Larminstallatör/Larmtekniker

Sök bland 70 lediga jobb som Larminstallatör/Larmtekniker och börja ditt nya yrkesliv idag!

PERFEKT EXTRAJOBB

Är du praktiskt lagd och tycker om att jobba med både teknik och människor? Då har du nu möjligheten att söka kanske världens bästa extrajobb! Du gör kundbesök och installerar nya larm, skruvar upp trådlös utrustning och programmerar komponenterna. Du är bra på bemöta kunder och ge dem bra service när du pedagogiskt förklarar hur systemet fungerar för kunden.   DIN ARBETSPLATS På Svenska Alarm blir du en del av ett engagerat installatörsteam. Din arbetsplats blir hos kunden där du utför dina arbetet. Du utgår hemifrån och tar egen bil till kunden. Stöttning och hjälp finns alltid nära till hands från kollegor.   ARBETSTID OCH VILLKOR Du gör inhopp på dagar kvällar eller helger. Under en vanlig arbetsvecka kan vi erbjuda dig ungefär 10 timmar, men i perioder då vi har extra mycket att göra är det viktigt för oss att du är beredd att jobba mer. Därför krävs det att du är flexibel. Jobbet passar perfekt för dig som pluggar eller vill komplettera din nuvarande anställning med något mer.   VEM ÄR DU? Du gillar att arbeta självständigt, träffa människor och lösa tekniska utmaningar. Du är praktiskt lagd och kan hantera en skruvdragare. Som person gillar du flexibilitet och har inget emot att jobba oregelbundna tider, såväl dag, kväll och helg. Du har lätt för att lära dig nya saker och gläds åt att hjälpa andra.     KOMPETENSKRAV * Socialt kompetent. Du har lätt för att prata med nya människor. * Tekniskt intresserad. * Erfarenhet av att använda verktyg såsom skruvdragare. * Van vid att använda smart telefon, appar och dator. * Du talar och skriver flytande svenska   ANDRA KRAV * B-körkort * Tillgång till egen bil * Prickfri i Polismyndighetens belastningsregister.   ÖVRIGT Tidigare erfarenhet av larminstallationer behövs inte. Du kommer att få en utbildning som ger dig rätt förutsättningar att lyckas i rollen som larminstallatör. OM SVENSKA ALARM Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer snabbt. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vår ambition är att vara ett ledande företag på smarta larm för både privatpersoner och företag. www.SvenskaAlarm.se/jobb Krav: Körkort: * B (Personbil) Tillgång till: * Personbil

12 april 2024
Sista ansökan:
6 maj 2024
Brandlarms/ Gassläckssystemtekniker

Vill du vara med och göra skillnad? Sök då tjänsten som Brandlarms/ Gassläckssystemtekniker hos Presto i Stockholm!   Om företaget Presto AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. De utbildar människor, installerar system, analyserar risker och utvecklar nya sätt och lösningar som skapar trygghet och värden i vardagen. Varje år besöker vi 60 000 kunder, utbildar 40 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så de skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor. Som medarbetare på Presto är du med och gör skillnad. Tillsammans med kunderna räddar ni liv. De som jobbar på Presto har olika bakgrund och erfarenhet, men gemensamt för alla är en drivkraft att växa och att arbeta tillsammans som ett lag. Presto letar efter dig som har rätt inställning och en ambition att utvecklas!   Om rollen Som Brandlarms/gassläcksystemtekniker kommer du att få ett omväxlande och stimulerande arbete, du styr dina egna dagar utifrån de uppdrag du har att utföra. Uppdragen omfattar bla service av samt justeringar & kompletteringar av brandlarm och gassläcksanläggningar. Din arbetsplats är främst ute på fältet och du möter våra kunder dagligen. Resor i tjänsten förekommer.   Du kommer bland annat att: Bygga starka kundrelationer genom professionell service och välriktad kunddialog Leverera och installera brandutrustning enligt gällande regelverk Boka in och genomföra service av befintligt brandskydd med fokus på brandlarm och /eller gassläcksystem Utföra uppdragen på rätt tid, till rätt pris och med kvalitet i världsklass! Efter avslutat uppdrag ge kunder feedback på deras brandskydd, saknas något, behöver något förbättras? Arbeta dagligen med att rapportera & dokumentera i vår digitala plattform Mobigo Arbeta mot individuella mål men även sträva efter att regionens budget och resultat uppnås Säkerställa att god ordning råder på arbetsstället samt ansvara för skötsel av verktyg och utrustning   Vi söker dig som Har jobbat med brandlarm och/eller gassläcksystem eller har relevant utbildning Har utbildning inom el/tele eller styr/regler, alternativt har fått motsvarande erfarenhet genom yrkesverksamma år Trivs med kundkontakt och känner dig trygg i dialogen med kund Har B-körkort Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska Ha god datorvana och kan hantera officepaketet   Eftersom Presto verkar i säkerhetsbranschen kommer de genomföra en säkerhetsprövning på slutkandidaten vilket innebär att belastningsregister, kreditprövning och drogtest ska vara utan anmärkning för att erbjudas anställning hos Presto. I denna rekrytering samarbetar Presto AB med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan!

12 april 2024
Sista ansökan:
30 april 2024
Säkerhetstekniker

Nordic LEVEL Group är en av marknadens mest expansiva och moderna säkerhetsaktörer med balans mellan människa och teknik för att möjliggöra kundernas bästa och marknadens behov av utveckling och digitalisering. Koncernen grundades 1989, har ca 400 anställda och finns representerade i Norden. Nordic Level Group erbjuder heltäckande säkerhetslösningar för människor och tillgångar genom tre samverkande, kompletterande och framförallt balanserade divisioner Advisory | Technology | Operations. Koncernen har en unik sammansättning av kompetenser och expertis som täcker hela säkerhetssegmentet. LEVEL är certifierade enligt Great Place to Work®. Till vårt kontor i Sundbyberg söker LEVEL Technology nu ytterligare en kompetent medarbetare. Som Säkerhetstekniker hos Nordic LEVEL arbetar du med integrerade säkerhetssystem inom inbrottslarm, passage och CCTV. Vi använder avancerad spetsteknologi med skräddarsydda lösningar till våra kunder där säkerhet och kvalitet alltid står i fokus. Dina främsta arbetsuppgifter blir att installera dessa hos våra kunder. Du kommer att ingå i ett team som har stor kompetens inom säkerhet. Vid anställning hos oss kompletterar vi dina förkunskaper med rätt utbildning så att du kan säkerställa effektiva lösningar till våra kunder. Vi söker dig som redan visat framfötterna som en effektiv larmtekniker. Är du en fullt självgående senior så är det extra meriterande. Har du endast något eller några års erfarenhet så är det också intressant, då får du börja på den nivå du är och lära dig det du inte kan idag. Oavsett bakgrund så behöver du vara en noggrann och effektiv person som är van att skapa värdefulla resultat för både kunder och arbetsgivare. Vi förutsätter att du har körkort samt behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så går det bra att kontakta Carina Runow på 08-58610110. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.

11 april 2024
Sista ansökan:
9 maj 2024
Säkerhetstekniker/elektriker till Biab Lås & Larm

BIAB Lås & Larm är ett företag som erbjuder säkerhetsinstallationer för både företags- och offentlig miljö. Vi installerar olika typer avsäkerhetslösningar, till exempel larm, brandlarm, kameraövervakning, inbrottslarm, elektroniska lås och porttelefoner. Företaget erbjuder service och underhåll av dessa installationer, samt hjälp med att designa och planera säkerhetslösningar för olika typer av byggnader. Vi kan ger rådgivning och support till kunder om olika säkerhetsfrågor och hjälpa dem att hitta lösningar som passar deras specifika behov. Vi sökererfarnaSäkerhetstekniker! Som Säkerhetstekniker på BIAB Larm: Din huvudsakliga arbetsuppgift är att utföra om- och tillbyggnationer av kunders larm-, passage-, brand- och CCTV-anläggningar samt nyinstallationer av dessa anläggningar. Du kommer även att utföra felavhjälpande underhåll, reparationer och mindre installationer, samt sköta tekniska installationer. Du kommer att ansvara för att myndighetskrav inom de olika segmenten uppfylls. Du kommer att arbeta med säkerhetssystem från ledande leverantörer såsom Vanderbilt, ASSA ARX,UTC fire and security, Safetyline, Tidomat och RCO. Arbetet på BIABLARM är varierande och har en stor bredd, och det finns flera möjligheter att utvecklas inom professionen. Krav: El- eller teleteknisk utbildning och/eller flerårig erfarenhet av säkerhetsinstallation och service med inriktning mot inbrottslarm, passersystem, CCTV och brandlarm. Körkort B är krav Svenska i tal & skrift är krav. Du som person: BIAB Lås & Larm ställer höga krav på vår personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi ser därför att du som person är social, serviceinriktad och prestigelös. Du har ett stort tekniskt intresse och är en naturlig problemlösare. För dig som vill utvecklas i yrket finns stora möjligheter inom företaget. Meriterande om du: Erfarenhet inom lås Övrigt:Start: Efter överenskommelseArbetstider: 7 - 16Placering: Vi har kontor Tullinge, och genomför jobb i hela StockholmsområdetAnställningsform: Heltid tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning Rekryteringengörs i samarbete med Tillväxt Botkyrka.Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

11 april 2024
Sista ansökan:
28 september 2024
Larminstallatör

Ansvarsområde Säkerhetsinstallatör/Säkerhetstekniker I dina arbetsuppgifter ingår installation av säkerhetsanläggningar såsom inbrottslarm, CCTV, passersystem och brandlarm. Du kommer arbeta självständigt men kommer vara en viktig del av ett team bestående av andra säkerhetsinstallatörer/säkerhetstekniker. Som säkerhetsinstallatörer /säkerhetstekniker kommer du bland annat: • Montage av utrustning såsom kortläsare, kameror, detektorer m.m • Inkoppling av enheter • Utföra kabelinstallationer • Driftsättning av system • Genomföra kundutbildningar • B-körkort • Flytande svenska i tal och skrift, goda engelskkunskaper är ett plus Meriterande • Erfarenhet som elektriker • Erfarenhet av data, fiber och nätverk • Erfarenhet av ljudsystem • Utbildning inom säkerhet från någon yrkeshögskola • Vårt geografiska område är, Stockholm, Mälardalen Vi ser gärna att du har... • Grundutbildning för larm- och säkerhetstekniker på el- och energiprogrammet i gymnasieskolan • Erfarenhet av tidigare arbete inom säkerhetsbranschen och/eller elbranschen • Erfarenhet av att installera teletekniska anläggning • God kommunikativ förmåga, du uttrycker dig väl i tal och skrift • Tekniskt intresserad • Ett professionellt bemötande av kunder • Ordning och reda Vad erbjuder Safetek • Härliga kollegor • En utvecklande miljö • Kompetensutveckling • Friskvårdsbidrag • Tjänstebil • Mobiltelefon Låter denna tjänst intressant, skicka gärna in ert CV till: [email protected] alt ta kontakt med Robban Karlsson, 070-410 63 63, [email protected]

11 april 2024
Sista ansökan:
1 juni 2024
Larmtekniker i Göteborg

Om företaget eLinked AB är expansivt Konsultbolag som arbetar inom installationsbranschen och vi har kontor i Stockholm, Göteborg Malmö. Vi verkar inom de flesta delar av el teknikbranschen där vi anställer elektriker, tekniker, projektledare ledande montörer. Utannonserade tjänster avser direktrekrytering där bäst lämpade kandidater tar anställning direkt hos kundföretaget. Kundföretaget är ett väletablerat teknikföretag som levererar Larminstallationer, Mobil Inomhustäckning, Nätverkslösningar (aktiva passiva) samt Teletekniska system till kommersiella byggnader och säkerhetsklassade projekt. Tjänsten är förlagd i Göteborg. Arbetsbeskrivning I rollen som Larmtekniker arbetar du med installation av säkerhetssystem i form av larmanordningar. Projekten är olika långa, men brukar vara i allt mellan ett par dagar till ett par veckor. I arbetet ingår dragning av kablage samt montage av utrustning och inkoppling av av kablage. Du kommer att arbeta med ritningar, inkopplings montageanvisningar på både svenska och engelska. Du utgår hemifrån med servicebil och utför dina arbetsordrar självständigt, på större projekt kommer du arbeta tillsammans med kollegor. Det är därför viktigt att du gillar att arbeta lösa problem ensam likväl som du fungerar bra i en grupp med andra. Tjänsten erbjuder Här erbjuds du ett varierat arbete där ingen vecka är den andra lik. Kollektivavtal Installationsavtalet Tjänsteman. Utöver det erbjuder tjänsten: - God lön utefter bakgrund/erfarenhet - Goda utvecklingsmöjligheter inom säkerhetsbranschen - Servicebil - Arbetstelefon - En familjär arbetsplats som har god stämning och högt i tak. Din profil För att trivas i denna roll ser vi att du har teknisk bakgrund där du tidigare arbetat med larminstallationer eller har god kännedom inom svagström. Krav för att söka jobbet: - 2 års erfarenhet av installation av larmanläggningar eller mycket god bakgrund inom svagströmsinstallationer såsom port/passagesystem. - Goda kunskaper inom el-ritningar samt montageanvisningar - God svenska i tal och skrift  -Körkort B - Svenskt medborgarskap samt ett rent belastningsregister då flertalet av jobben utförs enligt SUA klassning. Meriter: Tidigare erfarenhet av larminstallationer eLinked rekryterar till dessa tjänster löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sänd in din ansökan redan idag! Har du några frågor kring tjänsten tveka inte att höra av dig till oss.

11 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Säkerhetstekniker

Dina arbetsuppgifter i huvudsak För att passa in i tjänsten bör Du ha erfarenhet av säkerhetssystem såsom inbrottslarm, passagesystem, CCTV-system. Alternativt kan tidigare erfarenhet av arbete som elektriker eller likvärdig tjänst inom elteknik fungera. Då vi arbetar inom hela Skåne och södra Kronoberg kan vi vara ganska flexibla gällande bostadsort. Dina arbetsuppgifter kommer vara installation, programmering, driftsättning och felsökning inom säkerhetsanläggningar. Meriterade är: · Arbete inom SSF-godkända anläggningar · Tidigare arbete på anläggarfirma inbrottslarm eller CCTV. · Godkänd utbildning inom mobila arbetsplatsformar · Kunskap inom el- och nätverksarbete För tjänsten gäller även följande krav: · B-körkort fordras. · Goda datorkunskaper · Kan hantera smartphone /surfplatta. · Tekniskt intresse · Vandelsprövning och provanställning tillämpas. · Fast lön enligt överenskommelse. · Tjänsten är på 100%. · Håller ordning och reda omkring sig. Vi erbjuder fortlöpande utbildningar både internt och externt för att möta kundernas behov. Vi kommer behandla ansökningarna löpande, och kommer därmed kalla till intervjuer efterhand. Om SKYDDAT På SKYDDAT är vi för närvarande 30 medarbetare med kontor i Hässleholm, Malmö och Växjö och arbetar uteslutande mot företag. Vi är certifierad anläggarfirma inom både brand- och inbrottslarm. Vi har en tydlig målsättning att vara en helhetsleverantör inom områdena Brandskydd och Säkerhet. Inte bara leverera en produkt eller tjänst utan SKYDDAT ska vara en unik leverantör med målet att vara kundens mäklare i både interna och externa frågor. SKYDDAT har ett viktigt uppdrag som är att hjälpa kunden uppfylla och följa för verksamheten ställda krav och inte minst förklara varför. Det ska kännas tryggt att ha SKYDDAT som leverantör och då inte bara vid själva servicebesöket. På SKYDDAT är leveranserna avgörande. För att vi ska kunna leverera en tjänst eller en produkt till kund på effektivaste sätt måste våra interna leveranser fungera. Vi strävar efter effektiva interna leveranser med målet att alla skall vara engagerade och delaktiga för bästa lagarbete. Alla på SKYDDAT har en viktig roll i detta lagarbete vilket bidrar till säker leverans till kund, en bra kultur och inte minst en trevlig arbetsmiljö.

11 april 2024
Sista ansökan:
11 maj 2024
Säljande Säkerhetskonsult till Trestad

Motiveras du av att leverera det perfekta kundmötet? Skulle du dessutom beskriva dig själv som en någorlunda händig person som gillar försäljning och att tävla? Då har du rätt bakgrund för rollen som Säkerhetskonsult hos oss. Hos oss kallas våra installatörer för Säkerhetskonsulter - just för att de gör så mycket mer än att installera! Hur ser din nya roll som Säkerhetskonsult ut? Du påbörjar din arbetsdag från ditt hem. Med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till redan inbokade kunder runt om i Trestad med omnejd. Som Säkerhetskonsult: Erbjuder du våra kunder en skräddarsydd larmlösning utefter deras behov. Gör du en grundlig behovsanalys, arbetar med rådgivning och merförsäljning. Skriver du kontrakt med kunden, installerar/läser in larmet och lär kunderna hur enkla våra larm är att använda. Ger du service och uppdaterar befintliga larm. Gillar du ordning och reda; Du har ansvar för underhåll av servicebilen och har koll på lagersaldot i bilen genom inventering. Vi erbjuder frihet under ansvar där du själv har möjlighet att påverka din lön – riktigt bra betalt för den som bemästrar jobbet och är redo att tackla nya utmaningar dagligen. Du börjar med introduktion och utbildning för att du ska känna dig väl förberedd inför kommande arbetsuppgifter. Introduktionsutbildningen sträcker sig över tid, men redan de tre första veckorna får du både teoretisk utbildning samt medåkning tillsammans med någon av våra mest erfarna Säkerhetskonsulter. Vem söker vi efter? Du är en nyfiken person som gillar att tävla och att finna lösningar! Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål, du vågar utmana dig själv och du är förbättringsvillig. Du sätter kunden i fokus och månar om det perfekta kundmötet varje gång. I rollen som Säkerhetskonsult får du också möjlighet att använda din praktiska ådra. Med det sagt, det är bra om du inte har tummen mitt i handen men viktigast är att du har rätt inställning och villig att lära dig. För att vara aktuell för tjänsten behöver du uppfylla fyra grundkrav: B-körkort (manuell växellåda), prickfri i polisens belastningsregister, behärska svenska språket flytande i både tal och skrift samt vara tillgänglig för tjänsteresor, cirka en gång i månaden, i en vecka i sträck. Det gör skillnad att arbeta på Sector Alarm – både för våra kunder och din utveckling Sector Alarm är en trygg och säker arbetsplats där vi sätter en ära i att jobba nära våra medarbetare. När du arbetar för oss lovar vi att arbeta för dig. Vi kommer att skapa förutsättningar för att du ska lära dig nya saker och utveckla det som du redan är bra på. Du kommer att få utmaningar som testar dina gränser och som får dig att växa. Vi har blivit utsedda till Årets Karriärföretag för nionde (!) året i rad och därmed har du goda möjligheter till att ta vidare steg i karriären. Vi arbetar för en inkluderande arbetskultur och tar hand om samt stöttar varandra. Vi är öppna, ärliga och firar framgångar gemensamt – stora som små. Vi lyckas tillsammans. Det vi gör, det är på riktigt – vi skapar säkrare hem och tryggare liv över hela Europa. Vill du ta chansen att utvecklas och skapa tryggare liv? Skicka in din ansökan redan idag! Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan idag (om du hinner!). I din ansökan vill vi att du bifogar ditt CV, svarar på urvalsfrågorna samt skriver en motivering till varför du är intresserad av tjänsten och att arbeta hos oss. Vi tar inte emot ansökningar via mail (ursäkta om det låter tråkigt men det har med GDPR och andra praktiska saker att göra). Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse och placering i Trestad. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ottilia Porselid på 0733759407 alternativt [email protected] Vi ser fram emot att lära känna dig! Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

11 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024
Servicetekniker - Göteborg

Har du minst 1 års erfarenhet som servicetekniker och vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en duktig och självständig servicetekniker i Göteborg! Arbetsuppgifter Som servicetekniker hos vår kund får man ett varierande arbete där man utför arbetsuppgifter inom allt ifrån nyinstallation av datanät, larm, mobiltäckning, felsökning och passagesystem i fastigheter. Här ges möjligheten att arbeta med frihet under ansvar både på egen hand och i team med kollegor! Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas! Tillträde enligt gemensam överenskommelse. Vem söker vi? Vi söker dig som är servicetekniker/larmtekniker eller elektriker och har minst 1 års erfarenhet inom yrket och som är sugen på att ta nästa steg, till ett företag som lägger stor kraft på att vidareutveckla dig! Du har ett stort teknikintresse och läser ritningar flytande. Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra. Starkt meriterande om du tidigare har jobbat med larmsystem. För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare. -B Körkort För anställning ber vi om utdrag ur belastningsregistret. Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet? Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Servicetekniker - Göteborg i ditt mail. Om oss Boost är ett rekrytering & bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 14 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi. Vi ser fram emot din ansökan!

10 april 2024
Sista ansökan:
10 maj 2024
Nordic LEVEL Technology söker säkerhetstekniker till Luleå!

Vi på Nordic LEVEL Technology, söker nu en tekniker, till vårt kontor i Luleå! Vilka är vi? Vi är ett börsnoterat bolag, som är i en expansiv fas, vi har kontor i nästan hela landet, vi är ett mångfaldigt företag som värnar om våra medarbetare, ett av våra certifieringar är Great place to Work, och vi jobbar kontinuerligt med samhällsviktiga ansvar! Om uppdraget Vi växer och söker i och med det, förstärkning till vårt affärsområde i Luleå. Som säkerhetstekniker hos oss kommer du både arbeta självständigt med service, men också i större projekt tillsammans med projektledare och tekniker. I rollen ansvarar du för att installera, programmera och driftsätta kundanpassadesäkerhetslösningar. Du kommer även ha hand om kundkontakt samt teknisk service. På LEVEL Technology blir du del av ett engagerat, drivet och positivt team som varje dag hjälper företag, personer och organisationer till en tryggare tillvaro. Vårt mål är att våra kunder ska kunna leva ett så bra liv som möjligt, trots ovanliga utmaningar. Arbetsplatsen präglas av ett stort personligt engagemang, gemenskap och framåtanda. Vi jobbar aktivt och tillsammans för att vara den bästa leverantören av säkerhetstjänster för våra uppdragsgivare och den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Vi söker dig som: Har minst två års erfarenhet inom teknisk säkerhet inom samma eller liknande roll. Du har arbetat med kundanpassade lösningar och besitter kompetens inom säkerhetssystem för brandlarm, inbrottslarm, passage och CCTV. Som person är du noggrann, effektiv och gillar att jobba i ett team. Vi ser därför att du har gott sinne för service och är lösningsorienterad. Övriga förutsättningar för tjänsten är att du innehar B körkort och behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är om man har en el/teleteknisk utbildning samt erfarenheter av installationer el/teletekniska system samt datakunskaper Social kompetens Vad vi på LEVEL erbjuder dig? Marknadsmässiga löner Löneväxling Sjukvårdsförsäkring En modern bilpolicy med ett brett utbud av bilar Maximal friskvård Regelbunden kompetensutveckling Andra fina förmåner framkommer vid första intervju Start Enligt överenskommelse med placeringsort Luleå Ansökan Om du uppfyller kraven ovan och vill bli en del av Team LEVEL, är du välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande. Har du några frågor är du välkommen att kontakta [email protected] Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Mer om oss Nordic Level Technology levererar kundanpassade tekniska högsäkerhetshelhetslösningar och är en del av Nordic LEVEL Group. Nordic LEVEL Group är en helhetsleverantör av tillförlitliga trygghets- och säkerhetslösningar och tjänster. Vårt mål är att våra kunder ska kunna leva ett så bra liv som möjligt, trots ovanliga utmaningar. Vårt team av erfarna säkerhetsexperter är verksamma inom tre kärnområden: Advisory, Technology och Operations. Våra tre divisioner har en unik sammansättning av kompetenser och expertis som täcker hela säkerhetssegmentet från rådgivning till teknik och bemanning. Nordic LEVEL Group erbjuder marknadsledande helhetslösningar med fokus på kvalitet och effektivitet för att skapa trygghet och säkerhet i samhället och skydd av människor och tillgångar. Vi vet vad som fungerar och utmanar ständigt det som inte gör det i en gammaldags bransch präglad av gamla strukturer. Vårt mål är att våra kunder ska kunna leva ett så bra liv som möjligt, trots ovanliga utmaningar – det vi kallar ett levelled life

10 april 2024
Sista ansökan:
31 maj 2024