Restaurangchef 🏆

Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt finns här. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb. Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är övertygade om att lön är en faktor i det hela. Däremot är förmånspaketet som ligger med vid sidan oftast viktigare ör nuet och framtiden. Att trivas, ha kul och utvecklas på sin arbetsplats är andra faktorer som spelar in. ROLLEN Som Restaurangchef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetare. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen och på så sikt lönsamheten. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Grunder inom restaurang Driva utveckling Har god råvarukännedom ‍♀️ Inspirationskälla Kreativ ådra Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst ️ Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, schemaläggning DET HÄR FÅR DU 💜 - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI ✅ - Är duktig på att inspirera och coacha andra människor - Noggrann i ditt arbete - Coachande och inspirerande i ditt ledarskap - Agil i ditt tänkande OM PROGRESSIO ❤️ Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa 👊🏼

22 februari 2024
Sista ansökan:
10 augusti 2024
Restaurangchef 🏆

Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt finns här. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb. Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är övertygade om att lön är en faktor i det hela. Däremot är förmånspaketet som ligger med vid sidan oftast viktigare ör nuet och framtiden. Att trivas, ha kul och utvecklas på sin arbetsplats är andra faktorer som spelar in. ROLLEN Som Restaurangchef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetare. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen och på så sikt lönsamheten. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Grunder inom restaurang Driva utveckling Har god råvarukännedom ‍♀️ Inspirationskälla Kreativ ådra Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst ️ Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, schemaläggning DET HÄR FÅR DU 💜 - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI ✅ - Är duktig på att inspirera och coacha andra människor - Noggrann i ditt arbete - Coachande och inspirerande i ditt ledarskap - Agil i ditt tänkande OM PROGRESSIO ❤️ Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa 👊🏼

22 februari 2024
Sista ansökan:
10 augusti 2024
Restaurangchef 🏆

Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt finns här. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb. Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är övertygade om att lön är en faktor i det hela. Däremot är förmånspaketet som ligger med vid sidan oftast viktigare ör nuet och framtiden. Att trivas, ha kul och utvecklas på sin arbetsplats är andra faktorer som spelar in. ROLLEN Som Restaurangchef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetare. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen och på så sikt lönsamheten. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Grunder inom restaurang Driva utveckling Har god råvarukännedom ‍♀️ Inspirationskälla Kreativ ådra Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst ️ Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, schemaläggning DET HÄR FÅR DU 💜 - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI ✅ - Är duktig på att inspirera och coacha andra människor - Noggrann i ditt arbete - Coachande och inspirerande i ditt ledarskap - Agil i ditt tänkande OM PROGRESSIO ❤️ Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa 👊🏼

22 februari 2024
Sista ansökan:
10 augusti 2024
Restaurangchef 🏆

Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt finns här. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb. Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är övertygade om att lön är en faktor i det hela. Däremot är förmånspaketet som ligger med vid sidan oftast viktigare ör nuet och framtiden. Att trivas, ha kul och utvecklas på sin arbetsplats är andra faktorer som spelar in. ROLLEN Som Restaurangchef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetare. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen och på så sikt lönsamheten. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Grunder inom restaurang Driva utveckling Har god råvarukännedom ‍♀️ Inspirationskälla Kreativ ådra Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst ️ Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, schemaläggning DET HÄR FÅR DU 💜 - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI ✅ - Är duktig på att inspirera och coacha andra människor - Noggrann i ditt arbete - Coachande och inspirerande i ditt ledarskap - Agil i ditt tänkande OM PROGRESSIO ❤️ Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa 👊🏼

22 februari 2024
Sista ansökan:
10 augusti 2024
Restaurangchef 🏆

Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt finns här. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb. Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är övertygade om att lön är en faktor i det hela. Däremot är förmånspaketet som ligger med vid sidan oftast viktigare ör nuet och framtiden. Att trivas, ha kul och utvecklas på sin arbetsplats är andra faktorer som spelar in. ROLLEN Som Restaurangchef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetare. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen och på så sikt lönsamheten. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Grunder inom restaurang Driva utveckling Har god råvarukännedom ‍♀️ Inspirationskälla Kreativ ådra Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst ️ Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, schemaläggning DET HÄR FÅR DU 💜 - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI ✅ - Är duktig på att inspirera och coacha andra människor - Noggrann i ditt arbete - Coachande och inspirerande i ditt ledarskap - Agil i ditt tänkande OM PROGRESSIO ❤️ Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa 👊🏼

22 februari 2024
Sista ansökan:
10 augusti 2024
Passionerad Restaurant Manager till Maryhill Estate

Under flera år har vi åkt förbi Örenäs Slott och drömt om att en gång få möjligheten att bygga en plats som ännu fler vill besöka. Vår resa startade med Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad, Hotel Pigalle, Ellery Beach House, & senast nu med Jacy´z. Nu är det äntligen dags för denna vackra plats att låta oss ta nästa steg. Vi brinner för att bygga resortupplevelser som du vill återkomma till och här på nya Maryhill Estate lovar vi att skapa något nytt, historiskt, festligt och unikt. Är du Skånes bästa Restaurant manager med passion för service i världsklass? Är du en lika passionerad team player som du är professionell serviceproffs? Är du lika bra på att själv leverera service och värdskap i världsklass som att inspirera andra att göra det? Drivs du av att överträffa gästers förväntningar? Då kan du vara den vi söker! Var med från början i skapandet av ESS Groups nya unika destination, Maryhill Estate! Det är inte ofta möjligheten dyker upp, och inte på ett sådant här ställe. ESS Group är nya ägare till Örenäs Slott, som idag är stängt för totalrenovering och ombyggnation. Vi planerar att slå upp portarna till en helt ny destination sommaren 2024, en destination Sverige aldrig tidigare skådat. Hur tänker vi på ESS Group? Allt vi gör, gör vi med värdeorden: personlig, professionell, lekfull och passionerad. Vi brinner för att skapa världens bästa upplevelser. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS. Håller du med? Fortsätt läs... Vem är du? Som person är du resultatinriktad och tar ett självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör vad som krävs för att verksamheten ska uppnå sina mål. Din roll är bred så du har en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt, prioritera bland dessa och anpassa dig med lätthet till ändrade förutsättningar och omständigheter. Vi söker en team player, en utvecklande och drivande person - och samtidigt en modern ledare som får en massa energi av att se andra utvecklas på vår nya drömmiga destination Maryhill Estate. Därför tycker vi att din kompetens att inspirera och motivera teamen tillsammans med drivet att genomföra förändringar är jätteviktig. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Att genom avdelningens medarbetare skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangernas gäster. - Att ständigt verka för ökad lönsamhet samt kvalité och att nå uppsatta prognoser/mål för avdelningen. - Du har resultat, kvalitet, personal & ekonomiskt ansvar för din avdelning. - Du har tillsammans med din chef ansvar för rekrytering av hovmästare/supervisors, servis, bar, och extra personal. - Du förväntas vara i driften och skall vara villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal. - Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet (NPS) - På en regelbunden basis analysera och utvärdera nuvarande produkt med nya idéer och förbättringsmöjligheter - Leda och fördela arbetet ”front-of-house” inom avdelningarna. Vidare kommer Du att ingå i vår AC-grupp där alla våra ledare och nyckelpersoner ingår. Vi erbjuder dig Anställningsform: Heltid tills vidare. Vardagar, kvällar och helger. Tillträde och lön: Lön enligt överenskommelse och tillträde juni 2024 Sista ansökningsdag är den 15 mars. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

16 februari 2024
Sista ansökan:
4 augusti 2024
Restaurangchef 🏆

Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt finns här. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb. Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är övertygade om att lön är en faktor i det hela. Däremot är förmånspaketet som ligger med vid sidan oftast viktigare ör nuet och framtiden. Att trivas, ha kul och utvecklas på sin arbetsplats är andra faktorer som spelar in. ROLLEN Som Restaurangchef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetare. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen och på så sikt lönsamheten. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Grunder inom restaurang Driva utveckling Har god råvarukännedom ‍♀️ Inspirationskälla Kreativ ådra Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst ️ Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, schemaläggning DET HÄR FÅR DU 💜 - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI ✅ - Är duktig på att inspirera och coacha andra människor - Noggrann i ditt arbete - Coachande och inspirerande i ditt ledarskap - Agil i ditt tänkande OM PROGRESSIO ❤️ Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa 👊🏼

15 februari 2024
Sista ansökan:
3 augusti 2024
O'Learys Järntorget söker Skiftledare

O’Learys Järntorget, stans största nöjescentrum, söker en erfaren och mångsidig Skiftledare! Vi söker dig som Har minst tre års arbetslivserfarenhet som skiftledare/områdesansvarig i restaurang/bar och har god kassavana. Vi ser att du har bred erfarenhet inom restaurangyrket och har arbetat både som bartender och servis under flera år och söker nu en ledarroll inom restaurangyrket. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelsen till gästerna. Du är mångsidig, lyhörd och uppmärksam på vad som behöver göras i restaurangen samt är snabb på att hjälpa till där det behövs. Du är en naturlig ledare, problemlösare och en förebild för personalen när det kommer till hur man agerar och sköter sig i samtliga delar i restaurangen. Du är även en duktig och ödmjuk projektledare som delegerar uppgifter på ett tydligt sätt under både lugna och stressiga förhållanden. Vi ser även att du är bra på att skapa goda relationer, både med gäster och personal, och gillar att jobba som en del av ett team. Arbetsuppgifter Din yttersta roll som Skiftledare är att stötta Platschef/Restaurangchef genom att leda personalen under ditt skift och se till att verksamheten rullar på felfritt innefattande servis, bar, kök, aktiviteter, lokaler, gäster etc. Du delegerar uppgifter, coachar personalen och kvalitetssäkrar samtliga områden under drift. Du arbetar själv i driften, är flexibel och arbetar där det behövs såsom i servisen, som bartender eller som aktivitetsansvarig. Som Skiftledare kommer du exempelvis att: - Coacha och kvalitetssäkra personalen under ditt skift - Ansvara för att checklistor ges ut, delegeras, samlas in och kontrolleras - Arbeta själv i drift där det behövs såsom i servis, hov, bar, aktivitet, spelreception etc - Ser till att kassasystem, betalningsterminaler och övrig teknik fungerar under drift - Ansvara för att lösa problem som kan uppkomma under drift och koppla in de parter som behövs vid behov - Huvudsakligt ansvar för gästnöjdhet under ditt skift - Huvudsakligt ansvar för att öppnings- & stängningsrutiner följs om inte Platschef eller Restaurangchef är på plats Om O'Learys O'Learys är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats fylld av aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag Välkommen med din ansökan! START: Enligt överenskommelse OMFATTNING: 75% ARBETSTIDER: Kvällar/Helger PLATS: Järntorget, Göteborg VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö, ett härlig team och goda chanser till vidareutbildning inom företaget.

6 februari 2024
Sista ansökan:
25 juli 2024
Hovmästare/Serveringsansvarig

Om dig Du är duktig på mat och dryck och gillar att leda teamet mot fantastiska resultat. Du är där det behövs och jobbar alltid för att överträffa våra gästers förväntningar. Du älskar mat, dryck, service och restaurang Du är en glad, positiv person med hög servicekänsla Du är en lagspelare med högt tempo, stort driv och hanterar många olika arbetsuppgifter samtidigt Du triggas av att nå högt uppsatta mål Du har erfarenhet från liknande roll Du har goda ledarskapsegenskaper, vana av att arbetsleda Du har goda kunskaper inom mat & dryck. Om oss Vi är en härlig plats vid Ragnerudsjön och Kroppefjäll där gästen kan koppla av och njuta av livet och naturen. För oss är utveckling viktigt därför lägger vi mycket tid på att utveckla vår anläggning och personal. Vi är drivna och har en framtidsplan med denna plats. Vi är en vandringsdestination med campingen öppen April-Oktober och restaurang som är öppen från April till julbord. Vi har många besökare som kommer till oss för våra aktiviteter, natur och vår fantastiska mat. Dina arbetsuppgifter I ditt arbete ingår sedvanliga Hovmästaruppgifter såsom placering av gäster, optimera sittningar, flöden och arbetsledning under dina pass. Du är ansvarig för den dagliga driften och personalen under dina pass när restaurangchef ej är på plats. Om tjänsten Tjänsten är en säsongsanställning från april-september Dagtid, Kvällar och helg Lön enligt kollektivavtal Övrigt Vi hjälper dig att hitta personalboende om det är av behov. [email protected]

6 februari 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Sommelier/Hovmästare till Falkenberg Strandbad

Beläget på vackra Skrea strand, endast en timmes bilfärd från Göteborg, hittar du Falkenberg Strandbad, som är en del av ESS Group. Framröstad till Sveriges bästa mötesplats och spa, bjuder detta eleganta och havsnära hotell på avslappnad lyx för alla. Innan du läser vidare, kan vi vara överens om en sak? Falkenberg Strandbad är inte ett hotell, utan en destination. Ett nöjespalats för människor som vill uppleva mer och bli berörda. En plats för de som inte nöjer sig med bra, utan där enbart bäst är bra nog. Här står alltid gästen i fokus och tillsammans skapar vi stamgäster. För att göra detta behöver vi team som är passionerade för upplevelsen, gästen och kollegorna. Nu söker vi en Hovmästare/sommelier till restaurang Famille, hotellets hjärta. Restaurangens toner känns igen från härliga, bullriga brasserier runtom i Frankrike. Härifrån serveras frukost, fika, lunch, brunch och á la carte, alla dagar i veckan 365 dagar om året. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som Hovmästare har du en ledande roll i driften där du planerar och strukturerar upp kvällen, gör stationsindelningar, har daglig avstämning med kök och vårt konferensteam, säkerställer tillräcklig personalstyrka på plats och coachar teamet i drift. Du inspirerar vid dagliga briefingar och coachar i vardagen under service. Under service har du en fri roll, där vi vill att du är närvarande i hela matsalen och ser både våra gäster och medarbetare. Du ansvarar tillsammans med vår dryckesansvariga för dryckesprovningar och andra gästupplevelser. Du är driven i att utveckla kollegornas kunskap och intresse för vår breda vinlista. Du är även ansvarig för inventering. Vem är du? Du har goda kunskaper i dryckesvärlden men också i matsalsarbete. Du är pedagogisk och trivs i en roll där du kan få andra att växa. Du älskar att prata vin, oavsett om det är för enskilda sällskap i matsalen, vid provningar, för gäster eller kurser för personal. Som person är du positiv, lyhörd och engagerad för gästernas behov och önskemål. Du har glimten i ögat, en ödmjuk framtoning och din vilja att vara med och utveckla är stor. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Du är prestigelös och rycker in där det behövs. Vi söker dig med ett stort vinintresse som älskar att berätta historier om hundar med 3 ben som vandrar runt i vingårdarna. Du har erfarenhet inom à la carte servering, har ett stort intresse för mat och är en teamspelare. Att interagera med människor är viktigt för dig precis som att ditt högsta mål är att dina gäster känner sig nöjda och hemma hos oss. Vidare tror vi att du har en sommelierutbildning, eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Om anställningen Anställningen avser en tillsvidareanställning på 75%, förlagd i drift på kvällstid. Tillsättning efter överenskommelse Sista ansökningsdatum 15 februari.

1 februari 2024
Sista ansökan:
20 juli 2024