Kock till ICA butik i Lund
Rosénssons Consulting AB
Kockar och kallskänkor

Tjänsten i sig: Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och service. Du kommer arbeta både med varmkök och kallskänk. Du kommer arbeta i ett arbetslag. Du arbetar löpande med matproduktion och svinn samt att hålla avdelningen snygg och fräsch. Du producerar, arbetar med catering och matlagning. Du kommer servera varm dagens i butik, erbjuda kylda matvaror och olika mackor och sallader. Du arbetar ständigt med hygien och egenkontroll. Tillsammans med ditt team ser du till att avdelningen alltid är säljande. Du kommer arbeta med ett glatt gäng som ständigt drivs av den absoluta kundnöjdheten. Dina egenskaper: Vi söker dig som trivs att arbeta i team och har ett bra och positivt kundbemötande. Du drivs av sälj och kundnöjdhet. Du är en glädjespridare och ger det lilla extra till kund. Du är matglad, kreativ och vill ständigt testa nya saker. Du ska kunna hålla många bollar i luften. Du är flexibel i ditt arbetssätt och bra på att prioritera dina olika arbetsuppgifter.  Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet som kock, kallskänk, catering eller liknande. Meriterande om du har tidigare erfarenhet från butikskök. Du är noggrann och tummar aldrig på kvaliteten.  Meriterande om du kan ICAs interna datorsystem som AOB, Storeoffice och Min butik. Anställningsform: Tjänsten är heltid, dagtid. Lön enligt överenskommelse. Start snarast. Vårt urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan snarast. Rekrytering: Tjänsten avser en anställning direkt hos vår kund där Rosénssons Bemanning AB ansvarar för rekryteringen och bemanning.  Rosénssons är företaget som värnar om våra kunder och aldrig tummar på kvaliteten, det lokala företaget med service utan gränser! EJ ansökningar via mail eller samtal, endast via länken. Vid frågor, kontakta [email protected]   Vi ser framemot din ansökan!

19 juni 2025
Sista ansökan:
31 juli 2025
Kock till Tunaskolan
Luleå kommun
Kockar och kallskänkor

Hej! Vi är glada över ditt intresse för att bli en del av Luleå kommun. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö, där vi strävar efter att ge dig en bra medarbetarupplevelse. Du blir en del av en engagerad, kompetent och ansvarstagande organisation som värdesätter dig och din kompetens. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll. Läs mer om våra anställningsförmåner och vad vi kan erbjuda dig - www.lulea.se/anstallning Tunaskolan ligger i området Notviken/Mjölkudden cirka 2 km från Luleås centrum. Här går elever från förskoleklass till årskurs 9 samt anpassad skola. Kännetecknande för vår skola är mångfald. Vill du bli en del av måltidsteamet på Tunaskolan? ARBETSUPPGIFTER I uppdraget som kock hos oss får du vara med att laga mat till samhällets viktigaste matgäster. I dagsläget tillagar och serverar teamet på Tunaskolan ca 750 portioner till lunch men serverar även frukost och mellanmål för eleverna som går på fritids. Som kock ska man kunna vara delaktig i alla uppgifter som kan förekomma i ett storkök. Vår verksamhet är inne i en spännande resa där vi utvecklar den hållbara måltiden i samarbete med eleverna. Vi ska tillhandahålla god, näringsriktig, hållbar och säker mat som hamnar i magen. Vi arbetar hållbart och tar aktivt vara på råvarorna på bästa sätt för att minska matsvinnet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som engageras av att utveckla hållbara, näringsriktiga, säkra och goda måltider för matgästen som alltid ska stå i fokus. Du är utbildad kock och har eller har annan utbildning/kurser inom storhushåll/restaurang alternativt yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser att du har ett genuint intresse för mat och smaker och att du har ett öga för de små detaljerna som förhöjer måltidsupplevelsen. Du ska även kunna samarbeta med eleverna och ha ett intresse av att lyssna och utveckla måltiderna. Du har goda kunskaper i hygien i köket och du använder ditt engagemang till att alltid leverera måltider av hög kvalitet. Du ser möjligheter snarare än hinder i arbetet, och även om du inte är ensam i köket är samverkan med pedagoger och elever en central del, varför egenskaper som samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga är betydelsefullt att ha. Du behöver behärska det svenska språket tillräckligt för att kunna ta emot instruktioner i både tal och skrift. Du behöver även ha datakunskap för uppdraget. Arbetet kräver att du kan planera, ha många bollar i luften samtidigt och ha en god struktur. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Om du blir aktuell för tjänsten ska du kunna uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Tillträde: Enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med en stark framtidstro. Vi arbetar för att skapa en växande och livskraftig kommun med plats för 100 000 invånare. Vårt mål är ett hållbart samhälle med livskvalitet för både dagens och framtidens Luleåbor. Här spelar vi alla en viktig roll - varje dag, året om, för Luleå. Vi strävar efter jämställdhet och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrunder och arbetar för en tillgänglig arbetsmiljö för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet och deltid som en möjlighet. Att bo i Luleå innebär en balans mellan arbete och fritid. Här kan du njuta av norrländska vintrar, ljusa somrar och en trygg, familjevänlig miljö. I Luleå finns ett rikt kulturliv, friluftsliv och en stark gemenskap med fokus på innovation och hållbarhet. Tips! Vill du flytta till Luleå? www.flyttatilllulea.se Nyfiken på andra spännande jobb? www.lulea.se/ledigajobb Följ oss på Luleå kommuns LinkedIn

19 juni 2025
Sista ansökan:
8 augusti 2025
Kock med köksansvar
Surahammars kommun
Kockar och kallskänkor

Surahammars kommun är en kommun i förändring. Här har vi närhet till både landsbygd och storstad. Här finns drivkraften att växa, förändras och utvecklas. Det är därför det är så spännande att arbeta här. Hos oss blir du en del av en prestigelös kultur där vi hjälps åt och tar tillvara på varandras kunskap, olikheter och erfarenheter. Arbetet är ofta omväxlande, ibland utmanande och alltid meningsfullt. Välkommen hit! Verksamheten ansvarar för tillagningen av maten för kommunens alla förskolor, grundskolor, samt inom vård och omsorg fördelat på våra tre tätorter. Vi hanterar både tillagningskök och mottagningskök. ARBETSUPPGIFTER Som kock med köksansvar kommer du främst arbeta operativt i köken tillsammans med team bestående av kockar och restaurangbiträden. Tillsammans arbetar ni mot målet - att leverera bästa möjliga måltider.  Dina ansvarsområden innefattar kreativ matlagning, kvalitetsarbete och egenkontroll. Som kock med köksansvar ansvarar du för att följa upp processer och rutiner samt arbetar med att förbättra och utveckla verksamheten. Du medverkar även i arbetet med menyplanering, ekonomi, nyckeltal, statistik, inköp och matsvinn tillsammans med kökschefen. Utöver arbetet i köken ansvarar du också för att säkerställa den dagliga driften av verksamheterna. Genom ditt engagemang och samarbete bidrar du till en trygg, effektiv och kvalitetsfokuserad köksverksamhet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med utbildning inom storkök- eller livsmedelsutbildning alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.  Du har en vana att planera beställningar utifrån budget, erfarenhet av specialkost och driver aktivt utveckling av måltider utifrån olika kostpreferenser. Ditt engagemang bidrar till kökets kvalitet och vidareutveckling. Vi söker dig som tidigare arbetat i en liknande roll och har erfarenhet av arbetsledning. Du har goda ledaregenskaper, ett intresse för ledarskap och brinner för att utveckla verksamheten. Du är strukturerad, självständig och har en positiv inställning. Du är en lugn och trygg ledare som kan fatta snabba beslut och handlingskraftigt och stöttande driva arbetet framåt. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och har en god kommunikativ förmåga. Du är mån om att ge bästa möjliga service, har en passion för matlagning och är noggrann med att leverera måltider av hög kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För tjänsten behöver du lämna utdrag ur belastningsregistret. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

19 juni 2025
Sista ansökan:
13 juli 2025
Självständig superkock med oslagbart driv? Vi måste snacka!
NR drift AB
Kockar och kallskänkor

På Restaurang Seaside serverar vi måndag-fredag omkring 110 fantastiska lunchgäster. Vi tillhandahåller även catering i olika former och format. Efter sommaren står vi inför en förändring i det koncept vi idag erbjuder under lunchen, där vår strävan är att ta Seaside till nästa nivå. Nu söker vi en driven, självgående och framförallt glad kock till vår restaurang. Är du en lagspelare som älskar att laga mat? Uppskattar du dessutom att ha kul på jobbet och vill vara en del av vår resa? Tveka inte att söka!  Kort om tjänsten För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb. Vad säger kollegorna om Nordrest ”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ” Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag Möjlighet att delta i motionslopp Stor kick-off för alla varje år Vem är då vår nya drömkollega? Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Vi vill att du har: 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande Goda kunskaper i svenska och engelska B-körkort Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe: Tidigare arbetslivserfarenhet som kock Erfarenhet av menyplanering och varubeställning Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001 Om Nordrest Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning Omfattning: 80% Tillträde: 04-08-2025 Lön: Enligt överenskommelse

19 juni 2025
Sista ansökan:
6 december 2025
Kock
Iss Facility Services AB
Kockar och kallskänkor

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad? Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Våra gäster är förskolebarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, och personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika och miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet. Kock till restaurang i centrala Stockholm Nu söker vi en erfaren och passionerad kock till vår restaurang i centrala Stockholm. Här arbetar vi med färska råvaror av hög kvalitet, säsongsbetonat och med mycket kärlek. Vår ambition att leverera mat med höga smaker varje dag. Vi serverar frukost, lunch, konferensluncher och middagar vid enstaka tillfällen. Vill du arbeta med oss ska du vara flexibel, en teamspelare, serviceminded och älska mat. Om rollen Tjänsten består i att under ledning av köksmästare delta i den dagliga produktionen tillsammans med dina kollegor och producera goda, näringsriktiga och innovativa måltider till våra gäster. Du ansvarar för att det utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen, och inventering. Samt att vara en tillgänglig och flexibel person i vår organisation. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders inledande provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort för tjänsten är stockholm. Vi erbjuder Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet. Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats. ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa. Vem söker vi? Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat. Du är utbildad kock och har minst 7 års branscherfarenhet inom kök. Du besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift, vilket behövs då gästkontakt kommer att bli aktuellt. Som person är du öppen, lyhörd och självgående. Du är en ansvarsfull och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga, och ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Arbetstiderna är i huvudsak dagtid, måndag-fredag men kvällsarbete förekommer vid event. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Din ansökan Vi vill ha din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval. Har du frågor är du välkommen att kontakta Restaurangchef Gustav Gahlin på [email protected] Observera! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

19 juni 2025
Sista ansökan:
19 juli 2025
Kock till Duved
Åre kommun
Kockar och kallskänkor

Vi på Åre kommun skapar förutsättningar för att alla som bor eller vistas här kan förverkliga sina drömmar. I vår storslagna fjällmiljö samsas förväntansfulla skidåkare med jordnära livskonstnärer. Det finns plats för dig också. Våra medarbetare utför Sveriges viktigaste jobb varje dag. Oavsett var i kommunen vi arbetar, är vi alla gemensamt till för Åre kommuns medborgare. Vi är många olika yrkeskategorier som arbetar i kommunen på olika arbetsplatser. Allas insatser behövs för att leverera god service och fortsätta utveckla verksamheterna och hela kommunen. Vi arbetar med att skapa värde och livskvalitet för våra kommuninvånare, våra företagare och besökare. Hos oss gör du skillnad, varje dag! I Åre kommun arbetar vi utifrån värdegrunden att vi är professionella, respektfulla och lyhörda. Som medarbetare i Åre kommun får du ta del av flera förmåner utöver din lön, se länk under övrigt. Åre kommun är en samisk förvaltningskommun och vi välkomnar sökande som har språklig och kulturell kunskap i samiska. ARBETSUPPGIFTER Som kock ansvarar du för förberedelse, tillagning och servering av rätter med hög kvalité. Tillagning sker till största delen från grunden. Du får laga och servera mat med hög kvalité på råvaror. 50% av livsmedlen är KRAV, ekologiska, MSC-märkta, fairtrade eller närproducerade. Vi väljer alltid 100% svenskt kött och svenska köttprodukter Du kommer att jobba i en helt nytt kök som kom igång under augusti år 2022. Det är ett toppmodernt storköks kök med en bemanning på sju heltidsanställda. Det serveras ca 700 måltider till elever och pedagoger i matsalen varje dag samt till ca 200 förskolebarn och pedagoger . KVALIFIKATIONER • Gymnasial utbildning är meriterande • Dokumenterad kockutbildning och utbildning i HACCP/egenkontroll. • Kunskap om allergikoster. • God datavana samt ska du behärska svenska i tal och skrift. • Meriterande är erfarenhet från offentliga måltider och arbete med kostdataprogrammet MASHIE eller motsvarande. Som person är du strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du samarbetar och kommunicerar på ett bra sätt. ÖVRIGT Tjänsten är vakant under förutsättning att ingen övertalighet, behov av omplacering eller företräde finns i kommunen. Provanställning kan komma att tillämpas. Mer information om Åre kommun finner du på www.are.se Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Våra förmåner: https://are.se/foretag-och-jobb/jobba-pa-are-kommun/sa-ar-det-att-jobba-hos-oss/vara-formaner

19 juni 2025
Sista ansökan:
3 augusti 2025
Köksledare
Klippans kommun
Kockar och kallskänkor

Klippans kommun söker en köksledare med passion för matlagning och som vill vara med och laga god näringsriktig mat. Din arbetsplats kommer att vara på Snyggatorpsköket och arbetet utförs i fina lokaler med god arbetsmiljö och välutrustat kök där allt finns tillgängligt. Måltidsenheten ingår i Serviceavdelningen på Tekniska förvaltningen. Vi är allmänt kända för vår goda mat, arbetssätt kring måltiden, fina måltidsmiljöer och engagerade medarbetare som tillsammans får maten att lyfta och sprida guldkant. Det vet vi genom alla de studiebesök vi får från andra kommuner. Vi arbetar aktivt med vår pedagogiska arbetsmodell Foodboost för inspiration och kunskap kring maten genom olika insatser och teman med köket som nav och motor. Vi arbetar aktivt med hållbara måltider och lågt matsvinn. Hos oss får du möjlighet att implementera egna idéer lokalt och i större perspektiv inom våra riktlinjer. Våra måltider har som ambition att vara högkvalitativa, näringsrika och varierade. På Snyggatorpsköket kommer du att jobba tillsammans med 4 andra kollegor, du kommer att laga ca 550 portioner till skolan och ca 130 portioner som vi skickar till förskolor. Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision. Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommun och dess 1600 medarbetare. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".  Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan ARBETSUPPGIFTER Som köksledare i våra kök spelar du en central roll i att skapa fantastiska måltidsupplevelser för våra gäster. Tillsammans med din grupp ansvarar du för att varje måltid blir en minnesvärd upplevelse. Vi värdesätter god service och ett trevligt bemötande som en viktig del av den totala upplevelsen. Vi lagar den mesta maten från grunden och lägger stor vikt vid att minska på matsvinn. Våra måltider ska vara goda, säkra, näringsrika och uppfylla matgästens förväntningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar: Tillagning av måltider där du kommer att laga både kalla och varma rätter, specialkost och bakverk som inte bara smakar fantastiskt utan också ser estetiskt tilltalande ut. Du kommer att använda kostdatasystemet Mashie och hantera egenkontrollprogram samt beställningar i Raindance. Du planerar och leder arbetet i köket för att säkerställa att allt flyter på smidigt. Du ansvarar även för att beställa varor och se till att vi alltid har de bästa råvarorna tillgängliga. Nu söker vi dig som även är nyfiken, ödmjuk, strukturerad och ser utveckling av verksamheten med övriga medarbetare som något du gärna vill vara med att bidra till. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har passion för matlagning, glimten i ögat och en stor portion humor. Vi vill att du har en kockutbildning och minst 5 års dokumenterad erfarenhet från yrket i närtid. Det är meriterande med erfarenhet från liknande arbete och du bör ha god kännedom om kostdataprogram som Mashie och vana vid beställningsprogram t. ex. Raindance. Du behöver även ha vana vid att hantera program för egenkontroll. Kommunikation i olika former är viktigt så du behöver kunna använda svenska språket flytande både i tal och skrift. Det krävs också att du är väl insatt i  lagstiftning och riktlinjer för måltider inom offentlig sektor för att kunna följa rutiner kring styrdokument och regler. Har du B-körkort är ett extra plus. I rollen som köksledare är du positiv, kreativ och ser förtroende och tillit som viktiga ingredienser. Du behöver även ha förmåga att planera ditt arbete väl, vara tydlig och ha ett helhetstänkt samt ett ekonomiskt- och administrativt sinne. Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom gott bemötande, service, lyhördhet, engagemang, kreativitet och god samarbetsförmåga. Du behöver många gånger vara flexibel, då det snabbt kan ske ändringar i den dagliga driften, och ser det som en självklarhet i uppdraget att möta upp med god service. I tjänsten förekommer ett nära samarbete och kontakt med berörda kunder. Därför är det av vikt att du har ett professionellt och relationsskapande förhållningssätt där du lägger stort värde på kommunikations- och samarbetsförmåga. ÖVRIGT Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Vi kommer gå igenom urvalet löpande och kan komma att kalla kandidater till intervju innan ansökningstiden har gått ut. Om du blir kallad till intervju vill vi att du kan styrka dina meriter med intyg och betyg. Du behöver även kunna uppvisa giltigt körkort för aktuellt tjänstefordon om det är relevant för tjänsten. För att arbeta hos oss måste du visa giltigt pass, nationellt id-kort eller personbevis tillsammans med identitetshandling på anställningsintervjun. Är du medborgare i ett land utanför EU/EES eller Schweiz behöver du även ta med dig ett arbetstillstånd. För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

19 juni 2025
Sista ansökan:
1 augusti 2025
Förskolekock med passion för matlagning från grunden sökes

Vi söker en kreativ kock till vår förskola som vill vara med och skapa matglädje varje dag för våra barn -från grunden med hjärtat. Som kock har du nyckelroll i att ge barnen en god start genom näringsrikt ekologiskt och lustfyllt mat. Du ansvarar för hela processen från planering och inköp till matlagning och servering. Hos oss lagas maten från grunden med fokus på hållbarhet, smak och näring. Vi söker dig som vill: -Skapa innovativa , säsongsbaserade menyer -Arbeta med ekologiska varor och minimera matsvinn -Ta hänsyn till olika specialkost och allergier med omsorg -Bidra till inspirerande matmiljö där barnen får utforska och lära om mat -Samarbeta med pedagoger kring måltidspedagogik och matglädje Vem är du ? Du har utbildning som kock och erfarenhet från restaurang , storkök eller liknande .Du brinner för att laga mat från grunden och har ett genuint intresse för barns hälsa och välmående. Vi erbjuder: En 75% tjänst som kock med tillträde den 15 september eller enligt överenskommelse där 6 månaders provanställning tillämpas En varm och välkomnande arbetsplats med engagerade kollegor Möjlighet att vara kreativ och påverka meny och inköp Tydliga arbetstider på dagtid, vardagar Fortbildning och stöd inom hållbar matlagning och specialkost

19 juni 2025
Sista ansökan:
4 augusti 2025
Kock/Kallskänka
AB Abama
Kockar och kallskänkor

Vi söker dig som vill arbeta i en mindre grupp och gillar att laga mat samt kan finstycka kött. Tjänsten är tillstörsta delen i vårt storkök som bland annat gör lunchlådor som säljs kylda i vår livsmedelsbutik. Men var tredje helg arbetar man nere i butiken och har hand om köttdisken samt hjälper till i vår manuella delikatessdisk. Ett varierande arbete som man är med och styr och utvecklar. Tjänsten är på i snitt 35 timmar per vecka och arbetstiderna ligger främst på vardagar mellan kl 7 och 15, men också var tredje helg då man arbetar både lördag och söndag Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i storkök eller liknande samt har erfarenhet av att finstycka kött, är bekant med egenkontrollprogram och gärna HACCP. Självklart ser vi även till personliga egenskaper och din förmåga att passa in i gruppen.

19 juni 2025
Sista ansökan:
18 juli 2025
Naturbruksskolan Sötåsen söker kock till skolrestaurangen
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Kockar och kallskänkor

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, anpassat gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Axevalla Hästcentrum, Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen. Vi söker nu en engagerad, mål- och serviceinriktad kock till vår måltidsverksamhet! Sötåsen har en skolrestaurang som serverar ca 200 luncher per dag. Flertalet av våra elever bor på skolans internat och serveras därför också frukost och middag. I skolrestaurangen finns också vår caféförsäljning av förmiddags- och eftermiddagsfika. Skolköket är KRAV-certifierat och vi arbetar målinriktat med att skapa klimatanpassade måltider. Målet är att servera tilltalande, näringsriktiga och hållbara måltider lagade från grunden med en stor andel egenproducerade livsmedel från skoljordbruket.  Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna är förlagda i skolrestaurangen med sedvanliga sysslor som tillredning och servering av skolmåltider, disk, städ samt egenkontroll.  Du får ta del av alla för arbetslaget förekommande arbetsuppgifter.   Kvalifikationer Du har gymnasial utbildning inom restaurang och storhushåll/restaurang och livsmedel samt erfarenhet från yrket. Erfarenhet av egenkontroll, specialkostberedning samt datakunskap är ett krav. Vi söker en engagerad, mål- och serviceinriktad person som gillar att arbeta i team. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i ett arbetslag. Du har en hög flexibilitet tycker om att lösa uppgifter tillsammans med andra i ett team. Du har också en god förmåga att själv ta initiativ för att kunna lösa problem som kan uppstå. Du har en hög servicekänsla med gästen i fokus, gillar att möta människor och har viljan att vara med och utveckla arbetslag och verksamhet. Du har intresse för att arbeta med ungdomar och vill verka för att alla skall trivas och må bra på skolan. Vårt mål är att stödja elever och studerande i deras lärande genom att bidra till sunda kostvanor. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Villkor En tjänst, vikariat i 11 månader, 80% sysselsättningsgrad. Arbetstiden är förlagd dag- och kvällstid.  Arbetsgivaren förbehåller sig rätten att mot utdrag ur belastningsregistret bedöma lämpligheten för anställning. Du ansöker om ett utdrag ur belastningsregistret via polisens hemsida.  Urval- och intervjuarbete kommer att ske löpande under ansökningstiden så sök redan idag! Vi ser framemot din ansökan! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt. Västra Götalandsregionen krigsplacerar alla tillsvidareanställda medarbetare. Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

19 juni 2025
Sista ansökan:
10 juli 2025