Vi söker en Dumpling-Expert! Är du passionerad för autentisk kinesisk matlagning och har erfarenhet av att göra dumplings från grunden? Då vill vi gärna höra från dig! Om rollen Vi söker en skicklig och erfaren dumpling-expert som kan hantera hela processen – från deg och fyllning till vikning och tillagning. Krav 2–4 års dokumenterad erfarenhet av att göra dumplings från början till slut Djup kunskap om olika typer av dumplings (t.ex. jiaozi, xiaolongbao, wonton) Förmåga att arbeta effektivt under tidspress utan att tumma på kvaliteten God kommunikationsförmåga på kinesiska (mandarin) Ansvarsfull, noggrann och med ett öga för detaljer Meriterande Erfarenhet av att arbeta i restaurangmiljö Kunskap om andra kinesiska maträtter Erfarenhet av att handleda andra i matlagning
Vill du kombinera kökskunskap med fjälluft och ledarskap? Carotte Staff söker en säsongsansvarig med inrikting kök som vill vara med och bygga upp ett säsongsuppdrag i den svenska fjällvärlden – och vara på plats när det gäller som mest. Om Carotte Carotte har varit ledande inom service sedan 1982 och är idag uppdelat i tre affärsområden: Food & Event, Housekeeping och Staff. Tillsammans erbjuder vi helhetslösningar inom mat, möten och service. Carotte Staff är koncernens rekryterings- och bemanningsbolag – specialiserat på att leverera servicepersonal till företag som vill ta sin gäst- och kundupplevelse till nästa nivå. Oavsett om det handlar om kontor, hotell, restauranger eller fastigheter, står vi för kvalitet, professionalism och rätt person på rätt plats. Vi är stolta över att ha blivit finalister i både Årets bemanningsaktör och Årets raket vid Recruitment Awards 2022 – ett kvitto på vårt engagemang och vår fingertoppskänsla. För att höja ribban ytterligare har vi skapat vår egen Carotte Academy – där vi utbildar servicepersonal som gör verklig skillnad. Hos oss är det inte bara erfarenhet som räknas, utan också driv, engagemang och viljan att leverera med kvalitet i varje möte. Om uppdraget Carotte Staff har fått förtroendet att bemanna en av Sveriges mest välbesökta fjällanläggningar, som under sommar som vintersäsongen samlar både äventyrslystna turister och återkommande säsongsgäster. Anläggningen rymmer flera olika restauranger – från familjevänliga lunchställen till stämningsfulla kvällsrestauranger och à la carte-koncept – där varje kök har sin egen puls och karaktär. I det här uppdraget är vi ansvariga för bemanningen av hela kökssidan, vilket innebär att vi kommer att bygga upp och leda ett team av souschefer, kockar och kökspersonal som ska leverera service i toppklass – varje dag, i varje servering. Du kommer in i ett tidigt skede, vilket gör att du får en nyckelroll i att bygga upp teamet från grunden. Du ansvarar för att rekrytera, sätta strukturer och skapa en stark lagkänsla redan från start. Det är du som formar hur teamet ska arbeta – och med din erfarenhet och känsla för kök och människor sätter du en tydlig prägel på gruppens kultur och samspel. Det här är ett attraktivt och utvecklande uppdrag där du får kombinera din köksförståelse med ledarskap, rekrytering och kundkontakt – i en miljö som många drömmer om att få jobba i. Din roll blir att: - Rekrytera det bästa teamet inför säsongsstarten - Vara på plats i fjällen för att säkerställa att allt fungerar från första dagen - Koordinera scheman, personalplanering och bemanningsbehov för flera olika köksmiljöer - Ha tät kontakt med kunden för att stämma av läge, behov och upplevelse - Finnas nära teamet, fånga upp behov, skapa trygghet och bidra till en positiv laganda - Hoppa in och stötta operativt i köket om läget kräver – du vet hur det funkar och rycker in med självklarhet Tjänsten innebär att du är stationerad på plats under större delen av säsongen, men självklart finns det möjlighet att åka hem emellanåt när verksamheten tillåter. Om dig Vi söker dig som har hjärtat i köket men trivs lika bra i rollen som ledare och koordinator. Du förstår både vikten av en stark driftsstart och hur man skapar trygghet och laganda – både för kund och kollegor. Vi tror att du har: -Erfarenhet från kök, gärna som kock eller kökschef -Bakgrund inom rekrytering, bemanning eller personalledning -God struktur, flexibilitet och lösningsförmåga -Förmåga att skapa förtroende hos både kund och kollegor -Systemvana och god kommunikativ förmåga -Svenska i tal och skrift – engelska är ett plus -Tidigare erfarenhet från fjällsäsong eller liknande uppdrag är meriterande. Vad vi erbjuder Hos oss på Carotte Staff får du ta ett helhetsgrepp om ett uppdrag där din närvaro gör skillnad – varje dag. Du blir en del av ett bolag där kvalitet, stolthet och människor i fokus är våra ledord. Vi lovar ett jobb som är både utvecklande, varierande och fyllt av gemenskap. Boende på plats kan erbjudas. Praktisk information: Antsällningsform: Projektanställning 1 år med möjlighet till förlängning Lön: Månadslön Start: Omgående Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag – urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss! Välkommen till Carotte – vi längtar efter att få jobba med dig i sommar och vinter!
Är du köksmästare och letar efter en ny utmaning? Gillar du matlagning, högt tryck och bra puls. Samtidigt som du är närvarande, kan leda andra människor framåt. Det på ett tydligt och inspirerande sätt. Du besitter en kunskap matlagningsmässigt på hög gastronomisk nivå. Du kommer att vara en viktig del hos en av våra samarbetspartner när det kommer till att utveckla verksamheten framåt, samtidigt som du skapar stamgäster på vägen. Är det du? Då ska du läsa vidare ROLLEN Som kökschef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team God råvarukännedom Inspirationskälla Kreativ Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor DET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Gedigen kunskap - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson 0708-402940 [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa
Smedens Mathall är en myllrande, urban mötesplats som med sin pulserande energi och eklektiska atmosfär är en plats man gärna återvänder till. Hit kommer matälskare för att njuta av rykande färsk street food med inspiration från hela världen. Opretentiöst, vällagat och gott till en rimlig peng. Alltid på lokala råvaror och med höga krav på hållbarhet. I mathallen finns fyra olika restauranger, miljöer samt koncept vilket gör varje besök på Smedens till mer än bara en lunch. Smedens restauranger: I Fugazi serverar vi Italiensk-amerikansk comfort food du gärna delar med familj och vänner. HON BAO| HAN BAO erbjuder mat inspirerad från resor i Asien. Allt från koreanska bao buns, japanska ramen och vietnamesisk grönsaks- och nudelwok. Way cup är ett café med matiga mackor, sallader, soppor och smarriga frukostalternativ i en schysst miljö eller som grab’n go när du har brådis. Wurst case of scenario Stödkorv eller hel måltid? Oavsett hittar du det här. Allt från Kvalitetskorv med nybakat bröd och spännande toppings till en riktigt grym burgare. Kort om tjänsten Vi söker en glad personlighet med ett stänk entreprenörskap och som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. I dialog med våra gäster vill vi att du kan engagera och vara kreativ i frågor som matsvinn och växtbaserade alternativ. Till din hjälp har du en egen grupp av garanterat trevliga kockar, kallskänkor och köksbiträden En vanlig dag kan du exempelvis pyssla med: Planering av menyer och bokningar Inköp av livsmedel Inventering Ansvara för egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien Introduktion av personal i köket Gästkontakt Kassarapporter Tillsammans med enhetschef ansvarar du för att vi följer bolagets rutiner, policys samt lagkrav. Vad säger kollegorna om Nordrest ”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ” Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag. Möjlighet att delta i motionslopp. Stor kick-off för alla varje år. Möjlighet till kompetensutveckling. Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ. Vem är då denna multibegåvade individ vi letar efter? Vi tror att du är en matkreatör med fem till tio års erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare i restaurangkök. Som person är du driven med ett starkt kundfokus och positiv attityd och har en närmast magisk förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar. Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe: Minst tre års arbetslivserfarenhet som köksmästare. Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter Kunskap i Office-paketet Goda kunskaper i svenska och engelska Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001 Om Nordrest Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Känner du dig redan som en i gänget? Vi ser fram mot din ansökan! Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning Omfattning: Heltid Arbetstider: Måndag- Fredag. Kvällar och helger är vanligt förekommande. Ansökan: Skicka din ansökan så snart som möjligt men senast 30/5. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Lön: Enligt överenskommelse Kollektivavtal: Unionen
Vill du vara med på en resa framåt i tiden? Då ska du läsa vidare. The Bishops Arms är i tillväxtfas. I pågående stund håller vi på med en upprustning och uppfräschning av köket, som renoveras. Som köksmästare på The Bishops Arms i Mora blir du en nyckelperson i att skapa en minnesvärd matupplevelse för våra gäster. Tillsammans med vårt passionerade team kommer du att ha friheten att utforska och experimentera med olika smaker och kreativa rätter för att hålla vår meny spännande och lockande. Vi värdesätter närproducerade råvaror och strävar efter att erbjuda det bästa av det lokala köket. Genom att samarbeta med lokala producenter och leverantörer bygger vi långsiktiga relationer och säkerställer att varje ingrediens på tallriken är av högsta kvalitet. Din roll sträcker sig bortom matlagning. Du blir en del av ett tight team där samarbete och kreativitet är nyckeln till vår framgång. Vi uppmuntrar till idéer och innovation för att ständigt förnya och förbättra vår meny. Självklart med våra klassiker med Fish and Chips och Högrevsburgare. DET HÄR ÄR DU Vi är övertygade om att den bästa maten skapas av passionerade människor. Du gillar med andra ord att laga mat, gillar att skapa nya relationer med lokala producenter och leverantörer. Du har genuint intresse för mat & matlagning med svenska, närproducerade och hållbara råvaror. Du vill arbeta i en kreativ miljö där du kan påverka stora delar av menyn Du gillar att utveckla och utvecklas Är en teamplayer DET HÄR FÅR DU Vi erbjuder vi en stimulerande arbetsmiljö där varje individ kan blomstra och utvecklas. Du har en områdesansvarig som bollplank för din egna personliga utveckling till att skapa förståelse för köket, köksekonomi och menyplanering. Förutom det ett gäng glada köksmästare runt om i Sverige som träffas regelbundet och delar kunskaper och erfarenheter. Det med strävan att hjälpa dig att nå din fulla potential såväl inom gastronomin, som ledare och chef. Tjänsten 100% (6 månaders provanställning tillämpas) Tillsättning Så snart som möjlighet Kollektivavtal finns på arbetsplatsen via HRF Individuell lönesättning som baseras på kunskap och erfarenhet. Övriga förmåner - Friskvårdsbidrag - Skobidrag - Övergångsperiod med boende finns vid behov I köket kommunicerar vi på svenska och engelska. Märk ansökan "Souschef/Köksmästare Bishops Arms" HAR DU FRÅGOR KRING JOBBET OCH PROCESSEN? Magnus Olsson [email protected] OM OSS På The Bishops Arms i Mora välkomnar vi våra gäster till en unik upplevelse där modern elegans möter traditionell gästfrihet. Vår engelska gastropub är en av 39 stycken runt om i Sverige och en del av det anrika Hotell Bishops Arms-konceptet och representerar en lång tradition av kvalitet och service. Vårt hotell är mer än bara en plats att bo på under din vistelse i staden – det är en destination i sig själv. Med 41 ombonade rum erbjuder vi våra gäster en fristad där de kan koppla av och njuta av allt som Mora har att erbjuda. Varje rum är utformat med omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa en trevlig vistelse, vare sig det är för affärsändamål eller ren avkoppling.
Vi söker efter kockar och köksmästare till våra uppdrag i Skåne. Kom förbi och presentera dig! Datum: Tisdag 22/4 Tid: 14:00-16:00 Adress: Norra Vallgatan 82 Vi ses! Varför ska du jobba på RestaurangAssistans? Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser? Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen! Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar! Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning. Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden! Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien. Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
OM EATERY: Eatery Sverige AB driver konceptrestauranger för mat och möten med en lokal prägel. Här finns idag 16 restauranger och konferensställen från Åre i Norr till Malmö i söder (egenägda och Franchise). Under 2023 öppnade även Eatery Garden på Arlanda som är en variant av konceptet. Här finns även företagsrestauranger, t.ex. Social Kitchen som drivs i samarbete med Schibstedt. Totalt har Eatery enheterna mellan 5000 och 6000 gäster per dag. Restaurang, möten och fest! Eatery vill erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen, från morgon till kväll. Frukost på väg till jobbet, en prisvärd och vällagad lunch, en konferens i härlig miljö med modern teknik, catering till företaget eller en after work för att fira veckans prestationer. En konferens i historiska Lumafabriken, samla kollegorna för möte och därefter gemensam middag på Gärdet eller vad sägs om en födelsedagsmiddag i Sundbyberg eller Kungsholmen? Eatery är en del av Teser Group där Eatery, Incontro, Magnus Johanssons Bageri & Konditori, Memorio och godsmak.se ingår. Mer om Eatery kan du läsa här: https://eatery.se/ och om Teser Group här: https://www.tesergroup.com/ OM TJÄNSTEN: Till en av Eaterys enheter söker vi nu en driven och kreativ köksmästare som vill driva restaurangen framåt. Här serveras både frukost och luncher men i lokalerna i huset finns även flera konferensrum och möjlighet att boka lokalerna för privata fester och middagar. Här erbjuds en härlig miljö för allt ifrån frukost till middagsbjudningar! Som köksmästare för denna enhet ansvarar du för den dagliga driften och utvecklingen i köket. Du hanterar inköp och leverantörskontakter men är också aktiv i det operativa, dagliga arbetet. Du schemalägger och arbetsleder dina medarbetare i köket och säkerställer engagemang och motivation i teamet. Inom koncernen finns en central meny framtagen men du som köksmästare har möjlighet att sätta din egen prägel på det som serveras. Här arbetar man utifrån trender, säsong och gästernas preferenser med allt från husmanskost till influenser från resten av världen. OM DIG SOM SÖKER: Du har några års erfarenhet av liknande roller och du är en social och framåt person som tycker att mötet med dina gästerna är det roligaste som finns. Du har ett eget kommersiellt driv och låter dig inspireras av trender inom matlagning. Vi tror att du har dessa egenskaper och kunskaper: Du har erfarenhet av traditionell husmanskost samt högkvalitativ matlagning för konferenser och festvåning Du har god kunskap av internationell matlagningskunskap och erfarenhet av att arbeta med rätter från olika delar av världen vilket ger en bred och kreativ kulinarisk repertoar. Du är social och gillar att möta gästerna och har förmågan att skapa en bra atmosfär och kundupplevelse Du är kreativ och lösningsorienterad i köket med förmågan att hitta innovativa lösningar under pressade situationer Du har god ekonomisk kunskap och är bra på att hålla koll på matkostnader, portionsstorlekar och maximera resurser utan att kompromissa på kvaliteten Du har starka ledarskapsförmågor och kan leda ett team och kan skapa en positiv arbetsmiljö och säkerställa att arbetet genomförs effektivt Du har hög kunskap inom matsäkerhet och egenkontroll vilket är avgörande för att säkerställa att alla livsmedel hanteras korrekt och att alla regler följs Du har goda kunskaper i svenska och engelska för att lätt kunna kommunicera med både personal samt gäster Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är främst dagtid måndag till fredag men kvälls- och helgarbete förekommer vid beställningar och events. Låter detta som du? Välkommen att söka direkt via annonsen! För mer information om denna tjänst och eventuella frågor kontakta [email protected]
OM EATERY: Eatery Sverige AB driver konceptrestauranger för mat och möten med en lokal prägel. Här finns idag 16 restauranger och konferensställen från Åre i Norr till Malmö i söder (egenägda och Franchise). Under 2023 öppnade även Eatery Garden på Arlanda som är en variant av konceptet. Här finns även företagsrestauranger, t.ex. Social Kitchen som drivs i samarbete med Schibstedt. Totalt har Eatery enheterna mellan 5000 och 6000 gäster per dag. Restaurang, möten och fest! Eatery vill erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen, från morgon till kväll. Frukost på väg till jobbet, en prisvärd och vällagad lunch, en konferens i härlig miljö med modern teknik, catering till företaget eller en after work för att fira veckans prestationer. En konferens i historiska Lumafabriken, samla kollegorna för möte och därefter gemensam middag på Gärdet eller vad sägs om en födelsedagsmiddag i Sundbyberg eller Kungsholmen? Eatery är en del av Teser Group där Eatery, Incontro, Magnus Johanssons Bageri & Konditori, Memorio och godsmak.se ingår. Mer om Eatery kan du läsa här: https://eatery.se/ och om Teser Group här: https://www.tesergroup.com/ OM TJÄNSTEN: Till Lumafabriken i Hammarby Sjöstad söker vi nu en driven och kreativ köksmästare som vill driva restaurangen framåt. I historiska Lumafabriken finns lokaler för konferens och fest för sällskap från 20 till 330 personer. Här finns bland annat den unika glaskuben Volt, en lokal på 13:e våningen med fönster från golv till tak i alla fyra väderstrecken och en spektakulär utsikt över stora delar av Stockholm. Byggnaden, som är K-märkt räknas som en av Sveriges främsta funktionalistiska industribyggnader. Förutom fina lokaler för konferens och fest, erbjuds en härlig miljö för frukost, lunch och fika. Som köksmästare för denna enhet ansvarar du för den dagliga driften och utvecklingen i köket. Du hanterar inköp och leverantörskontakter men är också aktiv i det operativa, dagliga arbetet. Du schemalägger och arbetsleder dina medarbetare i köket och säkerställer engagemang och motivation i teamet. Inom koncernen finns en central meny framtagen men du som köksmästare har möjlighet att sätta din egen prägel på det som serveras. Här arbetar man utifrån trender, säsong och gästernas preferenser med allt från husmanskost till influenser från resten av världen. OM DIG SOM SÖKER: Du har några års erfarenhet av liknande roller och du är en social och framåt person som tycker att mötet med dina gästerna är det roligaste som finns. Du har ett eget kommersiellt driv och låter dig inspireras av trender inom matlagning. Vi tror att du har dessa egenskaper och kunskaper: Du har erfarenhet av traditionell husmanskost samt högkvalitativ matlagning för konferenser och festvåning Du har god kunskap av internationell matlagningskunskap och erfarenhet av att arbeta med rätter från olika delar av världen vilket ger en bred och kreativ kulinarisk repertoar. Du är social och gillar att möta gästerna och har förmågan att skapa en bra atmosfär och kundupplevelse Du är kreativ och lösningsorienterad i köket med förmågan att hitta innovativa lösningar under pressade situationer Du har god ekonomisk kunskap och är bra på att hålla koll på matkostnader, portionsstorlekar och maximera resurser utan att kompromissa på kvaliteten Du har starka ledarskapsförmågor och kan leda ett team och kan skapa en positiv arbetsmiljö och säkerställa att arbetet genomförs effektivt Du har hög kunskap inom matsäkerhet och egenkontroll vilket är avgörande för att säkerställa att alla livsmedel hanteras korrekt och att alla regler följs Du har goda kunskaper i svenska och engelska för att lätt kunna kommunicera med både personal samt gäster Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är främst dagtid måndag till fredag men kvälls- och helgarbete förekommer vid beställningar och events. Låter detta som du? Välkommen att söka direkt via annonsen! För mer information om denna tjänst och eventuella frågor kontakta [email protected]
Är du köksmästare och letar efter en ny utmaning? Gillar du matlagning, högt tryck och bra puls. Samtidigt som du är närvarande, kan leda andra människor framåt. Det på ett tydligt och inspirerande sätt. Du besitter en kunskap matlagningsmässigt på hög gastronomisk nivå. Du kommer att vara en viktig del hos en av våra samarbetspartner när det kommer till att utveckla verksamheten framåt, samtidigt som du skapar stamgäster på vägen. Är det du? Då ska du läsa vidare ROLLEN Som kökschef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team God råvarukännedom Inspirationskälla Kreativ Konceptuella färdigheter Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor DET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb - Trygghet i din anställning - Friskvårdsbidrag - Ett hållbart schema - Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster - Pension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Gedigen kunskap - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson 0708-402940 [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit. Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa
Boqueria Åre öppnade vintersäsongen 2019 och ligger ett stenkast från Åre Torg. Matsalen och baren integrerad i vårt öppna kök vilket skapar en levande atmosfär. En unik typ av bar i Sverige där inspirationen är hämtad från tapasbarer i London och Madrid. Vi har också ett Chambre Separée och vinrum där vi kan ta emot sällskap upp till 20 personer. Nu söker vi en erfaren köksmästare till Boqueria Åre Arbetet: Du kommer att arbeta i vårt hektiska kök. Där kommer du att vara en del av vårt fantastiska team på härliga medarbetare som tillsammans jobbar mot samma mål, att ge våra gäster en fantastik service. Boqueria arbetar med öppet kök mot matsalen så köket och matsalen jobbar tätt tillsammans. Vem söker vi: Vi söker dig som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt meriterande ifall du tidigare erfarenhet som Köksmästare. Du är kreativ och har självklart ett stort intresse för matlagning och råvaror. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag. Erfarenheter du tar med och delar med oss: Vi ser gärna att du har en relevant utbildning samt minst 5 års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du talar flytande engelska eller ett skandinaviskt språk. Erfarenhet av budgetering och annat arbete i ledande befattning är meriterande. Vi erbjuder: Vi kan erbjuda en 100% heltidsanställning som startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger. Bifoga ett fullständigt CV med bild och övriga uppgifter. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Välj ett jobb för att visa detaljer