Måltidsbiträde

Sök bland 19 lediga jobb som Måltidsbiträde och börja ditt nya yrkesliv idag!

Måltidsbiträde med mattransport till Kostenheten Vikariat

Heby Kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi påverkar människors liv och tillsammans skapar vi möjligheterna. Till vårt vård- och omsorgsboendet Liljebacken i Tärnsjö söker vi dig som vill arbeta i kök men även köra mattransport. Ditt uppdrag Vi söker ett måltidsbiträde till kostenheten, för närvarande på Liljebackens kök i Tärnsjö. Kostenheten består av 17 kök.  Dina arbetsuppgifter är sedvanliga måltidsbiträdesuppgifter såsom matlagning, disk och städ samt att köra mattransport. Helgtjänstgöring ingår.  Din profil Vi söker dig som är utbildad måltidsbiträde eller ha likvärdig utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska också ha erfarenhet av praktiskt arbete i storkök. Kunskap inom HACCP och om specialkost är ett krav. Du pratar och skriver svenska flytande. B-körkort krävs. Du har grundläggande datakunskaper då samtliga beställningar sker digitalt. Vi söker dig som är trygg i din egen kompetens med en stark social förmåga som låter dig hålla en positiv och utåtriktad inställning till såväl boende som personal. Du arbetar alltid proaktivt för att möjliggöra förbättringar och förändring i rätt riktning. Vidare söker vi efter en person som med eget driv och vilja hjälper kockarna i köket samt kör mat dagligen (lunch och kvällsmat) till ett äldreboende i Östervåla. Du är trygg i din arbetsroll och öppen för nya arbetssätt. Du är serviceinriktad, har ett professionellt bemötande och stort intresse av att arbeta med mat samt en vilja att utveckla dig. Du har god förmåga till planering och struktur. Du är stresstålig och har förmåga att se vad som behöver göras och att ta initiativ. Du har lätt att samarbeta med andra.  Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna. Tjänsten är ett vikariat med start i januari 2024 till och med 20241231, men kan komma att förlängas.  Välkommen med din ansökan! Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet. Din ansökan och övriga handlingar som ingår i rekryteringsprocessen blir allmän handling när du registrerar din ansökan i vårt rekryteringssystem Varbi. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Hos oss arbetar drygt 1000 medarbetare och vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.

28 november 2023
Sista ansökan:
12 december 2023
Måltidsbiträde

Öckerö är en kommun för alla där hållbarhet, trygghet och omsorg präglar samhällsutvecklingen. Vår vision är att Öckerö ska vara en levande skärgårdskommun med människan i centrum. I Öckerö kommun bor ca 13 000 invånare och ca 1100 är anställda i kommunen. Tillsammans lever och verkar vi i en kommun som består av 10 bebodda öar. I LOKO enheten ingår Lokalvård och Kost verksamhet och är organiserad under Miljö och Samhällsbyggnadsförvaltningen. Nu söker vi måltidsbiträde för tillsvidareanställning. Vi erbjuder ett utvecklingsinriktat arbete inom den offentliga måltiden där vi tar oss an framtidens utmaningar. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med alla förekommande sysslor i ett kök. Delta i beredning för såväl kall som varm mat, salladsförberedning, för- & efterarbete i kök, disk och städning. Viss matlagning kan förekomma. Vidare skall du vara beredd på att representera kosten på ett positivt sätt genom att vara välkomnande och lyhörd gentemot våra gäster. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett mat- och serviceintresse gärna med erfarenhet av arbete i ett storkök. Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på egenskaper som känsla för service, en positiv inställning, noggrannhet, kunna arbeta självständigt, ha förmågan att samarbeta med kollegor och arbeta i en miljö med många människor samtidigt, stora som små samt att du är flexibel. Erfarenhet av yrket. Svenska språket i tal och skrift ÖVRIGT Sök idag, tillsättning kan ske med rätt person före ansökningstidens utgång.

28 november 2023
Sista ansökan:
28 december 2023
Måltidsbiträde till förskolan Äventyret

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre. Är Du vårt nya måltidsbiträde? Serviceförvaltningen, där vår måltidsorganisation ingår, befinner sig i en spännande utvecklings- och uppbyggnadsfas. Vi jobbar för att förbättra kvalitén och effektiviteten i våra verksamheter för att på så sätt kunna möta dagens och framtidens krav. Vi söker nu ett måltidsbiträde. Tjänsten är på 100% och är tills vidare. Arbetsuppgifter Som måltidsbiträde är du delaktig i planering, beredning av frukost, salladsbuffé, lunch, specialkosthantering, mellanmål och servering av dagens måltider. I arbetsuppgifterna ingår det att göra beställningar via digital e-handel. Disk och lokalvård ingår även i dina huvudsakliga arbetsuppgifter. Du är med och bidrar till att skapa en lugn, trygg och trivsam måltidsmiljö för barnen genom att hålla servering och matsal ren och snygg tillsammans med dina kollegor. Kvalifikationer Du har en köksutbildning eller likvärdig erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig för uppdraget samt erfarenhet från liknande arbete i mottagningskök. Du är kunnig i specialkost, livsmedelskunskap, livsmedelshygien, har matlagningskunskap, grundläggande datakunskaper samt kännedom om ergonomi. Du är en drivande person som är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Som person har du en hög servicenivå med ett gott bemötande gentemot barn, kollegor och andra personer som du kommer i kontakt med i ditt arbete. Du är en initiativtagande person som har förmåga att arbeta självständigt. Du har en helhetssyn och ett intresse och motivation för ditt yrke och uppdrag. Du är flexibel och har en god förmåga att kunna samarbeta med personer i din omgivning. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Då det är ett fysiskt krävande arbete krävs att du har en god fysik, då det förekommer tunga lyft och arbetstoppar. Arbetsgivaren lägger stor vikt vid personlig lämplighet för uppdraget, intervjuer sker löpande. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag har vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är över 5 000 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund. Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.

28 november 2023
Sista ansökan:
11 december 2023
Måltidsbiträde till Domarringens skola

Domarringens skola Är du serviceinriktad och kreativt och har erfarenhet av arbete som måltidsbiträde? Vill du vara med och leda och utveckla dagens och framtidens måltidsservice inom Uppsala kommun? Då kan du vara den vi söker till köket på Domarringens skola! Måltidsservice är en verksamhet inom Uppsala kommun som bedriver restauranger på förskolor, skolor, gymnasier, seniorrestauranger samt levererar måltider till boende inom vård- och omsorgsverksamhet. Varje dag serverar vi 45 000 måltider och utvecklar kontinuerligt vår verksamhet för att ligga i framkant. Vi jobbar för 100% ekologiskt till 2023 och ökar successivt våra inköp. Måltidsservice har varit nominerade och tävlat i flera tävlingar inom offentlig gastronomi med fina placeringar som resultat. På Domarringens skola serverar vi dagligen 600 gäster. Vi tillagar även måltider och levererar till flera olika skolor och förskolor med totalt cirka 1800 portioner. Ditt uppdrag Som måltidsbiträde kommer du att planera, förbereda och tillaga en stor salladsbuffé till skolans elever och pedagoger. I dina uppgifter ingår även att baka bröd, förbereda serveringen och finnas till för gästerna under lunchen. Du ska kunna presentera maten och salladsbuffén samt känna till ingredienserna i maten och redovisa dem så att gäster som till exempel har en allergi får allergisäker och god mat. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor på Domarringens skola och även med medarbetare från närliggande kök. I arbetet ingår också att städa och desinficera redskap, maskiner och lokalytor. Övriga uppgifter som ingår i rollen: • hantera disk • sköta dagliga städrutiner • hantera specialkost • arbeta med HACCP • ta emot leveranser • fylla på mat • packa upp varor. Din bakgrund Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som köksbiträde/måltidsbiträde, restaurangverksamhet och av arbete i storkök med minst 600 portioner. Vi ser gärna att du har gymnasieexamen och HACCP-utbildning. Har du erfarenhet av tillagning av specialkost och av arbete med egenkontroller ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Det är även meriterande om du har goda kunskaper i livsmedelshygien. Som person är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Vidare är du kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Jobbet passar dig som är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Sist men inte minst är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Upplysningar Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Michael Sjöstedt, kökschef, 018-727 72 89. Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 10. Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24. I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen. Om vår organisation Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet. Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/) Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

27 november 2023
Sista ansökan:
4 december 2023
Måltidsbiträde pool område 3, Måltid

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre. Är Du vårt nya måltidsbiträde till våran pool? Serviceförvaltningen, där vår måltidsorganisation ingår, befinner sig i en spännande utvecklings- och uppbyggnadsfas. Vi jobbar för att förbättra kvalitén och effektiviteten i våra verksamheter för att på så sätt kunna möta dagens och framtidens krav. Vi söker nu ett måltidsbiträde pool, tjänsten är på 100% och är tillsvidare. Du blir anställd som pool i måltid område 3. Anställd som pool måltidsbiträde är du beredd att kliva in och täcka frånvaro där det behövs under dagen, du behöver vara flexibel och beredd på att växla arbetsuppgifter och ibland även enhet under samma arbetspass. Vi har ett tätt samarbete med lokalvården på området och utifrån detta är du också beredd att utföra uppgifter och arbetspass inom lokalvårdsområdet. Arbetsuppgifter Som måltidsbiträde är du delaktig i planering, beredning av frukost, salladsbuffé, lunch, specialkosthantering, mellanmål och servering av dagens måltider. I arbetsuppgifterna ingår det att göra beställningar via digital e-handel. Disk och lokalvård ingår även i dina huvudsakliga arbetsuppgifter. Du är med och bidrar till att skapa en lugn, trygg och trivsam måltidsmiljö för våra gäster. Du har en köksutbildning eller likvärdig erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig för uppdraget samt erfarenhet från liknande arbete i mottagningskök. Du är kunnig i specialkost, livsmedelskunskap, livsmedelshygien, har matlagningskunskap, grundläggande datakunskaper samt kännedom om ergonomi. Du är en drivande person som är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Som person har du en hög servicenivå med ett gott bemötande gentemot barn, elever, kollegor och andra personer som du kommer i kontakt med i ditt arbete. Du är en initiativtagande person som har förmåga att arbeta självständigt. Du har en helhetssyn och ett intresse och motivation för ditt yrke och uppdrag. Du är flexibel och har en god förmåga att kunna samarbeta med personer i din omgivning. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Då det är ett fysiskt krävande arbete krävs att du har en god fysik, då det förekommer tunga lyft och arbetstoppar. Anställningsinformation Intervjuer sker löpande.   Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag har vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är över 5 000 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund. Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.

27 november 2023
Sista ansökan:
8 december 2023
Förskolan Vibytorp söker måltidsbiträde

I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare. Förskolan Vibytorp söker ett måltidsbiträde, 60% Förskolan ligger i Hallsbergs Tätort och har barn i åldrarna 1-5 år.  Förskolan Vibytorp står för en god och positiv anda. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där alla tar hand om varandra och känner ansvar och glädje i det dagliga arbetet. Arbetsuppgifter: Som måltidsbiträde arbetar du med beredning av sallad, att iordningställa till frukost, lunch och mellanmål.  Diskning, matbeställningar, arbete i matsal, städning av matsal och kök, egenkontroll med dokumentation samt övrigt förekommande uppgifter inom kök. Du ska vara en förlängd arm till tillagningsköket. Du ska ge god service och att samarbeta med övrig personal på förskolan. Vi ser gärna att du vill vikariera i barngrupp när behov finns. Kvalifikationer: Vi söker dig som kan ta ansvar, är självgående, tål stress och är villig att utvecklas. Du är flexibel och vet att alla uppgifter stora som små är minst lika viktiga i ett större sammanhang. Du förväntas ha en väl utvecklad servicekänsla och att du är en social, glad och positiv person. I ditt dagliga arbete skall du kunna möta människor med inlevelse och empati. Du har en utbildning inom storkök eller har en annan utbildning som arbetsgivaren anser vara likvärdig. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt datorvana. Tjänsten omfattas av registerkontroll (utdrag ur polisens belastningsregister), detta lämnas in innan anställning sker. Meriterande: • Grundkurs i livsmedelshygien och egenkontroll • Barnskötarutbildning • Erfarenhet inom yrket, men vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Varaktighet/arbetstid: Längre vikariat på deltid, 60%. Tillträde sker 8 januari 2024 eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2023-12-06. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Varmt välkommen att söka tjänsten! I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola. Vi undanber oss alla kontakter av annonserings- eller rekryteringsföretag i samband med denna annons. Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter Hallsbergs kommun, 0582-685000

23 november 2023
Sista ansökan:
6 december 2023
Måltidsbiträde-lokalvårdare

Prio Servicepartner söker en medarbetare för arbete på deltid som måltidsbiträde och lokalvårdare i skolmiljö i Helsingborg. Arbetet består av servering av luncher och mellanmål med tillhörande sysslor och lokalvård på daglig basis. Arbetet är förlagt på sen förmiddag till tidig eftermiddag måndag till fredag. Start i januari 2024. Vi söker en pålitlig medarbetare, som är noggrann och har god hand med barn. Utbildning inom livsmedelshygien är meriterande men inget krav. Vi tar endast emot ansökningar per e-post till [email protected]. Vänligen bifoga CV och personligt brev med referenser.

22 november 2023
Sista ansökan:
15 december 2023
Köksbiträde till förskolor och skolor i Stockholm höstterminen 2023

Motiveras du av att arbeta i miljöer med barn och unga och söker ett flexibelt arbete? Vi på NGS Vikariepoolen söker köksbiträden för arbete på förskolor och skolor i Stockholmsområdet höstterminen 2023. Som anställd hos oss erbjuds du uppdrag som matchas mot dina val och kompetenser när du har möjlighet att arbeta. Du blir en del av ett team som värdesätter samarbete och som finns där om du har frågor eller funderingar inför, under eller efter ett uppdrag.   Om jobbet Som vikarierande köksbiträde har du en viktig roll för att verksamheten ska fungera väl när en ordinarie är frånvarande. Arbetsuppgifterna är de sedvanliga i skolkök och förskolekök, att hjälpa till med servering, salladsberedning, enklare matlagning, disk och städning. I de större köken ingår du i ett team medan det är vanligt med ensamarbete på förskolor.   Om dig Din kunskap, nyfikenhet och engagemang gör skillnad. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du bra på att samarbeta och kan planera ditt eget arbete. Det är också viktigt att kunna se vad som behöver göras och ta initiativ. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i förskolekök, skolkök eller motsvarande storkök. Det är viktigt att du har goda kunskaper om säker livsmedelshantering och vi ser gärna att du har gått restaurang och livsmedelsprogrammet eller liknande utbildning. Därutöver har du goda kunskaper i svenska i tal och skrift. För att arbeta i skola och förskola krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information finns på www.polisen.se.

21 november 2023
Sista ansökan:
30 november 2023
Köksbiträde till förskolor och skolor i Ekerö höstterminen 2023

Motiveras du av att arbeta i miljöer med barn och unga och söker ett flexibelt arbete? Vi på NGS Vikariepoolen söker köksbiträden för arbete på förskolor och skolor höstterminen 2023. Som anställd hos oss erbjuds du uppdrag som matchas mot dina val och kompetenser när du har möjlighet att arbeta. Du blir en del av ett team som värdesätter samarbete och som finns där om du har frågor eller funderingar inför, under eller efter ett uppdrag.   Om jobbet Som vikarierande köksbiträde har du en viktig roll för att verksamheten ska fungera väl när en ordinarie är frånvarande. Arbetsuppgifterna är de sedvanliga i skolkök och förskolekök, att hjälpa till med servering, salladsberedning, enklare matlagning, disk och städning. I de större köken ingår du i ett team medan det är vanligt med ensamarbete på förskolor.   Om dig Din kunskap, nyfikenhet och engagemang gör skillnad. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du bra på att samarbeta och kan planera ditt eget arbete. Det är också viktigt att kunna se vad som behöver göras och ta initiativ. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i förskolekök, skolkök eller motsvarande storkök. Det är viktigt att du har goda kunskaper om säker livsmedelshantering och vi ser gärna att du har gått restaurang och livsmedelsprogrammet eller liknande utbildning. Därutöver har du goda kunskaper i svenska i tal och skrift. För att arbeta i skola och förskola krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information finns på www.polisen.se.

21 november 2023
Sista ansökan:
30 november 2023
Intresseanmälan måltidsbiträde till vikariepoolen på Kostenheten

På Vänersborgs Kostenhet finns välutbildad och engagerad personal som arbetar för att servera god, näringsriktig och varierad mat till kommunens grundskolor, förskolor och kommunens vård- och omsorgsenheter samt gymnasieskola. Inom Kostenheten finns 28 produktionskök och 14 mottagningskök. Sammanlagt är vi ca 130 medarbetare. En måltid har flera syften; den ska uppfylla våra behov av näring och njutning men även det sociala umgänget kring måltiden är viktigt. Kostenheten arbetar för att maten ska vara av god kvalitet, vara varierad och att gästen får ett trevligt bemötande och kan äta i en trevlig miljö. Vi söker nu Måltidsbiträden för timanställning till vår vikariepool. Eventuellt kan det finnas möjlighet till en längre period av vikariat. Arbete sker under dagtid måndag till och med fredag. Drivs du av ett genuint intresse för mat och självklart har matgästerna i fokus så är detta ett jobb för dig! Arbetsuppgifter Arbetsmål Kostenheten arbetar för att maten ska vara varierad och av god kvalitet och att gästen får ett trevligt bemötande. Vår målgrupp är äldreomsorg, skola och förskola. Vi arbetar för att måltiderna ska vara säkra, hållbara och klimatsmarta. Ansvarsområden och arbetsuppgifter som ingår i tjänsten I arbetet ingår salladsberedning, tillagning av tillbehör och servering av måltider, delaktig i beställning av varor, varumottagning, utföra och dokumentera egenkontroll, hantering av disk, städ av kök och matsal samt andra förekommande arbetsuppgifter. I det dagliga arbetet ska du bidra till att riktlinjer följs och uppsatta mål nås. Du arbetar självständigt och ibland i team som samarbetar och hjälper varandra med de arbetsuppgifter som finns i ett kök. Kvalifikationer Du ska ha genomgått grundutbildning inom kök eller utbildning som bedöms likvärdig samt ha erfarenhet av måltidsproduktion i storkök. Du ska ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt god datavana. Kunskaper inom specialkoster är meriterande. Krav på utbildning  - - Gymnasiets Restaurang- och livsmedelsprogram, eller - - Vuxenutbildning inom storkök. Arbetslivserfarenhet  Meriterande med erfarenhet av måltidsservering i ett storkök. Personliga förmågor - Flexibel - Självgående - Mål och resultatorienterad - Initiativtagande - Samarbetsförmåga - Serviceinriktad - Lojal - Muntlig kommunikation - Strukturerad - Kvalitetsmedveten - Problemlösande analysförmåga Information För att kunna arbeta som måltidsbiträde krävs registerutdrag enligt skollagen (2010:800). Du begär en registerkontroll på polisen.se inför en anställning i: - Förskola, grundskola och motsvarande skolformer. - Fritidshem och annan pedagogisk verksamhet. Även administrativ personal, lokalvårdare, skolvaktmästare och kökspersonal ska visa registerutdrag inför en anställning. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att vi kallar till intervjuer under hela ansökningstiden. Krigsplacering Om du söker en tjänst hos oss som omfattas av krigsplacering kommer du få information om det i samband med din anställning. Övrigt Vänersborgs kommun - attraktiv och hållbar i alla delar, hela livet. Våra värdeord: Levande, attraktiv, hållbar - tillsammans Olika är normen! Hos oss är mångfald positivt, alla är vi olika och det är en tillgång. Vi arbetar även aktivt med att skapa ett hållbart arbetsliv och därför har vi rökfri arbetstid på alla våra arbetsplatser. Kommunen nyttjar vår tids möjligheter att ge nya medarbetare en introduktion direkt vid start! Är du nyfiken på att prova introduktionen redan nu och få veta mer om hur vi arbetar i Vänersborgs kommun? Starta http://introduktion.vanersborg.se/ genom att välja avsnitt och skriv in ditt namn för att få ett diplom efter genomförd introduktion. Ditt namn registreras ingenstans. Är du nyfiken på att veta mer om oss som arbetsgivare och vilka förmåner vi erbjuder - surfa in på vårhttp://jobb.vanersborg.se/ och sidan https://www.vanersborg.se/naringsliv-och-arbete/arbetsmarknad/jobba-i-vanersborgs-kommun . Kontaktuppgifter till din fackliga organisation hittar du https://www.vanersborg.se/naringsliv-och-arbete/arbetsmarknad/fackliga-organisationer . Kommunen har gjort aktiva val i denna rekrytering och vill därför inte bli kontaktade med erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp/kompetensförmedling.

17 november 2023
Sista ansökan:
17 december 2023