Hovmästare

Sök bland 91 lediga jobb som Hovmästare och börja ditt nya yrkesliv idag!

Hovmästare/servitör

Orust Golfklubb Brasserie behöver stärka teamet med en hovmästare/ servitör köket lagar närproducerad mat med mycket kärlek och söker dig glada sociala serviceminded expert som kan rå om våra gäster i matsalen och få dom att trivas en mer. vi serveras lunch mån-fre ala carte där efter samt ala carte under helgerna. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

17 april 2024
Sista ansökan:
17 maj 2024
kvällsansvarig sommarcafe

hej nu öppnar vi vår oas på långholmen i stockholm där vi har fullt av event och musikkvällar hela sommaren vi söker en arbetande ansvarig hov som tar hand om gästerna från det att dom kommer till dom går med erfarenhet och servering och planering av event och middagar och genomförande du ska var rökfri och glad och positiv och körkort är ett jätteplus

17 april 2024
Sista ansökan:
17 maj 2024
Restaurangchef Elite Palace Hotel

Vi fortsätter vår expandering av Elite Palace Hotel och nu söker vi en restaurangchef som ska driva vår nya spännande restaurangsatsning. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet av att driva restaurang, och har ett brinnande intresse för mat och dryck i kombination. Du har service i ryggmärgen och älskar att överträffa gästernas förväntan. Du är en naturlig ledare på golvet, har lätt för skratt och anser att med glädje och ett leende blir service så mycket enklare. I din roll har du ett nära samarbete med vår F&B manager och kökschef, där ni tillsammans sätter grunden för den nya restaurangen och ständigt arbetar med att utveckla den. Tillsammans med teamet når du uppsatta mål och resultat då du är med och sätter budget och ständigt arbetar med målfokus. Som person är du ansvarstagande, engagerade, positiv och noggrann. En proaktiv person som tycker om att bygga miljöer där människor ska trivas, gäst som personal. I rollen behövs ett tydligt ledarskap som har intresse av ett nära samarbete med andra avdelningar på hotellet. Vi ser med spänning fram emot din ansökan och att det blir du som är med att sätta Vasastans nya restaurang på kartan. Praktikaliteter: Arbetstider: Varierande dag/kväll och helger Omfattning: Heltid Start: Juni 2024 Lön: Enligt överenskommelse För frågor om tjänsten [email protected] Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan! Vi ser framemot att höra från dig!

17 april 2024
Sista ansökan:
9 juni 2024
Junior Projektledare – Bankett och Event på Stockholms stadshus

Vi söker en härlig och driven junior projektledare till vårt Bankett och Eventteam. Eventavdelningen består av två projektledare som tillsammans projektleder våra banketter, event, statsbesök och stadens representationsmottagningar. Stadshuskällaren är en del av Stadshusrestauranger, ett familjeföretag som levererat mat, dryck och upplevelser på stadshuset sedan 2012. Vi arrangerar allt från små mingel till större middagar. Vi söker dig med känsla för värdskap och hög arbetsmoral. Du behöver vara en god administratör och ha ett strukturerat sinne, samtidigt som du är social och brinner för gästbemötandet. I rollen ingår det stundtals även arbetsledning då främst vid genomförande av evenemang. Du kommer ha mycket kontakt både intern och externt, så social kompetens och kommunikation är viktiga delar i arbetet. Arbetet sker i ett litet team så vi lägger stor vikt på värderingar, attityd och teamkänsla. Om dig Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av projektledning inom event, bankett, möten eller relevant utbildning i detsamma. Du är en god administratör som är bra på att hålla ordning och reda. Som junior projektledare hos oss är det viktigt att du är kommunikativ och social med ett stort sinne för bemötande. Om rollen Planera, leda och adminstrera är en del av ditt dagliga arbete, likaså att arbeta operativt i driften med genomförandet av planerade mottagningar, event och banketter. Rollen innebär också visningar av offererade event samt fakturering och uppföljning. En viktig del är också att arbeta aktivt med optimering och merförsäljning. Om anställningen Anställningen är en visstidsanställning perioden 2024-08-15—2024-12-20 omfattande heltid 100% . Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer. Välkommen att skicka din ansökan redan idag, rekryteringen kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten kontakta då Christopher Beskow 08-568 218 05

17 april 2024
Sista ansökan:
5 maj 2024
Böda Beach Club/ Hovmästare

Böda Beach Club är en A´la Catre restaurang mitt på stranden på Böda Sand , som är öppen Maj- Sep med högsäsong Juni-Aug. Vi serverar a la carte både lunch och kväll och har även after beach med live band 6 dagar i veckan. Vill du veta mer om oss är du välkommen till vår hemsida www.bodasand.se eller Facebook Böda Beach Club . Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen, du bör även: - älska att jobba med människor - vara positiv och ha ett glatt humör - tycka om att leda andra människor - gilla att jobba självständigt och i grupp - ha ett öga för att det ska vara rent och snyggt på din arbetsplats - gilla att jobb i högt tempo Känner du att du passar in på detta är du välkommen med en ansökan till: [email protected] Inför sommarsäsongen 2024 söker vi nu en Hovmästare till Böda Beach Club. Du som söker tjänsten bör ha gedigna kunskaper vad det gäller mat, dryck och servering samt tycka om att jobba i högt tempo och gilla att ha roligt. Vi lägger stor vikt på din personlighet och sociala kompetens. Det viktigaste är passion för service och ditt yrket. Du är en glad, ordningsam, social och framåt person som trivs i sitt yrke och har kul på jobbet. Som hovmästare hos oss så ansvarar du för den dagliga driften i matsalen tillsammans med vår restaurangchef. Du kommer att ingå i ett team som brinner för restaurangbranschen.

17 april 2024
Sista ansökan:
17 maj 2024
Hovmästare sökes till Arjeplog för sommarsäsong

Välkommen till Simloc Hotel och Arjeplog. Simloc Hotel är en helårsverksamhet i Arjeplog med högsäsong under vintertid. Vår kärnverksamhet är hotell och boendeförmedling. Nu expanderar vi och öppnar restaurang under sommaren 2024. Därför söker vi nu dig som är intresserad av att bli hovmästare i vårt team. Arbetsuppgifter inkluderar att ta emot bordsbokningar, leda serveringspersonalen, planera arbetspass, välkomna våra gäster, servera, visa till bords, informera om dryckesalternativ, beställa dryck, ta betalat och hantera kassan med mera. Restaurangen kommer att vara intim med begränsat antal platser, vilket innebär ett mindre team där det är viktigt att alla kan hjälpa till där det behövs. Eftersom rollen innebär stor interaktion med både gäster och kollegor, är det viktigt att du har goda kommunikationsgemenskaper och talar både svenska och engelska flytande. Vi söker dig som har tidigare kunskaper inom mat och dryck, goda kunskaper och erfarenheter från tidigare tjänster är meriterande. Du kommer att ha möjlighet att bo på arbetsplatsen under din anställningstid. Vi söker dig som är ambitiös, pålitlig, kommunikativ och som kan arbeta både självständigt och i grupp. Önskar du att tillbringa sommaren i vackra Arjeplog, ett paradis för den som älskar friluftsliv, sportfiske eller vara vill njuta av en lugn plats omgiven av sjöar och djurliv, sök då till att bli en del av oss. Välkommen in med din ansökan. Anställningsperioden är Juni - Juli - Augusti

16 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Skiftledare till Jensens Bøfhus Vasagatan

Kan du leda ett team av glada och energiska medarbetare och samtidigt se till att våra gäster får optimal service? Skiftledare till Jensens Böfhus på vasagatan Som ledare på Jensens Bøfhus kommer du att vara en del av ett ledarteam som hela tiden arbetar mot det gemensamma målet att ge alla våra gäster en upplevelse av god service och kvalitet. Dessutom kommer du att arbeta aktivt med att skapa en attraktiv arbetsplats med hög trivsel bland medarbetarna. Din profil: Du har ett leende som smittar och ett intresse av att ge våra gäster bästa möjliga service.   Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Du är inte rädd för att fatta snabba beslut i en pressad situation. Du trivs med varierade arbetstider och har ingenting emot att arbeta vissa helger. Du är ambitiös, engagerad och vill utvecklas. Utmaningar ser du som spännande möjligheter att lära. Då du kommer att stå som en serveringsansvarig person krävs det att du fyllt 20 år för att söka tjänsten Tjänsten: De första veckorna kommer du att få lära känna restaurangen samt våra arbetsrutiner, Du kommer att få lära dig mer om: Ledning av arbetet i restaurangen. Kassauppgörelse, timregistrering och vecko-/månadsrapporter. Egenkontroll, rengöring och hygien. Arbetsmiljö  Din roll i ledarteamet innefattar ansvar för att: Ta emot gäster i restaurangen samt leda medarbetarna i det dagliga arbetet och fördela arbetsuppgifter. Se till att Jensens Bøfhus' koncept och servicestandarder efterlevs som led i att ge alla gäster en bra upplevelse. Lära upp och träna nya medarbetare. Kontrollera kvaliteten på Jensens Bøfhus’ produkter, samt se till att våra standarder för rengöring samt Hygien efterlevs både i restaurangen och i köket. Genom att styra den dagliga driften av restaurangen se till att verksamhetens ekonomiska målsättningar   Vi erbjuder: När du arbetat som ledare under en tid får du möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper genom att delta i våra interna ledarskapskurser, exempelvis; "Ledarskap och kommunikation”. Jensens Bøfhus är ett väletablerat företag med goda arbetsrutiner. Vi erbjuder flexibilitet avseende schema/arbetstider. Alla våra medarbetare får också ta del av ytterligare en rad förmåner såsom; personalrabatt.  Dessutom är du, som anställd hos oss, alltid garanterad tillgång till en arbetsplats med bra sammanhållning och god ton mellan glada kollegor. Jensens Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige och Norge. I Sverige finns det för närvarande totalt 5 restauranger i Malmö, Stockholm och Jönköping. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen's hittar du på  www.jensens.com

15 april 2024
Sista ansökan:
15 maj 2024
Restaurangansvarig till Kvikkjokk Fjällstation sommarsäsongen 2024

Restaurangansvarig/ Hovmästare till Kvikkjokk Fjällstation sommarsäsongen 14 juni till slutet av september 2024 Kvikkjokk ligger längst in i den Lappländska fjällvärlden - vid vägs ände. Den som söker naturens skönhet, bör besöka Kvikkjokk. I anslutning till Kvikkjokk ligger de två stora nationalparkerna Padjelanta och Sarek som tillsammans med Stora Sjöfallet också utgör världsarvsområdet Laponia som inrättades 1995 av Unesco. Det finns 60 bäddar med enkel- till flerbäddsrum i två byggnader. Vi erbjuder förutom restaurang även café och bar samt en mindre butik. Kvikkjokk är en liten by och det är 12 mil till Jokkmokk som är närmaste samhälle. Våra gäster söker naturupplevelser och många ger sig ut på längre eller kortare vandringar. Vi söker en restaurangansvarig / hovmästare som kan sköta restaurangen och ta hand om våra gäster under kvällens A la Carte nu till sommaren.Genuint intresse för mat och god kunskap runt vin och öl meriteras. Vi är ett litet team där kök och servis jobbar ihop och hjälper varandra. Vårt kök är uppskattat bland våra gäster och är av stor betydelse för anläggningen. Vi serverar en enklare café &snackmeny 11.00-16.00, en dagens 12.00-14.00 och á la carte meny från 18.00 -21.00. Vi arbetar mycket med viltkött och fjällfisk. Att jobba på fjällstation innebär att personalen bor, lever och arbetar tillsammans under några månader. Boendet ingår och kostavdrag görs Vi arbetar enligt kollektivavtal mellan HRF och VISITA. Ansökan skickas med personligt brev samt CV till: [email protected] Vid frågor kontakta: Annika Reuter, 073-073 74 63 Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

15 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Restaurangchef

Restaurangchef till Botulfs – Restaurang & Bar i Lund Vår drivkraft är värdskapet och kärleken till den egna restaurangen, att laga god mat utan krusiduller och att känna glädjen i att vara på plats och se till att alla våra gäster känner sig välkomna och väl omhändertagna. Som restaurangchef hos oss är du en person som älskar service och drivs av att leda och utveckla dina medarbetare i enlighet med vår vision och våra värderingar. Du leder och ansvarar för att verksamheten på ett effektivt och resultatorienterat sätt når uppsatta mål. Tjänsten är främst förlagd i drift, där du tillsammans med dina medarbetare levererar mat och dryck i världsklass, säkerställer god service och kontinuerligt följer upp resultat, hygien och personalrelaterade frågor tillsammans med din närmsta chef. Som restaurangchef har du en viktig roll när det kommer till att motivera och utveckla din personal såväl i driftsrelaterade frågor som personlig utveckling. Du ansvarar även för att goda relationer med samarbetspartners underhålls i syfte att nå optimal försäljning och god lönsamhet. Kvalifikationer Du som söker ska ha tidigare restaurangchefs erfarenhet. Du är en naturlig lagspelare som tar dig an utmaningar med största seriositet och lojalitet. Du är förtroendeingivande, handlingskraftig samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös. Du är en naturlig ledare och förebild som har förmågan att få med dig ditt team Du drivs av att utveckla dig själv och andra Du drivs av att skapa resultat Du är kreativ och hittar lösningar där andra ser problem Du är effektiv och håller deadlines Du har vana av schemaplanering Du har vana av att rekrytera personal Vi söker nu dig som vill arbeta i vår dynamiska och trevliga arbetsmiljö. Du har en stark passion och stort intresse för service, ledning och viljan att lära dig nytt. Vi sätter stor vikt på din personlighet och dina värderingar och är avgörande för en lyckad rekrytering. Då vi har öppet båda helger och kvällar är det viktigt att du har möjlighet och vilja att arbeta även dessa tider, när det behövs. Varaktighet, arbetstid Tillsvidare Lön Fast månadslön, enligt kollektivavtal, enligt överenskommelse

14 april 2024
Sista ansökan:
14 maj 2024
Operakällarens festvåning Operaterrassen söker Hovmästare/Driftansvarig

Operaterrassen, en av Stockholms vackraste lokaler med utsikt mot slottet och Strömmen, är en flexibel våning med olika lokaler som erbjuder oändliga möjligheter. Här anordnar vi allt från frukostmöten, luncher, utställningar, till stora galamiddagar, bröllop och fester för både privata sällskap och företag. Vi söker nu en hovmästare, som även är driftansvarig, som vill bli en del av vårt härliga team. Som hovmästare och driftansvarig ser vi att du har erfarenhet av ledarskap och är den inspiration som får ditt team att leverera förstklassig service till våra gäster. God planeringsförmåga, stresstålig och en problemlösare av rang! Du är engagerad inför mötet med kund och gillar att på ett kreativt sätt tillmötesgå dennes önskemål och behov. Du har en glad personlighet och vet hur du ska kommunicera i sociala sammanhang.  I de dagliga arbetsuppgifterna ingår i stora drag: - Samordna och planera den operativa driften av konferenser och event. - Ansvara och leda ditt team under genomförandet och se till att det motsvarar en premium nivå. - Ha övergripande ansvar över festvåningens lokaler och bakutrymmen samt inventering. - Delta i möten som gäller den operativa driften. - Utbildning av personal som servis, nissar/runners. - Ansvara för menyer, skyltar, bordskartor. - Engagera sig i förbättringar och nytänkande. - Bemanna och schemalägga personal inför event. - Flexibla arbetstider beroende på vad som händer i huset. Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse.  Välkommen att skicka din ansökan med ett CV.  Vi ser fram emot din ansökan!

12 april 2024
Sista ansökan:
11 maj 2024