Hovmästare
Sök bland 108 lediga jobb som Hovmästare och börja ditt nya yrkesliv idag!
Restaurang Takame söker dig som har jobbat med service ett tag och är strukturerad! Du blir en del av vårt passionerade team i servisen. Vi vill att du klarar att jobba självständigt, sätter gästen i fokus och själv har förmågan att hitta saker som behöver göras samt att du klarar och kan hantera stress. Jobbet innebär en hel del servering, hantering av bokningar via bokningssystemet. Optimering av sittningar osv Arbetstider är främst kvällar och helger. Tillträde omgående. Arbetstider kvällar och helger... Heltid/deltid... se vår instagram eller hemsida om detta kan vara något för dig! @takamegbg eller www.takame.se Stämmer detta in på dig sök nu! #jobbjustnu
Vildmarkshotellet - där havet möter vildmarken - är den perfekta platsen för företag, grupper och enskilda besökare att känna sig som hemma. Med moderna faciliteter, mat i världsklass och förtrollande omgivningar strävar vi alltid efter att överträffa gästernas förväntningar. Vår hjälpsamma personal välkomnar dig med personligt bemötande och ett gott värdskap är viktigt för att få våra gäster att trivas. Genom kontinuerlig feedback strävar vi efter att skapa en ännu bättre arbetsplats, vilket i sin tur bidrar till en oförglömlig upplevelse för våra gäster. Välkommen till Vildmarkshotellet - där service och gästfrihet bidrar till våra gäster helhetsupplevelse.Om rollen Är du en driven ledare med god förmåga att planera och arbeta efter uppsatta mål? Har du erfarenhet av att leda team och säkerställa att både kvalitet och ekonomi går hand i hand? Då är detta tjänsten för dig! Vildmarkshotellet söker nu en hovmästare med stark ledarskapsförmåga och vana att arbeta mot uppsatta mål. Vi strävar efter att ge våra gäster en fantastisk matupplevelse, och du spelar en nyckelroll i att säkerställa att både service och effektivitet går i linje med våra höga standarder. Som Hovmästare på Vildmarkshotellet ansvarar du för att leda verksamheten i våra tre huvudrestauranger och samarbetar med djurparken kring olika event. Med varierande säsonger och en mix av privatgäster, konferenser och event, är planering och flexibilitet avgörande för att driva en framgångsrik verksamhet. Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet av att leda team och som trivs med att arbeta mot tydliga mål. Du är van vid att bidra till en effektiv schemaläggning för att optimera både personalresurser och gästupplevelsen. Du har ett öga för detaljer och är duktig på att skapa struktur och ordning i ett högt tempo, samtidigt som du strävar efter att uppnå både kvalitets- och lönsamma resultat. I ditt arbete leder du och fördelar arbetet före, under och efter service med fokus på kvalitet och service. Du kommer genomföra regelbundna avstämningar med teamet för att följa upp både operationella och ekonomiska mål. Kvalifikationer För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av arbetsledning och goda kunskaper i att leda och motivera medarbetare. Du har en förståelse för att balansera kvalitet och effektivitet i verksamheten. Rollen kräver att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Mer om tjänsten Tjänsten är ett vikariat som för perioden 2024-11-01-2025-10-31 med eventuell möjlighet till förlängning. Lön enligt kollektivavtal träffat mellan Vista-Unionen. Annonsen ligger ute till 27 oktober men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Carina Carlqvist, [email protected]. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Anders Trygg, HR Business Partner, [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!
Skiftledare hos O’Learys Ystad Om tjänsten: Vi söker nu en erfaren och engagerad skiftledare som vill vara med och driva framgången för O’Learys Ystad. Rollen innebär att stötta restaurangchef genom att leda personalen under skift, hjälpa till efter behov och kvalitetssäkra verksamhetens samtliga delar innefattande service, bar, kök och aktiviteter. I rollen ingår även att säkerställa att alla rutiner och manualer följs för att garantera en positiv gästupplevelse. Du arbetar själv i driften, är flexibel och arbetar där det behövs såsom i servisen, som bartender eller som aktivitetsansvarig. Om dig Vi letar efter dig som värderar likabehandling och respekt gentemot både kollegor och gäster. Din passion för mat, service och att skapa minnesvärda gästupplevelser kommer att vara avgörande för din roll hos oss. Vi söker dig som kommer vara stolt medlem i O’Learys-familjen och som strävar efter att upprätthålla en hög standard och kvalitet i allt du gör, både individuellt och som en del av vårt team. I arbetsuppgifterna ingår att: Stötta Restaurangchef genom att leda personalen under ditt skift och se till att verksamheten fungerar effektivt innefattande servis, bar, kök, aktiviteter, lokaler, gäster m.m. Ansvara för att checklistor följs och kontrolleras under skift + signeras av dig som skiftledare Planera och förbereda lokalen och personalen för kommande bokningar, innefattande bordsuppställning och bemanningsplanering Coacha och kvalitetssäkra personalen inom alla verksamhetsområden under skift Ansvara för ljud, bild och musik i hela lokalen samt att rätt sportsändningar visas på skärmarna Arbeta aktivt i driften och är flexibel, utförande arbetsuppgifter som servis, bartender eller aktivitetsansvarig efter behov Säkerställa fungerande kassasystem, betalningsterminaler och annan teknik under drift Ansvara för att lösa och hantera eventuella problem som uppstår under drift och kopplar in relevanta parter vid behov Ansvara för gästnöjdhet och kompensation under skift Ansvara för öppnings- och stängningsrutiner följs om inte Restaurangchef är på plats Hantera telefon och bokningar samt säkerställa korrekta kassor och dagsavslut i frånvaro av Restaurangchef Rapportera avvikelser, genomföra utbildningar, ansvara för gästers välbefinnande, bestämma personalens raster och vid behov skicka hem personal om inte Restaurangchef är på plats Önskad erfarenhet och egenskaper: Erfarenhet som skiftledare/områdesansvar i restaurang/bar och har god kassavana Arbetat som bartender och servis under flera år Flytande tal och skrift i svenska samt har goda kunskaper i engelska Naturlig ledare, problemlösare, relationsskapande och besitter starka projektledningsfärdigheter Utmärkta muntliga kommunikationsfärdigheter. Låter det här som något för dig? Tveka inte att söka tjänsten redan idag, intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta [email protected]. Vi ser fram emot att höra från dig! Vad erbjuder vi dig? Personlig utveckling Möjlig karriärstege Kollektivavtal Start: Enligt överenskommelse Omfattning: 75% Arbetstider: Främst kvällar och helger Plats: Ystad Om O’Learys O’Learys är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats fylld av aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan. Utöver vårt stora aktivitetsutbud med allt för både stora och små, erbjuder vi även live evenemang och konserter med några av Sveriges största DJ’s, band och artister. Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen.
Stigen av Knut i Västerås är ett norrländskt koncept som idag har två restauranger i Stockholm som heter Knut, en Stigen i Täby, en cateringdel, ett tunnbrödsbageri samt en tvål- och skrubbserie. Vi utökar nu vårt team i matsalen och söker en driven hovmästare. Du som söker har minst 5 års erfarenhet som hovmästare, men även från servering. Du är en driven och lösningsorienterad person som vill bidra till en bra arbetsmiljö. Vi arbetar i Caspeco så har du erfarenhet från det kassasystemet så är det meriterande. Tjänsten är på heltid och lönen enligt kollektivavtal, och tillsätts enligt överenskommelse. Maila in din ansökan till: [email protected]
O'Learys i Västerås, stans största nöjescentrum, söker Servisansvarig med passion för att driva och utveckla våra barer framåt tillsammans med ett härligt team! Inledning Är du driven, trivs med att ta stort ansvar och leda personal? Har du dessutom intresse av att arbeta inom restaurang och nöjesbranschen kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Arbetsuppgifter Som Servisansvarig hos oss är du huvudsakligt ansvarig för vår serveringspersonal. Huvuddelen av ditt arbete består i att driva försäljning, säkerställa servicenivån, utveckla arbetsgruppen och skapa en miljö där gästen och medarbetaren alltid är i centrum. Du rekryterar, utbildar och schemalägger och bemannar din personalgrupp tillsammans med restaurangchef. Som Servisansvarig ingår man i verksamhetens ledningsgrupp kommer att jobba som en del av teamet. Vi söker dig som Har minst tre års arbetslivserfarenhet från restaurangbranschen, gärna i ledande position med personalansvar. Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Som person är du glad, positiv och social samtidigt som du är ordentlig, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i motgång som i framgång. Du är passionerad kring ditt arbete, är målinriktad och gör det som krävs för att verksamheten ska gå framåt. Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet. Om O'Learys O'Learys är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats med aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan. Utöver vårt stora aktivitetsutbud med allt för både stora och små, erbjuder vi även live evenemang och konserter med några av Sveriges största DJ's, band och artister. Vi ser fram emot din ansökan! START: Omgående eller enligt överenskommelse OMFATTNING: 100%, lön enligt överenskommelse ARBETSTIDER: Varierande arbetstider enligt överenskommelse PLATS: Västerås VI ERBJUDER DIG: En möjlighet att driva, utveckla och ansvara för vår restaurangverksamhet med stora chanser till vidareutveckling inom företaget.
Falkenberg Strandbad, en oas där pool cluben bultar av känslor och förväntan, där drinkarna skakas och dekoreras med ananasblad och parasoll. Gillen i Sandys ryker och Kellys erbjuder dans på varje solbädd. Strandbaden är den perfekta platsen att titta ut över havet samtidigt som du rycks med av alla glada gäster. Brasseri Famille är hotellets hjärta. Vackert beläget på andra våningen med utsikt över Kattegatt och Skrea strand. Restaurangens toner känns igen från härliga, bullriga brasserier runtom i Frankrike. Vi använder oss av noga utvalda råvaror och klassiska rätter med hög igenkänningsfaktor. Nu söker vi hovmästare till vårtvårt team i matsalen!I rollen som hovmästare är du ansiktet utåt mot gästen i matsalen och du har ansvaret för gästupplevelsen i restaurangen. Du arbetar med mat och dryck i kombination, a la carte, hotellpaket och konferenser. Alla på Famille har tydliga roller, samtidigt förväntar vi oss en stor flexibilitet både från dig och alla dina arbetskamrater. Att ni med glädje antar uppgifter som ligger utanför er ordinarie rollbeskrivning för att nå en högre gästnöjdhet och skapa en arbetsplats med stark teamkänsla och god gemenskap. Vi är över 150 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster – det är så vi skapar stamgäster på Falkenberg Strandbad. Under en arbetsdag kommer du bland annat att: Välkomna och ta emot gäster på ett professionellt och vänligt sätt Coachar våra medarbetare på daglig basisför att de ska kunna möta gäst på bästa sätt Träna och utbilda våra medarbetare, både nya och seniora Hålla en närvaro i matsalen för att snabbt kunna justera utefter behov Ta beställningar och servera våra gäster Ta hand om våra gäster med målsättning att de ska vilja komma tillbaka Hålla restaurangen ren och organiserad Följa och förstår vår gästfeedback Samarbeta med köks- och barpersonal för att säkerställa en smidig service Erfarenhet och kvalifikationer Du brinner för service och älskar att skapa oförglömliga stunder för och tillsammans med gästen. Du är en glad, positiv och målinriktad person som vill utvecklas tillsammans med oss. Du tar ansvar för dina uppgifter, inser hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat. Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad. Personlig och Lekfull.Du tycker det är roligt med utmaningar och hittar alltid en lösning! Vi kommer förvänta oss mycket av dig för att vi tror på att skapa stamgäster och för att lyckas med det behöver vi skapa nöjda medarbetare, därför kommer din personlighet och förmåga bli avgörande i ditt arbete. Vi tror även att du: Harerfarenhet av servering och gärna i en ledande roll Har ett stort intresse för mat & dryck Är strategisk och planerande i ditt arbete Förstår gästresan och vill vara med och utveckla den Har ett genuint intresse för människor Arbetstid Arbetstiden varierar och inkluderar både dag-, kvälls- och helgtider. Om tjänsten Anställningsform: Tillsvidare 75%, med chans till 100%Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse Om processen: Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 20 oktober. Uppfyller du inte alla exakt alla krav i annonsen? Tveka inte att skicka in en ansökan ändå, vi är beredda att överväga sökande med närliggande arbetslivserfarenhet och utbildning. Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!
I Sälen har vi förmånen att driva två SkiStar Lodge - ett i Hundfjället och ett i Lindvallen. Våra hotell ligger mitt i fjällvärlden och inom våra väggar huserar flera restauranger som erbjuder allt för både stora och små. Vi strävar efter att överraska våra gäster och ge dem en fantastisk upplevelse oavsett om de kommer för att äta en snabb lunch, fika i vårt café, avnjuta en á la carte-middag eller besöka vår bar. Vi söker nu engagerade och drivna Hovmästare till våra restauranger på hotellen. Huvudsakliga arbetsuppgifter Tjänsten innebär att fungera som en viktig länk mellan restaurang och kök under service. Du kommer att ansvara för att våra gäster får en trevlig upplevelse, hantera bokningsmejl och telefonsamtal samt leda personalen på plats. När restaurangchefen inte är på plats är du den ansvarige arbetsledaren. Som hovmästare kommer du, med stöd från restaurangchefen, att leda och inspirera restaurangteamet. Du är en förebild som visar vägen och uppmuntrar till engagemang och delaktighet bland dina kollegor. Du ska trivas att arbeta i verksamheten samtidigt som du kan leda och inspirera restaurangpersonalen. Som individ är du driven och har ett starkt fokus på gästens upplevelse, alltid redo att möta nya utmaningar och hitta kreativa lösningar. Du är ansvarsfull, strukturerad och ödmjuk i ditt arbete och uppmuntrar till samarbete och engagemang från dina kollegor. Förkunskapskrav - Tidigare erfarenhet av att leda och utveckla restaurangteam. - Du trivs i en hektisk miljö med varierande arbetstider. - Du behärskar svenska och/eller engelska i tal och skrift. Meriterande - Utbildning inom servicebranschen. Anställningsperiod & anställningsform Säsongsanställning i perioden november - april. Arbetstider 30-40h/vecka, varierande arbetstider på både vardag och helg. Lön Enligt kollektivavtal med HRF i Sverige. Att få jobba med minnesvärda fjällupplevelser året runt tycker vi är det bästa som finns! Vår personal är vår absolut största tillgång. Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra fjällupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor. På SkiStar är vi fler än 600 helårsanställda som tillsammans jobbar med bland annat försäljning, ekonomi, drift, aktiviteter, It, administration, logiförmedling, fastighetsservice och marknadsföring. Under vintersäsong har vi dessutom över 2500 säsongsanställda.
Hovmästare till lekfull restaurang i centrala Stockholm För vår kunds räkning rekryterar vi nu en talangfull och rutinerad hovmästare för en tillsvidareanställning på heltid. Restaurangen som är belägen ett stenkast från Odenplan har på ett lekfullt och inbjudande sätt skapat en mötesplats för par på dejt, aw-häng, drop-in-gästen som vill ta en öl och lite snacks i baren och företagsgrupper som under lättsamma former vill umgås och äta gott i en härlig miljö. Förutom vällagadmat och utvald dryck erbjuder lokalerna en hel del lek, spel och utmaningar. Matsalarna och barerna som är fördelade över tre våningar är vackert inredda i Art Deco stil och andas amerikanskt 30-tal. Denna pärla till restaurang/upplevelsecentrum behöver nu alltså en ny hovmästare som ska leda kvällservice i matsal och bar. Schemat är till stora delar fast och arbetet är primärt förlagt tisdag till lördag. Vi ser att du som söker tjänsten ska ha tidigare erfarenhet ifrån att leda arbete på en casual dining restaurang, kvällstid, med allt vad det innebär gällande schemaläggning, utskänkningsansvar, service och produkt. Att du har ett brinnande och äkta intresse för gästupplevelser utöver det vanliga, mat och såklart drycker av alla dess slag ser vi som en självklarhet- så det tänker vi inte gå in djupare på. Restaurangen är väletablerad och välmående och söker därför efter någon som har som plan att stanna över tid och som vill vara delaktig inte bara i driften utan även i ställets fortsatta utveckling. Vi på Four Service sköter hela rekryteringsprocessen där steg 1 är en första intervju uppe på vårt kontor på Arenavägen vid Avicii Arena och det sista steget är provjobb hos vår kund. Självklart finns det massor mer att berätta om denna spännande tjänst men det tar vi när vi ses här hos oss, hur låter det? Har du några frågor redan nu är det bara att ringa oss på 08-578 578 00. Du söker annars tjänsten genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till [email protected]. (Tillträde och lön efter överenskommelse). Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se
I Sälen har vi förmånen att driva två SkiStar Lodge - ett i Hundfjället och ett i Lindvallen. Våra hotell ligger mitt i fjällvärlden och inom våra väggar huserar flera restauranger som erbjuder allt för både stora och små. Vi strävar efter att överraska våra gäster och ge dem en fantastisk upplevelse oavsett om de kommer för att äta en snabb lunch, fika i vårt café, avnjuta en á la carte-middag eller besöka vår bar. Vi söker nu engagerade och drivna Hovmästare till våra restauranger på hotellen. Huvudsakliga arbetsuppgifter Tjänsten innebär att fungera som en viktig länk mellan restaurang och kök under service. Du kommer att ansvara för att våra gäster får en trevlig upplevelse, hantera bokningsmejl och telefonsamtal samt leda personalen på plats. När restaurangchefen inte är på plats är du den ansvarige arbetsledaren. Som hovmästare kommer du, med stöd från restaurangchefen, att leda och inspirera restaurangteamet. Du är en förebild som visar vägen och uppmuntrar till engagemang och delaktighet bland dina kollegor. Du ska trivas att arbeta i verksamheten samtidigt som du kan leda och inspirera restaurangpersonalen. Som individ är du driven och har ett starkt fokus på gästens upplevelse, alltid redo att möta nya utmaningar och hitta kreativa lösningar. Du är ansvarsfull, strukturerad och ödmjuk i ditt arbete och uppmuntrar till samarbete och engagemang från dina kollegor. Förkunskapskrav - Tidigare erfarenhet av att leda och utveckla restaurangteam. - Du trivs i en hektisk miljö med varierande arbetstider. - Du behärskar svenska och/eller engelska i tal och skrift. Meriterande - Utbildning inom servicebranschen. Anställningsperiod & anställningsform Säsongsanställning i perioden november - april. Arbetstider 30-40h/vecka, varierande arbetstider på både vardag och helg. Lön Enligt kollektivavtal med HRF i Sverige. Att få jobba med minnesvärda fjällupplevelser året runt tycker vi är det bästa som finns! Vår personal är vår absolut största tillgång. Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra fjällupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor. På SkiStar är vi fler än 600 helårsanställda som tillsammans jobbar med bland annat försäljning, ekonomi, drift, aktiviteter, It, administration, logiförmedling, fastighetsservice och marknadsföring. Under vintersäsong har vi dessutom över 2500 säsongsanställda.
Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor? Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans – ESS. Om tjänstenI din roll som hovmästare har du en viktig och central roll för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss. I tjänsten ingår varierade arbetsuppgifter på hela Lido Club & Spa, allt från middagsservering i vår asiatiska restaurang till dryckesförsäljning vid våra pooler.Som hovmästare är du också en ledare i drift som tryggt leder och fördelar arbetet under arbetspasset. Vem är du?Snabba fötter och ett brett leende är dina viktigaste superkrafter, hos oss jobbar vi varje dag för att varenda gäst ska återkomma som stamgäst! Du är en social person som brinner för värdskap. För att trivas hos oss är du trygg i en miljö där det händer mycket och du hanterar stunder av hög arbetsbelastning med energi och positivitet. Vi tror också att du skulle trivas extra bra om du har ett intresse för mat & dryck med ett sug att vilja lära dig mer och utvecklas tillsammans med oss. Du har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster. Vi erbjuder digVi erbjuder dig en arbetsplats full av liv och glädje. Vi månar om dig som medarbetare och ser fram emot att välkomna dig till en gemenskap där vi firar framgångar och nyfiket tar oss an utmaningar tillsammans. Anställningsform: Tillsvidare på 75 %Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse Om processen:Vi kommer kalla till intervjuer löpande så vi se fram din ansökan redan idag!
Visar 1 till 10 av 108 jobb