Hernö Gin Hotell är ett unikt koncepthotell längst Höga Kusten, havsnära beläget i centrala Härnösand. Vi erbjuder ett förstklassigt och personligt boende i en gindestination laddad med smak- och naturupplevelser med närhet till både äventyr och avkoppling för såväl affärsresenären, aktivitetsgästen, familjen och grupperna. Hotellet består av nio våningar som rymmer 120 rum, flera barer varav en ginbar, restaurang, SPA samt konferensanläggning med sju lokaler som tar upp till 225 personer. Hovmästare till Hernö Gin Hotell – En unik upplevelse i världsklass Plats: Härnösand Omfattning: Heltid Arbetstider: Kväll Tillträde: Enligt överenskommelse Vill du bli en del av ett hotell och restaurangkoncept där hantverk, kvalitet och gästupplevelse står i centrum? Nu söker vi en engagerad och serviceinriktad hovmästare till vårt team på Hernö Gin Hotell – ett destinationshotell skapat i samklang med världens mest prisbelönta gin. Om rollen Som hovmästare hos oss är du navet i vår restaurangverksamhet. Du ansvarar för att våra gäster får ett varmt välkomnande och en förstklassig upplevelse – från första intryck till sista tugga. I rollen leder du det dagliga arbetet i restaurangen, samordnar med köket och säkerställer att allt flyter på smidigt och effektivt. Du är gästernas främsta kontakt under deras besök och en självklar ledare för vårt team av servispersonal. För att lyckas i rollen ser vi att du är en stark ledare som både kan delegera och ta stort eget ansvar. Du har förmågan att överblicka restaurangen i sin helhet samtidigt som du snabbt kan växla mellan arbetsuppgifter och finnas där du behövs – alltid med fokus på service, kvalitet och arbetsglädje. Dina arbetsuppgifter: • Ansvara för den dagliga driften av restaurangen • Leda och motivera serveringspersonalen • Planera och säkerställa hög servicenivå vid först och främst middag och kvällsevent • Samarbeta nära kökschef • Vara ett föredöme i värdskap, service och detaljfokus • Bidra till att utveckla rutiner och arbetssätt Vi söker dig som: • Har flerårig erfarenhet av arbete i restaurang, gärna i ledande roll • Är en naturlig ledare med känsla för service, struktur och kommunikation • Har goda dryckeskunskaper, gärna med intresse för gin • Är prestigelös, lösningsorienterad och trivs med att ta ansvar Vi erbjuder: • En unik arbetsmiljö i en vacker och inspirerande miljö i Härnösand • Möjligheten att vara med och forma ett nytt hotell- och restaurangkoncept • Personalrabatter och förmåner Vill du vara med på vår resa? Urval sker löpande – vänta inte med att söka! Välkommen till Hernö Gin Hotell – där varje gäst är vår viktigaste gäst.
Vill du jobba tillsammans med oss på ett av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård? På Smådalarö Gård Hotell & Spa njuter du av en bekymmersfri tillvaro, oavsett om du längtar efter avkoppling eller en stund av inre ro erbjuder vi noga utvalda upplevelser som möter dina önskemål på ett varmt och personligt sätt Om rollen Som hovmästare på Smådalarö Gård Hotell & Spa är du en nyckelperson i vår restaurangupplevelse. Du ansvarar för att skapa en välkomnande och professionell miljö där både gäster och kollegor känner sig trygga, sedda och inspirerade. Ditt uppdrag är att leda det dagliga arbetet i matsalen, fördela arbetsuppgifter inom teamet och säkerställa att våra högt ställda krav på service, kvalitet och värdskap efterlevs. Du arbetar nära restaurangchefen och är med och driver utvecklingen av servicekoncept, rutiner och gästflöden – alltid med gästupplevelsen i fokus. Med närvaro på golvet ser du till att allt flyter smidigt under service, löser utmaningar snabbt och föregår med gott exempel. Hos oss får du arbeta i en dynamisk miljö där mat, dryck och miljö samspelar för att skapa något unikt. Din profil Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av restaurangbranschen, gärna i en ledande roll. Du är trygg i dig själv, har ett prestigelöst ledarskap och drivs av att skapa både nöjda gäster och ett starkt team. Du är lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har förmågan att behålla lugnet även i ett högt tempo. Du har ett genuint intresse för mat, dryck och service – och ser helheten i upplevelsen. Som person är du positiv, tydlig och ansvarstagande. Du har god kommunikationsförmåga, behärskar både svenska och engelska i tal, och är van vid att arbeta med bordsbokningssystem och kassahantering. Har du tidigare erfarenhet från hotell- eller resortverksamhet är det meriterande. Vi erbjuder dig · En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete · Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer · Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget · En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda · Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer. Ansökan Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Restaurangchef Niclas Andersson på [email protected] Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.sabis.se för att läsa mer om oss!
Vi öppnar upp en av Västerås största uteserveringar och söker nu en erfaren och serviceinriktad hovmästare som vill bli en del av ett energiskt team på Västerås största nattklubb? Då är detta något för dig! Om oss: Publik är Västerås största nattklubb där god mat, grymma drinkar och fantastisk stämning möts. Vi erbjuder våra gäster en unik upplevelse och söker nu en hovmästare som vill vara med och lyfta vår gästupplevelse till nya höjder. Om tjänsten: Anställningsform: Provanställning Omfattning: 50-80% samt enstaka dagar vid behov Arbetstider: Varierande, inkluderar kvällar och helger Arbetsuppgifter: Ansvar för serveringen och att gästerna får bästa möjliga upplevelse Leda och organisera arbetet för servispersonalen Ta emot bokningar och koordinera sittningar Säkerställa att kvalitet och service håller högsta nivå Vi söker dig som: Har erfarenhet som hovmästare eller liknande roll inom restaurangbranschen Har utmärkt ledarskapsförmåga och servicekänsla Är strukturerad, flexibel och stresstålig Har god kommunikationsförmåga och gillar att arbeta i team Vi erbjuder: En dynamisk och rolig arbetsmiljö Möjlighet att utvecklas och påverka gästupplevelsen Ansökan: Låter detta som något för dig? Skicka din ansökan och CV till [email protected] så snart som möjligt. Märk din ansökan med "Hovmästare Publik". Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig.
Vi söker dig som är utåtriktad, tycker om ansvar och älskar service. Vi har höga ambitioner och vi tror att du sporras av att vara en del av att nå våra mål. Vi tycker om att utvecklas och har ett stort engagemang för det vi gör. Därför söker vi dig som brinner för värdskap och som driver dina kollegor framåt med positiv anda. I dina arbetsområden ingår eftermiddags- och kvällspass under vardagar och helger. Under eftermiddagen är du personen som med ett leende och varmt bemötande ser till att våra gäster får en bra start på sin vistelse. Du leder de personer som jobbar passet tillsammans med dig och säkerställer att matsal och bar är i ordning för servering. Som hovmästare bordsplacerar du matsalens gäster ser till att restaurangens servering flyter på som den ska under kvällen. Du underhåller matsalen d.v.s. ser till att att våra gäster upplever ett varmt värdskap med förstklassig service. Receptionsarbete som bokning via telefon och mail samt incheckning av gäster hör till sina arbetsuppgifter. Erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen är meriterande men även erfarenhet av ansvarsroller inom andra branscher kan anses likvärdiga förutsatt att de kan liknas vid de arbetsuppgifter som nämns här. Viktigast är att du har har en varm personlighet med en införståelse om vad gott värdskap innebär. På Hotel Amalias Hus arbetar vi över och tillsammans med hotellets olika avdelningar. Vi sätter alltid våra gäster och deras upplevelse i centrum, oavsett tjänst eller arbetsuppgift. Du kommer att vara en del av ett mindre team där varje medarbetare är en nyckelperson. Därmed behöver du vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du förväntas ta ett helhetsansvar för att gästen ska få en så bra upplevelse av sin vistelse som möjligt. Periodvis är det ett högt arbetstempo där du förväntas ha många bollar i luften samtidigt. Därmed bör detta vara något du trivs med och ha förmågan att klara av stressiga situationer. Vi söker dig som: • Är glad och utåtriktad. • Tycker det är viktigt att gästen får en så bra upplevelse som möjligt och är beredd att gå ett extra steg för det. • Kan flytande svenska och engelska. • Är representativ för hotellets profil. • Är flexibel och har god samarbetsförmåga • Är engagerad, noggrann och ansvarsfull. • Är en stresstålig och lösningsorienterad lagspelare. • Kan arbeta självständigt och tar naturligt egna initiativ till att lösa uppgifter eller problem. Tjänsten gäller heltid året runt och kommer med varierande arbetstider mellan 14.00 - 01.00 såväl vardag som helg. Observera att urval och intervjuer kommer att ske löpande och då vi helst ser att den tillsätts snarast kan det innebära att den tillsätts innan ansökningstiden gått ut. • Lön enligt kollektivavtal eller överenskommelse. Övrig information: • Om du inte bor i Gränna så måste du ha möjlighet att ta dig till och från Gränna oberoende av kollektivtrafiken.
Nu söker vi SKIFTLEDARE till vår restaurang som med servicen i sitt DNA och med sitt eget unika jag skapar personliga gästupplevelser och arbetsglädje. Du arbetar på ett strukturerat sätt, är en stark lagspelare och tar dig an arbetsuppgifterna med driv & kraft. Har öga för kvalité samt de små detaljerna. En förmåga att snabbt ställa om vid oförutsedda händelser och en förmåga att behålla lugnet under stressiga situationer är en grundförutsättning för att lyckas i denna fartfyllda verksamhet. I restaurangen serveras frukost, lunch och middagar. Vi ansvarar även för baren samt servering av för- och eftermiddagsfika till våra konferensgäster. Arbetet som skiftledare innebär att du är arbetsledare för teamet under ditt pass men också delaktig i de dagliga arbetsuppgifterna på avdelningen. Du är delaktig i planering av avdelningens arbete. Du både leder och säkerställer en god servicenivå samt entusiasmerar och utvecklar arbetsgruppen. Vana att leda ett team både på den mindre middagen och den stora banketten. Våra gäster kan vara allt från den lilla arbetsgruppen till det stora företagseventet med galamiddag i Runöhallen vilket ger stor variation i arbetsuppgifterna. Till viss del även privata tillställningar och arrangemang. Tjänsten innebär: Att ansvara för driften i restaurangen under ditt arbetspass. Att leda det dagliga servicearbetet och säkerställa en hög servicenivå. Driva försäljning och gästnöjdhet. Introducera och motivera nya medarbetare. Se till att företagets standards och rutiner efterföljs. Varierade arbetstider. Kvalifikationer och kompetens: Tre års erfarenhet av matsalsarbete och erfarenhet av bankett- och konferensverksamhet. Kunskap och intresse för mat- och dryck. Utbildning inom hotell och restaurang eller liknande. Genuin känsla för service och värdskap. God samarbetsförmåga och flexibilitet. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Grundläggande datorkunskap. Målmedveten och driven gällande merförsäljning. Kvalitets och varumärkestänk som ger trygghet åt medarbetare och gäst. Vi rekommenderar att du har B-körkort och tillgång till bil (då vi ligger en bit från kommunala färdmedel). Vi erbjuder: Ett variationsrikt arbete. Pension, försäkring och schyssta villkor genom kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och träningsmöjligheter. En arbetsplats vackert belägen där utveckling av verksamhet och medarbetare är viktigt. Har du klipp i steget, brinner du för service, god mat och dryck och vill utvecklas med oss, tveka inte att söka. Tjänsten är på heltid med varierade arbetstider. Tillträde enligt överenskommelse men gärna nu under hösten. Ansökan: Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV. Ansökningar tas endast emot till e-post [email protected] senast den 30 augusti. Ange Skiftledare restaurang i ärenderaden. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka snarast. Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.
Bli en del av vårt team på O´Learys Tolv Stockholm! O'Learys Tolv Stockholm Eventcenter är en av Europas största sportbarer och en plats där man kan äta, dricka och roa sig på samma gång. Vi har ett komplett aktivitetscenter med allt från bowling med undervattenstema till äventyrsgolf med Stockholmskulisser i levande format. Nu letar vi efter två Hovmästare för att stärka vårt team! Vi strävar alltid efter att överträffa våra gästers förväntningar och skapa en varm och välkomnande atmosfär. Om du har en passion för att ge gäster en fantastisk upplevelse, är teamorienterad och har en önskan att skapa minnesvärda stunder, då kan du vara den vi letar efter! Kvalifikationer Vi söker dig som har en omfattande erfarenhet inom restaurangyrket och känner dig bekväm med att ta en servisstation, att hoppa in i baren eller stötta eventavdelningen. Du har genomört en STAD-utbildning och har arbetat som hovmästare med ansvarsuppgifter tidigare. Att coacha ett team till att styra en fullsatt restaurang är något du har erfarenhet av och vi ser att du har god datorvana. Du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Självklart har du goda kunskaper om mat och dryck. Har du tidigare erfarenhet av O´Learys-verksamhet eller annan franchiseverksamhet är det meriterande. Det är även meriterande om du har gått en ledarskapsutbildning och tidigare har arbetat i Caspeco. Personliga egenskaper Vi söker dig som är flexibel, har en blick för helheten och ser vad som behöver göras på enheten. Du är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Du är naturlig och ödmjuk som ledare och delegerar uppgifter samt coachar ditt team med tydlighet. Du är en problemlösare som agerar professionellt och behåller ditt servicefokus i både lugna och stressiga situationer. Om tjänsten Som hovmästare kommer du att agera som restaurangchefens högra hand och driva dina skift själv eller tillsammans med en annan hovmästare. Arbetet innebär att stötta restaurangchefen i att driva enheten så optimalt som möjligt enligt vårt koncept, med hänsyn till såväl gästernas trivsel, personalens behov och restaurangens ekonomi. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att: · Öppna och stänga restaurangen enligt givna direktiv. · Leda personalen under ditt skift samt styra kvällens flöde. · Ha det huvudsakliga ansvaret för gästnöjdheten under ditt skift. · Se till att kassasystem, betalningsterminaler och övrig teknik fungerar under drift. · Ansvara för att rutinerna följs vid de tillfällen som restaurangchefen inte är på plats. · Ansvara för att lösa problem som uppstår under driften och koppla in de parter som behövs för att lösa situationen. · Arbeta aktivt i driften och stötta personalen där behovet finns, exempelvis som bartender, servis och aktivitetsvärd. Övrigt · Tillsvidareanställning (inleds med 6 månaders provanställning). · Deltid 75%. · Varierande arbetstid, det förekommer dag- kvälls- och helgarbete. · Vi är anslutna till kollektivavtal Visita-HRF och erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag, generös personalrabatt och en händelserik och glädjefylld miljö att arbeta i! · Startdatum enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Observera att återkoppling mellan den 15 juli -10 augusti kan dröja, på grund av semesterledighet. Varmt välkommen med din ansökan!
Välkommen till ProfilHotels Savoy, ProfilHotels. Jönköping City finns precis utanför dörren. Centralstationen ligger fem minuters promenad bort, och du har nära till nöjen, shopping och övrigt utbud i Jönköping. Brasseriet Sofiehof Kök & Bar huserar i hotellet. Med ett stort fokus på närproducerade råvaror, sober inredning i 20-talsstil och en avslappnad service har Sofiehof blivit ett populärt tillhåll för såväl hotellgäster som Jönköpingsbor.\n\n Beskrivning Som hovmästare är du restaurangens spindel i nätet. För oss är det viktigt med ett gott samarbete mellan bokning, servering och kök och det är här du blir en viktig spelare. Vi är ett litet team på ca 6 personer i restaurangen, frukost, konferenslunch och a’la carte, och vi lägger därför stor vikt vid din personlighet. Känner du igen dig i beskrivningen? Har du haft liknande roller tidigare eller är det dags att ta nästa kliv i karriären? Du ansvarar för att planera dagen och stöttar och leder dina kollegor under service för att ta hand om våra gäster på bästa sätt. Du ser till att all restaurangpersonal samarbetar på ett smidigt sätt. I rollen ingår nära samarbete med våra övriga avdelningar. Arbetsuppgifter Daglig och veckovis planering av bokningar och arrangemang Kvalitetssäkra leverans mot gäst Viss schemaläggning Du är en operativ hovmästare Kvalifikationer För att lyckas i rollen som hovmästare på La Gare by Sofiehof ser vi att du har: Längre erfarenhet inom restaurangbranschen, och särskilt inom servering, Gedigen bakgrund inom serviceyrket, med ett starkt fokus på att skapa en positiv gästupplevelse, Kunskap och passion för mat och dryck, Förmågan att leda och motivera dina kollegor Du är flexibel med tider och har möjlighet att jobba både förmiddagar, kvällar och helger. Villkor Tjänsten är 100 % Vi jobbar med HRF avtal. Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i tillväxt som äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver idag 46 hotell i 16 städer i Sverige, sex städer i Tyskland och i Köpenhamn i Danmark. Hotellverksamheten bedrivs under varumärkena Collection by Ligula, ProfilHotels by Ligula, Apartments by Ligula, Motel L by Ligula och Good Morning Hotels by Ligula. Genom avtal driver vi även fem Best Western Plus hotell. Vi sysselsätter ca 800 årsanställda och omsätter drygt 1 400 MSEK. Läs mer på ligula.se
Ansvarig för all vår mat- och dryckesservering Hemma på Slottet Älskar du servering, värdskap, ledarskap & att leverera en slottsupplevelse i världsklass? Då kanske du är den medarbetare vi söker! Förutom vårt slott är människor det viktigaste vi har på Engsholms Slott! Nu söker vi dig som vill vara med och bygga vårt matsalsteam 2.0. Du måste ha restaurangutbildning alt arbetat i branschen i flera år. Du är en teamleader och kan flöden inom vår bransch. Du kommer lägga schema och ringa in extra medarbetare vid behov. Vi jobbar med såväl konferensluncher/middagar, event, weekend och bröllop. Olika koncept, måltider och upplevelser. Men en sak är gemensamt för dem alla - vi vill alltid ge våra gäster en oförglömlig och minnesvärd slottsupplevelse. Tjänsten är operativ och variationsrik både mellan olika dagar, evenemang och årstid. Ibland är det fokus på vardagar med konferens, ibland weekend med firande privatgäster. Då och då abonneras slottet för stora fester, event och bröllop. I december välkomnar vi gäster till vårt hemlagade julbord och på sommaren njuter semesterfirare av slott, hav och park eller besöker vårt sommarcafé. En stor del av arbetet utspelar sig i matsalen kring mat och dryck, men Slottet är din arbetsplats och här finns många salonger och ytor som behöver kärlek och omtanke, samt en sväng med dammsugaren då och då. Du är prestigelös och hugger gärna i där det behövs. Du är en av de personer som våra gäster möter på plats, som ansvarig, servis, som värd eller som bartender mm. Som du förstår behöver du ha förmåga och tycka det är roligt att hålla många bollar i luften. Du är en god organisatör och kommunikatör. Arbetet är mycket variationsrikt och delvis fysiskt krävande. Du måste ha erfarenhet av restaurang och liknande arbetsuppgifter eller besitta god simultan förmågan att klara av flera moment samtidigt. Har du dryckesutbildning eller intresse är det en stor merit. Värdskapet står alltid i centrum och gästens upplevelse. Du är glad och bidrar till en härlig stämning i gruppen. Du är en problemlösare och behöver många gånger tänka utanför ”boxen”. Vi erbjuder: En unik arbetsmiljö i en vacker, historiska miljö med en av Sveriges vackraste matsalar samt stor bredd i arbetsuppgifterna. En tillsvidareanställning 100% (vi tillämpar provanställning) Fortbildning och professionell utveckling inom koncernen. En arbetsplats som är såväl Svanen- som Krav-certifierad. En familj som ägare sen snart 40 år, som värnar såväl medarbetare, gäster, fastigheterna, platsen, gästupplevelsen och utveckling. Kollektivavtal och anställningsvillkor med flertal förmåner för våra medarbetare. En dynamisk och stöttande arbetsmiljö där ditt arbete gör skillnad. Tjänsten är operativ och innehåller kvälls- och helgarbete. Skicka din ansökan bestående av CV och ett personligt brev till [email protected] Berätta för oss varför just du är den perfekta kandidaten för denna roll. Vi ser fram emot din ansökan. Engsholms Slott är också en arbetsplats som fokuserar på hållbarhet – från råvaror och inköp till hur vi arbetar i organisationen. Det ställer också höga krav på alla, och att alla har omtanke, för såväl varandra, platsen och vår planet. Det är dock ett krav att du bor i vårt närområde. Samt att du har bil och körkort för egen kommunikation. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Kerstin Johansson, [email protected]
HOUSE MANAGER TILL PRIVAT VILLA – SJÄLVGÅENDE OCH DEDIKERAD TJÄNST Vi söker en erfaren och självgående House Manager till en privat villa i Stockholm. Du är en person som brinner för service i toppklass, har öga för detaljer och trivs i en diskret, men närvarande roll där du är en viktig del av vardagen – och av det lilla extra. Arbetsuppgifter: Daglig dukning och servering av frukost, lunch och middag Värdskap vid privata tillställningar och event Mottagande av gäster Städning och ordning i hushållet Förberedelse och koordinering av måltider i samarbete med köks kockar Flexibel hantering av oförutsedda händelser Löpande stöd i hemmet med ett professionellt, tillmötesgående bemötande Vi söker dig som: Har erfarenhet från liknande roll inom privat hushåll, hotell, restaurang eller event Är ansvarsfull, pålitlig och diskret Har hög känsla för service och bemötande Är självgående, initiativrik och prestigelös Har B-körkort Kan arbeta cirka 5 dagar i veckan under perioden juni till september Talar och skriver flytande svenska och engelska Trivs med att vara tillgänglig utan att ta plats – du vet när du ska synas, och när du inte ska det. Tjänsten: Heltid under sommaren (juni–september), ca 5 dagar i veckan Placeringsort: Stockholm Tillträde enligt överenskommelse Låter detta som du – eller någon du känner? Välkommen att skicka in din ansökan via ansöknings knappen!
Stigen av Knut i Västerås är ett norrländskt koncept som idag har två restauranger i Stockholm som heter Knut, en Stigen i Täby, en cateringdel, ett tunnbrödsbageri samt en tvål- och skrubbserie. Vi utökar nu vårt team i matsalen och söker en driven hovmästare. Du som söker har minst 2 års erfarenhet som hovmästare, men även från servering. Du är en driven och lösningsorienterad person som vill bidra till en bra arbetsmiljö. Vi arbetar i Caspeco så har du erfarenhet från det kassa- och bokningssystemet så är det meriterande. Tjänsten är på heltid och lönen enligt kollektivavtal, och tillsätts enligt överenskommelse. Vi har öppet 7 dagar i veckan, så arbetstiderna är både på vardag och helg. Maila in din ansökan till: [email protected]
Välj ett jobb för att visa detaljer