Hovmästare/Serveringsansvarig

Om dig Du är duktig på mat och dryck och gillar att leda teamet mot fantastiska resultat. Du är där det behövs och jobbar alltid för att överträffa våra gästers förväntningar. Du älskar mat, dryck, service och restaurang Du är en glad, positiv person med hög servicekänsla Du är en lagspelare med högt tempo, stort driv och hanterar många olika arbetsuppgifter samtidigt Du triggas av att nå högt uppsatta mål Du har erfarenhet från liknande roll Du har goda ledarskapsegenskaper, vana av att arbetsleda Du har goda kunskaper inom mat & dryck. Om oss Vi är en härlig plats vid Ragnerudsjön och Kroppefjäll där gästen kan koppla av och njuta av livet och naturen. För oss är utveckling viktigt därför lägger vi mycket tid på att utveckla vår anläggning och personal. Vi är drivna och har en framtidsplan med denna plats. Vi är en vandringsdestination med campingen öppen April-Oktober och restaurang som är öppen från April till julbord. Vi har många besökare som kommer till oss för våra aktiviteter, natur och vår fantastiska mat. Dina arbetsuppgifter I ditt arbete ingår sedvanliga Hovmästaruppgifter såsom placering av gäster, optimera sittningar, flöden och arbetsledning under dina pass. Du är ansvarig för den dagliga driften och personalen under dina pass när restaurangchef ej är på plats. Om tjänsten Tjänsten är en säsongsanställning från april-september Dagtid, Kvällar och helg Lön enligt kollektivavtal Övrigt Vi hjälper dig att hitta personalboende om det är av behov. [email protected]

6 februari 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Sommelier/Hovmästare till Falkenberg Strandbad

Beläget på vackra Skrea strand, endast en timmes bilfärd från Göteborg, hittar du Falkenberg Strandbad, som är en del av ESS Group. Framröstad till Sveriges bästa mötesplats och spa, bjuder detta eleganta och havsnära hotell på avslappnad lyx för alla. Innan du läser vidare, kan vi vara överens om en sak? Falkenberg Strandbad är inte ett hotell, utan en destination. Ett nöjespalats för människor som vill uppleva mer och bli berörda. En plats för de som inte nöjer sig med bra, utan där enbart bäst är bra nog. Här står alltid gästen i fokus och tillsammans skapar vi stamgäster. För att göra detta behöver vi team som är passionerade för upplevelsen, gästen och kollegorna. Nu söker vi en Hovmästare/sommelier till restaurang Famille, hotellets hjärta. Restaurangens toner känns igen från härliga, bullriga brasserier runtom i Frankrike. Härifrån serveras frukost, fika, lunch, brunch och á la carte, alla dagar i veckan 365 dagar om året. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som Hovmästare har du en ledande roll i driften där du planerar och strukturerar upp kvällen, gör stationsindelningar, har daglig avstämning med kök och vårt konferensteam, säkerställer tillräcklig personalstyrka på plats och coachar teamet i drift. Du inspirerar vid dagliga briefingar och coachar i vardagen under service. Under service har du en fri roll, där vi vill att du är närvarande i hela matsalen och ser både våra gäster och medarbetare. Du ansvarar tillsammans med vår dryckesansvariga för dryckesprovningar och andra gästupplevelser. Du är driven i att utveckla kollegornas kunskap och intresse för vår breda vinlista. Du är även ansvarig för inventering. Vem är du? Du har goda kunskaper i dryckesvärlden men också i matsalsarbete. Du är pedagogisk och trivs i en roll där du kan få andra att växa. Du älskar att prata vin, oavsett om det är för enskilda sällskap i matsalen, vid provningar, för gäster eller kurser för personal. Som person är du positiv, lyhörd och engagerad för gästernas behov och önskemål. Du har glimten i ögat, en ödmjuk framtoning och din vilja att vara med och utveckla är stor. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Du är prestigelös och rycker in där det behövs. Vi söker dig med ett stort vinintresse som älskar att berätta historier om hundar med 3 ben som vandrar runt i vingårdarna. Du har erfarenhet inom à la carte servering, har ett stort intresse för mat och är en teamspelare. Att interagera med människor är viktigt för dig precis som att ditt högsta mål är att dina gäster känner sig nöjda och hemma hos oss. Vidare tror vi att du har en sommelierutbildning, eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Om anställningen Anställningen avser en tillsvidareanställning på 75%, förlagd i drift på kvällstid. Tillsättning efter överenskommelse Sista ansökningsdatum 15 februari.

1 februari 2024
Sista ansökan:
20 juli 2024
Biträdande restaurangchef till Pinchos Karlstad

Just nu söker vi en biträdande restaurangchef Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Vi är nu på jakt efter en person att leda vårt fina team! Din personlighet är din viktigaste egenskap. Vi letar efter någon som är en naturlig ledare och som med positivitet och engagemang driver restaurangen framåt. Du är en problemlösare med förkärlek till struktur och ordning men du är också flexibel och vågar prova nya vägar. Du har jobbat i branschen tidigare och förstår vikten av såväl nöjda gäster som medarbetare. Vår förhoppning är att hitta någon som tidigare arbetat med rekryteringar, schemaläggning och haft personalansvar. Vi värdesätter gruppdynamiken oerhört mycket, då vi är övertygade om att stämningen i personalen alltid smittar av sig till våra gäster. Du bör alltså vara duktig på att sprida positiv energi och hitta sätt att få med hela teamet på vägen. Vi har alltid höga mål och ambitioner, det hoppas vi att du delar med oss! Vilka är vi? På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra gäster men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet! Vi kan erbjuda dig - ett ambitiöst och härligt team att jobba tillsammans med - stora möjligheter att utvecklas - ett innovativt koncept - en rolig arbetsplats - möjligheter att påverka och inspirera Vi vill gärna att du - har erfarenhet av restaurang och ledarskap - trivs med personalansvar - rekrytering, anställning, utbildning, uppföljning och schemaläggning - älskar att arbeta med människor och kan få såväl gäster som kollegor att trivas på Pinchos - är duktig på daglig administration för att följa och nå våra uppsatta mål - gillar att leda servisen och vara en del av den dagliga driften - drivs av försäljning Vi blir extra glada om du - är ambitiös och driven samt lätt för att ta initiativ - sporras av ett högt tempo - är snabb, noggrann och effektiv - leder andra genom att vara coachande och inspirerande - älskar att prata med människor - sprider positiv energi omkring dig Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!

29 januari 2024
Sista ansökan:
17 juli 2024
Hovmästare till Pinchos Karlstad

Just nu söker vi Hovmästare Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Alla ska känna sig välkomna till Pinchos och som hovmästare har du därför en mycket viktig roll. Du är den första personen våra gäster möter och du sätter prägeln för hela kvällen. Din personlighet blir därför ditt viktigaste redskap! Vi letar efter någon som på ett naturligt och avslappnat sätt sprider glädje och positivitet omkring sig. Rollen innebär ett ansvar för kvällen, där kommunikation med restaurangens alla olika stationer är otroligt viktig för att servicen ska bli så lyckad som möjlig både för våra gäster men också för alla medarbetare. Det kommer krävas att du kan arbeta självständigt, under högt tempo och se till att alltid ligga steget före i din planering för kvällen. Du förväntas vara lyhörd för gästers önskemål och sätta stor stolthet i att varje gäst lämnar med ett stort leende på läpparna. Du kommer få förklara vårt koncept och vår unika app, lära dig vårt bokningssystem, vår meny, hålla rent och fint och såklart ha roligt - både med våra gäster och med dina härliga kollegor! Vilka är vi? På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet! Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt. Vi kan erbjuda dig - Ett härligt team att arbeta tillsammans med - Ett innovativt koncept - En möjlighet att utvecklas och växa med oss - Att genom våra gäster få uppleva stunder i livet som är värda att fira! - En välkomnande och rolig arbetsplats För att passa bra hos oss tror vi att du - Har tidigare erfarenhet som servis och/eller hovmästare - Trivs att jobba mot uppsatta mål - På ett naturligt sätt ger våra gäster ett varmt bemötande - Sprider positiv energi omkring dig - Trivs med att jobba i ett högt tempo - Har ett öga för detaljer Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!

29 januari 2024
Sista ansökan:
17 juli 2024
Hovmästare/ team leader

Vad krävs för tjänsten som Hovmästare på Ekerum Personalansvar Leda och inspirera personal Varorbeställningar Ala carté & event , bröllop Självledarskap. lära ut

25 januari 2024
Sista ansökan:
13 juli 2024
Hovmästare Göstas Fiskekrog 2024

Vi söker dig som tillsammans med oss vill göra en underbar sommar på Smögen! Vi är den enda året runt öppna krogen på Smögen och behöver fler medarbetare under sommaren. Vi växlar upp från 10Heltidsanställda i krogen till ca 30-40st. Ta gärna en titt på vår hemsida för att se bilder och få ett hum om vilka vi är. https://gostasfiskekrog.se/ Vi erbjuder: Bra Lön Bra Dricks Enklare personalboende till självkostnad (i mån av plats och roll) En lärande och stimulerande arbetsplats med högt tempo Konsekvent schema, lättillgängligt i App med.. ...omväxlande arbetstider och arbetsuppgifter. Schysst drinkmeny och schysst vinlista. Fisk och Skaldjursfokuserad a la carté. Schyssta personalpriser och rabatter på bryggan Personalkickoff och avslutning. Jobb från Maj till oktober, eller någongång under denna vecka. Att jobba tillsammans i team varje dag. Som hovmästare tror vi att du passar bäst om: Du har ett par års erfarenhet av i alla fall en arbetsledande roll. Är en lugn person som är medveten om hur man klarar av hektiska och stressiga situationer. Kan fördela arbete och känna av tempo i restaurangen. "Har allmän koll" på mat och dryck. Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Anställning sker löpande, och har du frågor och funderingar så skicka till Samuel.

22 januari 2024
Sista ansökan:
16 juni 2024
Hovmästare till Restaurang Mandel

The Wood Hotel By Elite är belägen i Sveriges högsta träbyggnad i centrala Skellefteå. Hotellet ligger i anslutning till Sara Kulturhus med fem scener, konsthall, bibliotek och teater. Hotellet har tre olika restaurangkoncept och ett spa. Vi anordnar stora event konferenser och bröllop mm. Vi är, helt enkelt, en fartfylld arbetsplats i ständig rörelse stora delar av dygnet. Vi söker nu en hovmästare till restaurang Mandel. Du är en person som älskar att leverera unika upplevelser. Du har med fördel några års erfarenhet från att ha jobbat som hovmästare tidigare. Du har restaurangen i ryggmärgen och drivs av att ge gästen en totalupplevelse. Du är en naturlig ledare på golvet, du har lätt för skratt och anser att med glädje och ett leende blir dagen så mycket lättare. Du har med fördel tidigare arbetat i en liknande position med samma ansvar. Du har flera års erfarenhet från restaurang och gärna även arbetat på hotell tidigare. Du är driftsorienterad och trivs bäst på golvet bland dina gäster. Du är en bra säljare och finner utmaningar i att ordna ex säljtävlingar bland ditt team. Du är kunnig inom mat och dryck och har en kunskap som du tycker om att dela med dig av till din personal och andra medarbetare i din omgivning. Vi ser gärna att du har en bar eller sommelierutbildning i grunden samt att du har ett brinnande intresse för mat och dryck i kombination. Du kommer styra matsalen under service, oavsett om det är al a carte, konferensmiddag, weekendpaket eller en bröllopsmiddag. Du får gärna ha en god administrativ förmåga, vara bra på att detaljplanera och hålla koll på vårt bokningssystemen. I rollen som hovmästare ingår att du i ett team som får hela hotellet att rulla. Ett arbetspass hos oss innefattar, framför allt, ett fokus på restaurang Mandels dag och kvällsdrift. Du kan även behövas under våra stora event, där du kommer ha en viktig roll, då du arbetar som en av våra ledare. Hos oss får du förmånen att jobba på en arbetsplats med hög puls. Vi är en plats där kulturen flödar och som besöks av välkända artister. Vi är ett fantastiskt team med en härlig stämning. Tjänsten är heltid och arbetstiden följer restaurangernas öppettider och verksamhetens behov, vilket innebär både dag och kvällspass. Hos oss får du möjlighet att jobba i en unik miljö där din talang kommer till användning varje dag. Vi har givet kollektivavtal och tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan.

19 januari 2024
Sista ansökan:
7 juli 2024
Hovmästare till nytt destinationshotell Ad Astra by Elite

Nu har vi inom Elite Hotels of Sweden öppnat vår senaste, ambitiösa hotellsatsning - Ad Astra by Elite vid vackra Snäckviken i Södertälje. Vårt förstklassiga, internationella destinationshotell med premiumapproach tar nu Rivieran till Sverige och arbetet med att skapa en autentisk upplevelse med influenser från Medelhavets pärlor så som Italien samt Sydfrankrike är i full gång. Konceptet som bygger på inspiration från Medelhavet och Rivieran rymmer både en spektakulär piazza med tillhörande orangeri, ett flertal restauranger, barer, biograf, aktiviteter och underhållning. Hotellet har även ett omfattande spa med inspiration från de antika romerska baden, med trädgård och tre pooler både inne och ute. Spa:et som ingår i koncernens egna spakoncept Vana Spa är det största hittills. Utöver detta erbjuder hotellet tolv konferenslokaler samt 161 rum och sviter i nio olika kategorier. Beläget på kajen invid Snäckviken i Astras före detta huvudkontor är Ad Astra by Elite en hyllning till Rivierans lyx, livsstil och matkultur. Namnet är latin och betyder ”mot stjärnorna”, vilket också symboliserar Elite Hotels of Swedens ambition med både hotellet och servicenivån. Vi söker nu hovmästare med väldokumenterad yrkeserfarenhet till våra olika restaurangenheter. Du behöver minst ha jobbat några år som servitör/servitris tidigare för att kunna söka denna tjänst. Vi ser gärna att du kommer från en hotellbakgrund eller att du tidigare har jobbat i större organisationer med högt tempo och olika enheter och avdelningar. Du har kvalitetstänk samt är en stor organisatör med personlighet, integritet och en rejäl portion glimt i ögat. Ditt fokus som hovmästare kommer vara planering, arbetsledning, säkerställande av hygien och gästnöjdhet samt effektivitet, och att aktivt arbeta i driften. Som person ser vi gärna att du är prestigelös, tydlig, ödmjuk och du är en lyhörd lagspelare. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta, med förmågan att snabbt anpassa dig till nya situationer och utmaningar. Du kan hantera gäster med glimten i ögat även om tempot är högt samt att du är social och trevlig. Det viktiga för oss är att du har ett brinnande intresse för värdskap, mat och dryck, att du är en teamplayer som intresserar sig för att få helheten att fungera och att du är införstådd med att din roll som hovmästare är att coacha, leda och lära din personal. Alla våra hovmästare är direktrapporterande till Ad Astra by Elites restaurangchef samt kommer att arbeta mycket nära med alla kollegor på hela hotellet, i synnerhet inom Food & Beverage. Samarbete mellan kök, matsal, bar och övriga avdelningar på hotellet är ett ledord och ett uttalat måste för att ge våra bar-, restaurang- & hotellgäster en minnesvärd och unik upplevelse. Hos oss på Ad Astra by Elite får du en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö tillsammans med dedikerade, passionerade och yrkeskunniga kollegor. Tjänsten inleds med en provanställning på sex månader och beräknas sedan gå över till en tillsvidareanställning. Varmt välkommen med din ansökan!

15 december 2023
Sista ansökan:
2 juni 2024
Hovmästare Boqueria Stockholm

Boqueria är inspirerad av gemenskapen, glädjen och smakerna som finns i den spanska matkulturen. En livlig restaurang där maten står i centrum, där vi samlas för att umgås och njuta av härlig spansk mattradition. Det livliga bordet där allt delas, från mindre tapas till större raciones. ¡Bienvenidos! Arbetet: Du kommer delvis ha ansvar för den dagliga driften av restaurangen med tillhörande resultat och personalansvar. Du kommer rapportera direkt till restaurangchef och VD. Vem söker vi: Vi söker dig som har tidigare dokumenterad erfarenhet som Hovmästare eller längre erfarenhet som servis, brinner för service, har talang för att skapa en god atmosfär. Vi ställer höga krav på ditt ledarskap då du kommer leda ett stort och härligt team som vi ser som en familj. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Att du uppskattar mat och dryck och älskar att jobba med människor tar vi för givet. Meriterande om du är utbildad sommelier. Vi erbjuder: Vi kan erbjuda en 75% tillsvidareanställning som startar med en provanställning. Arbetstiderna kommer även innefatta kvällar och helger. Vi ser fram emot din ansökan! Bifoga utförligt CV med foto

11 december 2023
Sista ansökan:
29 maj 2024