Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare

Sök bland 369 lediga jobb som Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Internservice

Arbetsbeskrivning Är du händig, positiv och lösningsorienterad som person? Har du tidigare erfarenhet av arbete i vaktmästeri, men även med administration?  Söker du en roll där du får utlopp för ditt såväl praktiska som kommunikativa sätt? Då har Randstad en tjänst för dig! Vi söker dig som skulle beskriva dig som initiativtagande och drivande, och vill lära dig nya system. Låter detta som dig? Då ser vi fram emot din ansökan- redan idag! Ansvarsområden Du kommer i första hand vara placerad på internservice, där alla ärenden och frågor kommer in. Arbetsuppgifterna innebär att ta hand om posttjänst genom postens onlinesystem. Ha kontakt med leverantörer. Göra diverse kontorsbeställningar och hålla koll på kontoret samt ta emot besökare och hjälpa till med viss cateringservice. I jobbet kommer det också ingå att vara behjälplig med skåp och med passerkortssystem för anställda i systemet Hosting service Group samt diarieföra i myndighetens diariesystem, Platina. Utöver det kan det tillkomma andra administrativa göromål Kvalifikationer Tidigare erfarenhet från vaktmästeri Ha en administrativ utbildning Ha erfarenhet av att arbeta med olika datasystem såsom platina och Officepaketet Ska kunna arbeta i systemet Hosting Service Group Om företaget Randstad På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

1 mars 2024
Sista ansökan:
10 mars 2024
Fastighetsskötare till Axcell Fastighetspartner i Stockholm!

Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik. Är du en självgående och kreativ fastighetsskötare? Brinner du för kundservice? En av Axcell Fastighetspartners senaste etableringar är Stockholm, där vi under 2024 kommer ta nästa steg i tillväxten. Hos oss blir du en del av ett mindre och stöttande team som arbetar nära varandra och strävar efter att gemensamt leverera bästa möjliga service till våra kunder. Arbetsområdet är utspritt runt Stockholm. Är du redo för nästa kliv i karriären? Kom och väx med oss! "Mitt namn är David och jag arbetar som verksamhetschef i Mälardalen/Stockholm. Jag söker nu en fastighetsskötare till vårt växande team. I min roll som verksamhetschef strävar jag efter att skapa så bra förutsättningar som möjligt för vår personal att utföra ett gott jobb, och jag finns alltid tillgänglig som stöttning när problem dyker upp." - David Andersson, Verksamhetschef Arbetsuppgifter Som fastighetsskötare arbetar du nära kunden. Det är din uppgift att vårda befintliga kundrelationer samt etablera nya kontakter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta: • skötsel och städning av utvändiga ytor • felavhjälpande åtgärder • driva mindre förbättringsarbeten • fastighetsronderingar Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper • Gymnasial utbildning • Utbildning eller erfarenhet inom fastighetsskötsel eller liknande branscher • God systemvana • Goda kunskaper i Office. • B-körkort • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift Som fastighetsskötare hos oss så har du ett engagemang och gillar ordning och reda. Du har en förmåga att arbeta proaktivt och se till att det är snyggt och rent. För dig är service och ansvarskänsla en självklarhet och du är bekväm i att arbeta självständigt. Du gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalité. Förmåner och fördelar • Interna och externa utbildningar • Korta beslutsvägar där du har möjlighet att kunna påverka din vardag • Kollektivavtal, friskvård och företagshälsovård Övrig information • Start: Enligt överenskommelse • Lön: Enligt överenskommelse • Plats: Stockholm • Omfattning: Heltid • Arbetstider: Vardagar, 07.00 - 16.00 Ansökan Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta David på +46735121545. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2024-04-01. Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbeds.

1 mars 2024
Sista ansökan:
1 april 2024
Söker du extrajobb? Se hit!

TopWork söker nu extraarbetare med annan huvudsaklig sysselsättning, som vill ingå i vår timpool.     Hos oss får du arbeta hos någon av våra fantastiska kunder och samla på dig erfarenheter och kompetens inom en fartfylld verksamhet!   Vi söker dig som vill arbeta extra hos oss. Vi får löpande in uppdrag utav olika karaktär från våra kunder som kan stäcka sig under kortare perioder och tider. Därför söker vi nu dig som kan på kort varsel hoppa in och hjälpa oss med våra uppdrag. Viktigt är att du har körkort och tillgång till bil för att på ett smidigt sätt ta dig till de olika uppdragen. Du kommer behöva vara tillgänglig tidiga morgnar, dagtid och ibland även kvällar.  Exempel på arbetsuppgifter: - Snöröjning - Springare - Enklare montage - Hjälp med att röja/ enklare vaktmästeri.  Formella krav - Körkort och tillgång till bil - Läsa, prata och förstå svenska samt ta instruktioner.  - Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (t.ex. studier eller annat arbete).

1 mars 2024
Sista ansökan:
15 mars 2024
Vaktmästare till Fastighetsenheten

Nu har du chansen att bli en av oss! Vi arbetar tillsammans med hjärta och kvalitet för att kunna ge bästa möjliga service till Ronneby kommuns invånare. Ronneby ligger vackert mellan hav och skog i mitten av Blekinge. Dessutom har vi bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. Dina 2500 blivande kollegor är duktiga på att möta framtidens utmaningar och våra invånares ökade förväntningar genom digitalisering, samarbete och ett engagerat ledarskap. Tillsammans med dig gör vi Ronneby ännu bättre! ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår bland annat skötsel av maskinteknisk utrustning i ishall, idrottsanläggningar och på badanläggningar. Infattar även badvaktsarbete. Du ansvarar även för skötsel av kommunens skolor, äldreboende och fastigheter. I uppdraget ingår ansvar för larm, nycklar och lås på enheten du arbetar. Kvälls- och helgarbete förekommer. KVALIFIKATIONER Har du erfarenhet av att arbeta med ismaskiner, traktorer samt maskiner för grönyteskötsel är detta meriterande. Som person är du serviceinriktad, ansvarsfull och självgående, då det förekommer ensamarbete. Vi arbetar mot olika verksamheter vilket gör att samarbetsförmåga och flexibilitet är en viktiga egenskaper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska klara ett sim/livräddningstest då arbetet även infattar badvaktsarbete. B- körkort är ett krav. Ytterligare behörigheter/certifieringar är meriterande. Förmåga att kunna kommunicera på svenska via skrift och tal. Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister är ett lagstadgat krav. ÖVRIGT Tillsättning sker om erforderliga beslut fattas. Ronneby kommun krigsplacerar all tillsvidareanställd personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande ber vi dig ansöka via ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29. En ansökan till Ronneby kommun är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt GDPR.

1 mars 2024
Sista ansökan:
24 mars 2024
Fastighetsskötare utemiljö/parkarbetare med B-körkort säsong

AlphaCE har fått i uppdrag att hitta säsongspersonal från april till september 2024. Tjänsten är som fastighetsskötare parkarbete i utemiljö till ett stort företag i Mora. Om företaget Företagets värderingar om serviceanda, laganda och utveckling genomsyrar hela deras arbete. Företaget är stort och med många olika tjänster, siter och kunder. Om du vill och visar engagemang så finns det goda möjligheter till vidareutveckling. Företaget har kolletivavtal. Om uppdraget Här får man varierande arbetsdagar, trevliga kollegor och utvecklingsmöjligheter. Att arbeta med fastighetsskötsel är varierat och socialt.  Hur ser din arbetsdag ut? Tillsammans med kollegorna sköter ni fastighetsskötsel främst park och utemiljöer i Mora kommun. Det innbär att man åker runt med bil till de olika platser och utför jobbet. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av: - gräsklippning - ogräsrensning - ta hand om rabatter - häckklippning - rensa takrännor och brunnar - skräpplockning - avfallshantering - snöskottning - sandning - sandupptagning - Släcka felanmälningar - Korrigera enklare fel samt anmäla större fel Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då man ständigt möter kunder ute på områdena. Vem är du? Ha erfarenhet av fastighetsskötsel/parkarbete utomhus. Är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Gillar att möta människor och leverera service. Viktigt att du trivs med att samarbeta och arbeta i grupp, är prestigelös och bidrar med god stämning. Trivs med att vara aktiv och jobba mycket utomhus. Viktigt att du är händig och praktiskt lagd. Vara en problemlösare och kunna hitta lösningar på ett kreativt och snabbt sätt. Krav B-körkort (meriterande om du har för manuell växellåda) Datorvana krävs då vissa delar av ditt arbete sker digitalt. Behärskar svenska i både tal och skrift. Gymnisiekompetens eller liknande. Övrigt Meriterande om du har en utbildning inom fastighetsskötsel. Van att hantera olika typer av redskap som trimmer och gräsklippare. Meriterande om du har kort för röjsåg och motorsåg. Företaget tar alltid ett utdrag ur belastningsregistret på alla som ska anställas. Företaget strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Då de i dagsläget är fler män än kvinnor ser de gärna kvinnliga sökande. Män och hen är också självklart välkomna att söka då det viktigaste i slutändan är rätt person på rätt plats.  AlphaCEs vision är att alla har en plats på arbetsmarknaden, vi ser gärna att du som inte har lång erfarenhet och som kanske är berättigad till någon form av lönestöd söker tjänsten.

1 mars 2024
Sista ansökan:
10 mars 2024
Nu söker vi dig som vill arbeta extra inom fastighet!

Nu söker vi dig som vill arbeta extra som fastighetstekniker, drifttekniker, vaktmästare, snickare eller fastighetsskötare. Detta är en behovsanställning där vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning (minst 50%). Som behovsanställd hos oss kommer du att kunna lägga dig tillgänglig för arbete när det passar dig och därav skapa dig en vardag som passar dig bäst. Krav: - Du har tidigare arbetat minst 2 år med någon av rollerna som nämns ovan. - Du har så pass mycket erfarenhet inom din yrkesroll så att du kan börja arbeta direkt efter att du har blivit tilldelat och visad dina arbetsuppgifter. - Du är van att hantera verktyg i olika slag. - Du är självgående och ansvarstagande. - Du slutför det det du påbörjat. Meriterande: - Vi ser gärna att du har en annan sysselsättning som studier eller deltidstjänst osv. - Att du kan hoppa in med kort varsel. - Att du bor i Stockholmsområdet. Varmt välkommen med din spontanansökan redan idag!

1 mars 2024
Sista ansökan:
18 augusti 2024
Sommarjobb - fastighetsskötsel och städ

Intresserad av en meningsfull sommar samtidigt som du tjänar pengar? Vill du vara med och skapa skillnad för våra hyresgäster? Då ska du läsa mer om våra lediga jobb. Hos oss finns både kortare sommarjobb (ca 4-6 veckor) och länge vikariat på heltid under sommaren.  Inget CV behövs utan i din ansökan vill vi istället att du svarar på ett antal frågor (både via video och text).  För att ansöka, vill vi: - Att du är minst 15 år (är du född 2009 behöver du ha fyllt 15 år innan den 1 juni detta år). - Att du förstår och talar svenska. - Kan uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister.  Hos oss kan du antingen få sommarjobb eller vikariat. Vad är skillnaden? - Sommarjobb är till för dig som är mellan 15-19 år. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Detta jobb brukar vara ca 4-6 veckor.  - Vikariat är till för dig som vill arbeta heltid under hela sommaren, är 19 år eller äldre och har B-körkort (manuellt). Du behöver även har någon form av tidigare erfarenhet inom lokalvård eller fastighetsskötsel.  Vad innebär jobbet? Sommarjobb (för dig mellan 15-19 år) I dessa tjänster arbetar du som ett extra stöd till ordinarie personal inom arbetsgruppen. Exempel på arbetsuppgifter är: rensa ogräs, klippa gräs och plocka skräp. Arbetet kan också innebära målning, flytta möbler eller städning inne i våra lokaler.  Vikariat (för dig med B-körkort, över 19 år och har tidigare erfarenhet av dessa typer av jobb)  I dessa tjänster arbetar du som vikarie för en person som är på semester och du arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter och ansvarsområden som den personen har till vardags. Detta gäller både tjänster som lokalvårdare och fastighetsskötare.    Vilka är våra kunder? Vi tar hand om fastigheter runt om i hela Eskilstuna och vi har både bostäder och lokaler. Arbetar du inom område bostad har du hand om våra lägenheter och miljön utanför. Här arbetar du alltså för att den privata hyresgästen ska ha en välfungerade lägenhet och en trivsam miljö utanför.  Jobbar du inom område lokaler har du istället hand om Eskilstuna kommuns olika typer av lokaler (ex skolor, förskolor, vård och omsorgsboenden och kontor mm). Här arbetar du istället för att personer som vistas i lokalerna (ex barn, elever, lärare, personal inom vården mm) ska ha välfungerade lokaler och en trivsam miljö utanför.  Ditt jobb gör stor skillnad!   Anställningen - Alla våra jobb är måndag till fredag.  - Arbetstider är antingen 05:55-15:00 eller 06:55-16:00. - Aktuell period för våra lediga jobb är under veckorna 23-34. - Våra tjänster som sommarjobbare har oftast en längd på 4-6 veckor medens vikariat har ca 8-10 veckor (oftast hela sommaren). Du har inte möjlighet att välja veckor.    Vi erbjuder  - Anställning med avtalsenlig lön (timlön). - Alla som erbjuds jobb får ett schema som beskriver vilka veckor som du kommer att jobba. Det är alltså inte vid behov utan du får i förväg veta vilka veckor du kommer att jobba. - En lärorik sommar med erfarenheter och bra meriter för framtiden.  - En kul och rolig gemenskap under sommaren. - Möjligheter att lära känna nya människor och utvecklas tillsammans med personer i din egen ålder.  Vad ökar dina chanser att få jobb? - Vi får ofta in hundratals ansökningar, så var noggrann och skriv gärna mycket detaljer. - Läs frågan, tänk igenom vad du vill få med/berätta för oss och säkerställ sedan att du svarar på frågan som vi ställer. - Motivera varför just du ska få jobb hos oss. - Vi kommer att prioritera dem som vill jobba minst 4 veckor eller mer under sommaren. - Vi söker efter personer som är duktiga på att ta ansvar, passa tider och arbeta i grupp. - För vissa tjänster kommer vi att prioritera dig som har AM-körkort. (B-körkort (manuellt) för dig som är intresserad av vikariat).  - Är snabb på att svara när vi kontaktar dig.   Frågor? - Se kontaktpersoner nedan. - Glöm inte att skriva med ditt namn (för och efternamn) när du kontaktar oss.  Vi tar inte mot ansökningar via mail.  Vi ser fram emot din ansökan! Och kom ihåg, inget CV eller personligt brev behövs för att söka.

1 mars 2024
Sista ansökan:
19 mars 2024
Vi söker ett 20-tal fastighetsvärdar för sommarjobb

Sommarjobba på Eidar – bidra till att våra hyresgäster trivs samtidigt som du tjänar egna pengar Är du på jakt efter ett roligt och lärorikt sommarjobb? Nu söker vi ett 20-tal sommarjobbare som vill vara med och skapa trivsel för våra hyresgäster. Nu har du möjlighet att tjäna egna pengar i sommar och samtidigt få en inblick i arbetslivet och hur det är att arbeta inom fastighetsbranschen. Varje sommar får vi hjälp av sommarjobbande ungdomar med att hålla fint i våra bostadsområden och i de allmänna utrymmena i våra fastigheter, såsom trapphus, tvättstugor och källare. Genom att ta hand om planteringar, gräsmattor och hålla rent i och omkring våra fastigheter bidrar du till en trivsam boendemiljö för våra hyresgäster.  Som fastighetsvärd sommarjobbar du tillsammans med andra ungdomar och det finns alltid någon av våra ordinarie fastighetsvärdar till hands som stöd. Du som söker ska vara mellan 16 och 25 år och bo i Trollhättans kommun. Du ska kunna jobba hos Eidar under minst fyra veckor och kan välja mellan två perioder, vecka 25-28 eller vecka 29-32. Du kan ha tidigare erfarenhet av arbete hos Eidar eller med liknande arbetsuppgifter på annan arbetsplats, men det kan även vara första gången du ska sommarjobba. Det viktigaste är att du har en positiv inställning och är beredd att hugga i. Ansök senast den 31 mars genom att klicka på ”Gå till ansökningsformuläret” i annonsen på eidar.se/lediga-jobb. I mitten av april kommer vi att genomföra speed-intervjuer med några av er söker sommarjobb hos oss. Senast i mitten av maj kommer alla ni som sökt att få besked via mail om ni fått sommarjobb eller inte. Vad erbjuder vi dig? På AB Eidar, Trollhättans Bostadsbolag arbetar drygt 130 engagerade och kunniga medarbetare i ett flertal olika roller, allt från fastighetsvärdar till uthyrare, ekonomer och projektledare. Hos oss kan du påverka vardagen för många människor och bidra till livskvalitet, trygghet och gemenskap. På samma sätt som vi värnar om att våra hyresgäster ska trivas i sina hem, värnar vi också om att våra medarbetare ska trivas hos oss och känna sig hemma i vårt team. Vi är en arbetsplats med härlig gemenskap där alla är välkomna.  Vi tar aktivt ställning för allas lika värde och lika rättigheter. Mångfald berikar och är en självklarhet för oss på Eidar. Vårt uppdrag Vårt uppdrag är att förvalta, hyra ut och bygga attraktiva bostäder och lokaler för livets olika skeden, samt att ta ett aktivt och långsiktigt samhällsansvar. På så sätt medverkar vi till att utveckla ett tryggt och hållbart Trollhättan, där människor trivs, vill bo och leva. Vår vision är att vi ska vara hyresvärden med den bästa boupplevelsen och bidra till en hållbar stad att vara stolt över. Vi förvaltar 5 500 hyresrätter i Trollhättans kommun och drygt 700 lägenheter i Trollhättans Stads särskilda boenden och kategoriboenden avsedda för LSS, socialpsykiatri och äldreomsorg, samt hälften av stadens förskolor. Vi förvaltar även en stor mängd kommersiella lokaler som inrymmer bland annat restauranger, butiker, kontor och företag runtom i staden. Vårt mål är att vi år 2030 ska ha utökat vårt bestånd med ytterligare 200 nya lägenheter, producerade på ett nytänkande och klimatsmart sätt – det är vårt sätt att bidra till hela Trollhättans utveckling. Frågor För frågor om sommarjobb är du välkommen att kontakta HR-chef Sanna Kårebrand 0520-877 55, eller Facklig företrädare Michael Westerberg, Fastighetsanställdas förbund 0520-52 26 15. Varmt välkommen med din ansökan!

1 mars 2024
Sista ansökan:
31 mars 2024
Grönytearbetare till Helsingborg

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta med grönyteskötsel hos vår kund i Helsingborg. Som grönytearbetare arbetar du utomhus med fokus att sköta om utemiljöer. Du kommer vara med och bidra samt ansvara för att skapa trivsamma utemiljöer och vårda dessa. Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult med start i mars och april. Huvudsakliga arbetsuppgifter är: - Ogräsrensning - Plantering - Klippa gräs och häck - Beskära träd - Städning - Tömning av papperskorgar Vad söker vi? - Du är driven och strukturerad i ditt arbetssätt - Ansvarstagande och initiativtagande - God samarbetsförmåga - Mån om att alltid utföra ett bra arbete Krav för tjänsten: - B-körkort (manuellt) - Behärskar svenska i tal och skrift - Tidigare erfarenhet av trädgårdsskötsel - Kunna arbeta dagtid måndag till fredag 07:00-16:00 Mediterande: - Behörighet och erfarenhet av röjsåg och andra grönytemaskiner.

1 mars 2024
Sista ansökan:
13 mars 2024
Maskinförare inom grönyteskötsel

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som maskinförare inom grönytearbete. För den här tjänsten är din huvudsaklig arbetsuppgifter att arbeta med grönyteskötsel. Arbetstiderna är förlagda mån-fre 07.00-16.00 i Helsingborg. Du kanske arbetar inom trädgårdsskötsel eller parkskötsel idag och känner dig redo för nya utmaningar. Tjänsten innefattar arbetsuppgifter inom skötsel samt underhåll av utemiljö. Eftersom några av redskapen man använder kräver maskinvana, exempelvis Heatwead för rengörning av bänkar m.m. Andra arbetsmoment kan vara gräsklippning, renhållning, häckklippning, beskärning av buskar och träd med mera. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av grönyteskötsel och har känsla för att arbeta med renhållningsmaskiner. Som person är du driven och strukturerad i ditt arbetssätt, samt att du tar stort ansvar för ditt arbete och hur du utför ditt arbete. Det viktigt att du har god samarbetsförmåga och inte rädd för att ta i. Du ska även vara serviceinriktad och vara mån om att alltid utföra ett bra arbete. Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult med start i mars. Krav: - Behärskar svenska i tal och skrift - B Körkort och tillgång till bil - Tidigare erfarenhet av trädgårdskötsel eller parkskötsel - Maskinvana Meriterande: - Intresse för trädgård eller natur Om ansökan: Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

1 mars 2024
Sista ansökan:
14 mars 2024