Ambulerande kockar och måltidsbiträden, Måltidsservice

Umeå stad växer snabbt och Teknik – och fastighetsförvaltningen har ett stort och viktigt uppdrag. Vi skapar bra förutsättningar för en väl fungerande vardag för kommunens invånare, medarbetare och verksamheter. Vi planerar, bygger och förvaltar kommunens fastigheter, vägar och utomhusmiljöer. För kommunens verksamheter upprätthåller och utvecklar vi IT-system, måltider, lokalvård, stadshusservice och restaurangverksamhet. Måltidsservice i Umeå kommun omfattar tillagning och servering av luncher inom både för- och grundskolan, gymnasieskolan, restaurang samt till ett flertal enheter inom äldreomsorgen. Vår uppgift är att förmedla bra service och goda hälsosamma måltider för våra matgäster och att tillsammans med personalen inom skola och omsorg skapa en förståelse av matens betydelse för god hälsa och välbefinnande. Genom den offentliga måltiden bidrar måltidsservice till en god folkhälsa och en hållbar utveckling. Måltidsservice söker nu ambulerande kockar och måltidsbiträden! Dina arbetsuppgifter  Som måltidsbiträde hos oss arbetar du i med alla i storkök förekommande arbetsuppgifter. Du ger god service och bidrar till att vi får nöjda matgäster. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att hjälpa till med att koka ris, potatis och pasta, diskning, städning, sköta servering, ta emot av varor och utföra egenkontroll. Du är intresserad av att vara med och utveckla verksamheten i köket och restaurangen samt bidra i arbetet med att minska matsvinnet. I arbetet förekommer även en del administrativa arbetsuppgifter. Som kock hos oss ansvar du för att leda och planera köksarbetet. Du arbetar med tillagning av måltider och specialkost, planering, administration, egenkontroll, beställningar, inköp av livsmedel och fakturahantering. Även diskning och lokalvård ingår i arbetsuppgifterna. Du ger god service och bidrar till att vi får nöjda matgäster. Vi erbjuder ett socialt och utvecklande arbete med mycket omväxling! Att jobba som ambulerande Som ambulerande kock och måltidsbiträde hos oss täcker du upp för frånvaro dit ultrabussar går.  Du har ingen fast placering men du har ett hemställe. Du tillhör den enhetschefens område och deltar i möten och utbildningar gällande detta område. Du kommer att arbeta måndag till fredag med tiderna 07,00-15,30. Under längre lov som jul och sommar kan viss helgtjänstgöring förekomma. Du bokas där behoven finns. Bokningarna kan ske långt i förväg men även samma morgon. Om du inte får en bokning åker du till ditt hemställe. Du kommer att arbeta både på förskola, skola och äldreomsorgskök. Innan arbete ensam på förskola får du introduktion genom att gå dubbelt med ordinarie personal. Möjlighet finns att ambulera på ett geografisk avgränsat områden.  Om dig Till tjänsten som måltidsbiträde är det meriterande om du har gått restaurangprogrammet på gymnasienivå eller har en annan likvärdig utbildning inom livsmedel. Till tjänsten som kock söker vi dig som har treårig gymnasial kockutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har bred erfarenhet av arbete som kock och tillagning av specialkost samt goda kunskaper av livsmedelshygien och egenkontroll. Meriterande till båda tjänsterna är om du tidigare har arbetat inom storkök samt om du har bil och körkort. Som person är du ansvarsfull och har en problemlösande inställning. Du är strukturerad med stor förmåga att administrera ditt arbete och har datorvana. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift eftersom arbetet hela tiden sker i nära samarbete med gäster, pedagoger, anhöriga och kollegor. Det är viktigt att du är öppen och positiv till din läggning. Vi ser gärna att du bifogar cv och personligt brev. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Välkommen med din ansökan! Om Umeå kommun Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med över 13 000 medarbetare. Kommunen har ca 440 chefer och verksamheten är indelad i åtta förvaltningar. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss? Här kan du ta del av hur det är att leva och bo i Umeå: https://www.gatewayumea.se/sv/move-to-umea Umeå kommun ingår i tre förvaltningsområden för finska, meänkieli och samiska www.umea.se/minoriteter.  Som medarbetare hos oss i Umeå kommun kan du ta del av ett antal förmåner. Ta del av våra förmåner https://umea.se/jobbochforetagande/jobbochpraktik/kommunensomarbetsgivare/varaformaner.4.1b4d24fb1752122eb843bf.html Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.

13 maj 2024
Sista ansökan:
3 juni 2024
Bli en stjärnkock hos Sodexo i Linköping!

Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Kreativ Kock hos Sodexo i Linköping! Är du redo att krydda till tillvaron? Hos Sodexo får du inte bara ett jobb – du får en smakrik möjlighet att skapa magiska matupplevelser för patienter och besökare på Universitetssjukhuset i Linköping. Varför Sodexo? Hos oss är matlagning inte bara ett yrke – det är en passion! Som kock på Sodexo är du en måltidsmaestro och en riktig matsvinnsbekämpare. Tillsammans med vårt team serverar du delikata rätter av högsta kvalitet och sprider glädje genom god mat. Dina Uppdrag: • Trolla fram kulinariska mästerverk för att skapa leenden hos patienter och besökare. • Bemästra konsten av matlagning för restaurang, catering och mycket mer. • Gör inköpslistor med dina kulinariska kompanjoner. • Håll hygienen i toppklass – vi följer standarder med stil! Vem vi söker: Vi vill ha en kock med känsla för smaker och en rejäl dos kreativitet. Om du älskar matlagning och vill vara en del av ett härligt gäng – då är det dig vi letar efter! Vad vi bjuder på: Att jobba på Sodexo är inte bara en karriär – det är en kulinarisk resa med extra krydda! • Flexibel och livlig arbetsmiljö. • Löpande tillgång till spännande utbildningar och utvecklingsprogram. • Möjligheter att växa inom en global matrevolution. • Vi tar hälsa och säkerhet på största allvar. Om Sodexo: Sodexo är mästare på mat och erbjuder smakupplevelser över hela världen. Vi jobbar för att förbättra livskvaliteten för alla – en rätt i taget! Redo att krydda till tillvaron? Ansök idag och bli en del av Sodexo-familjen! För frågor om tjänsten, kontakta Köksmästare Ashkan Farhadi på [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan senast den 15 juni 2024, men vi granskar ansökningar löpande och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum. Sodexokoncernen Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

13 maj 2024
Sista ansökan:
15 juni 2024
Kock till anstalten och häktet Nyköping - semestervikariat

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. ARBETSUPPGIFTER Som kock lagar du mat till i första hand de intagna på häktet och anstalten men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Du arbetar i grupp, men ska ha kunskaper som gör att du kan arbeta självgående och kunna ta eget ansvar för tilldelad arbetsuppgift. Du behöver vara säker i din roll som kock KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter. För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har: • Erfarenhet av att arbeta i storkök • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska Det är meriterande om du har: • Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant • Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller • Relevanta språkkunskaper ÖVRIGT Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. För att arbeta hos oss behöver du genomgå en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. För denna befattning kommer en säkerhetsprövningsintervju att genomföras innan beslut om anställning fattas. Vid säkerhetsprövningen utreds du som person, din bakgrund och dina relationer ur ett säkerhetsperspektiv. I samband med din anställningsintervju får du mer information om säkerhetsprövning. Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

13 maj 2024
Sista ansökan:
27 maj 2024
Kock till Skyttorp skola

Måltidsservice, Skyttorp skola Är du utbildad kock och har flera års erfarenhet av arbete inom yrket? Är du en nytänkande person som vill arbeta i en verksamhet där du har goda möjligheter att växa i din yrkesroll? Då är du välkommen till oss på Måltidsservice! Måltidsservice är en verksamhet inom kommunledningskontoret som bedriver restauranger på förskolor, skolor, gymnasier, seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgsverksamhet. Måltidsservice erbjuder karriärmöjligheter för dig som brinner för matlagning och service. Med oss har du goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll. Förutom att måltider skall vara goda, säkra och tilltalande så satsar vi att ligga i framkant vad det gäller ekologiskt, cero waste och vi testar nya klimatsmarta produkter samt nya tillagningsmetoder dagligen. På Skyttorpskolans restaurang serverar vi cirka 90-100 portioner varje dag. Vi lagar även måltider till en förskola som finns i skolans lokaler. Här kan du läsa mer om Skyttorp skola (https://skyttorpskola.uppsala.se/) och här kan du läsa mer om Måltidsservice (https://maltidsservice.uppsala.se/). Nu söker vi dig som är driftig, kvalitetsinriktad och nytänkande till vårt produktionskök på Skyttorpskolans restaurang. Ditt uppdrag I dina uppgifter ingår att planera, förbereda och tillaga måltider enligt Måltidsservice meny samt att planera och göra inköp av livsmedel. Att baka bröd varje dag och kunna presentera maten på ett tilltalande sätt när den ska serveras till gästerna är en självklarhet. I det här uppdraget arbetar du heltid måndag till fredag. Din bakgrund Vi söker dig som har kockutbildning och flera års dokumenterad erfarenhet av arbete som kock. Denna tjänst kräver goda kunskaper i specialkosthantering och vi ser gärna att du har specialkostutbildning och flera års dokumenterad erfarenhet av arbete med specialkostmatlagning. Du ska kunna och följa rutiner för egenkontroll, hygien, kvalitet och säkerhetsprogram i enlighet med lagen om hantering av livsmedel, inom ditt område (HACCP). Arbetet kräver goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är en fördel om du har god datorvana, goda kunskaper i Microsoft 365 och B-körkort. Som person är du lugn och samlad och du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är kreativ och kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du är strukturerad och planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt med har förmågan att fokusera på rätt saker. Upplysningar Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Sandra Cuturic, områdeschef, 018-727 56 46. Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 10. Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59. I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen. Om vår organisation Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet. Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/) Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

13 maj 2024
Sista ansökan:
24 maj 2024
Lärkans musikförskola söker kock på 75%

Lärkans musikförskola är ett föräldrakooperativ beläget på Norrmalm i Stockholm. Vi har i dagsläget 47 barn fördelat på två avdelningar och 11 anställda. Förskolans ledning består av en tillsatt styrelse samt en rektor som leder förskolans dagliga verksamhet. Lärkans förskola har en musikprofil som är en naturlig del av lärandet. Stående inslag i verksamheten är exempelvis aktiviteter med vår musikpedagog, sångsamlingen Lärkandraget varje fredag och de musikpräglade terminsavslutningarna. Vi söker dig som har ett stort och brinnande intresse för mat. Måltiderna är en viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till barnens positiva värderingar om mat. Avdelningarna har ett nära samarbete med köket för att involvera barnen och öka deras kunskaper om mat och hälsa. Som kock hos oss är du med och väcker barnens intresse för smaker och råvaror, skapar matglädje och trivsel. Vi använder så långt som möjligt ekologiska och kravmärkta livsmedel. Förutom ditt viktiga uppdrag att laga god och näringsriktig mat till alla barn och pedagoger, ansvarar du för de barn som behöver specialkost, menyplanering, beställningar, budget, egenkontroll, disk och städning. Det är en viktig egenskap att du har lätt för att etablera goda relationer och kunna visa professionalitet till både barn och kollegor. Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är positiv, tydlig, trygg, lyhörd och ser möjligheter i hinder. Vi kommer att lägga stor vikt vid dessa personliga egenskaper. Krav Du har en kvalificerad utbildning för arbete inom kök på exempelvis restaurangprogrammet (gymnasienivå) alternativt likvärdig eftergymnasial utbildning. Dokumenterad mångårig arbetslivserfarenhet som kock, gärna av storkök. Extra meriterande är inom fältet förskola eller skola. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har förmåga att uttrycka dig i tal och skrift så att andra förstår. Övrigt Lärkans musikförskola är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare en ytterst trevlig och unik arbetsmiljö i ett trivsamt och kompetent arbetslag samt små barngrupper. Som anställd hos oss får du tillgång till flertalet förmåner såsom friskvårdsbidrag, lång sammanhängande ledighet mm.

13 maj 2024
Sista ansökan:
12 juni 2024
Måltidsbiträde till kombinerad tjänst, Ätradalsskolan och Parkgården

Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. I Ulricehamns kommun gör vi skillnad i människors vardag varje dag, året runt. Ulricehamns kommun arbetar målinriktat genom Vision 2040 tillsammans mot framtiden. - Var med och skapa den med oss! Kosten är en verksamhet inom sektor service i Ulricehamns kommun. Uppdraget för verksamhet kost är att servera måltider till samtliga förskole- och skolelever samt till biståndsbedömda personer i särskilda boenden, i gruppboenden eller i egen bostad. Idag finns det 35 kök som ingår i verksamhet kost. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innefattar alla i ett storköks förekommande arbetsuppgifter såsom enklare matlagning, servering, diskning, egenkontroll m.m. Arbetstiden är förlagd till veckans alla dagar där du jobbar varannan helg och vissa veckodagar på Parkgården, men din huvudplacering är på Ätradalsskolan. KVALIFIKATIONER Kunskaper inom livsmedelshygien är meriterande. Samt att du har tidigare erfarenhet av arbete inom storkök. Många medarbetare i Ulricehamns kommun kan fler än ett språk. Det är en värdefull tillgång för oss, men för att lyckas i arbetet behöver du ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt god datorvana. För att få arbeta i våra verksamheter, är ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister ett krav. Du kan beställa ett registerutdrag här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola. Det är viktigt att du har en strukturerad förmåga och en god vilja till förändring och utveckling. Du är ansvarsfull och stresstålig i förändrade situationer. Du har förmågan att arbeta självständigt likväl som du är samarbetsvillig, flexibel och serviceinriktad. ÖVRIGT Betyg/intyg och referenser ska bifogas tillsammans med ansökan. Referenser kommer att kontaktas efter första intervjun. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Urval samt intervjuer kommer att ske löpande under annonstiden. Provanställning kan komma att tillämpas. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom kostverksamheten. När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen.

13 maj 2024
Sista ansökan:
28 maj 2024
Kock Hotellkungshamn

Vi är ett väletablerat hotell beläget i den pittoreska kuststaden Kungshamn, känt för sin unika charm och vackra omgivningar. På vårt hotell strävar vi efter att erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse med förstklassig service och en förnämlig gastronomisk upplevelse. Plats: Kungshamn, Sverige Arbetsbeskrivning: Vi söker en erfaren och passionerad kock att ansluta sig till vårt team. Som kock kommer du att vara ansvarig för att förbereda och tillaga läckra rätter av hög kvalitet för våra restauranger och evenemang. Dina uppgifter kommer att inkludera menyerutveckling, råvaruhantering, matlagning under service och säkerställa att köket håller högsta hygienstandard. Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet av arbete som kock är ett krav, med företräde för erfarenhet inom hotell- eller restaurangbranschen. Utbildning inom matlagning eller gästservice är en fördel. Förmåga att arbeta effektivt i ett hektiskt köksmiljö och leverera mat av hög kvalitet under tryck. Kreativitet och förmåga att bidra till menyerutveckling och presentation av rätter. Flexibilitet och förmåga att arbeta kvällar, helger och högtider. Förmåner: Möjlighet att arbeta i en vacker kuststad med en avslappnad atmosfär. Utvecklingsmöjligheter inom hotell- och gästservicebranschen. Attraktiva anställningsförmåner och personalrabatter på hotellet. Ansökan: Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du är lämplig för denna roll till [e-postadress] senast [sista ansökningsdatum]. Vi ser fram emot att välkomna en ny medlem till vårt team som delar vår passion för matlagning och som kommer att bidra till att skapa en enastående matupplevelse för våra gäster på vårt anrika hotell i Kungshamn.

11 maj 2024
Sista ansökan:
17 juni 2024
Clarion Collection Hotel Smedjan söker ny kock till restaurangen

Är du Clarion Collection® Hotel Smedjans nya restaurangkock? Att vi bjuder alla våra gäster på kvällsmat och eftermiddagsfika är mycket uppskattat och något som nästan blivit en symbol för den varma, ombonade känslan man får på våra hotell. Nu letar vi efter dig som tycker att matupplevelsen är lika viktig för ögat som för smaklökarna. Om tjänsten: Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härligt Hygge vardag för våra gäster. Det gör du genom att laga och servera kvällsmat och eftermiddagsfika med stor omtanke och kärlek. Din arbetsdag är härligt varierande. Ditt fokus är på att god och vällagad kvällsmat men beroende på beläggning så gör man även andra sysslor som att baka, diska & sälja dryck till kvällsmaten, sköta om beställningar av mat & dryck och vara delaktig i schemaläggningen. När det är en lugn stund passar du på att piffa i matsalen och pyssla så att vårt hotell upplevs som varmt och ombonat. Passen är förlagda till både vardagar och helger. Du arbetar främst kvällspass men frukost och dagpass kan förekomma. Arbete på helger och storhelger ingår. Vid lugn beläggning driver du hela restaurangen själv och kanske t.o.m. hjälper till på andra avdelningar. När vi har många gäster leder du jobbet tillsammans med dina kollegor. Om dig: • Du har en varm och omtänksam personlighet. • Du tycker att det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag lite bättre med små medel. • Du älskar att laga mat till dina gäster. • Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv. • Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål. • Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo. • Du är flytande i både skrift och tal i både svenska as well as in English för att kunna möta alla våra gäster på ett så personligt plan som möjligt. • Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs. Vi ger dig: En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats. Tjänsten är på cirka 80% och planerad tillsättning är cirka 1 juni. Rekrytering sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske tidigare så skicka in din ansökan nu.

10 maj 2024
Sista ansökan:
24 maj 2024
Clarion Collection Hotel Tapto söker ny kock till restaurangen

Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på fika och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta kvällsmat – alla dagar i veckan. Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection® Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig! Clarion Collection® Hotel – Yours truly. Clarion Collection® Hotel är en del av Strawberry. Är du Clarion Collection® Hotel Taptos nya restaurangkock? Att vi bjuder alla våra gäster på kvällsmat och eftermiddagsfika är mycket uppskattat och något som nästan blivit en symbol för den varma, ombonade känslan man får på våra hotell. Nu letar vi efter dig som tycker att matupplevelsen är lika viktig för ögat som för smaklökarna. Om tjänsten: Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härligt Hygge vardag för våra gäster. Det gör du genom att laga och servera kvällsmat och eftermiddagsfika med stor omtanke och kärlek. Din arbetsdag är härligt varierande. Ditt fokus är på att god och vällagad kvällsmat men beroende på beläggning så gör man även andra sysslor som att baka, diska & sälja dryck till kvällsmaten, sköta om beställningar av mat & dryck och vara delaktig i schemaläggningen. När det är en lugn stund passar du på att piffa i matsalen och pyssla så att vårt hotell upplevs som varmt och ombonat. Passen är förlagda till både vardagar och helger. Du arbetar främst kvällspass men frukost och dagpass kan förekomma. Arbete på helger och storhelger ingår. Vid lugn beläggning driver du hela restaurangen själv och kanske t.o.m. hjälper till på andra avdelningar. När vi har många gäster leder du jobbet tillsammans med dina kollegor. Om dig: • Du har en varm och omtänksam personlighet. • Du tycker att det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag lite bättre med små medel. • Du älskar att laga mat till dina gäster. • Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv. • Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål. • Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo. • Du är flytande i både skrift och tal i både svenska as well as in English för att kunna möta alla våra gäster på ett så personligt plan som möjligt. • Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs. Vi ger dig: En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats. Tjänsten är cirka 80% och planerad tillsättning är cirka 1 juni. Rekrytering sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske tidigare så skicka in din ansökan nu.

10 maj 2024
Sista ansökan:
24 maj 2024
Sommarjobb i köket på Uddens kollogård

Vi söker en kock med stort intresse för matlagning som vill utvecklas vidare tillsammans med oss på kollo. Det är meriterande om du har utbildning inom matlagning men inget krav då vi främst värdesätter ditt intresse för matlagning, relevant arbetslivserfarenhet och att du trivs att arbeta i högt tempo i nära samarbete med dina kollegor. Vi tror att du är en naturlig ledare i kök och matsal, van att ta initiativ och att arbeta strukturerat samt trivs i en miljö där barn och ungdomar utgör majoriteten av våra gäster. Att jobba på kollo innebär att du under sommaren bor på din arbetsplats, på kollogården i Värmland. Du delar boende med dina kollegor under tiden du arbetar, ca 5-6 personer per rum. Jobbet kräver att du under sommaren kan tänka dig vara hemifrån i minst 6 veckor. Om företaget Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på flera kollogårdar för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktat på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "på våra kollogårdar ska du kunna känna dig trygg att vara vem du vill". Arbetsuppgifter Som kock på kollo är din främsta uppgift att leverera måltider till kollodeltagare och kolloledare vilket omfattar frukost, lunch och middag inkl. vegetarisk kost och special kost. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i storkök och vana att planera måltider men vi värdesätter framför allt ett intresse för matlagning och viljan att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Köket på kollo är hjärtat i vår verksamhet och som anställd i köket varierar dina arbetsuppgifter mellan matlagning, servering och disk. Du kommer tillsammans med ett team på 6–7 personer ansvara för att leverera frukost, lunch och middag i vår gemensamma matsal till kollodeltagare och kolloledare på våra tre kollogårdar. Därtill kommer du bland annat även ta emot leveranser, ansvara för att kollogårdarna får mellanmål och kvällsfika, samt förbereda mat inför bland annat hajk/utflykt. Arbetet sker under vägledning av en köksföreståndare. Du ska efterleva kraven på kvalité och hygien samt kunna bemöta kollodeltagare på ett pedagogiskt och inspirerande sätt då vi vill att deltagarna ska upptäcka de olika sidorna av matlagningen och eventuellt väcka förståelse och ett framtida intresse. Erfarenhet · Erfarenhet av storkök eller motsvarande · Relevant utbildning inom matlagning · Relevant utbildning inom matlagning · Erfarenhet av att arbeta med barn · Erfarenhet av kollo- eller lägerverksamhet · Erfarenhet av serviceyrke · Meriterande om du har kunskap och tidigare erfarenhet av specialkost · Meriterande om du har kunskaper om att kunna laga mat i utemiljöer Personliga egenskaper · Ansvarstagande · Strukturerad · Initiativrik · Punktlig · Social · Bra på att ha många bollar i luften · Samarbetsförmåga Du bör även kunna ge och ta feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens. Anställningsvillkor Tjänsten omfattar heltidsjobb. Du måste kunna närvara på våra utbildningsdagar på plats på kollogården i Värmland den 9 maj -12 maj, samt 8 -12 juni. Under sommaren behöver du kunna jobba, och således vara borta hemifrån i minst sex veckor under perioden 13:e juni - 18:e augusti. Sökord Sommarjobb säsongsjobb kollo kolloledare kök köket kock café cafébiträde kallskänka köksbiträde storkök säsong läger lägerledare sommar jobb

8 maj 2024
Sista ansökan:
28 maj 2024