Restaurangansvarig till Kvikkjokk Fjällstation sommarsäsongen 2024

Restaurangansvarig/ Hovmästare till Kvikkjokk Fjällstation sommarsäsongen 14 juni till slutet av september 2024 Kvikkjokk ligger längst in i den Lappländska fjällvärlden - vid vägs ände. Den som söker naturens skönhet, bör besöka Kvikkjokk. I anslutning till Kvikkjokk ligger de två stora nationalparkerna Padjelanta och Sarek som tillsammans med Stora Sjöfallet också utgör världsarvsområdet Laponia som inrättades 1995 av Unesco. Det finns 60 bäddar med enkel- till flerbäddsrum i två byggnader. Vi erbjuder förutom restaurang även café och bar samt en mindre butik. Kvikkjokk är en liten by och det är 12 mil till Jokkmokk som är närmaste samhälle. Våra gäster söker naturupplevelser och många ger sig ut på längre eller kortare vandringar. Vi söker en restaurangansvarig / hovmästare som kan sköta restaurangen och ta hand om våra gäster under kvällens A la Carte nu till sommaren.Genuint intresse för mat och god kunskap runt vin och öl meriteras. Vi är ett litet team där kök och servis jobbar ihop och hjälper varandra. Vårt kök är uppskattat bland våra gäster och är av stor betydelse för anläggningen. Vi serverar en enklare café &snackmeny 11.00-16.00, en dagens 12.00-14.00 och á la carte meny från 18.00 -21.00. Vi arbetar mycket med viltkött och fjällfisk. Att jobba på fjällstation innebär att personalen bor, lever och arbetar tillsammans under några månader. Boendet ingår och kostavdrag görs Vi arbetar enligt kollektivavtal mellan HRF och VISITA. Ansökan skickas med personligt brev samt CV till: [email protected] Vid frågor kontakta: Annika Reuter, 073-073 74 63 Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

15 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Restaurangchef

Restaurangchef till Botulfs – Restaurang & Bar i Lund Vår drivkraft är värdskapet och kärleken till den egna restaurangen, att laga god mat utan krusiduller och att känna glädjen i att vara på plats och se till att alla våra gäster känner sig välkomna och väl omhändertagna. Som restaurangchef hos oss är du en person som älskar service och drivs av att leda och utveckla dina medarbetare i enlighet med vår vision och våra värderingar. Du leder och ansvarar för att verksamheten på ett effektivt och resultatorienterat sätt når uppsatta mål. Tjänsten är främst förlagd i drift, där du tillsammans med dina medarbetare levererar mat och dryck i världsklass, säkerställer god service och kontinuerligt följer upp resultat, hygien och personalrelaterade frågor tillsammans med din närmsta chef. Som restaurangchef har du en viktig roll när det kommer till att motivera och utveckla din personal såväl i driftsrelaterade frågor som personlig utveckling. Du ansvarar även för att goda relationer med samarbetspartners underhålls i syfte att nå optimal försäljning och god lönsamhet. Kvalifikationer Du som söker ska ha tidigare restaurangchefs erfarenhet. Du är en naturlig lagspelare som tar dig an utmaningar med största seriositet och lojalitet. Du är förtroendeingivande, handlingskraftig samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös. Du är en naturlig ledare och förebild som har förmågan att få med dig ditt team Du drivs av att utveckla dig själv och andra Du drivs av att skapa resultat Du är kreativ och hittar lösningar där andra ser problem Du är effektiv och håller deadlines Du har vana av schemaplanering Du har vana av att rekrytera personal Vi söker nu dig som vill arbeta i vår dynamiska och trevliga arbetsmiljö. Du har en stark passion och stort intresse för service, ledning och viljan att lära dig nytt. Vi sätter stor vikt på din personlighet och dina värderingar och är avgörande för en lyckad rekrytering. Då vi har öppet båda helger och kvällar är det viktigt att du har möjlighet och vilja att arbeta även dessa tider, när det behövs. Varaktighet, arbetstid Tillsvidare Lön Fast månadslön, enligt kollektivavtal, enligt överenskommelse

14 april 2024
Sista ansökan:
14 maj 2024
Operakällarens festvåning Operaterrassen söker Hovmästare/Driftansvarig

Operaterrassen, en av Stockholms vackraste lokaler med utsikt mot slottet och Strömmen, är en flexibel våning med olika lokaler som erbjuder oändliga möjligheter. Här anordnar vi allt från frukostmöten, luncher, utställningar, till stora galamiddagar, bröllop och fester för både privata sällskap och företag. Vi söker nu en hovmästare, som även är driftansvarig, som vill bli en del av vårt härliga team. Som hovmästare och driftansvarig ser vi att du har erfarenhet av ledarskap och är den inspiration som får ditt team att leverera förstklassig service till våra gäster. God planeringsförmåga, stresstålig och en problemlösare av rang! Du är engagerad inför mötet med kund och gillar att på ett kreativt sätt tillmötesgå dennes önskemål och behov. Du har en glad personlighet och vet hur du ska kommunicera i sociala sammanhang.  I de dagliga arbetsuppgifterna ingår i stora drag: - Samordna och planera den operativa driften av konferenser och event. - Ansvara och leda ditt team under genomförandet och se till att det motsvarar en premium nivå. - Ha övergripande ansvar över festvåningens lokaler och bakutrymmen samt inventering. - Delta i möten som gäller den operativa driften. - Utbildning av personal som servis, nissar/runners. - Ansvara för menyer, skyltar, bordskartor. - Engagera sig i förbättringar och nytänkande. - Bemanna och schemalägga personal inför event. - Flexibla arbetstider beroende på vad som händer i huset. Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse.  Välkommen att skicka din ansökan med ett CV.  Vi ser fram emot din ansökan!

12 april 2024
Sista ansökan:
11 maj 2024
Villa Marieberg söker hovmästare!

Villa Marieberg är en restaurang med konferens, fest och förstklassiga matupplevelser kryddade med kärlek. Här vill man att alla ska få avnjuta mat som är vällagad från grunden med bordsservering i deras trivsamma matsal med herrgårdsatmosfär. Gästfria festligheter är Villa Mariebergs signum sedan över hundra år och festliga middagar sitter i dess historiska väggar och här ser vi fram emot att samarbeta med dig. Den generösa grosshandlartraditionen lever vidare i den perfekta atmosfären för familjehögtider, jubileum och bröllop med huset fullt av gäster. Utvalda fredagar serveras deras berömda Grosshandlarlunch. Villa Marieberg söker dig som vill arbeta som hovmästare med försäljning, servering och värdskap. Du kommer arbeta brett med restaurangens hela innehåll och delta aktivt i samarbeten med verksamhetens olika avdelningar. Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av branschen med förmåga att arbeta självständigt i högt tempo i restaurang/bar- och eventsammanhang och vill bidra till att utveckla verksamheten framåt. Arbetstiderna varierar dag/kväll, helg/vardag. Villa Marieberg erbjuder marknadsmässig lön med bra villkor och förmåner. Uppdraget är en direktrekrytering vilken innebär att rekryteringsprocessen sker genom T.O.R Partner och du anställs direkt av Villa Marieberg. T.O.R Partner är stationerade i Sundsvall men utför rekryteringar och personaluthyrningar i hela landet. Hos T.O.R Partner möter ni engagerade, lyhörda och lösningsfokuserade rekryterare med flera års erfarenhet av branschen. T.O.R Partner brinner extra för att hjälpa idrottare att nå sin fulla potential på arbetsmarknaden och verkar för social hållbarhet och tillväxt i regionen. Varmt välkommen med din ansökan! START: Omgående, eller enligt överenskommelse OMFATTNING: Heltid PLACERINGSORT: Sundsvall URVAL: Sker löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan idag. ANSVARIG REKRYTERARE: Emma Hallin, [email protected]

12 april 2024
Sista ansökan:
27 april 2024
Spontanansökan

Vill du vara med och göra Göteborg roligare? Vi söker alltid efter duktiga medarbetare. Känns det inte helt rätt bland våra annonser som ligger ute just nu får du gärna skicka in en spontanansökan så kontaktar vi dig om vi tror oss ha en tjänst som kan passa. I din spontanansökan vill vi att du skriver några rader om dig själv och vad du är intresserad av för typ av tjänster, vi vill också gärna att du skickar med ett cv med vad du gjort tidigare för att vi ska kunna matcha dig på bästa sätt med rätt roll. Vi brinner för att göra Göteborg roligare!Göteborgsfamiljen består av 20 krogar som skall bidra till att göra staden mer levande och tryggare genom ett rikt gatuliv och en vänlig atmosfär

12 april 2024
Sista ansökan:
29 september 2024
Hovmästare vid havet i Ljungskile

Vill du vara vår hovmästare och leda arbetet i vår restaurang? Vi söker dig som vill skämma bort våra gäster i restaurangen och vara del av att skapa en helhetsupplevelse för dem som besöker vår semesteranläggning. I vår restaurang vid strandkanten utanför Ljungskile serverar vi a la carte samt middagar till större sällskap och event. Vi serverar traditionella rätter från havet och skogen och har hållbarhet i fokus. Maten vi serverar utgör en del av en helhetsupplevelse för våra övernattande gäster och övriga gäster som kommer för att uppleva platsen och naturen här. Vår restaurang är öppet från april till oktober och serverar primärt frukost och middag till sällskap och incheckade gäster. Under vår högsäsong, juli-augusti, har vi öppet alla dagar i veckan och ett tiotal personer arbetar i restaurang-teamet. Under den perioden serverar vi frukost, enklare lunch och middag dagligen. Under för- och eftersäsong arbetar du primärt själv i restaurangen i hop med kocken. I din roll som hovmästare arbetar du primärt kvällstid med fokus på helger. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att: Planera och leda arbetet i matsalen Ansvara för utbudet i baren Vara bryggan mellan kök och servering Vi är ett lite team som jobbar tätt ihop och du kommer att ha stor möjlighet att påverka hur vi jobbar i restaurangen. Vi ser gärna att du har egna idéer. Vi utgår ifrån att du brinner för mat och dryck. Vi ser även att du är ordningsam, tar ansvar och gillar att samarbeta. Vilka är vi? Anfasteröd Gårdsvik är en semesteranläggning vid havet för den som vill uppleva en naturnära och bekväm semester. Vi började vår resa 2017 och idag har vi 200 säsongscampingtomter, 20 hotellstugor, glamping och restaurang. Utöver detta erbjuder vi en mängd aktiviteter kring hav och skog. Hållbarhet och platsens historia är viktiga byggstenar i vår verksamhet och vi gillar naturupplevelser och nya idéer. Under högsäsong är vi ca 35 personer. Under vintersäsongen är vi ca 7 personer. Vi växer så det knakar vilket innebär att det finns möjlighet att på sikt ta ett större ansvar inom organisationen. Bredden i verksamheten innebär också att det finns möjlighet att testa en mängd arbetsområden. Vem är du? Du är pålitlig och ansvarstagande. Du har förmågan att själv planera din arbetsdag samt att leda andra. Du är kvalitetstänkande, månar om hållbarhet och förstår värdet i begreppet ”matupplevelse” Du kan arbeta både självständigt och i grupp och du känner stolthet i att leverera ett väl utfört arbete. Du är glad och positiv. Våra krav: flera års serveringsvana B-Körkort du ska kunna kommunicera väl på svenska och engelska Omfattning: Tjänsten omfattar 100% i snitt. Skicka ditt CV till [email protected] och motivera i ett medföljande brev varför just du skulle passa hos oss.

10 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Restaurangansvarig samt serveringspersonal

Vi söker restaurangansvarig och serveringspersonal till Svanshalls Krog. Du som älskar att ge gästen en minnesvärd upplevelse och kunna ta ansvar och hjälpa till där det behövs. Viktigt för oss är att ge service innefrån och ut och ha roligt på jobbet. Du ska vara över 18 år och inneha körkort. Tala svenska och engelska obehindrat. Arbetet är både dag- och kvällstid samt helger. En merit är tidigare erfarenhet från restaurangbranchen. Skicka ditt CV till [email protected]. Urval och intervju sker löpande så skicka din ansökan idag. Vi ses på Svanshalls Krog.

10 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Hovmästare

Restaurang Takame söker dig som har jobbat med service ett tag och är strukturerad! Du blir en del av vårt passionerade team i servisen. Vi vill att du klarar att jobba självständigt, sätter gästen i fokus och själv har förmågan att hitta saker som behöver göras samt att du klarar och kan hantera stress. Jobbet innebär en hel del servering, hantering av bokningar via bokningssystemet. Optimering av sittningar osv Arbetstider är främst kvällar och helger. Tillträde omgående. Arbetstider kvällar och helger... Heltid/deltid... se vår instagram eller hemsida om detta kan vara något för dig! @takamegbg eller www.takame.se Stämmer detta in på dig sök nu! #jobbjustnu

9 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Hovmästare till Ottoskök

Hovmästare med Passion för Dryck Sökes till Marstrands Havshotell! Vi letar efter en passionerad och entusiastisk hovmästare med en kärlek för dryck och en förmåga att skapa en trivsam atmosfär för våra gäster på Marstrands Havshotell. Arbetsuppgifter och Ansvar: Som hovmästare blir du en nyckelperson i vårt team och arbetar att säkerställa en minnesvärd upplevelse för våra gäster. Du ansvarar för driften både på restaurangen och vid festvåningsevenemang. Egenskaper vi söker: - Positiv attityd och passion för att skapa en trivsam atmosfär. - Teamspelare som trivs med att samarbeta - Serviceinriktad med förmåga att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. - Dryckeskunskap är en stor merit Fördelar och Arbetsmiljö: Vi erbjuder en trivsam arbetsplats där du får vara med och skapa något speciellt varje dag. Som en del av vårt team får du möjlighet att njuta av den fantastiska atmosfären på Marstrands Havshotell. Välkommen att bli en del av Marstrands Havshotell och skapa magiska upplevelser för våra gäster! Skicka in din ansökan nu och låt oss tillsammans göra varje dag speciell

9 april 2024
Sista ansökan:
9 maj 2024
Biträdande restaurangansvarig

Vi söker en lösningsorienterad, strukturerad ledare med varmt hjärta och god kunskap och erfarenhet av restaurangdrift. I dagsläget har vi fyra restaurangansvariga anställda men behöver nu komplettera med ytterligare en person som vill vara med och skapa sagolika måltidsupplevelse för våra gäster under säsongen 2024. Vår verksamhet består av ett tjugotal kaféer, glasskiosker, korvkiosker och olika tematiserade restauranger i Astrid Lindgrens Värld och på barndomshemmet Näs. Totalt jobbar närmare 200 personer med mat & dryck när vi har som flest gäster. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i att med närvaro, ordningssinne och med gästen i fokus stödja våra säsongsmedarbetare i sitt arbete ute på våra olika försäljningsenheter. Du bör ha flera års erfarenhet av restaurangarbete och dela vår övertygelse om att små och stora barn behöver bra mat för att orka leka. Vi hämtar vår inspiration till utbud och menyer direkt från Astrid Lindgrens berättelse varför vi här erbjuder sånt som kringlor, ostkakor, köttbullar, raggmunkar och såklart pannkakor. Det allra mesta är lagat från grunden på råvaror från Smålands odlare och bönder. Arbetstiderna och anställningsperiod: Tjänsten är heltid och i första hand mellan 1 maj – 27 september, men för rätt person är kontraktstiden flexibel och kan anpassas. Det är säsongsanställning och helgarbete och vissa kvällspass förekommer. Astrid Lindgrens värld är öppen från den 17 maj till den 18 augusti. Astrid Lindgrens Näs är öppet 19 april – 22 septemberLön enligt överenskommelse och efter kollektivavtalet Gröna riks som är en överenskommelse mellan Visita och Hotell & restaurangfacket (HRF). Eventuella frågor om tjänsten besvaras av:Karin Rofors, Restaurangansvarig [email protected] Sara Hedblom, F&B manager [email protected] Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.astridlindgrensvarld.se Urval kan ske löpande så vänta inte med din ansökan.

9 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024