024
Öhlins söker montörer till Upplands Väsby!

Vill du vara en del av ett företag med stark teamkänsla och en välkomnande kultur? Trivs du att arbeta i team med kvalité i fokus? Om du dessutom är noggrann, ansvarstagande och känner stolthet över ett väl utfört arbete, då kan jobbet som Montör hos Öhlins Racing vara rätt jobb för dig! Vi söker nu efter drivna montörer till vår kund Öhlins Racing i Upplands Väsby. Öhlins Racing utvecklar och tillverkar avancerade fjädringssystem för bil, motorcykel och motorsportindustrin. De levererar service och support för allt från internationell racing till lokala mästerskap. Du blir anställd hos Uniflex och uthyrd till Öhlins Racing. Uppdraget är på lång sikt och för rätt person finns möjlighet att bli övertagen av Öhlins. Arbetet innebär främst montering av stötdämpare, men även lagerarbete kan bli aktuellt. På Öhlins arbetar du tätt med dina kollegor, god kommunikativ och social förmåga är viktigt! Tillsammans motiverar ni varandra att nå nya höjder och känner en stark yrkesstolthet. Arbetstiderna är dagtid måndag - torsdag kl. 07:00-16:20 och fredag kl. 07:00-13:15. Vem är du? Passion, Performance, Perfection — this is the Öhlins way! Öhlins Racing producerar premiumprodukter och som konsult bidrar du till bibehållen kvalité. För att trivas i rollen som montör söker vi dig som tycker om att arbeta i team, hålla ett högt arbetstempo utan att tumma på kvalitén, du är noggrann och ansvarstagande för dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete eller är envis nog att vilja bli en riktigt bra montör. Vi värderar ett tekniskt intresse och kunskap högt. Krav: - Fullständig gymnasieutbildning. Gärna inom fordon, industriteknik eller elektronik. - Tidigare arbetslivserfarenhet. - Flytande svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande: - Tidigare lärlingstid eller relevant eftergymnasial utbildning. - Arbetslivserfarenhet från montöryrket eller likvärdig erfarenhet. - Truckkort A1-4 och B1-4. Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

21 februari 2024
Sista ansökan:
5 mars 2024
Elektronikmontör sökes till kortsiktigt uppdrag!

Vi är nu i behov av elektronikmontörer för ett kortsiktigt uppdrag hos vår kund inom elektronikproduktion i Göteborg. Vill du bli en del av en spännande miljö med högteknologiska produkter? Välkommen med din ansökan! Om uppdraget Som Elektronikmontör kommer du arbeta med elektronikmontering i en spännande miljö där din insats bidrar till helheten i vår kunds produktion. Exempel på arbetsuppgifter: • Montering • Kabeldragning • Montering av optiska komponenter • Finmekanisk montering Uppdraget är till en början kortsiktigt på ca 1-2 månad, med chans till förlängning. Beräknad start är relativt omgående och arbetet är förlagt på dagtid, måndag-fredag, Om oss Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet. Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning. Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed! Din profil Som elektronikmontör ser vi gärna att du har utbildning inom elektronik eller teknik, alternativt har motsvarande erfarenhet. Rollen som elektronikmontör är utmanande, rolig och kräver god samarbetsvilja. Meriterande • Förståelse för ESD- och IPC-standarden • Erfarenhet av montering av mindre produkter med krav på finmotorik • Erfarenhet av manuell lödning • Erfarenhet av elektronikbranschen • Erfarenhet av ritningsläsning • Teknisk utbildning • Giltigt IPC-certifikat • Arbetat i renrum • Körkort och tillgång till bil För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och service-minded. Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Vi tillsätter uppdragen löpande, så ansök redan idag. Vi ser fram emot din ansökan! Ansökan Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag! När du ansökt får du ett bekräftelsemejl på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov. ______ Sökord: elektronik, elektronikmontör, teknik, IPC-certifikat, renrum

20 februari 2024
Sista ansökan:
5 mars 2024
Fingerfärdiga montörer för omgående tillsättning i Vimmerby

Vi söker nu omgående efter montörer till vår kund i Vimmerby. Sök redan idag! Arbetsuppgifter Här ges du möjligheten att arbeta inom tillverkande industri där du blir en viktig del av teamet och produktionen. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor och produktionsledning i att ständigt hålla en god produktion och kvalité. Vi söker till detta uppdrag främst montörer eller personer med industrivana. Formell kompetens • Gymnasieexamen • Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. • Körkort B Har du erfarenhet av montering är det meriterande. Din bakgrund Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom industrin, men det är inget krav. Erfarenhet av tekniskt jobb, men det är inget krav. Personliga egenskaper Vi ser att du som söker är en person som är lojal, ambitiös, engagerad och samtidigt genuint intresserad och tycker att det är roligt eller skulle vara roligt att arbeta inom industri, Du är en person som är noggrann och har ett öga för kvalité samtidigt som du är social samt har respekt för din omgivning och medmänniskor. Du är en person som trivs att arbeta i traktat flöde och har inga problem med att arbeta i ett högt arbetstempo. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstidsanställning/Heltid/Dagtid/Vimmerby Tillträdesdag Enligt Överenskommelse. Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

20 februari 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024
Fingerfärdiga montörer för omgående tillsättning i Vimmerby

Vi söker nu omgående efter montörer till vår kund i Vimmerby. Sök redan idag! Arbetsuppgifter Här ges du möjligheten att arbeta inom tillverkande industri där du blir en viktig del av teamet och produktionen. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor och produktionsledning i att ständigt hålla en god produktion och kvalité. Vi söker till detta uppdrag främst montörer eller personer med industrivana. Formell kompetens • Gymnasieexamen • Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. • Körkort B Har du erfarenhet av montering är det meriterande. Din bakgrund Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom industrin, men det är inget krav. Erfarenhet av tekniskt jobb, men det är inget krav. Personliga egenskaper Vi ser att du som söker är en person som är lojal, ambitiös, engagerad och samtidigt genuint intresserad och tycker att det är roligt eller skulle vara roligt att arbeta inom industri, Du är en person som är noggrann och har ett öga för kvalité samtidigt som du är social samt har respekt för din omgivning och medmänniskor. Du är en person som trivs att arbeta i traktat flöde och har inga problem med att arbeta i ett högt arbetstempo. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstidsanställning/Heltid/Dagtid/Vimmerby Tillträdesdag Enligt Överenskommelse. Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

20 februari 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024
Testare inom elektronik

Företagsbeskrivning AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle. Jobbeskrivning Vi söker en testingenjör/elektroniktestare till uppdrag hos svenska försvarsindustrin. Du kommer att ingå i ett test-team på ca 12-16 personer. Arbetsuppgifterna kan bestå av att ansvara över produktvård och/eller reparation av elektronikhårdvara. Teamet arbetar både med nyutveckling samt eftermarknad, där det sistnämnda innefattar reparation och test av trasiga komponenter. Till detta vill kunden stärka upp med ytterligare elektroniktestare som snabbt kan komma in i de praktiska arbetsuppgifterna och idealt leda/agera mentor åt mer juniora medarbetare. Du kommer att ingå i olika projekt och bli en del av en arbetsmiljö där man stöttar varandra och arbetar tillsammans för att skapa innovativa och hållbara lösningar. Till detta uppdrag kräver kunden att du har svenskt medborgarskap och kan arbeta till största del på plats, då arbetsuppgifterna till stor del omfattar praktiska hands-on-uppgifter. Kravspecifikation Utbildning inom elektronik, elektroteknik, ellära eller att du kan påvisa motsvarande utifrån arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har: Mångårig erfarenhet av hands-on testning av elektronik Erfarenhet av att arbeta med test på system- samt komponentnivå Labb-vana, praktiskt lagd, förståelse för utrustning och instrument i labb-miljö Svenskt medborgarskap Ansvarstagande, logistiskt tänkande och redo att ”kavla upp ärmarna” Meriterande: Om du har viss erfarenhet/förståelse för mjukvarutestning Kan agera teamlead/mentor åt med juniora medarbetare Erfarenhet från försvarsindustrin och/eller uppdrag med krav på säkerhet och teknisk dokumentation Ytterligare information Kontakt för frågor: Maja Lindqvist Recruitment partner [email protected] På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

20 februari 2024
Sista ansökan:
21 mars 2024
Ytmontör

Är du en person med stort tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av arbetet som Ytmontör? Gillar du att arbeta på ett litet entreprenörstyrt företag med korta beslutsvägar och fokus på framtiden? Då är detta kanske jobbet för dig? Vad erbjuder rollen? Vi söker nu en Ytmontör till vår kunds produktionsanläggning i Alingsås. Du arbetar med en modern maskinpark, där ytmonteringsmaskinerna kommer från Mydata. Som Ytmontör arbetar du med: -förbereder och riggar maskiner i produktionen -bestyckning av kretskort -avsyning - Heltidstjänst med arbetstiderna är kl 14.00-22.00, förlagt mellan måndag till torsdag. I dina dagliga arbetsuppgifter kör du produktionen enligt färdiga program. Du ställer in och riggar maskiner och har inga problem att ändra i program och sköta underhållet för maskinerna. Programmeringsvana är meriterande, men inget krav. Vem är du? Vi söker en person som är praktiskt lagd men stort intresse för tekniska lösningar. Vi söker dig som tidigare arbetat som ytmontör. Du är van att arbeta i datorsystem samt med maskiner. Erfarenhet från Mydata är meriterande. Hos vår kund jobbar man prestigelöst, ansvarstagande och gränsöverskridande. Du kommer ingå i ett mindre team så egenskaper som ansvarstagande, noggrannhet men också positiv inställning och laganda är egenskaper vi letar efter. Om Team Effektiv Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med goda chanser till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kring tjänsten kontakta Madeleine på [email protected] Sökord Ytmontör, produktionsledare, produktionstekniker, produktion, Hålmontör, elektronikmontör, Mydata, montör

20 februari 2024
Sista ansökan:
29 mars 2024
Vi söker montörer till innovativt Växjöföretag!

Vill du bli en del av ett spännande företag i framkant med härlig kultur och avanceringsmöjligheter? Vi söker nu flinka montörer till vår kund i Växjö! Vår kund är en av världens ledande tillverkare inom sin nisch. All utveckling och tillverkning sker fortfarande i Växjö och företaget ser det som en stor fördel att ha hela kedjan inom huset, från produktutveckling till färdig produkt samt försäljning och service. De är ett expansivt företag med viljan att både företaget och du som medarbetare ska växa och utvecklas. Då de både utvecklar, producerar och säljer sina egna produkter finns det en rad olika roller och utvecklingsmöjligheter för den som börjar här! Att de dessutom finns representerade i stora delar av världen genom dotterbolag eller återförsäljare gör att det även finns möjligheter för den som söker utmaningar utomlands. Om tjänsten Montörsarbetet bedrivs i stora fräscha lokaler. I din roll är det viktigt att du besitter en god materialkännedom och är noggrann i ditt utförande då kvalitét är av yttersta vikt. Anställningen inleds som ett konsultuppdrag hos Uniflex med goda chanser till förlängning hos kund. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Här får du vara med i olika delar av produktionen, främst montering och provning kunds olika produkter. Produkterna är uppbyggda av moduler och består av olika typer av ex bildskärmar, kontrollpaneler, stativ, belysning mm. Dessa moduler monteras mot lager och färdiga produkter tillverkas direkt mot order i den variant som kunden behöver. Varje montör ansvarar för kvalitet och funktion för den modul eller produkt som man monterat. Det ställs krav på effektivitet, noggrannhet och förmåga att förstå och lära sig av sina och andras erfarenheter. Här jobbar man nära varandra och hjälper varandra att nå avdelningens och företagets mål. Arbetsuppgifterna roteras mellan personalen och målet är att man skall kunna så många olika moment som möjligt för att underlätta variation och arbetsrotation. Vem är du? - Som person är du effektiv, nyfiken, noggrann och har känsla för kvalitét. - Kanske har du en teknisk utbildning i bagaget eller erfarenhet av montörsarbete sedan tidigare? - Du besitter intresse av antingen teknik eller IT (eller kanske både och) och trivs med att arbeta praktiskt. Utöver punkterna ovan är du en positiv och trevlig kollega som ser dig själv som en lagspelare och trivs med att samarbeta med andra! Känner du igen dig i värdeorden trygghet, delaktighet och innovation? Då är detta arbetsplatsen för dig! Vi tillämpar löpande intervjuer och urval, så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Om verksamheten Du skickar din ansökan via vår hemsida http://www.uniflex.se Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution.

19 februari 2024
Sista ansökan:
18 mars 2024
Junior elektriker för resande uppdrag

Om tjänsten Just nu söker dig som är en junior elektriker som vill utveckla sina kunskaper inom elektronik. För uppdraget så kommer du arbeta som resande elektriker och vara ute på resande fot mellan måndag – torsdag. Du kommer arbeta i ett tajt team där varje medlem är viktig för att arbetet ska bli så bra som möjligt. Därför letar vi efter dig som tycker om att arbeta i ett sammansvetsat team och drivs av att få utvecklas i din roll som elektriker. I ditt vardagliga arbete kommer du resa runt tillsammans med dina kollegor för att arbeta ute på vattenreningsverk. Där kommer du arbeta med att bland annat bygga stege, kabelväggar, utföra service på pooler samt att bygga ihop komponenter. För arbetet så kommer du bli upplärd när ni är ute på uppdrag. Vem är du? För att du ska lyckas i denna tjänst ska du besitta ett genuint intresse för el och alltid vilja lära dig mer. Kommunikation är en ytterligare faktor som är viktig för att du ska kunna samarbeta med dina kollegor ute på uppdrag då det är viktigt att man är synkade i sitt arbete. Start för tjänsten kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Arbetsdagar: måndag till torsdag Arbetstider: 07-19 (måndag till onsdag), 07-12 (torsdag) Krav • Elektrikerutbildning • Möjlighet att resa under vardagar Om verksamheten Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling

16 februari 2024
Sista ansökan:
3 mars 2024